Βασανίζομαι αλλά ακόμα μένω σ' αυτή την σχέση, γιατί;

That guy!!

Νεοφερμένος

Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Τον Φεβρουαριο κλεινω 2 χρονια με την κοπελα μου κ πιστευω οτι ειναι αρκετος καιρος για να πεις οτι υπαρχει μεγαλη αγαπη κ πολλα αισθηματα.......λοπον τους πρωτους 3 μηνες ειμασταν κοντα δηλαδη σε αποσταση 4 χιλιομετρων και τωρα σε αποσταση 90 χιλιομετρων αλλα το προσπαθουμε και παει καλα στο θεμα αποστασης, ειμαστε αισιοδοξει, βασικα εγω πιο πολυ αλλα τελος παντων.

Μετα επρεπε να φυγω φανταρος για 9 μηνες και απο εκει να παω να μεινω στην Ναουσα (εκει που γεννηθηκα) και εκεινη την περιοδο οσο ειμουν εγω φανταρος η κοπελα μου εδινε πανελληνιες και επειδη δεν ειμαι εγωιστης θα πω οτι τις φερθηκα αρκετα ασχημα χωρις να φταιει λογο τις καταπιεσης του στρατου αλλα οχι οτι ηταν κ αυτη τελεια κ δεν προκαλουσε!!!!

Απολυομαι και βρισκομαι στο χωριο μου οπου δουλευω σε εργοστασια για να βγαλω το ψωμακι μου και σχεδον καθε σαββατοκυριακο βρισκομαι στην κοπελα μου.......πιστευω πως δεν το εκτιμαει ολο αυτο και με την συμπεριφορα της νιωθω ασχημα αλλα και μια αχαριστια απο μερια της, δεν της λειπει απολυτως τπτ και ομως εγω καιρο με τον καιρο εχω χασει τα παντα. Καποτε εβγαινα κ με την παρεα μου αλλα πλεον δεν υπαρχει παρεα δικια μου διοτι η κοπελα μου ειναι τοσο ντροπαλη που ακομα ενα ποτηρι νερο δεν μπορει να ζητησει σε μια καφετερια και τα περιμενει ολα απο εμενα....νιωθω σαν παντρεμενος μαζι της, γυρναω πισω στο μερος μου δουλευω ολη μερα μετα λιγο σπιτι κ μολισ ερθει το σαββατοκυριακο στην κοπελα μου και παντα με την παρεα της και ετσι αυτη περναει καλα διοτι ειναι μαζι με την παρεα της, μαζι μου, δεν ξοδευει τππ απολυτως γιατι τα πληρωνω ολα εγω και αντι να βοηθησει λιγο την δικη μου την κατασταση ειτε οικονομικα επειδη το 60% απο αυτα που βγαζω φευγουν στις βενζινες και οσο παει χειροτερευει οπως γνωριζετε η αλλιως να μου προτεινει να κανουμε κατι διαφορετικο κ για μενα βρε αδερφε οπως να βγουμε μια φορα και με την δικη μου παρεα η να κανουμε κατι διαφορετικο για να ξεφυγω και εγω λιγο απο αυτη την καθημερινοτητα και οχι να τα θελει ολα δικα της.....

να ερχομαι καθε σαββατοκυριακο να βαζω βενζινη να πληρωνω φαγητο ακομα και στο κρεβατι να κανει οτι θελει κ οπως το θελει και χωρις να την νοιαζει να ειναι μαζι μου με την παρεα της να μην εχει καθολου εξοδα και να μαζευει τα δικα της τα λεφτα και να φευγει μια-δυο φορες στο τοσο ταξιδακια με τον πολιτιστικο συλλογο και να κανει τα ψωνια της ενω εγω εχω χασει καθε επαφη με την παρεα μου, δεν μπορω σε καμια περιπτωση να φυγω και εγω κανενα ταξιδακι οχι λογω δουλειας αλλα χρηματων και γενικα εχω χασει την ζωη μου ολη και οχι απλα εχω μεινει στασιμος αλλα παω πισω

αν κανω την κινηση να συζητησω κατι τετοιο μαζι της η θα μου πει επειδη πηγα ταξιδι ζηλευεις και τρως φλασιες και μου τα λες η ζηλευεις που ειμαι εξω η δεν σεβεσαι που δινω πανελληνιες (ξαναδινει δευτερη φορα) η δεν ξερω κ εγω τι αλλες δικαιολογιες και αν καταφερω και κανω συζητηση θα φωναζει χωρις να καταλαβαινω τπτ η θα με βρισει οπως εχει κανει πολλες φορες (μαλακα, καημενε, γελειε). Γενικα εχει φτασει σε σημειο να κατεβαζω το κεφαλι μου και να ζηταω συγνωμη χωρις να ξερω γιατι ενω αυτη δεν ξερει τη σημαινει συγνωμη και αν ειναι φανερο οτι εχει κανει αυτη λαθος παλι κατι θα βρει να πει δυστηχως και παντα θα πρεπει να κανω εγω την προσπαθεια για να φτιαξω τα πραγματα μεταξυ μας και βαρεθηκα.....

