Βόμβα σε κάδο απορριμάτων σκοτώνει 15χρονο

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Νεκρός 15χρονος από βόμβα/ Το ενδεχόμενο ρατσιστικής δολοφονικής επίθεσης εξετάζει η Αντιτρομοκρατική.
Το ενδεχόμενο ρατσιστικής δολοφονικής επίθεσης εξετάζει η Αντιτρομοκρατική, αφού ο διαμελισμένος νεκρός είναι 15χρονος Αφγανός ρακοσυλλέκτης, ο οποίος περιεργαζόταν μία τσάντα που βρήκε η 11χρονη αδελφή του. Κατά την έκρηξη τραυματίστηκε η αδελφή του νεκρού Αφγανού και η μητέρα του, 45 ετών, η οποία ονομάζεται Ναζάφ Ζάχρα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 22:41 χθες το βράδυ, στη διασταύρωση των οδών Πολίτη Φωτίου 10 και Ιακωβάτων 61. Ο μηχανισμός ήταν ωρολογιακός, αποτελείτο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από αμμωνιοδυναμίτιδα και ήταν τοποθετημένος μέσα σε πυροσωλήνα, εντός ταξιδιωτικού σάκου.

Δείχνουν «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»

Η συνδεσμολογία του ωρολογιακού μηχανισμού, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας παραπέμπει στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Ανάλογος μηχανισμός είχε πυροδοτηθεί και εκραγεί έξω από την πρεσβεία της Χιλής στην Θεσσαλονίκη.

Εξαιτίας του θανάσιμου τραυματισμού του 15χρονου παιδιού – σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία – υπάρχει πιθανότητα η έκρηξη να παραμείνει «ορφανή» και κανείς να μην αναλάβει την ευθύνη της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Δείχνουν «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»
εγω νομιζα οτι αυτες οι οργανωσεις ειναι αριστερες ,αντιρατσιστικες κλπ..τι γινεται?
απιστευτα τραγικος ο θανατος του μικρου Αφγανου..και τα καναλια βλεπω οτι δεν κανουν τοσο ντορο οσο με τους αστυνομικους που ειχα χτυπηθει ή σκοτωθει σε τρομοκρατικες ενεργειες..
μου κανει εντυπωση η ψυχροτητα με την οποια αναφερονται στον θανατο του αφγανου..

δεν ειχε καμια ευθυνη για τιποτα απο ολα αυτα που λενε ειτε οι τρομοκρατες ή η αστυνομια...γιατι να πεθανει?που να ηξερε..:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Γιατί Άγγελε παρόλο που νομίζεις ότι ζούμε σε κράτος με ΜΜΕ τα οποία επηρεάζονται από την αριστερά, ο θάνατος ενός μετανάστη δεν είναι κάτι το σοβαρό. Ένα θύμα από τρομοκρατική ενέργεια δεν αποτελεί μείζον ζήτημα αφού δεν είναι Έλληνας. Τέλος πάντων, από ότι φαίνεται οι Πυρήνες της Φωτιάς εκτός από μηδενιστές είναι και ζώα μιας και όλα δείχνουν ότι αυτοί είναι οι υπαίτιοι (τουλάχιστον από τα λίγα που διάβασα στις εφημερίδες)...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Χα χα ειρωνεία, να το παίζεις αντιρατσιστής, διεθνιστής και εγώ δεν ξέρω τι άλλο και στο τέλος να σου φορτώσουν έγκλημα ρατσιστικού χαρακτήρα. Αφού δεν τό 'χουν τα παλικάρια, γιατί δεν το κόβουν;

Κρίμα το παιδάκι πάντως. Υποτίθεται πως ήρθε στην Ελλάδα για να γλιτώσει από την πείνα κι έφτασε να μαζεύει σκουπίδια για να ζήσει. Ήρθε για να γλιτώσει απ' τη βία και την τρομοκρατία που επικρατούν στη χώρα του και πέθανε εδώ από τρομοκρατική βία. Όταν σου μέλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις, η ζωή έχει έναν ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο να ειρωνεύεται...:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alis

