Χρυσή Αυγή, η πορεία της ως πολιτικό κόμμα

Συμφωνείτε με τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 139)
  • Ναι

    Ψήφοι: 110 79.1%
  • Όχι

    Ψήφοι: 25 18.0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 4 2.9%

Ciela

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,758 μηνύματα.
Δεν ειναι επιχειρημα. Ειναι στο ΥστεροΓραφο μου. Ειναι "κατι επιπλεον". Ξερεις τι ειναι ενα υστερογραφο?? Στο μαθανε στο σχολειο η εχασες το μαθημα απο κοπανα??
ειπα επιχειρημα γιατι τετοιου ειδους φρασεις τις εχω ακουσει πολλες φορες. για να πουν οτι η χουντα δεν ηταν κ ασχημη κ αλλα διαφορα. εδρασα κυριως με συναισθημα κ οχι με ακριβεια παρ όλα αυτα δεν ειναι ψεμα πως το υγ σου ηθελε να δημιουργησει εντυπωσεις:)

- παραπλανητικές
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,088 μηνύματα.
Δημοκρατία είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις αν στις εκλογές δε βγει η χρυσή αυγή τότε δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά κάτι άλλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Δημοκρατία είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις αν στις εκλογές δε βγει η χρυσή αυγή τότε δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά κάτι άλλο.


την έχετε πάρει την έννοια της δημοκρατίας και την έχετε κάνει λάστιχο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Λέκτορας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Κι όμως, στρέφεται προς την αριστερά, οι δημοσκοπήσεις αυτό δείχνουν. Και καλό θα ήταν να μην αναπαράγεις τα λόγια τρίτων για επιχειρήματα, δείχνει έλλειψη γνώσεων.

Αμα ηταν ελλειψη γνωσεων ρε κομοδινο,δεν θα ηξερα τα λογια τριτων.Η επικληση στην αυθεντια δεν ειναι αρνητικη τεκμηριωση,αρνητικη ειναι οταν ΔΕΝ συνοδευεται και απο δικα σου επιχειρηματα.Εδω υπαρχει συνδυασμος.
Το οτι δεν γνωριζεις τιποτα για την χρυση αυγη,φαινεται και απο αυτα που γραφεις,δεν χρειαζεται να μας το πεις.Οπως προειπα,εισαι ενα τελειο φερεφωνο αποψεων που προερχονται ειτε απο το οικογενειακο περιβαλλον ειτε απο σπασμωδικες αναγνωσεις.
Οσο για το απολυτως νομιμο και την οχι κακη προπαγανδα..ορισε πρωτα τις δυο εννοιες,κανε συνδυασμο με τις παρουσες κοινωνικοπολιτικες συνθηκες και βγαλε ακρη.

Κι όμως, στρέφεται προς την αριστερά, οι δημοσκοπήσεις αυτό δείχνουν.

Οτι πεις καπετανιε,η γελοιοτητα συνεχιζεται,και ειναι αναξια σοβαρης απαντησης.

Όσον αφορά τον λαϊκισμό, θα σου θέσω το εξής ερώτημα, πιστεύεις πως προβάλλεται αυτό το κόμμα τόσο ώστε ν' ακουστούν αυτές οι πα--ριες; Πιο πολύ τους ΠΑΣΟΚους ακούς να μιλάνε για το πόσο πατριώτες είναι και πως η Ελλάδα γίνεται ανταγωνιστική με την δράση του κόμματος. Από την άλλη πλευρά, το ΚΚΕ βγαίνει στις τηλεοράσεις και λέει πως δεν δέχονται αντιλαϊκά μέτρα και πως πάντα είναι δίπλα στον εργαζόμενο. Η σφαίρα επιρροής της ΧΑ είναι πολύ μικρή για να θεωρήσω πως ο λαός είναι θύμα χειραγώγησης.

Το κομμα προβαλλεται και υπερπροβαλλεται τωρα...μονο και μονο με τις δρασεις περι ''σκουπας'' των μεταναστων το μαθαινει ολος ο κοσμακης.Ο κοσμος,αφου δεν κατεχει αναλυτικη σκεψη και κριτικη ικανοτητα,θελει αμεσες και απλες λυσεις,ετσι κανει και η χρυση αυγη.Βγαινει,καθαριζει και τελος.Δεν σκεφτεται παραπερα.Αυτη λοιπον η κενη απο πολυπλοκοτητα δραση,μαγνητιζει τον ηλιθιο λαο μας,σε μεγαλο βαθμο.
Οσο για το ΚΚΕ,ηταν,ειναι και θα ειναι παντα στον κοσμο του...δεν με αφορα.

