Ζώδια

Τί ζώδιο είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 299)
  • Κριός

    Ψήφοι: 21 7.0%
  • Ταύρος

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Δίδυμοι

    Ψήφοι: 30 10.0%
  • Καρκίνος

    Ψήφοι: 28 9.4%
  • Λέων

    Ψήφοι: 25 8.4%
  • Παρθένος

    Ψήφοι: 22 7.4%
  • Ζυγός

    Ψήφοι: 29 9.7%
  • Σκορπιός

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Τοξότης

    Ψήφοι: 16 5.4%
  • Αιγοκερως

    Ψήφοι: 27 9.0%
  • Υδροχόος

    Ψήφοι: 33 11.0%
  • Ιχθεις

    Ψήφοι: 20 6.7%

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Δίδυμος με Παρθένο ταιριάζουνε;; :-P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Δίδυμος με Παρθένο ταιριάζουνε;; :-P
ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Εσείς οι δυο είναι μοιραίο να βρεθείτε μαζί, γιατί η έλξη που νιώθετε είναι ιδιαίτερα έντονη για να μπορέσετε να το αποφύγετε. Είστε σε αρκετά σημεία ίδιοι, ενώ παράλληλα υπάρχουν και πολλές σημαντικές διαφορές. Είστε και οι δύο διανοητικοί τύποι, περισσότερο ορθολογιστές, παρά συναισθηματικοί, κι έχετε μια καλή νοητική επικοινωνία. Αρέσει και στους δυο σας να συνομιλείτε και να πλησιάζετε με τις απόψεις σας τους άλλους.

Εκείνος ωστόσο, έχει μια πιο πρακτική και σίγουρη αντίληψη, ενώ εσείς απλώς περιορίζεστε στο να παίζετε με τις ιδέες, χωρίς συχνά να αναζητάτε έναν σκοπό ή μια πρακτική εφαρμογή τους. Εκείνος, θα επιστήσει την προσοχή του στις ανησυχίες σας και θα προσπαθήσει να βάλει σε τάξη τις διάσπαρτες ιδέες και σκέψεις σας, ασκώντας όμως ενίοτε αυστηρή κριτική, κάτι που εσάς δεν σας αρέσει ιδιαίτερα.

Εσείς είστε αρκετά ριψοκίνδυνη και μπορείτε πρόθυμα να κάνετε κάτι "απλά για την εμπειρία", ενώ αυτός είναι πιο προσεκτικός, επιφυλακτικός και φρόνιμος, ενώ βαδίζει με συγκεκριμένο πλάνο. Γενικά καταλαβαίνετε καλά ο ένας τον άλλον και μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ σας, αν υποχωρείτε σε κάποια λεπτά σημεία και συμβιβάζεστε ο ένας με την ιδιοσυγκρασία του άλλου.



Αν και βλακειες. Εσυ θα δεις αν ταιριαζετε κ οχι τα ζωδια. ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ Λάουρα! :P:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
ζωδια και στυλ

Δίδυμοι (21/05-21/06)

Είσαι μία γυναίκα σύγχρονη, κοινωνική που εκπέμπεις θετική αύρα και πολύ ενέργεια! Επέλεξε ρούχα σε έντονες χρωματικές αποχρώσεις,τόλμησε να φορέσεις μπλούζες ή φορέματα που έχουν ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και για τις βραδινές σου εξόδους φόρεσε ένα φόρεμα balloon που ταιριάζει κατάλληλα στην προσωπικότητά σου! Οι ώμοι σου και τα χέρια σου είναι από τα πιο ωραία σημεία πάνω σου, φρόντισε λοιπόν να τα αναδεικνύεις με στράπλες μπλούζες και φορέματα και φορώντας πάντα εντυπωσιακά δαχτυλίδια και βραχιόλια! .

Καρκίνος (22/06-22/07)

Θέλεις να είσαι πάντα κομψή και προσεγμένη, όμως δεν θέλεις να ακολουθείς βήμα προς βήμα όλες τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, αλλά να διατηρείς ένα κλασσικό στυλ.Τα χρώματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου είναι το μωβ, το ασημί και το λευκό του πάγου. Ένα λευκό φόρεμα από οργάντζα ή ένα ασημί λαμέ φόρεμα, είναι οι ιδανικές επιλογές για να γίνεις ακόμα πιο σέξι και ποθητή. Το ζώδιό σου φανερώνει ότι ένα από τα πιο ελκυστικά σου σημεία είναι το μπούστο σου! Προσπάθησε να το αναδείξεις φορώντας εφαρμοστά τοπ και μπλούζες με μεγάλο ντεκολτέ και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη..