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,134 μηνύματα.
Τι ντροπή... Ωραίο κράτος είμαστε. Το καημένο το παιδάκι. Δεν έφταιγε σε τίποτα. Και η αδερφή του κινδινεύει να χάσει την όραση της. Ελπίζω τουλάχιστον το κράτος να τους δώσει κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουν να έχουν μια καλύτερη ζωή. Όχι ότι αυτό θα τους ανακουφίσει ιδιαίτερα, αλλά τουλάχιστον να μην αναγκαστούν να ξαναψάχνουν στα σκουπίδια. Είναι τόσο κρίμα αυτό που συμβαίνει.

Και σήμερα μάλιστα δυο ληστές μπήκαν σε ένα μαγαζί, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον πωλητή που τώρα χαροπαλεύει και αφού πήραν την είσπραξη, ανέβηκαν στα μηχανάκια τους και έφυγαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πιο κάτω, σε ένα προποτζίδικο σταμάτησαν οι ίδιοι και σκότωσαν τον άνθρωπο που δούλευε εκεί και του πήραν τα χρήματα. Τι θράσος. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι ίδιοι άνθρωποι τραυμάτισαν έναν άνθρωπο και σκότωσαν άλλον έναν, ληστεύοντας δύο καταστήματα. Και η ειρωνεία είναι ότι και αυτό το περιστατικό συνέβη στα Πατήσια όπου οι αστυνομικές δυνάμεις υποτείθεται ήταν διάσπαρτες σε όλη την περιοχή.

Ντροπή και αίσχος. Και φυσικά απέραντη λύπη...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
και τη βομβα την επιασε πρωτη ο 10χρονη κοπελα..και επειδη ηταν πολυ βαρια ζητησε απο τον αδελφο της να τη σηκωσει..και προσπαθωντας να τη μεταφερει εσκασε..ετσι ειπαν στις ειδησεις..
απο τυχη δεν κομματιαστηκε η 10χρονη.. τη μοιρα και αυτη..:/:

Χα χα ειρωνεία, να το παίζεις αντιρατσιστής, διεθνιστής και εγώ δεν ξέρω τι άλλο και στο τέλος να σου φορτώσουν έγκλημα ρατσιστικού χαρακτήρα. Αφού δεν τό 'χουν τα παλικάρια, γιατί δεν το κόβουν;
και μπηκε και αλλη βομβα προ ημερων στα γραφεια οργανωσης μεταναστων κλπ..πραγματικα εχει αρχισει να μπερδευεται το πραγμα..καλα απλα θελουν να σκοτωσουν καποιους?απλα μισος..?

δεν ξερω τι να σκεφτω πια..:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
από ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 6:46μμ, Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010
(Τροποποιήθηκε 9:27μμ, Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010)
Spf

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το τελευταίο 24ωρο βρισκόμαστε σε μια πλήρη συναισθηματική αντίθεση...

Από την μία απέραντη θλίψη για το γεγονός του θανάτου του 15χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό της αδερφής του και από την άλλη μέγιστη οργή για τα ρεπορτάζ των media που επιχειρούν να εμπλέξουν την οργάνωση μας σε αυτό το περιστατικό εντελώς αυθαίρετα και επιτηδευμένα. Δεν συνηθίζουμε να “ενοχλούμαστε” από τα τρομοσενάρια των media όμως η σοβαρότητα του γεγονότος μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε δημόσια άμεσα χωρίς να συνδυάζεται με κάποια ενέργεια μας. Γι αυτό

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ

Γνωρίζουμε ότι ο λόγος μας απέναντι στον λόγο της Αντιτρομοκρατικής δεν έχει την ίδια προβολή αφού τα media εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία “φωτογραφίζουν” και συκοφαντούν την οργάνωση μας και την δήθεν εμπλοκή μας στην έκρηξη στα Πατήσια.

Για αυτό απευθυνόμαστε σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο ώστε να γίνει αντιληπτό το “βρώμικο” παιχνίδι που στήνεται.

