Διεκδικήσεις ομοφυλόφιλων στις κοινωνικές παροχές

Να νομιμοποιηθούν οι γάμοι ομοφυλοφίλων;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 577)
  • Ναι

  • Όχι

  • Με αφήνει αδιάφορο/η


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Ophelia

Διάσημο μέλος

Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,434 μηνύματα.
Μα πρεπει! Τους ομοφυλοφιλους και ταυτοχρονα μαζοχιστες δεν τους σκεφτεται κανεις;;
Οι παιδεραστες γιατι να μην μπορουν να παντρευονται; Πλακα πλακα το γνωριζετε οτι στην Ολλανδια υπαρχει κομμα εκτος βουλης που ζηταει διακαιωματα για τους παιδεραστες;; Ζητανε να παντρευονται τα παιδια απο ηλικια 12 ετων και να μπορουν να εχουν ερωτικες σχεσεις με ενηλικες απο την ηλικια των 10 ετων!!! Επισης μεσα στα αιτηματα τους περι ισοτητος ειναι και να μπορουν τα παιδια να συμμετεχουν σε ταινιες πορνο!! Τι αλλο θα ακουσουμε;;
Οι λεξεις "ισοτητα" και "δικαιωματα" εχουν ξεφτιλιστει πλεον απο ορισμενους...

Συγγνώμη βρε xdf21 τι συγκρίνεις τώρα, τους παιδεραστές με τους ομοφυλόφιλους;; Δαλαδή θέλεις να μας πεις οτι είναι ίδιο πράγμα η εκούσια σεξουαλική επαφή δύο ενήλικων ατόμων του ίδιου φύλου και μιας ακούσιας ετεροφυλόφιλων, την στιγμή που ο ένας είναι και ανήλικος;; Δεν σου φαίνεται λίγο άδικη σαν σύγκριση...:blink:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αυτα που ζητανε ομως (γαμοι,υιοθεσιες κλπ) ειναι πραγματικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και δεν εχουν ποτε και σε καμια ανθρωπινη κοινωνια συμβει κατα το παρελθον. Ακομα και αν συμβουν στο μελλον (στις περισσοτερες χωρες δεν θα συμβουν ποτε), θα εχουν σιγουρα "ημερομηνια ληξης" καθως ειναι θεμα χρονου τα οποια "δικαιωματα" αποκτησουν να τα ξαναχασουν στη συνεχεια αφου τα οσα ζητανε ξεφευγουν πραγματικα απο καθε μετρο...

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

psy1951

Νεοφερμένος

Ο psy1951 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Ζητάμε το αυτονόητο:ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-να πάψουμε να θεωρούμαστε πολίτες β' κατηγορίας.Να είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε ανοιχτά την αγάπη προς τον σύντροφό μας όπως οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι.Να μην είμαστε αναγκασμένοι να φοράμε "φίμωτρα" και "μάσκες" όταν βγαίνουμε στον δρόμο.Να μην εισπράττουμε ομοφοβικά σχόλια και συμπεριφορές στον χώρο της υγείας,της εργασίας και της εκπαίδευσης.Να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-και να μην είμαστε αναγκασμένοι,προκειμένου,να βιώσουμε αυτή την ελευθερία,να "φυγαδεύσουμε" τη σεξουαλικότητά μας σε χώρες όπως η Ολλανδία,η Ισπανία ή ο Καναδάς,οι οποίες νοιάζονται για τους πολίτες τους και δίχνουν την ευαισθησία τους απέναντι σε όλες τις ομάδες του πληθυσμού.Γιατί ΔΕΝ αποκλίνουμε από καμία νόρμα,ΔΕΝ είμαστε άρρωστοι,ΔΕΝ είναι επιλογή.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ.Και μεγάλος ντόρος γίνεται για το αν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία να τα δεχτεί όλα αυτά-κι εμείς,λοιπόν,αποτελούμε κομμάτι αυτής της κοινωνίας (όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να παραγνωρίσουν το γεγονός).Και γιατί,όπως ισχυρίζονται μερικοί,να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εμείς (για να μη φέρουμε την κοινωνία σε δύσκολη θέση) και να μην προσπαθήσουμε συλλογικά να αλλάξουμε την κοινωνία;Κυρίες και κύριοι,ένα είναι σίγουρο:πάντα υπήρχαμε,υπάρχουμε στο παρόν και θα εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε-ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ.Πλέον,δεν υπάρχουν "ντουλάπες" που να φυλακίζουν τη σεξουαλικότητά μας...Πάντα θα είμαστε γιοι σας,κόρες σας,γιατροί,νοσηλευτές,φαρμακοποιοί,καλλιτέχνες,μουσικοί,παρουσιαστές,πολιτικοί μηχανικοί,αρχιτέκτονες,φυσικοί,διακοσμητές,ελεύθεροι επαγγελματίες,σύζυγοι,ξαδέρφια,γείτονες,γνωστοί...Αυτό άλλωστε ήταν και το σύνθημα του ATHENS PRIDE:ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ...και διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Με έντονα εντός παρενθέσεων οι σημειώσεις μου