ΥΓ:Δεν θα κανω τον κοπο να ξαναασχοληθω με το παρον θεμα,το θεωρω καμμενο και παιδαριωδες...οταν τον 21ο αιωνα μιλαμε για πολιτικες και κοινωνικες λυσεις που επαφιονται σε ρατσιστικες εκφανσεις και νεοναζιστικα καθεστωτα,λυπαμαι αλλα δεν θα συμμετεχω σε αυτο το συνονθυλευμα ''αντιπαιδαγωγικων'' και κατακρεουργημενων λυσεων και αποψεων...για μενα δειχνει ελλειψη παιδειας.
Να την χαιρεστε λοιπον την χρυση αυγη σας...

ΓΙα οσους θελουν να σκεφτουν και λιγο παραπανω,παραθετω και ενα λινκ απο το ΛΙΦΟ
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών είναι η λύση για να αναπνεύσει το κέντρο ή η αρχή ενός νέου διχασμού;https://www.lifo.gr/mag/columns/4756
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Λοιπόν, έβλεπα πριν λίγο το Μακελειό 2 (ντάξει, καιρό είχα να ρίξω τόσο γέλιο με πολιτική εκπομπή, με πόνεσε η κοιλιά μου) και στο σημείο που βγάζανε τους πολίτες, 2 από τους 6 -αν θυμάμαι καλά- είπαν ότι θα ψηφίσουν χ.α. Και μάλιστα μιλάμε για μεγάλους οι οποίοι πριν ήταν νεοδημοκράτες. Αν συνυπολογίσουμε και τις δημοσκοπήσεις του διαδικτύου όπου πιάνουν τρελά ποσοστά αλλά και τις "επίσημες" στημένες των εταιρειών, νομίζω πλέον δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το αν θα μπει. Μπαίνει δυστυχώς ή ευτυχώς πανηγυρικά. Συνηθίστε στην ιδέα.

Εχθές όταν γύρναγα το βράδυ με το μετρό, σε μια στάση κατέβηκαν δύο άτομα νεαρής ηλικίας. Η εμφάνιση και των δύο ήταν εμετική. Δεν χρειάζεται να περιγράψω, ξέρετε τώρα, ξυρισμένα κεφάλια, τρυπημένα αυτιά, αρβύλες κλπ. Κρατούσαν μάλιστα κι ένα κοντάρι με την Ελληνική σημαία να πουλήσουν πατριωτισμό. Περιττό να πω ότι όλο το μετρό τους κοίταζε σαν αξιοθέατο. Δεν ξέρω αν είναι για λύπηση ή μάζεμα σε ψυχιατρείο.

Ξέρω όμως ότι δεν νοείται να ενοχλεί μια μαχαιριά της χ.α. περισσότερο από τις δολοφονίες των υπολοίπων, όπως αυτοκτονίες ελέω χρηματιστηρίου (ηθικοί αυτουργοί), το ναυάγιο του ΣΑΜΙΝΑ, τις κατευθυνόμενες από τα κόμματα "τρομοκρατικές οργανώσεις" -να μην αναφερθώ σε πρωθυπουργούς που έχουν διατελέσει και οι ίδιοι μέλη σε τέτοιες οργανώσεις αλλά θα σας φανεί πολύ συνωμοσία, όπως αν σας έλεγα πριν τρία χρόνια ότι θα μας κυβερνά μη εκλεγμένος τραπεζίτης, δολοφονία του Γκιόλια, δημιουργία ανέργων/αστέγων που πεθαίνουν από την πείνα και το κρύο κάθε μέρα, δολοφονίες τόσων άλλων που δεν έμαθες ποτέ επειδή συγκαλύφθηκαν, τον φασισμό όλων των σημερινών πολιτικών που καταργούν ένα ένα όλα τα άρθρα του συντάγματος (αλλά εμάς μας ενοχλεί ο φασιστικός χαιρετισμός ακόμα) κλπ κλπ που άμα αρχίσω όλα να τα αραδιάζω το κείμενό μου δεν θα έχει τελειωμό. Δήθεν δημοκράτες.. Τόσα χρόνια γίνονται απίστευτα εγκλήματα με την συναίνεση και τις ευλογίες του κράτους, αλλά αυτό στο οποίο ξερνάτε κάποιοι είναι στην ιδέα της χ.α. Όσους δήθεν σας έπιασε τώρα η ανησυχία ενώ πριν ντάξει, δεν έτρεχε και τίποτα σοβαρό, λυπάμαι που χάλασε το ροζ συννεφάκι σας αλλά, back to reality τώρα, γρήγορα. Αλλά επειδή στην χώρα αυτήν είσαι ό,τι δηλώσεις, έτσι κι εσείς ενοχλείστε περισσότερο από αυτούς που το δηλώνουν ότι είναι φασίστες παρά από αυτούς που δηλώνουν δημοκράτες κι είναι χειρότεροι κι από τον Παττακό και τον Παπαδόπουλο.

