Του κόσμου τα παράξενα

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Ξαναπερπάτησε χάρη σε μία αράχνη






Εάν έχετε ακουστά για την καφέ αράχνη, ίσως να γνωρίζετε πως το δάγκωμά της μπορεί να είναι θανατηφόρο. Το δάγκωμά της όμως βοήθησε έναν άντρα από την Καλιφόρνια να ξαναπερπατήσει.
Ο Ντέιβιντ Μπλάνκαρτ έμεινε παράλυτος πριν από 20 χρόνια εξαιτίας ενός τροχαίου. Το 2007 όμως, τον δάγκωσε μία καφέ αράχνη έξω από το σπίτι του.
Γνωρίζοντας πως το δάγκωμά της μπορεί να αποβεί μοιραίο για τα θύματά της, η οικογένεια του Μπλάνκαρτ τον μετέφερε επειγόντως στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί η απαραίτητη θεραπεία. Χρειάστηκαν 8 ολόκληροι μήνες θεραπείας.
Κατά τη διάρκεια μίας θεραπείας, μία νοσοκόμα παρατήρησε έναν σπασμό στα πόδια του Ντέιβιντ και κάλεσε αμέσως τον γιατρό. Ακολούθησαν εξετάσεις και βρήκαν πως ένα από τα νεκρά νεύρα του ποδιού του λειτουργούσε ξανά. Οι γιατροί ισχυρίζονται πως μόλις 5 μέρες μετά τις εξετάσεις που έκαναν, ο Ντέιβιντ κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του και να ξαναπερπατήσει.

Πηγή Pathfinder
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
USB αντί για δάχτυλο



Ένας Φιλανδός προγραμματιστής, που έχασε το ένα του δάχτυλο σε ένα τροχαίο ατύχημα, το αντικατέστησε με ένα USB.

Ο Jerry Jalava, έφτιαξε ένα ειδικό προσθετικό δάχτυλο, στο οποίο μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες, ταινίες και άλλα χρήσιμα αρχεία και να τα επεξεργαστεί στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.
Μοιάζει με ένα φυσιολογικό δάχτυλο αλλά μπορεί να αφαιρεθεί από το «νύχι» και να τοποθετηθεί σε μία θύρα USB στον υπολογιστή.

Ο προγραμματιστής από το Ελσίνκι, έχασε το δάχτυλό του το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια τροχαίου με την τότε ολοκαίνουργια μηχανή του. Αμέσως, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Ελσίνκι όπου τον εξέτασε ένας χειρούργος και του είπε πως ήταν αδύνατον να σώσουν το δάχτυλό του και πως έπρεπε να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του μισού δαχτύλου.

Όταν ο Jerry είπε στους γιατρούς ποιο είναι το επάγγελμά του, εκείνοι του είπαν αστειευόμενοι πως θα μπορούσε να φτιάξει ένα «δάχτυλο-USB». Η ιδέα, αν και επρόκειτο για αστείο ουσιαστικά, φαίνεται πως άρεσε στον Jerry και έτσι την υλοποίησε.

Ενσωμάτωσε ένα USB stick σε ένα παραδοσιακό προσθετικό δάχτυλο και έτσι είναι ο μοναδικός που διαθέτει δάχτυλο χωρητικότητας 2 Gb.

Το δάχτυλο δεν είναι μόνιμα προσαρτημένο πάνω στο χέρι του, με την έννοια ότι μπορεί να το αφαιρέσει από το ύψος του νυχιού και να το τοποθετήσει στη θύρα ενός υπολογιστή.

«Όταν χρησιμοποιώ το USB, απλά αφήνω το δάχτυλό μου μέσα στη θύρα και το παίρνω όταν έχω τελειώσει τη δουλειά μου,» ανέφερε ο Jerry.



Πηγή: Pathfinder
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Λήστεψαν σοκολατένια αυγά

Ενοπλος εισέβαλε σε κατάστημα στην επαρχιακή πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και τους πελάτες για να μπορέσει με την ησυχία της η συνεργός του να το ληστέψει.

Και μέχρι εδώ μπορεί να φαίνεται μια συνηθισμένη ληστεία αν το ζευγάρι έπαιρνε χρήματα ή ακριβά είδη. Ομως οι παράξενοι αυτοί ληστές το μόνο που έκλεψαν ήταν σοκολατένια πασχαλινά αυγά!

Η γυναίκα μάζεψε όλα τα αυγά που βρίσκονταν στο κατάστημα και μαζί με τον άντρα εξαφανίστηκαν, προφανώς με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια άλλη γυναίκα, εκτιμά η αστυνομία.