αυτες τις μερες εφυγε Βουδαπεστη και εχω μεινει τελειως μονος γιατι δεν τολμω να παρω κανενα απο την παρεα μου διοτι θα ακουσω "χωρισες και μας θυμηθηκες" και τετοια και δεν ξερω τι να κανω για ολη αυτη την κατασταση γιατι περα απο αυτα υπαρχουν και τα ωραια υπαρχει και η αγαπη και δεν ξερω τι κανω και πως να την αντιμετωπισω.......καμια συμβουλη :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ciela

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,758 μηνύματα.
χωρισε την. καταλαβε οτι αξιζεις παραπανω πραγματα. σιγουρα αξιζεις παραπανω. αν δεν το πιστεψεις εσυ δε θα το πιστεψει κανενας, να το ξερεις. μην μπαινεις οικειοθελως στη θεση του θυματος. χωρισε και αρχισε να εξυγιαινεις τη ζωη σου. αν σ αγαπαει θα ερθει να συζητησει μαζι σου. ξερω οτι την αγαπας, αλλα τελικα δεν παιρνεις τιποτα απο αυτη τη σχεση και δεν εχει λογο υπαρξης (αν ειναι τουλαχιστον τα πραγματα οπως τα περιγραφεις). σε ζημιωνει περισσοτερο παρα σε ωφελει.
οι φιλοι θα ερθουν με τον καιρο και σιγα σιγα. οσο εσυ ξεκαθαριζεις μεσα σου, τοσο πιο καλες σχεσεις θα εχεις μαζι τους.
απλα μην αφηνεις αυτη την κοπελα η αυτη την κατασταση να παρασιτει πανω στα συναισθηματα σου και τη ζωή σου.
μην αφηνεις τον εαυτο σου να επαιτει επισης, να ειναι ζητιανος. αυτο δε μου θυμιζει τοσο αγαπη οσο εξαρτηση ισως.
διεκδικησε πρωτος εσυ αυτο που θεωρεις οτι σου αξιζει, εστω και αν κινδυνευεις να μεινεις μονος. εξ αλλου μονος δεν εισαι και τωρα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Πλακα κανεις τωρα??? Ουτε λογος...

Οτι εχεις κολλησει και την αγαπας ας πω, ειναι πολυ απλο και κατανοητο...

Αλλα αφου ουτε καν σε ικανοποιει αυτο που δινεις συνεχεια και δεν το εκτιμα καν η κοπελα σου, οτι εχεις χασει τις παρεες σου(κι αυτο ειναι τεραστιο λαθος, κι ολο δικο σου) και γενικα ολα αυτα που περιγραφεις δειχνουν μια κοπελα με τεραστιο εγωισμο κι απολυτη αχαριστια...

Τρεις επιλογες εχεις...
  • Αν την αγαπας τοσο πολυ, μπορεις να προσπαθησεις να την αλλαξεις... Κοινως πατησε ποδι, υψωσε το αναστημα σου και οχι μην την λυπασαι αν δινει πανελληνιες ή οχι γιατι κι εσυ δεν περνας ευκολα απλως και μονο επειδη δεν δινεις... Και το πρωτο βημα ειναι να παρεις τηλεφωνο τους φιλους σου και να συσφιξεις τους δεσμους σας τωρα που λειπεο... Αν πιασει ολο αυτο καλως... Αν οχι, την ξερεις την μονη λυση...(Δεν το συνιστω, γενικα αλλα ειναι μια λυση)
  • Να την χωρισεις... Περαιτερω αναλυση δεν πιστευω οτι χρειαζεται...(Recommended)
  • Απλως να την υπομενεις και συνεχισεις να υποφερεις... (Κατι που ειναι απλως απαραδεκτο)

Οπως και να χει φιλε μου... Οτι και να κανεις... Καλο κουραγιο σου ευχομαι...;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

That guy!!

Νεοφερμένος

Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Ακριβως οπως το ειπες φιλε, μεγαλη εγωιστρια και απολυτα αχαριστα.....ξερω πολυ σιγουρα οτι με εχει μεγαλη αναγκη μα παρα πολυ μεγαλη αναγκη (ειμουν κ ο πρωτος τις) αλλα ειμαι τοσο καλος μα πραγματικα καλος και πλεον τα θεωρει ολα δεδομενα οτι παντα θα τοσο καλος μαζις και θα την συγχωρω αλλα ειτε θελω ειτε δεν θελω να τις φερθω ασχημα δεν μπορω πλεον, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ και θα πατησω ποδι θα τις πω πως νιωθω και αν καταλαβει το λαθος και φερθει αναλογα καλως αλλιως φευγω και προβληματα, η καρδια δεν αντεχει αλλο και γυρω απο την ψυχη μου εχουν σηκωθει τοιχοι. Την αγαπαω αλλα μεχρι εκει παιδια, εγω δεν εχω να χασω τπτ, εχω μαθει να στεκομαι μονος μου στα ποδια μου αληθεια, εχω παει παντου να μεινω σ ολη την ευρωπη (δουλειες και γονεις αν καταλαβαινετε) και εχω δει και μαθει πολλα πραγματα και δεν την εχω τοσο αναγκη οσο αυτη......μεθαυριο ειναι η γιορτη μου και ευκαιρια να περιμενω τηλεφωνο της, αν θεληση να με ακουσει καλως αλλιως στα @@, ειμαι μολις 23 και εχω μια ζωη μπροστα μου......ολα θα κριθουν απο αυτο το σαββατοκυριακο και πιστευω να καταλαβει παιδια!!!

