• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ρινοπλαστική

malakouardo

Νεοφερμένος

Ο malakouardo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
για αυτην ακουσα και γω καλα λογια,αλλα γενικα μη κρινετε απο τις φωτογραφιες που ανεβαζουν στα site τους..ειναι δυνατον να σου ανεβασουν καποια αποτυχημενη επεμβαση?ωραιες φωτο εχουν και αλλοι οι οποιοι αποδεικνυονται μεγαλοι χασαπηδες(υπηρχε διαφημιση τους πριν λιγο καιρο εδω).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά.
Εγώ πάλι το έχω σκεφτεί πολύ το θέμα και το έχω πάρει απόφαση να κάνω την επέμβαση.Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τότε που άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά και μετά από αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ και στο φόρουμ πιστεύω ότι έχω καταλήξει σε γιατρό.Βασικά είμαι ανάμεσα στην Αργυρώ Κ. και στον Θάνο Κ. αλλά επειδή διάβασα αρκετά καλά λόγια εδώ για την Α.Κ. λέω να πάω σ' αυτήν.Δυστυχώς δεν μου περισσεύουν χρήματα για να πάω σε 2 ή 3 ή και παραπάνω γιατρούς και να πληρώσω 200 ευρώ και σε ραντεβού και μετά να καταλήξω σε έναν οπότε ελπίζω αυτή να είναι η σωστή επιλογή.

Βέβαια καλά όλα αυτά αλλά όταν έρχεται η ώρα να συμπληρώσω τη φόρμα επικοινωνίας δειλιάζω απίστευτα και σκέψεις όπως "μήπως τελικά δεν είναι τόσο απαίσια η μύτη μου?και αν το αποτέλεσμα είναι κακό και φαίνομαι ακόμα χειρότερα απ' ότι τώρα?" ή "μήπως είναι υπερβολική η κίνησή μου?" ή "μήπως είμαι πολύ ματαιόδοξη και δεν χρειάζεται?" ή "μήπως,μήπως μήπως...." αρχίζουν να τριγυρίζουν στο μυαλό μου και τελικά συνέχεια το αναβάλλω..Πραγματικά φοβάμαι πολύ.Έχω ακούσει και διαβάσει τόσα που ενώ το θέλω πάρα πολύ δεν ξέρω.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Εσείς τι πιστεύετε???......

Δεν τους ξέρω αυτούς τους γιατρούς, αλλά εκεί που θα πας προσπάθησε να δεις αποτελέσματα από κοντά (που ξερεις τι photoshop μπορει να εχει πεσει?) Βεβαια είναι λίγο δύσκολο να βρεις πρωην ασθενεις του κάθε γιατρού, αλλά ψάξε όσο μπορείς. Ρώτα κόσμο, μην νομίζεις ότι είσαι στους λίγους. Εϊναι από τις πιό κοινές επεμβάσεις (φαντάσου στη δουλειά μου που με είδαν με το νάρθηκα, 5 άτομα μου παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει κι αυτοί. ολο το προσωπικό να είμαστε 30-40?)
Οσο για τις αμφιβολίες, αν δεν μπορείς σε 2 χρόνια να εισαι σιγουρη, άστο. Οσο δεν παίρνεις απόφαση "ναι" η "οχι" τόσο θα μένεις στάσιμη. Αν και μου φαίνεται οτι το θες αλλα δεν έχεις στηριξη από το περιβάλλον σου. Εμένα μου έλεγαν να μην το κάνω...μόνο κάποιοι απλοί γνωστοι είχαν το θάρρος να με παροτρυνουν, ολοι οι αλλοι έλεγαν "μια χαρα εισαι". Οσο με ενοχλει κατι, ΔΕΝ ειμαι μια χαρα!
Θα σου ελεγα τι πιστευω αν έβλεπα φωτογραφια...αλλα σημασια εχει τι πιστευεις εσυ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CapricornV

