Ζώδια

Τί ζώδιο είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 299)
  • Κριός

    Ψήφοι: 21 7.0%
  • Ταύρος

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Δίδυμοι

    Ψήφοι: 30 10.0%
  • Καρκίνος

    Ψήφοι: 28 9.4%
  • Λέων

    Ψήφοι: 25 8.4%
  • Παρθένος

    Ψήφοι: 22 7.4%
  • Ζυγός

    Ψήφοι: 29 9.7%
  • Σκορπιός

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Τοξότης

    Ψήφοι: 16 5.4%
  • Αιγοκερως

    Ψήφοι: 27 9.0%
  • Υδροχόος

    Ψήφοι: 33 11.0%
  • Ιχθεις

    Ψήφοι: 20 6.7%

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Πλανήτες




Επίσης, (οσοι ξερουν που τον εχουν) Βόρειος Δεσμός - Η επόμενη ζωή
Νότιος Δεσμός - Η προηγούμενη

Βασικό ρόλο παίζουν Σελήνη καθώς και Λίλιθ στη διαμόρφωση της προσωπικότητας.

Εξήγησε μας λίγο!Δεν κατάλαβα! :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.



Βασικό ρόλο παίζουν Σελήνη καθώς και Λίλιθ στη διαμόρφωση της προσωπικότητας.


Οχι ρε συ...η σεληνη εχει να κανει με τον ψυχικο κοσμο...


[FONT=&quot]Ήλιος (ζώδιο και Οίκος που ανήκει) : Η προσωπικότητά μας, το «εγώ» μας.

Σελήνη (ζώδιο και Οίκος που ανήκει) : Η ψυχή μας, οι αντιδράσεις μας, η συμπεριφορά μας.

Ωροσκόπος : Η «μάσκα» μας, τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά, οι οικογενειακές και οι καρμικές μας καταβολές.


[/FONT]




— ΗΛΙΟΣ —
Κάθε επιχείρηση χρειάζεται κάποιον επικεφαλής - έναν προϊστάμενο, ένα αφεντικό που παίρνει όλες τις τελικές αποφάσεις. Με άλλα λόγια, ένα Διευθυντή. Ο Διευθυντής της δικής σας επιχείρησης είναι ο Ήλιος. Όπως ο Ήλιος είναι ο πυρήνας του ηλιακού συστήματος, η πηγή της θερμότητας και του φωτός γύρω από τον οποίο όλοι οι άλλοι πλανήτες περιστρέφονται, έτσι ο ʽΉλιος στον χάρτη σας είναι ο πυρήνας σας, ο λόγος της ύπαρξής σας, ο πραγματικός σας εαυτός. Παρόλο που ο κάθε πλανήτης στον χάρτη σας είναι σημαντικός με τον τρόπο του, όλοι «παίρνουν διαταγές» από τον Ήλιο.
Ο Ήλιος του καθενός έχει τον ίδιο απώτερο σκοπό: να λάμπει.
Το σημείο του Ήλιου στο χάρτη σας δείχνει που ακριβώς θέλετε να τα πάτε καλά, που θέλετε να σας εκτιμούν, να σας αγαπούν και να σας φέρονται φιλικά.
Ο Ήλιος δείχνει που κρατάτε τα αποθέματα της υπερηφάνειας και της εμπιστοσύνης σας, που φυλάτε την ταυτότητά σας και που ζει το εγώ σας.
Ο Ήλιος είσαστε εσείς, στο υψηλότερο σημείο της δημιουργικότητάς σας, απολαμβάνοντας τη ζωή στο μέγιστο. Αν δε χρειαζόταν ποτέ, να κάνετε κάτι που δε θέλετε να κάνετε, αν μπορούσατε να περάσετε την υπόλοιπη σας ζωή κυνηγώντας τις δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά, θα πραγματοποιούσατε καθαρά τον Ήλιο σας, χωρίς τα «πρέπει».

Για να καταλάβετε καλύτερα πως λειτουργεί ο Ήλιος, σκεφτείτε πως νοιώθετε στα γενέθλια σας, όταν ο ήλιος επιστρέφει στον ίδιο βαθμό με αυτόν που ήταν όταν γεννηθήκατε, δίνοντας σας μια διπλή δόση ηλιακής ενέργειας. Είναι η μέρα σας, μια μέρα που, άσχετα αν το παραδέχεστε ή όχι, αισθάνεστε ότι ο κόσμος θα πρέπει να σας φέρεται σαν να είστε ξεχωριστός. Αυτός λοιπόν είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο Ήλιος μέσα μας συνέχεια.

Ο Ήλιος αντιστοιχεί με το χρυσό, τον πλούτο, τα βασιλικά μετάλλια που στολίζουν βασιλιάδες και βασίλισσες. Στο σώμα, ο Ήλιος κυριεύει την καρδιά, την πλάτη και το κυκλοφοριακό σύστημα. Σε καθημερινή βάση, ο Ήλιος δρα σας ένα «φανάρι», διαφωτίζοντας κάθε κομμάτι του ουρανού που περνά. Ο Ήλιος δείχνει την εστίαση της στιγμής, όπου η προσοχή του κόσμου θα επικεντρωθεί εκείνη την συγκεκριμένη ημέρα. Στην ωριαία αστρολογία, ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την ημέρα, η Σελήνη την ώρα και τα μεσουράνημα τη στιγμή.


