Παράνομη μετανάστευση και οι συνέπειες της

Φράχτης στα χερσαία σύνορα για να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 92)
  • Συμφωνώ με αυτό το μέτρο

    Ψήφοι: 54 58.7%
  • Δεν συμφωνώ με αυτό το μέτρο αλλά κάπως πρέπει περιοριστεί η παράνομη μετανάστευση

    Ψήφοι: 18 19.6%
  • Δεν συμφωνώ καθόλου... Τα σύνορα πρέπει να είναι ανοιχτά και η χώρα να δέχεται ελεύθερα όποιον ζητήσ

    Ψήφοι: 20 21.7%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 0 0.0%

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Δεν είναι όλες οι μορφές βίας το ίδιο.Δεν γίνονται για τον ίδιο σκοπό,κάτω απ'τις ίδιες συνθήκες,με τις ίδιες αιτίες.Για να εξετάσουμε κάθε πράξη,και μια βίαιη πράξη,πρέπει να γνωρίζουμε και τα κίνητρα.Άλλο το ασκώ βία σε αυτοάμυνα,άλλο από ανάγκη επιβίωσης,άλλο από απληστία,άλλο από διαστροφή.Το κίνητρο του βιασμού,στο μεγαλύτερο ποσοστό του,είναι η αρρώστια,και η αδυναμία ελέγχου του σεξουαλικού πάθους.Αντίθετα,το κίνητρο της κλοπής,δεν είναι το ίδιο.Το κίνητρο της κλοπής είναι η ανάγκη.Τι πάει να πει αυτό?Μήπως δικαιολογεί αυτόν που θα κλέψει τη σύνταξη της γριάς,ή αυτόν που θα μαχαιρώσει,πάνω στην απελπισία του,για ένα κινητό?Όχι,δεν τη δικαιολογεί.Την ερμηνεύει.Και απ'τη στιγμή που αιτία της πράξης δεν είναι κάποιο ερωτικό πάθος,αλλά μια βασική ανθρώπινη ανάγκη (αυτή της επιβίωσης,διότι κλέβω για να ζήσω),η πράξη αυτή μπορεί να μελετηθεί ρασιοναλιστικά.Και αυτό είναι το key point του θέματος.Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην εξαθλίωση,και πιθανόν έχει και οικογένεια στην ίδια κατάσταση,αντιμετωπίζει ένα μοναδικό δίλημμα:να κλέψει,με την πιθανότητα να συλληφθεί,ή να μην κλέψει,με την βεβαιότητα να πεθάνει.Αυτό το δίλημμα όμως,έχει μια και μοναδική,προφανή απάντηση.Κανείς δεν θα κάτσει να πεθάνει αυτός και η οικογένειά του,το ίδιο έκαναν και οι Έλληνες μετανάστες (οι "Βρωμοέλληνες",οι "γκασταρμπάιτερς" κλπ),το ίδιο κάνει και ο κάθε εξαθλιωμένος σε κάθε εποχή της ιστορίας,σε κάθε μέρος του κόσμου.Είμαστε προγραμματισμένοι να είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για την επιβίωσή μας,και αυτό δεν αλλάζει.Ποια είναι λοιπόν η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε έναν βιασμό από πάθος,και μία κλοπή από ανάγκη?Η επιλογή.Στην πρώτη περίπτωση ο θύτης έχει επιλογή,στη δεύτερη όχι.Συνεπώς,τα δύο θέματα επιδέχονται διαφορετικής λύσης.Πρέπει να αναλογιστείς ποιος στερεί την επιλογή απ'τον δεύτερο άνθρωπο,ποιος τον κρατάει στην εξαθλίωση.Διότι ο θύτης της δεύτερης περίπτωσης,αποτελεί το θύμα κάποιου άλλου.

