Dual Sim

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Κοινος κινιτα που σε μια συσκευη "κρυβουν" δυο καρτες sim, αρα δυο αριθμους κλπ, κλπ.

Στο θεμα με το οπιο θελω βοηθεια λοιπον! Ειναι βολικο αυτο με την λειτουργια δυο sim συνχρονος η θα μου βγαλει την πιστη για να παρω ενα τηλεφωνο η να στειλω ενα μηνυμα; Πως ακριβος λειτουργει το συστιμα ξερουμε;
Αναγκαστικα θα παρω μια συσκευη καθως η μια μου χαλασε, και ετυχε να δω δυο τετια κινιτα, αρκετα φτηνα, και η αληθεια ειναι ψηνομαι, μονο και μονο για να ξεφωρτωθω την δευτερη συσκευη.
SAMSUNG E1182 JUNIPER SILVER - - E-SHOP.GR
NOKIA X1-01 DUAL SIM BLACK - - E-SHOP.GR

Ειδικα το νοκια μ'αρεσει πολυ, αλλα φοβαμε τον χειρισμο του, κατα ποσων θα με βολεψει η θα πω "στα αναθεμα, δεν επερνα ενα 1616 να ξεμπερδευω;"

Βοηθεια λοιπον γειτονοι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Δεν ξέρω να σου πω στα σίγουρα, αλλά πάντα τα ΝΟΚΙΑ με βόλευαν περισσότερο από τα Samsung. Ακόμη, ένας φίλος μου πήρε πρόσφατα το ΝΟΚΙΑ και τον έχει βολέψει πάρα πολύ. Αλλά καλύτερα να μας πουν πιο ολοκληρωμένη γνώμη οι ήδη χρήστες!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top