Νεοφερμένος

Η CapricornV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά!
Κι εγώ στην Α.Κ, έκανα ρινοπλαστική και διάφραγμα και είμαι ευχαριστημένη. Τώρα όπου να ναι θα κλείσω 3 μήνες και δε μπορώ να πιστέψω πως πέρασε ο καιρός.... Στην αρχή είχα πολλούς ενδοιασμούς και φοβόμουν για το αποτέλεσμα αλλά τελικά το πήρα απόφαση και είδα πως δεν ήταν τπτ φοβερό και τρομερό.
Όποιος αισθάνεται την ανάγκη να το κάνει, είτε έχει μικρό είτε μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να το κάνει αλλιώς θα μείνει απωθημένο και πάντα θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού!
Η ανάρρωση η δική μου ήταν πολύ γρήγορη. Όσον αφορά το λιπαρό δέρμα καλό είναι να κάνετε λίγο απαλό μασάζ με κάποιο scrub, εγώ προτίμησα της Apivita.
Όποιος χρειαστεί πληροφορίες, ας μου στείλει πμ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CapricornV

Νεοφερμένος

Η CapricornV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Οχι και ούτε θα ήθελα να σου πω την αλήθεια. Είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να με βλέπουν όλοι. Γενικά πάντως απ' οτι ακούω, όσες φόρες έχω πάει να με δει, έχει κάνει πολλές ρινοπλαστικές.
Εγώ προσωπικά πήγα μόνο σ' αυτήν πριν το αποφασίσω, ρίσκαρα δηλαδή, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Αυτό που λένε οι γονείς σου δεν είναι σωστό. Πιστεύω πως όταν έχεις ένα ελάττωμα το οποίο διορθώνεται με μια απλή επέμβαση, δεν είναι κακό να το κάνεις. Δηλαδή είναι καλύτερα να έχεις ψυχολογικό πρόβλημα μια ζωή για το πως βλέπουν οι άλλοι αυτό το ελάττωμα και να φοβάσαι να είσαι αυθόρμητος??
Κάνε μια συζήτηση με τους γονείς σου και πιστεύω θα καταλάβουν πόσο το έχεις ανάγκη. Και μην αφήσεις να περάσουν τα χρόνια, εγώ έφτασα 29 επειδή φοβόμουν να το κάνω και τώρα λέω μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Σε καμια περίπτωση δεν είναι για Holywood....Και στην τελικη, είναι στη μεση του προσωπου σου, δεν ειναι αυτια να πεις οτι βαζεις τα μαλλια και τα κρυβεις. Κι εγω απο τον πατερα μου την ειχα παρει αλλα σε αυτον δεν χτυπαει τοσο ασχημα γιατι στους αντρες ειναι μεγαλη μυτη= μεγαλο ξερεις τι οποτε ουτε ο αδερφος μου εχει προβλημα. Αλλα σε κοπελες δειχνει πολυ χαλια, χαλαει την αρμονια του προσωπου. Δυο συναδελφοι μου ειπαν οτι χαρηκαν απιστευτα που το εκανα γιατι το ειχαν σκεφτει κι αυτοι οτι με χαλαει αλλα απο ευγενεια δεν ελεγαν τιποτα. Θα δεις οτι οταν το κανεις, θα εισπραξεις πολυ θετικα σχολια από όλους (αντε ενας-δυο κομπλεξικοι να σε κοιταξουν με γουρλωμενα ματια αλλα αυτοι ζουν στον Αρη).
Καλα, δεν μπορεις να βρεις τους ασθενεις απο τον καταλογο αλλα ρε παιδι μου, στο σχολειο, στη δουλεια, στο φροντιστηριο, στο γυμναστηριο, δεν ξερω που αλλου πας, εχει τοσο κόσμο. Σιγουρα καποιος φιλος φιλου θα εχει κανει. Εγω μου νομιζα οτι δεν ξερω κανεναν, ηξερα καμια δεκαρια απλα δεν ειχα ιδεα οτι ειχαν κανει. Ρωτωντας μαθαινεις.
Συμφωνω οτι ειναι καλύτερα να το κανεις τωρα να ξεμπερδευεις και να το χαρεις ολη σου τη ζωη. Αν και μες το καλοκαιρι ισως δεν ειναι και τοσο καλη επιλογη, μετεγχειριτικα πρεπει να αποφυγεις ζεστη, ηλιο και μπανια για ενα μηνα. Ανοιξη η Φθινοπωρο προσπαθησε, που εχει ηπιο καιρο (αν εχεις αλλεργιες ΟΧΙ Ανοιξη)
Τα λεφτα τωρα ειναι αρκετα αλλα ειναι μια καλη επενδυση. Θα παρεις και μερικα πισω απο το ταμειο σου να ξερεις.
Α, επισης, οταν υπαρχει αισθητικο προβλημα κατα πασα πιθανοτητα υπαρχει και λειτουργικο οποτε μπορει να κανεις και πλαστικη και διαφραγμα (ιδια λεφτα ειναι) και να αναπνεις καλυτερα, να μην ροχαλιζεις κλπ. Ετσι μπορει ναν το δεχτουν καλυτερα οι δικοι σου, αν τους πει ο γιατρος οτι υπαρχει προβλημα και με την ευκαιρια του χειρουργειου θα διορθωσει λιγο και το σχημα. Εμενα ετσι ηταν, για πλαστικη μπηκα (ελεγα κι ολας με περηφανια οτι το διαφραγμα μου ειναι μια χαρα) και κατεληξα να ξυπναω και να μου λενε οτι το χειρουργειο κρατησε παραπανω γιατι το διαφραγμα μου ηταν δυσκολη περιπτωση.
Αν τωρα δεν εχεις κανενα λειτουργικο προβλημα, εξηγησε πως σε κανει να νιωθεις και κανε τους να καταλαβουν οτι δεν θα σε βοηθησουν με το να προσπαθουν να σου αλλαξουν γνωμη αλλα με το να υποστηριξουν τις επιλογες σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Λοιπόν, εγώ βρίσκομαι στη δέκατη μέρα και έχει αρχίσει να με γαργαλάει υπερβολικά. Πρέπει να αντέξω μέχρι την Παρασκευή που θα βγει ο νάρθηκας αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω τι να κάνω, έχει καταντήσει βασανιστήριο να σε τρώει και να μην μπορείς να ξυστείς. Εχει κανείς καμιά ιδέα, τι να κάνω?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μετά από πόσο καιρό:
  1. μυρίσατε?
  2. χαμογελάσατε?
  3. νιώσατε τη μύτη δική σας?
  4. ακουμπήσατε τη μυτη στο πλάι κατα τη διάρκεια του ύπνου χωρίς πόνο?

