Τρεις νεκροί στη Σταδίου κατά τη διάρκεια της πορείας (Μάιος 2010)

Achilles

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,699 μηνύματα.




Τα παιδιά που δούλευαν στην τράπεζα τα ήξερα.

Τουλάχισταν τα παιδιά που δούλευαν στο ισόγειο και είχαν
επαφή με το κοινό,
μιας και η εργασία μου βρίσκεται μερικές δεκάδες μέτρα μακριά,
καθώς και οικονομικές υποχρεώσεις επέβαλαν την παρουσία μου στην τράπεζα
κάθε 1η του μηνός εδώ και τρία χρόνια.

Με την ζώντα κοπέλα που εμφανίζεται στο μπαλκόνι είχα συνάψει την οικονομική μου
υποχρέωση.

Τι κάνεις της έλεγα, πως πάμε;
- άστα αγώνας, μεγάλη πίεση.
Δεν πειράζει την υγεία μας να έχουμε να αγωνιζόμαστε, απαντούσα.

Πως τα φέρνει η μοίρα.


Τα υπόλοιπα παιδιά που έδειξαν τα μμε δεν τα ξέρω,
με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες αυτοί με τους οποίους
χαμογελούσα και έλεγα καλημέρα κάθε πρώτη του μηνός
να είναι μέσα στους νεκρούς.

Κάθε φορά που φέρνω στο θυμικό μου τα πρόσωπά τους τα μάτια μου
βουρκώνουν.

Ας ελπίσω την 1η του ιούνη να είναι και πάλι εκεί γεροί και υγιείς
να τους σφίξω το χέρι και να τους χαρίσω το ομορφότερο χαμόγελό μου.

Είναι τραγικό ανθρώποι που δεν έχουν καμία συμμετοχή σε αυτήν
την ιδεολογική αντιπαράθεση να πληρώνουν την οξύτητα των ημερών
με την ζωή τους.

Όπως είναι και εγκληματικό οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων να μην φροντίζουν
για την ασφάλεια των εργαζομένων τους.


Τι άλλο να πω, είμαι συγκλονισμένος.




 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zbeebz

Νεοφερμένος

Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Απεργοσπαστες ηταν οι ανθρωποι Λουκο μου..:(:( Και ειχαν καθε δικαιωμα να μην θελουν να απεργισουν..:/::(
ρε παιδια...ελεος...ξερουμε πολυ καλα οτι οταν εισαι ιδιωτικος υπαλληλος..ειναι πολυ δυσκολο,εως αδυνατο να κανεις απεργια...τι λεμε τωρα...και εγω,δεν ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος(μην νομ ισετε δηλαδη οτι το λεω για αυτο..)
Η Πουπουλίνα έχει δίκιο. Στις ιδιωτικές τράπεζες (όλες πλην Αγροτικής όπου το δημόσιο διατηρεί ακόμα μεγάλο ποσοστό) ΔΕΝ γίνονται πια απεργίες εδώ και χρόνια. Σε αυτήν που δούλευα εγώ στη 10ετία του ΄90 ο εκπρόσωπος του (εργοδοτικού) συλλόγου μοίραζε τις προκηρύξεις για τις απεργίες της ΟΤΟΕ και τη μέρα της απεργίας ο ίδιος καθόταν και δούλευε.


