Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Δεν είναι μίσος· είναι αυτοάμυνα και προστασία του δυτικού πολιτισμού. Το Ισλάμ βρίσκεται 600 χρόνια στο παρελθόν. Δεν είναι βιώσιμο να υπάρχουν φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι στη δύση. Όλα τα δεδομένα δείχνουν αυτό και μόνον αυτό.

Δεν πρέπει να ανεχτούμε τη μη-ανέχεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,062 μηνύματα.
Δεν είναι κακό να σε εκφράζουν οι libertarian ή οι κομμουνιστικές κτλ απόψεις ή κάποιο ιδεολογικό ρεύμα. Όπως δεν είναι κακό να σε εκφράζουν απόψεις από διαφορετικές ιδεολογίες. Απλά είναι πολύ πιο σπάνιο, μιας και οι απόψεις συνήθως δεν έχουν συνοχή μεταξύ τους και οι άνθρωποι έχουν την τάση να ακολουθούν ιδεολογίες σαν τα σκυλιά. Οι ταμπέλες έχουν πολλές φορές νόημα, καθώς πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ακριβώς τα ίδια πράγματα και λειτουργούν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι όταν ξεχειλώνεις αυτήν την ταμπέλα και καταλήγεις να την χρησιμοποιείς για τον οποιονδήποτε.
Απλά μην έχει κάποιος την ψευδαίσθηση ότι τις απόψεις του τις έχει διαμορφώσει μόνος του. Οι επιρροές είναι άπειρες, οπότε το να πω "έχω τη δική μου άποψη και δεν μου την έχει επιβάλλει κανείς" είναι λίγο εκτός πραγματικότητας, πώς να το κάνουμε.

Η κουβέντα αυτή είναι off topic πάντως.

Στο συγκεκριμενο θεμα η αναλυση των αιτιων και των συνεπειων του ρατσισμου ειναι αναποφευκτη,διαφορετικα δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι μερικοι συμπολιτες μας ειναι τοσο ανοικτοι ενω αλλοι τοσο κλειστοι.Οταν μιλαμε για ρατσισμο εναντια στους λαθρο-μεταναστες και τους μουσουλμανους πρεπει να εχουμε την ιδια σταση σε ολο το ευρος των θεματων.

Επισης εχεις δικιο καμια αποψη δεν ειναι ανεπηρεαστοι απο αλλες πηγες.Ομως δεν πρεπει να φοβασαι ανθρωπο που εχει ακουσει πολλες γνωμες και αποψεις.Πρεπει να φοβασαι αυτον που εχει ακουσει μονο μια γνωμη,δεν εχει αμφισβητηθει ποτε και νομιζει οτι εχει το αλανθητο.Καθε ιδεαολογια ειναι προιον ενος γινομενου αλλων.Οπως καθε νεος ανθρωπος ειναι συνδυασμος γενετικων υλικων αλλων ανθρωπων.Μπορει να υπαρξουν ροπες και τασεις αλλα δεν αναιρειται οτι η νεα ιδεολογια εχει καινουρια και πρωτογνωρα χαρακτηριστικα.Υπο αυτην την εννοια εννοω να εχουμε δικες μας αποψεις.
Ειναι αστειο να βλεπεις νεαρα παιδια 16-28+ αντι να κανουν μια φυσιολογικη συζητηση και ανταλλαγη ιδεων να γυρνανε να αποκαλουν ο ενας τον αλλο,αριστερο,δεξιο κ.ο.κ. Πιστευω οτι τα ατομα εδω περα εχουν ανωτερο νοητικο επιπεδο για να μην μενουν σε αυτα μονο.Εαν ειμαστε ανθρωπιστες πρεπει να κοιταμε και τον ανθρωπο στο συνολο του.

Επισης στο θεμα της 22χρονης ειχαμε πει οτι καθε περιπτωση δεν ειναι η ιδια και το δικαστηριο πρεπει να αποφασιζει διαφορετικα.
Αλλο ενας Συριος λαθρομεταναστης πολεμου που χρειαζεται βοηθεια και αλλο ενας εγκληματιας λαθρομεταναστης που απλα προσπαθει να διαφυγει σε αλλη χωρα.Ο ενας χριζει βοηθειας και η μη εξουσιοδοτημενη αδεια κρινεται αναγκαια και μονη επιλογη απο τον ιδιο για την προστασια του εαυτου του και πιθανως της οικογενειας του.