@BlackDahlia
Καλά, κατάλαβα...είσαι σε κλειστή και ψιλοοπισθοδρομική κοινωνία οπότε ακόμα και αυτοί που το έχουν κάνει το κρύβουν.
Να ξέρεις ότι απαγορεύεται η ζέστη για ένα μήνα (και θερμές πηγες, πχ πιστολάκι, φούρνος, κλπ) και η έκθεση στον ήλιο. Τα γυαλιά για δύο μήνες. Οποτε δεν θα μπορείς να πολύκυκλοφορείς μέρα γενικα, πέρα από τα μπάνια. Κι εγώ έκανα βλακεία και το αργησα, πιό καλά είναι γύρω στο Πάσχα (εχεις και άδεια οπότε κλείνεσαι σπίτι και το συνδυάζεις ωραία).
Μην το φοβάσαι, ενημερώσου από πριν για ολα και δέξου οτι θα πρεπει να υποστεις την χ ταλαιπωρία. Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πονος όμως, χαλάλι.
Εμένα τα χειρότερα ήταν: οι πρώτες 4 μέρες με τα ταμπον (νομίζω είχα και συμπτώματα στερητικού συνδρόμου στη ντόπα την αναισθησίας), η αφαίρεση των ταμπόν, ο ύπνος και ο καθαρισμός με το ρουφηχτροσκουπάκι (κράταει λιγότερο από λεπτο και μετά νιώθεις ΠΟΛΥ καλύτερα ομως. Κάποιους δεν τους ενοχλεί και τόσο). Πόνο μάλλον δεν θα νιώσεις καθόλου...πολύ πρήξιμο στην αρχή, δεν θα κρατας τα μάτια σου ανοιχτα. Αυτά...τα άλλα είναι εύκολα.
Α, οι περισσότεροι γιατροί κρατάνε τα ταμπον 1-2 μέρες και το νάρθηκα 7, ο Σκούρας παραπάνω. Οσο κι αν δεν μ'άρεσει η παραπάνω ταλαιπωρία, νιώθω ότι έχει λόγο ύπαρξης για καλύτερο αποτέλεσμα.
Μόλις βγαλω τα ράμματα και το νάρθηκα θα σου πω και για αυτο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

CapricornV

Νεοφερμένος

Η CapricornV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Λοιπόν, εγώ βρίσκομαι στη δέκατη μέρα και έχει αρχίσει να με γαργαλάει υπερβολικά. Πρέπει να αντέξω μέχρι την Παρασκευή που θα βγει ο νάρθηκας αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω τι να κάνω, έχει καταντήσει βασανιστήριο να σε τρώει και να μην μπορείς να ξυστείς. Εχει κανείς καμιά ιδέα, τι να κάνω?


Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μετά από πόσο καιρό:
  1. μυρίσατε?
  2. χαμογελάσατε?
  3. νιώσατε τη μύτη δική σας?
  4. ακουμπήσατε τη μυτη στο πλάι κατα τη διάρκεια του ύπνου χωρίς πόνο?
Καλημέρα!

Αυτό με το γαργάλημα το θυμάμαι κι εγώ! Ήταν πολύ εκνευριστικό! Μου ερχόταν να τραβήξω το νάρθηκα και να αρχίσω να ξύνομαι με μανία. Τελικά συγκρατήθηκα και έκανα υπομονή μέχρι να βγει ο νάρθηκας, δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Όταν βγει ο νάρθηκας θα μπορείς να πλένεις κανονικά το πρόσωπό σου, με προσοχή πάντα στην αρχή!
Εγώ άρχισα να μυρίζω από τη 3η-4η μέρα και από τη δεύτερη βδομάδα και μετά είχα αρχίσει να αναρρώνω πλήρως και να συνηθίζω τη νέα μύτη. Ξεβούλωσε πλήρως και ανέπνεα κανονικά. Μετά από 3 μήνες κοιμάμαι στο πλάι και μπρούμυτα αλλά προσέχω να μην ακουμπάει η μύτη στο μαξιλάρι (να μην τη πλακώνω), δε μου είπε κανείς να μη το κάνω απλά εγώ φοβάμαι μη "στραβώσει". Η γιατρός μου είπε γυαλιά ηλίου να μη φορέσω για 3 μήνες και αν βάλω να μην τα αφήνω για πολύ ώρα πάνω στη μύτη και φυσικά να προτιμήσω σκελετό ελαφρύ. Μέχρι στιγμής την έχω βγάλει με καπέλα, με έχουν βολέψει αρκετά.

CapricornV Το ξέρω και πίστεψέ με το έχω συζητήσει πολλές φορές το θέμα μαζί τους αλλά η μητέρα μου συνεχίζει να είναι αρνητική.Ο πατέρας μου τη μια είναι δεκτικός και με ακούει με προσοχή και την άλλη η ειρωνία πέφτει σύννεφο.Οπότε δεν ξέρω τι παίζει στο μυαλό του.Τελοσπάντων,η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είχα τη στήριξη τους σ' αυτό αλλά τι να κάνουμε?Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια να τους πάρω με το μέρος μου και αν δεν πετύχει δεν πειράζει.Εγώ το έχω πάρει απόφαση και εξάλλου τα λεφτά θα είναι και όλα δικά μου οπότε δεν νομίζω ότι τους πέφτει λόγος.

Christinelle Μένω σε μικρή πόλη οπότε δεν παίζει να υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει και να μην έχει μαθευτεί.Χαχαχα είναι πολύ κουτσομπόληδες όλοι τους εδώ.Όσο για την εγχείρηση εγώ θα προσπαθήσω να την βάλω τέλη Ιούνη-αρχές Ιούλη(Αμήν και πότε Παναγία μου,νιώθω ένα κόμπο στο στομάχι και μόνο που το σκέφτομαι).Τελοσπάντων κάπου μέσα στο καλοκαίρι πριν έρθει ο Αύγουστος γιατί μόνο τότε μπορώ και δεν θα με πείραζε να έμενα μέσα για 2-3 εβδομάδες και να χάσω και κάνα μπάνιο.Μέχρι το Σεπτέμβρη καλοκαίρι έχουμε στην Ελλάδα.Θα τα αναπληρώσω τα μπάνια :P