Πηγή: ΟΤΕΝΕΤ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Μια δασκάλα από την Τυνησία ειναι εγκυος σε 12δυμα!

Μια δασκάλα από την Τυνησία της οποία το όνομα παραμένει άγνωστο, κυοφορεί όχι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 12 παιδιά με μία εγκυμοσύνη.Η πανευτυχής μάνα πρόκειται να γεννήσει έξι αγόρια και έξι κορίτσια, και να διεκδικήσει μία θέση στο Βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.Η εγκυμοσύνη της ήταν αποτέλεσμα θεραπείας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, δηλαδή ακολούθησε θεραπεία που ενεργοποίησε την παραγωγή ωαρίων, επειδή είχε ήδη υποστεί πολλαπλές αποβολές. Η θεραπεία αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μην ελέγχεται ο αριθμός των ωαρίων, όπως με την εξωσωματική γονιμοποίηση.Παρόλο που η γυναίκα αυτή κατάφερε να μείνει έγκυος, Βρετανοί ειδικοί σε θέματα γονιμότητας υποστήριξαν ότι η εγκυμοσύνη αυτή ενέχει τεράστιους κινδύνους. Όπως δήλωσε ο ο καθηγητής Μαρκ Χάμιλτον, της βρετανικής Ενωσης Γονιμότητας: “Το γεγονός ότι θα φέρει στον κόσμο δώδεκα παιδιά είναι καταπληκτικό”. Από την άλλη μεριά η ίδια η μάνα δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως αισθάνεται καλά και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα παιδιά της.Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του πατέρα στην εφημερίδα της Γκάφσα, εν ονόματι Μαρουάν, αρχικά πίστευαν πως θα αποκτήσουν δίδυμα, και όταν έμαθαν την πραγματικότητα για τα δωδεκάδυμα έμειναν έκθαμβοι.Παρόλο που η μητέρα έχει εκφράσει ότι θέλει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, οι γιατροί το απέρριψαν εξαρχής.


Πηγήhttps://my-greek.blogspot.com/2009/08/12.html
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Αποβολή μαθητριών επειδή ήταν πολύ ξανθιές




Η Ρέιγκαν Μπουθ και η Άμπι Γουέστερν είπαν ότι ο δάσκαλός τους, Ντέιβιντ Αλεξάντερ, τις απείλησε ότι δε θα δώσουν εξετάσεις, εάν δεν αλλάξουν το χρώμα μαλλιών τους. Το παράδοξο είναι ότι οι δύο μαθήτριες είναι φυσικές ξανθές!

«Περίεργα χρώματα είναι το μπλε, το μωβ, το πράσινο και το ανοιχτό κόκκινο. Το ξανθό είναι φυσικό χρώμα μαλλιών και υπάρχουν πολλές αποχρώσεις», λέει η μία από τις έφηβες.

Ωστόσο, ο καθηγητής τους αρνείται ότι τις απείλησε ότι θα χάσουν τις εξετάσεις τους, αλλά παραδέχεται ότι τις έστειλε σπίτι να βάψουν τα μαλλιά τους.

Πηγή

Τελικά, μόνο σ'εμένα αρέσει αυτό το thread...:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Πάρκινγκ αποκλειστικά για γυναίκες!

Η επιθυμία κάθε άνδρα που κατηγορεί τις γυναίκες ως προς τις ικανότητές τους στην οδήγηση γίνεται πραγματικότητα… Στο εμπορικό κέντρο Wanxiang-Tiancheng, στην Κίνα, δημιουργήθηκε ένα πάρκινγκ αποκλειστικά για γυναίκες οδηγούς με μεγαλύτερο χώρο στάθμευσης ανά θέση παρκαρίσματος!





Ο υπεύθυνος του εν λόγω εγχειρήματος, Wang Zheng, ανέφερε πως ο σχεδιασμός του χώρου, όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του ροζ και του μωβ, απευθύνεται στην ισχυρή αίσθηση του χρώματος που κυριαρχεί στις γυναίκες και τη διαφορετική αίσθηση της απόστασης. Να σημειωθεί πως έχει προσληφθεί ειδικό προσωπικό, μόνο γυναίκες, που θα καθοδηγεί τις οδηγούς στις θέσεις παρκαρίσματος, που, εκτός από το γεγονός πως είναι μεγαλύτερες, διαθέτουν ειδική επισήμανση και επαρκέστερο φωτισμό.
«Η ενέργεια αυτή βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα. Οι γυναίκες έχουν διαφορετική αίσθηση της απόστασης όταν βρίσκονται κλεισμένες σε μικρό χώρο», σημείωσε. «Αυτός είναι ο λόγος που συχνά οι γυναίκες οδηγοί τρακάρουν είτε το μπροστινό μέρος ή το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Επιπλέον, υπάρχουν κατά 15% μεγαλύτερες πιθανότητες μια γυναίκα, ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου της, να χτυπήσει το παρακείμενο αυτοκίνητο», προσέθεσε.
Γυναίκα οδηγός που ερωτήθηκε αναφορικά με την κατασκευή του συγκεκριμένου πάρκινγκ παρατήρησε πως εκτιμά τη συγκεκριμένη χειρονομία. «Οι γυναίκες οδηγοί δεν είναι τόσο καλές στην οδήγηση όσο οι άνδρες. Ο επιπρόσθετος χώρος θα βοηθήσουν στο ασφαλές παρκάρισμα. Εκτιμώ πως αυτή η κίνηση δείχνει σεβασμό προς τις γυναίκες», ανέφερε άνδρας οδηγός.

