Internet, χρήστες, εταιρίες και δικαστήρια

tsitsilegas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο tsitsilegas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Πρωτοτυπούμε παγκόσμια και πάλι.

[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ [/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]Προσφάτως, δημόσιο πρόσωπο μήνυσε το Blogme.gr για δυσφήμιση και άσεμνο σατυρικό περιεχόμενο.
Το πρόσωπο αυτό σατιρίζονταν μέσα από τις σελίδες κάποιου άλλου blog, το οποίο ήταν καταχωρημένο στο directory του Blogme και στις υπηρεσίες ροής RSS.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ακολούθησαν: διαδικασία του αυτοφώρου, κατάσχεση του σκληρού δίσκου, παραμονή στο κρατητήριο και προσαγωγή στην εισαγγελία. [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ / ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ: [/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]Δίχως καμιά προηγούμενη ειδοποίηση από τον μηνυτή ( για λόγους διευθέτησης της υπόθεσης , εξηγήσεων τεχνικών η μή,) έλαβε στην έδρα μου, αιφνιδιαστική επίσκεψη από αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εν παρουσία εισαγγελέα.
(Όντας υπεύθυνος διαχείρισης του Blogme, και μη έχοντας κάτι να φοβηθώ, ή να αποκρύψω, υπήρχαν δημοσιευμένα τα πλήρη στοιχεία μου- όπως και θα υπάρχουν μετά την επανέναρξη του site).
Αφού έγινε σχετική έρευνα, προανάκριση και κατάσχεση του σκληρού δίσκου, ακολούθησε σύλληψη.
Υπό τη συνοδεία των αστυνομικών οργάνων, οδηγήθηκα τέλος, στην Γενική Ασφάλεια Αθηνών ΓΑΔΑ.
Ακολουθώντας τις διαδικασίες του αυτοφώρου (αποτυπώματα , σχετική απολογία, κλπ ), [/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]όπου η αστυνομία φυσικά ήταν υποχρεωμένη να πράξει εφόσον είχε προηγηθεί μήνυση [/FONT][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]προωθήθηκα για την διανυκτέρευση στα κρατητήρια.
Την επόμενη ημέρα, και έπειτα από την διαδικασία της φωτογράφησης, φορώντας χειροπέδες, όπως προβλέπει η διαδικασία, οδηγήθηκα στην εισαγγελία (Ευελπιδων), οπού διατάχτηκε περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.


[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] [FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]Είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά του internet οπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα site συλογής πληροφοριών το οποίο τεχνικά δεν είναι δυνατόν να σχετίζεται με το περιεχόμενο των κατοχυρωμένων ιστοσελίδων.
Έως σήμερα, σε καμία δημοκρατική χώρα δεν έχει υπάρξει παρόμοια δίωξη από θιγόμενο πρόσωπο, παρά μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα.
Αναφορικά, ως πιο πρόσφατα παραδείγματα έχουμε την Σιγκαπούρη και την Κίνα.
Οι περιπτώσεις των μηνύσεων ωστόσο, αφορούσαν τον ίδιο τον διωκόμενο που ήταν και ο ίδιος ο διαχειριστής του blog, και όχι το μέσο συγκέντρωσης των blogs και συλλογής πληροφοριών, καθώς είναι το Blogme.
Σημειωτέων, ότι ενώ κάποιοι χρήστες των blogs εκμεταλλεύονται τις υπηρεσίες του Google ώστε με λέξεις κλειδιά να εμφανιστούν αποτελέσματα με σκοπό να σατιρίσουν η να "δυσφημήσουν" διεθνή πρόσωπα όπως ο G. Bush, Ελληνικά κόμματα και υπουργούς, κανείς εξ αυτών δεν στράφηκε εναντίων του Google και των υπηρεσιών του, διότι το σκεπτικό είναι αφελές.
Σε αντίθεση με την περίπτωση του Blogme όπου υπάρχει ένα πρωτοφανές γεγονός νομικής αντιπαράθεσης.

Ο οποιοσδήποτε μέσος χρήστης του ιντερνετ , γνωρίζει τον αυτονόητο τρόπο λειτουργίας ενός οποιουδήποτε website συλλογής πληροφοριών όπως είναι το Blogme .
Γνωρίζει ποιο είναι το αντικείμενο του, καθώς γνωρίζει ότι σκοπός του είναι να συλλέγει πληροφορίες. Επίσης, ξέρει πως είναι αδιανόητο να ευθύνεται κάποιο ανάλογο website για περιεχόμενο που δεν υπάρχει μέσα στο ίδιο website, αλλά σε άλλες απομακρυσμένες ιστοσελίδες ή blogs, όπου δεν έχει την ευθύνη της διαχείριση και δεν συνυπογράφει.