Η καλύτερη περίοδος για να κάνεις αυτή την επέμβαση είναι άνοιξη, αρχές Μαρτίου ή φθινόπωρο, αρχές Οκτωβρίου. Δεν πρέπει να έχει πολύ ζέστη ούτε πολύ κρύο, είναι το ιδανικό!
Αν το έχεις πάρει απόφαση και το κάνεις με δικά σου χρήματα ακόμα καλύτερα! Δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Οι γονείς στο τέλος θα είναι δίπλα σου μην ανυσηχείς!
Εμένα πάντως ο πατέρας μου φοβόταν μη τυχόν και μου δημιουργήσουν πρόβλημα χειρότερο αλλά ποτέ δε μου είπε μη το κάνεις επειδή έβλεπε ποσό πολύ το ήθελα και η μητέρα μου το ίδιο.. Αν δε σε εμψυχώσουν οι γονείς ποιοί θα το κάνουν οι φίλοι? Λίγοι είναι αυτοί που δε ζηλεύουν και θέλουν το καλύτερο για σενα, δυστυχώς.. Εγώ ευτύχως έτυχε να έχω την υποστήριξη και του συντρόφου μου ο οποίος ήταν συνέχεια δίπλα μου και με βοήθησε να αποβάλλω το άγχος του χειρουργείου, μιας και ήταν η πρώτη μου επέμβαση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

dimis79

Νεοφερμένος

Ο dimis79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Λοιπόν, εγώ βρίσκομαι στη δέκατη μέρα και έχει αρχίσει να με γαργαλάει υπερβολικά. Πρέπει να αντέξω μέχρι την Παρασκευή που θα βγει ο νάρθηκας αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω τι να κάνω, έχει καταντήσει βασανιστήριο να σε τρώει και να μην μπορείς να ξυστείς. Εχει κανείς καμιά ιδέα, τι να κάνω?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μετά από πόσο καιρό:
  1. μυρίσατε?
  2. χαμογελάσατε?
  3. νιώσατε τη μύτη δική σας?
  4. ακουμπήσατε τη μυτη στο πλάι κατα τη διάρκεια του ύπνου χωρίς πόνο?

@BlackDahlia
Καλά, κατάλαβα...είσαι σε κλειστή και ψιλοοπισθοδρομική κοινωνία οπότε ακόμα και αυτοί που το έχουν κάνει το κρύβουν.
Να ξέρεις ότι απαγορεύεται η ζέστη για ένα μήνα (και θερμές πηγες, πχ πιστολάκι, φούρνος, κλπ) και η έκθεση στον ήλιο. Τα γυαλιά για δύο μήνες. Οποτε δεν θα μπορείς να πολύκυκλοφορείς μέρα γενικα, πέρα από τα μπάνια. Κι εγώ έκανα βλακεία και το αργησα, πιό καλά είναι γύρω στο Πάσχα (εχεις και άδεια οπότε κλείνεσαι σπίτι και το συνδυάζεις ωραία).
Μην το φοβάσαι, ενημερώσου από πριν για ολα και δέξου οτι θα πρεπει να υποστεις την χ ταλαιπωρία. Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πονος όμως, χαλάλι.
Εμένα τα χειρότερα ήταν: οι πρώτες 4 μέρες με τα ταμπον (νομίζω είχα και συμπτώματα στερητικού συνδρόμου στη ντόπα την αναισθησίας), η αφαίρεση των ταμπόν, ο ύπνος και ο καθαρισμός με το ρουφηχτροσκουπάκι (κράταει λιγότερο από λεπτο και μετά νιώθεις ΠΟΛΥ καλύτερα ομως. Κάποιους δεν τους ενοχλεί και τόσο). Πόνο μάλλον δεν θα νιώσεις καθόλου...πολύ πρήξιμο στην αρχή, δεν θα κρατας τα μάτια σου ανοιχτα. Αυτά...τα άλλα είναι εύκολα.
Α, οι περισσότεροι γιατροί κρατάνε τα ταμπον 1-2 μέρες και το νάρθηκα 7, ο Σκούρας παραπάνω. Οσο κι αν δεν μ'άρεσει η παραπάνω ταλαιπωρία, νιώθω ότι έχει λόγο ύπαρξης για καλύτερο αποτέλεσμα.
Μόλις βγαλω τα ράμματα και το νάρθηκα θα σου πω και για αυτο.