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας, βοηθησαν :);)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*natalia5555*

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 194 μηνύματα.
να πατησεις ποδι,σε θεωρει δεδομενο οποτε δεν πολυνοιαζεται για τα δικα σου "θελω" και αυτο ειναι επιεικως απαραεκτο...αρχισε να νοιαζεσαι και για τον εαυτο σου και να κανεις πραγματα που πραγματικα σε ευχαριστουν,αμα ειναι τετοια η αγαπη της απεναντι σου που σου δειχνει μονο αχαριστια να τη βρασεις,,ωραια αγαπη,ετσι ειναι οι αγαπες?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Καλά δε λέω ότι όσα κάνει είναι ωραία, της αξίζουν σφαλιάρες, αλλά εσύ ως Γιάννης έχεις κάνει από μεριά σου μια προσπάθεια να της τα πεις όλα αυτά ήρεμα; Να την πάρεις και να της πεις ότι ''εχω 2-3 πράγματα να σου πω, μη μιλήσεις και άκου με και μετά βγάλε συμπεράσματα'' αν φερθεί πάλι επιπόλαια τότε πες της ότι τελειώσατε οριστικά και άνοιξε νέο κεφαλαίο στη ζωή σου, και ίσως και αυτή να καταλάβει τότε όσα της έλεγες.
Το θεωρώ σχεδόν απίστευτο το να μην σε αγαπάει, και να χαίρεται για όλα αυτά που περνάς, η επικοινωνία είναι το ζητούμενο, μπορεί να νομίζει ότι η σχέση σας είναι γαμάτη ότι δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα και δε ξέρω και εγώ τι. Άνοιξέ της την καρδιά σου, πες της ότι έχεις και εσύ προβλήματα, τι σε ενοχλεί πώς και γιατί, κι αυτή δε θα μυρίσει τα νύχια της και να μαντεύει πράγματα, ίσως δεν έχει καταλάβει το τι περνάς και γι' αυτό να είναι έτσι (θα μου πεις αναίσθητη είναι;εε μπορεί:pfff:). Αν όλα αυτά τα έχεις δοκιμάσει και δεν άλλαξε τίποτα τότε πάω πάσο, και σε αυτή τη περίπτωση κάνε ό,τι νομίζεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, και να ξαναβρεις τον εαυτό σου.

Σκέψου μάλιστα και το γεγονός ότι μπορεί να μην πηγαίνει άλλο ρε συ. Ότι βαρεθήκατε και οι δύο και απλά ψάχνετε αφορμές για να απομακρυνθεί ακόμα πιο πολύ ο ένας από τον άλλον.

Και για να μην μπερδευτούμε, δε σου λέω να της πας μέσα στα μέλια, ή καλόκεφος και να συνεχίσει να σου φέρεται έτσι και να της δώσεις δίκιο ή ότι πρέπει να είσαι ακόμα κλειστός τυπος κτλ, απλά πριν φτάσεις στον χωρισμό κάνε πρώτα μια επεξήγηση στην άλλη.
νιωθω σαν παντρεμενος μαζι της
Πες μου ότι είσαι και Σκορπιός να αυτοκτονήσω.:'(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gatouni8400

Δραστήριο μέλος

Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα.
Εγώ προτείνω να της δώσεις να διαβάσει όλο αυτό που έγραψες σε εμας!!! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

haniel

Νεοφερμένος

Η haniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Τον Φεβρουαριο κλεινω 2 χρονια με την κοπελα μου κ πιστευω οτι ειναι αρκετος καιρος για να πεις οτι υπαρχει μεγαλη αγαπη κ πολλα αισθηματα.......λοπον τους πρωτους 3 μηνες ειμασταν κοντα δηλαδη σε αποσταση 4 χιλιομετρων και τωρα σε αποσταση 90 χιλιομετρων αλλα το προσπαθουμε και παει καλα στο θεμα αποστασης, ειμαστε αισιοδοξει, βασικα εγω πιο πολυ αλλα τελος παντων.

Μετα επρεπε να φυγω φανταρος για 9 μηνες και απο εκει να παω να μεινω στην Ναουσα (εκει που γεννηθηκα) και εκεινη την περιοδο οσο ειμουν εγω φανταρος η κοπελα μου εδινε πανελληνιες και επειδη δεν ειμαι εγωιστης θα πω οτι τις φερθηκα αρκετα ασχημα χωρις να φταιει λογο τις καταπιεσης του στρατου αλλα οχι οτι ηταν κ αυτη τελεια κ δεν προκαλουσε!!!!

Απολυομαι και βρισκομαι στο χωριο μου οπου δουλευω σε εργοστασια για να βγαλω το ψωμακι μου και σχεδον καθε σαββατοκυριακο βρισκομαι στην κοπελα μου.......πιστευω πως δεν το εκτιμαει ολο αυτο και με την συμπεριφορα της νιωθω ασχημα αλλα και μια αχαριστια απο μερια της, δεν της λειπει απολυτως τπτ και ομως εγω καιρο με τον καιρο εχω χασει τα παντα. Καποτε εβγαινα κ με την παρεα μου αλλα πλεον δεν υπαρχει παρεα δικια μου διοτι η κοπελα μου ειναι τοσο ντροπαλη που ακομα ενα ποτηρι νερο δεν μπορει να ζητησει σε μια καφετερια και τα περιμενει ολα απο εμενα....νιωθω σαν παντρεμενος μαζι της, γυρναω πισω στο μερος μου δουλευω ολη μερα μετα λιγο σπιτι κ μολισ ερθει το σαββατοκυριακο στην κοπελα μου και παντα με την παρεα της και ετσι αυτη περναει καλα διοτι ειναι μαζι με την παρεα της, μαζι μου, δεν ξοδευει τππ απολυτως γιατι τα πληρωνω ολα εγω και αντι να βοηθησει λιγο την δικη μου την κατασταση ειτε οικονομικα επειδη το 60% απο αυτα που βγαζω φευγουν στις βενζινες και οσο παει χειροτερευει οπως γνωριζετε η αλλιως να μου προτεινει να κανουμε κατι διαφορετικο κ για μενα βρε αδερφε οπως να βγουμε μια φορα και με την δικη μου παρεα η να κανουμε κατι διαφορετικο για να ξεφυγω και εγω λιγο απο αυτη την καθημερινοτητα και οχι να τα θελει ολα δικα της.....