Μήπως δεν είμαι Καρκίνος και είμαι Δίδυμος??????????? :hmm::hmm::hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.


Το κόκκινο είναι το χρώμα σου, γιατί ταιριάζει απόλυτα με τον φλογερό χαρακτήρα σου!Ένα κόκκινο φόρεμα που θα ταιριάζει στον σωματότυπό σου είναι η ιδανική πρόταση για μία νυχτερινή έξοδο, όπου θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία στο πρόσωπό σου είναι τα ζυγωματικά σου, επέλεξε λοιπόν χτενίσματα που θα προβάλλουν το πρόσωπό σου, βάλε ένα διακριτικό ρουζ και φόρεσε τους αγαπημένους σου κρίκους! Τα όμορφα και προσεγμένα αξεσουάρ, όπως ένα καπέλο, ένας μπερές και ένα φουλάρι ταιριάζουν απόλυτα στο προσωπικό σου στυλ και μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίζεις! .


Χωρις κρικους, παρακαλω πολυ!:P

Χαρακτηριστικά Γονέων ανά ζώδιο

Κριός (21/03-20/04)


«Ο γονιός...αρχηγός»

Ο κριός είναι ο αρχηγός του ζωδιακού, για αυτό και σαν γονιός θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ανατροφή του παιδιού σου. Σου αρέσει να επιβάλλεις τις απόψεις σου και τις επιθυμίες σου και πολλές φορές λειτουργείς με τρόπο απόλυτο. Θέλεις να βλέπεις το παιδί σου να έχει την πρωτιά σε όλους τους τομείς της ζωής του και για αυτό το λόγο μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός και πιεστικός, ώστε να έχει πρόοδο και να μπορείς να καμαρώνεις για αυτό! Σου αρέσει να συμμετέχεις σε δραστηριότητες παρέα με το παιδί σου (αθλητισμός, ταξίδια, σινεμά, θέατρο κτλ), και προσπαθείς να του μεταδώσεις την αισιοδοξία σου και την αποφασιστικότητά σου.


:redface:

Είναι άπιστος ο σύντροφος σου;Μάθε τώρα!

ΚΡΙΟΣ (21/03-20/04)


Ο Κριός είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος και ένταση τις ερωτικές του σχέσεις ! Του αρέσουν οι προκλήσεις και δεν θέλει να νιώσει εγκλωβισμένος σε μία σχέση, θέλει να είναι ανεξάρτητος! Όταν ερωτεύεται μπορεί να τα δώσει όλα για όλα, στον σύντροφό του, να δεσμευτεί πραγματικά και να γίνει ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης! Επειδή έχει όμως την τάση να βαριέται εύκολα, θα πρέπει να προσπαθείτε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του! Το Κριάρι δεν θα κάνει παράλληλη ερωτική σχέση!

Αν έχουν τελειώσει τα συναισθήματά του, το πιο πιθανό είναι να λήξει την σχέση! Θα πρέπει να συμβιβαστείτε ότι ένα χαρακτηριστικό του Κριού είναι το φλερτ και η επικοινωνία. Αυτά δεν θα μπορέσει να τα κόψει όσο ερωτευμένος και να είναι, γιατί απλά όταν υπάρχει κάποια σχέση στην ζωή του που τον ικανοποιεί, αρκείτε μόνο σε αυτό!


:devil:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Achilles

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,699 μηνύματα.




Χμ!

Καλές οι αναλύσεις βλέπω,
καλά τα πάμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,015 μηνύματα.
Πείτε καλέ κάτι για τον ανάδρομο ερμή!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Αμεσως!!!! :P

Ο ανάδρομος Ερμής του Απριλίου 2010

Από την Κυριακή, 18 Απριλίου 2010, η επικοινωνία μας θα γίνεται με παράσιτα για μια ακόμη φορά, αφού ο πλανήτης της, ο Ερμής θα μπει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζοντας ότι έχει να κάνει με συνεννοήσεις, ταξίδια, ραντεβού, το ίντερνετ και την τεχνολογία για τρεις εβδομάδες, μέχρι τις 11 Μαΐου. Για να είσαι λοιπόν προετοιμασμένη, διάβασε πώς θα σε επηρεάσει αυτός ο ανάδρομος ανάλογα με το ζώδιο σου, αλλά και με τον ωροσκόπο σου!