Για όλα τα παραπάνω δηλώνουμε

Πρώτον - Όπως ήδη έχουμε γράψει στην προκήρυξη που ακολούθησε την επίθεση μας στην Εθνική Ασφαλιστική “ ...Ο χρόνος που δόθηκε για την εκκένωση του κτιρίου καθορίστηκε εν γνώση του πλήθους και των δυνάμεων που διαθέτει η αστυνομία στην γύρω περιοχή. Στο μέλλον ανάλογα με την γεωγραφική χωροταξία κάθε σημείου θα ορίζουμε το χρονικό περιθώριο. Στόχος μας είναι οι υλικές ζημιές και επισημαίνεται στην αστυνομία να πραγματοποιεί εγκαίρως την εκκένωση του εκάστοτε σημείου...”άρα θα ήταν αντιφατικό και ένοχα απερίσκεπτο να τοποθετήσουμε εκρηκτικό μηχανισμό σε πυκνοκατοικημένη περιοχή χωρίς να υπάρξει προειδοποιητικό τηλεφώνημα .

Δεύτερον – Στην περίπτωση που ισχύει το τηλεφώνημα στο ALTER το πρωί της ίδιας ημέρας θα ήταν εγκληματική αμέλεια να “εγκαταλείπαμε” τον εκρηκτικό μηχανισμό για δεκατέσσερις περίπου ώρες με ενδεχόμενο κίνδυνο έκρηξης με θύματα περαστικούς. ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. Με απλά λόγια ούτε το ελάχιστο χρονικό περιθώριο των 6 λεπτών θα δίναμε γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατο να εκκενωθεί μια περιοχή αλλά ούτε θα αφήναμε εκτεθειμένο ένα μηχανισμό χωρίς να πάμε εμείς οι ίδιοι με προσωπική μας έκθεση να τον περισυλλέξουμε. Είναι και αυτό ένα κομμάτι της ανάληψης ευθύνης των επιλογών μας.

Τρίτον – Είναι πάγια τακτική μας για να αποφεύγουμε τη δυσλειτουργία του εκάστοτε μηχανισμού, να τοποθετούμε πάντα δυο ρολόγια ( και όχι ένα όπως μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει από τα media) ώστε σε περίπτωση εμπλοκής του ενός να λειτουργήσει το εφεδρικό.

Τέταρτον – Πάντα τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που παίρνουμε είναι τουλάχιστον σε δυο διαφορετικά καθεστωτικά μέσα για να αποφύγουμε οποιαδήποτε παρανόηση των τηλεφωνητών όπως και τυχών απόκρυψη της εκάστοτε προειδοποιήσης κάτι το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν σε άλλες οργανώσεις. Επίσης υπάρχει πάντα πλήρης και αναλυτική περιγραφή όχι μόνο του στόχου που έχουμε τοποθετήσει τον μηχανισμό αλλά και αναφορά συγκεκριμένων δρόμων, το μέγεθος της ισχύς του μηχανισμού και οι κατάλληλες υποδείξεις αποκλεισμού και εκκένωσης κτιρίων (το ξενοδοχείο La Mirage στην ομόνοια στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, αποκλεισμός των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας της Πέτρου Ράλλη και των παρακείμενων κτιρίων)

Πέμπτον – Στην περίπτωση της τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του αντιπροέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στα Πατήσια, έχοντας επίγνωση της περιοχής και της κινητικότητας μεταναστών προειδοποιήσαμε και δώσαμε περιθώριο 20 λεπτών στην αστυνομία χρησιμοποιώντας για αυτό το λόγο υλικό χαμηλής εκρηκτικότητας (αυτοσχέδια μαύρη πυρίτιδα) και όχι την εκρηκτική ύλη που τοποθετήσαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και στην Διεύθυνση Αλλοδαπών. Επίσης δεν ήταν τυχαία η τοποθέτηση του μηχανισμού στην εξώπορτα της πολυκατοικίας και όχι στο εσωτερικό της θέλοντας να αποφύγουμε σε κάθε περίπτωση τον πιθανό τραυματισμό των ενοίκων της. Τελειώνοντας εμείς δεν είμαστε ούτε δικαστές ούτε εισαγγελείς ή αστυνομικοί ρεπόρτερ για να καταφεύγουμε σε εύκολα και αβίαστα συμπεράσματα. Στο κάτω κάτω την αλήθεια για το τι συνέβη γνωρίζουν μονάχα οι φυσικοί αυτουργοί της κίνησης.