Εγώ άρχησα να μυρίζω μετα απο την δευτερη βδομαδα,οπως και να χαμογελαω,ειμαι στην 23 μερα και ακομα δεν την νιωθω δικη μου,οπως ενοειτε δεν ακουμπαω τη μυτη στο πλάι κατα τη διάρκεια του ύπνου.Το ρουφηχτροσκουπάκι πραγματικα δεν ποναει αλλα εχεις μια ασχημη αισθηση αν και κραταει λιγοτερο του λεπτου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Εγώ ήδη κοιμάμαι στο πλάι, απλα η μύτη δεν ακουμπάει πουθενά. Πηγαίνω για καθαρισμό κάθε μέρα και δεν ξέρω μεχρι πότε θα χρειάζεται να το κανω. Τώρα πιά δεν νιώθω αισθητή διαφορά μέρα με την ημέρα, είναι λίγο πιό αργή η βελτίωση. Αντε, σε δύο μέρες βγάζω και ράμματα και νάρθηκα! Ανυπομονώ για τα αποκαλυπτήρια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimis79

Νεοφερμένος

Ο dimis79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλη τύχη στα αποκαλυπτήρια 2 μερες θα σου φενετε σαν να μην περναει η ωρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Καλη τύχη στα αποκαλυπτήρια 2 μερες θα σου φενετε σαν να μην περναει η ωρα.

Αυτό το νιώθω μόνο όταν προσπαθώ να κοιμηθώ...πιέζεται με τέτοιο τρόπο και νιώθω ότι θα τρελαθώ από το γαργαλητό. Οταν είμαι καθιστή ή όρθια όμως, υποφέρεται. Οπότε πάμε πάλι για τρελά ξενυχτια! Ρε παιδιά, κάθε πότε κάνατε καθαρισμό στο γιατρό και πότε σταματήσατε? Εγω μεχρι στιγμής πάω κάθε μέρα και νιώθω ότι θα το συνεχίσω το καθημερινο για καμια εβδομάδα ακόμα, μετά θα το κανω μέρα παρά μέρα και μετά βλέποντας... Αλλά έχω περιέργεια τι έκαναν άλλοι. Ο γιατρός μου είπε αν νιώθω ότι το χρειάζομαι να πηγαίνω και πραγματικά νιώθω ότι βοηθάει στην σωστή επούλωση, απλά ενημερωτικά θέλω να ξέρω τη γνωμη σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimis79

Νεοφερμένος

Ο dimis79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Εγώ έβγαλα το ναρθηκα σε 12 μερες και μεχρι τις 12 μερες καθε μερα εκανα και απο μια ηλεκτρικη σκούπα¨)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Εγώ έβγαλα το ναρθηκα σε 12 μερες και μεχρι τις 12 μερες καθε μερα εκανα και απο μια ηλεκτρικη σκούπα¨)

Και μετά?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimis79

Νεοφερμένος

Ο dimis79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Μετα δεν εχω ξαναπαει...ακομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CapricornV

Νεοφερμένος

Η CapricornV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Εγώ πήγα τουλάχιστον 6-7 φορές για καθαρισμό και όταν σταμάτησα τις ρινοπλύσεις με Phsiomer έβαζα απλά Bepanthol.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Πάντως θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία χωρίς υποστήριξη. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποιον να σε μεταφέρει από/προς το νοσοκομείο στην αρχή, κάποιον να σε βοηθάει στο σπίτι και γενικά, ψυχολογική υποστήριξη. Αν είναι τόσο αρνητικοί οι δικοί σου κι εσύ συνεχίζεις να το θες, βρες στήριξη αλλού. Είναι κρίμα να καταπιέσεις μια επιθυμία σου μόνο και μόνο επειδή οι άλλοι δεν το εγκρίνουν. Δηλαδή αν ήθελες ένα επάγγελμα που δεν τους άρεσε? Εναν άντρα που δεν τους άρεσε? Ακουσε τη γνώμη των άλλων αλλά μείνε πιστή στις επιθυμίες και τις επιλογές σου. Εσύ αποφασίζεις για τη ζωή σου, όπως εσυ ευθύνεσαι για τα λάθη σου.