Κριός: πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή , πέρα από τον τομέα της επικοινωνίας και σε ότι σχετίζεται με την υγεία και τη δουλειά σου. Δώσε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που μπορεί να πάρεις αυτή την εποχή και μη "σκαλίζεις" τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ασχολήσου λιγάκι με το budget σου και υπολόγισε τα έσοδα και τα έξοδα σου , έτσι ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Άφησε στην άκρη για τώρα οποιαδήποτε ιδέα σου εμπεριέχει οικονομικό ρίσκο, γιατί το τελευταίο πράγμα που σου χρειάζεται είναι να βρεθείς ξαφνικά να χρωστάς της Μιχαλούς και όλα θα πάνε καλά!


Ταύρος: η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου αφορά την επικοινωνία σου με το σύντροφο ή τα παιδιά σου αλλά σχετίζεται και με οικονομικά ζητήματα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από την κρίση σου γιατί αυτό το διάστημα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για τα οικονομικά αλλά και για τα προσωπικά σου! Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και η γλώσσα του σώματος, μιας και υπάρχει η τάση να "δίνεις" προς τα έξω ανάμεικτα μηνύματα! Πολλοί δικοί σου άνθρωποι μπορεί να πιστέψουν ότι είσαι λίγο απόμακρη συναισθηματικά μιας και μπορεί να φαίνεσαι δυσπρόσιτη στα μάτια τους ή αυτά που λες να "βγαίνουν" με λάθος τρόπο. Προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο σου απέναντι στους άλλους όχι σχετικά με το αν είναι αντιπροσωπευτικός όσων θέλεις να πεις, αλλά σχετικά με το αν λειτουργεί υπέρ ή κατά σου.


Δίδυμοι: η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει βασικά την εικόνα σου που βγαίνει προς τα "έξω" αλλά και τη σχέση σου με την οικογένεια σου. Μιας και ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνάει το ζώδιο σου, η ανάδρομη πορεία του σε επηρεάζει αρκετά. Τώρα και όσο η πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας είναι σε ανάδρομη πορεία, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την οικογένεια σου και φρόντισε να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας σου. Η διαίσθηση σου είναι σε πρώτο πλάνο τώρα και καλά θα κάνεις να μη στηρίζεσαι 100% σε αυτή! Προσπάθησε να μην κρίνεις τους άλλους αλλά και όταν μιλάς για τον εσωτερικό σου κόσμο φρόντισε να είσαι αρκετά προσεκτική ή ακόμη καλύτερα πάρε το χρόνο σου να ξανασκεφτείς τα πράγματα πριν ανοίξεις το στοματάκι σου!


Καρκίνος: η προσωπική επικοινωνία αλλά και ότι έχει να κάνει με το παρελθόν σου θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Μέχρι τώρα η διαίσθηση σου μπορεί να έβγαινε αληθινή αλλά τώρα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική. Δώσε μεγάλη προσοχή όταν παρουσιάζεις τι ιδέες σου ή όταν γράφεις γράμματα, γιατί μπορεί να παραλείπεις πράγματα. Δώσε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία με τους φίλους ενώ μην εκπλαγείς αν προγραμματισμένες συναντήσεις ακυρωθούν. Η επικοινωνία με τους φίλους σου δυσκολεύει ενώ άνθρωποι από το παρελθόν σου υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σου και να φέρουν τα πάνω-κάτω!


Λέων: τα οικονομικά σου αλλά και η επικοινωνία με φίλους επηρεάζονται λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Δεν είναι ανάγκη να πάρεις οικονομικές πρωτοβουλίες αυτές τις μέρες και μην παίρνεις πολύ προσωπικά αυτά που σου λένε οι γύρω σου. Η επικοινωνία με του συναδέλφους σου και τους ανωτέρους σου για εργασιακά θέματα είναι λίγο ευάλωτες , γιʼ αυτό ξέχασε την αύξηση για τώρα! Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη μπορείς σε αυτά που λες έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για παρεξηγήσεις. Μια τάση αναθεώρησης θα την έχεις αλλά μη βιαστείς να κάνεις πράξη όσα σκέφτεσαι!



