Μπορεί να θεωρηθεί η απιστία δεδομένη;

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Επίσης θέλω να πω ότι κάποιος έγραψε πως η κοινωνική ηθική στηρίζεται στα μπορδέλλα και δεν μπορεί να σταθεί χωρίς αυτά. Με την άποψη που εκθέτουν εδώ κάποιες γυναίκες, στρέφουν τους άντρες προς τις πόρνες, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό για την υγεία των ίδιων αλλά και των συζύγων τους.
true... αλλα ειμαι παλιοεγωιστρια..τα ειπαμε αυτα....:P


το σεξ είναι μια πράξη επικοινωνίας και η υψηλότερη και συνολικότερη έκφραση της ανθρώπινης υπόστασης. Όταν επικοινωνούμε μέσω αυτών των μηνυμάτων και κάποιος μας κάνει να "φτιαχτούμε" με αυτά που γράφει, δεν κάνουμε τίποτε διαφορετικό. Απλά το σεξ είναι η υλική έκφραση της ίδιας λειτουργίας, που πολλές φορές εδώ γίνεται πνευματικά: Επικοινωνία σε βαθύτερο επίπεδο.
Προτιμώ να χρησιμοποιήσω την μια έκφραση της ίδιας λειτουργίας (πνευματική επικοινωνία) για να επικοινωνήσω με όσους περισσότερους γίνεται, και με αυτό τον τρόπο να ξεθυμάνω για την οικιοθελώς αυτό καταπάτηση του δικαιώματος μου να πάω και με άλλους, ενώ την δεύτερη έκφραση(την σεξουαλική επικοινωνία) προτιμώ να την χρησιμοποιήσω με έναν και μοναδικό. Η λέξη κλειδί είναι «επιλογή».;)

Όχι τίποτα…ζούμε δύσκολοι καιροί και δεν θα ήθελα να έχω παραπάνω παιδιά(του) να μεγαλώσω…αρκετές ανασφάλειες έχουμε σε αυτή την ζωή. δεν θα προσθέτουμε και άλλα…:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
μεταφέρθηκαν κάποια πόστ από εδώ

συνεχίστε άφοβα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου, αποκλειστικά δεμένο με συμβόλαιο-σύμβαση αορίστου χρόνου με μια και μόνο γυναίκα.
Οπως και να το κάνεις, βαριέσαι βρε αδερφέ, θέλεις κάτι άλλο.
Εδώ βαριέσαι να πας με κάποια αν έχεις πάει ήδη μερικές φορές, πόσο μάλλον αν πηγαίνεις συνέχεια.
Ασε που όλη η φάση είναι η προσπάθεια να τη ρίξεις, το καμάκι.
Το δεδομένο δεν έχει ενδιαφέρον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Θεωρώ ότι κακώς αυτό το τμήμα αποκόπηκε και μπήκε σε αυτό το θέμα, θα ταίριαζε καλύτερα με τη συζήτηση περί συμβιβασμού στη σχέση, με την έννοια ότι και πάλι θα είμαστε εντός θέματος. Η απαίτηση για απόλυτη μονογαμία και η υποχρεωτική συμμόρφωση με αυτήν είναι ο μέγιστος συμβιβασμός σε μια σχέση. Οι άνθρωποι είναι τόσο προσκολλημένοι στις απόψεις που τους εμφυτεύτηκαν, τόσο εθισμένοι στην ψεύτικη ασφάλεια που αυτές οι ετοιματζίδικες απόψεις τους παρέχουν, αφού διατείνονται ότι βρήκαν τη μία και μόνη απάντηση σε όλα τους τα ερωτήματα, που τελικά γίνονται αυτοκαταστροφικοί. Ξέρετε πόσες οικογένειες θα ήταν σήμερα ενωμένες, πόσα παιδιά θα ήταν λιγότερο μόνα και δυστυχισμένα, πόσες γυναίκες δεν θα έπαιρναν ηρεμιστικά σε καθημερινή βάση, πόσοι άντρες δεν θα γυρνούσαν σαν τα ρεμάλια, αν απλά όλοι παραδεχόμασταν το προφανές; Λες όταν κάνω σεξ με τη γυναίκα μου και λέω μέσα μου "άντε να τελειώνουμε" το κάνω επίτηδες; Ότι τη μισώ και θέλω να τη μειώσω; Ότι δεν τη σέβομαι; Αυτό το "άντε να τελειώνουμε" βγαίνει από την ψυχή μου. Το σεξ είναι μια αυτόνομη διαδικασία που έχει τους δικούς της κανόνες. Η ανθρώπινη λίμπιντο είναι το πιο ανυπότακτο και αναρχικό τμήμα της προσωπικότητάς μας, γιατί απλά δεν παίρνει από λόγια. Θέλει έργα. Όσο και να παραμυθιάζω τον εαυτό μου ότι έτσι πρέπει, και πρέπει, και πρέπει... αργά ή γρήγορα απλά δεν θα μπορώ να συνεχίσω. Γιατί πρέπει ν' αφήσω την οικογένειά μου, με την οποία τα πηγαίνω θαυμάσια, να εγκαταλείψω το παιδί μου, να καταστρέψω ό,τι έχω χτίσει μέχρι σήμερα, απλά και μόνο γιατί η κοινωνία μου αρνείται το φυσικό μου δικαίωμα, να ικανοποιήσω δηλαδή μια έμφυτη φυσική μου ανάγκη; Εάν ζήσω μέχρι το μέσο όρο ηλικίας, θα πρέπει να ζω σεξουαλικά κορεσμένος για περίπου άλλα τόσα χρόνια απ' όσα έχω ζήσει. Ποιος έχει το δικαίωμα να μου το επιβάλει αυτό;

