Ζητήματα εθνικής επιβίωσης, ενόψει!

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Εισερχόμαστε στην "έσχατη τριετία", που στη "Μέση Γη" θα λυθεί το "πρόβλημα", που δημιούργησε η "νέα τάξη πραγμάτων", από το 1989 και μέχρι τώρα. Εδώ στη "Μεσόγειο", εκτός απροόπτου(πχ, να ξυπνήσουν κάποιοι λαοί! ), εγγύς είναι ο καιρός, να γίνουμε όλοι, ο " χυλός των πραγμάτων" ή, καλύτερα, "θα πιάσουμε τον πάτο του πηγαδιού". Επίκειται ξεφούσκωμα του Ευρώ και φανταστείτε: "μία πεταλούδα στο Πεκίνο φτερουγίζοντας, να φέρνει σεισμούς...", στις ΗΠΑ!
Στη χώρα μας, στο μεταξύ, μία κοινωνία χωρίς πυξίδα, χωρίς διάθεση για πεζοπορία, χωρίς κουράγιο για όνειρα, με μαραμένα όλα της τα ζωτικά νεύρα, πάμε για περίοδο χρόνιας πολιτικής αστάθειας, ραγδαίας κοινωνικής (περαιτέρω! )αποσύνθεσης και περιφερειακών τάσεων "τοπικής αυτονόμησης"(πχ, με φορολογικές αιτιάσεις, θρησκευτικές αποσκιρτήσεις, εθνιστικές προτιμήσεις κλπ). Όλ' αυτά, "αναμένονται"( από ποιους άραγε;;; ), τόσο για Ελλάδα, όσο και για Ιταλία, Πορτογαλία και άλλες χώρες. Στην Ισπανία, ο "αντισημιτισμός" θα ξεπεράσει το 60% και θα γίνει το "μπαλάκι της γάτας", όπως έγινε το "Μνημόνιο"(φαρμακευτική ουσία, που μειώνει τη μνήμη!!! ) στη χώρα μας. Μετά τη Σκωτία, έρχεται η σειρά της Καταλωνίας, της Βασκίας, της Θράκης και αλλού!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
Για πολλούς, τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν ειναι θεμιτά.
Ο κύριος υπαίτιος του πολτού που θα δημιουργηθεί,
βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά των τειχών.

Και θεωρώ ότι το επικείμενο ξεφούσκωμα του δολλαρίου,
θα έχει πολύ πιο σοβαρές και άμεσες επιπτώσεις.
Ίδωμεν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top