Παρθένος: ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να επηρεάζει την καριέρα και την εικόνα σου αλλά δώσε προσοχή και στη γλώσσα του σώματος. Η πιθανότητα να παρεξηγηθείς είναι μεγάλη ενώ άσε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι έχει να κάνει με ταξίδια ή την εκπαίδευση μιας και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.


Ζυγός: τα θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, ταξίδια και εκπαίδευση θέλουν την προσοχή σου αυτές τις μέρες! Πρόσεξε τις παρασκηνιακές κινήσεις αφού είναι μεγάλες οι πιθανότητες κάποιος να θέλει να σε κοροϊδέψει. Οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν σε ότι έχει να κάνει με δάνεια και φόρους ενώ δώσε προσοχή στις επενδύσεις που θα κάνεις τώρα γιατί μπορεί να μην έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις!


Σκορπιός: η επικοινωνία με τους φίλους απαιτεί την προσοχή σου τώρα που ο Ερμής έχει ανάδρομη πορεία. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται όταν μιλάς για οικονομικά και προσωπικά θέματα με τους φίλους σου έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις στις διαπραγματεύσεις αλλά και στις τετ-α-τετ συζητήσεις σου. Μην απορήσεις αν ένας άντρας από το παρελθόν σου προσπαθήσει να σε ξαναπλησιάσει και προσπάθησε να το χειριστείς σωστά με τη σχέση σου έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκρούσεις!


Τοξότης: πρόσεξε την επικοινωνία σου με το αφεντικό σου αυτή την εποχή ενώ δεν αποκλείεται να έχεις διαφωνία με ένα πολύ στενό συνεργάτη σου! Η δουλειά, η υγεία και η καθημερινότητα σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Στο γραφείο προσπάθησε να μείνεις μακριά από τσακωμούς ενώ καλά θα κάνεις να διπλοτσεκάρεις τη δουλειά σου πριν την παραδώσεις!


Αιγόκερως: τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις αλλά και η επικοινωνία σε επαγγελματικό επίπεδο θέλουν ιδιαίτερη προσοχή! Πολλά μπερδέματα μπορεί να προκύψουν στη δουλειά , αφού μπορεί να χάσεις σημαντικά έγγραφα ή μπορεί να έχεις καθυστερήσεις που οφείλονται σε συναδέλφους. Αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στον προορισμό ή τις ημερομηνίες γιʼ αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένη! Ο έρωτας, τα παιδιά και η δημιουργικότητα σου είναι τομείς στους οποίους πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή. Την προσοχή σου χρειάζεται και η σχέση με το σύντροφο σου αφού μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Περίοδος αναθεώρησης και σκέψης είναι αυτή για εσένα ενώ δεν αποκλείεται ο σύντροφος σου να σε στήσει σε ένα ραντεβού ή να ακυρώσει κάποιες συναντήσεις σας! Μείνε ψύχραιμη και θα περάσει!


Υδροχόος: τα οικονομικά θέματα αλλά και τα πιο προσωπικά σε επηρεάζουν αυτή την περίοδο! Οι φόροι και γενικά τα οικονομικά ζητήματα θα σε αγχώσουν λιγάκι ενώ τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις αίτηση για δάνειο! Επίσης μακριά από το τζόγο αφού μπορεί να έχει άσχημες επιπτώσεις για την τσέπη σου! Δώσε την προσοχή σου στην οικογένεια σου που σε χρειάζεται συσφίγγοντας τις σχέσεις τους μαζί τους.


Ιχθείς: η επικοινωνία που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια είναι αυτή που πλήττεται περισσότερο αυτή την περίοδο. Άφησε την υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων για αργότερα και δώσε προσοχή στα μέηλ που στέλνεις , στα γράμματα που γράφεις ή στα τηλέφωνα που κάνεις. Μπορεί σε αυτό το διάστημα να χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις σχέσεις με το περιβάλλον σου αλλά κυρίως με την οικογένεια και τους γείτονες σου. Πρόσεξε γιατί οι άλλοι μπορεί να παρεξηγούν αυτά που λες!