cosmo.gr




Σώπα μωρέ, κακίες. :rolleyes:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Αίτηση διαζυγίου 12χρονης από 80χρονο


Απορριπτέα έγινε η αίτηση διαζυγίου του 12χρονου κοριτσιού από την Σαουδική Αραβία παρά την μεσολάβηση των ανθρωπιστικών οργανώσεων. Σύμφωνα με αναφορές στα ξένα Μ.Μ.Ε, το κορίτσι παντρεύτηκε τον ηλικιωμένο ξάδερφο του πατέρα της στα τέλη του περσινού έτους, και ο γαμπρός έδωσε στον πατέρα της νύφης 85.000 ριάλ (περίπου 22.665 δολάρια). Η μητέρα της κοπέλας δεν ενέκρινε τον εν λόγω γάμο από την αρχή και κατηγόρησε τον γαμπρό για βιασμό.

Ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Al-Riyadh, στον οποίο το κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί ότι ο γάμος είχε φτάσει σε τέλμα, ήταν ο πρώτος που την βρήκε σε άσχημη κατάσταση. Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας επενέβη από τότε, προσλαμβάνοντας συνήγορο υπεράσπισης και εφιστόντας την προσοχή στο εν λόγω ζήτημα.

Ωστόσο, την προηγούμενη Δευτέρα στο δικαστήριο του Buraidah, στα περίχωρα του Al-Quasim, το κορίτσι περιέργως απέσυρε την αίτηση διαζυγίου. Όπως δήλωσε η ίδια “Είμαι σύμφωνη με το γάμο. Δεν έχω καμμία αντίρρηση. Θα σεβαστώ την θέληση του πατέρα μου και θα υπακούσω σε αυτήν”.

Τόσο ο δικηγόρος της όσο και η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωσαν σοκαρισμένοι από τη δηλωσή της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ισχύ του Ισλαμικού νόμου των Σουνιτών ο γάμος θεωρείται παράνομος και λαμβάνονται μέτρα για να καταργηθεί. Στην υπόθεση παρενέβη και η κόρη του βασιλιά Abdullah, πριγκίπισσα Adela bint Abdullah, η οποία δήλωσε στις εφημρίδες ” Πιστεύω, και όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί ειδικοί σε κοινωνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο πως το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων του παιδιού”.


Πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.
Ο αριθμός 3 παρατηρείται σε άπειρα φιλοσοφικά συστήματα και πολιτισμούς. Στην Αίγυπτο έχουμε την Θεϊκή τριάδα Όσιρις-Ίσις-Όρος.
Στην αλχημεία τα 3 βασικά στοιχεία: Θείο-Υδράργυρος-Αλάτι. Στην Προ-Ισλαμική Αραβία υπάρχει η τριπλή θεότητα Μανάτ που παριστάνετε με 3 αγίες παρθένες.
Στους Ασάντι της Αφρικής, η σεληνιακή θεά απεικονίζεται με 2 μαύρα πρόσωπα και ένα λευκό. Στον Βουδισμό έχουμε το Τριράτνα, τους 3 πολύτιμους λίθους: Βούδας-Ντχάρμα-Σάνγκχα.
Στην Εβραϊκή Καββάλα υπάρχει η τριάδα αρσενικού-θηλυκού-ενοποιούσας διάνοιας. Στον Ελληνο-Ρωμαϊκό κόσμο, έχουμε την τρίμορφη Εκάτη, τις 3 Μοίρες, τις 3 Ερινύες, 3 Χάριτες, τον τρικέφαλο Κέρβερο.
Για τον Αριστοτέλη, η τριάδα είναι ο αριθμός του συνόλου εφόσον περιέχει αρχή, μέση και τέλος. Για τους Ορφικούς υπάρχει η τριάδα Ύπαρξη-Ζωή-Διάνοια.
Για τον Ερμητισμό, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος. Για τον Ινδουισμό, η θεία τριάδα Μπράχμα-Βίσνου-Σίβα. Για τους Κέλτες ένας μεγάλος αριθμός τριπλών θεοτήτων όπως της Μπρίτζιτ.
Για τους Κινέζους αποτελεί τον πρώτο μονό αριθμό, σύμβολο του Γιάνγκ. Για τους Πυθαγόρειους την τελείωση. Για τον Ταοϊσμό η τριάδα Ουρανός-Άνθρωπος-Γη.
Για τον Χριστιανισμό τις 3 αρετές: Πίστη-Αγάπη-Ελπίδα, και τα 3 πρόσωπα του θεού κ.α.
https://pangian.spaces.live.com/Blog/cns!5232D79AF2A87B35!1840.entry