Αιτία της κλοπής,είναι η εξαθλίωση,όχι η καταγωγή,ή κάτι άλλο.Η ηθική της κοινωνίας που ζούμε όμως,η αστική ηθική,είναι επιλεκτική:θα σπεύσουν όλοι,αποτροπιασμένοι,να καταδικάσουν τα εγκλήματα του τοξικομανή,του "λαθραίου" (κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος),του lumpen,του κάθε εξαθλιωμένου και απελπισμένου στον πάτο της κοινωνίας,που στράφηκε ενάντια στους γύρω του,για ένα κομμάτι ψωμί.Κανείς όμως δεν μιλάει για τα εγκλήματα των ευυπόληπτων,των νομοταγών,των φιλήσυχων νοικουραίων.Του μαγαζάτορα που εκμεταλλεύτηκε τον εξαθλιωμένο,τον έβαλε να δουλέψει για ένα κομμάτι ψωμί,χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα δικαίωμα και μετά τον πέταξε στο δρόμο,τον δουλέμπορο που τον ξεγέλασε,χρεώνοντάς τον ένα υπέρογκο ποσό υποσχόμενος τη γη της επαγγελίας,τον συνοριοφύλακα/λιμενικό που τον κυνήγησε μέσα στη νύχτα,τον στρατιώτη που του βομβάρδισε το σπίτι,τον μπάτσο που τον βασάνισε,τον κόσμο που τον περιθωριοποίησε,αυτούς δεν θα τους αγγίξει κανείς.Αυτοί όλοι είναι καλοί,παίζουν με τους όρους του συστήματος,απλώς εκμεταλλεύονται τους από κάτω,κανείς όμως δεν έκατσε να αμφισβητήσει αυτούς τους όρους.Κλείνω με μια φράση που έχω ξαναχρησιμοποιήσει παλαιότερα,την βρίσκω όμως το ακριβέστερο depiction της αστικής ηθικής:

"Φυσικά και είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο. Απαγορεύεται το ίδιο, τόσο στους πλούσιους όσο και στους φτωχούς, να κοιμούνται κάτω από τις γέφυρες, να ζητιανεύουν και να κλέβουν ψωμί." (Άνατολ Φρανς)


Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι αλλοδαποί δεν παρουσιάζουν αυξημένη εγκληματικότητα αναλογικά με τον πληθυσμό τους εξ'αιτίας της καταγωγής τους,αλλά εξ'αιτίας της ταξικής τους θέσης?Συνεπώς,δεν έχει νόημα να λέμε ότι αυξάνονται οι αλλοδαποί άρα αυξάνεται η εγκληματικότητα,αλλά το ότι αυξάνονται τα εξαθλιωμένα,lumpen κομμάτια της κοινωνίας οπότε αυξάνεται και η εγκληματικότητα (ορίστε,για του λόγου το αληθές,η εξαθλίωση δεν γνωρίζει εθνικότητες)?Οπότε,το πρόβλημα δεν είναι οι αλλοδαποί,αλλά η συνεχώς αυξανόμενη εξαθλίωση,η οποία οφείλεται στις παραγωγικές σχέσεις του συστήματος?



Δεν νομίζω ότι τον δικαιολόγησα πουθενά επειδή ήταν αλλοδαπός.Το αντίθετο,ήμουν ξεκάθαρος ότι ο βιαστής είναι βιαστής,ανεξαρτήτου εθνικότητας:

Η μονη εμπεριστατωμενη αποψη μεχρι τωρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Η συζήτηση για το θέμα της λαθρομετανάστευσης που ξεκίνησε εκ νέου και στο τόπικ για τον βιασμό της 15χρονης καλό θα ήταν να μεταφερθεί εδώ, ομοίως και πολλά από τα ποστ εκεί.

Απαντώ λοιπόν και τώρα είμαι on topic.

Έχετε μπλέξει λίγο τα μπούτια σας. Είναι διαφορετική η εγκληματικότητα του "κλέβω για να ζήσω" και διαφορετική αυτή του "βιάζω όποιον μου καυλώνει γιατί είμαι διεστραμένος". Το πρώτο είναι φυσικό ένστικτο, πεινάς -> κλέβεις για να επιβιώσεις και μπορεί να συσχετιστεί με τους μετανάστες γιατί ως επί το πλείστον είναι κλασμένοι από την κοινωνία. Το δεύτερο είναι θέμα μη φυσιολογικής συμπεριφοράς και μπορείς να το δεις μόνο μεμονωμένα.

Όσοι γκρινιάζουν για το πρώτο δεν είναι ρατσιστές λόγω της αναφοράς του προβλήματος, ισχύει, πολλοί μετανάστες για να τα βγάλουν πέρα καταφεύγουν στην παρανομία. Είναι ρατσιστές όμως γιατί η λύση που βλέπουν εκεί είναι "στείλτε τους πίσω κι ας ψοφήσουν δε με ενδιαφέρει" δεχόμενοι έτσι ότι οι ζωές κάποιων αξίζουν λιγότερο από κάποιων άλλων με κριτήριο την καταγωγή.