να ερχομαι καθε σαββατοκυριακο να βαζω βενζινη να πληρωνω φαγητο ακομα και στο κρεβατι να κανει οτι θελει κ οπως το θελει και χωρις να την νοιαζει να ειναι μαζι μου με την παρεα της να μην εχει καθολου εξοδα και να μαζευει τα δικα της τα λεφτα και να φευγει μια-δυο φορες στο τοσο ταξιδακια με τον πολιτιστικο συλλογο και να κανει τα ψωνια της ενω εγω εχω χασει καθε επαφη με την παρεα μου, δεν μπορω σε καμια περιπτωση να φυγω και εγω κανενα ταξιδακι οχι λογω δουλειας αλλα χρηματων και γενικα εχω χασει την ζωη μου ολη και οχι απλα εχω μεινει στασιμος αλλα παω πισω

αν κανω την κινηση να συζητησω κατι τετοιο μαζι της η θα μου πει επειδη πηγα ταξιδι ζηλευεις και τρως φλασιες και μου τα λες η ζηλευεις που ειμαι εξω η δεν σεβεσαι που δινω πανελληνιες (ξαναδινει δευτερη φορα) η δεν ξερω κ εγω τι αλλες δικαιολογιες και αν καταφερω και κανω συζητηση θα φωναζει χωρις να καταλαβαινω τπτ η θα με βρισει οπως εχει κανει πολλες φορες (μαλακα, καημενε, γελειε). Γενικα εχει φτασει σε σημειο να κατεβαζω το κεφαλι μου και να ζηταω συγνωμη χωρις να ξερω γιατι ενω αυτη δεν ξερει τη σημαινει συγνωμη και αν ειναι φανερο οτι εχει κανει αυτη λαθος παλι κατι θα βρει να πει δυστηχως και παντα θα πρεπει να κανω εγω την προσπαθεια για να φτιαξω τα πραγματα μεταξυ μας και βαρεθηκα.....

αυτες τις μερες εφυγε Βουδαπεστη και εχω μεινει τελειως μονος γιατι δεν τολμω να παρω κανενα απο την παρεα μου διοτι θα ακουσω "χωρισες και μας θυμηθηκες" και τετοια και δεν ξερω τι να κανω για ολη αυτη την κατασταση γιατι περα απο αυτα υπαρχουν και τα ωραια υπαρχει και η αγαπη και δεν ξερω τι κανω και πως να την αντιμετωπισω.......καμια συμβουλη :(
Πρώτα απ'όλα αυτό που είπε η Χαρά μέτρησε...;)
Τώρα...Όταν είδα τον τίτλο,ήμουν σίγουρη πως θα διάβαζα κάποια γυναικεία ιστορία,δεν θα πω ότι χάρηκα όταν είδα πως δεν είναι...:P
Λοιπόν πέρα απ'τη πλάκα,ρωτάς γιατί...Γιατί υπάρχει άγαπη,συνήθεια,βόλεμα,δέσιμο,όλα αυτά σε ένα,έτσι είναι οι σχέσεις άλλωστε!Και η απόφαση ενός χωρισμού,οποιουδήποτε,δεν είναι εύκολο πράγμα,δε το λένε τυχαία πως είναι ένας μικρός θάνατος...!
"Στο προκαλούσε έβαλε 4 θαυμαστικάάάά..κακό αυτό..:P"Όλη αυτή η συμπεριφορά της κοπέλας σου που μας περιγράφεις δε δείχνει κάτι αλλό απ'το ότι σε έχει σιγουράκι και δεδομένο,αλλιώς ούτε θα προκαλούσε,ούτε αχάριστη και αναίσθητη θα ήταν,ξέρει πως ότι και να σου κάνει εσύ θα είσαι εκεί και δε σε κατηγορώ,ολοι είτε το καταλαβαίνουμε,είτε όχι,γινόμαστε θύματα της αγάπης κατά καιρούς..έτσι πάει..:inlove:Αυτή τη στιγμή η απόφαση του χωρισμού σου φαντάζει βουνό και το ξέρω,σου μιλάω εγώ που είμαι χωρισμένη εδώ και κάτι μήνες από 7χρονη σχέση και όχι σε απόσταση,αλλά σε συγκατοίκηση:eek:Αλλά αυτό που λένε ουδείς αναντικατάστατος ισχύει,ουδείς!
Όσο σ'αυτή την αβουλία και έλλειψη φαντασίας και πρωτοβουλίας που αναφέρεσαι,που στ'αλήθεια δε παλέυεται,δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δε φτιάχνει,τουλάχιστον από μέρα σε μέρα...Αυτό με τα έξοδα είναι όντως μαλακία,όπως και το "σαν παντρεμένος"!Και στο κρεββάτι...:giveup:
Εντάξει,οκ,τα κοσμητικά επίθετα δε θα τα σχολιάσω καν...Και τι ήταν αυτό που έγραψες αν σε πάρει,δηλάδη για να καταλάβω,υπάρχει περίπτωση και να μη σε πάρει..??????Αχ..και είσαι μόλις 23..Αν ήσουν φίλος μου θα σου έλεγα αμέσως να χωρίσεις,είναι ξεκάθαρα τα πράγματα,βέβαια εύκολο να το λες,δύσκολο να το κάνεις..i know..
Κοίτα,οι εξής περιπτώσεις υπάρχουν,κατά την προσωπική μου άποψη πάντα->αν μείνεις:1)να σε κουράσει τόσο μα τόσο πολύ όλο αυτό,να γίνει αρρωστημένο,παράλληλα να έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερο το δέσιμο,ακόμα πιο μανίκι δηλαδή και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να προσελκύεσαι και από άλλες κοπέλες,γιατί αυτό που θα έχεις δε θα σε πληρεί πια σε τίποτα,δηλαδή όλα αυτά συν ενοχές η' 2)να σε ξεζουμίσει τελείως και να σ'αφήσει στο τέλος εκείνη(φρίκηηηηηη...)αν φύγεις τώρα:οκ,σίγουρα θα σε πονέσει,θα σου λείψει πολύ,αλλά θα ανασάνεις,θα σκεφτείς πιο καθαρά ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου και σε μια τελική,αν η μοίρα σας θέλει μαζί,θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι σας...:hug:
Αυτό που αποφάσισες να κάνεις,δηλαδή να της μιλήσεις και να της δώσεις μια ευκαιρία είναι το καλύτερο...
Πάντως όποια και να είναι η κατάληξη,θα είναι για καλό:DΠεριμένουμε τις εξελίξεις...:popcorn:
:P:P:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Δεν το λέω κακοπροαίρετα αλλά αντικειμενικά η κατάσταση που περιγράφεις είναι τραγική. :worry:

Ωραία, αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι ήσουν ερωτευμένος και δέθηκες και πλέον την αγαπάς. Εκτός από ερωτευμένος όμως είσαι και άνθρωπος! Δε γίνεται να αφήσεις έναν μοναδικό άνθρωπο να γίνει το κέντρο του κόσμου σου, όποιος κι αν είναι αυτός. Δε μπορώ να κατηγορήσω μόνο την κοπέλα σου, γιατί κι εσύ την άφησες να έχει τη συμπεριφορά που έχει. Δεν ξέρω πόσο ευέλικτος άνθρωπος είναι ή τι είδους, αδυνατώ να κρίνω, είναι και άδικο εδώ που τα λέμε, αλλά για 'μένα είναι μονόδρομος. Χωρίζεις και πας παρακάτω έχοντας αποκτήσει μια εμπειρία του τι συμβαίνει όταν δεν βάζεις όρια.

Μετά από δύο χρόνια τέτοιας εκμετάλλευσης (σκληρή λέξη, το ξέρω, αλλά δε νομίζω πως δεν ταιριάζει με αυτά που γράφεις) δε νομίζω πως θα δεχτεί ριζικές αλλαγές με χαρά. Άντε να σου κάνει το χατήρι για μια-δυο εβδομάδες μέχρι να ηρεμήσεις και μετά πάλι τα ίδια. Δεν αξίζει σε κανέναν κάτι τέτοιο.

Έχεις γίνει μέγας χορηγός και το δικό σου όφελος ποιο είναι; Ζήσε τώρα που μπορείς. Είναι κρίμα να έχεις εγκλωβιστεί σε μια τέτοια κατάσταση και να την αφήσεις έτσι. Καλή τύχη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maro

Νεοφερμένος

Η maro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια των παιδιών, δεν ειναι μόνο τι θέλει ο ένας σε μια σχέση κοίτα και τον εαυτό σου..έχεις ήδη κάνει πολλά δεν αξίζει να εγκλωβίζεσαι σε μια τέτοια κατάσταση που στην ουσία δεν βγάζει πουθενά.Ξέρω είναι δύσκολο αν νιώθεις πράγματα για κάποιον και όλοι μας το καταλαβαίνουμε αυτό, αλλά η όλη κατάσταση είναι μια εκμετάλλευση.. Περνάω μια παρόμοια φάση και σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά μήπως ήρθε ο καιρός να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να πάμε παρακάτω; Προσπάθησέ το όσο δύσκολο και αν είναι μόνο θετικά θα βγουν από αυτή σου την προσπάθεια..κάντο όσο είναι καιρός..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

That guy!!

Νεοφερμένος

Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Καταρχην ειμαι υδροχοος αλλα τι σημασια εχει αυτο:hmm:????.....Παιδια εχετε δικιο σ ολα αυτα, οχι δεδομενο οχι σιγουρο αλλα σκυλακι με λουρακι αλλα ειμαι πολυ αισιοδοξος μ αυτη την κατασταση, ισως χαιρομαι πλεον που ειναι ετσι τα πραγματα κ θελω να τελειωσει και να ησυχασω. Ναι προσπαθησα απειρες φορες να της μιλησω και παρα πολυ ηρεμα και αν ακουγε κατι που δεν την βολευε οχι απλα φωνες αλλα εφτανε στο σημειο να φωναζει τοσο πολυ που δεν καταλαβαινα τι ελεγε :confused:, αυτη τη φορα ομως θα φωναξω εγω και δεν με νοιαζει πως θα νιωσει αυτη, θα πω αυτα που νιωθω και θα σηκωθω να φυγω, δεν θελω να ακουσω τπτ απο το στομα της......αν και σκεφτηκα να δειξω ολη αυτη την συζητηση που κανουμε εδω αλλα θα δει τα ραδικια αναποδα και δεν θελω να φτασω σ αυτο το σημειο. Θα της μιλησω, θα βαλω οπους και απο εκει και περα οτι θελει ας κανει, αν θελει να το σεβαστει καλως αν οχι τον μπουλο. Θα χαρω αν νευριασει και πανω στα νευρα με χωρισει αυτη γιατι ξερω οτι θα το μετανιωσει (1.000.000%) και θα θελει να γυρισει αλλα θα ειναι αργα.....ξερω οτι αν τελειωσει ολο αυτο μπορει να μου λειπει μαζι με τις ελαχιστες στιγμες που ειμασταν καλα ναι αλλα θα κερδισω πολλα περισσοτερα, την ζωη μου