"To Ολον και οτι υπαρχει μεσα σε αυτο περιλαμβανονται στον αριθμο τρια,γιατι το τελος,το μεσον και η αρχη εχουν τον αριθμο του ολου,που ειναι η τριαδα".

Είναι αυταπόδεικτη αλήθεια ότι δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο Σύμπαν που να μην εκδηλώνεται σύμφωνα με την νομοτέλεια των αριθμών. Για αυτό το λόγο και η επιστήμη των αριθμών αποτελεί το θεμέλιο κάθε γνώσης και τη χαραυγή όλων των πολιτισμών. Χαλδαίοι, Βαβυλώνιοι, Κινέζοι, Αιγύπτιοι, Εβραίοι, Έλληνες, Ρωμαίοι, Ίνκας και άλλοι λαοί χρησιμοποιούσαν τους αριθμούς για να εκφράσουν τις κοσμογονικές τους αντιλήψεις.
Μερικοί αριθμοί ωστόσο, όπως 03, 04, 07, 09 και άλλοι προσέλκυσαν την προσοχή του ανθρώπου. Το φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στη φύση, οι συμπτώσεις, οι συνδυασμοί, τα διάφορα περιστατικά που συνδέθηκαν με τους αριθμούς αυτούς, έδωσαν αφορμή να αναπτυχθεί ένα είδος μυστικής λατρείας γύρω από αυτούς τους αριθμούς. Η εξωτερική παρατήρηση, σε συνδυασμό με την έμπνευση και την εσωτερική αποκάλυψη, έδωσαν διάσταση στη γνώση, αλλά και στη μυστηριακή προσέγγιση των αριθμών.
Ιδιαίτερα, οι επταδικές δοξασίες, με όλο το κοσμολογικό, το φιλοσοφικό και το μυστηριακό τους πλαίσιο, κυριάρχησαν τόσο πολύ στους περισσότερους λαούς της αρχαιότητας, ώστε ο απόηχος έφτασε ως τις μέρες μας ερεθίζοντας το νου του σημερινού ανθρώπου να τις επανεξετάσει με έναν ευρύτερο τρόπο αντίληψης και αξιοποίησης και γνώσης που κατέχει.
Από το βιβλίο "Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3" - Σιεττος Γιώργος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
θα ήθελα να προσθέσω ότι και στην απλή καθημερινή ζωή συναντάς συχνά αυτό το μυστήριο :

στην εφορία , στο ωράριο των μέσων μεταφοράς , στην πολιτική , στους ελεύθερους επαγγελματίες , στους δημόσιους επαγγελματίες , στο ικα , στους καθηγητές όταν ζητάς να ξαναδούνε εργασία/γραπτό , στους γείτονες , στους εχθρούς και ενίοτε στους φίλους

:look:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Ακυρώθηκε πτήση επειδή τσακώθηκαν οι αεροσυνοδοί



Έχουμε ακούσει για ακυρώσεις πτήσεων λόγω κακοκαιρίας ή λόγω βλάβης, αλλά εξαιτίας τσακωμού αεροσυνοδών πρώτη φορά ακούμε! Όσο απίστευτο και αν φαντάζει είναι αληθινό το περιστατικό αυτό που συνέβη σε πτήση από τη Νέα Υόρκη στην Ατλάντα.

Όπως φαίνεται, ενώ το αεροπλάνο είχε γεμίσει, ξαφνικά ο πιλότος ζήτησε την αποβίβαση όλων των επιβατών, αφού οι δύο γυναίκες έχασαν τον έλεγχο και βγήκαν από τα ρούχα τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα- επιβάτη: “Πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο αεροπλάνο. Ο πιλότος αποφάσισε να μας βγάλει όλους έξω”. Από την άλλη μεριά ο εκπρόσωπος των αερογραμμών Pinnacle δήλωσε ότι ο καβγάς ξεκίνησε, αφότου το αεροσκάφος επέστρεφε στην πύλη του, λόγω ασθένειας ενός επιβάτη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος της εταιρείας πρόσθεσε πως δεν υπήρξε σωματική επαφή αλλά μόνο λεκτική αντιπαράθεση και πως οι δύο αεροσυνοδοί απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους αμέσως και η πτήση ακυρώθηκε, ενώ οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλο αεροπλάνο.

Πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Μωρό με λέπια




Ένα μωρό, ο μικρός Song Sheng από την Ανατολική Κίνα, που γεννήθηκε πριν 14 μήνες, πάσχει από μια σπάνια γενετική ασθένεια κατά την οποία το σώμα δεν μπορεί να αναπνεύσει και έτσι βγάζει λέπια.


Σύμφωνα και με τους ειδικούς, το αγοράκι άρχισε να αναπτύσσει “δέρμα ψαριού” λίγες μέρες μετά τη γέννησή του. Συγκεκριμένα το μωρό αυτό δεν έχει πόρους στο δέρμα του και όπως λένε οι γιατροί, επειδή δεν μπορεί να ιδρώσει ή να εκπέμψει θερμότητα, το δέρμα του ξεφλουδίζει σαν να έχει λέπια.

Αφού λοιπόν το σώμα του δεν ελέγχει την θερμοκρασία, οι γονείς του προσπαθούν να την ελέγξουν, κάνοντας το μπάνιο με πάγο. Όπως δήλωσε και ο πατέρας του μικρού, Song Dehui: “Πονάει πολύ όλη την ώρα και αν δεν έχουμε αρκετό πάγο ανεβάζει πυρετό”.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια γνωστή θεραπεία για αυτή τη σπάνια αυτή πάθηση.

Πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.



Από πού είσαι ;

Να ξερες κακομοίρη ʽμπατσούληʼ ποιόν φυσούνησες

με το ξεχειλωμένο σου πέος·

τρεις φορές σε θάνατο και νόμισες εσύ θα τον σκοτώσεις;

Γερμανοί και Ιταλοί τον εκυνήγησαν

μα πιο πολύ και ως τα σήμερα

Έλληνες, Ράλληδες, δωσίλογοι λογιώ-λογιώ

και του φυλάκωσαν το σώμα -όπως μυριάδων άλλων-

χρόνους στο σύνολο δεκάξι

Γεννήθηκε άραγε ο παππούλης σου πριν το ʽ22 ;

γιατί παππούς σου μη και προπάππους σου ήταν αυτός μπροστά σου

δεκάξι χρόνια ούτε καν για μια φραντζόλα ψωμί

δεκάξι χρόνια για τα βαρκά τα χώματα και τις αμμούδες,

για τη φτέρη που βλασταίνει σχεδόν φθινόπωρο σε απάντηση στη φωτιά

Για να αναπνέεις ελεύθερα

ειρωνεία ε;

Σε αυτόν λοιπόν ʽμπατσούληʼ που με τον Σάντα

μοιράστηκε τον μανδύα της σιωπής

και δεκαεννιά χρονών

λευτέρωσαν για ένα νανοδευτερόλεπτο την Ευρώπη,

στον έφηβο που στα ογδονταοχτώ του

είναι ακόμη στο δρόμο

και με σώμα-λόγο

ψάχνει το δίκιο

είχες την τιμή να δώσεις άλλο ένα

της πατρίδας παράσημο.

Αγνώστου ποιητή



Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η Ελλάς :/:


υγ. θα ήθελα να δω τη φάτσα του μπατσουλίνου
που έριξε κατάφατσα δακρυγόνο
σε έναν γέρο άνθρωπο αγωνιστή.

Να ξέρω ποιανού τη φάτσα θα κοσμούσαν
μία ντουζίνα κλούβια αυγά.

Να σε χαίρεται η μάνα σου, ο διοικητής σου, το σώμα σου κλπ.
γ@μώ τη μ@ν@ σου γ@μω κι εσένα μαζί.

Ένας δε βρέθηκε να του βάλει το δακρυγόνο και το κλομπ και την ασπίδα
υπόθετα στον ποπό του;


Παράξενο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Πρόσεχαν το εικονικό μωρό τους & πέθανε το κανονικό



Στη σύλληψη ενός ζευγαριού προχώρησαν την Παρασκευή (5/3) οι αρχές της Νότιας Κορέας, καθώς είχαν αφήσει το τριών μηνών κοριτσάκι τους να πεθάνει από ασιτία, τη στιγμή που φρόντιζαν το… εικονικό τους παιδί στο Prius!!!