Όσοι πάλι γκρινιάζουν για το δεύτερο και θεωρούν όλους τους μετανάστες εν δυνάμει βιαστές, ή θεωρούν ότι τα αίτια για τα οποία κάποιος θα έκλεβε είναι η φυλή απάντησα στο προηγούμενο μήνυμα.


Mάλιστα. Το ενδεχόμενο να μην είναι πραγματοποιήσιμες οι καλοκάγαθες προθέσεις σου το σκέφτηκες ή μπα, βιαζόσουν πολύ να χαρακτηρίσεις ρατσιστές πολλούς, για να νιώσεις ξεχωριστός ως αντιρατσιστής; Θα θέσω και σε σένα το ίδιο ερώτημα που ακόμα να μου απαντήσει αξιοπρεπώς κάποιος.
Πώς θα εξημερώσουμε όλους αυτούς που τους φόνους και τα εγκλήματα τα έχουν ενταγμένα στον πολιτισμό τους και δεν ξεσπάνε μια φορά στο τόσο ως ψυχικές διαταραχές (γεγονός μη αποτρέψιμο ΔΥΣΤΥΧΩΣ) αλλά καθημερινά ως τρόπος επιβίωσης (γεγονός αποτρέψιμο) και καθώς εισρέουν με φρενήρεις ρυθμούς ανεξέλεγκτα. Για να μην ρωτήσω που θα χωρέσουμε για να ζήσουμε όλοι καλά ή πώς. Σε μια χώρα η οποία πάσχει σε όλους τους τομείς και αν μην τι άλλο, ακόμη και να μην έπασχε, δεν θα ήταν προετοιμασμένη να υποδεχθεί εκατομμύρια ανήμερων ψυχών που δεν τις δαμάζεις από την μια μέρα στην άλλη. Και όχι, ούτε αυτό είναι ρατσιστικό. Ένας άνθρωπος κυνηγημένος από πόλεμο και μαθημένος σε βάναυσα ήθη, χρειάζεται "εξημέρωση", γιατί ευτυχώς δεν βγήκαμε όλοι εδώ Πάσσαρης, Δουρής, Παπαχρόνης κλπ.

Τα παραδείγματα τα οποία αναφέρθηκαν σε προηγούμενο ποστ με Έλληνες βιαστές, αν προσέξατε έχουν το εξής κοινό. Καταρχάς, πρόκειται για πολίτες με νόμιμη ιθαγένεια, όχι λαθραίους. Κατά δεύτερον, πρόκειται κυρίως για ψυχικές διαταραχές και διαστροφές. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να προβλέψει ότι πατεράδες, νεαροί και γενικά άνθρωποι μεγαλομένοι σε πολιτισμένη κοινωνία θα αναπτύξουν τέτοιες διαστροφές, αυτός είναι ο Cal Lightman του Lie to me, με την προϋπόθεση κιόλας ότι θα τους έχει γνωρίσει από πριν. Αυτά είναι γεγονότα που συμβαίνουν σε κάθε κράτος, όσο πολιτισμένο κι αν είναι και είναι πρακτικά αδύνατο να το αποτρέψεις. Α, πρέπει να πω κι εγώ ότι τους Έλληνες βιαστές τους βλέπω με το ίδιο μάτι, όπως τον Πακιστανό, you know, οι κακοπροαίρετοι παραμονεύουν.

Όταν όμως έχω έναν αριθμό εκατομμυρίων ΛΑΘΡΑΙΩΝ, τι θα σκεφθώ, αφού ξέρω ότι είναι ο τρόπος επιβίωσής τους για ένα μεγάλο αναλογικά ποσοστό αυτών των ανθρώπων το να κλέβουν και να επιτίθενται. Θα σκεφθώ συναισθηματικά δίνοντάς τους ευκαιρία, με την αβάσιμη ελπίδα ότι θα μου λύσει κάποιος την απορία που εξέφρασα παραπάνω και φοβούμενος την πιθανότητα να φύγω κι εγώ ΛΑΘΡΟμετανάστης κάπου κάποτε και να επιλέξω και μια διαλυμένη χώρα (και πλήρως αμόρφωτος - που λίγοι πλέον είναι εδώ) και να τα βρω σκούρα ; Κι ότι επειδή έχουμε τους εγχώριους ανώμαλους, δεν θα έπρεπε να με πειράζουν οι εισαγόμενοι;
Ή θα σκεφθώ ότι εκτός του να θέτω σε κίνδυνο τις ζωές και τις συνθήκες διαβίωσης εμένα και των συμπολιτών μου που νόμιμα βρίσκονται εδώ και πληρώνουν φόρους γι'αυτό (ακόμα και για παλιούς μη νόμιμους μετανάστες που ενσωματώθηκαν πλέον μιλάω και τους αποδέχομαι), θέτω και ζήτημα αλλοίωσης ενός ολόκληρου έθνους; Όχι, δεν αξίζουν λιγότερο οι ζωές τους, απλά προτεραιότητα θα δώσω στην ζωή μου και όσων την περιστοιχίζουν.

