Μπορεί να θεωρηθεί η απιστία δεδομένη;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,874 μηνύματα.
Απλως ειπα οτι κατα τη γνωμη μου σχεδον ολοι οι ανδρες ειναι απιστοι..

Γνωρίζεις κυριολεκτικά 3 δισεκατομμύρια άντρες και μπορείς με ασφάλεια να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα;:confused: Θα σε ενοχλήσει αυτό που θα σου πω αλλά τέτοιες κουβέντες βρίθουν από προκατάληψη και εμπάθεια πρός το αντρικό φύλο (και αντίστοιχα προς τις γυναίκες, όταν κάποιος άντρας λέει "όλες είναι που...", για ίσα ρε παιδιά, για ίσα!). Άλλο το να πεί κανείς "στατιστικά οι άντρες/γυναίκες απατούν πιό πολύ τις/τους συντρόφους τους εξαιτίας αυτού και αυτού του χαρακτηριστικού" και άλλο να πει κανείς αυτό που είπες εσύ. Μπορώ μόνο να υποθέσω είτε ότι διατυπώνεις τη σκέψη σου λανθασμένα, είτε την εκφράζεις αστήριχτα, είτε την εκφράζεις βασιζόμενη σε προσωπικό/κοντινό/οικογενειακό βίωμα (ο πατέρας της Μαρίας έδειρε τη μητέρα της, άρα η Μαρία θεωρεί όλους τους άντρες βίαιους.).

Οι φιλες μου ειχαν μια χαρα σχεσεις με αγαπες, λουλουδια και τετοια.. Ελεγαν πως εχουν τις πιο επιτυχιμενες σχεσεις..Δεν ηξεραν ομως πως πισω απο τη πλατη τους τα αγορια τους φλερταραν εμενα!!!!!!!!

Εντάξει, τώρα τι να πω... θα ήθελα να θίξω το ζήτημα του Μεγαλοϊδεατισμού αλλά δεν νομίζω ότι έχω τη διάθεση. Πάντως έχε υπόψη σου ότι σε κάθε αμάξι, είτε Yugo είτε Ferrari, οι κατασκευαστές, εγκαθιστούν και φρένα!:) Όποιο κι αν οδηγείς, έχε πάντα ένα μέτρο!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Δε συμφωνω καθολου με τετοιες βαρυγδουπες δηλωσεις. Μου θυμιζουν το γραφικο "αντρας ειναι, θα τσιλημπουρδισει"! (Ιιιιιιου).
Επισης, κυκλοφορει ενα αλλο που λεει για τη γυναικα και το μπουκαλι.
Γενικα εχουν βγει πολλα εμπνευσμενα κατα καιρους, που εχουν πλακα οταν ειμαστε ψιλοπληγωμενοι και θελουμε να πουμε καμια βλακεια να ελαφρυνουμε το κλιμα, αλλα οταν τα συζηταμε σοβαρα ειναι ελαφρως γελοια :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Πιστευετε δηλαδη οτι υπαρχουν ακομα οι μονογαμικοι ανδρες που δεν σκεφτονται καμια αλλη ενω ειναι ηδη σε μια σχεση? Δυστυχως, κατα τη γνωμη βεβαια, για τους ανδρες υπαρχουν πολλοι πειρασμοι, που δυσκολα μπορουν να τους αντισταθουν.. Δηλαδη αν τους τυχει να βρισκονται παρεα με μια ωραια και σεξυ κοπελα που δεν λεει οχι εστω και για μια νυχτα τρελου ερωτα, πιστευετε πως δεν θα λυγισουν να πανε μαζι της (Χωρις να το μαθουμε εμεις βεβαια..) ?
Απλως ειπα οτι κατα τη γνωμη μου σχεδον ολοι οι ανδρες ειναι απιστοι.. Με σωζει το οτι δεν ειμαι καθολου ζηλιαρα και στον ανθρωπο μου δινω την απολυτη ελευθερια να κανει οτι θεωρει σωστο για εκεινον αλλα και για μενα.. Αυτα..
Απο τα λόγια σου, συμπεραίνουμε ότι είτε έχεις βρεί ότι απομένει απο τους σχεδόν όλους που είναι άπιστοι, ή ο δικός σου έχει λυγίσει (ή θα λυγίσει σίγουρα) και δεν το έχεις μάθει (δεν θα το μάθεις, αντίστοιχα). Βέβαια το ότι δεν είσαι καθόλου ζηλιάρα (το οποίο συγνώμη αλλά δεν το βρίσκω φυσιολογικό, εφόσον είναι ανθρώπινο φυσικό συναίσθημα) θα μπορούσε να σε κάνει να μην σε ενδιαφέρει και αν ο δικός σου πάει και με μια και με 2 και με όσες άλλες γυναίκες, οπότε ακόμα και στην δεύτερη περίπτωση (του να έχει λυγίσει) δεν σε ενδιαφέρει.
Βέβαια στο πρώτο μνμ σε παράθεση μιλάς για όλους τους άντρες ενώ στο δεύτερο για σχεδόν όλους τους άντρες, οπότε μάλλον έχεις αμφιβολίες :)
Όπως και να έχει όμως, δεν νομίζεις ότι είναι στερεότυπο το να λές ότι οι άντρες είναι άπιστοι;