Για πολλά χρόνια δεν κοίταξα καν άλλη γυναίκα. Δεν πίεζα τον εαυτό μου, έτσι μου έβγαινε φυσικά. Έχω μια θαυμάσια γυναίκα, την οποία εγώ συνειδητά διάλεξα και δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή. Την αγαπώ και συμβιώνω θαυμάσια μαζί της. Όποιος και να με ρωτήσει δεν έχω να πω μια κακή κουβέντα γι' αυτήν. Έχω μια κόρη που λατρεύω, όπως δεν αγάπησα ποτέ κανέναν.
Κι όμως, έρχεται μια μέρα που ξυπνάς, πας να πιεις τον αγαπημένο σου καφέ, που πίνεις τόσα χρόνια καθημερινά, να φας το αγαπημένο σου πρωινό και το ρημάδι ξαφνικά δεν πάει κάτω. Κάποια μέρα έπιασα τον εαυτό μου να μετράει τα λεφτά του για να πάει στις π****νες. Ποτέ μου δεν έχω νιώσει χειρότερα, ούτε έχω ντραπεί τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Γιατί πρέπει να συμβιβαστώ με την ανθρώπινη κατάντια; Τεσπά....Αποφάσισα να το κάνω μόνο στο απόλυτο σκοτάδι, γιατί μόνο έτσι πια μπορούσα να λειτουργήσω. Υπέροχα, ο έρωτας είναι το φως της ζωής...