Από την Ελένη Αναστασάκη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
και ο Κρόνος είναι ανάδρομος, ίσον χρέη από το παρελθόν, αυτά που πληρώνει η Ελλάδα τώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.

Καρκίνος: η προσωπική επικοινωνία αλλά και ότι έχει να κάνει με το παρελθόν σου θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Μέχρι τώρα η διαίσθηση σου μπορεί να έβγαινε αληθινή αλλά τώρα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική. Δώσε μεγάλη προσοχή όταν παρουσιάζεις τι ιδέες σου ή όταν γράφεις γράμματα, γιατί μπορεί να παραλείπεις πράγματα. Δώσε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία με τους φίλους ενώ μην εκπλαγείς αν προγραμματισμένες συναντήσεις ακυρωθούν. Η επικοινωνία με τους φίλους σου δυσκολεύει ενώ άνθρωποι από το παρελθόν σου υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σου και να φέρουν τα πάνω-κάτω!

Θα πρέπει να προσέχω με το γράμμα της εφορίας μάλλον :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
δίδυμος με ζυγό ταιριάζουν; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
κατα πόσο; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,868 μηνύματα.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.

Πολύ αλλά να βοηθάει και ο υπόλοιπος χάρτης μπλα μπλα μπλα τα γνωστά...Είναι καταρχήν καλή ένδειξη για την μεταξύ τους επικοινωνία, θα μιλάνε πολύ, θα έχουν πολλά διαννοητικά ερεθίσματα, δεν θα βαριούνται εύκολα. Είναι κοινωνικοί, επικοινωνιακοί και εγκεφαλικοί τύποι και οι δυο, αλλά και οι δυο τύποι αρκετά ασταθείς. Ο Ζυγός μάλλον θα είναι ο πιο εξαρτημένος, ο Δίδυμος ο πιο ανεξάρτητος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

evi_zoi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα.
Γυναίκα σκορπιός (15-11-90) με άντρα κριό (27-03-91) ταιριάζουν???
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
σημερα εχει στον ΑΝΤ1 Πολεμο των Αστρων..Κριο με Ζυγο..
θα το δω....:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Ποιο ζώδιο είναι το πιο φιλόδοξο;