Και επίσης, θέλω να αντιγράψω μια άλλη άποψη που διάβασα κάπου αλλού:

Θα το πω όσο πιο απλά μπορώ κι ελπίζω να γίνω κατανοητός.
Βάσει των δημοσκοπήσεων, η Χρυσή Αυγή αναμένεται να πάρει ένα ποσοστό της τάξεως 3,5% με 4,5%, το οποίο σημαίνει ότι 250.000 με 300.000 πολίτες θα επιλέξουν την Χ.Α. για να εκφραστούν στις εκλογές. Πρέπει κάποιος να είναι πολύ αφελείς για να πιστεύει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έγιναν ξαφνικά Ναζί!! Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι με φιλοναζιστικές τάσεις στο συγκεκριμένο κόμμα (πλέον και όχι οργάνωση) αλλά πόσοι είναι αυτοί? 500? 1000? 10.000? Παραπάνω ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.! Αυτό που θέλω να τονίσω είναι το εξής: Χαρακτηρίζοντας όλους αυτούς τους ανθρώπους που θα στηρίξουν τη Χ.Α, ως Ναζί, φασίστες κ.τ.λ, έχετε αναρωτηθεί ότι κάποιοι από αυτούς τελικά μπορεί να μετατραπούν σε τέτοιους??? Όταν κάποιος σε λέει κάθε μέρα φασίστα, τελικά, ακόμα και αν δεν είσαι, μπορεί να γίνεις έστω και από αντίδραση. Όταν κάποιος έχει υποστεί ληστεία, τραυματισμό, η ακόμα και φόνο κάποιου δικού του ανθρώπου από αλλοδαπό εγκληματία, ή κάποιος που μένει σε μια από τις γκετοποιημενες γειτονιές της Αθήνας και φοβάται να βγει από το σπίτι του ενώ παράλληλα βλέπει τη αριστερά να κάνει «αντιρατσιστικές» πορείες τι περιμένετε να ψηφίσει ρε παιδιά???

Όταν η γιαγιά στον Αγ.Παντελεήμονα για να μπορέσει να κυκλοφορήσει και να ζήσει παίρνει τηλ την χ.α. ώστε να πάει στο σούπερ και στο ΙΚΑ και στην τράπεζα, τι περιμένετε να ψηφίσει; Τον αναρχικό και τον αριστερό που κάνουν διαδηλώσεις υπέρ των λαθρομεταναστών; Και μετά έρχονται οι αναρχικοί και μας το παίζουν και δημοκράτες, όταν οι ίδιοι συμβάλλουν στο να πηγαίνει κόσμος να ψηφίζει χ.α. Για τόσο καθυστερημένους μιλάμε! Τους τροφοδοτούν οι ίδιοι! Αλλά πρέπει να έχουν μια αντίπαλη ομάδα να παίζουν ξύλο να βγάζουν όλοι τα απωθημένα τους...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποντικας

Νεοφερμένος

Ο Ποντικας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Σημερα στην εφημεριδα ''το εθνος'' α...........................