Ζητάμε το αυτονόητο:ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-να πάψουμε να θεωρούμαστε πολίτες β' κατηγορίας (αυτοί είναι οι στρέιτ αφού σε πολλά σημαντικά οικονομικά κυκλώματα αν δεν είσαι γκέυ δεν γίνεσαι δεκτός) .

Να είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε ανοιχτά την αγάπη προς τον σύντροφό μας όπως οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι (είσαστε ελευθεροι, απλά εσείς ντρέπεστε γι'αυτό που είστε) .

Να μην είμαστε αναγκασμένοι να φοράμε "φίμωτρα" και "μάσκες" όταν βγαίνουμε στον δρόμο (αυτό το κάνετε για να κοροιδεύετε καλύτερα τους άλλους).

Να μην εισπράττουμε ομοφοβικά σχόλια και συμπεριφορές στον χώρο της υγείας,της εργασίας και της εκπαίδευσης (κανείς δεν ασχολείται με εσάς, γιατί ίσως ακόμη παρα πολλοί δεν ενδιαφέρονται ούτε για το τι κάνετε ούτε να σας μοιάσουν. Αυτό δεν λέγεται ομοφοβία).

Να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-και να μην είμαστε αναγκασμένοι,προκειμένου,να βιώσουμε αυτή την ελευθερία,να "φυγαδεύσουμε" τη σεξουαλικότητά μας σε χώρες όπως η Ολλανδία,η Ισπανία ή ο Καναδάς,οι οποίες νοιάζονται για τους πολίτες τους και δίχνουν την ευαισθησία τους απέναντι σε όλες τις ομάδες του πληθυσμού (αυτό δεν είναι λογικό; να μαζεύονται κάποιοι εκεί που βρίσκονται περισσότεροι όμοιοί τους;).

Γιατί ΔΕΝ αποκλίνουμε από καμία νόρμα (ε όχι και δεν αποκλείνετε, η φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά είναι απο τη μία πλευρά και εσείς είσαστε απο την άλλη),

ΔΕΝ είμαστε άρρωστοι (αν δεν είσαστε ανώμαλοι εσείς τότε αυτομάτως είναι ανώμαλοι οι στρέιτ αφού εσείς και οι στρέιτ κάνετε τα αντίθετα) ,

ΔΕΝ είναι επιλογή (εδώ είπαμε, υπάρχουν πολλές ενστάσεις) .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ.(μέχρι να γίνεται εσείς το στρέιτ υποθέτω, οπότε τότε θα αρχίσει το κίνημα για τα δικαιώματα των στρέιτ. Ισως θα έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει, ποιός ξέρει;)

Και μεγάλος ντόρος γίνεται για το αν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία να τα δεχτεί όλα αυτά-κι εμείς,λοιπόν,αποτελούμε κομμάτι αυτής της κοινωνίας (όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να παραγνωρίσουν το γεγονός) (είναι ποτέ δυνατόν; Αφού αυτό το κομμάτι κοντεύει να γίνει πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αν δεν έχει γίνει ήδη :) ).