Εγω εχασα εσενα και εσυ τα παντα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maro

Νεοφερμένος

Η maro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Ακριβώς εσύ έχασες εκείνη αλλά αυτή τα πάντα, αφησέ την και θα καταλάβει το λάθος της ..τώρα μιλάς σωστά δεν γίνεται μια ζωή εμείς να κάνουμε πίσω πρέπει να συμβιώνουμε με ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν και δεν κοιτάνε μόνο την δική τους ευχαρίστηση..πόσο άδικο είναι αυτό για σκέψου..πρέπει να υπάρχει και μια ανταπόκριση ειδάλλως τι σχέση είναι αυτή..;θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αλληλοκατανόηση..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

passenger123

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Υπεύθυνος πωλήσεων. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Φίλε μου το πρόβλημα που μας παραθέτεις και ουσιαστικά αποτελεί "κατάθεση ψυχής" εκ μέρους σου και μπράβο για αυτό , δείχνει άνθρωπο σκεπτόμενο , έχει φτάσει πλέον στο στάδιο της τελικής απόφασης κατά την γνώμη μου .
Η διαφορά στην αντιμετώπιση του όλου θέματος είναι ουσιαστικά πιστεύω "ο τρόπος προσέγγισης της λύσης" απο τα δύο μέρη .
Απο την μεριά σου έως τώρα έκανες τις "μύριες" υποχωρήσεις και συμβιβασμούς ενώ ταυτόχρονα "υποδούλωσες" τον εαυτό σου ηθελημένα σε μιά χαοτική κατάσταση παρακινούμενος στις ενέργειες σου , κατά την γνώμη μου , από τον φόβο της απώλειας της κεκτημένης σχέσης .Έχεις μεγάλο βαθμό συμμετοχής στις εκάστοτε εξελίξεις παρακινούμενος από λάθος ένστικτο κατά την γνώμη μου πάντα .
Απο την άλλη πλευρά εφόσον δεν "τέθηκε επί τάπητος" το πρόβλημά σου και δεδομένης της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας δεν αξιολογήθηκε πιστεύω σωστά η όλη κατάσταση απο το έτερον ήμισυ ( δεν μιλάω για εσκεμένη εκμετάλευση σε βάρος σου , γιατί εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε κακούς ανθρώπους με την ευρύτερη έννοια ) .
Κάθησε ήρεμος και νηφάλιος να συζητήσεις με τον εαυτό σου τί πραγματικά ζητάς απο μιά σχέση , χωρίς να επηρεασθείς από τα μέχρι τώρα γεγονότα αλλά και χωρίς να νοιώθεις μέσα σου φοβίες από τον ενδεχόμενο κίνδυνο απώλειας της σχέσης σου.
Aναζήτησε έπειτα τις απαντήσεις που θα σου δώσει ο εαυτός σου στην παρούσα σχέση σου , χωρίς επαναλαμβάνω να επηρεασθείς από κανέναν . Εσύ γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα . Πάρε τις αποφάσεις σου .
Τέλος το πιό δύσκολο για πολλούς μάθε να ζείς με τις εκάστοτε αποφάσεις σου που σε ικανοποιούν πραγματικά και στήριξε τις σε κάθε αυριανό σου βήμα . Μήν "άγεσαι και φέρεσαι" απο κανένα και για τίποτα . Πολέμησε για τις θετικές και μόνον για αυτές κατακτήσεις της ζωής σου, γιατί είναι η δική σου ζωή και έχεις κάθε λόγο να την νοιάζεσαι .

Τέλος μιά συμβουλή άν την δέχεσαι : μήν φοβάσαι να κάνεις λάθη .
Σε κάθε πόρτα που κλείνει μπροστά μας για οποιονδήποτε λόγο , υπάρχει μιά επόμενη ανοικτή και μας περιμένει .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Διαβάζω αυτό το θέμα αυτές τις 2 μέρες και σκέφτομαι τι να σου πω για να ακουστεί σωστό, είδα όμως οτι τα παιδιά στα έχουν πει όλα. Εγώ θα σταθώ λίγο στο οτι πληρώνεις εσύ τα πάντα. Γιατί το κάνεις αυτό; Μέχρι πότε θα νομίζουν οι γυναίκες οτι πρέπει οι άντρες να πληρώνουν τη συντροφιά τους; Γιατί οι άντρες διαιωνίζετε μια κατάσταση που υπήρχε από παλιά για άλλους λόγους που πια δεν υφίστανται; Απλή απορία, αν θες απαντάς.