Επισης κατι σχετικο,δεν εχω προβλημα με τους κανονικους μεταναστες,μερικοι εξ'αυτων ειναι παρα πολυ αξιοπρεπης,χτυπανε μεχρι και εισητηριο που εδω ο Ελληνας δεν το κανει και δουλευουν νυχθημερον για να επιβιωσουν. Αυτοι αξιζουν την μεγιστη συμπαρασταση και βοηθεια τοσο του Ελληνικου λαου οσο και του Ελληνικου κρατους γιατι ειναι ανθρωποι προτυπα για ολους τους αλλους μεταναστες.Ερχονται με σεβασμο στη χωρα και ευγνωμοσυνη για την ευκαιρια που τους δινεται να φτιαξουν την ζωη τους.Οπως θα επρεπε να νιωθει και καθε Ελληνας σε μια αλλη χωρα που θα τον εβγαζε απο την μυζερια του εδω.

Εκτος αυτου υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες εθνικοτητες,ονοματα να μην λεμε,δεν στοχοποιω κανεναν θα αφησω αυτους που ηδη ξερετε να ερθουν στην επιφανεια της σκεψης σας για να μην λετε οτι επηρεαζω,που σκεφτονται μεγαλα σχεδια και πλανα.Ουτε αυτοι με ενοχλουν ονειροπολοι υπαρχουν παντα,δεν εχουν ουτε την ισχυ ουτε την δυναμη να υλοποιησουν οσα σκεφτονται.Οποτε γιατι να ειμαι "ρατσιστης" απεναντι τους;Αφου δεν φτανουν καν στο σημειο να με τρομαξουν για να ξυπνησουν τετοιοι μηχανισμοι αμυνας μεσα μου.Ειναι αγαπητοι και καλοδεχουμενοι στη χωρα οσο και εαν ιδιοι δεν μας συμπαθουν. :yes:

Αυτα απο εμενα,φιλικα :) .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Ακριβώς Klean το μίσος του ισλάμ για τους "απιστους" γεννάει το μίσος των δυτικών.
Το μίσος του ισλαμ για τους άπιστους το γεννάει το ίδιο το κοράνι όπως ειπώθηκε καί πιο πάνω.
Αυτο ειναι το ισλάμ στην διδασκαλία του.

Από κει και πέρα, αυτονοήτως υποστηρίζω αθώους ανθρώπους που υφίστανται ρατσισμό και ταλαιπωρούνται ψυχικά επειδή απλά έχουν αυτή τη θρησκεία. Και το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε θρησκεία. Επικεντρώνεστε σε μια ρητορική που όχι μόνο δε λύνει το πρόβλημα, αλλά ευθύνεται εν πολλοίς για αυτό, τη ριζοσπαστικοποίηση δηλαδή των ισλαμιστών. Πάντα το μίσος φέρνει μίσος.

Θα μπορούσες να πεις το ίδιο και για τους ναζιστές σημερα? Βαση της λογικής σου και αυτοί αθώοι άνθρωποι είναι που υφίστανται ρατσισμό λόγο της ιδεολογίας τους.
Θα ανεχοσουν αισθητικα με την ιδια ευκολία ναζιστικες συγκεντρώσεις οπου θα απαγγέλλονταν ο αγων μου και θα υπηρχαν σβάστικες?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Μέχρι και η Τασία Χριστοδουλοπούλου "είδε" τώρα αυτό που βλέπει η συντρπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού τώρα όσο αφορά αυτά που λέει για τους "μετανάστες" η τελευταία είναι που δικαιούται δια να ομιλεί (αλλά έρχονται και εκλογές και ο βουλευτικός μισθός και τα ωφελήματα πολύ καλά και 3,5 χρόνια πόσο βολικά την πόρεψαν) ....



Χριστοδουλοπούλου: Δεν πρέπει να γίνουμε χώρος φιλοξενίας για πρόσφυγες

Η πραγματικότητα μετατόπισε τη θέση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, καθώς από την λογική των ανοιχτών συνόρων σήμερα τόνισε ότι «δεν πρέπει να γίνουμε χώρος φιλοξενίας για πρόσφυγες». Μιλώντας στη Βουλή η κυρία Χριστοδουλοπούλου «θυμήθηκε» ότι παλαιότερα εκείνη έλεγε στους πρόσφυγες «ελάτε», αλλά πλέον «έχουν απομυθοποιηθεί», όπως είπε, τα πάντα.