@katerina : 666μνμτα και απο SinCity; ουουου six six six :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
Να πω κάτι εντελώς off-topic που απορώ γιατί δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος και σκέφτεται τόσο απόλυτο στην φράση ολοι.... και ίσως σας βοηθήσει να καταλάβετε αυτό που λέει η X-Girl.

Θα το θέσω πολύ γενικά όμως και ελπίζω να το καταλάβετε.

Έχουμε την πρόταση-συμπέρασμα (ΠΣ) όλοι μια υποομάδας (Ο) του κοινωνικού συνόλου έχουν την ιδιότητα (Ι) ας πούμε σημαίνει το εξής.

Εν αρχή εγώ δεν έχω βγάλει το συμπέρασμα (ΠΣ) και συναντάω διαρκώς άτομα της (Ο). Μελετώντας αυτά τα άτομα και ύστερα από ένα ικανοποιητικό δείγμα καταλήγω σε ένα συμπέρσμα σχετικά έστω με την ιδιότητα (Ι) το οποίο δεν είναι απόλυτο αλλά ισχύει σε ένα μεγάλο ποσοστό. Και πιστεύω στην συνέχεια στην (ΠΣ) ως άποψη.

Στην συνέχεια για κάθε μέλος της (Ο) που συναντάω χωρίς να φοράω παροπίδες δεν βγάζω το συμπέρασμα ότι έχει την ιδιότητα (Ι) επειδή ανήκει στην (Ο) καθώς το ποσοστό της (ΠΣ) δεν είναι απόλυτο. Αλλά αφού μελετήσω το άτομο και σε βάθος χρόνου βγάζω το συμπέρασμα αν έχει την ιδιότητα (Ι). Τυχαίνει όμως τα νέα άτομα που συναντώ από την (Ο) να ικανοποιούν και να συντηρούν το στατιστικό νούμερο της (ΠΣ). Γιαυτό και λέμε ότι εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά μην ξεχνάμε τι σημαίνει εξαίρεση.

Το λάθος στην παραπάνω διαδικασία που δυστυχώς συναντιέται απίστευτα πολύ είναι ότι όταν συναντάμε ένα νέο άτομο προερχόμενο από την (Ο), αυτόματα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι έχει την ιδιότητα (Ι) το οποίο είναι παροπιδισμός.

Ελπίζω να είναι κατανοήτο και δεν γίνομαι συγκεκριμένος για να μην δώσω ούτε θετική ούτε αρνητική χροιά στην ιδιότητα (Ι)
Τέλος off-topic

Με βάση το παραπάνω λοιπόν εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει η X-Girl και φυσικά όχι μόνο για τους άνδρες αλλά και για τις γυνάικες και να συμπληρώσω με τα λεγόμενα της travel_lover
δεν υπάρχει ποσοστό του ποιος κερατώνει περισσότερο ή λιγότερο. άντρες+γυναίκες=άνθρωποι και άνθρωποι=πλάσματα με συναισθήματα και αδυναμίες. εξαρτάται την κατάσταση. κάποιες φορές το κέρατο είναι δειλία, κάποιες άλλες απλά το αλατοπίπερο. μην κρίνετε για να μην κριθείτε και (εγώ προσωπικά) μεγάλες κουβέντες δεν λέω. πειρασμοί υπάρχουν για όλους και όλες, το θέμα είναι ο χαρακτήρας και οι αρχές του καθενός, οι αδύναμες στιγμές και το παιχνίδι της αναζήτησης.
Και οι στιγμές αδυναμίας, οι πιθανοί πειρασμοί και το πως αυτά συνδυάζονται πολλές φορές δεν κάνουν την απιστία δειλεία. Ναι είναι λάθος, ναι πληγώνει τον άλλον αλλά όπως είχε συζητήθεί σε ένα άλλο τοπικ, επειδή ακριβώς κανένας μας δεν μπορεί να θέσει τον εαυτό του υπεράνω ενός πιθανού τέτοιου πειρασμού και φυσικά θα θελήσει επιικια και κατανόηση (τουλάχιστον από τον εαυτό του πρωτίστος) δεν κρίνουμε αυτόματα για να μην κριθούμε. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν μιλάω για την συστηματική απιστία.