Διαλύουν τις συγκεντρώσεις όταν καταλάβουν ότι η "εκτόνωση" που μας επιτρέπουν, περνά τά όρια και γίνεται διεκδίκηση. Τότε, το παίζουν "αναρχικοί" και "εξωκοινοβουλευτική αριστερά".
Ας κόπτεται ο Κος Χρισοχοϊδης. Δεν πρόκειται να πληρώσουν οι δολοφόνοι, όπως δεν θα πληρώσουν και αυτοί που μας κατάκλεψαν τα ταμεία, την πατρίδα, την αξιοπρέπειά μας, τις ζωές μας και των παιδιών μας.
Να σας πω εγώ για τα κωλόπαιδα που είδα εν δράσει ακριβώς στη γωνία κάτω απ' το σπίτι μου.
Ακούω ένα ΚΡΑΤΣ, πετιέμαι στο μπαλκόνι και βλέπω 4-5 μαυροφορεμένα και κουκουλοφόρα τσογλανάκια, ηλικίας λυκείου μάλλον, το πολύ-πολύ 20 χρονών, να πετάνε πέτρες ή ποιος ξέρει τι άλλο στο Goody's απέναντι. Τα χαϊβάνια! Το Goody's δεν είναι πολυεθνική, είναι καθαρά ελληνική αλυσίδα κι ας μοιάζει με ιμιτασιόν McDonald's. Τα κωλόπαιδα ήταν στη μέση της τεράστιας πορείας, όχι στο τέλος όπως μας είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα. Ο ένας, άνετος, χώθηκε μέσα στους διαδηλωτές και κοίταζε τριγύρω. Μου έκανε εντύπωση, πώς δεν τον άρπαξαν 4-5 άντρες, να τον δώσουν πακέτο σε "αυτούς που δεν κάνουν τη δουλειά τους". Δεν θυμάμαι και τι ήταν το μπλοκ που περνούσε εκείνη την ώρα. Εγώ φώναζα πάνω απ' το μπαλκόνι, πιάστε τον τον π*****, αλλά πού! Λίγο πιο κάτω, εκσφενδόνισαν αντικείμενα σε "αυτούς που δεν κάνουν τη δουλειά τους", οι οποίοι "παρακολουθούσαν διακριτικά" από τα παράλληλα στενά και σπάσανε και το ταχυδρομείο. Επίσης ραγίσανε διάφορα τζάμια τραπεζών στην Τσιμισκή.
Το μπλοκ των αντεξουσιαστών ήταν τελευταίο στην πορεία. Κανένας τους δεν φορούσε κουκούλα και όλοι φαίνονταν άνθρωποι που τουλάχιστον ξέρουν ποιος ήταν ο Μπακούνιν.
Οι κουκουλοφόροι που είδα εγώ έμοιαζαν περισσότερο με χουλιγκάνια και επίσης δρούσαν με χουλιγκάνικες μεθόδους. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με αυτούς αλλά μόνο βαλτοί μπορεί να είναι. Ηλίθια στρατιωτάκια σαν αυτά που υποτίθεται πως αντιμάχονται. Αν θέλεις να μην σε ξαναπασχολήσουν, δώσε τους στολή και εξουσία και θα κάνουν μόκο εσαεί!
Το μεσημέρι πήγαν στην παλιά φιλοσοφική και στην πλατεία του χημείου και μάλλον ετοιμάζονταν για τον γνωστό ηλίθιο πετροπόλεμο. Έπεσε δακρυγόνο να φάνε κι οι κότες αλλά φυσούσε προς τα πάνω. Να δούμε τι θα γίνει το βράδυ.

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mariza_93

Δραστήριο μέλος

Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα.
ωραια συμφωνω διαταγες αλλων περνουν αλλα τι στο καλό διαταγές μπορεί να περνουν? να κάθονται να κοιταζουν τους διαδηλωτες να καταστρεφουν την χωρα ριχνοντας μονο χημικα....... τοτε τι να πω δεν ξερω αν εστω και ενα οργανο που υποτιθεται επιβαλει την ταξη εχει διαταγες να καθεται να κοιταζει την χωρα να διαλυεται τοτε μπραβο(τους) μας ......................

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section iSchool
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kritikaros

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα.
Ας μην είμαστε μηδενιστές,υπήρχε ποτέ περίπτωση να ήταν όλο αυτό σκηνοθετημένο?
εδώ ακυρώθηκε η απεργία ολόκληρυ κλάδου(ασχέτως αν συμφωνώ ή όχι με την απεργία τους) για να καλυφθεί το γεγονός.
αυτό για τα αεροπλάνα πραγματικά δεν το κατάλαβα...αν θες εξήγησέ το μου.