Κριός: έχεις γεννηθεί νικητής και μόνο και μόνο το ότι θα σταθείς στη μπροστινή σειρά και θα διακριθείς είναι αρκετό για εσένα.
Ταύρος: αν ανήκεις στο ζώδιο του ταύρου ξέρεις πολύ καλά ότι λατρεύεις την πολυτέλεια και γενικά την καλή ζωή άρα τα χρήματα είναι το μέσο για να τα αποκτήσεις όλα αυτά! Εκτός από αυτό πετυχαίνεις πάντα αυτό που βάζεις σκοπό αφού η επιμονή είναι ένα βασικό σου χαρακτηριστικό. Γενικά , δε σε ενδιαφέρει τόσο αν θα βγεις πρώτη ή δεύτερη αλλά το αν θα καταφέρεις να έχεις την οικονομική ασφάλεια που θες -πράγμα που σου δίνει την ώθηση να αγωνίζεσαι !
Δίδυμοι: συνήθως δεν είσαι πολύ φιλόδοξη αλλά το πολύπλευρο ταλέντο σου και η ατελείωτη ενέργεια σου , σου αποφέρει αρκετά χρήματα. Βέβαια ο βασικός σκοπός σου είναι να μη βαριέσαι οπότε λατρεύεις το να κάνεις πολλά πράγματα άσχετα με το αν γίνεις μεγάλοεπιχειρηματίας.
Καρκίνος: ως αυθεντικό καρκινάκι μπορεί να έχεις στόχους και φιλοδοξίες όμως δε σε ενδιαφέρει να εντυπωσιάζεις γενικά με τα κατορθώματα και τις επιτυχίες σου, αλλά αντίθετα το μόνο που σε νοιάζει είναι να σε θαυμάζουν μόνο τα σωστά -για εσένα- άτομα.
Λέων: ο άρχοντας! Από τη φύση σου θεωρείς τον εαυτό σου ηγέτη και άρα κατά συνέπεια θεωρείς ότι είσαι ανώτερη από τους άλλους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είσαι «ψώνιο» ή αντιμετωπίζεις τους υπόλοιπους με «ύφος». Τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή θέλεις να αναγνωρίζουν την αξία σου.
Παρθένος: σου αρέσει να πετυχαίνεις τους στόχους σου και κάνεις τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση αλλά χωρίς να ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για το τι εικόνα θα σχηματίσουν οι άλλοι για εσένα. Όταν όμως ασχολείσαι με συγγραφή βιβλίων θριαμβεύεις , το ίδιο ισχύει και όταν έχεις την τελευταία λέξη σε μια κουβέντα . Στη δουλειά σου εστιάζεις πολύ στη λεπτομέρεια και φημίζεσαι για την τελειομανία σου.
Ζυγός: είσαι λάτρης της καλής ζωής και για εσένα η επαγγελματική επιτυχία είναι ένας τρόπος να εξασφαλίσεις όλα αυτά που πάντα ήθελες. Φυσικά και παλεύεις να πετύχεις τους στόχου σου έχεις όμως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου τι θα απολαύσεις αργότερα!
Σκορπιός: ως σκορπίνα πραγματικά δεν ενδιαφέρεσαι για τη δόξα αλλά για τον έλεγχο και την επιρροή που ασκείς στους άλλους! Εσύ θα είσαι πολύ ευτυχισμένη και πίσω από το θρόνο αρκεί να είσαι εσύ αυτή που θα δίνει τις κατευθύνσεις.
Τοξότης: αγαπάς τη νίκη και θέλεις να κερδίζεις ειδικά σε πνευματικό επίπεδο. Δε θα τρελαθείς όμως αν δεν πάρεις και την πρώτη θέση στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού αφού το παν δεν είναι για εσένα αυτό στη ζωή! Λατρεύεις τα σπορ , για τη χαρά του αθλήματος και όχι για τη νίκη!
Αιγόκερως: μπορεί να σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να διακριθείς αλλά ξέρεις ότι για εσένα το καλύτερο μέρος είναι στην πρώτη γραμμή . Έχεις ένα «θεματάκι» με το status σου και θέλεις να εντυπωσιάζεις τα σωστά για εσένα άτομα.
Υδροχόος: δε σε ενδιαφέρει καθόλου η νίκη απλά και μόνο γιατί δε μπορείς να βρεις νόημα στο χειροκρότημα των άλλων! Προτιμάς να ακολουθείς το δικό σου δρόμο χωρίς να σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Εξάλλου στο τέλος της μέρας αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να είσαι παρέα με τους υπόλοιπους και όχι μπροστά από αυτούς.
Ιχθύς: φυσικά και μπορείς να κερδίσεις την οποιαδήποτε μάχη και να πετύχεις όποιο στόχο σου θέσεις αρκεί να αποφασίσεις ότι πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ξεπεράσεις τους φόβους σου για να τα καταφέρεις!


Για να ανεβαίνει λιγάκι το θέμα των ζωδίων...:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Ποιο ζώδιο είναι το πιο φιλόδοξο;

Καρκίνος: ως αυθεντικό καρκινάκι μπορεί να έχεις στόχους και φιλοδοξίες όμως δε σε ενδιαφέρει να εντυπωσιάζεις γενικά με τα κατορθώματα και τις επιτυχίες σου, αλλά αντίθετα το μόνο που σε νοιάζει είναι να σε θαυμάζουν μόνο τα σωστά -για εσένα- άτομα.
Αιγόκερως: μπορεί να σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να διακριθείς αλλά ξέρεις ότι για εσένα το καλύτερο μέρος είναι στην πρώτη γραμμή . Έχεις ένα «θεματάκι» με το status σου και θέλεις να εντυπωσιάζεις τα σωστά για εσένα άτομα.


:clapup::clapup::clapup:πολύ σωστά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Γυναίκα σκορπιός (15-11-90) με άντρα κριό (27-03-91) ταιριάζουν???

Οχι.
Ειναι καθρεφτες με κριους.

