• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Αφαίρεση ελιάς

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Αφαίρεσα μια πέρυσι λίγο πριν από το καλοκαίρι, στην κοιλιά μου, η οποία ήταν στο μέγεθος φακής έξω από το δέρμα και είχε αρχίσει να με ενοχλεί (την είχα πληγώσει δυο-τρεις φορές και είχε αρχίσει να μεγαλώνει μια νέα ελιά πάνω στην παλιά :sick:).
Η δερματολόγος είναι κουμπάρα της μάνας μου και δεν πλήρωσα τίποτα. Η επέμβαση κράτησε γύρω στα 10 λεπτά. Αν θυμάμαι καλά μου έκανε τοπική αναισθησία. Δεν πόνεσα καθόλου.
Μου σύστησε να μην τη δει καθόλου ο ήλιος και μου είπε να βάζω μια επουλωτική κρέμα (kelosoft ή madecasol).
Έχει μείνει ένα αχνό λευκό σημάδι αλλά ελάχιστα φαίνεται και σίγουρα δεν είναι αντιαισθητικό. Αυτό όμως εξαρτάται και από το δέρμα σου, όπως είπε παραπάνω και η rosa.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

woochoogirl

Τιμώμενο Μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,971 μηνύματα.
Απλά πρόσεχε γιατί είναι πάνω από το χείλος, άρα σε σημείο που θα το κινείς συχνά λόγω ομιλίας και μορφασμών και αυτό μπορεί να μεγαλώσει το τραύμα ή να ανοίξει τα ράμματα. Αφαίρεσα πέρυσι τρεις ελιές, ε τη μία που ήταν στη μέση, σε ένα απότομο γύρισμα της έσπασα τα ράμματα και μου χει μείνει ένα μεγάλο σημάδι σαν πεταλούδα τώρα. Ίσως να σε βοηθήσει και κάποια κρέμα για ανάπλαση του δέρματος όταν στεγνωσει για τα καλα η πληγη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

HappyDays

Νεοφερμένος

Η HappyDays αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, φαντάσου πόσες λέξεις είναι ένα βίντεο. Νομίζω θα λυθούν αρκετές απορίες και θα βρεις απαντήσεις σε ένα βιντεάκι που έχω βρει στο YouTube σχετικά με το θέμα. Είναι από έναν έλληνα πλαστικό χειρουργό που δείχνει πως αφαιρούνται οι ελιές με λέιζερ: https://www.youtube.com/watch?v=ckjSA1D0LRM και πιστεύω ότι η εικόνα μιλάει από μόνη της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Κουλ, πολύ καλό το βίντεο, αλλά εμένα δεν είναι επίπεδη αυτή που έχω. Είναι λίγο πεταχτούλα, οπότε υποθέτω δε θα' ναι τόσο εύκολο.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

HappyDays

Νεοφερμένος

Η HappyDays αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Κουλ, πολύ καλό το βίντεο, αλλά εμένα δεν είναι επίπεδη αυτή που έχω. Είναι λίγο πεταχτούλα, οπότε υποθέτω δε θα' ναι τόσο εύκολο.:/:
Ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς γιατροί δεν είμαστε. Στείλε στον πλαστικό ένα email, πες του ότι είδες το βίντεο και ότι η δικιά σου είναι αλλιώς και να σου πει αν διαφέρει σε κάτι. Δεν χάνεις τίποτα. Αφού το site του το γράφει, θα βρεις και το email του εκεί, φαντάζομαι. ;) :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Δεν ξέρω αν τελικά την έβγαλες αλλά με τη σειρά μου θα πω μερικά πράματα που δυστυχώς οι γιατροί αμελούν να ενημερώσουν:

Είχα κι εγώ μια ελίτσα, αρκετά πάνω απο το στήθος. Σεξουαλικότατη μεν, επικίνδυνη δε, αφού δεν ήταν και ο,τι καλύτερο να τη βλέπει ο ήλιος. Παράλληλα, τη τραυμάτιζα ενίοτε με κάποιο κόσμημα. Πεταχτουλα σα τη δική σου.
Διάφοροι γιατροί κατά καιρούς με είχαν συμβουλεύσει να την αφαιρέσω καλού κακού.