Οποιοσδήποτε επίσης μέσος χρήστης γνωρίζει ότι η περίπτωση ενός blog (προσωπικού ηλεκτρονικού ημερολογίου),αποτελεί αυτό που λέει η ίδια η λέξη: προσωπικό ημερολόγιο, έκφρασης και ιδεών και που διεθνώς, διακατέχεται από τους ίδιους ιδιαίτερους "κανόνες" προσωπικής ευθύνης των περιεχομένων και της ιδιωτικής έκφρασης, που το διαφοροποιούν από την απλή ιστοσελίδα.
Πιστεύουμε ότι το οποιοδήποτε θιγόμενο πρόσωπο, εάν δεν γνωρίζει, οφείλει να διερευνήσει και να ενημερωθεί, προτού προβεί στην οποιαδήποτε ενέργεια.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να αναπαράγω αυτή τη στιγμή τους διαδικτυακούς "κανόνες" που διακρίνουν ένα blog, και την σχέση του η όχι, με ένα site συλογής πληροφοριών όπως είναι το Blogme.

Για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, μια επίσκεψη στους όρους χρήσης ενός blog , ή της εταιρίας που το φιλοξενεί, ή του παρέχει τη δωρεάν εφαρμογή , μπορεί να του δώσει μια γρήγορη απάντηση.
Το αποτέλεσμα της επιλεκτικής αυτής ποινικής δίωξης, είναι το Blogme να γίνει το μοναδικό website συλλογής πληροφοριών, που σηκώνει το βάρος αυτής της ενέργειας, ανάμεσα στα εκατοντάδες που υπάρχουν στο Ελληνικό και παγκόσμιο ιντερνερτ.
Πολλά, εκ των οποίων, εμφανίζουν με διαφόρους τρόπους, αποτελέσματα του επίμαχου blog και με υπηρεσίες αποθήκευσης. Τη στιγμή που το επίμαχο blog υφίσταται στα μεγαλύτερα ελληνικά sites συλλογής πληροφοριών, και ενώ το blogme είναι το μόνο το οποίο μηνύθηκε, ωστόσο δεν υποστηρίζω και την ποινική δίωξη και αυτών.

Το blogme ακολουθώντας την διεθνή δεοντολογία που διακρίνει τα sites συλλογής πληροφοριών, δεν φέρει καμία γνώμη τόσο για το συγκεκριμένο blog, όσο και για κανένα άλλο blog, καθώς και περιεχόμενο άλλης ιστοσελίδας που δεν συνυπογράφει.


[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] [FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]Η μήνυση η οποία μου ασκήθηκε θεωρώ ότι θίγει το κύρος και την αξιοπρέπεια μου, τόσο σε προσωπικό και οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η κατάσχεση του σκληρού δίσκου,[/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]με εργασίες μου και backup αρχεία πελατών μου,[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]οδήγησε στην επαγγελματική μου κατάρρευση (μιας προσωπικής επιχείρησης επιδοτούμενης από πρόγραμμα ανεργίας του ΟΑEΔ)με ανεπανόρθωτες επαγγελματικές και οικονομικές συνέπειες.
Η αξιοπιστία μου κλονίστηκε έναντι των πελατών μου,[/FONT][/FONT]
[/FONT]
κ[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]αθώς και επιδεινώθηκε[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] και κάποιο προσωπικό μου πρόβλημα, που [/FONT][/FONT][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]δεν μπορώ να αναφέρω, και μόνο στις δικαστικές αρχές θα κοινοποιήσω.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]

Πιστεύοντας ότι η μήνυση εξαπολύθηκε εναντίον του blogme λόγω άγνοιας και λάθους συσχετισμού του με το επίμαχο blog, καθώς και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα που παρέχει ο νόμος στον οποιονδήποτε θιγόμενο πολίτη να στραφεί νομικά προς υπεράσπιση του , το Blogme δεν θα προβεί σε καμία νομική κίνηση εντυπωσιασμού η αμυντικού χαρακτήρα, (όπως πχ η ψευδή καταμήνυση), πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, παρά μόνο μετά το πέρας αυτής.

Δεδομένου όλων των παραπάνω γεγονότων, που αντικατοπτρίζουν την παρούσα κατάσταση, το Blogme , δεσμεύεται να δημοσιοποιήσει πολύ σύντομα τις λεπτομέρειες και τα πρόσωπα της υπόθεσης στον παγκόσμιο ιστό και στα ΜΜΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προανακριτικών διαδικασιών, καιεπιφυλάσσεται να ανταπαντήσει με κάθε νόμιμη ενέργεια, μετά το πέρας της εκδίκασης, δια την αποκατάσταση του, επιθυμώντας την λύση να δώσουν τα αρμόδια δικαστήρια .

