Γυναικεία συμπεριφορά

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Κάποια στιγμή που ήμουν λίγο πιο δίπλα ένας απο την παρέα χώθηκε σε αυτή, μας γύρισε πλάτη, μίλαγε ΜΟΝΟ σε αυτή όλη την ώρα, και λίγο στα παιδιά της παρέας της, και εν τέλη μετά απο κάποια ώρα τους είδα τα ψιλοβρήκανε, χαδάκια κτλ.


Ε ρε και συ,
της μίλησε για τον συριζα,
για το πόσο κουλ είναι ο Αλέξης,
και το πόσο διαφορετική ελλάδα θα ζήσουμε
με συγκυβέρνηση συριζα-πασόκ

Ε πως να μην πέσει η κοπελιά :confused:

εδώ εγω που τα γράφω και φτιάχτηκα :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

James Playboy

Νεοφερμένος

Ο James Playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Λοιπόν θέλω1) γνώμη κυρίως από γυναίκες γιατί όσο προσπαθώ να μπω στην ψυχοσύνθεση τους τόσο χάνω πάσα ιδέα.
Έχουμε το εξής περιστατικό. Βγαίνουμε βράδυ και στην παρέα είναι μια κοπέλα που δεν την γνωρίζαμε. Μου ψιλοάρεσε οπότε άνοιξα λίγο συζήτηση. Την έβλεπα και αυτή με ρώταγε για μένα κτλ, δηλαδή ενδιαφερόταν να μάθει πράγματα για μένα. Εγώ γενικά δεν είμαι ο τύπος που θα σου μιλάει όλο το βράδυ μέχρι να σε ρίξει, είμαι πιο εγωιστής, δεν δείχνω άμεσα το ενδιαφέρον μου. Ωραία ως εδώ. Κάποια στιγμή που ήμουν λίγο πιο δίπλα ένας απο την παρέα χώθηκε σε αυτή, μας γύρισε πλάτη, μίλαγε ΜΟΝΟ σε αυτή όλη την ώρα, και λίγο στα παιδιά της παρέας της, και εν τέλη μετά απο κάποια ώρα τους είδα τα ψιλοβρήκανε, χαδάκια κτλ.
Εγώ προφανώς έφαγα τα λύσακα μου γιατί το παιδί είναι αρκετά 2)κατώτερο εμφανησιακά απο εμένα. Και αυτό που θέλω να ρωτήσω πλεον είναι:3) Τελικά κάθεστε σε όποιον προλάβει? Δηλαδή αν υπάρχουν 2 που σας ενδιαφέρουν σε μια παρέα κάθεστε σε αυτόν που θα σας την πέσει πρώτος, ακόμα και αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για τον άλλον?4) Πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να έχει κάποια για να προτιμήσει τον πρώτο που της την πέφτει αντί να προσπαθήσει να γνωρίσει κάποιον που της αρέσει περισσότερο.

Παλαιότερα είχα ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις με μια κοπέλα που μου είχε αρέσει πάρα πολύ και επειδή της την 5) έπεσε πρώτος ο κολλητός μου πήγε και τα έφτιαξε μαζί του. Για κάμποσο καιρό προσπαθούσα να μην δείξω τπτ και δημιουργήσω πρόβλημα στη σχέση μου με τον φίλο μου, ώσπου τον χωρίζει μια μέρα και γυρνάει και μου λέει τα έφτιαξα μαζί του αλλά ήθελα εσένα όλο αυτόν τον καιρό! Προφανώς και δεν έκανα τπτ φυσικά όσο και αν την ήθελα.

6)Γιατί το κάνετε αυτό ρε κορίτσια?