— ΣΕΛΗΝΗ
Μιλώντας για τη Σελήνη, ας τη γνωρίσουμε καλύτερα. Πρώτα απʼ όλα για «νοιώσετε» τη Σελήνη, πηγαίνετε σε μια παραλία, μια νύχτα που θα έχει πανσέληνο. Αφήστε το βλέμμα σας να παίζει μεταξύ τη Σελήνης και της αντανάκλασης της στο νερό. Όποτε κοιτάτε τη Σελήνη ή την αντανάκλαση που δημιουργεί καθώς γυαλίζει και πλανάται στο νερό, να παίρνετε μια βαθιά ανάσα και μείνετε ακίνητοι. Εισπνεύσατε καλά, νοιώστε το, και θα έχετε «πάρει» τη Σελήνη.
Στην πραγματικότητα, όταν έχει πανσέληνο, είναι δύσκολο να μην κοιτάζει κανείς τη Σελήνη, αφού κατά κάποιο τρόπο μας προκαλεί. Μας υπνωτίζει σιωπηλά, μας κάνει να αναστενάζουμε και μας φέρνει στο νου αναμνήσεις. Είναι η ευαίσθητη εσωτερική πλευρά του καθενός, η πλευρά που κλαίει, φοβάται και ονειρεύεται. Είναι επικεφαλής του Τμήματος των Συναισθημάτων και προκαλεί τις «διαθέσεις», μια σπουδαία έκφραση για η Σελήνη. Είναι μια πανέμορφη κυρία ντυμένη στα ασημένια, που κάνει κύκλο γύρω από τον πλανήτη μας προστατεύοντας τον στη μηνιαία τροχιά της. Παρατηρούμε την περίπλοκη δύναμή της κατά την παλίρροια, καθώς φωνάζει τον ωκεανό κοντά της και τον στέλνει μακριά. Νιώθουμε την επιρροή της στην άμπωτη και την παλίρροια μέσω των διαρκώς μεταβαλλόμενων διαθέσεων που βιώνουμε, τόσο μαζικά όσο και ατομικά, καθώς εμφανίζεται και εξαφανίζεται, διαγράφοντας την πορεία της γύρω από τη Γη.

Στον χάρτη σας έχει τη θέση που αναφέρεται στο ένστικτό σας, τα συναισθήματά σας, τις αναμνήσεις και την ικανότητά σας να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Είναι η απόλυτη θηλυκή ενέργεια, τμήμα της οποίας δείχνει τόσο το πως έχουμε ανατραφεί μέχρι τώρα, όσο και το πως θα ανατραφούμε και στο μέλλον.


Σχετίζεται άμεσα με την μητέρα σας αφού οι πρώτες συναισθηματικές εντυπώσεις του κόσμου δίνονται μέσω του σώματός της κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών που ζείτε μέσα της. Είναι εκείνη η πλευρά του εαυτού σας που αποφασίζει τι είναι και τι δεν είναι ασφαλές, η πλευρά εκείνη που δείχνει πως θα τα καταφέρετε όταν πληγωθείτε, το τμήμα εκείνο που ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα του έξω κόσμου. Η Σελήνη ταιριάζει με το ασήμι, όπως το χρώμα που δημιουργεί.






ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ


[FONT=&quot]Το ζώδιο στον ωροσκόπο (το ανατέλλον ζώδιο) δείχνει τι είδους σώμα έχετε, την εξωτερική σας συμπεριφορά και τους τρόπους σας. Δείχνει την προσωπικότητα και την εμφάνισή σας που προέρχεται από την κατάσταση του σώματός σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα δυνατό, ενεργητικό σώμα, η εμφάνισή σας θα είναι περισσότερο σίγουρη και περιπετειώδης. Με ένα αδύνατο ή πολύ ευαίσθητο σώμα, θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για προσοχή και προστασία. Αν και είναι δέκτες της δύναμης της ψυχής, το σώμα και η εξωτερική εμφάνιση είναι θετικές δυνάμεις που σχετίζονται με τον εξωτερικό κόσμο. Αντιπροσωπεύουν μια εξωτερικευμένη ή προβαλλόμενη δύναμη. Είναι η πρώτη εντύπωση που δίνετε όταν για πρώτη φορά συναντάτε κάποιο άτομο. Είναι σαν το εμπόρευμα στην βιτρίνα: δεν είναι απαραίτητο να είναι όμοιο με αυτό που βρίσκεται μέσα. Συνήθως, όταν λέμε ότι κάποιος έχει «καλή προσωπικότητα», θέλουμε να πούμε ότι αυτός ή αυτή είναι φιλικός/η, εξωστρεφής, και ενθουσιώδης.