Λοιπόν, τα δικά μου τώρα...Εβγαλα το νάρθηκα σήμερα και ακόμα μου φαίνεται απίστευτο το αποτέλεσμα. Είναι βέβαια ακόμα πρησμένη και ΠΟΛΥ ευαίσθητη, αλλά η διαφορά φανταστική. Το δέρμα από κάτω ήταν υπερβολικά λιπαρό και γεμάτο σπυράκια και μαύρα στίγματα. Θα μου πεις, λογικό, 12 μέρες άπλυτο δέρμα τι περίμενες? Ακόμα δεν μπορώ να το καθαρίσω καλά λόγω ευαισθησίας αλλά θεωρώ ότι σε 2-3 μέρες θα έχει υποχωρήσει αυτή η απαίσια όψη του δέρματος. Από χτες άρχισα και να ψιλομυρίζω που αφ ενος ήταν ευχάριστη εκπληξη γιατί έχω να μυρίσω τόσες μέρες αλλά και η αίσθηση της όσφρησης είναι πολύ πιό έντονη από πριν. Λες και "πήρα καιρνούρια", δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.
Ετσι όπως το κόβω, θα πάω μέχρι και το τέλος της εβδομάδας για ηλεκτρική σκούπα και μετά μπορεί μέρα παρά μέρα. Μου φαίνεται απαραίτητη όμως γιατί ακόμα και όταν νομίζω ότι δεν έχω τίποτα, μου βγάζουν πολύ πράμα. Αλλά δεν μπορώ και κάθε μέρα να τρέχω, καθαρά για λόγους βαρεμάρας...
Θα πάρω φωτογραφίες από "πριν" και θα βγάλω και πως είναι τώρα (με το πρήξιμο, δεν έχει σημασία, είναι ήδη καλύτερα) να σας δείξω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

dimis79

Νεοφερμένος

Ο dimis79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Λοιπόν, τα δικά μου τώρα...Εβγαλα το νάρθηκα σήμερα και ακόμα μου φαίνεται απίστευτο το αποτέλεσμα. Είναι βέβαια ακόμα πρησμένη και ΠΟΛΥ ευαίσθητη, αλλά η διαφορά φανταστική. Το δέρμα από κάτω ήταν υπερβολικά λιπαρό και γεμάτο σπυράκια και μαύρα στίγματα. Θα μου πεις, λογικό, 12 μέρες άπλυτο δέρμα τι περίμενες? Ακόμα δεν μπορώ να το καθαρίσω καλά λόγω ευαισθησίας αλλά θεωρώ ότι σε 2-3 μέρες θα έχει υποχωρήσει αυτή η απαίσια όψη του δέρματος. Από χτες άρχισα και να ψιλομυρίζω που αφ ενος ήταν ευχάριστη εκπληξη γιατί έχω να μυρίσω τόσες μέρες αλλά και η αίσθηση της όσφρησης είναι πολύ πιό έντονη από πριν. Λες και "πήρα καιρνούρια", δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.
Ετσι όπως το κόβω, θα πάω μέχρι και το τέλος της εβδομάδας για ηλεκτρική σκούπα και μετά μπορεί μέρα παρά μέρα. Μου φαίνεται απαραίτητη όμως γιατί ακόμα και όταν νομίζω ότι δεν έχω τίποτα, μου βγάζουν πολύ πράμα. Αλλά δεν μπορώ και κάθε μέρα να τρέχω, καθαρά για λόγους βαρεμάρας...
Θα πάρω φωτογραφίες από "πριν" και θα βγάλω και πως είναι τώρα (με το πρήξιμο, δεν έχει σημασία, είναι ήδη καλύτερα) να σας δείξω.

Παντως εγω 25 μερα και η λυπαροτητα ειναι μεγαλη αφου και εγω λόγο ευαισθησιας δεν μπορω να την καθαρισω οσο πρεπει,παντος το καλο ειναι οτι σου αρεσει η νεα σου μύτη....αλλα να χερεις οτι θα αλλαξει σχημα οποτε wait wait wait...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Παντως εγω 25 μερα και η λυπαροτητα ειναι μεγαλη αφου και εγω λόγο ευαισθησιας δεν μπορω να την καθαρισω οσο πρεπει,παντος το καλο ειναι οτι σου αρεσει η νεα σου μύτη....αλλα να χερεις οτι θα αλλαξει σχημα οποτε wait wait wait...