Για να προλάβω τους ρομαντικούς αρνητές των συνόρων και των εθνών, αντιγράφω:
Όταν θα έρθω στο σπίτι σου να σου μπαστακωθώ επειδή η τράπεζα θα πάρει κάποτε το δικό μου, να μην με διώξεις. Γιατί για μένα, η έννοια της ιδιωτικότητας και της περιουσίας δεν θα έχει καμία αξία, όπως για σένα δεν έχουν τα έθνη και τα σύνορα. Αν θες να σεβαστώ τις αρχές αυτές, να σεβαστείς κι εσύ τις υπόλοιπες, όχι μόνο όσες σου καπνίσει. Λυπάμαι που θα χαλάσω ακόμα ένα ροζ συννεφάκι, αλλά τα σύνορα και τα έθνη δεν θα πάψουν να υπάρχουν επειδή κάποιοι άνθρωποι είναι ρομαντικές ψυχές και ίσως να σκέφτονται πιο ορθολογικά επί του θέματος (για σένα λέω, ναι, πολύ πιθανόν να έχεις και δίκιο και δεν ειρωνεύομαι επί τούτου), αλλά απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Back to reality, γρήγορα. :\:

Όσον αφορά τον κ. Κράουλι που το e-steki δεν του αρέσει να συζητήσει (προτιμάει ischool και student στα οποία έχει ορδές οπαδών). Ότι θα δεχθώ μαθήματα αντιρατσισμού και ανθρωπιάς από άνθρωπο ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι στις διαδηλώσεις της πλατείας Συντάγματος πετροβολούσε κνίτες, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ανεξάρτητος κόσμος ειρηνικά, το περίμενα, ξέρω ότι το θράσος περισσεύει στις άναρχες ψυχές σας. Αυτός ο δήθεν αντιφασισμός και η λαθρολαγνεία με δικαιολογία τα όσα κακά συμβαίνουν από τους Έλληνες εγκληματίες και παραβάτες, δημιουργούν ισχυρά θεμέλια για να κατορθώσετε με την "αντισυστημικότητά" σας να δώσετε στα χρυσά αυγά ακόμα υψηλότερα ποσοστά. Αδελφικούς χαιρετισμούς στον Γιόσπα και τον Χατζημιχελάκη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Πολὺ σωστὰ τὰ λὲς ἀγαπητὲ Zed καὶ ἐπαυξάνω ἰδίως στὴν τελευταία παράγραφο.

Νὰ προσθέσω ἕνα ἀκόμη πρᾶγμα γιὰ νὰ ἐνισχύσω αὐτὸ τὸ ὁποῖο λές· Ὅταν ὁποιοσδήποτε θεωρῇ ὅτι εἶναι θεμιτὸ σὲ κάποια περίσταση νὰ χρησιμοποιήσῆ βία καὶ αὐτὴ δικαιολογῆται γιὰ λόγους πολιτικούς, ἰδεολογικοὺς κλπ, τότε θὰ πρέπῇ νὰ ἀναγνωρίζῃ ὅτι καὶ αὐτὸς τὸν ὁποῖο θεωρεῖ ἀντίπαλο ἀπὸ τὴν πλευρά του δικαιολογεῖται ἀντιστοίχως νὰ χρησιμοποιήσῃ ἀντίστοιχη βία. Ἂν δὲ ὁ ἐχθρὸς εἶναι ἰσχυρότερος, δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ τὸν ὑποχρεώσῃ νὰ μὴ χρησιμοποιήσῃ τὰ ὅπλα τὰ ὁποῖα τοῦ δίνουν ὑπεροπλία. Ἡ σύγκρουση ἔχει κάποιους κανόνες. Ὄχι ἐμεῖς εἴμαστε νταῆδες, ἀλλὰ θέλουμε οἱ ἄλλοι νὰ εἶναι εἰρηνικοὶ ἀπέναντί μας.