Και γιατί,όπως ισχυρίζονται μερικοί,να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εμείς (για να μη φέρουμε την κοινωνία σε δύσκολη θέση) και να μην προσπαθήσουμε συλλογικά να αλλάξουμε την κοινωνία; (θα της πετάξετε τα μάτια έξω εσείς της κοινωνίας. Αυτό είναι απόλυτα βέβαιο)

Κυρίες και κύριοι,ένα είναι σίγουρο:πάντα υπήρχαμε,υπάρχουμε στο παρόν και θα εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε-ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ.Πλέον,δεν υπάρχουν "ντουλάπες" που να φυλακίζουν τη σεξουαλικότητά μας...(να ήταν μόνο το θέμα η σεξουαλικότητα σας, θα είμασταν όλοι ευτυχείς.Ομως το θέμα είναι η "φυσιολογικότητα" 'έτσι δεν είναι;.Θέλετε να ανατρέψετε την φυσιολογικότητα, είναι το απωθημένο σας από χιλιετηρήδες. Και το μίσος σας πρός το Θεό, το ξεσπάτε με κάθε τρόπο στους συνανθρώπους σας)

Πάντα θα είμαστε γιοι σας,κόρες σας, γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, καλλιτέχνες, μουσικοί, παρουσιαστές, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες,φυσικοί,διακοσμητές,ελεύθεροι επαγγελματίες, σύζυγοι, ξαδέρφια, γείτονες, γνωστοί...( Οπότε μένει να ευχηθούμε να είναι λάθος που στην καθημερινή αργκό, η απατεωνίστικη, υποκριτική, ψεύτικη, υπόγεια, ζηλόφθονη και τελείως αδιάφορη για τα κοινά συμπεριφορά, λέγεται συνήθως "πούστικη") Αυτό άλλωστε ήταν και το σύνθημα του ATHENS PRIDE:ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ...και διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.

Μετα τον πρωθυπουργό μας που αποκαθιστά την αξιοπιστία της χώρας μας, τώρα μπορούμε να ησυχάσουμε που το ATHENS PRIDE αποκατέστησε και την υπόλειψή μας!

Πάντως εδώ πρέπει να πούμε ότι η καθετοποίηση μιας αγοράς είναι κλειδί σε εποχές έντονου ανταγωνισμού και παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Μην το κρύβεις ότι στην Ελλάδα ευδοκιμεί η συκιά, μαζί με την φαιδρά πορτοκαλέα. Βροντοφώναξέ το, ATHENS PRIDE ! Ωστε να έρθουν εδώ όλοι οι ξένοι γκέυ τουρίστες, να μήν πάνε αλλού που τα πράγματα είναι ακόμη πιο "φυσιολογικά". (προσέξατε; το έβαλα εντός εισαγωγικών, τώρα θα πάρω καμια θετική ψήφο ; )

Παντως είμαι ευτυχής που όπως φαίνεται πολλοί γκέυ εδώ, σκέπτονται κιόλας την ουσία του θέματος τους, αντί να βάζουν, όπως άλλοι πανω στο παγκο του Προκρουστη τους στρέιτ, για να τους βγάλουν ανώμαλους, κακούς ή ότι άλλο. Αλλιώς, με τέτοια συντριπτική πλειοψηφία των γκέυ στο ε-στεκι τα πόστ μου θα είχαν τουλάχιστον καμια 15αριά αρνητικές το κάθε ένα. ;) Οπότε είμαι ισχυρά αισιόδοξος ότι το κίνημα των γκέυ κάποια στιγμή, θα έχει να προσφέρει και ένα κοινωνικό έργο, αντί απλά να διαταρασσει την κοινωνία, μη χορταίνοντας την δόξα του σκανδάλου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
το θεμα των γκευ και της ελευθεριας στο δρομο ειναι θεμα κοινωνιας και δεν φτιχνεται με υποχρεωτικους νομους..
κοινως δεν υπαρχει νομος που να απαγορευει να φιληθητε στο δρομο ή να ειστε ζευγαρι...
απλα θα ειναι πιο " προσβολη δημοσιας αιδυος απο το συνηθες φιλι"

ούτε κανεις έλληνας(σε αντιθεση με ολοκληρες πολιτειες της προοδευτικης αμερικης)θα σας χτυπησει προπυλακισει για κατι τετοιο..θα υπαρξουν σχολεια βεβαιως.αλλα η ελευθερια ης αποψης δεν περιοριζεται..σε ημοκρατια ειμαστε.