https://xryshaygh.wordpress.com/2012/04/01/χυδαία-συκοφαντική-επίθεση-από-το-έθ/

Ο λόγος που κινδινεύει τώρα να βγει η ΧΑ είναι ο ίδιος για τον οποίο ανέβηκε τότε ο Χίτλερ. Σε καιρούς φτώχιας η προπαγάνδα ανθίζει, ο κόσμος είναι ικανός να χάψει οτιδήποτε προκειμένου να τα βρει καλύτερα. Υπάρχει λόγος που τέτοιες πολιτικές τις λέμε ακραίες. Το θέμα είναι όμως πως ήλπιζα, εγώ τουλάχιστον πως τέτοιες λύσεις είχαν πάει στον τενεκέ της ιστορίας προ πολλού.
Ποια προπαγνδα?? Εγω τον τελευταιο καιρο βλεπω αντι-προπαγανδα κατα της ΧΑ. Ειδικα απο το Καρατζαφερη, που του φαγαν τη θεση. Και τα δειχνουν ολα, οτι και να πει για την ΧΑ, το χαζοκουτο θα το παιξει.
Εχουνε βγει σε κανα καναλι διαφημισεις της ΧΑ?? Τους αφησανε να μιλησουν για τις θεσεις τους?? Παρολο που εχουν 5% και η Δη.Συ. εχει 1.5%, μαντεψε ποιος θα εχει την ευκαιρια να αφοδευσει απο το στομα στα ντιμπειτ. Εχει διαβασει ολη η Ελλαδα την προπαγανδιστικη εφημεριδα τους, η οποια ουδεμια διαφορα εχει απο τον Ριζοσπαστη (λενε ολο τα ιδια)?? Που ειναι η προπαγανδα??

Οι μεταναστες τα αδεφια μας ,ε??
Κατω τα χερια απο τους μεταναστες ,ε??
Και γω μεταναστης ειμαι εδω, οπως απεδειξα πριν, αλλα εσεις φερνατε ΟΡΔΕΣ απο ξενους, απαιδευτους, ανικανους, φθηνα εργατικα χερια για τον Μπομπολα και τον Βγενοπουλο, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να αποδειξετε οτι ειστε καλουληδες και φιλοξενοι, και οχι ναζι.
Αυτη η προσπαθεια να δραπετευσετε απο το ανυπαρκτο ναζιστικο σας παρελθον εχει φερει ενα 5% στο εθνικιστικο ακρο. Και ας μην γελιομαστε, ο μονος λογος που η ΧΑ παιρνει τοσους ψηφους (προς το παρον) ειναι ΕΝΑΣ: το μεταναστευτικο.
Δεν ξερω που μενεις, αλλα αναλογισου ποσο ασχημο πρεπει να ειναι το προβλημα, ωστε οι ανθρωποι να ψηφιζουν ενα κομμα για ΜΙΑ μονο θεση.
Να που φεραν οι αντι-ναζι, και οχι οι ναζι, την Ελλαδα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
διαβαζα πριν σε εφημεριδα οτι η Χα βοηθει τους κατοικους γερους και γριες απεναντι στους μεταναστες

εχουν γινει πια πολιτοφυλακη και γιαυτο τη συμπαθουν οι ντοπιοιγιατιειναι οι μονοι που κανουν κατι γιαυτους

οποτε μην κατηγορουμε τσο αυτη,,οσο το κρατος που δεν εδρασε και εφησε χωρο για πιο ακραιους..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
διαβαζα πριν σε εφημεριδα οτι η Χα βοηθει τους κατοικους γερους και γριες απεναντι στους μεταναστες

εχουν γινει πια πολιτοφυλακη και γιαυτο τη συμπαθουν οι ντοπιοιγιατιειναι οι μονοι που κανουν κατι γιαυτους

οποτε μην κατηγορουμε τσο αυτη,,οσο το κρατος που δεν εδρασε και εφησε χωρο για πιο ακραιους..

Και εγώ αν ζούσα Κάτω Πατήσια ή Ομόνοια, Χρυσή Αυγή θα ψήφιζα, αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται αν φύγουν οι ξένοι. Οι θέσεις της ΧΑ επάνω στα άλλα ζητήματα ποιά είναι ; Σας αρέσει αυτό το θέαμα ; Εμένα μου δίνει την εντύπωση ενός ψεύτικου ανθρώπου και φυσιογνωμικά ασθενούς DNA και χαμηλής νοημοσύνης, σίγουρα καθόλου 'Αρεια φυσιογνωμία. Ποιό είναι το βιογραφικό του ; 'Εχει σπουδάσει κάτι ; Τι δουλειές έχει κάνει ; Θα ήθελα πολύ να μάθουμε για αυτόν. Φήμες πάντως τον θέλουν ομοφυλόφιλο....:whistle:

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Και εγώ αν ζούσα Κάτω Πατήσια ή Ομόνοια, Χρυσή Αυγή θα ψήφιζα, αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται αν φύγουν οι ξένοι.
συμφωνω,,δεν μπορουν να φυγουν ολοι αλλωστε..
καποιοι θα φυγουν προς ασια αλλοι προς ευρωπη αλλοι θα δουλεψουν στην Ελλαδα

χαμηλής νοημοσύνης,
ε,,εκει απευθυνονται κυριως
σε ατομα χαμηλοτερης νοημοσυνης-μορφωσης,, και μεγαλης απογνωσης..:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Ποια προπαγνδα?? Εγω τον τελευταιο καιρο βλεπω αντι-προπαγανδα κατα της ΧΑ. Ειδικα απο το Καρατζαφερη, που του φαγαν τη θεση. Και τα δειχνουν ολα, οτι και να πει για την ΧΑ, το χαζοκουτο θα το παιξει.