Ἐπίσης, ὅταν βγαίνῃς καὶ μοῦ λὲς ὅτι οἱ λαθρομετανάστες εἶναι σύμμαχοί σου καὶ οἱ Ἕλληνες πατριῶτες ἐχθροί, τότε δικαιοῦμε κι ἐγὼ νὰ σὲ θεωρήσω ἐχθρὸ καὶ νὰ σὲ πολεμήσω ὅπως ἐσὺ θέλεις νὰ πολεμήσῃς ἐμένα καὶ μισεῖς τὸ ἑλληνικὸ κράτος. Δὲν ἔχεις δικαίωμα νὰ μοῦ στερήσῃς τὸ δικαίωμα αὐτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Αν εδώ μέσα, με ποσοστό αριστερών, "προοδευτικών" και αναρχικών διόλου ευκαταφρόνητο, η αποδοχή του μέτρου λαμβάνει ποσοστά της τάξης του 61% και ένα 19,50% επιθυμεί την απέλασή τους ή τον περιορισμό τους με άλλα μέσα,τότε στην πραγματική κοινωνία θα λαμβάνει ποσοστά τουλάχιστον 80%.
Οπότε, δημοκρατικά (η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων το επιθυμεί), οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν άμεσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Έφυγα απ' την καρέκλα :lol:

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iratus

Δραστήριο μέλος

Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 418 μηνύματα.
Φράχτης ε;και τα λαδώματα αυτών που φέρνουν τους μετανάστες εδώ στους μπάτσους ποιος θα τα σταματήσει;:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
και τα τουρκικα κυκλωματα που τους αφηνουν να περνανε σχεδον νομιμα τι θα γινουν?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iratus

Δραστήριο μέλος

Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 418 μηνύματα.
και τα τουρκικα κυκλωματα που τους αφηνουν να περνανε σχεδον νομιμα τι θα γινουν?

ξέρεις,δε μπορούν να το κάνουν ΜΟΝΟ οι Τούρκοι,πρέπει κι από εδώ να υπάρχει λάδωμα.Εκτός αν νομίζεις πως οι Έλληνες είναι τα καλύτερα παιδιά:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ

Νεοφερμένος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Το περιστατικό της Πάρου έγινε αφορμή για να χυθούν τόνοι ρατσιστικού δηλητηρίου στην ελληνική κοινωνία. Οι γυναίκες όμως τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν απ αυτό. Αντίθετα, η επικράτηση της ναζιστικής ακροδεξιάς ή των αντιλήψεών της θα σημάνει την πλήρη υποταγή των γυναικών. ..... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ----->instructor<----- ;)

Απαιτούμε την τιμωρία κάθε βιαστή, ημεδαπού ή αλλοδαπού, και την κοινωνική, ψυχολογική και οικονομική στήριξη των θυμάτων. Κυρίως όμως, αγωνιζόμαστε κάθε μέρα στο σχολείο, στο σπίτι, στην δουλειά, στον δρόμο για τη συντριβή της πατριαρχίας που γεννά τους βιαστές και τα θύματα...... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ----->resume<----- ;)

Oμάδα Φύλου της Νεολαίας Συνασπισμού ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ----->Τώρα δέσαμε<-----;)


Ρε, μη ξεφεύγετε από την ουσία της υπόθεσης η οποία δεν είναι άλλη από το ότι τέτοιου είδους εγκλήματα ΜΟΝΟ από αλλοδαπούς διαπράττονται, διότι υπάρχει μίσος, φθόνος και θρησκευτικός φανατισμός! Σκουπίστε την κόκκινη θoλούρα του....αντιρατσισμού από τα γλαρωμένα μάτια σας μπας και δείτε τι συμβαίνει γύρω σας! :hypno:

Περιστατικά; Ατελείωτα και ΟΛΑ από μαυριδερούς και αλβανούς.

