Στοίχημα στο κινητό

padrino

Νεοφερμένος

Η padrino αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών, επαγγέλεται Πωλητής/ρια και μας γράφει απο Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Καλησπέρα!
Μου αρέσει να παίζω στοιχημα από τον υπολογιστή. Μου αρέσει έτσι και αλλιώς το ποδόσφαιρο και όταν έχω παίξει έναν αγώνα στοίχημα δίνει περισσότερη αδρεναλίνη στο μάτς και ας μην παίζει η ομάδα μου. Ψάχνω για εταιρία που να έχει καλή εφαρμογή-σελίδα και για το κινητό. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ την interwetten, πως τι βρίσκεται εσεις συγκριτικά; Εγώ τη θεωρώ πολύ καλή σελίδα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blur

Νεοφερμένος

Ο blur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Τι να σου πω. Δεν υπάρχουν και πολλές και γενικά από το iphone application αξίζει αλλά όχι από άλλο κινητό. Και εγώ έχω παίξει στην mobile.interwetten.com απο iphone και μου πήγε πριμα. Ολα τα στοιχηματάκια εύκολα και γρήγορα, καλές προσφορές και εύκολη χρήση. Στην Bwin όμως είχα θέμα κάπου μου κόλλησε και έβγαλε μαύρη οθόνη !! Κουφό, μετά το πάλεψα και μια απο τα ίδια.
Αν είσαι ικανοποιημένος μείνε εκεί που ξέρεις. Εγώ αυτό κάνω και το δε το ψάχνω και πολύ παρα πέρα γιατί δεν ασχολούμαι και με αυτό όλη την μέρα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top