Ετσι κι εγώ την αφαίρεσα χειρουργικά σε γενικό χειρούργο με ''όνομα''- ειδίκοτητα δερματολόγος/ογκολόγος. Η διαδικασία πανεύκολη, 4 λεπτά υπόθεση. Επειτα γαζούλα, όχι ήλιος και αναπλαστική κρεμούλα.

Δυστυχώς όμως χωρίς να με ενημερώσει κανείς προηγουμένως, ο οργανισμός μου αντέδρασε στο ''κόψιμο'' και δημιούργησε υπερτροφική ουλή (όταν εξέχει). Μικρή μεν αλλά δεν το περίμενα, καθώς τρόμαζα να μην μετατραπεί σε χηλοειδές (όταν η προεξοχή επεκτείνεται και σε υγιή ιστό.....). Νύχτες δεν έκλεισα μάτι κι αποφάσισα να το ψάξω μέχρι τέλους. Αρχίζω που λέτε τον μαραθώνιο:

Πρώτη επίσκεψη στο γιατρό που με χειρουργησε. Μου δίνει μια αλοιφή, δε με ενθουσίαζει, τον παρατάω.
Δεύτερη επίσκεψη σε διάσημο πλαστικό χειρούργο του Υγεία, με συμβουλεύει να απευθυνθώ στο Συγγρό με τους πιο κορυφαίους Δερματολόγους.
Πρωι πρωι με νουμεράκι και πολύωρη αναμονή, με δέχεται ομάδα γιατρών και βοηθών κυριολεκτικά ''ξεπετώντας'' με και με στέλνουν στον τομέα κρυοπηξίας.
Στον τομέα μου κλείνουν ραντεβού χωρίς να μου έχουν εξηγήσει τι είναι η κρυοπηξία και γιατί να την κάνω. Υπομένω και φέρομαι ευγενικά. Ρωτάω μια και δυο και με γράφουν. Αφού έχω αναμένει ώρες(!) και το μάτι μου είναι έτοιμο να κορομηλιάσει απο τα νεύρα, μπαίνω φουριόζα στο γραφείο των γιατρών '' τι είναι η κρυπηξία και γιατί κανείς δε μου δίνει σημασία, απαιτώ να με φροντίσετε!!!'':redface: Καλείται η προισταμένη του τομέα;) και ασχολείται μαζι μου δέκα ολόκληρα λεπτά(!) εξηγώντας μου πως πρόκειται για άζωτο στους -100 που ψεκάζεται στην ουλή. Χωρίς να είναι σίγουρη για το απότελεσμα, με αφήνει στο έλεος. Φεύγοντας απο το νοσοκομείο αρχίζω να ψάχνω στο ίντερνετ και να ρωτάω.
Μετά απο πολλές σκέψεις, αποφασίζω ενστικτωδώς να μην το κάνω γιατί αφού αντέδρασε ο οργανισμός μου μια φορά, γιατί να μην αντιδράσει δεύτερη: (το χειρότερο αποτέλεσμα θα ήταν να πρηστεί, να τσούζει και να με τρώει, να μεγαλώσει).
Πέμπτη ((επίσημη)) επίσκεψη σε δερματολόγο συστημένη ((στου διαόλου τη μάνα)): Μου προτείνει αυτοκόλλητα κορτιζόνης (πανάκριβα) και τα βάζω για ένα μήνα. Τα αποτελέσματα προσωρινά. Έπειτα μου προτείνει ενέσεις κορτιζόνης οχι μια φορά αλλά 3 φορές τουλάχιστον. Θορυβούμαι στο ακουσμα κορτιζόνης ειδικά σε σημείο κοντά στο στήθος μου.
Το ψάχνω και αποφασίζω να μην το ακολουθήσω ενστικτωδώς ξανα.