Φυσικά ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν και Έλληνες αλλά αυτοί αναλογικά είναι σταγόνες στον ωκεανό και επιπλέον κατά κανόνα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ "παραπανίσια" πράγματα, αφ ενός γιατί στο βάθος του μυαλού τους βλέπουν το θύμα σαν άνθρωπο και αφ ετέρου σκέπτονται την ποινή σε περίπτωση που τους ανακαλύψουν!

Οι μαυριδεροί (κακοποιοί) συμπεριφέρονται χειρότερα κι από ζώα και μη ακούσω διαμαρτυρίες περί ρατσισμού γιατί σας πήρε και σας σήκωσε παλιοκομμούνια ανθέλληνες, που βρήκατε ένα τόσο σπουδαίο θέμα όπως είναι ο (πραγματικός) ρατσισμός και το εκμεταλλεύεστε για να βγάλετε απωθημένα, συμπλέγματα και δεν ξέρω τι άλλα σκατά κουβαλάτε στο ...συντροφικό σας κρανίο!

Σέβομαι το χώρο και δεν αρχίζω τα μπινελίκια.... :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Περιστατικά; Ατελείωτα και ΟΛΑ από μαυριδερούς και αλβανούς.

Φυσικά ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν και Έλληνες αλλά αυτοί αναλογικά είναι σταγόνες στον ωκεανό και επιπλέον κατά κανόνα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ "παραπανίσια" πράγματα, αφ ενός γιατί στο βάθος του μυαλού τους βλέπουν το θύμα σαν άνθρωπο και αφ ετέρου σκέπτονται την ποινή σε περίπτωση που τους ανακαλύψουν!

Ναι οι Έλληνες σε αντίθεση με τους Αλβανούς βιάζουν αλτρουιστικά, τη κάνουν τη καρδιά τους πέτρα και ρίχνουν έναν στο κορίτσι..... τι άλλο θα ακούσουμε εδώ πέρα
Άσε μας ρε ιπποπόταμε και άντε σε καμιά λίμνη για κανένα μπανάκι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ

Νεοφερμένος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Ναι οι Έλληνες σε αντίθεση με τους Αλβανούς βιάζουν αλτρουιστικά, τη κάνουν τη καρδιά τους πέτρα και ρίχνουν έναν στο κορίτσι..... τι άλλο θα ακούσουμε εδώ πέρα
Άσε μας ρε ιπποπόταμε και άντε σε καμιά λίμνη για κανένα μπανάκι
[...]
Οι μαυριδεροί που σφάξανε τον άνθρωπο στην Γ Σεπτεμβρίου για να του αρπάξουν μια κάμερα, δήλωσαν πως ...."τι να κάναμε, φώναζε...."
Και ο επίσης μαυριδερός στην Πάρο αυτό ακριβώς δήλωσε....και τσάκισε το κρανίο της μικρής με επανειλημμένα χτυπήματα στα βράχια....
Οι αλβανόφατσες που λήστεψαν μια οικογένεια πριν μερικούς μηνες ρίξαν και από ένα πήδημα στο 12χρονο κοριτσάκι τους φεύγοντας, λες να το έκαναν από....κάβλα [...];
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
[...]
Οι μαυριδεροί που σφάξανε τον άνθρωπο στην Γ Σεπτεμβρίου για να του αρπάξουν μια κάμερα, δήλωσαν πως ...."τι να κάναμε, φώναζε...."
Και ο επίσης μαυριδερός στην Πάρο αυτό ακριβώς δήλωσε....και τσάκισε το κρανίο της μικρής με επανειλημμένα χτυπήματα στα βράχια....
Οι αλβανόφατσες που λήστεψαν μια οικογένεια πριν μερικούς μηνες ρίξαν και από ένα πήδημα στο 12χρονο κοριτσάκι τους φεύγοντας, λες να το έκαναν από....κάβλα [...];

Ιπποποτάμεια λογική:

Μαύρος: Λέω να βιάσω τη μικρή... ωχ φωνάζει.... θα τη χτυπήσω για να σκάσει.... τη χτυπάω....έσκασε

Έλληνας: Λέω να βιάσω τη μικρή....ωχ φωνάζει....μικρή σε παρακαλώ μη φωνάζεις....μικρή μη φωνάζεις δε θέλω να σε χτυπήσω γιατί εγώ τα θύματα τα λυπάμαι.....ρε μικρή σκάσε.....ωχ με πιάσανε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
σαφώς και δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις
κλέβω γιατί πεινάω
κ
βιάζω γιατί δε μου κάθεται.