το θέμα είναι ότι σήμερα είχαν πάει στην πορεία για να κάνουν μεγάλες καταστροφές και φασαρία.
τα μπλοκ του συριζα λόγω των επεισοδίων τα είχαν αποκλείσει για να μην μεγαλώσει το πρόβλημα.
του κκε που είχαν χωθεί μέσα σε αυτά κάποιοι και λέγανε να καεί η βουλή και διάφορα άλλα τους πήραν χαμπάρι και τους αρχίσανε στις ψιλές.

μετά χώθηκαν αλλού,
τα κτίρια στα οποία μπήκαν οι φωτιές ήταν αφύλακτα ή με πολύ λίγο κόσμο και όπως ήταν φυσικό φύγανε.
και εγώ καιι ο καθένας πιστεύω αν βλέπαμε να έρχονται 100-200 άτομα με μολότωφ και μπιτόνια βενζίνη θα φεύγαμε,μετά που έγινε ανάκληση αδειών και "επιστράτευση" αστυνομικών τους διώξανε.

συγκεκριμένα για την τράπεζα τα γεγονότα είναι,σύμφωνα με τα όσα άκουσα από τους αυτόπτες μάρτυρες στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο,ότι έσπασαν με φτυάρι (!!!!!) την τζαμαρία-άδεισαν 2 δοχεία από άχρωμο υγρό μέσα στην τράπεζα-και μετά βροχή από μολότοφ.δεν ήθελε και πολύ να αρπάξει φωτιά η τράπεζα.

όσο για το βγενόπουλο,δεν νομίζω να έχει ανάγκη από μια ψωροασφάλεια φωτιάς όταν ελέγχει την μισή χώρα....ας μην είμαστε μηδενιστές....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Βρε ρεσιντεντ, τώρα είδα που ανέρτησες τα ονόματα των άτυχων υπαλλήλων... μερικά ποστ πρίν. Ήμουν απορρόφημένος απο την αγόρευση Παπαχελά στην τηλεόραση... Οπότε αυτό τουλάχιστον είναι αλήθεια... άραγε τα επομενα ερωτήματα θα απαντηθούν; Πώς διάολο γίνεται να κάψουν μια ολόκληρη τράπεζα έτσι, σα λαμπάδα; Και όχι όποια όποια τράπεζα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Είναι τραγικό ανθρώποι που δεν έχουν καμία συμμετοχή σε αυτήν
την ιδεολογική αντιπαράθεση να πληρώνουν την οξύτητα των ημερών
με την ζωή τους.

Δε πλήρωσαν την οξύτητα των ημερών φίλε μου. Πλήρωσαν την αδυναμία να συλλάβουν 100 καθάρματα που επειδή δεν έχουν νόημα στη ζωή τους το βρίσκουν αστείο να μπαίνουν σαν τα σκουλήκια στις διαδηλώσεις και να βγάζουν τη μισαλλοδοξία τους με αυτό το τρόπο.