Εμ ας πρόσεχε κι αυτός τις επιλογές του. Του δώθηκε η ιστορική ευκαιρία να κυβερνήσει και να μας απαλλάξει από τις μάστιγες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και φέρθηκε ηλίθια. Αντί να χαράξει το δικό του μοναχικό συνεπή δρόμο και να πάρει με το μέρος του αυτούς τους ψηφοφόρους του χαζού βουτυρομπεμπέ Σαμαρά....πήγαινε κι έκανε δηλώσεις στον Παπαχελά ότι η Λέσχη Bilderberg είναι καλή. Πού είναι οι παλιοί μεγάλοι επαναστάτες πολιτικοί ; Ελευθέριος Βενιζέλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου κλπ ; να οδηγήσουν τον αμόρφωτο λαό να μην αναλώνεται στις πλατείες σε ηλίθιες διαμαρυτυρίες;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποντικας

Νεοφερμένος

Ο Ποντικας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Και εγώ αν ζούσα Κάτω Πατήσια ή Ομόνοια, Χρυσή Αυγή θα ψήφιζα, αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται αν φύγουν οι ξένοι. Οι θέσεις της ΧΑ επάνω στα άλλα ζητήματα ποιά είναι ; Σας αρέσει αυτό το θέαμα ; Εμένα μου δίνει την εντύπωση ενός ψεύτικου ανθρώπου και φυσιογνωμικά ασθενούς DNA και χαμηλής νοημοσύνης, σίγουρα καθόλου 'Αρεια φυσιογνωμία. Ποιό είναι το βιογραφικό του ; 'Εχει σπουδάσει κάτι ; Τι δουλειές έχει κάνει ; Θα ήθελα πολύ να μάθουμε για αυτόν. Φήμες πάντως τον θέλουν ομοφυλόφιλο....:whistle:
Απο ποτε το 5% της Ελλαδος μενει σε Ομονοια η κατω Πατησια??
https://xryshaygh.wordpress.com/2012/03/31/ετοιμη-για-τισ-εκλογεσ-η-χρυση-αυγη-ον/ -- Ονοματα/επαγγελματα υποψηφιων. Θα βρεις αρκετους επιστημονες εδω μεσα.
Τωρα, οσο για την μη-Αρεια φυσιογνωμια, τι σου λεει αυτο?? Μηπως οτι το χαζοκουτο σε επεισε οτι η ΧΑ στοχευει να ειμαστε ολοι ξανθοι γαλανοματες Γερμανοι?? Μηπως τελικα δεν ισχυει αυτο?? Το καταλαβαινω αν εισαι αντι-ΧΑητης, πολυς κοσμος ειναι, αλλα ας λεμε την αληθεια. Οσο για λοιπες πληροφοριες, μπορεις να ερευνησεις, η να στειλεις μαιλ στο σαιτ της ΧΑ να σου απαντησουν οι ιδιοι. Εγω προσωπικα δεν τον συμπαθω καθολου τον Μιχαλολιακο, πολυ λαικιστης.

Σε αλλα νεα της επικαιροτητας, Χρυσαυγιτες συνοδευουν πολιτες που παιρνουν το δωρο του Πασχα, ωστε να μην τους ληστεψουν. Που ειναι η αστυνομια του "δημοκρατικου" κρατους και που ειναι οι φιλανθρωποι αναρχικοι??

https://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=38114&Itemid=167
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,796 μηνύματα.
Φήμες πάντως τον θέλουν ομοφυλόφιλο....:whistle:

Όχι καλέ είναι ποιητής! :P

Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.
Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.

