Κατηγορίες συντρόφων. Θεωρείτε πως υπάρχουν;

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Εχω παρατηρήσει με βεβαιότητα πλέον πως οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίζουν τους συντρόφους τους σε δύο βασικές κατηγορίες: σε αυτούς που βασικά είναι για να περνάς καλά (αν υπάρχει και κάτι περισσότερο, έχει καλώς, αλλά και να μην υπάρχει, δεν δημιουργείται κάποιο θέμα) και σε αυτούς που είναι για ..γάμο, παιδιά, οικογένεια (και με τους οποίους πάλι περνάς καλά, αλλά δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από εκείνους στο σεξ και στο ερωτικό γενικά κομμάτι της σχέσης). Ελάχιστοι θεωρούν πως θα βρουν κάποιον να τους καλύπτει τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας, κατανόησης, συμβίωσης, σταθερότητας κλπ όσο και σε επίπεδο ερωτικό (με τρελή χημεία, πάθος αχαλίνωτο, σεξ σαν τα κουνέλια κλπ :P).

Από τη μία μου ακούγεται λογικό να μην έχεις το ίδιο τρελό πάθος μετά από δέκα χρόνια σχέσης όπως είχες στην αρχή, οπότε πιθανά να έχουν δίκιο όσοι λένε πως το πάθος δεν πρέπει να μετράει πολύ σε μια σοβαρή σχέση(=σχέση γάμου που θες οικογένεια και παιδιά). Επίσης εννοείται πως αλλιώς συμπεριφέρεσαι στα 20 και αλλιώς στα 30 - άλλα πράγματα μετράνε πιο πολύ στη μία ηλικία και άλλα στην άλλη και άλλες αντοχές έχεις σε κάθε εποχή.

Αλλά από την άλλη όλο αυτό μου ακούγεται σαν ένας τεράστιος συμβιβασμός.. Σκέφτομαι όμως πως βασικά ίσως να έχουν δίκιο και όσοι λένε πως δεν πρέπει για σύντροφο ζωής να ψάχνεις κάποιον με τον οποίο απλά να κάνεις καλό σεξ, αλλά να ψάχνεις κάποιον με τον οποίον να μπορείς να επικοινωνήσεις και να έχει αξία η καθημερινότητά σου εκτός κρεβατιού μαζί του, γιατί στα 60 σου μόνο αυτό θα μπορείς να κάνεις ούτως ή άλλως..

Κι επιπλέον από προσωπική εμπειρία μιλώντας το τρελό πάθος είναι μάλλον μια αυταπάτη και ένα μπαλόνι που σκάει ηχηρά μες στο πρόσωπό σου κάποια στιγμή. Καμία σχέση μου από αυτές που είχαν παλαβό πάθος δεν μπόρεσε να αντέξει στον χρόνο, δεν μπόρεσε καν να είναι εντελώς λειτουργική όσο υπήρχε. Ήταν σαν όλα να αρχιζαν και να τελείωναν στο κρεβάτι. Και αυτό, όσο κι αν με τρέλαινε σωματικά, με άφηνε ακάλυπτη και με μια αίσθηση ανικανοποιήτου που τίποτα δεν μπορούσε να καλύψει.. οπότε ειλικρινά δεν ξέρω πλέον πόση σημασία πρέπει να δίνει κάποιος στο πάθος.