r.i.p.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

katerina_farm

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
Tραγικα τα γεγονοτα απανθρωπα νεοι ανθρωποι θυσια στον βωμο καποιον αυτο νομιζω ειναι το ερωτημα τωρα.Ποιους βολεψε ολο αυτο ? Ποιοι χορευουν πανω στα αθωα πτωματα απο το απογευμα? Τα Μ.Μ.Ε. ηταν τα πρωτα που μπηκαν στο χορο αναλυστε λιγο την εννοια μαζικη ενημερωση !!!!!!!!!!!!!! Αυτο ειμαστε για αυτους μαζα ανωνυμη ακαθοριστη αναλωσιμη απροσωπη που μας περνουν την γραμμη τους προβατα που αναμασαμε την γραμμη που μας περνανε θαυμαζουμε τις δηθεν προσωπικοτητες που προβαλουν φοβομαστε απο τους φοβους που μας δημιουργουν τεχνητα.Ποιος γεννησε την βια βια δεν ειναι τα ακαταλληλα σχολεια η απαξιωση η ανεργια η φτωχια η κοροιδια η κλεψια η τραπεζες το κρατος το παρακρατος τα κομματα η εφορια . Ολα αυτα δεν με κανουν να θελω να τα σπασω ολα οταν βλεπω παιδια κακοποιημενα γυναικες ερμαια συνταξιουχους να υποφερουν να βγαλουν τον μηνα και αν εγω που ειμαι στα 41 νιωθω ετσι ενας εφηβος ενας ανεργος νεος που βλεπει να μην εχει ελπιδα και που ευτυχως δεν εχει ενσωματωθει οπως εγω στο συστημα πως θα αντιδρασει οταν το μονο που του μενει να κανει ειναι καδρο το πτυχιο και να πιασει θεση στην ουρα του ταμειου ανεργιας? Να καμαρωνει τους φελους να επιπλεουν να εξαπλωνονται και να κυριαρχουν παντου . Και καποιος θα ρωτησει ειναι λυση να καιει αυτοκινητα αθωων να σπαει βιτρινες να δερνεται με τα ΜΑΤ να πεταει μολωτοφ να γινεται ( αθελα του θελω να ελπιζω ) απο θυμα θυτης τριων αθωων ψυχων ισως να μην ειναι αλλα αν εξαιρεσης το αθωω αιμα ειναι κατι και αυτη η αντιδραση αυτη η οργη που ισως φουντωσει και γκρεμισει οτι σαπιο εχουμε χτισει η παλιοτεροι ας χτισουν τον κοσμο τους συνφωνα με τα ονειρα τους. Αν ειναι ετσι τα πραγματα λοιπον και τα επεισοδεια ειναι εργο οργισμενων νεων ας σκεφτουμε ομως οτι ολο αυτο μπορει να ειναι απο πριν σχεδιασμενο και συνφωνημενο μια καλοστημενη προβοκατσια που απλα θα φοβησει θα τραβηξει αλλου την προσοχη θα αποσυντονισει και θα αμαυρωσει οσους θελουν να αντιδρασουν .Και αν ειναι ετσι μας περιμενουν πραγματικα δυσκολες και μαυρες μερες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,318 μηνύματα.
Πάντως είναι άξιο προσοχής που οι γνωστοί- άγνωστοι στράφηκαν μετά στο κτήριο του πρώην ΣΔΟΕ στην λεωφόρο Αμαλίας.:hmm:
Γιατί άραγε να θέλουν να κάψουν τα αρχεία με υποθέσεις φοροδιαφυγής;:hmm:
Διαβάστε https://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=158764

ευτυχως παντως...δεν τα εκαψαν(..αυτο ειπε το μεγκα.)..δεν στοχευσαν καλα...

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elvenstar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Πάντως είναι άξιο προσοχής που οι γνωστοί- άγνωστοι στράφηκαν μετά στο κτήριο του πρώην ΣΔΟΕ στην λεωφόρο Αμαλίας.:hmm:
Γιατί άραγε να θέλουν να κάψουν τα αρχεία με υποθέσεις φοροδιαφυγής;:hmm:
Διαβάστε https://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=158764
Αρα κ τα δύο κτήρια που κάηκαν ήταν προειδοποίηση στην ουσία σε κάποιους ανθρώπους κ χωρίς κανένα συναίσθημα κάποιοι έκαναν ανθρωποθυσίες σήμερα για να πετύχουν τους στόχους τους όποιοι κ αν είναι αυτοί

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elvenstar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
ευτυχως παντως...δεν τα εκαψαν(..αυτο ειπε το μεγκα.)..δεν στοχευσαν καλα...
Τα στοιχεία δεν υπήρχαν πλέων εκεί είχαν μεταφερθεί όμως κ εκεί υπήρχαν εργαζόμενοι

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rafas17

Νεοφερμένος

Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Ναι ακριβως ετσι ειναι...Διαταγες να μην κανουν τπτ...ειναι βλακες αυτοι που διαταζουν

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section iSchool
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαρά.