Στο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ που ο συγκεκριμένος εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε από Επαναστατική Οργάνωση τότε η επαναστατική αξιοπρέπεια επιβάλει την δημόσια ανάληψη ευθύνης με την αντίστοιχη αυτοκριτική που θα ξεκαθαρίζει το τοπίο γιατί διαφορετικά η πολιτική ανωνυμία σαμποτάρει την επαναστατική κατεύθυνση και “χρεώνει” μια ολόκληρη στρατηγική του αντάρτικου πόλης.

Τα συμπεράσματα πολλά όπως και η υπενθύμιση πως εάν πρόκειται πράγματι για “τυφλό” χτύπημα τότε είναι συγκεκριμένος ο χώρος που βρίσκεται εκ δεξιών του κράτους και έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους πρακτικές (Piazza Fontana, Ιταλία , εκρηκτικός μηχανισμός από παρακρατικούς ακροδεξιούς) κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες κοινωνικής έντασης.


ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...


ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΡΟΡΙΣΤΩΝ

ΦΡΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

indymedia
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 19,771 μηνύματα.
Γιατί αισθάνομαι, ότι η ΜΜΕ κοινωνία μας συνεχίζει με το ίδιο τροπάριο...αμέριμνη την «ήσυχη» ζωούλα της; Ο θεατρινισμός και το καραγκιοζιλίκι όλΩΝ με εξοργίζει αφάνταστα...εφόσον, μένουμε στα λόγια, λόγια, λόγια, λόγια,..., λόγια (ν-φορές) και στις τηλεοπτικές αναλύσεις των υπεραναλύσεων των πολιτικάντηδων, των καρεκλοκένταυρων...κ.α. π_π_ροειδημόνων, αφήνοντας την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία να πυκνώνει...έλεος. Με τα λόγια δεν πατάσσεις αδίσταχτους δολοφόνους (π.χ. εκείνοι με το τσεκούρι που σκότωσαν τον απόστρατο αξιωματικό) οι οποίοι δεν αισθάνονται κάποιο οίκτο για την απώλεια ανθρώπινης ζωής. Νιώθω, ότι ζω σε μια χώρα δίχως ασφάλεια και δίχως κυβέρνηση (κατάσταση ζούγκλας). Πρέπει κάποιοι νόμοι και ποινικές διατάξεις που αφορούν κακουργήματα να γίνουν πιο σκληροί-ανελέητοι ίσως και παραδειγματικοί...Μόνον έτσι θα επέλθει ο φόβος από την πλευρά των απάνθρωπων δολοφόνων. Η άκρα δημοκρατία (=αναρχία, ανομία, ατιμωρησία) είναι τυρρανία προς το κοινωνικό σύνολο. Ας εξετάσσουμε πρώτα, αν προασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα του φορολογούμενου, ουσιαστικά...Τότε ποιος ο λόγος να μένουμε στην Ελλάδα και να πληρώνουμε ένα σωρό φόρους (τους περισσότερους παγκοσμίως) και η «ανομούμενη» πολιτεία να σε έχει συνδεδεμένο με Κάϊρο; ε;

Λίγος σεβασμός στον νεκρό δεν γίνεται να υπάρξει στην φτωχή μας μπανανία;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

alis

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,134 μηνύματα.
Έλεος πια. Βγήκαν οι Πυρήνες της Φωτιάς για να πουν τι; Ότι δεν σχετίζονται με αυτό, επειδή οι δικές τους οι βόμβες είναι πάντα ''πετυχημένες''. Αυτοί είναι επαγγελματίες... Δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά.