Επειδή έχω μιλήσει για τη σύγχρονη εποχή και τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν σε σχέση με το παρελθόν, θα αναφέρω κάτι που το έχω διαβάσει από κάποιον Ευρωπαίο κοινωνιολόγο, αλλά το έχω διαπιστώσει και ιδίοις όμμασιν. Στην παλιότερη λέει εποχή, ο μέσος άνθρωπος δεν αντιμετώπιζε μεγάλους πειρασμούς κατά τη διάρκεια της ζωής του, αφού στο περιορισμένο περιβάλλον που ζούσε, σπάνια έβλεπε μια γυναίκα ιδιαίτερα ομορφότερη από τη δική του (ισχύουν και αντιστρόφως για το άλλο φύλλο αυτά, αλλά θα τα παρουσιάσω από την αντρική πλευρά, χάριν συντομίας). Επίσης οι γυναίκες ήταν καλυμμένες και δεν προκαλούσαν τη λίμπιντο του άντρα. Το να ερεθίζεται ο άντρας όταν βλέπει ακάλυπτα τα κάλη μιας γυναίκας είναι, όχι μόνο εντελώς φυσικό αλλά και απαραίτητο για τη λειτουργία του ως αρσενικού. Ακόμη, το σεξ δεν διαφημιζόταν μέσα σε κάθε γιαούρτι, σοκολάτα, παγωτό, αυτοκίνητο, παστίλιες για το λαιμό καιγωδενξερωτί. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ήταν τουλάχιστον εφικτό, αν όχι εύκολο να παραμείνει κανείς πιστός στη γυναίκα του και μονογαμικός. Τουλάχιστον όσοι επέλεγαν να ζήσουν με κάποια συναισθηματική σταθερότητα, αφού πάντα υπάρχουν και οι άντρες, όπως ο Καπετάνιος, που δεν έχουν τη διάθεση να δεσμευτούν. Αν όμως όλοι οι άντρες επέλεγαν (ίσως με το δίκιο τους) αυτήν τη στάση, δεν θα αναπαραγόμασταν, όχι τόσο σαν είδος, όσο σαν κοινωνία. Σήμερα, με όλα αυτά που περιέγραψα να αποτελούν τον "κοινωνικό ιστό" μιας κοινωνίας που στηρίζεται στην κατανάλωση, είναι αδύνατον ακόμη και στον πιο καλόπιστο να ελέγξει το ένστικτό του, που συνεχώς βομβαρδίζεται από χιλιάδες μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.
Για παράδειγμα, πρόσφατα με τη γυναίκα μου κοιτούσαμε τις διαφημίσεις στην τηλεόραση. Η πρώτη λοιπόν μας έδειχνε (με τον γνωστό μικροαστικό και κακοβαλμένο γλυκανάλατο τρόπο που παρουσιάζεται η οικογενειακή ευτυχία πάντα στα ΜΜΕ) πόσο ωραίο πράγμα είναι να έχεις οικογένεια, να αγκαλιάζεις το παιδί σου κλπ. Η αμέσως επόμενη διαφήμιση μας έδειχνε πόσο ωραία είναι να κάνεις καμάκι με τους φίλους σου και να χαβαλεδιάζεις ελεύθερος. Η τρίτη παρουσίαζε μια που έτρωγε ένα δενξερωγωτί γιαούρτι με τρόπο λες κι έκανε τσ*****κι, η τέταρτη μια κορμάρα που έπαιρνε ολόγυμνη το λουτρό της εν μέσω αιθερίων αρωμάτων, η πέμπτη ξανά τι ωραία να είσαι οικογένεια και να μιλάς με τα οικογενειακά πακέτα της Π***άναφον, αφού προφανώς δεν μπορείς πια να μιλήσεις από κοντά, κ.ο.κ. Αφού το παρατηρήσαμε λίγο όλο αυτό το συνονθύλευμα, είπε η καλή μου γυναίκα: "Γι' αυτό τά' χει παίξει όλος ο κόσμος, άντε να βάλεις μέσα σου σε τάξη όλα αυτά τα αντιφατικά μηνύματα". Το ίδιο σκεφτόμουν να πω κι εγώ (Ξέρετε τι θα πει ότι τα τελευταία 10 χρόνια λέει ο ένας αυτό που σκέφτεται και θέλει μόλις να πει ο άλλος; Ωραία θα πει κανείς. Θαυμάσια θα πω κι εγώ, όμως βγες ρε π**στη μου έξω από το κεφάλι μου, δύσκολα μπορεί πια να πει ο ένας στον άλλον κάτι το πρωτότυπο. Λες εκείνη να μη νιώθει τα ίδια κατά βάθος;:))

Θα συμφωνήσω με τη Ρουμάνα ότι όλα είναι θέμα επιλογής. Από τις αρχές όμως του 20ου αιώνα, που έχει περάσει πια σας θυμίζω, ο Αϊνστάιν έχει αποδείξει ότι στην παρούσα γωνιά του απέραντου Σύμπαντος όλα είναι σχετικά, ο χρόνος, η ύλη, η ενέργεια. Δεν υπάρχει απόλυτο μέγεθος σε αυτό το Σύμπαν (εκτός από τις απαιτήσεις των γυναικών, ίσως). Όλα έχουν τα όριά τους και όλα, τα καλά και τα κακά, ισχύουν ή όχι ανάλογα με τις μικροσυνθήκες και τις μικροκαταστάσεις μέσα στις οποίες συμβαίνουν. Όποιος νομίζει ότι βρήκε την απόλυτη αλήθεια που απαντά σε όλα του τα ερωτήματα, απλά ζει σε άλλο σύμπαν, ή αλλιώς στην κοσμάρα του. (Δεν εννοώ κανέναν προσωπικά, γενικά μιλάω εδώ).