Και προς όλους όσους λένε με τρομερή άνεση εγώ
δεν υπάρχει περίπτωση
δεν μπορώ να σκεφτώ να το κάνω
δεν
δεν
δεν
μια φράση έχω μόνο για σας

FAMOUS LAST WORDS

καθώς η απιστία είναι γεγονός, γίνεται πολύ και κρατιέται μυστική.Όποιος δεν το βλέπει μάλλον εθελοτυφλεί.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκιστούμε στην αστυνόμευση του έτερον μας ήμισυ ούτε να μην το εμπιστευθούμε. Δείχνουμε εμπιστοσύνη όπως θέλουμε να μας δείξει εμπιστοσύνη και τα υπόλοιπα θα γίνουν ή δεν θα γίνουν. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι η απιστία υπάρχει πολύ και ίσως εμείς ή το ζευγάρι μας συμμετέχει σε αυτή σε κάποια στιγμή στο μέλλον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

X-girl

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Νοσηλευτής/ρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Με καλυψες απολυτα Demelene. Και απορω με αυτους που δεν βλεπουν παρα περα απο τη μυτη τους..! διοτι ο κοσμος που ζουμε ειναι αρκετα σκληρος..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kleftra

Διάσημο μέλος

Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Ωχ το αναλύετε υπερβολικά.:worry:
Όπως έγραψα στην αρχή όλοι μας είμαστε εν δυνάμη άπιστοι και απατηθέντες και κάτω απο τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να απατήσουμε και να απατηθούμε.
Αυτό όμως δεν προδικάζει καμμία βεβαιότητα για τίποτε απο τα δύο.
Οπότε ποιος ο λόγος να φτιάχνουμε κανόνες γενικεύοντας "ναι όλοι θα απιστήσουμε στο μέλλον", "ναι όλοι οι άντρες θα απιστήσουν" , "όχι μόνοι οι δειλοί θα απιστήσουν".

Αυτή η ανασφάλεια είναι τόσο μάταιη όσο το να μάθουμε πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου ή πότε θα πεθάνουμε. Γιατί πολύ απλά δεν είναι στο χέρι μας να γνωρίζουμε την εξέλιξη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsitsilegas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο tsitsilegas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Δεν μπορώ να κυνηγάω και τον σύντροφο μου, το άγχος του που είσαι τι κάνεις και μήπως με απατάς είναι ένα άγχος που δεν θέλω να του χαρίσω στον εαυτό μου.
Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα αν θέλει να απιστήσει θα απιστήσει αργά ή γρήγορα και κανένας ρόλος δεσμοφύλακα δεν θα τον αποτρέψει.
Νομίζω ότι αυτό συνοψίζει το όλο θέμα πολύ σωστά.

Συγνωμη αν σας αδικησα, γιατι ο ανθρωπος απο ανθρωπο οντως διαφερει, δεν επρεπε να το γενικευσω..Να ειστε καλα παιδια.
Αυτό το "δεν έπρεπε να το γενικεύσω", δεν συμβαδίζει με το
Απλως ειπα οτι κατα τη γνωμη μου σχεδον ολοι οι ανδρες ειναι απιστοι..

Γιατί μπορώ κάλλιστα να σου απαντήσω: Σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι πουτ*νες.
Συμφωνείς και μ'αυτή τη γενίκευση; :|
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

X-girl

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Νοσηλευτής/ρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Xa xa!! Δεν εχεις και αδικο! Κατα βαθος (στη ψυχη) ειμαστε οντως π......ς! χωρις παρεξηγηση.. Αλλα μονο εκει που πρεπει και διχως υπερβολες..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