Και να πω και ένα μπράβο στον Κανάκη και στο Ράδιο Αρβύλα για την σωστή τοποθέτηση τους πάνω στο όλο θέμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Και να πω και ένα μπράβο στον Κανάκη και στο Ράδιο Αρβύλα για την σωστή τοποθέτηση τους πάνω στο όλο θέμα.
γιαυτο τους βλεπω ..γιατι τα λενε εξω απο τα δοντια ,
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
Τι ακριβώς είπε δηλαδής;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alis

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,134 μηνύματα.
Τι ακριβώς είπε δηλαδής;

Δεν τα θυμάμαι και λέξη προς λέξη, αλλά η οργή του φαινόταν.

Είπε ότι πέρα από όλες τις αναλύσεις (για την ακρίβεια''Χέσε τις αναλύσεις'') πόσο μαλάκες μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι που βάζουν ανεξέλεγκτα βόμβες και δεν προειδοποιούν καν. Και είπε ότι εάν κανένας από αυτούς τους βλέπει, να ξέρουν ότι είναι 100 φορές χειρότεροι από αυτούς που και καλά πολεμάνε και ότι είναι πιο φασίστες από αυτούς. Ότι τον θλίβει το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι κάνουν τέτοια πράγματα. Πρέπει να 'πε και άλλα τα οποία δεν θυμάμαι...

Σύντομα πιστεύω θα ανέβει στο youtube και θα μπορείς να το δεις εκεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 19,771 μηνύματα.
καλά και οι Αρβυλαίοι «προπαγάνδα» κάνουν...από ένα πλατό κρίνουν τους πάντες και τα πάντα...:smoke:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Κι εμεις απο ενα φορουμ...
Οπως καταλαβαινεις υπαρχει ελευθερια λογου που ομως οπως κρινεις, κρινεσαι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 19,771 μηνύματα.
Ναι, αλλά άλλη η επιρροή που έχουν λόγω κάμερας...και άλλη η επιρροή η δική μας στο φόρουμ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Τι ακριβώς είπαν και με ποιο τρόπο μπορεί να έχει αρνητική επίδραση; Και σε ποιον; Και με ποιον τρόπο, τόσο χειρότερο από άλλες απόψεις που δικαιούνται να ακουστούν από το δημόσιο βήμα;

Τα βίντεο υπάρχουν στο site τους, αλλά δεν μπορούμε να τα δούμε στο εξωτερικό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lugar

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα.
Κι εμεις απο ενα φορουμ...
Οπως καταλαβαινεις υπαρχει ελευθερια λογου που ομως οπως κρινεις, κρινεσαι...
Απλώς εσύ δεν πληρώνεσαι..:P για να λες την "άποψή σου".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 19,771 μηνύματα.
Δημόσιο βήμα η «εμπορική» τηλεόραση; Από πότε;

Όλα γίνονται (και οι τηλε-απόψεις ακούγονται) λόγω των διαφημίσεων...και της ρημάδας της τηλεαποχαύνωσης-τηλεθέασης (AGB)...Ο Κυριακού θέλει νούμερα. Αν δεν υπάρχουν νούμερα...η εκπομπή θα κοπεί!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Τι ακριβώς είπαν και με ποιο τρόπο μπορεί να έχει αρνητική επίδραση; Και σε ποιον; Και με ποιον τρόπο, τόσο χειρότερο από άλλες απόψεις που δικαιούνται να ακουστούν από το δημόσιο βήμα;

Τα βίντεο υπάρχουν στο site τους, αλλά δεν μπορούμε να τα δούμε στο εξωτερικό.

Κάτι απλό ρώτησα, που ίσως είναι πιο κοντά στο θέμα μας από την εμποροποίηση της τηλεόρασης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
εγω νομιζα οτι αυτες οι οργανωσεις ειναι αριστερες ,αντιρατσιστικες κλπ..τι γινεται?
Γιατί θεωρείς οτιδήποτε πηγάζει από την αριστερά by deafult θετικό; :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top