Αλλά η λέξη προσωπικότητα προέρχεται από το Λατινικό persona που σημαίνει μάσκα. Το άτομο πίσω απ' αυτήν μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικό από το εξωτερικό κάλυμμα. Μπορεί να είναι δύσκολο να έχετε μια ζωντανή, παθιασμένη ψυχή σε ένα λεπτό ή ευαίσθητο σώμα. Είναι σα να οδηγείτε με μια μηχανή Porsche μέσα σε ένα Volkswagen! Ένα άτομο με αυτή τη δομή, ας πούμε κάποιος με τον Ήλιο και τη Σελήνη στο Λέοντα και ωροσκόπο Ιχθύς, μπορεί εύκολα να υπερφορτώσει τα κυκλώματα του από την πολύ έντονη δραστηριότητα. Θα πρέπει να προσέχει πάντα την κατάσταση και τις αντιδράσεις του σώματός του για να αποφύγει να οδηγηθεί μακριά (και πιθανώς να καταστραφεί σωματικά) από τις εσωτερικές του τάσεις. Σε αντίθεση με αυτή την κατάσταση, είναι η διαφορετική, αλλά εξίσου προκλητική, περίπτωση να έχει κάποιος ισχυρή, σταθερή προσωπικότητα και σώμα που να περιέχει πνεύμα και ψυχή μάλλον ονειροπόλα και ευφάνταστα. Ένα άτομο με τον Ήλιο στους Ιχθείς και την Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να είναι καλόκαρδο, με φαντασία και ιδεαλισμό, αλλά ποτέ δεν θα το καταλάβετε από το σκληρό εξωτερικό που παρουσιάζει εάν έχει ωροσκόπο Αιγόκερω. Αυτός ο ωροσκόπος θα τον κάνει να φαίνεται σοβαρός, επαγγελματίας και φιλόδοξος. Η στάση του απέναντι στη ζωή θα είναι συντηρητική και υλιστική, με έμφαση στην επαγγελματική επιτυχία και την κοινωνική υπόσταση. Αλλά ο σκοπός αυτών των εξωτερικών επιτευγμάτων θα είναι στην πραγματικότητα να εκπληρώσουν τις βαθύτερες πνευματικές, φιλάνθρωπες τάσεις του, και να ικανοποιήσουν τις συναισθηματικές ανάγκες που βρίσκονται μέσα στην οικογένεια. Η διχοτόμηση ανάμεσα στον εσωτερικό και εξωτερικό εαυτό του σημαίνει ότι θα μπορούσε εύκολα να κριθεί λανθασμένα από τους άλλους και ότι θα πρέπει να κάνει επιπλέον προσπάθειες για να επιτρέψει στους άλλους να τον γνωρίσουν καλύτερα.


[/FONT]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Και περι Λιλιθ...

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ (ΛΙΛΙΘ)

« Ανακαλύπτοντας την σκοτεινή, ερωτική μας πλευρά»


Η Μαύρη Σελήνη ( ή και ΛΙΛΙΘ) σηματοδοτεί την σκοτεινή , ερωτική πλευρά. Ανάλογα με την φύση του ζωδίου, την οικοθεσια, αλλά και τις όψεις θα μας φανερώσει πως αντιδρά κανείς στο σεξ. Η μέγιστη περιστροφή της διαρκεί 126 έτη ενώ έγινε αντιληπτή το 1720. Το όνομα ΛΙΛΙΘ το έδωσε ο μεγάλος Σκωτσέζος αστρολόγος Sepharial.
Η Μαύρη Σελήνη έχει ως Σύμβολο μια ημισέληνο με έναν σταυρό από κάτω. Ως λέξεις -κλειδιά θα μπορούσαμε να προσδώσουμε τις κάτωθι: ΕΡΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ- ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ- ΠΡΟΔΟΣΙΑ- ΜΟΙΧΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ.
Είναι δείκτης που μας βοηθά να αποφανθούμε για:
Α) Γιατί είμαστε τόσο ερωτικά παθιασμένοι ή αδιάφοροι για κάποιον
Β) Γιατί υπάρχει η έντονη επιθυμία για κάποιο άτομο.
Γ) Ποια είναι η αιτία που πυροδοτεί την libido μας

Ενώ δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες πελατών που λένε:
· Μετά 3 χρόνια φιλίας τον βλέπω σεξουαλικά
· Όμορφο παιδί αλλά δεν μου κάνει κλικ
· Η γνωριμία μεταξύ μας ήταν σαν να μου έκαναν ηλεκτροσόκ.


Η Λιλιθ είναι αυτή η οποία μας κάνει , επάνω στα ερωτικά θέματα, να υποκύπτουμε στον πειρασμό. Έναν πειρασμό ο οποίος μας κάνει θύματα του πάθους μας και εν τέλει υποφέρουμε. Σπουδαίες γυναίκες οι οποίες χαρακτηρίσθηκαν femme fatale είχαν μια Μαύρη Σελήνη σε όψεις οι οποίες πρόλεγαν αυτή τους την ιδιότητα.

Η Μαύρη Σελήνη είναι κατά κάποιον τρόπο ʽʼδείκτηςʼʼ της ερωτικής ταυτότητας του ατόμου. Μια δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να βγάλει ένα άτομο με ροπή προς τον σαδισμό ή τον μαζοχισμό ενώ μια όψη δυσαρμονική με τον Ουρανό μπορεί να βγάλει μια απελευθερωμένη μορφή έρωτα μακριά από δεσμεύσεις κλπ.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ1ο ΟΙΚΟ ή στον ΚΡΙΟ: Εδώ η σαγήνη γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας. Τα άτομα που έχουν την Μαύρη Σελήνη σε αυτή την θέση είναι τα άτομα που κινούν τα νήματα σε μια σχέση ( γιατί όχι και σε μια άλλη παράλληλα) ενώ όταν πάρουν αυτό που επιθυμούν , απομακρύνονται χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν αλλά και χωρίς ίχνος λύπησης προς το ʽʼψυχικάʼʼ κατακρεουργημένο θύμα.