Για άλλα ενδιαφέροντα, εδώ. :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Όχι καλέ είναι ποιητής! :P

Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

Το βρήκα. Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η επανάσταση του Αυγερινού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων: Αυτοί που μελετούν τις δημοσκοπήσεις σαν να είναι η Αγία Γραφή, αυτοί που τις θεωρούν απλώς ενδεικτικές για κάποιες καταστάσεις, και αυτοί που τις απορρίπτουν συλλήβδην επειδή θεωρούν πως είναι "μαγειρεμένες". Και οι τρεις έχουν τα δίκια τους, εκτός από τους πρώτους. Γεγονός είναι, πάντως, ότι αν ρίξεις μια ματιά σε μία δημοσκόπηση, σε όποιο είδος κι αν ανήκεις, όλο και κάποιο συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις.
Θυμάμαι ότι η πρώτη δημοσκόπηση στην οποία είδα να συμπεριλαμβάνεται η Χρυσή Αυγή (και μάλιστα να εμφανίζεται να μπαίνει στη Βουλή) ήταν μία απίθανη δημοσκόπηση, που έδινε στη Δημοκρατική Αριστερά ποσοστό που θύμιζε ΦΠΑ και άλλα τέτοια τρελά. Δεν μπορούσα να την πάρω στα σοβαρά. Όμως από εκεί και μετά ήρθαν κι άλλες δημοσκοπήσεις. Και σχεδόν όλες, αν όχι όλες, έδειχναν το ίδιο πράγμα: Η Χρυσή Αυγή οριακά στη Βουλή. Δεν ήταν πια για γέλια.

Για την ακρίβεια, δεν ήταν ποτέ για γέλια. Ίσως το πήραμε πολύ χαλαρά όταν η Χρυσή Αυγή έβγαλε δημοτικό σύμβουλο στην Αθήνα, είπαμε "εντάξει, μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα τους ψηφίζουν, και σιγά τη ζημιά που μπορούν να κάνουν με έναν δημοτικό σύμβουλο". Αλλά να που ξαφνικά βρίσκονται προ των πυλών της Βουλής. Και αυτό δεν είναι καθόλου για γέλια.

Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά δεν είναι απλώς φήμες, μαγειρέματα ή οτιδήποτε άλλο. Φαίνεται ότι είναι η αλήθεια. Οι περισσότεροι από μας ξέρουν τουλάχιστον έναν που θα ψηφίσει ή έστω σκέφτεται να ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν, ζουν ανάμεσά μας, μπαίνουν στο ίδιο βαγόνι του μετρό μαζί μας, μπορεί να μοιραζόμαστε το γραφείο μας μαζί τους. Υπάρχουν.

Θα μου πεις "και ποιος είσαι εσύ ρε μουρόχαβλο που θα μας πεις ποιος πρέπει να μπει στη Βουλή και ποιος όχι;". Έλα ντε, κανένας δεν είμαι. Έχω στα χέρια μου μία ψήφο, την οποία θα ακυρώσει κάποιος λοβοτομημένος που θα ψηφίσει τη σελέμπριτι που κατέβηκε υποψήφια και του άρεσε όταν έπαιζε σε εκείνο το σίριαλ πριν από δέκα χρόνια, ή τον ίδιο άνθρωπο που βρίζει εδώ και τρία χρόνια, κατηγορώντας τον ότι του κατέστρεψε τη ζωή. Ή, ίσως ακόμα χειρότερα, ένα κόμμα για το οποίο δε γνωρίζει απολύτως τίποτα, πέρα από το ότι έχει ανοίξει βεντέτα με τους μετανάστες.

Η λογική πολλών από αυτούς που σκέφτονται να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή είναι "έλα μωρέ, σαν το ΛΑΟΣ είναι, ένα ακροδεξιό κόμμα, και επειδή οι μετανάστες μας τρώνε το ψωμί και μας σκοτώνουν τα παιδιά και το ΛΑΟΣ έκανε κωλοτούμπα και μπήκε σε μνημονιακή κυβέρνηση, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή". Δεν είναι σκληροπυρηνικοί ακροδεξιοί, αλλά άνθρωποι που θέλουν να την ψηφίσουν επειδή πιστεύουν ότι θα πιέσει για το θέμα της μετανάστευσης, επειδή ουσιαστικά αυτό έχουν ακούσει ότι κάνει αυτή η οργάνωση. Πόσοι από αυτούς, όμως, ξέρουν τι άλλο πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή σαν οργάνωση;

Το τι εστί Χρυσή Αυγή δε χρειάζεται να σου το πω εγώ. Τα παιδιά του Jungle Report το έχουν ήδη κάνει με εξαιρετικό τρόπο σε αυτό το must-read άρθρο. Αλλά επειδή υποψιάζομαι ότι βαριέσαι να το διαβάσεις (είναι και μεγάλο, εμένα μου πήρε 50 λεπτά να το διαβάσω, αλλά αξίζει τον κόπο), ας το συνοψίσω σε λίγα λόγια: Η Χρυσή Αυγή είναι μία οργάνωση φιλοναζιστική, εμφορούμενη από τα ιδανικά του Χίτλερ και της παρέας του, τυχοδιωκτική, που υποστηρίζει όποια θρησκεία είναι trendy αυτήν την περίοδο, βίαια, που ευθύνεται για ένας θεός ξέρει πόσους τραυματισμούς και θανάτους μεταναστών, και, με μία λέξη, ε π ι κ ί ν δ υ ν η.