οποτε μνο ενα πρακτικο συμφωνο συμβιωσης ,οχι ειδικα για μοφυλοφιλους βεβαια,,θα λυσει τα νομικα προβληματα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Το χειρότερο όλων δεν είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι δε θα αποκτήσουν ποτέ τα δικαιώματα που τους ανήκουν, αλλά το οτι υπάρχουν κάποια άτομα που κάθονται στο θρόνο του "φυσιολογικού" τους και μοιράζουν με το μαγικό ραβδάκι δικαιώματα σε κάποιους που το μόνο που τους κάνει να διαφέρουν από τους ίδιους είναι με ποιον κοιμούνται το βράδυ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Το χειρότερο όλων δεν είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι δε θα αποκτήσουν ποτέ τα δικαιώματα που τους ανήκουν, αλλά το οτι υπάρχουν κάποια άτομα που κάθονται στο θρόνο του "φυσιολογικού" τους και μοιράζουν με το μαγικό ραβδάκι δικαιώματα σε κάποιους που το μόνο που τους κάνει να διαφέρουν από τους ίδιους είναι με ποιον κοιμούνται το βράδυ...

Το χειρότερο όλων είναι ότι μερικοί πορωμένοι γκέυ, αντί να απολαμβάνουν την ιδιαιτερότητα της προτίμησης τους, με τα (πολλά) αβαντάζ που τους προσφέρει (πέρα απο τα μειονεκτήματα) πάνε να τινάξουν στον αέρα κάθε υπόλειψη των γκέυ, προσπαθώντας με το στανιό να βγάλουν την γκέυ προτίμηση φυσιολογική.

Οχι χιμέλα, δεν υπάρχει "θρόνος του φυσιολογικού". Υπάρχει απλά το φυσιολογικό. Που άν δεν ήταν αυτό θα ήταν πάλι κάποιο άλλο και οτιδήπότε αντίθετο του παλι δεν θα ήταν φυσιολογικό. Τώρα το γιατί πολλοί άνθρωποι προτιμούν το δρόμο της φύσης και όχι τον δρόμο των γκέυ, αυτό καταλαβαίνω ότι για έναν ή μία γκέυ θα πρέπει να αποτελεί μέγα ερώτημα και απορία. Ομως οι φυσιολογικοί δεν είναι φυσιολογικοί για να σου μπούνε στο μάτι εσένα βρε καλή μου ή του οποιουδήποτε γκέυ. Δεν κρύβω ότι έχω κι εγώ την ίδια απορία, πως δηλαδή γίνονται γκέυ όταν οι γυναίκες είναι τόσο ερεθιστικές και ελκυστικές. Είναι απλά φυσιολογικοί, αλλιώς οι φυσιολογικοι θα ήταν οι γκέυ. Μα δεν είναι απλό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
αλλά το οτι υπάρχουν κάποια άτομα που κάθονται στο θρόνο του "φυσιολογικού
ο θρονος της πλειοψηφειας και του βιολογιας -φυσης..

η αναπαραγωγη των ειδων...τι να κανουμε..βαλτε τα με το θεο.....

και σαν ατομο ενας ομοφυλοφιος εχει τα ιδια δικαιωματα..
τωρα ο γαμος για τη συνριπτικη πλειοψηφεια του πολιτισμενου κοσμουειναι μια πολυ πιο ευαισθητη υποθεση.νομικα ,κοινωνικα ,,και απο πολλες αλλες πλευρες που ουτε ισως μπορουμε να φανταστουμε τωρα..
οποτε πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iliaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα.
Λοιπόν εγώ εν μέρη συμφωνώ με τον Μπαγκς.. Έχει δίκιο στα περισσότερα από αυτά που λέει, απλά τα λέει απότομα και ωμά, γι'αυτό ακούγονται έτσι.. Το να είσαι γκέι δεν είναι "φυσιολογικό". Λέγοντας φυσιολογικό εννοώ το πως διαιωνίζεται το είδος μας, δηλαδή μέσω της σεξουαλικής επαφής, όπου φυσιολογικό είναι μια γυναίκα και ένας άντρας να έρχονται σε επαφή και να κάνουν ένα παιδάκι:) Παρ'όλα αυτά το να είσαι γκέι δεν είναι επιλογή.. Κάπου διάβασα ότι έχει να κάνει με το Dna ή κάτι τέτοιο στο γενετικό υλικό τέλος πάντων. Οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε ή να σνομπάρουμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε απλά και ωραία.
Τώρα αν μια γιαγιά δει δύο γυναίκες να φιλιούνται και πει Ιησούς Χριστός νικά και κάνει τον σταυρό της, εντάξει τι μπορούμε να κάνουμε? Οι προηγούμενες γενιές είναι προκατειλημμένες και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό... Σκοπός είναι να μην συνεχίσουν οι επόμενες γενιές με τα ίδια ταμπού..
Και σε ένα ακόμα θα συμφωνήσω με τον Μπαγκς, την ελευθερία τους την έχουν! Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να φιλιούνται και δημόσια και ότι θέλουν να κάνουν. Και να παντρευτούν και με πολιτικό γάμο, δικαίωμα τους!
Που κολλάμε?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lugar