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 2Ο ΟΙΚΟ ή στον ΤΑΥΡΟ: Η Λιλιθ εδώ εξ ορισμού αναζητά την απόλαυση και την οικονομική απολαβή. Είναι κτητική κινείται μεθοδικά μιας και καλλιεργεί ένα κλίμα μέχρι να γίνει στον άλλο απαραίτητη έτσι ώστε η κάθε ενδεχόμενη απουσία της να δημιουργεί την αίσθηση του στερητικού συνδρόμου. Η έννοια του ηθικού φραγμού είναι άγνωστος προς το άτομο με αυτή την Μαύρη Σελήνη μιας κατ αυτόν ʽʼο σκοπός αγιάζει τα μέσαʼʼ καθώς μπορεί να γίνει το άτομο πρόστυχο, χυδαίο, πονηρό μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 3Ο ΟΙΚΟ ή στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Δημιουργεί μέσα από την επικοινωνιακή του ικανότητα ,έντονα πάθη. Μιας και όπως λένε και η επιστήμονες το σεξ είναι εγκεφαλικό σπορ η Μαύρη Σελήνη εκεί προσπαθεί να κυριεύσει τον εγκέφαλο. Είναι όμως μια θέση που βγάζει μέσα στο άτομο μιας μορφής ʽʼαπωθημένο΄΄ μιας και η σεξουαλικότητα είναι υπό αναστολή μέχρις να βρει ένα άτομο με μια Μαύρη Σελήνη τέτοια (πχ στον Υδροχόο) που θα τον πυροδοτήσει.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ ή στον ΚΑΡΚΙΝΟ : Εδώ η σεξουαλικότητα είναι μια καλυμμένη ανάγκη για μητρότητα. Ο αισθησιασμός και το πάθος είναι δυνατά χαρτιά μιας και αναζητά την ανάγκη της μητρότητας. Από την στιγμή που επιτευχθεί αυτό τότε αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ή στον ΛΕΟΝΤΑ : Εδώ η Μαύρη Σελήνη θέλει να έχει ʽʼηγετικήʼʼ θέση και να παίζει τον ρόλο του ρυθμιστή στην ζωή του αλλού. Το κακό είναι πως τα άτομα με μια Μαύρη Σελήνη έχουν μια πολύ καλή ή πολύ κακή (τις περισσότερες φορές) φήμη. Η ανάγκη της επιβολής τους είναι δεδομένη ενώ αναζητούν και την χειραγώγηση της ζωής των άλλων. Μεγάλος θεατρινισμός.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 6ο ΟΙΚΟ ή στην ΠΑΡΘΕΝΟ : Εδώ το σαρκικό πάθος μέσα στο ζώδιο του υπολογισμού και της λογικής. Σαν να λέμε δηλαδή καφές ντεκαφεινε . Το άτομο μπλοκάρεται από μόνο του μιας και είναι πεπεισμένος πως εάν μείνει χαλαρός θα χάσει τον έλεγχο. Αυτό τον κάνει λιγάκι ψυχρό και μόνο η παρουσία κάποιας πολύ ισχυρής Μαύρης Σελήνης από την άλλη μεριά , μπορεί να τον κάνει … απελευθερωμένο.

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ή στον ΖΥΓΟ: Εδώ είναι μια Μαύρη Σελήνη γλυκιά η οποία όμως πολλές φορές ʽʼ ξεστρατίζειʼʼ στην μετά γάμου εποχή. Κάνει τα άτομα να έχουν μια εξάρτηση αλλά και μια προσκόλληση επάνω της. Το θέμα είναι όμως πως επειδή έχει ανάγκη για συντροφικότητα αλλά και αληθινό έρωτα τελικά γίνεται ένα θύμα!!

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ ή στον ΣΚΟΡΠΙΟ : Εδώ μάλιστα!! Εάν έχετε ερωτευτεί άτομο με Μαύρη Σελήνη τα πιάσατε τα λεφτά σας. Μπορεί να μην είναι κλώνος του Brad Pitt αλλά με το που σας κοιτάει σας παγώνει. Είσαστε παιχνίδι στα χέρια του!! Αυτό το κολασμένο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα είναι που ερωτικά σας στέλνει στον Παράδεισο και ψυχικά στα…Τάρταρα Εάν είστε γυναίκα και έχετε εκεί την Μαύρη Σελήνη είσαστε μάλλον femme –fatale .

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 9ο ΟΙΚΟ ή στον ΤΟΞΟΤΗ : Εδώ το μυστικό εξεφρασης του πάθους είναι η…απόσταση. Όσο υπάρχει απόσταση είτε στο εξωτερικό είτε σε κάποια άλλη πόλη, εκεί οι ενδορφινες βαράνε κόκκινο. Βγάζει πολύ πληθωρικότητα και μυστήριο και εκπλήξεις. Όλα αυτά συνθέτουν ένα υπέροχο παζλ. Ιδανικός εραστής: Πιλότος , Ναυτικός κλπ




Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ ή στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Εδώ η Λιλιθ στην πλέον ακατάλληλη θέση!! Εδώ ο καθωσπρεπισμός , και το τι θα πει ο κόσμος . πιέζουν το άτομο και το μπλοκάρουν. Αυτό το μπλοκάρισμα έχει να κάνει με προβλήματα ψυχολογικά τα οποία τα κουβαλάει από παιδικά χρόνια. Όταν όμως βρει κάποιον με κατανόηση που θέλει να τον ξμπλοκάρει, αυτός τον βλέπει ως σανίδα σωτηρίας και τον πνίγει. Είναι άσχημη ένδειξη για ερωτικά σκάνδαλα


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ ή στον ΥΔΡΟΧΟΟ: Εδώ η Λιλιθ κινείται εκτός ορίων και έλεγχου. Μιας και είναι μια ένδειξη για ʽʼανοιχτό μυαλόʼʼ. Εδώ ή το άτομο αποστασιοποιείται ή γίνεται ένας εκφραστής του σεξ. Πολλές φορές φιλικές σχέσεις μετατρέπονται σε ερωτικές περιπέτειες και εντέλει δράματα. Δημιουργεί περίεργες καταστάσεις και πολλές φορές τα σκάνδαλα δημιουργούν με την σειρά τους απώλεια της φήμης του.

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ ή στους ΙΧΘΕΙΣ: Ενώ υπάρχει ρομαντισμός, αισθησιασμός ,πάθος αυτή η μεταβλητή φύση των Ιχθύων μπορεί να μετατρέψει την όλη κατάσταση , σε ανεξέλεγκτη. Συνήθως λειτουργεί ήρεμα αλλά υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις της Μαύρης Σελήνης μπορεί να κάνει τα πάντα για να κατευνάσει τα πάθη του.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Είναι ευρηματικοί και αρκετά σεξουαλικοί,
για πες μας νεραιδα..ποιο ειναι το ποιο σεξουαλικο ζωδιο...?
στους ανδρες ειδικα..
Ο κριος ε?μπροστα του τι να κανουν κτι Σκορπιοι και λεοντες,,:P:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Έχω την Λίλιθ στον Σκορπιό και τον Β.Δεσμό στον Υδροχόο...Να αρχίσω να φοβάμαι;; :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Ο Ωροσκόπος μας είναι η μάσκα μας, αυτό, δηλαδή, που εκπέμπουμε προς τα έξω, αυτό που βλέπουν, σαν πρώτη εντύπωση, οι άλλοι για μας !

Παράδειγμα:

Όταν θα μπούμε σε κάποιο χώρο αυτό που βλέπουν πρώτα οι άλλοι είναι ο Ωροσκόπος μας.

Όταν καθίσουμε σε ένα τραπέζι με φίλους αυτό που φαίνεται είναι
το ζώδιό μας.

Και όταν ζεσταθούμε συναισθηματικά, με μία φιλική συζήτηση κ.λ.π. αυτό που φαίνεται είναι
η Σελήνη μας.
Καταλαβες κοριτσακι τη διαφορα?!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Έχω την Λίλιθ στον Σκορπιό και τον Β.Δεσμό στον Υδροχόο...Να αρχίσω να φοβάμαι;; :whistle:

Το '90 πρεπει να εισαι γεννημενη, σωστα? Και Νοτιο Δεσμο πρεπει να εχεις στον Λεων
Σε ποιον οικο εχεις τον Υδροχοο?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Το '90 πρεπει να εισαι γεννημενη, σωστα? Και Νοτιο Δεσμο πρεπει να εχεις στον Λεων
Σε ποιον οικο εχεις τον Υδροχοο?

Ναι το '90 είμαι. Αν κατάλαβα το τί με ρωτάς τον Υδροχόο τον έχω σε αυτόν τον οίκο: MC-Μεσουράνημα :hmm:
Πως το καταλαβες αυτό για τον Ν.Δεσμό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Ναι το '90 είμαι. Αν κατάλαβα το τί με ρωτάς τον Υδροχόο τον έχω σε αυτόν τον οίκο: MC-Μεσουράνημα :hmm:
Πως το καταλαβες αυτό για τον Ν.Δεσμό;




Αρα τον εχεις στον 10ο Οικο...και το Λεωντα πρεπει να τον εχεις στον 4ο...

Οι δεσμοί της Σελήνης ( Βόρειος και Νότιος ) είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι στην Αστρολογία αλλά άλλες φορές υπερτιμημένο και άλλες πολύ υποτιμημένο. Είναι πάντα αντιδιαμετρικα απέναντι ο ένας με τον άλλον* και ουσιαστικά είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του παρελθόντος (προηγούμενες ζωές) και μέλλοντος ( το τι καρμικα χρέη –ανταμοιβές έχω) αλλά μας υποδεικνύουν και πως θα εξελιχθούμε.

Β. Δεσμός 10ος –Νότιος 4ος : Η προσωπική προβολή και επιτυχία έρχονται σε αντιδιαστολή με την ανάγκη της οικογένειας . Έτσι διαφαίνονται, από παρελθοντικες ζωές, σημάδια συναισθηματικού (και όχι μόνο) ανικανοποίητου αλλά και την τάση να δημιουργείτε ένα «δικό» σας περιβάλλον με μόνο σκοπό την δική σας ικανοποίηση

*γι αυτο ξερω που εχεις τον Νοτιο δεσμο σου...:P




 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
για πες μας νεραιδα..ποιο ειναι το ποιο σεξουαλικο ζωδιο...?
στους ανδρες ειδικα..
Ο κριος ε?μπροστα του τι να κανουν κτι Σκορπιοι και λεοντες,,:P:D

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τον ανδρισμό και συνεπώς τη σεξουαλική ενεργητικότητα του άντρα με την οποία πετυχαίνει αυτό που επιδιώκει, ενώ η Αφροδίτη συμβολίζει τη σεξουαλική θηλυκότητα, με την οποία προσπαθεί να έλκει ό,τι επιθυμεί να έχει.