Καλά, εγώ έκανα πατέντα, σιγά μην την άφηνα έτσι. Αυτό το κόλπο το είχα μάθει στο σχολείο όταν είχα πολλά σπυράκια και τρελή λιπαρότητα. Οδοντόκρεμα! Ξεραινει το δέρμα όμως και θέλει να βάλεις ενυδατική μετά, αλλά έχει αποτελέσματα. Φοβάμαι πολύ τώρα που βγήκε ο νάρθηκας, εσύ πως προστατεύεσαι από τον κόσμο? Εχω την εντύπωση οτι όλοι είναι απρόσεκτοι.
Καλά, από μπροστά δεν μ'αρεσει ακόμα γιατί είναι πολύ πρησμένη από το πλαι όμως είναι τέλεια. Μου είπε ότι από το πλαι δεν φαίνεται πολύ το πρήξιμο έτσι κι αλλιώς.
Είδα κατι φωτογραφίες online που τον 7ο μήνα ακόμα είχε σημαντικό πρήξιμο κάποιος (είχε και μια φωτογραφια 36 μήνες μετά, αλλο πράμα) οπότε ξέρω ότι θα χρειαστεί καιρός για το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο για το οποίο βιάζομαι τώρα είναι να κολλήσουν τα κόκκαλα και να μην είναι πιά τόσο ευαίσθητη. Αλλά απ'ότι βλέπω κι εσύ είσαι κοντά στον μήνα και ακόμα τίποτα οπότε με περιμένει καιρός φόβου και τρόμου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimis79

Νεοφερμένος

Ο dimis79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλά, εγώ έκανα πατέντα, σιγά μην την άφηνα έτσι. Αυτό το κόλπο το είχα μάθει στο σχολείο όταν είχα πολλά σπυράκια και τρελή λιπαρότητα. Οδοντόκρεμα! Ξεραινει το δέρμα όμως και θέλει να βάλεις ενυδατική μετά, αλλά έχει αποτελέσματα. Φοβάμαι πολύ τώρα που βγήκε ο νάρθηκας, εσύ πως προστατεύεσαι από τον κόσμο? Εχω την εντύπωση οτι όλοι είναι απρόσεκτοι.
Καλά, από μπροστά δεν μ'αρεσει ακόμα γιατί είναι πολύ πρησμένη από το πλαι όμως είναι τέλεια. Μου είπε ότι από το πλαι δεν φαίνεται πολύ το πρήξιμο έτσι κι αλλιώς.
Είδα κατι φωτογραφίες online που τον 7ο μήνα ακόμα είχε σημαντικό πρήξιμο κάποιος (είχε και μια φωτογραφια 36 μήνες μετά, αλλο πράμα) οπότε ξέρω ότι θα χρειαστεί καιρός για το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο για το οποίο βιάζομαι τώρα είναι να κολλήσουν τα κόκκαλα και να μην είναι πιά τόσο ευαίσθητη. Αλλά απ'ότι βλέπω κι εσύ είσαι κοντά στον μήνα και ακόμα τίποτα οπότε με περιμένει καιρός φόβου και τρόμου!

Χαχα αυτό με την οδοντόκρεμα δεν το ξέρω και δεν είναι καιρός για δοκιμές:),Η μοναδική προσταδία που υπάρχει είναι μακριά απο κόσμο(και οποσδήποτε απο μωρά εαν έχεις στην οικογένειά σου),νομίζω όλοι όσοι έχουμε κάνει ρινοπλαστική έχουμε λανθασμένα την εντύπωση οτι όλοι είναι απρόσεκτοι.
Το ίδιο συμβένει και σε μένα απο μπροστά δεν μαρέσει καθόλου αν και δεν υπάρχει τόσο πρήξιμο όσο τις πρώτες 20 μέρες(που συμένει οτι σίγουρα δεν θα είναι όπως την φανταζώμουν),ενώ απο τα πλάγια είναι πάρα πολυ καλη.
Να ξέρεις ότι απο άτομο σε άτομο η μετεγχειρητική πορεία μπορεί να είναι πολυ διαφορετική(στο λεω αυτό για να μην σε ανχώνω περισσότερο και εγω σου μεταφερω τη δικια μου εμπειρία,που δεν συμένει οτι και εσυ θα έχεις την ιδια εξέλιξη)
Πάντως αυτό που πρέπει να έχουμε είναι υπομονή(ελα όμως που δεν υπάρχει...)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

plakaki

Νεοφερμένος

Ο plakaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Αυτό με την οδοντόκρεμα να το επιχειρήσω η μπα;;; Υπόψη ότι υποφέρω από την λιπαρότητα . Έχει περάσει μήνας και κάτι μέρες .... Εν τω μεταξύ εγώ έχω κάνει μόνο έναν καθαρισμό γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη και ο γιατρός Αθήνα και θα κατέβω σε λίγες μέρες για έναν κανονικό. Ρε παιδιαά εγώ έβγαλα το νάρθηκα πολύ νωρίτερα από το κανονικό . Την τέταρτη μέρα . Λέτε να έχω πρόβλημα;;;;;;;;;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top