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα.
Το ίδιο πιστεύω ότι και γκέυ απο γκέυ έχουν διαφορετικά δικαιώματα. Ο Χατζηδάκης ας πούμε, ήταν γκέυ. Πρώτο ν όμως δεν το αρνιότανε, δεύτερον ήταν περήφανος για τις επιλογές του, τρίτον δεν έκανε κανένα πόλεμο με τους στρέιτ, και μάλλον, χωρίς να τον έχω γνωρίσει προσωπικά, πιστεύω ότι ΔΕΝ θα ήταν καθόλου πούστης, στην συμπεριφορά του. Στον Χατζηδάκη λοιπόν το γκέυ ήταν απλά μια, μάλλον αδιάφορη, σε σχέση με την υπόλοιπη προσωπικότητα και κοινωνικη του δράση του, σεξουαλική προτίμηση. Κάτι το εντελώς ασήμαντο.
και ο δαλιανιδης το ιδιο..
ειναι τοσο αξιοπρεπης που κανεις δεν ασχοληθηκε αν ειναι γκευ ή οχι..
και στα περι καρικατουρας ψινακη και λοιπων του θεαματος..και οι ιδιοι οι ομοφυλοφιλοι φταινε..
Το μόνο που μας λένε τα παραπάνω παραδείγματα είναι ότι αν είσαι πολύ καλός επαγγελματίας, κοινωνικά αποδεκτός, και ανέβεις στον χώρο σου, όλοι κάνουν μόκο όχι μόνο για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις αλλά και για τις κατακριτέες συμπεριφορές σου όπου υπάρχουν, και επίσης μπορείς έξω από τις υπάρχουσες νόρμες να κάνεις πράγματα που σε άλλους είναι υπερβολικά δύσκολα (υιοθεσία από Χατζηδακι).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Και σε ένα ακόμα θα συμφωνήσω με τον Μπαγκς, την ελευθερία τους την έχουν! Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να φιλιούνται και δημόσια και ότι θέλουν να κάνουν. Και να παντρευτούν και με πολιτικό γάμο, δικαίωμα τους!
Που κολλάμε?

Στα παιδιά μάλλον κολλάμε... Στα καημένα τα παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να επίλέξουν το ιδεολογικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μεγαλώσουνε...:(:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
είσαι πολύ καλός επαγγελματίας, κοινωνικά αποδεκτός, και ανέβεις στον χώρο σου,
και ο γαβαλας ,κωστετσος ,ειναι πετυχημενοι και αναγνωρισμενοι σαν μοδιστροι ,αλλα **** παραμενουν...
δεν μου εμπνεουν κανενα σεβασμο.. ο χαρακτηρας μετραει

ενω πχ ο ασλανης ,μου βγαζει καλωσυνη και ταπεινοτητα και δεν μπορω να τον αντιπαθησω..

παντως αν οι δυο Άγγελοι,ο buggs, ειμαστε ομοφοβικοι..
η μισελ,νεραιδα,ο γιωργος και η χιμελα..γιατι ειναι τοσο ομοφιλικοι?

τι σας αρεσει τοσο πολυ απο την ομοφυλοφιλια.που εμεις οι υπολοιποι εδω βρισκουμε ασχημο?
ο gandalf καταλαβαινω...ειναι ομοφυλοφιλος..αλλα οι υπολοιποι?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Iliaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα.
Πιστεύεις αυτό έχει να κάνει με τους ομοφυλόφιλους? Πάρα πολλά παιδιά μεγαλώνουν σε άθλιες συνθήκες σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες.. Πιστεύω πως αν το ζευγάρι, είναι μέσα σε άκρες...... φυσιολογικό, δηλαδή η μόνη τους διαφορά είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους, τα παιδιά μπορούν να μεγαλώσουν και πολύ καλύτερα απότι σε άλλες και άλλες οικογένειες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Πιστεύω πως αν το ζευγάρι, είναι μέσα σε άκρες...... φυσιολογικό, δηλαδή η μόνη τους διαφορά είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους,
μα αν ειναι μομφυλοφιλοι συμφωνα με ολα τα παγκοσμια στατιστικα ,όπου και αν καποιοι τα αποδιδουν ,ειναι πολυ πιο πιθανο να εχουν ψυχολογικα προβληματα..να πεθανουν πιο νεοι κλπ (μην ξεχναμε πώς και πότε πεθανε ο σεργιανοπουλος και πολλοι αλλοι διασημοι γκευ στην ιστορια) πολυ κακα στατιστικα..