Οι τοποθετήσεις της Αφροδίτης και του Άρη και οι όψεις τους στο γενέθλιο ωροσκόπιο, μιλούν για τις συνήθειες του ενδιαφερομένου, για τις προσδοκίες που έχει από τον έρωτα, και το σεξ.


Για κάθε άτομο, το στοιχείο της Αφροδίτης ή του Αρη είναι ο πιο σημαντικός οδηγός των βασικών συνηθειών και των προσδοκιών για τις αισθηματικές του σχέσεις.

Όταν η Αφροδίτη και ο Άρης είναι στο ίδιο στοιχείο ή αν τα στοιχειά είναι αρμονικά - για παράδειγμα Αέρας και Φωτιά ή Γη και Νερό - πιθανά το άτομο αυτό να μπορεί εύκολα να διαπιστώνει τι θέλει και τον τρόπο που θα το αποκτήσει.


Αν έχετε την Αφροδίτης και τον Άρη σε μη συμβατά στοιχεία στο χάρτη σας, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε κάποια ισορροπία στη σχέση σας.
Μπορεί να θελήσετε να αποδώσετε την ευθύνη των προστριβών σας στο σύντροφό σας, αλλά θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο να λύσετε τα προβλήματα σας αν αναγνωρίσετε ότι οι δικές σας απαιτήσεις μπορεί να είναι αυτές που προκαλούν τις πρoστριβές και οι οποίες βρίσκουν αδιαλλαξία από μέρους του συντρόφου σας.

Αν η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ίδιο ή σε συμβατά στοιχεία θα έχετε μεγάλη ανάγκη να διατηρήσετε μια ήπια σχέση, ίσως με κάποιον που σας μοιάζει πολύ


Άρης/Αφροδίτη σε ζώδια Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Αυτά τα φλογερά ρομαντικά ζώδια, αγαπούν τις μεγάλες χειρονομίες. Η πρακτική αξία ενός δώρου είναι λιγότερο σημαντική από το δράμα και την παρουσίαση του. Μια νύχτα στην πόλη, ένα κόσμημα, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα. Αυτά τα άτομα έχουν πραγματική ανάγκη να υπάρχει στη σχέση τους ο ενθουσιασμός. Γίνονται θαυμάσιοι γονείς και δεν αρνούνται τη σπιτική ζωή, ιδιαίτερα αν η Σελήνη έχει καλές όψεις, αλλά αντιπαθούν την καθημερινή ρουτίνα και χρειάζονται πάντα κάποιο στοιχείο φαντασίωσης για να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για κάτι.

Άρης/Αφροδίτη σε ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Τα άτομα αυτά αισθάνονται ότι ο έρωτας εκφράζεται καλύτερα με αποδείξεις αγάπης πρακτικές και φυσικές. Οι λέξεις δεν έχουν μεγάλη σημασία, θέλουν να έχουν αποτελέσματα. «Τι σημαίνει αν σε αγαπάω. Σε παντρεύτηκα και σου αγόρασα το σπίτι αυτό, έτσι δεν είναι;» λέει ο σύζυγος που έχει στοιχείο του τη Γη σε μια δυστυχισμένη σύζυγο με την Αφροδίτη της στο Λέοντα (και ίσως με τον ʼρη στους Διδύμους). Μια γυναίκα με τον Αρη ή την Αφροδίτη σε στοιχείο Γης μπορεί να εκτιμήσει ένα άντρα που περνάει την Κυριακή του στο σπίτι, περισσότερο από να της απαγγείλει ένα ποίημα που έγραψε για αυτήν. Ένας άντρας με την Αφροδίτης του στον Ταύρο θεωρεί ένα καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό ή ακόμα καλύτερα - ένα μοσχοβοληστό κέικ σοκολάτας την καλύτερη έκφραση έρωτα. Ατομα με την Αφροδίτης και τον ʼρη σε στοιχεία της Γης θεωρούν τις φυσικές εκφράσεις τρυφερότητας το πιο σημαντικό μέρος της σχέσης τους.

Άρης/Αφροδίτη σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Αυτά τα ζώδια είναι πραγματικά ρομαντικά. Άσχετα από ό,τι κάνετε για αυτά με έργα προτιμούν να ακούσουν μια καλή κουβέντα. Η επικοινωνία και η λεκτική έκφραση των αισθημάτων είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτά. Πώς θα αγαπήσετε ένα άνδρα με την Αφροδίτη στο Ζυγό και τον Άρη στους Διδύμους; Προχωρήστε και μετρήστε τους τρόπους. Γράψτε του ένα ποίημα ή ένα γράμμα. Πείτε του πώς αισθάνεστε για αυτόν. Κι ακόμα καλύτερα, ρωτήστε τον πώς αισθάνεται κι αυτός για σας. Η γυναίκα με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Άρη στον Υδροχόο, δεν μπορεί να ανεχτεί μια σιωπηλή μεταχείριση. Θέλει μια ζωηρή συνομιλία - όχι μόνο για αυτήν, αλλά για βιβλία ή για την τελευταία ταινία που είδατε - που θα κερδίσει και την καρδιά της. Τα άτομα αυτά χρειάζονται μια έντονη κοινωνική ζωή και συνήθως δεν ανέχονται σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό τους. Χρειάζονται ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία.