travel_lover

Διάσημο μέλος

Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,202 μηνύματα.
τελικό συμπέρασμα;:whistle:
είμαστε όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντίθετου...
άπιστοι και άπιστες, μετανοείτε:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Τα μπουτια μας εχουμε μπλεξει...στο ενα ποστ λεμε να μην γενικευουμε, στο ακριβως απο κατω βγαζουμε πορισματα για γυναικες και αντρες στο συνολο...:confused:
ΟΚ keep walking...
Οποιος θελει και το εχει αναγκη απιστει και δεχεται τις οποιες συνεπειες αν υπαρξουν,οποιος δεν το εχει κανει και δεν πιστευει οτι θα το κανει και δεν θελει να το κανει, επισης μαγκια του και τωρα για το αν οι γυναικες ειναι πορνες ειτε στο μυαλο ειτε στην ψυχη ή το σωμα και το αν οι αντρες ειναι "μπερμπατηδες" ή οχι ο καθενας με τις εμεπιριες του, τις γνωριμιες του και τα βιωματα του.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
Και εγώ πιστεύω ότι η κλέφτρα το πέτυχε συνοπτικά.

Γιατί μπορώ κάλλιστα να σου απαντήσω: Σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι πουτ*νες.
Συμφωνείς και μ'αυτή τη γενίκευση; :|
Άποψη σου και άποψη της.Κανείς δεν επιβάλλει στον άλλον άποψη
Το θέμα για μένα είναι τι κάνεις με αυτή την άποψη για κάθε άνθρωπο που συναντάς.Παροπίδες και έτοιμο συμπέρασμα ή μελέτη από το μηδέν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Άποψη σου και άποψη της.Κανείς δεν επιβάλλει στον άλλον άποψη
Το θέμα για μένα είναι τι κάνεις με αυτή την άποψη για κάθε άνθρωπο που συναντάς.Παροπίδες και έτοιμο συμπέρασμα ή μελέτη από το μηδέν.

Ακριβως...

Αρχική Δημοσίευση από Κλεφτρα:
Αυτό όμως δεν προδικάζει καμμία βεβαιότητα για τίποτε απο τα δύο.Οπότε ποιος ο λόγος να φτιάχνουμε κανόνες γενικεύοντας "ναι όλοι θα απιστήσουμε στο μέλλον", "ναι όλοι οι άντρες θα απιστήσουν" , "όχι μόνοι οι δειλοί θα απιστήσουν".
Αυτή η ανασφάλεια είναι τόσο μάταιη όσο το να μάθουμε πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου ή πότε θα πεθάνουμε. Γιατί πολύ απλά δεν είναι στο χέρι μας να γνωρίζουμε την εξέλιξη.

....ετσι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsitsilegas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο tsitsilegas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Τα μπουτια μας εχουμε μπλεξει...στο ενα ποστ λεμε να μην γενικευουμε, στο ακριβως απο κατω βγαζουμε πορισματα για γυναικες και αντρες στο συνολο...:confused:
Άποψη σου και άποψη της.Κανείς δεν επιβάλλει στον άλλον άποψη
Το θέμα για μένα είναι τι κάνεις με αυτή την άποψη για κάθε άνθρωπο που συναντάς.Παροπίδες και έτοιμο συμπέρασμα ή μελέτη από το μηδέν.
Όσον αφορά το δικό μου μήνυμα, μάλλον το παρεξήγησατε.

Με το καθ'υπερβολήν σχήμα που παρέθεσα ήθελα να επισημάνω ότι οι γενικεύσεις δεν είναι σχεδόν ποτέ ορθές. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Τsitsilegas με εσενα προσωπικα συμφωνουσα.
Το οτι μπλεξαμε τα μπουτια μας και οτι λεμε και ξε-λεμε δεν πηγαινε αποκαμια αποψη σε σενα.
Εσυ ησουν ξεκαθαρος σε αυτα που ειπες.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsitsilegas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο tsitsilegas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Τsitsilegas με εσενα προσωπικα συμφωνουσα.
Το οτι μπλεξαμε τα μπουτια μας και οτι λεμε και ξε-λεμε δεν πηγαινε αποκαμια αποψη σε σενα.
Εσυ ησουν ξεκαθαρος σε αυτα που ειπες.;)

Άρα... εγώ παρεξήγησα το μήνυμά σου και νόμισα ότι εσύ παρεξήγησες το μήνυμά μου.
Και έγραψα το παραπάνω για να μην... παρεξηγηθώ.