Η δική σας άποψη ποια είναι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αυτό μου ακούγεται κάπως σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αν είσαι τόσο βέβαιος ότι έτσι είναι, έτσι θα καταλήξεις, διότι με όποιον κάνετε καλό σεξ θα τον αποκλείεις αυτόματα από την κατηγορία "για μια ζωή".
Ο αντίλογος βέβαια θα μπορούσε να πει ότι αν δεν πιστεύεις ότι έτσι είναι, μπορεί να μην καταλήξεις μια ζωή με κάποιον που κάνετε μέτριο σεξ, αλλά θα καταλήξεις μόνος.
Προσωπικά τείνω να πιστεύω ότι τέτοιοι "κανόνες" μόνο στατιστική αξία μπορούν να έχουν, και πολλές πολλές εξαιρέσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι οι σχέσεις που βασίζονταν στο πάθος και τον ενθουσιασμό σκάνε σαν μπαλόνια στη μούρη σου, σε πονάνε κιόλας πολύ! Δεν έχω κάνει και ΤΙΣ τρελές σχέσεις, μία και 2,5 ετών μου έφτανε γιατί έφαγα γερή σφαλιάρα! Οπότε μηδένισα στο μυαλό μου το παρελθόν και ξεκίνησα από την αρχή, κρατώντας όμςσ τα διδάγματα...
Στην ηλικία μου τα περισσότερα άτομα απλά προσπαθούν να βρούν όσο περισσότερους ερωτικούς συντρόφους μπορούν, ίσως για εμπειρία (που δεν συμφωνώ και πολύ, γιατί νομίζω πως αργά ή γρήγορα αναλώνεσαι σε σχέσεις χωρίς ουσία) ίσως πάλι και για αντίδραση. καθώς πιστεύουν ότι ο γάμος και τα παιδία είναι κάτι προγραμματισμένο να συμβεί στη ζωή τους και μέχρι τότε πρέπει να "το γλεντήσουν".
Οι σχέσεις που βασίζονται μόνο στο καλό σεξ, δεν κρατάνε πιστεύω επειδή δεν γεμίζει ο ένας τον άλλο0 συναισθηματικά και αργά ή γρήγορα κάποιθος 3ος θα μπει που θα έχει κάτιο παραπάνω να προσφέρει συναισθηματικά και η σχέση θα διαλυθεί. Ή ακόμα χειρότερα θα γίνει το "μπαμ" και θα τους χωρίσει η πλήξη. Πόσο σεξ πια;
Και, ναι, πιστέυω ότι υπάρχουν σχέσεις με πιο μακροπρόθεσμα σχέδια και κοινούς στόχους, που έχουν και καλή χημεία ;) στο κρεβάτι, στις συζητήσεις, στην αλληλοκατανόηση. Αλλά και αυτές δεν είναι τέλειες. Κάθε σχέση θέλει "πότισμα" και συνεχές ενδιαφέρον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Ειμαι της αποψης, οτι ο ανθρωπος με τον οποιο υπαρχει τρομερη επικοινωνια και σε καλυπτει τοσο συναισθηματικα οσο και σωματικα, ειναι λαχειο...
Μπορει να τον συναντησεις στα 18 σου, μπορει στα 30 σου, μπορει στα 40 σου κ.ο.κ, μπορει και ποτε...
Σημασια εχει να ξερεις τι θελεις και να εχεις τα ματια σου ανοιχτα, ωστε οταν βρεθει στο δρομο σου να μην τον προσπερασεις...
Σαφως και το παθος σε μια σχεση εχει σημασια, απλα δεν ειναι αυτο που μενει, οπως σωστα ανεφερε και η Ντινα στο αρχικο της ποστ...

Θα κρατησω για το τελος αυτο που εγραψε η Νινα:
Και, ναι, πιστέυω ότι υπάρχουν σχέσεις με πιο μακροπρόθεσμα σχέδια και κοινούς στόχους, που έχουν και καλή χημεία ;) στο κρεβάτι, στις συζητήσεις, στην αλληλοκατανόηση. Αλλά και αυτές δεν είναι τέλειες. Κάθε σχέση θέλει "πότισμα" και συνεχές ενδιαφέρον
Μια σχεση για να εχει μελλον χρειαζεται φροντιδα και προδερμ...εαν την αφησεις, θα σε αφησει και εκεινη αργα ή γρηγορα....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Τα περισσοτερα τα ειπατε ηδη. Ισως ομως δε θα συνεφερε να ξεκιναμε εχοντας στο νου αυτες τις κατηγοριες, οσο το τι θελουμε καθε δεδομενη στιγμη, και εξεταζοντας και τι θελει ο αλλος. Και απο κει και περα βλεποντας και κανοντας. Μπορει κατι να μεινει ως εχει (μια σχεση που απλα καλυπτει ενα μερος αναγκων και επιθυμιων τη δεδομενη χρονικη περιοδο), ή ωριμαζει σε κατι παραπανω.

Και θεωρω την επικοινωνιακη και συναισθηματικη και εγκεφαλικη χημεια, πολυ πιο σπανια απο την σεξουαλικη. Για της οποιας την υπαρξη εχω και αμφιβολιες. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι το σεξ βελτιωνεται με τον καιρο, καθως και μαθαινουμε τον εαυτο μας, αλλά και τον αλλον ανθρωπο. Το άλλο, ή το χεις πολυ ή μετρια ή ελαχιστα ή καθολου.