Διάσημο μέλος

Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,981 μηνύματα.
Εγω αν αυτα που ξερω και καταλαβα ειναι σωστα αυτο το εκαναν οι κουκουλοφοροι και οχι ολοι οι διαδηλωτες.Κουκουλοφοροι που το παιζουν επαναστατες και φυτευουν βομβες στο ασχετο.Σαν αποτυχημενη απομιμηση των επαναστατων του πολυτεχνειου.Εκεινοι τουλαχιστον ουτε κριβονταν ουτε ηταν ψευτικοι επαναστατες.Εγω προσωπικα ειμαι τελειως εξοργισμενη με το γεγονος ,διοτι μερικα κακομαθημενα (πολλες φορες βουτυροπαιδα)χαλανε ολοκληρες διαδηλωσεις και καταστρεφουν ιδεολογιες.Προσωπικα ,δεν εχω παει ακομη σε καποια διασηλωση ,αλλα θελω πολυ.Απ'οσα ακουω ομως οι διασηλωσεις δεν γινονται με σκοπο να πανε να γκρεμισουν κτιρια και να σκοτωσουν κοσμο.Χωνονται μερικοι κουκουλοφοροι ,αναρχικοι και κανουν ολη τη δουλεια.Αυτο που ανεφερε πιο πριν και το Φιλιον Τερας πανω κατω.Επισης,εχει ακουστει ,τοι αυτους τους κουκουλοφορους τους βαζουν ή η κυβερνηση ή καποια αντιπαλο κομμα,δεν θυμαμαι καλα να σας πω.Στην αρχη ακουγεται λιγο παραδοξο ,αλλα αμα το καλοσκεφτειτε τους συμφερει(τα αντιπαλα κομματα τουλαχιστον ισως).

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section iSchool
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

AndonisK

Νεοφερμένος

Ο AndonisK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
τα συλλυπητιρια μου στα θυματα!εγω ενα εχω να πω η ελλαδα εχει πλεον διαληθη ως κρατος,ας φυγουμε απο εδω οσο ειναι καιρος!ειδικα τα νεα παιδεια,για να εχουν ενα καλυτερο μελλον!

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section iSchool
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Δε πλήρωσαν την οξύτητα των ημερών φίλε μου. Πλήρωσαν την αδυναμία να συλλάβουν 100 καθάρματα που επειδή δεν έχουν νόημα στη ζωή τους το βρίσκουν αστείο να μπαίνουν σαν τα σκουλήκια στις διαδηλώσεις και να βγάζουν τη μισαλλοδοξία τους με αυτό το τρόπο.

Και το πιο φοβερό θα είναι αν αυτοί οι 100 πληρώνονται για να κάνουν ότι κάνουν...

Υ.Γ. Σχετικά με το απο πάνω ποστ της Κατερινας, προσωπική μου άποψη είναι ότι διαδηλωτές οργισμένοι και φτιαγμένοι για βία με την εξουσία, θα έπαιζαν μάλλον ξύλο με τα ματ παρά να κάψουν μαγαζιά και ανθρώπους στην ίδια κατηγορία με εκείνους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,318 μηνύματα.
Τα στοιχεία δεν υπήρχαν πλέων εκεί είχαν μεταφερθεί όμως κ εκεί υπήρχαν εργαζόμενοι

μαλιστα..τι να πω...
εχω πεσει σε μεγαλο ψυχοπλακωμα..σκεφτομαι το εξης...ειμαι..και πολλοι αλλοι, σε μια ηλικια,οπου δεν ειμαστε παιδια,να πεις οτι εχουμε τη ζωη μπροστα μας....υποτιθεται οτι σε αυτη την ηλικια(περιπου για 40 μιλαω)..περινμενεις να ευοδωσουν οι καρποι της εργασιας σου..και τελος παντων,διανυουμαι τα τελευταια χρονια νεοτητας...και αυτα...ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ...ουτε να ονειρευτουμαι δεν μπορουμε για ενα καλυτερο μελλον ..οσο ειμαστε ακομα νεοι...:(:(:(:(:(:(:(

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Γιατί ζω σε μια χώρα που δεν μου προσφέρει κάτι, δεν μπορώ να ονειρευτώ, να θέσω στόχους, να προγραμματίσω την ζωή μου επαγγελματικά, να κάνω την πορεία μου όσο είμαι νέος και παραγωγικός...

