Σχετικά με το SAMSUNG E-900

fenia_

Νεοφερμένος

Η fenia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα,

θα ήθελα τη γνώμη κάποιου από την παρέα για το μοντέλο της Samsung το Ε-900.
Μέχρι στιγμής έχω τιμήσει τη ΝΟΚΙΑ σε όλες τις αγορές κινητού, τελευταία έχω στην κατοχή μου το ΝΟΚΙΑ-6280, το οποίο δεν με μπορώ να πω πως με ενθουσίασε (κοινώς την πάτησα!!).
Θα ήθελα να αλλάξω κινητό και μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα στο μοντέλο της Samsung ,εσείς τι λέτε?
Βασικά με ενδιαφέρει να έχει τις δυνατότητες του 6280, με μικρότερο κι ελαφρύτερο μέγεθος και όχι σε εξωφρενική τιμή....
Φυσικά, αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση θα χαρώ πολύ να με διαφωτίσετε....


Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Φένια:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Καλως μας ηρθες Fenia_!!!!
Eνα βασικο ερωτημα ειναι ποσα λεφτα εισαι διατεθημενη να ξοδεψεις.
Το Ε900 γενικα σαν συσκευη ειναι αρκετα καλη με μεγαλο πλεονεκτημα τον πολυ καλο sliding μηχαβισμο της (καλυτερο απο του 6280) αλλα απο εκει και περα υπολειπεται σε διαφορα.
Δεν εχει υπερυθρες,χαμηλοτερης αναλυσης καταγραφη βιντεο απο το 6280 (αντι για 640Χ480 γραφει σε 352Χ288 αλλα με καλη ποιοτητα) ,δεν εχει την ποιοτητα ηχου του 6280,δεν εχει ανοιχτο λειτουργικο (το 6280 ειναι symbian και παιρνει προγραμματα, ενω το E900 μονο java θα μπορεις να βαλεις.)
Το samsung εχει μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη, αλλα απο την στιγμη που και το ενα και το αλλο παιρνουν καρτες μνημης,λιγο σε ενδιαφερει.Περισσοτερο φυσικα θα σε ενδιεφεραν τα πολυ λιγα 6ΜΒ του 6280,σε περιπτωση που θα εβαζες προγραμματα.

Το Ε900 γενικα εχει πολυ καλη κατασκευη και τα πληκτρα αφης ειναι πολυ "μουρατα" και η καμερα του με τα 2ΜPixles της αρκετα καλη.Κινειται στα επιπεδα του 6280.Τα πληκτρα αφης ισως σε δυσκολεψουν λιγο στην αρχη, αλλα σε σχεση με το αντιστοιχο "chocolate" της LG, εδω εχει γινει καλυτερη δουλεια.

γενικοτερα σαν κινητο δεν ειναι κακη επιλογη.Το ζητημα ειναι οτι μιας και προερχεσαι απο ενα κινητο με πιο πλουσιο λειτουργικο,μηπος το "βαρεθεις" ευκολα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fenia_

Νεοφερμένος

Η fenia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Μάριο,

σ'ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση κι οφείλω να πω πως έχεις αποσαφηνίσει πολλά σημεία που δεν ήταν ξεκάθαρα για την επιλογή μου.
Καταρχήν θα ήθελα να πω, πως στην παρούσα φάση θέλω να έχω ένα πολύ εύχρηστο και βολικό-ελαφρύ κινητό (να μπορεί να χωράει σε όλα τα "τσαντάκια" -τσάντες εύκολα-βλέπεις ως γυναίκες τίθεται και τέτοιο θέμα)και συν τοις άλλοις να διαθέτει και λειτουργίες που να μην το κάνουν "απαρχαιωμένο" σε σχέση με το σήμερα(μήπως ζητάω πολλά?...).
Με βάση αυτά τα κριτήρια κατέληξα,όχι οριστικά, στο συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung κι επειδή δε με θεωρώ ειδήμων θα ήθελα τη γνώμη κάποιου σχετικού με το αντικείμενο.
Επίσης, θα ήθελα να σε ρωτήσω κατά πόσο γνωρίζεις αν το Ε-900 μπορώ να το βρω στην Ελλάδα σε χρυσαφί-καφέ χρώμα, μιας και το είδα στο site της Pixmania σ΄αυτό το χρωματισμό (το οποίο μου έκανε κλικ αμέσως)και σε καλή τιμή.Ποια η γνώμη σου για παραγγελία μέσω Pixmania?
Θα υποστηρίζει Ελληνικά ως γλώσσα με το που θα το πάρω ή θα χρειαστεί να πάει για αναβάθμιση?
Καταιγισμός οι ερωτήσεις μου, αν έχεις όρεξη μου απαντάς.


Τα λέμε,
Φένια:redface:

Υ.Σ. Σε ότι αφορά το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 380€, κι επίσης αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση, ευχαρίστως να τη σκεφτώ..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top