Τα μπλέξαμε τα μπούτια μας, όντως! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,874 μηνύματα.
@Demelene, άσε τις θεωρίες φίλε και κοίτα τη γραμματική σύνταξη των προτάσεων της X-Girl. Δεν είπε "Όσους άντρες γνώρισα, ήταν άπιστοι" για να μιλήσουμε για δείγματα και στατιστικές αλλά πιάνει και βάζει στο τσουβάλι δισεκατομύρια αντρών. Λοιπόν, τα ελληνικά δεν είναι και τόσο δύσκολη γλώσσα, δε νομίζετε; Δε θα τα ξεχάσω ρε παιδιά στα 23 μου. Αυτό δεν το δέχομαι!:down:

@X-Girl, ότι έγραψες σχολιάσαμε. Αν εννοούσες κάτι άλλο, διατύπωσέ το καλύτερα. Όσο για τη σκληρότητα της ζωής και το μέχρι που βλέπω, είμαι από εκείνους που δεν επιδέχονται πατρονάρισμα στο θέμα. Τη γνωρίσαμε τη ζωή και μάλιστα από πολλές όψεις. Λεπτομέρειες αν θέλεις, άλλη φορά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

X-girl

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Νοσηλευτής/ρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Το σχολιασαμε αρκετα το θεμα και παρασχολιασαμε θα ελεγα. Ο καθενας πιστευει οτι θελει, λοιπον.Δικαιωμα του ειναι εξαλλου..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DiavolakoS

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,107 μηνύματα.
αφιερωνω ενα τραγουδι της γιαγκουση σε ολες τις απατημενες!....την απιστια δεν τη συγχωραω γιαυτο αν θελεις να σε αγαπαω ποτε να μη σκεφτεις να μου την κανεις γιατι να ξερεις οτι με χανεις:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,874 μηνύματα.
Το σχολιασαμε αρκετα το θεμα και παρασχολιασαμε θα ελεγα. Ο καθενας πιστευει οτι θελει, λοιπον.Δικαιωμα του ειναι εξαλλου..

Πάντα όμως να υπάρχει ένα μέτρο για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων:

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται
Διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της
ελευθερίας και της ισότητας.
Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν
την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία,
την αναίδεια του λόγου ως ισότητα
και την αναρχία ως ευδαιμονία.​

Ισοκράτης​

Δεν πιστεύω να διαφωνείς, έτσι;:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πελοπίδας

Νεοφερμένος

Ο Πελοπίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Συζήτηση κάνουμε βρε παιδιά. Απόψεις ανταλλάσσουμε, δεν επιβάλλουμε. Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του. Και μια και ανέφερες τη Δημοκρατία, Valder, ο εκπληκτικότερος ορισμός της Δημοκρατίας που έχω ακούσει προέρχεται από κάποιον μανάβη σε λαϊκή αγορά:

" Χειρονομίες μη μου κάνεις. Με τα λόγια έχεις το δικαίωμα να μου πεις ότι θες, κι εγώ έχω το δικαίωμα να σε γράψω στα α#%@&α μου".

Πιστεύω ότι οι γενικεύσεις υποτιμούν και προσβάλλουν την περίπλοκη και πολυδιάστατη ανθρώπινη προσωπικότητα. Αν η οικογενειακή φίλη της Mili δεν της είχε πει "όλοι οι άντρες θα σου φορέσουν κέρατο", αλλά "πολλοί άντρες θα σου το φορέσουν", και πιό κοντά στην πραγματικότητα θα έπεφτε, και εμείς τώρα μπορεί να είχαμε γλυτώσει απ' αυτό το thread.

Με μεγάλη δυσκολία θα χαρακτήριζα δειλό ένα τέτοιο άτομο. Τόσο αυστηρός θα ήμουν μόνο για όσους απατούν συστηματικά το έτερο τους ήμισυ, και μάλιστα με ποικιλία ατόμων. Τη συντριπτική πλειοψηφία των απιστούντων την εντάσσω στο κεφάλαιο "ανθρώπινες αδυναμίες". Γι αυτό κι ο λαός λέει την παρομία "στο φαί και στο γ#@$%ι ο Θεός δεν κάνει κρίση".

Γιατί πώς αλλιώς εξηγείται - αν κατάλαβα καλά - που όλοι οι φίλοι των φιλενάδων της Χ-girl μόλις την γνώριζαν ήθελαν ΧΧΧ μαζί της; Πώς να το κάνουμε; "Δεν είναι οι ομορφιές στον κόσμο δίκαια μοιρασμένες" έλεγε το παλιό τραγουδάκι. Όπως ακριβώς όλοι οι άντρες δεν είναι ίδιοι, κι όλες οι γυναίκες δεν είναι π@$&ες.

Το μόνο που θα θελα να προσθέσω: Δεν είναι ωραίο να κάνεις απιστίες. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ. Και νοιώθω πολύ καλά γι αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top