Ο εγωισμός οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αυτοκαταστροφή. Όποιος καθοδηγείται από αυτό το κατώτερο και θρασύδειλο συναίσθημα, θα ξυπνήσει μια μέρα, μετά από πολλά ίσως χρόνια, και θα δει ότι ήταν μακριά νυχτωμένος, από την πραγματική του ζωή.

Υπάρχει σεξ πέρα από το σεξ, υπάρχει αίσθηση πέρα από την αίσθηση, οργασμός πέρα από τον οργασμό, υπάρχουν βάθη του κορμιού και της ψυχής που όποιος φτάνει εκεί μπορεί να νιώσει για μια στιγμή ή και για πάντα αθάνατος. Για να φτάσει κανείς ως εκεί πρέπει να κάνει τον Έρωτα θεό του. Ο Έρωτας είναι πολύ γενναιόδωρος αφέντης, όμως απαιτεί ένα πράγμα από τους πιστούς του, για να τους δώσει το οτιδήποτε: Να πας με κάποιον μόνο επειδή τον γουστάρεις, επειδή μιλάει στα βαθύτερα στρώματα της υπόστασής σου και αυτό να το κάνεις χωρίς να ζητήσεις απολύτως τίποτε, πέραν από το μέγα θαύμα του έρωτα που θα σου χαριστεί. Ο Έρωτας τιμωρεί σκληρά αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να παρέχουν το σεξ ως αντάλλαγμα για ο,τιδήποτε!!

Επίσης έχω να πω ότι από μια σχέση μαζί μου, μια γυναίκα μπορεί να έχει να κερδίσει περισσότερα απ' όσα θα της προσφέρει ένας ολόκληρος γάμος, ή να το πω ακόμη καλύτερα, ίσως να της προσφέρει αυτό που θα την κάνει να διαλέξει σωστά το ποιον θα παντρευτεί. Καμμία γυναίκα δεν καταστράφηκε επειδή δεν μπορούσε να με έχει μόνο για την πάρτη της, έστω κι αν στεναχωρήθηκε όταν με είδε να φεύγω. Στο τέλος μένουν τα θετικά, εφόσον αυτά ήταν που ήθελα ν' αφήσω πίσω μου. Καρατσεκαρισμένο ιστορικά!!

Αγαπητή μου Ρουμάνα, νιώθω ότι όταν μιλάμε περί σεξ, δεν αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Στο τέλος ρε Χάος θα με κάνεις να τον στέλνω εγώ η ίδια να βρει καμία, έτσι επειδή τον αγαπώ και δεν θέλω να υποφέρει…:P


Δεν ξέρω αν είναι γραμμένο στο ΔΝΑ μας να θέλουμε περισσότερους συντρόφους ή είναι ζήτημα προσωπικής η συλλογικής επιλογής, αλλά εγώ προσωπικά δεν λειτουργώ αν δεν αγαπώ. Βρε δεν πα να είναι και το κορμί του γιου ενός Ωνάση(κορμαρα που εχει και πολλα λεφτα δηλαδη..απόλυτο αφροδισιακό)... πώς το είπες καπου?... «δεν μου κάνει κούκου». :P
Τώρα... αν όντως οι άντρες λειτουργούν διαφορετικά, λυπάμαι… και χαίρομαι για άλλη μια φορά που έτυχε να γεννηθώ γυναίκα.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Χάος... παρόλα τα όσα όμορφα και καλά που γράφεις για τη γυναίκα σου και πόσο την αγαπάς... εγώ ειλικρινά δε θα ήθελα να είμαι γυναίκα σου.

Θεωρώ ότι όταν αγαπάς κάποιον και είσαι ευτυχισμένος μαζί του, αν θες πραγματικά, βρίσκεις τρόπους να ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή μαζί του και έτσι να μην υπάρχει κορεσμός.
Μπορεί πάλι αυτό να είναι μια ροζ σκέψη πλασμένη πλάι στο πριγκιπόπουλο.