«Το πρόβλημα είναι πολύ πιο περίπλοκο και απαιτεί πίεση στην Ευρώπη, να πάρει θέση. Όσο δεν μοιράζεται πρόσφυγες η Ευρώπη, δεν θα λυθεί, ή θα πνίγουμε ανθρώπους ή θα γίνουμε Ιορδανία. Θέλετε να διαλέξουμε τι θα κάνουμε; Περί αυτού πρόκειται», τόνισε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το άσυλο, ενώ συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επεξεργαστεί ένα plan b.


Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε χωροφύλακες διπλοί», δηλαδή να κοιτάμε τόσο προς την Τουρκία όσο και τα σύνορά μας προς την Ευρώπη. «Εμείς αναλαμβάνουμε όλο το βάρος των ροών», είπε και ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Βίτσα να ζητήσουμε απ’ όλους να «αναλάβουν ό,τι τους αναλογεί».

«Να χτυπήσουμε κι εμείς ένα χέρι στο τραπέζι με την φτώχεια μας να έχουμε και μεταναστευτικό;» προσέθεσε η κυρία Χριστοδουλοπούλου που προφανώς πλέον έχει επανέλθει στην πραγματικότητα και όχι στον ιδεατό κόσμου που ζούσε όσο κατείχε το χαρτοφυλάκιο της μετανάστευσης.
Σε ό,τι αφορά το το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση ασύλου που συζητείται στην επιτροπή υποστήριξε πως «δεν πιστεύω ότι το σχέδιο νόμου είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή σε επίπεδο δικαιωμάτων προσφύγων και μεταναστών».

Αναφερόμενη, τέλος, στην παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη ισχυρίστηκε ότι οι κινητοποιήσεις στο νησί δεν είχαν καμία αποτελεσματικότητα. «Δεν έχει αποτέλεσμα να κλείνεις τα μαγαζιά» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «είναι απαράδεκτο να εξομοιώνεις το ΦΠΑ με προσφυγικό» ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως «κοροϊδεύει τους Μυτιληνιούς».

https://www.diaforetiko.gr/christodoylopoyloy-den-prepei-na-ginoyme-choros-filoxenias-gia-prosfyges/

https://www.liberal.gr/arthro/20265...-ginoume-choros-filoxenias-gia-prosfuges.html

Το μίσος του ισλαμ για τους άπιστους το γεννάει το ίδιο το κοράνι όπως ειπώθηκε καί πιο πάνω.
Αυτο ειναι το ισλάμ στην διδασκαλία του.

Θα μπορούσες να πεις το ίδιο και για τους ναζιστές σημερα? Βαση της λογικής σου και αυτοί αθώοι άνθρωποι είναι που υφίστανται ρατσισμό λόγο της ιδεολογίας τους.
Θα ανεχοσουν αισθητικα με την ιδια ευκολία ναζιστικες συγκεντρώσεις οπου θα απαγγέλλονταν ο αγων μου και θα υπηρχαν σβάστικες
?

Μη λες τέτοια θα σου βάλουν ταμπέλα.... οι επαγγελματίες δημοκράτες αγρυπνούν .... η πλάκα είναι ότι αυτοί που είναι αντιναζιστές.... η ιδεοληψία τους είναι αριστεροναζιστική και φυσικά το πρώτο πράγμα που θα έκαναν αν είχαν εξουσία ήταν να καταργήσουν την δημοκρατία :cry_x:

Δεν υποστηρίζω το Ισλάμ, όπως και καμία θρησκεία. Όταν βάζετε κουβέντες στο στόμα μου να το σκέφτεστε δις. Από κει και πέρα, αυτονοήτως υποστηρίζω αθώους ανθρώπους που υφίστανται ρατσισμό και ταλαιπωρούνται ψυχικά επειδή απλά έχουν αυτή τη θρησκεία. Και το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε θρησκεία. Επικεντρώνεστε σε μια ρητορική που όχι μόνο δε λύνει το πρόβλημα, αλλά ευθύνεται εν πολλοίς για αυτό, τη ριζοσπαστικοποίηση δηλαδή των ισλαμιστών. Πάντα το μίσος φέρνει μίσος.

Αυτό ισχύει και για όσους ταλαιπωρήθηκαν για την θρησκεία τους στην ΕΣΣΔ και στα κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού; ή αυτά εξαιρούνται;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Pluton ποια η γνώμη σου για τη ΧΑ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Ναζισμος κ ισλαμ
2 ακραίες απάνθρωπες ιδεολογίες οι οποίες ομως δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο από αυτούς που θελουν να λεγονται προοδευτικοι ανθρωπιστές.