...αντιθέτως για να επιβιώσω θα πρέπει:
- να γίνω κομματικό σκουλίκι, παρατρεχάμενος και μέλος κόμματος, γλείφτης, συνδικαλιστοχλέμπουρας, αριστερός του καναπέος, σοσιαλιστής της δεξιάς
- να αποκτήσω «προσόντα» που δεν άπτονται της προσωπικότητάς μου, της επιστήμης και της παιδείας μου
- να βολευτώ εργασιακά με κάτι που δεν κάνει απόσβεση στον τόσο κόπο των δύσκολων σπουδών ή και να είμαι αιώνια άνεργος (επιβίωση με κοινωνικά επιδόματα)
- να μην έχω εργασιακές επιλογές ή και ευκαιρίες σε πολλές βιομηχανίες, εταιρείες σύγχρονων υπηρεσιών, ερευνητικά κέντρα όπως γίνεται στο εξωτερικό (και σε μικρές χώρες π.χ. Νορβηγία, Δανία) για έναν απόφοιτο πανεπ.εκπαίδευσης
- να μην μπορώ να κάνω όνειρα αλλά αντίθετα να βολευτώ στην μιζέρια της εργασιακής καθημερινότητας των καταθληπτικών χώρων εργασίας του δημοσίου ως εκπαιδευτικός (δύσκολο πλέον να διοριστείς) είτε ως σφραγιδοχτυπητής γραφειοκράτης-μιζοαρπάχτης
- να ζω σε μια χώρα κάτω από το όριο της φτώχειας, της πολιτικής-κοινωνικής διαφθορας και να πληρώνω φόρους χωρίς να εισπράτω τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που αρμόζει σε Ευρωπαίο πολίτη (πολιτισμένης χώρας)
- να ζω σε μια χώρα με μια τηλεκατευθυνόμενη πολιτική ηγεσία, τηλεκατευθυνόμενη σκέψη, τηλεκατευθυνόμενες ιδέες...και κάθες λογής νταήδες και νταβατζήδες (συνδικαλιστές, εργατοπατέρες, κομματάρχες οργανώσεων) στην δουλειά μου
- να μην έχω ποιότητα ζωής και όλο θα πρέπει να κάνω «συμβιβασμούς» στις μετριότητες της χώρας μου
- να έχω μόνο «οικονομικές» υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα (δικαίωμα στον ελεύθερο λόγο, σκέψη,..κτλ) αλλά θα πρέπει να είμαι του «συστήματος»
...κτλ

Θέλω να μπορώ στην χώρα μου, να έχω την ίδια ζωή (κοινωνικά, εργασιακά, οικονομικά,...κτλ) που θα είχα, αν είχα γεννηθεί ή αν ζούσα (ως μετανάστης επιστήμονας) σε μια δυτική-βόρεια Ευρωπαϊκή χώρα. Γιατί θα πρέπει να σκέφτομαι το εξωτερικό ως πρώτη λύση; Τι αμαρτίες πληρώνω θεέ μου σε αυτήν την χώρα; Τόσοι φόροι, τόσος αγώνας, τόσες ελπίδες, τόσα οράματα γιατί; Γιατί; Νιώθω ότι είμαι ένας Ευρωπαίος νέος με κομμένα πόδια και ναρκωμένη σκέψη...Νιώθω ότι ζω και ζούμε έναν εφιάλτη...22 χρόνια κάνω υπομονή για ένα αύριο (Ευρωπαϊκής ανάπτυξης)...και το αποτέλεσμα είναι ότι ζω σε μια ανεπαρκή χώρα οθωμανικής νοοτροπίας.