Αλλά αν ισχύουν όλα αυτά που λες για όλους τους άντρες, τότε όλοι οι άντρες που είναι παντρεμένοι μια δεκαετία και που οι αρχές τους δεν τους επιτρέπουν το κέρατο ή δεν έχουν την ικανότητα να δικαιολογήσουν στη συνείδηση τους το κέρατο όπως εσύ, είναι απόλυτα δυστυχισμένοι.
Αν δέχονται να είναι τόσο δυστυχής όλοι αυτοί οι άντρες ... τότε τι να πω...
Μιλάμε για την καταστροφή των ανθρώπων.. οι μισοί απόλυτα δυστυχισμένοι και οι άλλοι μισοί ψεύτες για να δικαιολογήσουν αυτό που η κοινωνία μας δεν αποδέχεται (την μη μονογαμία)


Προσωπικά πιστεύω ότι επειδή είσαι ένας πολύ έξυπνος και μορφωμένος άντρας, ότι έχεις καταφέρει να έχεις τη συνείδηση σου καθαρή για το κέρατο με έναν απίστευτο τρόπο.
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά και από προσωπική περιέργεια, θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα να συζητήσω και με τη γυναίκα σου και να δω πως το σκέφτεται αυτή το ίδιο θέμα (μιας που σκέφτεστε ίδια) και αν και αυτή πιστεύει ότι ο άνθρωπος είναι μη μονογαμικό ον, κι αν και αυτή με μια καλή ευκαιρία δεν θα διέλυε μεν το σπίτι της αλλά θα έκανε σεξ με κάποιον άλλο (όπως αντιλαμβάνομαι ότι θα έκανες με άνεση εσύ, αν δεν το κάνεις ήδη)
Ελπίζω ότι δε μπαίνω σε πολύ προσωπικά σου χωράφια, κι αν το κάνω ζητάω εκ των προτέρων συγγνώμη ειλικρινά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Θεωρώ ότι όταν αγαπάς κάποιον και είσαι ευτυχισμένος μαζί του, αν θες πραγματικά, βρίσκεις τρόπους να ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή μαζί του και έτσι να μην υπάρχει κορεσμός.
Μπορεί πάλι αυτό να είναι μια ροζ σκέψη πλασμένη πλάι στο πριγκιπόπουλο.
Κάτσε ρε ΚουΕ γιατί εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω....
Πως γίνεται δηλαδή;
Θα το κάνεις και έτσι, θα το κάνεις και αλλιώς, στο χαλί, στο τραπέζι, πάνω στο ψυγείο, μέσα στο ψυγείο, πάνω στο πατάρι, .....ε κάποια στιγμή θα εξαντλήσεις όλες τις δυνατές εφαρμογές.
Θέλεις και κάτι διαφορετικό πως να το κάνουμε...
Και όπως είπα και πιο πριν, δεν είναι μόνο η ερωτική πράξη αυτή καθ' αυτή που σε τραβάει, αλλά είναι περισσότερο το φλερτ, το παιχνίδι που κάνεις με μια γυναίκα μέχρι να μπει το γκολ, το οποίο δεν είναι καθόλου δεδομένο, σε αντίθεση με τη γυναίκα-σχέση σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Διαβασα στα γρηγορα ολα τα ποστ απο τοτε που ειχα ποσταρει. Αν και δε θυμαμαι καν αν ειχα ποσταρει.

Το μονο που μου εμεινε απο ολα τα κειμενα ηταν : "σεξ" "γυναικες" "πολλες"

Damn i'm improving !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Poniro Ksotikouli

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα.
Καλά, εγώ δέχομαι πως πολλοί είναι πολυγαμικοί, όμως γιατί οι 2 φανατικοί του θέματος δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα σε κάποιους μας να είμαστε μονογαμικοί και χαρούμενοι με αυτό?