εδω δεν παιρνουν παιδια μια χαρα νορμαλ ζευγαρια ,και θα συζητησουμε για ομοφυλοφιλους?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Πιστεύεις αυτό έχει να κάνει με τους ομοφυλόφιλους? Πάρα πολλά παιδιά μεγαλώνουν σε άθλιες συνθήκες σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες.. Πιστεύω πως αν το ζευγάρι, είναι μέσα σε άκρες...... φυσιολογικό, δηλαδή η μόνη τους διαφορά είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους, τα παιδιά μπορούν να μεγαλώσουν και πολύ καλύτερα απότι σε άλλες και άλλες οικογένειες...
Λάθος πιστεύεις. Οι οικογένειες ετεροφυλοφιλων, αν πήγαιναν σε ψυχαναλυτή και τους έλεγε ότι είναι τρελοί για δέσιμο και θα περάσουν την τρέλα τους στα παιδιά τους θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να τα κάνουν; Ε στους γκέυ είναι σίγουρο ότι θα περάσουν την άποψη τους στα παιδιά τους, ότι δηλαδή δεν πειράζει και να είσαι γκεύ. Πειράζει όμως, αλλιώς δεν θα πείραζε και εσάς τώρα. Ποιοί γκέυ λοιόν θα το πούνε στα υιοθετημένα τους παιδιά αυτό; Όταν όλα τα ζευγάρια, ετεροφυλόφιλα ή ομοφυλόφιλα, κάνουν τα παιδιά τους, υιοθετημένα ή μή, ακούσιους οπαδούς των απόψεων και των προτιμήσεων τους; Είτε με το καλό είτε με το άγριο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Στα παιδιά μάλλον κολλάμε... Στα καημένα τα παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να επίλέξουν το ιδεολογικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μεγαλώσουνε...:(:redface:

Οπως και κανενα αλλο και σε κανενα επιπεδο...
Κανενα παιδι δεν επιλεγει να γεννηθει και να μεγαλωσει σε μια αθεη, χριστιανικη, μουσουλμανικη οικογενεια κλπ.
Κανενα παιδι δεν επιλεγει να γεννηθει σε μια ενωμενη οικογενεια και εκ των υστερων να μεγαλωσει μη εχοντας κοντα του τον εναν απο τους δυο γονεις.
Κανενα παιδι δεν επιλεγει να γεννηθει και μεγαλωσει απο απαιδευτους γονεις.
Κανενα παιδι δεν επιλεγει να γεννηθει και να μεγαλωσει απο εγκληματιες γονεις.
Κανενα παιδι δεν επιλεγει να γεννηθει και να μεγαλωσει σε ενα ιδρυμα.
κ.ο.κ.

Αυτο που εχει τη μεγαλυτερη σημασια ειναι ενα παιδι να μεγαλωσει με πολλη αγαπη...ακομα και εαν αυτη προερχεται απο ενα ζευγαρι ομοφυλοφιλων.
Αν και μπορει να υπαρχουν πολλες διαφορετικες αποψεις για το ποια θεωρειται στο συνολο της "ιδανικη" οικογενεια στην οποια πρεπει μεγαλωσει ενα παιδι, νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι η αγαπη και η φροντιδα ειναι το α και το ω.



 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Αυτο που εχει τη μεγαλυτερη σημασια ειναι ενα παιδι να μεγαλωσει με πολλη αγαπη..
οι βιολογοι και ψυχιατροι διαφωνουν..χρειαζεται πατρικο και μητρικο προτυπο..
αυτα περι αγαπης και μονο ειναι θεωρητικολογιες..