στην πρώτη περίπτωση ταιριάζει το ρητό "σερσέ να φάμ"
και στη δεύτερη "βιάσου να φύγουμε" :confused:


ώρες ώρες δεν.......τι ήθελα να πω :confused:..


στο κάτω κάτω της γραφής, αξίζει να καταστραφείς, άσχετο.


εμμμ...πάντως εφιστώ την προσοχή στους αξιότιμους στεκίτες,
ότι ο γραπτός ο λόγος δημιουργεί και πολλές παρεξηγήσεις.

Δεν είναι ότι είμαστε εμείς ρατσιστές, αυτοί είναι αράπηδες, πακιά, αλβανοί,
σωστά ιπποποΙΤΑΜΕ? :mad::mad::mad::mad:

επίσης πλείστες φορές ένα σημείο στίξης κάνει τη διαφορά και δημιουργεί
παρεξηγήσεις από το πουθενά.

παράδειγμα:
1.Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή
2. Καμία δουλειά. Δεν είναι ντροπή.
:confused::confused::confused::confused:


ριλάξ, σκάστε και κολυμπάτε,
(μερικοί θα χρειαστείτε και μπρατσάκια
αν κρίνω από τα νοήματα της γραφής σας,
μπεμπεκάκια :confused:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

the_truth

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο the_truth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 328 μηνύματα.
Φυσικά ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν και Έλληνες αλλά αυτοί αναλογικά είναι σταγόνες στον ωκεανό και επιπλέον κατά κανόνα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ "παραπανίσια" πράγματα, αφ ενός γιατί στο βάθος του μυαλού τους βλέπουν το θύμα σαν άνθρωπο και αφ ετέρου σκέπτονται την ποινή σε περίπτωση που τους ανακαλύψουν!
Βεβαια τη δεκαετια του 80 δεν υπηρχαν καθολου εγκληματα ζουσαμε ολοι αρμονικα και αδελφωμενα.Οταν οι συνελληνες προγονοι σου πατριωταρα μου πηγαν μεταναστες ηταν μπουμπουκια?Για παρε εδω Γερμανια https://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=97865 διαβασε για τους γκαστερμπαιτερ και τους ''βρωμοελληνες'' οπως τους αποκαλουσαν οι αντιστοιχοι ομοφρωνες σου Γερμαναραδες τοτε.
Οι Ελληνες προγονοι σου ηταν επισης ΠΡΩΤΟΙ αναμεσα σε ολους τους μεταναστες που διεπρατταν εγκληματα https://iospress.gr/ios1999/ios19991128a.htm
.Με την στενη φασιστικη λογικη που εχεις θα πρεπει να ειχαν παρει πουλο οι μαυριδεροι Ελληναρες(γιατι οι Αγγλοσαξωνες ειναι αρκετα πιο λευκοι) ναι η ου?
Ρε, μη ξεφεύγετε από την ουσία της υπόθεσης η οποία δεν είναι άλλη από το ότι τέτοιου είδους εγκλήματα ΜΟΝΟ από αλλοδαπούς διαπράττονται, διότι υπάρχει μίσος, φθόνος και θρησκευτικός φανατισμός! Σκουπίστε την κόκκινη θoλούρα του....αντιρατσισμού από τα γλαρωμένα μάτια σας μπας και δείτε τι συμβαίνει γύρω σας!
What if i told you οτι τα περιστατικα απο αλλοδαπους αναφερονται μονο και κυριως υπερτονιζονται?Ακουσες ποτε βιαστηκε απο ΕΛΛΗΝΑ ?
αι σας σήκωσε παλιοκομμούνια ανθέλληνες,
Ε ενταξει μπηκε και η κλασσικη ατακα.Οποιος διαφωνει με τον φασιστικο ωχετο και το ρατσιστικο δηλητηριο που βγαζεις εσυ και οι ομοιδεατες σου δεν ειναι αγαπητε ουτε κομμουνιστης ουτε ανθελληνας.Αλλιως το 95% του ελληνικου λαου που σας ανεχεται ακομη θα ηταν κομμουνιστες και ανθελληνες καλα κρασια δηλαδη.
ὰ μηνύματα τοῦ Mr. Crowley μοῦ ἀποδεικνύουν περίτρανα αὐτὸ τὸ ὁποῖο λέω ἐδῶ καὶ καιρό. Τὸ πρόβλημα δὲν εἶναι οἱ λαθρομετανάστες. Τὸ μεγάλο πρόβλημα γιὰ τὴν ἀσφάλεια τῆς χώρας εἶναι οἱ ἀντιφᾶδες καὶ πρέπει νὰ παταχθοῦν ὅσο πιὸ γρήγορα γίνεται. Αὐτοὶ ὀργανώνουν τοὺς λαθρομετανάστες νὰ κάνουν ἐπεισόδια, αὐτοὶ κάνουν ἀντεθνικὴ προπαγάνδα ἐνῷ πληρώνονται ἀπὸ ξένα κέντρα, αὐτοὶ εἶναι οἱ ὁποῖοι προάγουν τὸν μηδενισμὸ καὶ τὴν ἰσοπέδωση τῶν πάντων. Αὐτοὶ πρέπει πρῶτα νὰ παταχθοῦν καὶ ὕστερα νὰ συζητήσουμε γιὰ τοὺς λαθρομετανάστες.
Θελω τη φαρμακευτικη αγωγη που ακολουθεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