Συμφωνώ με τις αιτιάσεις σου αυτές, αλλά δεν είναι (ιστορικό)κρίμα και λάθος να μπερδεύουμε ακόμη τους "Έλληνες" με τους "Ελλαδίτες"; Εγώ προσωπικά ντρέπομαι, που δεν μπόρεσα τελικά, σ' αυτή τη χώρα, να γίνω αντάξιος των πάλαι ποτέ "Ελλήνων". Αν γεννιόμουν όμως πχ στη Γερμανία ή τη Δανία, ίσως να κατάφερνα περισσότερα επ' αυτού! Γιατί, μη γελιόμαστε, Έλληνες δεν υπάρχουν ως λαός, από τα χρόνια ακόμη που αποκηρύχθηκε ο ελληνισμός ως "επικατάρατος ειδωλολατρεία"(4-5ος μΧ αι.). Απλά σ' εμάς η ιστορία είχε επιφορτώσει το χρέος να γίνουμε "όνομα και πράγμα". Αλλά μπερδεμένοι μεταξύ άλλων τινών μυθευμάτων, μόλις που κατορθώσαμε να γίνουμε "ελληνόφωνοι Ελλαδίτες" και τίποτε παραπάνω. Τώρα δε που μέλλει οσονούπω να μείνει άλαλη η όποια Ελληνική μας Γλώσσα, σε τούτο τον τόπο, θα υπάρχουν μεν Ελλαδίτες, ως κάτοικοι της ευρωπαϊκής επαρχίας με το εύηχο όνομα "Ελλάδα", αλλά, ναι, θα προτιμούν να μην αυτοαποκαλούνται Έλληνες, ως να μην οφείλουν( εξάλλου), αφού κατά το πλείστον ούτε την Ελληνική θα μιλάνε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elvenstar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Αυτό που λες Εφη είναι οτι ακριβώς νιώθω κ εγώ μας έκλεψαν τα πάντα ακόμα κ το δικαίωμά μας να ζήσουμε με αξιοπρέπεια . κ δεν φτάνει που μας εξόντωσαν προ πολλού ψυχολογικά τώρα μας εξοντώνουν κ βιολογικά γι αυτό κ νιώθω τόσο οργισμένοι με όλους κ με όλα

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,318 μηνύματα.
Αυτό που λες Εφη είναι οτι ακριβώς νιώθω κ εγώ μας έκλεψαν τα πάντα ακόμα κ το δικαίωμά μας να ζήσουμε με αξιοπρέπεια . κ δεν φτάνει που μας εξόντωσαν προ πολλού ψυχολογικά τώρα μας εξοντώνουν κ βιολογικά γι αυτό κ νιώθω τόσο οργισμένοι με όλους κ με όλα
ενα πραγμα θα σου πω..τη δευτερα που πηγα σχολειο....ΕΚΛΑΙΓΑ..:(:(:(:(

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elvenstar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Τι να πω βρε Εφη μου... Τι να πω κ όσο σκέπτομαι τώρα κ αυτούς τους ανθρώπους που ποιος ξέρει τι θα τράβηξαν για να βρουν μια κωλοδουλεια κ πήγαν άδικα για να παίξουν κάποια καθίκια τα παιχνίδια τους κ το μωράκι που δεν πρόλαβε καν να γεννηθεί:( ενα διαδικτυακό κεράκι για όλες αυτές τις ψυχές που χάθηκαν μαζί με τα όνειρά μας


Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BE16

Νεοφερμένος

Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα.
καταρχας δεν θα πρεπει να καταδικαζεται ενα ολοκληρο κινημα επειδη καποιοι βρισκουν αφορμη να τα σπασουν . ειναι τα ιδια ατομα που καθε φορα δημιουργουν προβληματα σε πορειες και δημιουργουν επεισοδια σε γηπεδα και συναυλιες. ακομα δεν πιστευω οτι ενας γνησιος αναρχικος θα τα εκανε αυτα....βεβαια θα μου πειτε δεν υπαρχουν πια γνησιοι αναρχικοι.....

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section iSchool
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top