Φτάνει η ώρα απολογισμού: Και τώρα τι κάνουμε; Τότε η ουλή παράμενε υπερτροφική, κόκκινη, με έτρωγε και με ''έκαιγε''. Ο φόβος για χηλοειδές συνέχιζε, αλλά ευτυχώς δεν είχα δει επέκταση. Περίπου στο μέγεθος φασολιού η όλη ιστορία.

Πως δεν το σκέφτηκα; Κλείνω ραντεβού σε γνωστή οικογενειακή φίλη δερματολόγο. Της εξηγώ πως έχουν τα πράματα και τι πέρασα. Μου λέει καταρχάς μπράβο (το είχα κι αυτό ανάγκη να το ακούσω), πως ο χειρούργος μου έκανε καλή δουλειά, πως έτυχε αυτό που συνέβη και πως έκανα καλά που δεν ακολούθησα καμμία μέθοδο διότι (όπως είχα κι εγώ σκεφτεί ΧΩΡΙΣ να είμαι γιατρός!!) αφού αντέδρασε μία, γιατί να μη αντιδράσει δέυτερη; Μου προτείνει μια κρέμα (πανάκριβη) κι ας δούμε πως θα πάει και έπειτα βλέπουμε.
Αντε λέω εδώ που φτάσαμε ας την πάρω.

Μασάζ για 3 μήνες, πρωι βράδυ ιεροτελεστία. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό! Η υπερτροφία εξαφανίστηκε! Εγινε επίπεδη, το χρώμα της έστρωσε, ούτε φαγούρα ούτε κάψιμο! Την έχω διακόψει περίπου 5 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα. Εξακολουθώ να βάζω αντιηλιακή και να μη φαίνεται πλέον σχεδόν τίποτα παρά το κλασσικό, σεξουαλικό (έτσι το ονομάζω:P) σημαδάκι.

Το συμπέρασμά μου:1. Ο,τιδήποτε αποφασίζετε να κάνετε σκεφτείτε το και γνωρίστε όλες τις συνέπειες θετικές/αρνητικές.
2. Μερικοί γιατροί είναι γτπ:redface: και φραγκοφονιάδες
3. Ποτέ μην τα παρατάς και κάνεις όσα σου λένε οι άλλοι αν δεν είσαι σιγουρος/η δε μπα ναναι γιατροί κι αστρονάυτες!
4. Είμαι πολύ χαρούμενη με την έκβαση της ιστορίας, παρά την ταλαιπωρία.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Κι όλα αυτά για μια ελίτσα; Πωπω, τρομοκρατήθηκα τώρα.:(

Εγώ δεν την έχω βγάλει ακόμα, εκτός του ότι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, σκέφτομαι ότι καλοκαιριάτικα δε λέει να το κάνω, λόγω ήλιου/μπάνιων κτλ, οπότε θα πάω μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αν και έτσι κι αλλιώς είμαι φοβητσιάρα με αυτά, οπότε για να το κάνω θα πρέπει κι εγώ να είμαι τελείως σίγουρη και να έχω ενημερωθεί πλήρως.
Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστεί να γίνουν όλα αυτά που έκανες εσύ και να πάνε όλα καλά.:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
εγω εχω δυο μικρουλες στην πλατη και δυο φορες που ετυχε να παω στον γενικο χειρουργο για αλλο θεμα και τις εβλεπε μου ελεγε οτι καποια στιγμη θα πρεπει να τις αφαιρεσω. προσωπικα δεν ειμαι ατομο που θα πηγαινα να κανω μια επεμβαση μικρη ή μεγαλη χωρις να εχω καποια ενοχληση αλλα και επειδη ειδικα για τις ελιες ακουστηκαν αντιθετες αποψεις. αλλοι λενε οτι δεν ειναι καλο να τις αφαιρεις αλλοι οτι ειναι καλυτερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Επειδή συνέβη σε μενα, δε σημαίνει θα συμβεί και σε σενα. Ειναι οργανισμοι κι οργανισμοι. Καλό είναι να ξέρεις τα παντα ενδεχόμενα. Επίσης, οχι τωρα καλοκαίρι καλα σκεφτηκες δεν πρεπει να σε βλεπει ηλιος. Κοιτα να δεις, προκειμενου μια ελια να ενεχει αλλους κινδυνους σοβαρους.. δεν κοιτας τη μοστρα. Θελω να πω, μου τυχαινε δε μου τυχαινε αυτο, θα την εβγαζα προκειμενου να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Αλλά θα προτιμούσα να με είχε ενημερώσει κάποιος προηγουμένως. Αυτο που συνεβη ηταν καθαρα αισθητικο (ουσιαστικα πολύ μικρό, διοτι εγω το υπερμεγεθυνα στο μυαλο μου) αλλά και παλι- τι κοιταμε πρωτα; Την υγεια μας κι ολα τα υπολοιπα λυνονται. Οπως ειδες, με καθόλου, λίγη ή πολυ ταλαιπωρια, λυνονται;)