Πόσοι από αυτούς που θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή επειδή έχουν πρόβλημα με τους μετανάστες το ξέρουν αυτό; Και πόσοι πραγματικά το ενστερνίζονται; Ειλικρινά, αν το 3% των Ελλήνων είναι νεοναζί, τότε ας τη διαλύσουμε τη χώρα να τελειώνουμε, δεν υπάρχει ελπίδα. Μιλάμε για την Ελλάδα, μία χώρα που υπέφερε τα πάνδεινα από το ναζιστικό καθεστώς, μιλάμε για μία χώρα όπου οι περισσότερες οικογένειες έχουν έναν νεκρό παππού ή προπάππου από τους ναζί. Και θα βάλουμε στη Βουλή ένα τέτοιο κόμμα; Μου φαίνεται εξωφρενικό.

Τα ΜΜΕ δεν προωθούν καθόλου αυτό το κομμάτι της Χρυσής Αυγής. Την παρουσιάζουν σαν "ακόμα ένα ακροδεξιό κόμμα", που έχει τις γνωστές ακροδεξιές απόψεις που έφερε στη Βουλή το ΛΑΟΣ. Λάθος: Εδώ μιλάμε για κήρυκες της βίας, της μισαλλοδοξίας και του ναζισμού, μιλάμε ουσιαστικά για το εκτελεστικό κομμάτι του ΛΑΟΣ, αν θες. Έχω την αίσθηση ότι πολλοί από αυτούς που σκέφτονται να τους ψηφίσουν θα άλλαζαν γνώμη αν μάθαιναν για τα "κατορθώματά" τους κατά καιρούς.

Θα μου πεις, "και για το ΛΑΟΣ τα ίδια λέγατε, και τελικά ήταν εντελώς ακίνδυνο". Ναι, σε κάποια από αυτά που λέγαμε για το ΛΑΟΣ πέσαμε έξω, σε άλλα όμως πέσαμε διάνα. Η είσοδος του ΛΑΟΣ στη Βουλή έφερε στην επιφάνεια μία ακροδεξιά ατζέντα, που πλέον επηρεάζει ακόμα και τα δύο μεγάλα κόμματα (σε αυτό βέβαια δε φταίει ο ΛΑΟΣ, αλλά όσοι υποκύπτουν στις πιέσεις του). Σκέψου μόνο αυτό: Ένας παρανοϊκός τηλεβιβλιοπώλης με εμμονή στην προγονολατρεία και ένας τύπος που στα νιάτα του κυνηγούσε με αυτοσχέδιο τσεκούρι τους αριστερούς σήμερα βρίσκονται στο δυναμικό ενός "κεντρώου" κόμματος, παίρνοντας τη μεγάλη μεταγραφή που ονειρευόντουσαν. Η Ακροδεξιά δεν είναι πια δυο-τρεις γραφικοί που κάθονται στο περιθώριο και κηρύσσουν το μίσος, αλλά μία ιδεολογία βαθιά χωμένη στο κατεστημένο.

Για να προλάβω αντιδράσεις: Ξέρω ότι το πρόβλημα της μετανάστευσης ωθεί πολλούς προς την ακροδεξιά. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κανείς ότι πρέπει να γίνει για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, η μετακίνηση προς την ακροδεξιά είναι μία αντίδραση φυσιολογική, που δεν παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα. Και ξέρω ότι δε ζω στο κέντρο της Αθήνας και δεν μπορώ να ξέρω τι περνάνε όσοι ζουν εκεί. Φαντάζομαι ότι δε θα είναι και πολύ ευχάριστο. Και σέβομαι όσους πιστεύουν ότι η απέλαση/φυλάκιση/δενξερωκιεγωτί των μεταναστών θα σώσει τη χώρα. Κι ας διαφωνώ. Όμως αυτός δεν είναι σε καμία περίπτωση λόγος να πεσει κανείς στην αγκαλιά ενός νεοναζιστικού κόμματος που παρουσιάζεται σαν σωτήρας του έθνους, κρύβοντας κάτω από τον μανδύα του εθνικισμού τα τσεκούρια και τα καδρόνια. Δεν ξέρω, ψηφίστε κάτι άλλο ρε παιδιά. Ψηφιστε Κόμμα Κυνηγών, ξέρω'γω; Μην ψηφίσετε τίποτα – πάντως η Χρυσή Αυγή δεν είναι λύση.