the_truth

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο the_truth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 328 μηνύματα.
Μπορει να μου απαντησουν τα χρυσαυγουλα του θεματος αυτου ο Μιχαλολιακος τους μεταναστες που θα απελασει σε ποια χωρα θα τους στειλει ακριβως?
Αν εδώ μέσα, με ποσοστό αριστερών, "προοδευτικών" και αναρχικών διόλου ευκαταφρόνητο, η αποδοχή του μέτρου λαμβάνει ποσοστά της τάξης του 61% και ένα 19,50% επιθυμεί την απέλασή τους ή τον περιορισμό τους με άλλα μέσα,τότε στην πραγματική κοινωνία θα λαμβάνει ποσοστά τουλάχιστον 80%.
Οπότε, δημοκρατικά (η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων το επιθυμεί), οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν άμεσα
Σε ενα αλλο θεμα η πλειοψηφια υποστηριζει την Χ.Α εκτος νομου.Το κομμα σου να γινει παρανομο τοτε?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ

Νεοφερμένος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Μπορει να μου απαντησουν τα χρυσαυγουλα του θεματος αυτου ο Μιχαλολιακος τους μεταναστες που θα απελασει σε ποια χωρα θα τους στειλει ακριβως?

Για δε ρε απορία :confused:
Εκεί ακριβώς που θα εστίαζε ένας βλάκας, ανίκανος να ξεχωρίσει μια βελόνα από μια καμήλα..... :knife:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ciela

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,758 μηνύματα.
πού θα τους στείλει και πώς (με τι λεφτά καμάρι μ' )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ

Νεοφερμένος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Είμαι εναντίον του φράχτη, να περνάνε ελεύθερα ώστε να τους ξαναβγάζουμε και τούμπαλιν....
Να ζήσουν και τα φόρουμς ρε αδεφλέ !!!!! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Σε ενα αλλο θεμα η πλειοψηφια υποστηριζει την Χ.Α εκτος νομου.Το κομμα σου να γινει παρανομο τοτε?

Ποιο κόμμα μου;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
πού θα τους στείλει και πώς (με τι λεφτά καμάρι μ' )

Σύμφωνα με την συνθήκη, η Ελλάδα χρηματοδοτείται για κάθε λαθρομετανάστη με 1000 ευρώ, με σκοπό την δημιουργία κέντρων κράτησης, την σταδιακή επαναπροώθησή τους κ.λπ. Φυσικά τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα ουσιαστικό και τα χρήματα πήγαιναν σε κέντρα off-shore κ.λπ.
Και στην τελική, δεν είναι όλα θέμα χρημάτων, εδώ χάνονται δεκάδες ζωές κάθε χρόνο, γκετοποιούνται ολόκληρες περιοχές, αυξάνεται κατακόρυφα η εγκληματικότητα, επανεμφανίζονται ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί στην Ελλάδα, χάνουμε κάθε χρόνο (!) 10 δισ. από παρεμπόριο κι εσύ μου λες πού θα βρούμε τα χρήματα; Πιο πολύ ζημιωνόμαστε όσο είναι εδώ και προσωπικά δεν το βλέπω οικονομικά το θέμα, όπως μερικοί αρτηριοσκληρωτικοί αριστεροί και καπιταλόσκυλα. Δεν είναι τα πάντα οικονομία...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top