εγω εχω δυο μικρουλες στην πλατη και δυο φορες που ετυχε να παω στον γενικο χειρουργο για αλλο θεμα και τις εβλεπε μου ελεγε οτι καποια στιγμη θα πρεπει να τις αφαιρεσω. προσωπικα δεν ειμαι ατομο που θα πηγαινα να κανω μια επεμβαση μικρη ή μεγαλη χωρις να εχω καποια ενοχληση αλλα και επειδη ειδικα για τις ελιες ακουστηκαν αντιθετες αποψεις. αλλοι λενε οτι δεν ειναι καλο να τις αφαιρεις αλλοι οτι ειναι καλυτερα.


Το συμπερασμα που εχω βγαλει εγω είναι αρκεί να μη σε ενοχλεί, να μην αλλαζει και να μην τη βλεπει ο ήλιος. Αν δε συμβαίνουν αυτά, δεν υπαρχει κανενας λογος να τη βγαλεις. Πολλοι γιατροι την τσεπη τους κοιτανε, λογικο ειναι να σου πουν ''βγαλτες'' αλλα αν δεν υπαρχει λογος, γιατι; Αυτη που χει η princess στο προσωπο τη βλεπει χειμωνα καλοκαιρι ο ηλιος οποτε δεν ειναι και τιποτα να την αφαιρεσει. Ουδετερο και προληπτικο θεωρω. Εσυ που'χεις στην πλατη, δεν ειναι αναγκαιο ειδικα αν δε σε ενοχλει. Παντως πολλες γνωμες αν δε σε μπερδευουν ειναι καταλυτικες ωστε να βγαλεις συμπερασμα. Καποιοι μου λενε πως οι πολλες γνωμες τους μπερδευουν. Εμενα αντιθετα, με ξεμπλοκαρουν και αποφασιζω στο τελος μονη μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Devian

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Άμα είναι κάπως έτσι σε εκλιπαρώ μη την αφαιρέσεις :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι είναι, να φανταστείς στο δρόμο μας μπερδεύουν.:redface:
Νο.
Είναι πιο κάτω στην άκρη των χειλιών και όχι τόσο μαύρη.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devian

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
then I guess its fιne
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
then I guess its fιne

Κάτι τέτοια μου λεγανε κι εμενα κι αρνιόμουν να τη βγάλω γι αυτο τώρα μου μεινε το ψωνιο με το σημαδι, (όπως λεει μια φίλη ''δε φταιω γω που μαι ψωνιο, οι αλλοι με κανανε'' χαχαχχ)
Ρε!!!:P ειναι θεμα υγειας, αλλα τι να πεις..........................................
αααανδρες............:P:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RunawayDreamer