Αυτό που θέλω να πω, σε τελική ανάλυση, είναι ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίζει ό,τι θέλει. Όμως θα πρέπει να ξέρει και τι είναι αυτό το πράγμα που ψηφίζει. Θα πρέπει να ξέρει αυτός που θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή ότι δεν ψηφίζει απλά ένα ακροδεξιό κόμμα, αλλά ένα κόμμα νεοναζί. Όπως αυτός που ψηφίζει ΚΚΕ ξέρει ότι ψηφίζει ένα κόμμα που ασπάζεται τον κομμουνισμό και θεοποιεί ακόμα τον Στάλιν, και δε θα τον ενοχλήσει αν τον πει κανείς "κομμουνιστή". Αν όμως εσύ ψηφίσεις Χρυσή Αυγή, είσαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει να σε λένε "ναζιστή";


πηγη

ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο. ουσιαστικα δηλαδη θα θελουμε να βαλουμε στην βουλη μια συμμορια μαχαιροβγαλτων και δολοφονων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποντικας

Νεοφερμένος

Ο Ποντικας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
πηγη

ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο. ουσιαστικα δηλαδη θα θελουμε να βαλουμε στην βουλη μια συμμορια μαχαιροβγαλτων και δολοφονων.

Αντι να κλαιγεστε που μπαινουν μαχαιροβγαλτες στην Βουλη, και αντι να κανατε επιθεση στην ΧΑ γιατι δεν κοιτατε τους λογους για τους οποιους οι πολιτες στρεφονται προς την ΧΑ?? Ω, τους ξερετε ηδη. Ειναι χαζοι, ειναι φασιστες, ειναι απελπισμενοι.
Τετοια μυαλα (γκουχ) κουβαλαει ο Νεοελληνας βαρβαρος και εφερε την χωρα του στα χαλια που ειναι. Παρολες τις επιθεσεις των Media, και παρολες τις αντι-[ρατσιστικες,φασιστικες,ναζι] πορειες, οι δημοσκπησεις την δειχνουν να ανεβαινει. Αν οντως πιστευετε οτι πρεπει παση θυσια να μην μπουνε αυτοι (επειδη αν μπουμε θα μας κυβερνα η Μερκελ, αφου οι ΧΑητες ειναι γερμανολαγνοι --ουπς!) τοτε συμπεριφερθειτε ωριμα. Αντιθετως, τους κοιτατε αφ'υψηλου. Πολυ αγνοια βρε αδερφε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Σε αλλα νεα της επικαιροτητας, Χρυσαυγιτες συνοδευουν πολιτες που παιρνουν το δωρο του Πασχα, ωστε να μην τους ληστεψουν.


αυτό με τον ντουλάπα και τους ηλικιωμένους το είδα,
και είναι όντως προπομπός των μελλούμενων.

σύντομα οι ντουλάπες θα απαιτήσουν από τις γιαγιάδες και "προστασία".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A propos

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φυσικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,664 μηνύματα.
Δεν νομίζω οι απαγορεύσεις να πετυχαίνουν τίποτα σε μία δημοκρατία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποντικας

Νεοφερμένος

Ο Ποντικας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Δεν νομίζω οι απαγορεύσεις να πετυχαίνουν τίποτα σε μία δημοκρατία.
Ισα ισα, με το που εγιναν νομιμα τα κομμουνιστικα κομματα, ειδες οτι εχουνε ηρεμησει πολυ... ο ιδιο μπορει να ειπωθει και για το ιντυμεντια που στεγαζεται σε κρατικο σερβερ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giosx

Δραστήριο μέλος

Ο Γοργίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 652 μηνύματα.
πηγη

ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο. ουσιαστικα δηλαδη θα θελουμε να βαλουμε στην βουλη μια συμμορια μαχαιροβγαλτων και δολοφονων.
H Πηγή δεν υπάρχει ή δεν λειτουργεί πλέον.... ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Δεν νομίζω οι απαγορεύσεις να πετυχαίνουν τίποτα σε μία δημοκρατία.

:P: Ναι μεν, αλλά μερικές θα μπορούσαν να μας είχαν προστατέψει, από τη συμμορία "ΓΑΠ-Μπενι-Χρυσό"!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top