Αντώνης Τσιπρόπουλος
Υπεύθυνος διαχείρισης του Blogme
contact@blogme.gr
[/FONT][/FONT]
[/FONT]

Aντιγραφή από εδώ: https://www.blogme.gr/blog/post/index/21/BLOGME

Νομίζω ότι το θέμα προσφέρεται, αν όχι για βαθύτατο προβληματισμό, τουλάχιστον για σχολιασμό...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

faithplus1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1,787 μηνύματα.
Είναι τόσο παράλογο που δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει λογική συζήτηση πάνω στο θέμα :| .
Μπορώ να το αποδώσω μόνο στην πλήρη ασχετοσύνη κάποιων αρμόδιων οργάνων που δεν έχουν συνειδητοποιήσει καν τί έκαναν.
Δεν ξέρω αν και ο ίδιος ο μηνυτής είχε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό που έγινε, γιατί άλλον μήνυσε και κάποιος που δεν έχει καμία σχέση συνελήφθη.
Αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή...Απορώ ποιο στέλεχος των διωκτικών αρχών διέταξε αυτή τη σύλληψη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

misslittledevil

Επιφανές μέλος

Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 8,197 μηνύματα.
Μα τι να σχολιασεις κιολας?!

Παντως θα συμφωνησω με αυτο..
Μπορώ να το αποδώσω μόνο στην πλήρη ασχετοσύνη κάποιων αρμόδιων οργάνων που δεν έχουν συνειδητοποιήσει καν τί έκαναν.


:giveup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
εμένα πάντως με εντυπωσιάζει.....

υπάρχουν στο ίντερνετ σελίδες που χωρίς καμία αιδώ στρέφονται κατά της ίδιας της δημοκρατίας ... αυτής που τους δίνει το δίκαιωμα απλώχερα να την κατηγορούν....
κι αυτούς... τους αφήνουν ανενόχλητους....
τελικά είναι εκνευριστικό το πόσο λάθος μπορεί να είναι ένα νομικό σύστημα που στηρίζεται σε νόμους που εκετλούνται από αδαη και ημιμαθή άτομα!
Στην ελλάδα της ΕΕ, της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ!
ΕΛΕΟΣ! :knife:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Και πέρα απο αυτό, φαντάζεσαι να σου καταστρέφουν έτσι την επιχείρηση σου (όπως ανέφερε ο μηνυθείς), επειδή είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?? :mad: :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
https://www.blogme.gr/blog/post/index/21/BLOGME



Πωπω όσο βρίσκω πληροφορίες για το θέμα τόσο περισσότερο αγανακτώ με την ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα μας. :mad:

ΥΓ: Απ'οτι βλέπω φήμες λένε οτι αυτός που έκανε τη μήνυση και σατιριζόταν είναι ο ...Λιακόπουλος :whistle:
Έλεος εις τον κύβο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,498 μηνύματα.
ΥΓ: Απ'οτι βλέπω φήμες λένε οτι αυτός που έκανε τη μήνυση και σατιριζόταν είναι ο ...Λιακόπουλος :whistle:
Έλεος εις τον κύβο!

Έϊ για κάτσε... ο Λιακόπουλος δεν ήταν που έλεγε ότι όσο και να τον πολεμούν εκείνος θα αγωνίζεται δυνατά κι ελληνικά; Ξαφνικά τι έγινε και τον πείραξε;:mad:

ΕΛΕΟC έπρεπε να πείς...!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Οι bloggers πάντως πιστευουν οτι το θέμα έγινε για να μάθει ο Λιακό την ταυτότητα αυτού που τον σατιρίζει (φημολογείται οτι είναι το blog https://funel.blogspot.com/) και μετά να τον "συνετίσει" αλλιώς... :whistle:

Πάντως έχει βουίξει η ελληνική μπλογκόσφαιρα απ'ότι φαίνεται!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

faithplus1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1,787 μηνύματα.
Και ο Λιάκουρας όπως τον λέει ο funel, έκανε μήνυση στο blogme?
Σε λίγο θα έκανε μήνυση στο ίντερνετ γενικά και τα αρμόδια όργανα, με τις γνώσεις που διαθέτουν, θα ξεκινούσαν να συλλάβουν το ίντερεντ.
Δεν πάει καλά ο κόσμος :upside:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Και ο Λιάκουρας όπως τον λέει ο funel, έκανε μήνυση στο blogme?
Σε λίγο θα έκανε μήνυση στο ίντερνετ γενικά και τα αρμόδια όργανα, με τις γνώσεις που διαθέτουν, θα ξεκινούσαν να συλλάβουν το ίντερεντ.
Δεν πάει καλά ο κόσμος :upside:

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!! :worship:
Ναι, έκανε μήνυση στο blogme επειδή λέει το είχε στο directory του και στο RSS feed!! Βλέπεις μάλλον κατάλαβε οτι δεν μπορεί να κάνει στο google :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
μου κάνει εντύπωση όμως....