Και για να το περιπλεξουμε και λιγο : αν υπαρχει το συναισθηματικο/επικοινωνιακο/εγκεφαλικο ταιριασμα, αυξανονται οι πιθανοτητες αν οχι για καλο ταιριασμα στο σεξ εξ αρχης, για πολυ καλη "προγνωση" στο μελλον.

awh , behaaave !

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Έχω κάνει μόνο 2 σχέσεις και καμία από αυτές δεν ήταν όπως θα ήθελα να είναι. Στην πρώτη σχέση, αν και όλα ξεκίνησαν ωραία, οι εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες μας τα χάλασαν... Από την άλλη στη δεύτερη σχέση, γνωριζόμουν από παλιά με την τότε κοπέλα μου και ενώ είχαμε αρκετά κοινά στοιχεία σαν χαρακτήρες, έλειπε η ένταση.
Παρ' όλα αυτά, μια σύντροφος που δεν θα ικανοποιούσε εμένα σε μια σχέση, μπορεί να ταίριαζε πολύ με κάποιον άλλον (οπότε έρχομαι στα λόγια της Νεράιδας). Οπότε, η κατηγοριοποίηση των συντρόφων γίνεται με βάση τις εμπειρίες πρώτα και ύστερα την κρίση του καθενός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Βασικά διαφωνώ με την αρχική σου άποψη ή την διαφοροποιώ. Δε νομίζω πως οι άνθρωποι χωρίζουν τους εν δυνάμει συντρόφους τους σε 2 κατηγορίες, αλλά ότι ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές επιθυμίες τις οποίες κάθε σχέση καλείται να καλύψει.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν τον συνδυασμό (τρελός έρωτας, χημεία, επικοινωνία, αγάπη) κι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει η αγάπη, η επικοινωνία κι ο σεβασμός χωρίς το τρελό πάθος ή σεξ. Οι λόγοι που δημιουργούν τις διαφοροποιήσεις είναι πολλοί, από τον τρόπο που μεγάλωσε κάποιος μέχρι τις ανασφάλειές του.

Έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που θέλουν τον συνδυασμό (me included), υπάρχουν κι άλλοι που είναι στην ηλικία μας και με σεξ 1 φορά τον μήνα είναι υπέρ-ικανοποιημένοι.:P Γνωστή μου με πολλές πλευρές που δεν ικανοποιούνται στην σχέση της δεν χωρίζει επειδή θεωρεί ότι ''αν είσαι single είσαι looser'' και πιο σημαντικό από το να περνάς καλά είναι να μην είσαι looser.

Εγώ θεωρώ ότι σεξ κι επικοινωνία συνδέονται και ποτέ δεν κατανόησα την άποψη ''είμαστε υπέροχα στο σεξ αλλά δεν επικοινωνούμε''. Προσωπικά αν κάποιος δεν ταιριάζει μαζί μου στο σεξ δεν έχει καμία προοπτική, επειδή σκέφτομαι ''δεν μπορεί να με κατανοήσει'' και στις πολύ ανασφαλείς μου μέρες ''για να μην κάνει αυτά που θέλω δεν με γουστάρει''.:P Και βασικά βγαίνω όχι τελείως λάθος, επειδή δεν αργεί να γενικευτεί η ασυνεννοησία και σε άλλους τομείς της σχέσης.

Για να κάνω σούμα, πολλά ζευγάρια που ξέρω είναι μες στον έρωτα μετά από χρόνια γάμου και πολλά ζευγάρια στην ηλικία μας έχουν στυλ και πάθος κουρασμένων 50ρηδων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Διαφωνώ, Καγίρι.
Δε χωρίζω τους συντρόφους μου σε κατηγορίες, για μένα ο σύντροφος παραμένει σύντροφός μου ακριβώς γιατί διαθέτει μία ισορροπία ανάμεσα στο καλό σεξ και την καλή συνεννόηση... Και δεν εννοώ ότι συμβιβάζομαι ώστε να έχει λίγο κι από τα δύο, αλλά ότι με ικανοποιεί και στα δύο, τελεία.
Το ότι δεν έχεις πάθος μετά από ένα διάστημα σχέσης είναι έτερον εκάτερον, συμβαίνει πάντα και παντού... Απλά θα φτάσει τα δέκα χρόνια σχέσης μόνο αν ο άλλος όντως είχε κάτι ουσιώδες να προσφέρει, που δε σε έκανε να συμβιβαστείς ούτε στο θέμα του σεξ ούτε στην επικοινωνία.