Στην προσφατη περίπτωση είμαι σίγουρος πως αν της είχα δείξει περισσότερο ενδιαφέρον δεν θα υπήρχε θέμα σύγκρισης. Βασικά ο λόγος που γράφω είναι 7) EISAI TO LATHOS..γιατί θέλω να δω αν κάνω εγώ κάπου λάθος (που δεν την πέφτω κατευθείαν στην άλλη ίσως?) ή αν το γυναικείο μυαλό είναι τόσο ακατανόητο, και μήπως μπορέσω να μάθω κανά 2 πράγματα.
1) ΠΟΤΕ , ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, μην ζητας γνωμες γυναικων για αυτα τα θεματα.. θα σε κατευθυνουν λαθος.. θα σου πουν τι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως θελουν.. πρεπει να ασχολησαι με το τι πραγματικα ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. :)
2) οι αντρες κρινουν τις γυναικες απλα και μονο απο την εμφανιση.. οι γυναικες κρινουν εναν αντρα με πολυ πολυ πολυ διαφορετικα κριτιρια.. status, leadership skills!
3) ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. για το υποσυνηδητο το sex ειναι διαδικασια αναπαραγωγης.. δεν ανοιγει τα ποδια στον καθε γκασμα που δεν εχει τις προδιαγραφες που οριζει η φυση για την εκαστοτε κοπελα..
4) δεν ειναι θεμα αυτοεκτιμησης προτων και δευτερον φιλε αυτη ειναι ερωτηση που προερχεται απο την λογικη ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!! οι μεγαλητερες λειτουργουν λιγο περισσοτερο. ;)
5) οσο την πεφτεις σε γκομενες τοσο περισσοτερο θα απογοητευεσαι εσυ και θα γελανε οι φιλοι σου.. προσπαθησε την επομενη φορα να παρεις μαζι σου στο μαγαζι 5 φιλες σου που σε χαιδευουν και σε φιλανε στον λαιμο... και κοιτα τισ αντιδρασεις των γυνακων γυρο σου..(preselection no1 attraction switch)
6) logikh ervthsh se synaisuhmatika onta?? :worry::worry::worry: δεν θα παερεις την απαντιση που μπορει ο εγκεφαλος σου να επεξεργαστει.. θα σου πουν ιστοριες για αγριους και οτι η καθε γκομενα ειναι ξεχοριστη και ναχαμε να λεγαμε..
Μπορεί της κοπέλας που γνώρισες στο κλαμπ να της αρέσουν οι "ενέσεις" αυτοπεποίθησης, αλλά να μην ήθελε να χαλάσει αυτό που είχε με τον άλλον απο την παρέα. Όσον αφορά την κοπέλα του φίλου σου που σου είπε ό,τι σου είπε, μπορεί να το έκανε για να το πείς στον φίλο σου και αυτός να πέσει στα πατώματα.
συμφωνω σε ολα.. ρε φιλε.. βλεπεις οτι ειναι συναισθηματικα οντα.. μεχρι και απο τον τροπο που γραφουνε... γιατι προσπαθεις να βρεις γωνια στο δεκαρικο.. γιατι προσπαθεις να σκοτοσεις ελεφαντα με νεροπιστολο??:worry:

Καλά με αυτην την κοπέλα είναι τεράστια ιστορία. Ακόμα και όταν ήταν μαζί του μου την ψιλοέπεφτε, και ο φίλος μου είχε καταλάβει κάτι, αλλά απο μεριά μου δεν έκανα το παραμικρό. Όπως επίσης όταν τον χώρισε βρεθήκαμε και μιλήσαμε και μου εξήγησε πως με ήθελε πολύ απο την αρχή αλλά επειδή δεν έκανα καμία κίνηση τα έφτιαξε με τον φίλο μου επειδή ήταν καλό παιδί.

Το πρώτο μέρος της πρότασης σου δεν το κατάλαβα. Εννοείς να τόνωσε την αυτοπεποίθηση της με μένα και να ήθελε τον άλλον?
μην ασχλησε με μια γκομενα.. ειναι εκατομυρια εκει εξω..

Δεν μιλάω για κρεβάτι..
Είπα παραπάνω, τα έχω ξαναζήσει.. Και δεν έχει γίνει μια φορά, είναι κάτι το οποίο μου έχει ξανασυμβεί με τη διαφορά ότι σε 2 περιπτώσεις το έσωσα.. Κατάβα ότι αν δεν αντιδράσω1) θα μου την φάει άλλος οπότε ζορίστικα και 2)μίλησα περισσότερο.. Δηλαδή αυτό πρέπει να γίνεται συνέχεια? Μην πέρνεις μόνο σαν παράδειγμα την ιστορία που έγραψα παραπάνω, ρωτάω αν σαν φαινόμενο ισχύει ή είναι μεμονομένες περιπτώσεις.. Δηλαδή αν θα κάνετε κάτι με τον πρώτο που σας έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον (απο ανασφάλεια ίσως?) αντί να δείτε αν ενδιαφέρεται κάποιος άλλος, ίσως πιο αξιόλογος, στην ίδια παρέα.. Κάτι σαν ας μείνω στο σιγουράκι αφού είναι καλός ξέρω γω..