δεν έκλεισαν το blogspot αλλά το blogme

:hmm:
ε είναι να μην προβληματίζεσαι μετά? είναι να μην κάνεις θεωρίες συνομοσίας? είναι να αναρωτιέσαι γιατι ρε γμτ δεν έχεις και συ τέτοια θέση να έχεις καλές μίζες? ουπς... σκέφτηκα δυνατά ε? :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ παραπάνω κουε (το blogspot είναι της google για όποιον δεν το γνωρίζει.)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
καταρχας tks για το διακριτικό τιπ :redface:
:P

καταδεύτερον....
δεν υπάρχει δεύτερον... παραπλάνηση ήταν για να μειωσω την αξία του καταρχάς :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΧΩΡΙς ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΩς ΑΝΑΒΕΙ ΕΝΑ PC;;;;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!


Ελλαδισταν...εκει που οι αλλοι σταματανε,εμεις απλως ξεκιναμε!!!:whistle:


"Τελος διαφημιστικου μηνυματος"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Ρε αναρχοαυτόνομε, πόσα έχεις πάρει για να τα πεις αυτά και να μας το κλείσουν το μαγαζί?? ααα??? :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MonaXoS

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2,470 μηνύματα.
Πω πω παίδες! Σήμερα έλειπα όλη μέρα κ δεν μπόρεσα να μπω στο φόρουμ. Ασχολήθηκα λίγο με το θέμα και χαίρομαι που κάποιος άλλος το ανέφερε εδώ πριν από εμένα γιατί πραγματικά πρόκειται για μία υπόθεση που νομίζω πως δεν αφορά μόνο όσους από εμάς είμαστε και bloggers, αλλά γενικότερα την κοινότητα του internet!!!

Σήμερα αυτός, αύριο εμείς!!!

Υ.Γ. Σκεφτήκατε κάποιου να του τη βαρέσει και να κάνει μήνυση π.χ. το e-steki (και το κάθε e-steki, έτσι; ) γιατί κάπως σε κάποια σελίδα αναφέρθηκε ένας αρνητικός χαρακτηρισμός για το πρόσωπό του; Δλδ έλεος!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Ρε αναρχοαυτόνομε, πόσα έχεις πάρει για να τα πεις αυτά και να μας το κλείσουν το μαγαζί?? ααα??? :P

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!:mad::P















(κατσε να παω τωρα και σε κατι αλλα fora γιατι μεχρι αυριο πρεπει να σας τα εχω κλεισει τα ρημαδια...Ειμαι σαπιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς!!!!ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
Ρουφιανα rulezzzzzz !!!!!)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] UPDATE

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]Προειδοποιήθηκα ότι το κείμενο που υπήρχε εδώ και στην πρώτη σελίδα του blogme και που περιγράφω την κατάσταση της μήνυσης/σύλληψης , θα θεωρηθεί "υβριστικό"? για την αστυνομία και την εισαγγελία, εαν δε το κατεβάσω μέχρι αύριο το πρωί, όπου και θα παρέμβει εισαγγελέας.

Αν και δεν ανάφερα ποτέ ονόματα, αν και αναγνώρισα το δικαίώμα του οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη (όπως της αντίθετης πλευράς) να κινηθεί νομικά, αν και δεν έθιξα ποτέ τις αρχές,( ισα-ισα υποστήριξα ότι ήταν υποχρεωμένες να ακολουθήσουν την διαδικασία που είναι η ίδια για όλους, ακόμα και αν δεν έχεις κάνει τίποτα, αν και δεν έθεσα ποτέ κανένα ζήτημα παρατυπίας) αναγκάζομαι να κατεβάσω το κείμενο μέχρι νεωτέρας.

Με αυτό το σκεπτικό αυτό συμπεραίνω, ότι όποιος από εσάς αναδημοσιεύσει η σχολιάσει στο blog του το αρχικό κείμενο ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο.
!!! ΕΛΛΑΔΑ 2006 !!!

Παρακάτω είναι μερικά από τα blogs που δήλωσαν συμπαράσταση .

(απο την ιδια σελιδα, κατι ωρες αργοτερα υποθετω..)



Αμολυστε τον μπογια να τους μαζεψει..
[/FONT]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Ποιος θα μου φέρνει τσιγάρα στην φυλακή; :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Πλακα στην πλακα...ειμαστε για κλαματα σαν χωρα!!!:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top