Αποφασίσατε δηλαδή πως περιορίζουμε τον εαυτό μας και είμαστε δυστυχισμένοι μέσα μας και πρέπει να το δεχτούμε? :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Aντι να χαιρονται που υπαρχουν και μονογαμικοι και μενει περισσοτερος κοσμος single γι'αυτους....τς...τς...τς.....αχαριστία παιδι μου σου λεω ! :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Σε άλλα κοινωνικά σχήματα ας μην ξεχνάμε πως η πολυγαμία επιτρέπεται και το οικογενειακό μοντέλο είναι διαφορετικό...

Νομίζω άκουγα σε μια εκπομπή στην τηλεόραση για μια χώρα στην οποία ο άντρας το σκέφτεται πολύ πριν απατήσει την ή τις συζύγους του, γιατί η ανύπαντρη κοπέλα μπορεί μετά να τον εκβιάσει να την παντρευτεί κι εκείνη. Αυτό σημαίνει έξοδα (πρέπει να την αγοράσει απ' το μπαμπά της ο οποίος με τα χρήματα μπορεί να πάρει μια καινούργια γυναίκα για τον εαυτό του :D), κάτι που δεν είναι πάντα ευπρόσδεκτο, κι έτσι οι περιπτώσεις μοιχείας είναι ελάχιστες. :D

Η ασφάλεια της μονογαμίας είναι μια πλάνη (το ξέρω από πρώτο χέρι) αλλά είναι και η μόνη που ξέρουμε πως να χειριστούμε (ή έστω έτσι νομίζουμε). Η αγάπη όπως την μάθαμε από τα παραμύθια είχε κακές μητριές - τι άδικο- αλλά ποτέ άπιστους συζύγους! Και είναι πάντα ρομαντικό να σε αφήνουν να πιστεύεις πως είσαι μοναδική...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Προσωπικά πιστεύω ότι επειδή είσαι ένας πολύ έξυπνος και μορφωμένος άντρας, ότι έχεις καταφέρει να έχεις τη συνείδηση σου καθαρή για το κέρατο με έναν απίστευτο τρόπο.
Πραγματικά όσα έγραψε ο Great Chaos ομολογώ ότι με downιασαν. Αν τα δεχθώ ως το συμπέρασμα ενός ~40άρη για τη ζωή, με τόσα χρόνια παραπάνω εμπειριών, τότε omg που λένε! Αλλά μάλλον έχει δίκιο η Κακή Επιρροή στο quoted text, ότι είναι ο τέλειος τρόπος για να έχεις τη συνείδηση σου καθαρή. Πάντως, με έβαλε σε σκέψεις...:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Πάντως, με έβαλε σε σκέψεις...:worry:
Ο Χάος μας το κάνει συχνά αυτό γιατί μας παρουσιάζει πλευρές ενός θέματος που απορρίψαμε εξαρχης ως bad, αλλά ο τρόπος που τα παρουσιάζει, τα επιχειρήματα που φέρνει είναι λογικότατα...και λες...μπας και κάνω λάθος? ο Χάος μας έμαθε να αμφισβητούμε και να ψάχνουμε πέρα από αυτό μου μας έμαθαν μέχρι σήμερα ότι είναι σωστό. Βέβαια δεν είναι ανάγκη να συμφωνησούμε στα πάντα, το ζήτημα είναι να δούμε περισσότερες πτυχές ενός θέματος [FONT=&quot]...
[/FONT]
(εγώ δεν σου ξαναμιλώ για σεξ-απιστια Χάος, παραλίγο να με πείσεις να τον στειλω για πορτοκαλια... μόλις ένιωθα το φρέσκο αεράκι της αλλαγής να κτύπα...τσακ, έκλεισα το παράθυρο):P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Κάτσε ρε ΚουΕ γιατί εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω....
Πως γίνεται δηλαδή;
Θα το κάνεις και έτσι, θα το κάνεις και αλλιώς, στο χαλί, στο τραπέζι, πάνω στο ψυγείο, μέσα στο ψυγείο, πάνω στο πατάρι, .....ε κάποια στιγμή θα εξαντλήσεις όλες τις δυνατές εφαρμογές.
Θέλεις και κάτι διαφορετικό πως να το κάνουμε...
Και όπως είπα και πιο πριν, δεν είναι μόνο η ερωτική πράξη αυτή καθ' αυτή που σε τραβάει, αλλά είναι περισσότερο το φλερτ, το παιχνίδι που κάνεις με μια γυναίκα μέχρι να μπει το γκολ, το οποίο δεν είναι καθόλου δεδομένο, σε αντίθεση με τη γυναίκα-σχέση σου.