Το ζευγάρι είχε γίνει τόσο εμμονικό με το παιχνίδι «δεύτερης ζωής» όπως αποκαλείται , που έτρεχαν από ίντερνετ καφέ σε ίντερνετ καφέ 12 ώρες την ημέρα, ζώντας μια εικονική πραγματικότητα όπου είχαν ένα μωράκι που φρόντιζαν συνέχεια.

Μόνο που την ψύχωση τους αυτή, την πλήρωσε το πραγματικό τους παιδί, η αληθινή τους κόρη τριών μηνών, καθώς έπαψαν να την ταϊζουν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασιτία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γονείς είχαν καλέσει τον Σεπτέμβριο την αστυνομία και ανέφεραν ότι η κόρη τους απεβίωσε… μυστηριωδώς, ενώ η νεκροψία έδειξε λίγο αργότερα ότι το αίτιο του θανάτου της ήταν η ασιτία.

Αν και αρχικά αποποιούνταν κάθε ευθύνης για το θάνατο του μωρού, οι έρευνες της αστυνομίας τους ανάγκασαν να παραδεχθούν πως είχαν ξεχάσει την οποιαδήποτε οικογενειακή ζωή, εξαιτίας του Prius.

Για την ιστορία, το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια σε ένα ίντερνετ καφέ και την ημέρα του γάμου τους είχαν περάσει την πρώτη νύχτα στο εικονικό τους σπίτι στο παιχνίδι.

Πηγή


Αν είναι δυνατόν... Τι άλλο θα ακούσουμε!:mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Ζέβρα: Η οδοντόβουρτσα ενός ιπποπόταμου



Τι μπορεί να κάνει μία ζέβρα με το κεφάλι μέσα στο στόμα ενός ιπποπόταμου; Όχι δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας, απλά καθαρίζει τα δόντια του παχύδερμου ζώου.


Το παράξενο συμβάν έλαβε χώρα στο ζωολογικό κήπο της Ζυρίχης στην Ελβετία, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επισκεπτών.

Η φωτογραφία που είδατε είναι τραβηγμένη από τον φωτογράφο Jill Sonsteby.

Πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.


νυφικό γλυκό
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Πάνω από τους μισούς φοιτητές θα έκαναν πορνό


Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε Βρετανούς φοιτητές, από την ιστοσελίδα ”The Student Room”, η οποία έθετε το ερώτημα: “θα έπαιρνες ποτέ μέρος σε αισθησιακή ταινία;”, αποκαλύφθηκε πως το 60% αυτών θα έπαιζε σε ταινία πορνό, έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει χρήματα για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα βρετανικά πανεπιστήμια φοιτούν περίπου 480.000 νέοι, οπότε αν υπολογίσουμε το 60% αυτών που θα έκαναν πορνό, είναι 288.000 φοιτητές, οι οποίοι θα γδυνόντουσαν για να πληρώσουν το ενοίκιο!

https://www.otherside.gr/2010/01/panw-apo-tous-misous-foitites-tha-ekanan-porno/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
νυφικό γλυκό


Έτσι αποκτάει νόημα και η προαιώνια των μαμογιαγιάδων προσταγή:
να φάς όλο το φαί/γλυκό σου για να πάρεις ωραία γυναίκα.

Λολιές. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Σε τι ρυθμό χορεύει η σχέση σου;

Κάθε σχέση έχει ένα χαρακτήρα, μια προσωπικότητα, που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες σχέσεις.
Ας δώσουμε λίγη φαντασία σ' αυτήν την προσωπικότητα και ας την παρομοιάσουμε με ένα χορό. Έτσι θα δούμε με άλλο μάτι, ας πούμε πιο χιουμοριστικά, τα στοιχεία της σχέσης που έχουμε και πού ξέρεις, ίσως ο χορός αυτός να γίνει τελικά και ο αντιπροσωπευτικός της σχέσης σου.

H σχέση Σύγχρονου είναι εύθραυστη και συναισθηματική

Στη σχέση σύγχρονου οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και υπάρχει πολύς πόνος. Όχι γιατί υπάρχει λόγος, αλλά γιατί ένας από τους δύο είναι λιγάκι παραπάνω ευαίσθητος. Θες η ανασφάλεια, θες ο φόβος της απώλειας, δημιουργούνται καταστάσεις δακρύβρεχτες εκεί που δεν υπάρχουν.
Η σχέση όμως αυτή έχει ένα καλό: βαθύ και ποιοτικό συναίσθημα. Το ζευγάρι μπορεί και τα βγάζει πέρα σε κρίσεις και αναπτύσσει σταθερούς συναισθηματικούς δεσμούς που διαρκούν στο χρόνο.
Η σχέση Hip Hop είναι χύμα, αλλά βαθιά συναισθηματική