Ναι δεν έχεις άδικο,3) γενικά δυσκολεύομαι να κατανοήσω το πως ενεργούν κάποιοι άνθρωποι. Δηλαδή έχω γνώμονα την δική μου λογική και όταν βλέπω κάτι διαφορετικό που δεν το κατανοώ δυσκολεύομαι πολύ να καταλάβω τι μπορεί να σκεφτόταν ο άλλος όταν έκανε κάτι. Απλώς 4)φοβάμαι μην ξανασυμβεί όπως προείπα και μήπως θα πρέπει να αλλάξω λιγάκι και να δείχνω περισσότερο το ενδιαφέρον μου απο την αρχή. Αυτό είναι το Point όλου του topic που άνοιξα, αν κάνω κάτι λάθος και τι πρέπει να διορθώσω για να μην αντιμετωπίσω ξανα δυσάρεστες καταστάσεις... Η αν πέφτω σε περιπτώσεις..
1) η γκομενα θα φαγωθει απο αυτον που θα επιλεξει αυτη.. αυτες ειναι οι κυνηγοι οχι εμεις.. το καλυτερο που μπορεις να κανεις εινι να γινεις το καλυτερο δυνατο θυραμα..EAT ME BABE.. ;)
2)σταματα να μιλας!!! οταν μιλας το καις. πειτε του ρε κοριτσια ποσες φορες σας εχει τυχει να ειστε με αγορακι και να σκευτεστε ποτε θα σκασει να τον φασωσετε?? σε ποσους εχετε ριξει ακυρο επειδη δεν εκαναν την κινηση οταν επρεπε.. φιλε μου.. οι γθυναικες σου μιλανε γιατι θελουν να διαμιουργησουν συναισθηματικο δεσιμο με εσενα..(υποσυνηδητη διαδικασια) υπαχει τροπος να το κανεις αυτο χωρις να ανοιξεις το στομα σου..
3)δυσκολευεσαι γιατι ειναι διαφορετικ ειδι απο εσενα.. δεν σε καταλαβαινει οταν μιλας! απλα.. για να χαρακτηριστει ενα ιδος ιδιο στην εξελικτικη ανθροπωλογια χρειαζονται 3 παραγοντες να πληρουνται. 1)ιδιο σκελετο2)ιδια οργανα3)ιδιο εγκεφαλο.. αντρας γυναικα σκυλος 3 διαφορετικα ειδη.. ;)
4) οσο φοβασαι δεν θα κανεις τιποτα γενικα.. οχι μονο στο γκομενικο κομματι..
1oν: η ομορφιά είναι υποκαιμενικό θέμα.
2ον: δεν ξέρουμε αν σε γούσταρε έστω και ελάχιστα. Μου θυμίζεις το : ''-μου μίλησε! -ττι σου ειπε; -γειαααα -ω ειναι φανερό ότι σε θέλει''

τώρα εντάξει,3) το γκάλοπ σου δε θα σου βγάλει συμπεράσματα.
1)το τι ειναι ελκυστικο ειναι προγραμματισμενο απο την εξελιξη εδω και εκατωμυρια χρονια.. απολυτος αντικιμενικο!!.. απλα επειδη οι γυναικες δεν κοιτανε την ομορφια και κοιτανε αλλα πραγματακια επειδη αυτα τα αλλα μπορει να τα εχει καποιος ασχημος του καθονται.. γιαυτο λενε οτι ειναι υποκειμενικο.. παπατζες με τουρσι.. :P
2) δεν εχω δει τις κοινωνικες δυναμικες.. οτι μου περιγραφεις ειναι κατι το οποιο ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΤΙ ΕΙΔΕς.. ΑΛΛΑ ακομα και ετσι να ηταν ο χαρτης διαβαζεται απο καποιον που ξερει να τον διαβαζει.. ;)
3) συμφωνω.. mate , στειλε μου ενα pm αν θελεις να μαθεις περισσοτερα.
Όχι έδειξε φανερό ενδιαφέρον, δηλαδή οκ της 1)μίλησα εγώ, αλλά μετά επειδή δεν είμαι πολύ του μπλα μπλα μου άνοιγε αυτή συζητήση.. Αν δεν ενδιαφερόταν και την ενδιέφερε ο άλλος θα μίλαγε κατευθείαν μόνο με τον άλλον. Η δεν θα μου μίλαγε και πολύ.. Στην προκειμένη περίπτωση το παλικάρι απλως έπιασε μονοτερμα αυτήν κ την παρέα της και εγώ θα ήμουν σχεδόν ψιλοξεκαρφωτος αν πήγαινα εκεί.. Δεν είχα κάποια σχέση με την παρέα της..
1) no1 rule:shut the fuck up. μην ανοιγεις το στομα σου γιατι το καις.