και επισης επειδη πολλοι εδω κατηγορουν την εκκλησια μας για τα θεματα ομφυλοφιλιας ,σκεφτητε οτι ο χριστιανισμος ειναι ο πιο χαλαρος ,και αφηνει ελευθερια επιλογης σε αυτο το θεμα.οι μουσουλμανοι,βουδιστες ,ινδοι κλπ..ιναι παρα πολυ πιο αυστηροι και επιβαλουν τιμωριες....
μην το ξεχναμε αυτο..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikolas17

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,894 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Iliaki:
Και σε ένα ακόμα θα συμφωνήσω με τον Μπαγκς, την ελευθερία τους την έχουν!

Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος:
ούτε κανεις έλληνας(σε αντιθεση με ολοκληρες πολιτειες της προοδευτικης αμερικης)θα σας χτυπησει προπυλακισει για κατι τετοιο..θα υπαρξουν σχολεια βεβαιως.αλλα η ελευθερια ης αποψης δεν περιοριζεται..σε ημοκρατια ειμαστε.

Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος:
και ο γαβαλας ,κωστετσος ,ειναι πετυχημενοι και αναγνωρισμενοι σαν μοδιστροι ,αλλα *** παραμενουν...

Την είδαμε την ελευθερία Άγγελε, όταν τους αποκαλείς ****! (Ναι, γιατί νομίζεις ότι αρέσει στους γκέυ να τους λένε αδερφές, πούστηδες κτλ μέσα στην μούρη τους....:mad:)

τι σας αρεσει τοσο πολυ απο την ομοφυλοφιλια.που εμεις οι υπολοιποι εδω βρισκουμε ασχημο?
ο gandalf καταλαβαινω...ειναι ομοφυλοφιλος..αλλα οι υπολοιποι?
Δεν είναι αναγκαίο να τους αρέσει κάτι. Απλά το θεωρούν αποδεκτό και θέλουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της συγκεκριμένης ομάδας.
(ΥΓ Και εγώ το ίδιο θα έκανα εάν είχαμε ένα thread που να έλεγαν μέσα "οι γυναίκες είναι μόνο για τις δουλειές, το σπίτι και τα παιδιά και δεν έχουν άλλα δικαιώματα" πχ)

ΥΓ1 1000+ ποστς και τα παιδιά εδώ έχουν βρει μόνο τον gandalf γκέυ. Ίσως είναι δύσκολο να το καταλάβετε βρε, άμα δεν σας πει κατάμουτρα ο άλλος "είμαι γκέυ"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
παντως αν οι δυο Άγγελοι,ο buggs, ειμαστε ομοφοβικοι..
η μισελ,νεραιδα,ο γιωργος και η χιμελα..γιατι ειναι τοσο ομοφιλικοι?

τι σας αρεσει τοσο πολυ απο την ομοφυλοφιλια.που εμεις οι υπολοιποι εδω βρισκουμε ασχημο?
ο gandalf καταλαβαινω...ειναι ομοφυλοφιλος..αλλα οι υπολοιποι?

Δεν είναι οτι μας αρέσει ή δε μας αρέσει κάτι βρε πουλάκι μου. Αποδεχόμαστε (εγώ τουλάχιστον, για μένα μπορώ να μιλήσω) την ελευθερία που έχει ο κάθε άνθρωπος για αυτά που κάνει στην προσωπική του ζωή. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
παντως αν οι δυο Άγγελοι,ο buggs, ειμαστε ομοφοβικοι..
η μισελ,νεραιδα,ο γιωργος και η χιμελα..γιατι ειναι τοσο ομοφιλικοι?

τι σας αρεσει τοσο πολυ απο την ομοφυλοφιλια.που εμεις οι υπολοιποι εδω βρισκουμε ασχημο?
ο gandalf καταλαβαινω...ειναι ομοφυλοφιλος..αλλα οι υπολοιποι?

Με διδαξαν να σεβομαι τη διαφορετικοτητα, να εχω κριτικη σκεψη και να στεκομαι απεναντι σε οτιδηποτε και οποιονδηποτε προσπαθει να στερησει απο τον οποιονδηποτε ανθρωπο τα βασικα του δικαιωματα και ελευθεριες που δικαιως πρεπει να εχουν ολοι ανεξαιρετως.
Συνεπως, βασει της παιδειας μου, ο σεξουαλικος προσανατολισμος δε θα επρεπε να αποτελει κριτηριο για την αποκτηση αυτων των δικαιωματων και ελευθεριων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top