Η σχέση αυτή έχει ένα νεανικό αυθορμητισμό και ταυτόχρονα ένα ώριμο συναίσθημα που την κάνει μοναδική. Οι σύντροφοι είναι αρκετά χύμα μεταξύ τους και πολλές φορές θα 'θελαν να είναι εντελώς ανεξάρτητοι και να μην έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο.
Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να συμβιβαστούν μεταξύ τους και να καταλάβουν ότι όσα τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν.
Η σχέση Rumba είναι ρομαντική και συναισθηματική

Διακρίνεται από το - σχεδόν - εφηβικό ρομαντισμό και τον έντονο συναισθηματισμό. Η σχέση rumba έχει πολλά αγγίγματα, μια δόση ανασφάλειας, αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι αποτελεί μια ολόκληρη ιστορία αγάπης, όχι απλά μια σχέση.
Και οι δύο σύντροφοι είναι τρυφεροί και, ταυτόχρονα, αισθησιακοί. Όλα αυτά που οι κυνικοί θεωρούν "γλυκανάλατα" θα τα βρείτε και θα τα απολαύσετε σε μία τέτοια σχέση.
Η σχέση Waltz είναι δοκιμασμένη στο χρόνο

Διακρίνεται για τη βαθιά οικειότητα των συντρόφων και το κύρος που εκπέμπει η σχέση. Μια σχέση waltz είναι σχέση πολλών ετών.
Από όπου και να προήλθε αυτή η σχέση, το σίγουρο είναι ότι οι δύο παρτενέρ είναι μαζί για ένα κοινό σκοπό και είναι δύσκολο πια να δουν ξέχωρα τη ζωή τους. Το ζευγάρι waltz, συνήθως, απολαμβάνει να διαφημίζει και στους γύρω αυτή την καλή σχέση.
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

H σχέση Disco είναι περιστασιακή αλλά διασκεδαστική

Μόλις χωρίσατε και ψάχνετε για μια σχέση ξεκάρφωμα; Το ιδανικό είναι να μπείτε σε μια σχέση disco. Μιλάμε για μια σχέση επιφανειακή που το ζευγάρι δεν ταιριάζει και τόσο, αλλά βγαίνουν συχνά και την περνάνε τρέλα!
Μια τέτοια σχέση βασίζεται στην κοινωνικότητα και των δύο και την ανάγκη τους απλά να υπάρχουν σε μια σχέση. Δε θα ζήσετε καβγάδες, αφού τα πράγματα είναι απλά, περιμένουμε τον επόμενο ή την επόμενη.
H σχέση Jive είναι γρήγορων ταχυτήτων

Διακρίνεται από τα γρήγορα αντανακλαστικά και των δύο. Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, η οποία είναι όμως περισσότερο φιλική και λιγότερο ερωτική.
Γνωρίζουν πώς να περνούν καλά, αφού είναι μαζί για καιρό και τους συνδέουν πολύ όμορφες εμπειρίες.
Συμβαίνει συχνά να αναζητούν και οι δύο κάτι πέρα από τη σχέση που θα τους κρατήσει σε εγρήγορση.
Η σχέση Salsa είναι χαλαρή και... πληθωρική

Ας μη μιλήσουμε για σχέση. Καλύτερα ας μιλήσουμε για... σχέσεις! Οι τύποι salsa είναι ευχαριστημένοι όταν γυρνούν από λουλουδάκι σε λουλουδάκι και παίρνουν από το καθένα αυτό που τους ευχαριστεί.
Είτε άντρας είτε γυναίκα, ο τύπος salsa ξέρει να διασκεδάζει και φροντίζει ώστε να περάσει καλά και ο/η παρτενέρ. Όλα κι όλα! Άμα μπλέξετε με τύπο salsa το 'χετε σίγουρο ότι θα σας μείνουν αξέχαστες οι στιγμές! Παραπάνω μη ζητήσετε μόνο...
Η σχέση Samba είναι σαν να λέμε one night stand

Στη samba υπάρχει έντονα το ερωτικό στοιχείο, η σεξουαλική επιθυμία και η διάθεση για διασκέδαση, επομένως είναι δύσκολο να μιλήσουμε για σχέση και συναίσθημα.
Απολαύστε τη σχέση samba, όπως και το χορό. Κρατήστε τις όμορφες στιγμές του, αλλά μην επενδύσετε κιόλας.
Διακρίνεται από τα ερωτικά βλέμματα και αγγίγματα, καθώς και από την τολμηρή επικοινωνία.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ

H σχέση Capoeira είναι διαδραστική

Διακρίνεται για το σεβασμό που έχουν μεταξύ τους οι σύντροφοι. Δεν υπάρχουν τάσεις εξουσίας πάνω στον άλλο και είναι και οι δύο δεκτικοί στις επιθυμίες του άλλου.
Σημασία έχει το κοινό καλό της σχέσης, και θα αγωνιστούν και οι δύο γι' αυτό χωρίς να συμβιβαστούν σε στερεότυπα σχέσεων που υπάρχουν γύρω τους. Το ζευγάρι εκπέμπει μια ζωντάνια και κάτι το εκκεντρικό προς τα έξω, αλλά πάντα η εσωτερική ισορροπία φαίνεται εκκεντρική...
Η σχέση Cha Cha είναι παιχνιδιάρικη και βασίζεται στο διαρκές φλερτ

Διακρίνεται για τα πειράγματα και τα παιχνιδιάρικα βλέμματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Σ' αυτή τη σχέση ο άνδρας παραμένει ο κυνηγός και η γυναίκα απολαμβάνει το ρόλο του θηράματος. Συνήθως οι γυναίκες είναι ναζιάρες και γατούλες και θέλουν την προσοχή του αρσενικού.
Η σχέση μπορεί να αποκτήσει βάθος αν και οι δύο ξέρουν να κρατήσουν το ερωτικό παιχνίδι μέχρι ένα σημείο και αναζητήσουν και άλλα στοιχεία που θα τους συνδέσουν.
Η σχέση Quickstep είναι σαν το παλιό καλό κρασί

Μια σχέση αξιοζήλευτη αφού συνδυάζει πολλά καλά χαρακτηριστικά: αγάπη, έρωτα, παιχνίδι και καλό συντονισμό. Οι δύο παρτενέρ περνούν καλά μόνοι τους ή με κόσμο και είναι ακομπλεξάριστοι μεταξύ τους.
Λόγω της καλής τους επικοινωνίας είναι ευχάριστοι ως ζευγάρι μέσα στην παρέα και δε φέρνουν σε δύσκολη θέση τους άλλους, αφού προτιμούν να κρατήσουν το ερωτικό τους παιχνίδι εντός της οικίας και να μην το πολυδιαφημίζουν. Χρειάζεται η πραγματική αγάπη διαφήμιση;
ΠΑΘΟΣ

Η σχέση Οriental είναι παραδοσιακή και άκρως αισθησιακή

Εδώ οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι και πατροπαράδοτοι. Η γυναίκα φροντίζει για την καλοπέραση του άντρα και την ευχαρίστησή του στον έρωτα. Πιστή και, ταυτόχρονα, αισθησιακή είναι αυτό που θέλει κάθε άντρας.
Θα μπορούσε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να τα συνδυάζει μια γυναίκα και να τα προσφέρει ανιδιοτελώς; Φυσικά και όχι. Εκτός κι αν είναι εκείνη που ελέγχει στην τελική. Ο ικανοποιημένος άντρας δεν αρνείται ποτέ τίποτα στη γυναίκα του και οι θηλυκοί πρόγονοί μας το εκμεταλλεύονταν όπως έπρεπε.
Η σχέση Paso Doble είναι θέμα εξουσίας και υποταγής

Κάποιος σ' αυτή τη σχέση είναι ο ταύρος και κάποιος ο ταυρομάχος. Κάποιος σ' αυτή τη σχέση εξουσιάζει και κάποιος υποτάσσεται. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γοητευτικό έως επικίνδυνο.
Αν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που ενώνουν το ζευγάρι ή αν οι ρόλοι εναλλάσσονται, μιλάμε για μια σχέση υγιή και γεμάτη πάθος.
Η σχέση paso doble διακρίνεται από την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και τις σκηνές ζηλοτυπίας που, ενδεχομένως, είναι συχνές.
Η σχέση Τango είναι κτητική και γεμάτη πάθος

Όπως και με το paso doble, έτσι και εδώ υπάρχει έντονο το παιχνίδι της εξουσίας και του ελέγχου. Οι δύο σύντροφοι ζουν μες στην ένταση της σχέσης και όταν δεν υπάρχει φροντίζουν να ανάβουν τα αίματα με σκηνές ζηλοτυπίας ή ανεξήγητους καβγάδες.
Η ερωτική χημεία μεταξύ τους είναι εκπληκτική και το σίγουρο είναι ότι απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή. Η σχέση tango διακρίνεται για την αίσθηση της ανασφάλειας και των έντονων τόνων μεταξύ των συντρόφων είτε στα λόγια είτε στις κινήσεις τους.














Χμ... δε μου αρέσει η Ντισκο καθόλου, αλλά λατρεύω το Τανγκο....

Αρωμα Γυναίκας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.


Μια ορχήστρα λαχανικών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top