Άρης/Αφροδίτη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς)

Άντρες και γυναίκες με τον Άρη ή την Αφροδίτη σε ζώδια με στοιχείο το Νερό, αισθάνονται πολύ βαθιά για καθετί. Η συναισθηματική τους ζωή είναι πολύ σημαντική, είτε αυτή εκφράζεται εσωτερικά ή εξωτερικά. Η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να χαρακτηρίσει μια σχέση από το τι αισθάνεται το άλλο πρόσωπο, από το τι πραγματικά είναι. Το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό μέσο συναισθηματικής συνύπαρξης και φέρνει μια φυσική απελευθέρωση στη σχέση. Ο άντρας ή η γυναίκα με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ή τον Αρη στον Καρκίνο χρειάζεται πολύ στοργή για να αισθανθεί ερωτευμένος/η. Μια γυναίκα με την Αφροδίτη στους Ιχθείς μπορεί να λειτουργεί τόσο με το ένστικτο που δεν απατάται. Ξέρει πότε ο σύντροφός της αισθάνεται απόμακρα από αυτήν, ακόμα και χωρίς να λέει τίποτα κι αν έχει τον Αρη στον Σκορπιό, τα πληγωμένα της αισθήματα δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Οι Ιχθύες είναι λιγότερο κτητικοί από τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς, αν μια αίσθηση πνευματικής πίστης θα είναι πιο ουσιαστική σε ένα άντρα ή γυναίκα με την Αφροδίτη ή τον Άρη στο ζώδιο αυτό.

Αν ξέρετε τη θέση της Αφροδίτης και του ʼρη στο γενέθλιο χάρτη το δικό σας και του συντρόφου σας, θα μπορέσετε να κατανοήσετε εύκολα γιατί κάτι σας έλκει ή σας απωθεί σε αυτόν. Μη συμβατά στοιχεία σημαίνουν ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να καταλάβετε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν σημαίνουν ότι δεν θα πρέπει να είστε μαζί, ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις ταιριάζουν σε πολλούς άλλους τομείς.

Επομενως Αγγελε μου, ασε τα του ζωδιου και πες μας που εχεις τον Αρη και την Αφροδιτη σου:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
ναι αλλα αμα δε τα εχεις στο ιδιο?

εγω για παραδειγμα εχω την αφροδιτη μου στους διδυμους και τον αρη μου στο ταυρο.:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lucky sunray

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,441 μηνύματα.
ξέρετε κάποιο έγκυρο site για να βρούμε τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη μας?
:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Για τους άντρες:
Άρης - σεξουαλικότητα και πώς εκφράζεται στο γυναικείο φύλο
Αφροδίτη - τύπος γυναίκας που ελκύει τον συγκεκριμένο άνδρα


Για τις γυναίκες:
Άρης - τύπος άνδρα που τις ελκύει
Αφροδίτη - τρόπος που ντύνονται, πώς εκτιμούν τα υλικά αγαθά γύρω τους, πώς αγαπάνε ή φλερτάρουν


Βικυ:
Αν έχετε Αρη στον Ταύρο
Για εσας, ο ορισμός του αληθινού άντρα, σίγουρα δεν περιλαμβάνει τους ασταθείς, αναποφάσιστους ή τους πολύ σοφιστικέ και «πλαδαρούς» τύπους. Αντίθετα το κύριο μενού σας είναι οι αφοσιωμένοι στις σταθερές και σίγουρες αξίες της ζωής. Οι γυναίκες με Ταυρίσιο Αρη συμπαθούν τους απλούς, δυνατούς, αρρενωπούς άντρες. Συνήθως προτιμούν εκείνους που τους αρέσουν τα μαστορέματα, οι χειρωνακτικές κατασκευές ή ο,τιδήποτε ανάλογο και όχι όσων το χόμπι τους είναι η γκαρνταρόμπα τους. Τους αρέσουν τα απλά, σεξουαλικά, αλλά ανυπερθέτως, αισθησιακά αρσενικά.

Aφροδιτη στους Διδυμους
Εδώ το άτομο με την ʽʼαέρινηʼʼ Αφροδίτη δεν θα δώσει ποτέ την αίσθηση πως είναι δεσμευμένο. Δεν αλλάζει τίποτα από τις συνήθειες του, τα θέλω του και τα πρέπει του. Φλερτάρει παντού και πάντα δίνοντας την εντύπωση πως δεν νοιάζεται για κανέναν άλλο πλην από τον εαυτό του. Προσέξτε γιατί εδώ είναι και η παγίδα!! Το πράττουν αφ ΄ενός για να μην νοιώθουν ʽʼδεσμευμένοιʼʼ αλλά και για να σας τεσταρουν.



 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
ξέρετε κάποιο έγκυρο site για να βρούμε τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη μας?
:D

Φυσικά αλλά από ότι γνωρίζω απαγορεύεται να κάνουμε διαφήμιση site οπότε πάτα "ζωδια ωροσκοπος" στην πιο γνωστή μηχανή αναζήτησης και είναι το πρώτο :P

Btw Νεράιδα το βρήκες...Στον 4ο οίκο μου είναι ο Λεων. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lucky sunray

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,441 μηνύματα.
Ευχαριστώ Μάρω!!!!