Όπως πετάξαμε στα σκουπίδια τον ναζισμό έτσι πρέπει να πετάξουμε και το ισλαμ.
Ουτε τζαμια ούτε σαρία ουτε μπούρκες σε καμια δυτική χώρα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Pluton ποια η γνώμη σου για τη ΧΑ;


Δεν θέλω να έχω σχέση με πολιτικά κόμματα, εξ άλλου όλη αυτή την φιέστα της δήθεν δημοκρατίας την απορρίπτω, πιστεύω ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα, ψηφίζω όμως.... εδώ και πολλές εκλογές ρίχνω ψήφο διαμαρτυρίας, παλαιότερα βλακωδώς ψήφιζα "προοδευτικά"... ποτέ δεν ήμουν με την πλειψηφία ή με κόμματα εξουσίας, διότι το να μη ψηφίζεις απλά παίζεις το παιχνίδι όλων αυτών των κομματικών λαμογιών.... οι παρατάξεις που ψηφίζω τώρα δεν με εκφράζουν απλά ψηφίζω "ως έχω δημοκρατικό δικαίωμα"... έτσι δεν το λένε; Τώρα πόσο με πιστεύεις! Πιστεύω ότι δεν με πιστεύεις (αλλά συνήθως λέω αλήθεια ή δεν απαντώ). Εσύ τι ψηφίζεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Σε όσους λένε οτι και το ισλάμ και ο χριστιανισμός είναι το ίδιο φανατικές θρησκείες προτείνω να μελετήσουν το κοράνι και την ιστορία πολέμων επέκτασης και ζωής του Μωάμεθ και των απογόνων του.

μερικά αποσπάσματα απο το κοράνι και παλιά ισλαμικά κείμενα:

Κοράνι, 2:190–193 «Και δώστε μάχη για τον Αλλάχ μ’ εκείνους που μάχονται εναντίον-σας, και μην ξεπεράσετε τα όρια, ασφαλώς ο Αλλάχ δεν αγαπάει εκείνους που ξεπερνούν τα όρια. Και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και διώξτε-τους από κει που σας έδιωξαν, [γιατί] ο διωγμός είναι χειρότερος από το φόνο. [...] Και δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»

Κοράνι, 2:216 «Οι εχθροπραξίες σας ζητούνται, κ’ εσάς δεν σας αρέσουν. Είναι όμως δυνατόν να μην σας αρέσει κάτι που είναι καλό για σας, και να σας αρέσει κάτι που είναι κακό για σας. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει, ενώ εσείς όχι.»

Κοράνι, 4:74 «Συνεπώς αφήστε εκείνους που μάχονται για τον Αλλάχ, που ανταλλάσσουν την επίγεια ζωή με την επουράνια· και σε όποιον μάχεται για τον Αλλάχ, είτε σκοτωθεί είτε νικήσει, Εμείς θα του δώσουμε μια πλούσια ανταμοιβή.»

Κοράνι, 4:89 «συνεπώς μην κάνετε φίλους μεταξύ αυτών [των υποκριτών, που εγκατέλειψαν το Ισλάμ] μέχρις ότου φύγουν (από τα σπίτια-τους) κατά τον τρόπο του Αλλάχ· αλλ’ αν γυρίσουν, τότε πιάστε-τους και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και μην κάνετε μεταξύ αυτών φίλους ή βοηθούς.»

Κοράνι, 8:15–16 «Ω πιστοί! όταν συναντήσετε τους απίστους στη μάχη, ποτέ μη στρέψετε τα νώτα-σας σ’ αυτούς. Αν κανείς στρέψει τα νώτα σ’ αυτούς μια τέτοια μέρα — εκτός αν πρόκειται για στρατηγική κίνηση του πολέμου, ή για υποχώρηση προς μια στρατιωτική μονάδα (δική-του) — στρέφει επάνω-του την οργή του Αλλάχ, και κατοικία-του είναι η Κόλαση.»

Κοράνι, 8:39 «Ώστε δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»

Κοράνι 8:65 «Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σας θα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.»