Μπήκες και μας έγραψες την ιστορία σου στο τελικό στάδιο, αυτό που έχεις μισοπάρει την απόφαση του χωρισμού αλλά θες κι ένα σπρωξιματάκι από μας. Λες οτι της μιλάς γι' αυτά τα πράγματα κι αυτή φωνάζει. Μα έλεος, τι αντιμετώπιση είναι αυτή;;; Η κοπέλα έχει βολευτεί, έχει μάθει από το σπίτι της οτι ο άντρας πρέπει να είναι χρηματοδότης της, εσένα όμως δε σου αξίζει αυτό. Δε χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο, δε φαίνεται πια να υπάρχει γέφυρα επικοινωνίας, τις αποφάσεις σου τις πήρες, κοίτα ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ γιατί σε φοβάμαι λίγο. Βλέπω οτι τα γράφεις εδώ και πεισμώνεις και παίρνεις θάρρος να το κάνεις αλλά νιώθω οτι "φοβάσαι" λίγο όντως να κάνεις το βήμα. Αν χρειάζεσαι οτιδήποτε μπορείς να μας γράψεις εδώ ή και με πμ σε μένα. Θέλω να σε βοηθήσω να αναπνεύσεις, σου αξίζει.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

That guy!!

Νεοφερμένος

Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Δεν ειναι οτι φοβαμαι απλα οπως καθομαι κ σχολιαζω τα ασχημα ετσι πιστευω ενα μικρο μα πολυ μικρο κομματι της με διασκεδαζει αλλα δεν το εχει καταλαβει, ειναι μικρη και απειρη και δεν ειχε ποτε τετοια σχεση και αν υπαρξει το μετα απο μενα θα φαει καλα τα μουτρα της. Αυτο που ηθελα να καταφερω το καταφερα, πατησα ποδι για τα καλα, ηθελα και μου βγηκε διοτι αγανακτησα σε ενα βαθμο. Δεν μου βγαινει πλεον η αγαπη που μ εβγαινε καποτε, δεν δειχνω σχεδον καθολου τα αισθηματα μου και γενικα ειμαι σκληρος και αδιαφορος και την ποναει και φοβαται και αυτο φενεται. Δεν με ενδιαφερει πλεον κ τοσο, αρχισα σιγα σιγα να ασχολουμε με πραγματα που μου αρεσουν και ειμα καλα δεν ασχολουμε, εχω φτασει σε βαθμο που ακομα και τα νευρα της να σπασουν απο την συμπεριφορα μου και να με χωρισει δεν με νοιαζει.....προσπαθω να κοιταζω πλεον την ζωη μου, βαρεθηκα να ασχολουμε με τους αλλους. Πιστευω να καταλαβει σε τη θεση βρισκεται και να προσφερει να παραπανω σε σχεση με το παρελθον
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα ***

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Κοίτα ...Ό,τι και να πούμε εμείς ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να τη χωρίσεις .. Αλλά πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να καταλάβεις τι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα..Να σε ρωτήσω κάτι?Έχει προτείνει ποτέ να πληρώσει αυτή ή να κάνετε ένα ταξίδι μαζί τις μέρες που μπορείς εσύ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Δεν ειναι οτι φοβαμαι απλα οπως καθομαι κ σχολιαζω τα ασχημα ετσι πιστευω ενα μικρο μα πολυ μικρο κομματι της με διασκεδαζει αλλα δεν το εχει καταλαβει, ειναι μικρη και απειρη και δεν ειχε ποτε τετοια σχεση και αν υπαρξει το μετα απο μενα θα φαει καλα τα μουτρα της. Αυτο που ηθελα να καταφερω το καταφερα, πατησα ποδι για τα καλα, ηθελα και μου βγηκε διοτι αγανακτησα σε ενα βαθμο. Δεν μου βγαινει πλεον η αγαπη που μ εβγαινε καποτε, δεν δειχνω σχεδον καθολου τα αισθηματα μου και γενικα ειμαι σκληρος και αδιαφορος και την ποναει και φοβαται και αυτο φενεται. Δεν με ενδιαφερει πλεον κ τοσο, αρχισα σιγα σιγα να ασχολουμε με πραγματα που μου αρεσουν και ειμα καλα δεν ασχολουμε, εχω φτασει σε βαθμο που ακομα και τα νευρα της να σπασουν απο την συμπεριφορα μου και να με χωρισει δεν με νοιαζει.....προσπαθω να κοιταζω πλεον την ζωη μου, βαρεθηκα να ασχολουμε με τους αλλους. Πιστευω να καταλαβει σε τη θεση βρισκεται και να προσφερει να παραπανω σε σχεση με το παρελθον

Συγνώμη που θα φανώ σκληρή αλλά αυτή δεν είναι αντρίκια αντιμετώπιση. Αν θες να χωρίσεις, χώρισέ την κι άστην να βρει το δρόμο της. Δεν είναι σωστό να αδιαφορείς. Έτσι κακοποιείς εσύ ο ίδιος και προσβάλλεις όλο το παρελθόν σας και σβήνεις τα καλά που έχεις κάνει κι εχει κάνει. Όποιος ξέρει ν' αγαπά ξέρει και να χωρίζει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stellamak

Νεοφερμένος

Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών, επαγγέλεται Νοσηλευτής/ρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καταλαβαίνω ότι τη αγαπας αλλά επειδή δε είσαι ικανοποιημένος απο τη σχέση σου, καλό θα
ήταν να κάνεις μια κουβέντα μαζί της.Μοιράσου κάποιες από τις σκέψειςσου χωρίς φόβο καιανασφάλεια
και επέμενε όσο μπορείς :clapup:άσχετα αν επιμένει η ίδια στα δικά της επιχειρήματα.Βγές από το ρόλο του θύματος και υπερασπίσου τον εαυτό σου.Κάνε αυτό που θέλεις και έχεις ανάγκη πραγματικά ξεκίνα με μικρές αλλαγές:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nefi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,097 μηνύματα.
Τον Φεβρουαριο κλεινω 2 χρονια με την κοπελα μου κ πιστευω οτι ειναι αρκετος καιρος για να πεις οτι υπαρχει μεγαλη αγαπη κ πολλα αισθηματα.......λοπον τους πρωτους 3 μηνες ειμασταν κοντα δηλαδη σε αποσταση 4 χιλιομετρων και τωρα σε αποσταση 90 χιλιομετρων αλλα το προσπαθουμε και παει καλα στο θεμα αποστασης, ειμαστε αισιοδοξει, βασικα εγω πιο πολυ αλλα τελος παντων.