τι να σου πω βρε πειρατή μου....
όπως είπα και στο ποστ μου, αυτό το θεωρώ.... και επίσης συμπλήρωσα ότι ίσως είναι μια ροζ σκέψη βαλμένη δίπλα σε πριγκιπόπουλο

αν προσπαθήσω να το αναλύσω λίγο περισσότερο... θα πω ότι, κι εγώ έχω υπάρξει σε πολύχρονη σχέση άνω της δεκαετίας και το σεξ ήταν οκ....
Μπορεί να μην είχε το τρακ που είχε τις πρώτες φορές αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχει άλλα πράγματα....
Μπορεί να το έχεις ήδη κάνει σε όλα τα δωμάτια όπως λες, αλλά πλέον είναι με αγάπη... με πολύ αγάπη...
Κι ίσως τότε να μην είναι σεξ με την έννοια που το λέει το χάος αλλά so what? είναι έρωτας... είναι κάνω έρωτα στον άντρα μου ή στη γυναίκα μου
και ΑΝ γουστάρω, μπορώ ρε παιδιά να του κάνω και σεξ
(εκτός αν είσαι απ τα άτομα που λένε, με τη γυναίκα μου/ άντρα μου, δεν μπορώ να κάνω σεξ γιατί είναι η μάνα/πατέρας των παιδιών μου και πρέπει να κάνουμε μόνο ιεραποστολικό :knife:)

όσο για το φλερτ... τι να σου πω... και πάλι κι αυτό δε μπορώ να το καταλάβω
ίσως είναι guys thing.... να μην μπορείτε να φλερτάρετε τη γυναίκα σας? γιατί??? τι παραπάνω έχει μια ξένη απ τον άνθρωπο σας?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
όσο για το φλερτ... τι να σου πω... και πάλι κι αυτό δε μπορώ να το καταλάβω
ίσως είναι guys thing.... να μην μπορείτε να φλερτάρετε τη γυναίκα σας? γιατί??? τι παραπάνω έχει μια ξένη απ τον άνθρωπο σας?

Ναι ρε 'σεις!!! Γιατι σταματάτε να φλερτάρετε τις γυναίκες σας?!!! Εκείνες το έχουν εξ ίσου ανάγκη με τις νέες γνωριμίες σας. Ίσως και παραπάνω... :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ghelly

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,188 μηνύματα.
Το κακό είναι να θεωρηθεί ο/η σύντροφος δεδομένος. Εκεί μπορεί κάλλιστα να χαθεί η μπάλα. Όσο για το αν χρειάζεται το φλερτ κατά τη διάρκεια πια της σχέσης...ΣΑΦΩΣ και χρειάζεται. Ακόμα και με το πιο απλό βλέμμα, όταν δηλώνει επιθυμία, αναζωπυρώνεται η ένταση και το πάθος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

avenger...

Νεοφερμένος

Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Καλά, εγώ δέχομαι πως πολλοί είναι πολυγαμικοί, όμως γιατί οι 2 φανατικοί του θέματος δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα σε κάποιους μας να είμαστε μονογαμικοί και χαρούμενοι με αυτό?

Αποφασίσατε δηλαδή πως περιορίζουμε τον εαυτό μας και είμαστε δυστυχισμένοι μέσα μας και πρέπει να το δεχτούμε? :P

Συμφωνώ!!!;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Ναι ρε 'σεις!!! Γιατι σταματάτε να φλερτάρετε τις γυναίκες σας?!!! Εκείνες το έχουν εξ ίσου ανάγκη με τις νέες γνωριμίες σας. Ίσως και παραπάνω... :(


Αυτό θέλω να το μάθω κι εγώ.. και άπαξ και χάσεις το φλερτ, συνήθως μετά από λίγο χάνεις και την μπάλα.. :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Aντι να χαιρονται που υπαρχουν και μονογαμικοι και μενει περισσοτερος κοσμος single γι'αυτους....τς...τς...τς.....αχαριστία παιδι μου σου λεω ! :hehe:
Γιατί ρε συ Λόρι, τι σημασία έχει αν είναι μονογαμικοί ή singles;
Το ίδιο εργαλείο κουβαλάνε....:)