Κοράνι, 9:5 «Και όταν οι ιεροί μήνες περάσουν, τότε σφάξτε τους ειδωλολάτρες όπου τους βρείτε, και κάντε-τους αιχμαλώτους και πολιορκείστε-τους και κρυφτείτε και στήστε-τους ενέδρες, μετά αν μετανοήσουν και κάνουν συνέχεια προσευχές και πληρώνουν το φόρο για τους φτωχούς, αφήστε-τους το δρόμο ελεύθερο· ασφαλώς ο Αλλάχ συγχωρεί, είναι Φιλεύσπλαχνος.»

Κοράνι 47:4 «Επομένως, όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τους λαιμούς-τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε-τους γερά: μετά (είναι ώρα για) είτε γενναιοδωρία είτε λύτρα: μέχρις ότου ο πόλεμος τα φέρει όλα εις πέρας. Έτσι (διατάσσεστε): αλλά αν ήταν Θέλημα του Αλλάχ, ασφαλώς θα μπορούσε να τους τιμωρήσει (ο Ίδιος); αλλά (σας αφήνει να μάχεστε) για να σας δοκιμάσει.»

Κοράνι 61:4 «Ασφαλώς ο Αλλάχ αγαπάει όσους μάχονται για το Σκοπό-του σε παράταξη μάχης, σαν να ήταν μια στέρεη συμπαγής μάζα.»

Κοράνι 9:29 «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος-Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους του Βιβλίου, [Χριστιανοί και Εβραίοι] μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι.»

ιμπν Ισχάκ:587. «Η επίθεσή μας δεν θα είναι μια ασθενική, παραπαίουσα υπόθεση. Θα δώσουμε μάχη όσο ζούμε. Θα μαχόμαστε μέχρι να σε στρέψουμε στο Ισλάμ, να ζητάς ταπεινά καταφύγιο. Θα μαχόμαστε χωρίς να μας νοιάζει ποιον συναντάμε. Θα δώσουμε μάχη είτε αν καταστρέψουμε αρχαίες ιδιοκτησίες είτε νέα προνόμια. Έχουμε πετσοκόψει κάθε αντίπαλο. Τους έχουμε διώξει βίαια από μπροστά-μας υπό την ηγεσία του Αλλάχ και του Ισλάμ. Θα δώσουμε μάχη μέχρις ότου εγκαθιδρυθεί η θρησκεία-μας. Και θα τους λεηλατήσουμε, γιατί πρέπει να ντροπιαστούν.»

ιμπν Ισχάκ:327 «Ο Αλλάχ είπε, “Ένας προφήτης πρέπει να σφάξει πριν να συλλέξει αιχμαλώτους. Ο κατασφαγμένος εχθρός διώχνεται από τη γη. Μωάμεθ, έχεις ζηλέψει τις επιθυμίες αυτού του κόσμου, τα καλά και τα λύτρα που οι αιχμάλωτοι θα φέρουν. Αλλά ο Αλλάχ επιθυμεί να σκοτωθούν για να κάνει φανερή τη θρησκεία.”»

ιμπν Ισχάκ:576 «Μου άρεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαμε ανάμεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-μας, η ίλη του Αποστόλου προχώρησε στη σύρραξη.»

Ταμπαρί 9:69 «Οι Άραβες ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προφήτη. Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου-Του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο-Του έχει εξασφαλίσει τη ζωή-του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για το Σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος-του είναι μικρό πράγμα για μας.»

ιμπν Ισχάκ:300 «Μάχομαι στην υπηρεσία του Αλλάχ. Αυτό είναι ευλάβεια και καλή πράξη. Στον πόλεμο του Αλλάχ δεν φοβάμαι όπως θα φοβούνταν οι άλλοι. Γιατί αυτή η μάχη είναι δίκαιη, αληθινή, και καλή.»

Μπουχαρί:Τ4Β53Α386 «Ο Προφήτης-μας, ο Αγγελιοφόρος του Κυρίου-μας, μας διέταξε να σας πολεμήσουμε μέχρις ότου να προσκυνήσετε τον Αλλάχ και μόνον εκείνον, ή να μας πληρώσετε την Τζίζγια (φόρο υποτέλειας)· και ο Προφήτης-μας μας έχει πληροφορήσει οτι ο Κύριός μας λέει: “Όποιος ανάμεσά μας σκοτωθεί σαν μάρτυρας θα πάει στον Παράδεισο για να ζήσει μια πολυτελή ζωή που δεν έχει ξαναδεί όμοιά της, και όποιος επιζήσει θα γίνει ο αφέντης-σας.”»