Δυστυχώς δεν λειτουργώ έτσι, 1)δεν έχω μάθει να εκμεταλεύομαι τους ανθρώπους, πόσο μάλλον για ένα πήδημα. Ίσως αυτό να φταίει.. Ποιός ξέρει
1) εκμεταλευση για ποιο πραγμα?? ρε μεγαλε δεν μου λες.. οταν βαζουν οι γκομενες το δωδεκαποντο παπουτσι και 1,59 πανε 1,71 , οταν κρυβουν τα σπυρια κατο απο 5 κιλα μασκαρα και σοβα δεν σε εκμεταλευονται..?? θα σου τυχουν φορες μετα απο club poy otan ksypniseis dipla apo mia gkomena tha peseiw apo to krebbati kai tha thn rwthseiw an thn ksereiw kai poy einai h kopela poy kanate sex xtes.. ;) δεν ειναι εκμεταλευση μαγκα.. ετσι λειτουργουν τα πραγματα. σε οποιον δεν αρεσει μυνηση στον θεο..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Γυναικεία συμπεριφορά; :hehe:
Είναι σα να προσπαθείς να περιγράψεις τη γεύση που έχει το νερό.


πιεσ: ντάξει ο James Playboy δίνει ρέστα στα σεξοερωτικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Λοιπόν θέλω γνώμη κυρίως από γυναίκες γιατί όσο προσπαθώ να μπω στην ψυχοσύνθεση τους τόσο χάνω πάσα ιδέα.
Γι' αυτό ο Θεός, κατά την δημιουργία, είπε στον άντρα "αγάπησέ την" και όχι "κατανόησέ την". :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Όταν μια γυναίκα γνωρίζει κάποιον άντρα στην παρέα και αυτός είναι ευγενικός μεν αλλά τυπικός, η πρώτη σκέψη που της έρχεται στο μυαλό είναι "είναι πιασμένος" (παντρεμένος, αρραβωνιασμένος, με σχέση ή ερωτευμένος με άλλη). Αυτή η σκέψη λοιπόν σε μια γυναίκα κυρία που έλεγα πιο πάνω θα λειτουργήσει σαν κόκκινο στοπ και θα προχωρήσει παρακάτω
λες ετσι ομως να την πατησει και καποιος οχι τοσο ορμητικος και πιο κλειστος με τις γυναικες?

δηλαδηπρεπει να εισαι μαγκας και επιθετικος σεξουλικα ερωτικα κλπ για να σου δωσει σημασια?

ειναι και θεμα χαρακτηρων ,,πώς κολλαει της γυναικας με τον δικο σου..
οπως και με τους φιλους αντιστοιχα

περα απο τα στανταρ κοινα που λεει και ο love coach απο πανω..;)
υπαρχει απλα και κυριως το ταιριασμα..δυο χαρακτηρων,,σαν παζλ..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
λες ετσι ομως να την πατησει και καποιος οχι τοσο ορμητικος και πιο κλειστος με τις γυναικες?

δηλαδηπρεπει να εισαι μαγκας και επιθετικος σεξουλικα ερωτικα κλπ για να σου δωσει σημασια?

Παρεξήγησες! Δεν είπα να της την πέσει! Μπορεί όμως με τον τρόπο του να της δείξει οτι το ενδιαφέρον του είναι κάτι παραπάνω από φιλικό, ας πούμε ένα κοπλιμέντο ή να αφήσει να υπονοηθεί οτι θα ήθελε να την ξαναδεί. Δεν είπα να κάνει σαν ξελιγωμένος. Ακόμα και ντροπαλός να είναι μπορεί να το παραδεχτεί! Προσωπικά μου αρέσουν οι άνθρωποι γενικά που μπορούν να πουν "ξέρεις ντρέπομαι", "δε νιώθω άνετα με πολύ κόσμο" κλπ. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Ακόμα και ντροπαλός να είναι μπορεί να το παραδεχτεί! Προσωπικά μου αρέσουν οι άνθρωποι γενικά που μπορούν να πουν "ξέρεις ντρέπομαι", "δε νιώθω άνετα με πολύ κόσμο" κλπ. ;)
αρεσει η ειλικρινια στις γυναικες ε?;)
σε ολα τα θεματα?:worry::shifty:

Γυναικεία συμπεριφορά; :hehe:
Είναι σα να προσπαθείς να περιγράψεις τη γεύση που έχει το νερό.
μια χαρα γευση εχει το νερο

αν εχεις καλή γλώσσα ολα τα πιανεις..:shifty: 8)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
αρεσει η ειλικρινια στις γυναικες ε?;)
σε ολα τα θεματα?:worry::shifty:

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που αγγίζει κάποιο άλλο και δε θέλω να βγω οφ τόπικ. Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι προσωπικά νιώθω πιο άνετα με κάποιον άντρα που παραδέχεται τις αδυναμίες του, με κάνει να έρθω πιο κοντά του. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,132 μηνύματα.
5) οσο την πεφτεις σε γκομενες τοσο περισσοτερο θα απογοητευεσαι εσυ και θα γελανε οι φιλοι σου.. προσπαθησε την επομενη φορα να παρεις μαζι σου στο μαγαζι 5 φιλες σου που σε χαιδευουν και σε φιλανε στον λαιμο... και κοιτα τισ αντιδρασεις των γυνακων γυρο σου..(preselection no1 attraction switch)

Νομίζω αν το κάνει αυτό το παιδί, υπάρχουν πολλές αντιδράσεις.
Ή που θα τον κλείσουν σε ψυχιατρείο..
Ή που θα τον στείλουν στα Παρατράγουδα..
Ή που θα καταλάβουν πόσο στημένο είναι όλο αυτό και όχι μόνο θα χάσει την κοπέλα αλλά και την αξιοπρέπειά του..

:hmm::hmm::hmm: Ποντάρω στην τρίτη περίπτωση..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

James Playboy

Νεοφερμένος

Ο James Playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που αγγίζει κάποιο άλλο και δε θέλω να βγω οφ τόπικ. Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι προσωπικά νιώθω πιο άνετα με κάποιον άντρα που παραδέχεται τις αδυναμίες του, με κάνει να έρθω πιο κοντά του. ;)
αντρες σας το εχω γραψει και στο αρχικο κειμενο τι θελουν οι γυναικες... οσο δυνατος και αν εισαι πρεπε να παρουσιασεις μια αδυναμια γιατι απο εκει πιανονται και δημιουργουν συναισθηματικες ιστοριες με εσενα.. πρεπει απλα μαθετε πως θα παρουσιασετε τις "αδυναμιες σας" και πως θα μεθοδευσετε την φαντασια της.. και ειναι δικη σας.. ;)

Νομίζω αν το κάνει αυτό το παιδί, υπάρχουν πολλές αντιδράσεις.
Ή που θα τον κλείσουν σε ψυχιατρείο..
Ή που θα τον στείλουν στα Παρατράγουδα..
Ή που θα καταλάβουν πόσο στημένο είναι όλο αυτό και όχι μόνο θα χάσει την κοπέλα αλλά και την αξιοπρέπειά του..

:hmm::hmm::hmm: Ποντάρω στην τρίτη περίπτωση..
οκ ;)
μαγκα, οσον αφορα τις σχεσεις σου με τις γυναικες θα ακους αντρες οι οποιοι εχουν παει με τουλαχιστον 100 σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση γελας. οσων αφορα τις δουλειες θα ακους μονο ανθρωπους με πολλα λεφτα οχι υπαληλακους.. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

penni_k

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα.
Σημερα καταλαβα ποσο ανηποφορες ειναι..μπορω να πω αρχιζω και τιςσιχαινομαι.Τι θα κανω που πρεπει να τις βλεπω καθε μερα .. να συναναστρεφομαι μαζι τους καθε μερα??? Ε?Πειτε μου.Δεν συμβαινει σε ολους το ιδιο?(Μιλω για επαγγελματικες σχεσεις)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
μαγκα, οσον αφορα τις σχεσεις σου με τις γυναικες θα ακους αντρες οι οποιοι εχουν παει με τουλαχιστον 100 σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση γελας. οσων αφορα τις δουλειες θα ακους μονο ανθρωπους με πολλα λεφτα οχι υπαληλακους.. ;)

Tότε ποιός θα ακούσει εσένα τον άνεργο παρθένο? :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

James Playboy

Νεοφερμένος

Ο James Playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
μαγκα, οσον αφορα τις σχεσεις σου με τις γυναικες θα ακους αντρες οι οποιοι εχουν παει με τουλαχιστον 100 σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση γελας. οσων αφορα τις δουλειες θα ακους μονο ανθρωπους με πολλα λεφτα οχι υπαληλακους.. ;)