Δραστήριο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα.
και εγώ έχω μια ελιά λίγο πιο έξω/πάνω από τον αφαλό και μια λίγο πιο κάτω από τον αφαλό κεντρικά... ντρέπομαι πραγματικά να βγω το καλοκαίρι στην παραλία λόγω των ελιών...σκέφτομαι να τις βγάλω αλλά φοβάμαι γιατί ακούω ότι άμα τις βγάλεις ξαναμεγαλώνουν.. δεν προεξέχουν, άρα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
και εγώ έχω μια ελιά λίγο πιο έξω/πάνω από τον αφαλό και μια λίγο πιο κάτω από τον αφαλό κεντρικά... ντρέπομαι πραγματικά να βγω το καλοκαίρι στην παραλία λόγω των ελιών...σκέφτομαι να τις βγάλω αλλά φοβάμαι γιατί ακούω ότι άμα τις βγάλεις ξαναμεγαλώνουν.. δεν προεξέχουν, άρα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Τι ντρέπεσαι βρε παιδάκι μου! Ντροπή ειναι οι ελίτσες;;
Ξαναμεγαλώνουν;; Τι ειναι να ξαναβγουν; Φακές ή φασόλια να φυτρώνουν; Ημαρτον, ποιος στις ειπε αυτες τις αηδιες;
Δεν ξαναμεγαλώνουν, δεν ξαναφυτρώνουν. Περίμενε λεω γω κανα δύο χρόνια ακόμα κι οταν εχεις ενημερωθει πλήρως και κατασταλαγμένα, αποφασίζεις αν θα τις βγαλεις ή οχι, ρωτα εν τω μεταξύ και τους γονεις σου, καποιο δάσκαλο, εναν ενηλικα τελοσπαντων γιατι τα παιδια ο,τι ναναι λετε μεταξυ σας. Ξυλο που θελετε:P
:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RunawayDreamer

Δραστήριο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα.
Τι ντρέπεσαι βρε παιδάκι μου! Ντροπή ειναι οι ελίτσες;;
Ξαναμεγαλώνουν;; Τι ειναι να ξαναβγουν; Φακές ή φασόλια να φυτρώνουν; Ημαρτον, ποιος στις ειπε αυτες τις αηδιες;
Δεν ξαναμεγαλώνουν, δεν ξαναφυτρώνουν. Περίμενε λεω γω κανα δύο χρόνια ακόμα κι οταν εχεις ενημερωθει πλήρως και κατασταλαγμένα, αποφασίζεις αν θα τις βγαλεις ή οχι, ρωτα εν τω μεταξύ και τους γονεις σου, καποιο δάσκαλο, εναν ενηλικα τελοσπαντων γιατι τα παιδια ο,τι ναναι λετε μεταξυ σας. Ξυλο που θελετε:P
:)

αχ, δε ξέρω μωρέ..είμαι φοβιτσιάρα και ότι ακούω τα πιστεύω. Ναι, θα περιμένω, αλλά πφφφ, δε μπορώ. Θέλω να φύγουν!!!
Ντρέπομαι γιατί, για μένα, είναι αντιαισθητικές..είναι περίεργο αλλά εγώ δε νιώθω άνετα να τις βλέπουν... :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
αχ, δε ξέρω μωρέ..είμαι φοβιτσιάρα και ότι ακούω τα πιστεύω. Ναι, θα περιμένω, αλλά πφφφ, δε μπορώ. Θέλω να φύγουν!!!
Ντρέπομαι γιατί, για μένα, είναι αντιαισθητικές..είναι περίεργο αλλά εγώ δε νιώθω άνετα να τις βλέπουν... :redface:


Κακως! Αυτα ειναι κομπλεξ που πρεπει να ξεπερασεις , αυτη εισαι με τις ελιες σου κι αμα ακομα δε σαρεσουν σε μερικα χρονια, πηγαινε βγαλτες. Και να μαθεις να μην εισαι τοσο ευπιστη και στο κατω κατω μεγαλη κοπελα εισαι, οχι 12 χρονων. Αν παει καποιος και σου πει ''πεσε απο τον γκρεμο'' θα το κανεις; Οσο παραλογο σου μοιαζει εσενα αυτο, αλλο τοσο εμενα μου ακουγεται να λες οτι πιστεψες οτι οι ελιες ξαναφυτρωνουν. Grow up, η ζωη σημερα σας θελει μαγκες!
Αμα ειναι να ακουμε τον καθε εναν και την καθε μαλακια που μας τσαμπουναει, καλυτερα ας κρεμαστουμε μια ωρα αρχυτερα.
Ειμαι καπως ωμη, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τα λεω για καλο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RunawayDreamer