Ακου λοιπον με ποιος /ποιες ταιριαζεις:P

Με ανδρα Κριο,λενε, καλο κρεβατι αλλα απο συννεννοηση μπουζουκι. Εντασεις μπολικες και καυγαδες.
Με Ταυρο, λενε, σχεση ζωης και καρμα.
Με Διδυμο, λενε, καρμα. Καμια σχεση ο ενας με τον αλλον, παρ ολαυτα αυτη η διαφορετικοτητα δενει.
Με Καρκινο, λενε, πολλη καλη συνεννοηση, εξαιρετικο κρεβατι, σχεση καλη για μια ζωη.
Με Λιονταρι, λενε, καλη. Εγω ομως, επειδη ειμαι εγω, δεν ταιριαζω.:P
Με Παρθενο αισχος,λενε, δε θα τους αντεξεις ουτε για ενα λεπτο. Εκνευριζουν και ειναι ιδιοτροποι.
Με Ζυγο, καλο κρεβατι, καλη σχεση, λενε, ικανη και σε οικονομικο επιπεδο. Καλη συνεργασια.
Με Τοξοτη για λιγο. Παθος ομως. Ειναι γυναικαδες και οι σκορπινες κτητικες. Αστο λοιπον.:P
Με Αιγοκερω σχεση πνευματικη, ερωτικη, φιλικη ολα μαζι. Πολυ καλη επιλογη.
Με Υδροχοο ξεχνα το. Ειναι πιο τρελοι απο σενα, δεν αντεχονται με τιποτα.:P
Με Ψαρι, καλη η σχεση αρκει οταν αρχιζει η μουρμουρα του να του λες ''ναι'' για να μεινεις ηρεμη. Αν ασχοληθεις περισσοτερο με οσες ''βλακειες:P'' λεει, θα χαλαστεις. Λεγε ναι κι ολα μελι γαλα.:P

Με γυναικες

Με Κριαρινα, τρομερη παρεα, φοβερη χημεια, κολλητες.
Με Ταυρινα αστο γιατι υπαρχει ανταγωνισμος μεγιστου βαθμου. Απο την πλευρα της:P
Με Διδυμινα φοβερη συνεννοηση και κατανοηση μπορω να πω.
Με Καρκινιτσα αριστη σχεση, κολλητες. Εχουν και οι δυο εντονο το συναισθημα και την τυπικοτητα.
Με Λιονταρινα ξεχνα το. Πολλη δυναμη και κοντρα. Αλλα μυαλα η μια αλλα η αλλη. Μακρια κι αγαπημενες που λεμε. Εγωισμος υπερμετρος των λιονταριων, κατι που τσακιζει γενικα εναν σκορπιο ανθρωπο.
Με Παρθενιτσα καλη σχεση, λογικη σχεση, ισορροπημενη (οχι σαν αυτη με την κριαρινα ομως, αλλο επιπεδο).
Με Ζυγινα, χμ χμ νιαου και νιαου. Ειναι πολυ ησυχες για την ιδιοσυγκρασια μιας Σκορπινας.
Με Σκορπινα, no way, ειναι σκυλες.:P Σκορπινα με σκορπινα δε πανε μαζι με τιποτα.
Με Τοξοτινα εντονο δεσιμο, λιγακι ανταγωνιστικες απεναντι στις Σκορπινες ομως οι τελευταιες τις ''διαβαζουν'' σαν πιο διπλωματικες, οποτε με λιγη προσοχη γινεται καλη σχεση και αληθινη. Εντονο το αισθημα του δικαιου αναμεσα τους.
Με Αιγοκερινα, καλες σχεσεις ομως οι αιγοκερινες ειναι λιγακι ''κακιες'', κατι που η σκορπινα δεν εχει. Η σκορπινα εχει το bitch οχι ομως το κακο. Εκει ερχεται κατι και τις απομακρυνει.
Με Υδροχοινα καλη γενικοτερα. Οι υδροχοινες ειναι τρελαρες γενικα κατι που χει μια σκορπινα αλλα σε αλλο βαθμο.
Με Ψαρινα καλο κουραγιο. Ζηλιαρουλες ακινδυνες ομως, καλα παιδια, γκρινιαρικα κι αγαπησιαρικα.

Προσοχη, ειναι γενικες διαπιστωσεις. Σε ολα παιζει ρολο ο ωροσκοπος και η θεση των πλανητων, το περιβαλλον που χεις μεγαλωσει και η παιδεια που εχεις καλλιεργησει.

:smartass:

(οποιος δεν αρεσκεται στα ζωδια, τα ''κακα'' σχολια σε πμ περικαλω, θα απαντησω σε ολους για τυχον αποριες. 35 ευρω φιλικη χρεωνει η ερωτηση. Μερσι.:P:P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top