Tότε 1)ποιός θα ακούσει εσένα τον 2)άνεργο παρθένο? :worry:
1)χαχαχα σου εχω ξαναπει οτι εχεις humor εσυ :D
φιλη christinelle, θα με ακουσουνε ανθρωποι που θελουν στα επομενα 5 χρονια να εχουν παθητικο εισοδημα 5 -15 χιλιαρικα το μηνα και θα με ακουσουνε εκεινοι οι οποιοι θελουν ΠΟΛΛΕΕΣΣΣ επιογες σε γυναικες.. ;)
2) εσυ ξερεις. ;) θα σου πω ενα ιστορικο γεγονος απο ενα αλλο site που ειχα postarei.. εκανα coaching σε ενα παιδι απο το site και μετα απο 3 μηνες οι διαχειρηστες του site αοφασησαν να κανουν ενα παρτυ για τους συμετεχοντες του site σε γνωστο μαγαζι της αθηνα.. εκει ο πελατης μου και φιλος τωρα πια εκανε one night stand με μια γκομενα που εκραζε το τι εκανα και το τι μαθαινα στον κοσμο... και ρωτω... μηπως θα συμβει ξανα.. ;) στο χωριο μου λενε οτι η ιστορια επαναλαμβανεται.. αυτο που δεν σου λενε ειναι οτι καποιος την δημιουργει και καποιος την υπόκειται.. με πληρη σιγουρια σου λεω οτι την δημιουργει καποιος απο την ομαδα μου.. :) λοιπον.. μαντεψε ποιος ειναι στην αλλη κατηγορια..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Πωπω, έκανε μια αρπαχτή με πιωμένη κοπέλα σε βραδινό μαγαζί? Εντάξει, αυτό είναι πανδύσκολο. :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Πωπω, έκανε μια αρπαχτή με πιωμένη κοπέλα σε βραδινό μαγαζί? Εντάξει, αυτό είναι πανδύσκολο. :whistle:

Όντως, το σύστημα δουλεύει σε λέω!:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

James Playboy

Νεοφερμένος

Ο James Playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Πωπω, έκανε μια αρπαχτή με πιωμένη κοπέλα σε βραδινό μαγαζί? Εντάξει, αυτό είναι πανδύσκολο. :whistle:
1) δεν ξερω αν ηταν πιωμενη.. Ισως ξερεις εσυ. :p
2) ειπα εγω ποτε οτι ειναι δυσκολο να πας με τοσες γκομενες? Ειπα απλα οτι πρεπει να γινεις αυτος στον οποιο ανταποκρινονται.. ;) ο κλουνεη εινααι αυτος που ειναι γιαυτο του καθονται. Μπορει ο οποισδηποτε να το κανει αυτο με συγκεκριμενους τροπους ..;)

Όντως, το σύστημα δουλεύει σε λέω!:clapup:
προφανος... Αν δεν δουλευε θα το κλεινα το μαγακι και θα πουλαγα κεμπαμπ στην πλατεια καραισκακη.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Λες να βγήκε βράδυ για να πιεί τίλιο? Από την πενταετή εργασία μου σε νυχτερινά μαγαζιά πάσης φύσεως, έχω δει πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που τα επισκέπτονται στο τέλος της βραδιάς θα πήγαιναν με τον οποιονδήποτε. Ακόμα και να μην ξέρει ορθογραφία, ακόμα και να είναι ψωνισμένος, ακόμη και να είναι αποτυχημένος, κακάσχημος, απένταρος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
προφανος... Αν δεν δουλευε θα το κλεινα το μαγακι και θα πουλαγα κεμπαμπ στην πλατεια καραισκακη.;)



yo μαγκα james, αν θες πληζ ρίξε δυο ινφο:

α) ποιό ήταν αυτό το σάητ όπου είχες τέτοιες επιτυχίες; :worry:
β) αφού ήσουν τόσο επιτυχημένος εκεί, εδώ τι κάνεις; :confused:



και καλές δουλειές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Τι δουλειά κάνει ρε παιδιά;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Τι δουλειά κάνει ρε παιδιά;

Coaching ρε φαντασμένε, μην τα ξαναλέμε. ;) Είναι σαν τον καμένο υποψήφιο του Survivor που αυτοαποκαλούνταν Coach αλλά ποτέ δεν αναφέρθηκε (2 σεζόν το κέρατό μου! ) τι ακριβώς προπόνηση κάνει.:mad:

Πάμε στα οφ τόπικ τώρα κύριοι διαχειριστές;;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top