Δραστήριο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα.
Κακως! Αυτα ειναι κομπλεξ που πρεπει να ξεπερασεις , αυτη εισαι με τις ελιες σου κι αμα ακομα δε σαρεσουν σε μερικα χρονια, πηγαινε βγαλτες. Και να μαθεις να μην εισαι τοσο ευπιστη και στο κατω κατω μεγαλη κοπελα εισαι, οχι 12 χρονων. Αν παει καποιος και σου πει ''πεσε απο τον γκρεμο'' θα το κανεις; Οσο παραλογο σου μοιαζει εσενα αυτο, αλλο τοσο εμενα μου ακουγεται να λες οτι πιστεψες οτι οι ελιες ξαναφυτρωνουν. Grow up, η ζωη σημερα σας θελει μαγκες!
Αμα ειναι να ακουμε τον καθε εναν και την καθε μαλακια που μας τσαμπουναει, καλυτερα ας κρεμαστουμε μια ωρα αρχυτερα.
Ειμαι καπως ωμη, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τα λεω για καλο

ναι ρε, no hard feelings...μη ανησυχείς.
Απλά, έχουν ακουστεί τόσα για τις ελιές, ότι κάποιοι πεθαίνουν και ναι, είχα ακούσει ότι μπορεί να ξαναβγεί στο ίδιο σημείο. Φυσικά δε το είχα και ούτε το έχω ψάξει ακόμα και τα πίστεψα. Δεν είμαι τόσο ευκολόπιστη για να πω την αλήθεια, αλλά κάτι με έκανε να το πιστέψω.
Σκέφτομαι αρκετό καιρό να τις αφαιρέσω αλλά έχω προγραμματίσει μια εγχείρηση για το καλοκαίρι που κοστίζει αρκετά οπότε θα πρέπει να κάνω υπομονή..
Θα πρέπει να απευθυνθώ, όταν έρθει η ώρα, σε δερματολόγο ή σε πλαστικό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Θα πρέπει να απευθυνθώ, όταν έρθει η ώρα, σε δερματολόγο ή σε πλαστικό;

Σε δερματολόγο (δυο-τρεις για να σου πουν με σιγουρια αν χρειαζεται χειρουργειο ή λειζερ) κι επειτα όπου κι αν πας, την ίδια δουλειά σου κάνουν. Αρκει να γίνει σε νοσοκομείο επίσημα κι όχι σε ιατρείο. Γνωμη μου θα ήταν να πας συστημένη σε κάποιον που χεις ακούσει για τις δουλειές του, λίγο ψαξιμο θέλει μερικούς μήνες πριν
Good luck με το τωρινο χειρουργείο:)
και good luck γενικα ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ion11111

Νεοφερμένος

Η ion11111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Τι ντρέπεσαι βρε παιδάκι μου! Ντροπή ειναι οι ελίτσες;;
Ξαναμεγαλώνουν;; Τι ειναι να ξαναβγουν; Φακές ή φασόλια να φυτρώνουν; Ημαρτον, ποιος στις ειπε αυτες τις αηδιες;
Δεν ξαναμεγαλώνουν, δεν ξαναφυτρώνουν. Περίμενε λεω γω κανα δύο χρόνια ακόμα κι οταν εχεις ενημερωθει πλήρως και κατασταλαγμένα, αποφασίζεις αν θα τις βγαλεις ή οχι, ρωτα εν τω μεταξύ και τους γονεις σου, καποιο δάσκαλο, εναν ενηλικα τελοσπαντων γιατι τα παιδια ο,τι ναναι λετε μεταξυ σας. Ξυλο που θελετε:P
:)

Κι εγώ έχω 2 ελιές μια παλαμη πιο πάνω από τον οφαλό.. η μία είναι κρεατοελιά ενώ η άλλη είναι απλή και μικρή κάπως.. κ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ απίστευταα.. ενώ έχω πολύ ωραίο σώμα.. γυμνασμένο.. ντρέπομαι για τις ελιές μου :( έχω σκοπό να τις βγάλω....ή τουλάχιστον την κρεατοελιά.. σίγουρα δεν εφήνει σημάδι?? :S
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top