ιμπν Ισχάκ:208 «Όταν ο Αλλάχ επέτρεψε στον Απόστολό Του να δώσει μάχη, το δεύτερο Ακάμπα περιελάμβανε συνθήκες σχετικά με τον πόλεμο που δεν ήταν στην πρώτη πράξη υποταγής. Τώρα δεσμευτήκαμε σε πόλεμο εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας για τον Αλλάχ και τον Απόστολό Του. Μας υποσχέθηκε μια ανταμοιβή στον Παράδεισο για την πιστή-μας υπηρεσία. Δεσμευτήκαμε να πολεμήσουμε με πλήρη υποταγή στο Μωάμεθ ανεξάρτητα από το πόσο αντίξοες θα είναι οι συνθήκες.»

Μουσλίμ 20:4645 «...Αυτός (ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ) το έκανε αυτό και είπε: “Υπάρχει μια άλλη πράξη που ανυψώνει τη θέση ενός άνδρα στον Παράδεισο σε βαθμό κατά εκατό φορές (υψηλότερο), και η διαφορά μεταξύ του ενός βαθμού και του άλλου είναι ίση με το ύψος του ουρανού απ’ τη γη”. Εκείνος (ο Αμπού Σα’ιντ) είπε: “Ποια είναι αυτή η πράξη;” Εκείνος [ο Μωάμεθ] απάντησε: “Τζιχάντ για τον Αλλάχ! Τζιχάντ για τον Αλλάχ!”»
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Και τι προτείνετε λοιπόν; Να τους σκοτώσουμε όλους τους μετανάστες; Να τους ρίξουμε στη θάλασσα; Αυτό εσάς θα ικανοποιήσει την ελληνικότητά σας; Τον πατριωτισμό σας; Να βλέπετε αθώα παιδιά να πεθαίνουν; Γιατί το θέμα εδώ είναι το μεταναστευτικό κι όχι το τι λέει το κοράνι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Δεν θέλω να έχω σχέση με πολιτικά κόμματα, εξ άλλου όλη αυτή την φιέστα της δήθεν δημοκρατίας την απορρίπτω, πιστεύω ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα, ψηφίζω όμως.... εδώ και πολλές εκλογές ρίχνω ψήφο διαμαρτυρίας, παλαιότερα βλακωδώς ψήφιζα "προοδευτικά"... ποτέ δεν ήμουν με την πλειψηφία ή με κόμματα εξουσίας, διότι το να μη ψηφίζεις απλά παίζεις το παιχνίδι όλων αυτών των κομματικών λαμογιών.... οι παρατάξεις που ψηφίζω τώρα δεν με εκφράζουν απλά ψηφίζω "ως έχω δημοκρατικό δικαίωμα"... έτσι δεν το λένε; Τώρα πόσο με πιστεύεις! Πιστεύω ότι δεν με πιστεύεις (αλλά συνήθως λέω αλήθεια ή δεν απαντώ). Εσύ τι ψηφίζεις;
Ψηφίζεις αλλά όχι κάτι που σε εκφράζει.

Τι να πω.

Βέβαια δεν απαντάς την ερώτηση μου αλλά οκ.

Εγώ την πρώτη φορά που ψηφισα, ήταν Λεβεντη. Πριν μπει.

Μετά απογοητευτηκα καπως.

Τη δεύτερη ψηφισα ΝΔ όχι από καμία καύλα, απλά μπροστά στην κατηφόρα στις σχέσεις με τους εταιρους, ηταν για εμένα σε αυτή τη χρονική φάση το λιγότερο επιβλαβές.

Θα μπορούσα να ψηφίσω θεωρητικά Τζήμερο για αυτά που λέει σχετικά με την κρατική οργάνωση, αλλά όταν αρχίζει να ισοπεδώνει τα πάντα και να μιλάει επιθετικά με χάνει.

Τη σπορά των ηττημένων του 45 (όχι δικά μου λόγια παιδιά, δικά τους, σε video, εγώ δε θα λεγα ποτέ μόνος μου κατι τετοιο) δε θα τη στήριζα ποτέ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Αυτό το :


“Τζιχάντ για τον Αλλάχ! Τζιχάντ για τον Αλλάχ!”»