Μετα επρεπε να φυγω φανταρος για 9 μηνες και απο εκει να παω να μεινω στην Ναουσα (εκει που γεννηθηκα) και εκεινη την περιοδο οσο ειμουν εγω φανταρος η κοπελα μου εδινε πανελληνιες και επειδη δεν ειμαι εγωιστης θα πω οτι τις φερθηκα αρκετα ασχημα χωρις να φταιει λογο τις καταπιεσης του στρατου αλλα οχι οτι ηταν κ αυτη τελεια κ δεν προκαλουσε!!!!

Απολυομαι και βρισκομαι στο χωριο μου οπου δουλευω σε εργοστασια για να βγαλω το ψωμακι μου και σχεδον καθε σαββατοκυριακο βρισκομαι στην κοπελα μου.......πιστευω πως δεν το εκτιμαει ολο αυτο και με την συμπεριφορα της νιωθω ασχημα αλλα και μια αχαριστια απο μερια της, δεν της λειπει απολυτως τπτ και ομως εγω καιρο με τον καιρο εχω χασει τα παντα. Καποτε εβγαινα κ με την παρεα μου αλλα πλεον δεν υπαρχει παρεα δικια μου διοτι η κοπελα μου ειναι τοσο ντροπαλη που ακομα ενα ποτηρι νερο δεν μπορει να ζητησει σε μια καφετερια και τα περιμενει ολα απο εμενα....νιωθω σαν παντρεμενος μαζι της, γυρναω πισω στο μερος μου δουλευω ολη μερα μετα λιγο σπιτι κ μολισ ερθει το σαββατοκυριακο στην κοπελα μου και παντα με την παρεα της και ετσι αυτη περναει καλα διοτι ειναι μαζι με την παρεα της, μαζι μου, δεν ξοδευει τππ απολυτως γιατι τα πληρωνω ολα εγω και αντι να βοηθησει λιγο την δικη μου την κατασταση ειτε οικονομικα επειδη το 60% απο αυτα που βγαζω φευγουν στις βενζινες και οσο παει χειροτερευει οπως γνωριζετε η αλλιως να μου προτεινει να κανουμε κατι διαφορετικο κ για μενα βρε αδερφε οπως να βγουμε μια φορα και με την δικη μου παρεα η να κανουμε κατι διαφορετικο για να ξεφυγω και εγω λιγο απο αυτη την καθημερινοτητα και οχι να τα θελει ολα δικα της.....

να ερχομαι καθε σαββατοκυριακο να βαζω βενζινη να πληρωνω φαγητο ακομα και στο κρεβατι να κανει οτι θελει κ οπως το θελει και χωρις να την νοιαζει να ειναι μαζι μου με την παρεα της να μην εχει καθολου εξοδα και να μαζευει τα δικα της τα λεφτα και να φευγει μια-δυο φορες στο τοσο ταξιδακια με τον πολιτιστικο συλλογο και να κανει τα ψωνια της ενω εγω εχω χασει καθε επαφη με την παρεα μου, δεν μπορω σε καμια περιπτωση να φυγω και εγω κανενα ταξιδακι οχι λογω δουλειας αλλα χρηματων και γενικα εχω χασει την ζωη μου ολη και οχι απλα εχω μεινει στασιμος αλλα παω πισω

αν κανω την κινηση να συζητησω κατι τετοιο μαζι της η θα μου πει επειδη πηγα ταξιδι ζηλευεις και τρως φλασιες και μου τα λες η ζηλευεις που ειμαι εξω η δεν σεβεσαι που δινω πανελληνιες (ξαναδινει δευτερη φορα) η δεν ξερω κ εγω τι αλλες δικαιολογιες και αν καταφερω και κανω συζητηση θα φωναζει χωρις να καταλαβαινω τπτ η θα με βρισει οπως εχει κανει πολλες φορες (μαλακα, καημενε, γελειε). Γενικα εχει φτασει σε σημειο να κατεβαζω το κεφαλι μου και να ζηταω συγνωμη χωρις να ξερω γιατι ενω αυτη δεν ξερει τη σημαινει συγνωμη και αν ειναι φανερο οτι εχει κανει αυτη λαθος παλι κατι θα βρει να πει δυστηχως και παντα θα πρεπει να κανω εγω την προσπαθεια για να φτιαξω τα πραγματα μεταξυ μας και βαρεθηκα.....

αυτες τις μερες εφυγε Βουδαπεστη και εχω μεινει τελειως μονος γιατι δεν τολμω να παρω κανενα απο την παρεα μου διοτι θα ακουσω "χωρισες και μας θυμηθηκες" και τετοια και δεν ξερω τι να κανω για ολη αυτη την κατασταση γιατι περα απο αυτα υπαρχουν και τα ωραια υπαρχει και η αγαπη και δεν ξερω τι κανω και πως να την αντιμετωπισω.......καμια συμβουλη :(

καλα ειστε ακομη μαζι!!!!:worry:??? λοιπον πρωτο βημα τα ξαναβρισκεις με την παρεα σου και τους φιλους σου,δευτερο βημα ΧΩΡΙΖΕΙΣ!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • *
  • Φορτώνει...
Top