Κι επιπλέον από προσωπική εμπειρία μιλώντας το τρελό πάθος είναι μάλλον μια αυταπάτη και ένα μπαλόνι που σκάει ηχηρά μες στο πρόσωπό σου κάποια στιγμή.
Εδώ συμφωνώ. Όχι τόσο γιατί όποιοι κάνουν εκρηκτικό σεξ είναι καταδικασμένοι να μη χτίσουν σχέση, αλλά γιατί ίσως το πάθος θολώνει την επικοινωνία... Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει κι αυτό, αλλά έχω βιώσει καλό σεξ, που εξελίχθηκε σε καλή σχέση.

Αυτό μου ακούγεται κάπως σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. ...
Πόσο μα πόσο σωστό...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PHLIORITHS_

Νεοφερμένος

Ο PHLIORITHS_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
εχει βαση αυτος ο διαχωρισμος ,μαλιστα γινεται πολλες φορες αυτοματα χωρις πολλες σκεψεις..αυτο που δεν αναφεραμε και το θεωρω σημαντικο ειναι πολυ συχνα σχεσεις με ανθρωπους που δεν τους βλεπουμε σοβαρα ,περναει ο καιρος μαζι τους, ερχεται δεσιμο ,και αγαπη θα ελεγα και ξερω ζευγαρια που ξεκινησαν χαλαρα , ο ανδρας του ζευγαριου μου λεγε μπααα δεν παμε καλα θα χωρισουμε και ειναι 6 χρονια μαζι.
Περι παθους κι αγαπης ειναι ολα σχετικα.Για αλλον παθος κι αγαπη και θυσια ειναι πραγματα ευκολα και μπορει να κανει ταξιδια αθηνα λονδινο καθε βδομαδα επι 4 χρονια για να δει την αγαπημενη του , και αλλα πολλα με διπλη δουλεια για να τα βγαλει περα κλπ και να ειναι ολα αυτα ρουτινα.Και για αλλον ή αλλη παθος να ειναι οτι τον αγγαλιαζει τρυφερα και τον κοιταει στα ματια.Μονο..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
δεν πιστευω πως υπαρχουν κατηγοριες συντροφων...ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος και ετσι θα πρεπει να αντιμετωπιζεται...αλλωστε απο καθε συντροφο ασχετως αν περνας καλα ή οχι παιρνεις διαφορετικά πραγματα και μαθαινεις πολλα...:)ας μην γενικευουμε λοιπον....:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lovelywife43

Νεοφερμένος

Η Σόφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αισθητικός και μας γράφει απο Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
...ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος και ετσι θα πρεπει να αντιμετωπιζεται...αλλωστε απο καθε συντροφο παιρνεις διαφορετικά πραγματα και μαθαινεις πολλα...:)ας μην γενικευουμε λοιπον....:whistle:
Θα συμφωνήσω,και θά προσθέσω ότι αν περνάς και καλά μαζί του,έχεις βρεί τό τέλειο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτηs

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Φωτηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλεται Έμπορος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 192 μηνύματα.
Oσο και αν δυο ανθρωποι ταιριζουν απολυτα αν δεν ανανεωνουν τακτικα την σχεση τουs με καινουργια πραγματα τοτε καποια στιγμη ακομα και αυτη η απολυτα αρμονικα σχεση ειναι καταδικασμενη να βαλτωση απο ανια.Εχω προσωπικα στην σχεση μου προσπαθω να κραταω το ενδιαφερων τηs συντροφου μου καθε φορα με ολοκαινουργιεs φρεσκεs ιδεεs, χρονο πολυ δεν εχω για να πω την αληθεια λογο τηs δουλειαs μου,αλλα μια με δυο ωρεs εχω την εβδομαδα να τιs αφιερωσω αποκλειστικα στην ευρεση τετοιων καινουργιων ιδεων που θα διατηρηση την σχεση μαs σαν καινουργια.Oταν θελει κανειs τα παντα μπορει να κανη και χρονο μπορει να βρει, αρκει να το θελει πραγματικα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chris663