Θυμίζει τις Σταυροφορίες ... μόνο που οι σταυροφορίες η πρώτη σταυροφορία ξεκίνησε το 1095 μΧ έγιναν 9 νομίζω.... η σταυροφορία της Αραγωνίας (καμιά σχέση με Ισλάμ) και οι σταυροφορίες του 14ου και 15ου αιώνα κατά των Οθωμανών (όχι των Αράβων και του Ισλάμ) τελείωσε αυτό το 10 Νοεμβρίο 1444 λίγο πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης και το 1456 έγινε μια σταυροφορία για να άρουν την πολιορκία του Βελιγραδίου... ΤΕΛΟΣ... το Ισλάμ ακόμα είναι όπως γράφεις στο ΤΖΙΧΑΝΤ συνεχίζουν ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ και θα συνεχίζουν ... αυτό δείχνει και την διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο θρησκειών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση Χιμέλα.... αν στο σπίτι σου έρθει ένας χωρίς να τον προσκαλέσεις, ρίχνοντας μια κλωτσιά στην πόρτα σου καθίσει στο σαλόνι σου και απλώσει τις ποδάρες του στο τραπεζάκι σου:
Α. Κατ αρχάς μπορείς να τον πεις αυτόν τον άνθρωπο μουσαφίρη;
Β. Με ποιο τρόπο θα σκεπτόσουν να αποκαταστήσεις την κυριαρχία σου στο σπίτι σου;

Ναι μεγαλε, ξεχνας κάτι στο παράδειγμα σου. Να σε διορθώσω: "Έστω πως καταστρεφεις το σπίτι καποιου, ή οι φιλοι σου το καταστρεφουν κι εσύ κρατάς τσίλιες. Και με τα υλικά από το σπίτι του μεγαλώνετε τα δικα σας. Κι αυτός ο κάποιος τρέχει και πετάγεται στην πόρτα σου."

Καλύτερα τώρα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Ψηφίζεις αλλά όχι κάτι που σε εκφράζει.

Τι να πω.

Βέβαια δεν απαντάς την ερώτηση μου αλλά οκ.

Εγώ την πρώτη φορά που ψηφισα, ήταν Λεβεντη. Πριν μπει.

Μετά απογοητευτηκα καπως.

Τη δεύτερη ψηφισα ΝΔ όχι από καμία καύλα, απλά μπροστά στην κατηφόρα στις σχέσεις με τους εταιρους, ηταν για εμένα σε αυτή τη χρονική φάση το λιγότερο επιβλαβές.

Θα μπορούσα να ψηφίσω θεωρητικά Τζήμερο για αυτά που λέει σχετικά με την κρατική οργάνωση, αλλά όταν αρχίζει να ισοπεδώνει τα πάντα και να μιλάει επιθετικά με χάνει.

Τη σπορά των ηττημένων του 45 (όχι δικά μου λόγια παιδιά, δικά τους, σε video, εγώ δε θα λεγα ποτέ μόνος μου κατι τετοιο) δε θα τη στήριζα ποτέ.


Πιο τίμια απάντηση από αυτή που σου έδωσα ΣΠΑΝΙΑ θα βρεις... θες να γίνω πιο σαφής για την Χρυσή Αυγή;


Την έχω γραμμένη ... ας το πω ευγενικά στις σόλες των παπουτσιών μου.... όπως και όλο το πολιτικό σύστημα.

Ναι μεγαλε, ξεχνας κάτι στο παράδειγμα σου. Να σε διορθώσω: "Έστω πως καταστρεφεις το σπίτι καποιου, ή οι φιλοι σου το καταστρεφουν κι εσύ κρατάς τσίλιες. Και με τα υλικά από το σπίτι του μεγαλώνετε τα δικα σας. Κι αυτός ο κάποιος τρέχει και πετάγεται στην πόρτα σου."

Καλύτερα τώρα;


Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Θα κατέλυες τη δημοκρατία αν ήταν στο χέρι σου;

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις;

Συμφωνούμε στο ότι δεν καταλαβαίνεις, ή δε θέλεις να καταλάβεις.

Χρόνια τώρα η δύση υποκινεί ένα κάρο αναταραχές σε μέρη που την ενδιαφέρουν.

Η Συρία είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος και λόγω πόρων, και λογω του οτι τοπικά περνάνε σημαντικοί αγωγοι.

Η Ελλάδα ανήκει στο ΝΑΤΟ και πολλά αεροπλάνα που βομβαρδιζουν εκει, φεύγουν από βάσεις της.

Αν γκρινιαζεις εσύ για το μεταναστη, τι να πει κι ο ιδιος.

Ούτε κι εμένα μου γουσταρει να γεμισει η χωρα γκρουπ ανθρωπων εξαθλιωμενων, αλλα ΈΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Θα κατέλυες τη δημοκρατία αν ήταν στο χέρι σου;



Συμφωνούμε στο ότι δεν καταλαβαίνεις, ή δε θέλεις να καταλάβεις.