Λοιπόν έχω απορία,τι είναι οι οίκοι?(δεν ήξερα ότι έχω τόσα "σπίτια":worry::P)
Δεν ξέρω αν την έχει απαντήσει κάποιος παραπάνω (αν και τα υποτιμάμε τα ζώδια βλέπω πολλούς να ενδιαφέρονται εδώ:whistle:)

ιχθύς με ωροσκόπο ζυγό και αφροδίτη στον υδροχόο,πώς το αναλύουν αυτό οι "ειδικοί" :hmm:...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Ο Άρης αντιπροσωπεύει τον ανδρισμό και συνεπώς τη σεξουαλική ενεργητικότητα του άντρα με την οποία πετυχαίνει αυτό που επιδιώκει, ενώ η Αφροδίτη συμβολίζει τη σεξουαλική θηλυκότητα, με την οποία προσπαθεί να έλκει ό,τι επιθυμεί να έχει.
ωραιο.. ο αρης ειναι η επιθετικη "αρσενικη" σεξουλικοτητα..ενω η Αφροδιτη η θηλυκη "ελκτικη" σεξουαλικοτητα..

ενδιαφερον..:)

Για τους άντρες:
Άρης - σεξουαλικότητα και πώς εκφράζεται στο γυναικείο φύλο
Αφροδίτη - τύπος γυναίκας που ελκύει τον συγκεκριμένο άνδρα


Για τις γυναίκες:
Άρης - τύπος άνδρα που τις ελκύει
Αφροδίτη - τρόπος που ντύνονται, πώς εκτιμούν τα υλικά αγαθά γύρω τους, πώς αγαπάνε ή φλερτάρουν
αυτο δειχνει οτι βασικα τα αρσενικα ζωδια δεν μπορουν να εκφραστουν πανω σε γυναικες πληρως και ετσι καθρεπτιζονται στους ανδρες που επιθυμουν..και αντιστοιχα για τις γυναικες και τα θηλυκα ζωδια βεβαια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
αυτο δειχνει οτι βασικα τα αρσενικα ζωδια δεν μπορουν να εκφραστουν πανω σε γυναικες πληρως και ετσι καθρεπτιζονται στους ανδρες που επιθυμουν..και αντιστοιχα για τις γυναικες και τα θηλυκα ζωδια βεβαια

Kακομοιρη, μη μου αρχισεις κι εδω τα περι φυλων, θα σε γδαρω ζωντανο!!!!!!!
Φροντισε!!!!

:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.



Η γυναίκα με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Άρη στον Υδροχόο, δεν μπορεί να ανεχτεί μια σιωπηλή μεταχείριση. Θέλει μια ζωηρή συνομιλία - όχι μόνο για αυτήν, αλλά για βιβλία ή για την τελευταία ταινία που είδατε - που θα κερδίσει και την καρδιά της. Τα άτομα αυτά χρειάζονται μια έντονη κοινωνική ζωή και συνήθως δεν ανέχονται σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό τους. Χρειάζονται ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία.

η γυναίκα με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ή τον Αρη στον Καρκίνο χρειάζεται πολύ στοργή για να αισθανθεί ερωτευμένος/η.
:P

(...)

ξέρετε κάποιο έγκυρο site για να βρούμε τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη μας?


Πατησε γενεθλιος χαρτης ή γενεθλια αναλυση σε γκουγκλ και θα σου βγαλει πολλα.
Πανω κατω ολα τα ιδια λενε.

Νεραιδακι να σου πω κατι ''κακο''? Εσυ σιγουρα θα καταλαβεις...
Ο Αρης μου κανει τετραγωνο με Αφροδιτη:P

(Δε λες που χρησιμοποιουμε και την αστρολογια ως αυτογνωσια...:redface::D)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Νεραιδακι να σου πω κατι ''κακο''? Εσυ σιγουρα θα καταλαβεις...
Ο Αρης μου κανει τετραγωνο με Αφροδιτη:P

ω γιεςςςςς

Αφροδίτη σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Αρη : Λαθραίοι δεσμοί. Φιλονικίες μεταξύ ατόμων αντίθετου φύλου. Μοιχεία. Δίνει φλογερούς έρωτες αλλά δεν διαρκούν. Δεν ξέρει πότε πρέπει να συνεργάζεται και πότε όχι.

:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
[FONT=&quot]ΑΡΗΣ Τετράγωνο ΑΦΡΟΔΙΤΗ[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Παρ' όλο που αυτή είναι μια δυσμενής όψη, θα διεγείρει κατά πολλούς τρόπους τα αισθήματά σας, κάνοντας τη συναισθηματική σας φύση έντονη και δραστήρια.
[/FONT]


Συμφωνα με την αναλυση που μου ειχαν κανει, παρ ολο που η οψη αυτη ειναι δυσμενης, εχω κατι καπου (δε θυμαμαι) που το ''φτιαχνει''.
Αμα διαβασω τις 50 σελιδες της αναλυσης μου, θα ρθω να σου πω ακριβως ποια οψη ειν αυτη.
Δεν εχω καταφερει ποτε να τα διαβασω ολα.:P:redface:
[FONT=&quot][/FONT]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top