τι να σου πω βρε πειρατή μου....
όπως είπα και στο ποστ μου, αυτό το θεωρώ.... και επίσης συμπλήρωσα ότι ίσως είναι μια ροζ σκέψη βαλμένη δίπλα σε πριγκιπόπουλο

αν προσπαθήσω να το αναλύσω λίγο περισσότερο... θα πω ότι, κι εγώ έχω υπάρξει σε πολύχρονη σχέση άνω της δεκαετίας και το σεξ ήταν οκ....
Μπορεί να μην είχε το τρακ που είχε τις πρώτες φορές αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχει άλλα πράγματα....
Μπορεί να το έχεις ήδη κάνει σε όλα τα δωμάτια όπως λες, αλλά πλέον είναι με αγάπη... με πολύ αγάπη...
Κι ίσως τότε να μην είναι σεξ με την έννοια που το λέει το χάος αλλά so what? είναι έρωτας... είναι κάνω έρωτα στον άντρα μου ή στη γυναίκα μου
και ΑΝ γουστάρω, μπορώ ρε παιδιά να του κάνω και σεξ
(εκτός αν είσαι απ τα άτομα που λένε, με τη γυναίκα μου/ άντρα μου, δεν μπορώ να κάνω σεξ γιατί είναι η μάνα/πατέρας των παιδιών μου και πρέπει να κάνουμε μόνο ιεραποστολικό :knife:)

όσο για το φλερτ... τι να σου πω... και πάλι κι αυτό δε μπορώ να το καταλάβω
ίσως είναι guys thing.... να μην μπορείτε να φλερτάρετε τη γυναίκα σας? γιατί??? τι παραπάνω έχει μια ξένη απ τον άνθρωπο σας?

Αυτό θέλω να το μάθω κι εγώ.. και άπαξ και χάσεις το φλερτ, συνήθως μετά από λίγο χάνεις και την μπάλα.. :/:
Πρώτα απ' όλα, δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιβαστώ με Οκ σεξ. Θα μπορούσα να συμβιβαστώ ίσως με έναν οκ καφέ, με ένα οκ φαγητό, αλλά με ένα οκ σεξ, ΠΟΤΕ !!!
Το θέμα φλερτ της συζήγου ή της σχέσης εμένα προσωπικά μου είναι αδιανότητο.
Πρώτον είναι δεδομένο οτι θα πέσει. Κι αν δεν πέσει κάποια στιγμή, έτσι για αλλαγή, θα ξέρεις οτι είναι στημένο, και θα πέσει την επόμενη φορά. Αλλωστε και η ίδια εσένα θα σκεφτεί όταν θα θέλει σεξ.
Αλλά ακόμα κι αυτό δεν είναι ο βασικότερος λόγος που με απωθεί σαν ιδέα.
Ο βασικότερος λόγος είναι οτι, φλερτάρεις μια γυναίκα που ξέρεις από πριν οτι θα πέσει, αλλά ακόμα κι αν σου κάνει τα παιχνίδια της για να μην τη θεωρήσεις δεδομένη, πάλι το ίδιο φαγητό θα φας.
Προσωπικά δεν μπορώ να το συγκρίνω με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει κάθε φορά η αντίδραση και η συμπεριφορά μιας διαφορετικής γυναίκας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Πρώτα απ' όλα, δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιβαστώ με Οκ σεξ. Θα μπορούσα να συμβιβαστώ ίσως με έναν οκ καφέ, με ένα οκ φαγητό, αλλά με ένα οκ σεξ, ΠΟΤΕ !!!
όταν είπα ΟΚ εννοούσα ότι το σεξ ήταν μια χαρά και χωρίς πρόβλημα
σκέφτηκα ότι δεν χρειαζόταν εκτενής αναφορά για το πόσο σούπερ ήταν :P


όσο για τα υπόλοιπα που λες, τα θεωρώ σεβαστά και φυσικά δικαίωμα σου
ευχαριστώ ταυτόχρονα το θεό που δεν είναι όλοι οι άντρες σαν εσένα :P:P:P:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top