Νεοφερμένος

Ο chris663 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
συμφωνω με τη Μαρω...
Τωρα βεβαια ειναι και τι προθεσεις εχει
ο καθενας τη σχεση ...το σεχ...
οποτε καπως ετσι τους τοποθετεις σε <καλλους>
ή ...να σε κοιτουν μονο για τα προσοντα σου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Ελάχιστοι θεωρούν πως θα βρουν κάποιον να τους καλύπτει τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας, κατανόησης, συμβίωσης, σταθερότητας κλπ όσο και σε επίπεδο ερωτικό (με τρελή χημεία, πάθος αχαλίνωτο, σεξ σαν τα κουνέλια κλπ :P).
Από τη μία μου ακούγεται λογικό να μην έχεις το ίδιο τρελό πάθος μετά από [...]
Η δική σας άποψη ποια είναι;

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι θέμα πάθους, τουλάχιστον από την πλευρά των Ανδρών, αλλά "κενού". :hmm:
Όταν η ερωμένη γίνεται σύζυγος, δημιουργείται αυτόματα μια ...κενή θέση και αναζητάς εκ νέου ερωμένη!!!!!! :D
Αυτό μάλιστα, ενισχύει την θεωρία μου ότι το ΚΕΝΟ είναι το μέτρο χρησιμότητας κάθε ενέργειας μας! :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

baudE Laire

Νεοφερμένος

Ο jrot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι θέμα πάθους, τουλάχιστον από την πλευρά των Ανδρών, αλλά "κενού". :hmm:
Όταν η ερωμένη γίνεται σύζυγος, δημιουργείται αυτόματα μια ...κενή θέση και αναζητάς εκ νέου ερωμένη!!!!!! :D

(:confused:)

νόμιζα ότι κάθε κενό και δίψα για παθιασμένους διαλόγους και κόντρα το καλύπτει πλέον η πεθερά
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

katerina_farm

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
Δεν γινεται να ξεχωριζεις σε δυο κατηγοριες νομιζω το ενα εχει αμεση σχεση με το αλλο.Πως μπορεις να εχεις καλο sex αν δεν εχεις καλη επικοινωνια? μαγος ειναι ο αλλος για να ξερει τι σε ικανοποιει ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Δεν γινεται να ξεχωριζεις σε δυο κατηγοριες νομιζω το ενα εχει αμεση σχεση με το αλλο.Πως μπορεις να εχεις καλο sex αν δεν εχεις καλη επικοινωνια? μαγος ειναι ο αλλος για να ξερει τι σε ικανοποιει ?

Κι όμως υπάρχει...σωματική έλξη και τίποτα πέρα από αυτό!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
(:confused:)νόμιζα ότι κάθε κενό και δίψα για παθιασμένους διαλόγους και κόντρα το καλύπτει πλέον η πεθερά
Μα τι λες τώρα!!!!!!!!! Η πεθερά (ανατρίχιασα) είναι η επιστροφή της γυναίκας (σου) στο...μέλλον! Γνωρίζεις τι σου επιφυλάσσει πριν το βιώσεις! ;)
Εμείς οι 40+ φεύγα πάντως είμαστε σχετικά τυχεροί , σεις οι νεώτεροι την "βαψατε", με πενθερές που θα κατέχουν ΚΑΙ την εμπειρία του....internet (κατάλαβες)
Σας κλαίω από τώρα :hehe:

σωματική έλξη και τίποτα πέρα από αυτό
Προκαλείς τα χρηστά ήθη των χρηστών, αλλά λυπάμαι που δεν υπάρχει μεγαλύτερη βαθμολογία από το +1 για να
αξιολογήσω το...."θαρσείν χρη" της γνώμης σου, χρειάζεται πολύ θάρρος να μη το ...παίζεις "συναισθηματικούρα"
στα....19! Εύγε τέκνον μου :P

.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Μα τι λες τώρα!!!!!!!!! Η πεθερά (ανατρίχιασα) είναι η επιστροφή της γυναίκας (σου) στο...μέλλον! Γνωρίζεις τι σου επιφυλάσσει πριν το βιώσεις! ;)
Εμείς οι 40+ φεύγα πάντως είμαστε σχετικά τυχεροί , σεις οι νεώτεροι την "βαψατε", με πενθερές που θα κατέχουν ΚΑΙ την εμπειρία του....internet (κατάλαβες)

Σας κλαίω από τώρα :hehe:

.


Εμένα πάντως η μάνα μου δεν έχει ιδεα απο ιντερνετ :P

Υπάρχει ακόμα ελπίδα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Εμένα πάντως η μάνα μου δεν έχει ιδεα απο ιντερνετ :P

Υπάρχει ακόμα ελπίδα!
Για ποιούς ακριβώς..; :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top