Χρόνια τώρα η δύση υποκινεί ένα κάρο αναταραχές σε μέρη που την ενδιαφέρουν.

Η Συρία είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος και λόγω πόρων, και λογω του οτι τοπικά περνάνε σημαντικοίαγωγοί


Έχω άποψη για τα πράγματα (όπως όλοι), επίσης αγαπώ ιδιαίτερα την ιστορία και παρακολουθώ ιστορικά τα ζητήματα... σου είπα και πιο πάνω ότι σπάνια λέω ψέματα (είναι ελάττωμα αυτό και με εκθέτει), αν ήθελα όμως να την κάνω γαργάρα γιατί να απαντήσω, θα έκανα ότι δεν το είδα, ποιος ο λόγος να πω ψέματα για βουλευτής πάω; :no:


Αυτό το είδα εκ των υστέρων:


"Η Ελλάδα ανήκει στο ΝΑΤΟ και πολλά αεροπλάνα που βομβαρδιζουν εκει, φεύγουν από βάσεις της.

Αν γκρινιαζεις εσύ για το μεταναστη, τι να πει κι ο ιδιος.

Ούτε κι εμένα μου γουσταρει να γεμισει η χωρα γκρουπ ανθρωπων εξαθλιωμενων, αλλα ΈΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ."


Μπορεί εδώ να σου έδινα μια απάντηση που δεν θα σου άρεσε (γι αυτό δεν θα απαντήσω), μη νομίζεις ότι δεν συμπονώ τον ανθρώπινο πόνο... είμαι πιο ευαίσθητος από πολλούς που νομίζουν ότι είναι ανθρωπιστές... Δεν θέλω όμως να απαντήσω.

Και τι προτείνετε λοιπόν; Να τους σκοτώσουμε όλους τους μετανάστες; Να τους ρίξουμε στη θάλασσα; Αυτό εσάς θα ικανοποιήσει την ελληνικότητά σας; Τον πατριωτισμό σας; Να βλέπετε αθώα παιδιά να πεθαίνουν; Γιατί το θέμα εδώ είναι το μεταναστευτικό κι όχι το τι λέει το κοράνι.


Όπως έγραψα και πιο πάνω υπάρχουν 80.000.000 Αιθίοπες ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ που υποφέρουν αφάνταστα. Τι προτείνεται να έρθουν στην αυλή μας;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Κανείς δε σε αναγκαζει να απαντήσεις.

Και η μη απάντηση όμως είναι απάντηση.

Όπως έγραψα και πιο πάνω υπάρχουν 80.000.000 Αιθίοπες ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ που υποφέρουν αφάνταστα. Τι προτείνεται να έρθουν στην αυλή μας;


Δε σε είδα και να μαχεσαι κατά της αδικίας σε βαρος τους πάντως.

Επίσης μη γράψεις πάλι ανοησίες τύπου οι Έλληνες στην Αμερική πηγαν μια χαρά.

Υπαρχουν αρχεία της εποχης που τους εμφανιζουν ως πολύ εγκληματικο γκρουπ.

Ψαξε τα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Δε σε είδα και να μαχεσαι κατά της αδικίας σε βαρος τους πάντως.

Επίσης μη γράψεις πάλι ανοησίες τύπου οι Έλληνες στην Αμερική πηγαν μια χαρά.

Υπαρχουν αρχεία της εποχης που τους εμφανιζουν ως πολύ εγκληματικο γκρουπ.

Ψαξε τα.


Δεν ακούς, σου έγραψα ότι διαβάζω ιστορία... Απάντησέ μου τα 80.000.000 Αιθίοπες που κυρίως είναι παιδάκια και υποφέρουν αφάνταστα, προτείνεις να τα φέρουμε εδώ να τα περιθάλψουμε; Διότι είναι άδικο να φροντίζουμε μόνο ότι μας κουβάλησε με φασιστικό τρόπο η ιδεοληπτική ομάδα που μας τα κουβάλησε, έτσι δεν είναι... δεν είναι άδικο να αφήσουμε έξω από την φροντίδα μας όλους τους αναξιοπαθούντες της γης;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Αυτό το :


“Τζιχάντ για τον Αλλάχ! Τζιχάντ για τον Αλλάχ!”»

Θυμίζει τις Σταυροφορίες ... μόνο που οι σταυροφορίες η πρώτη σταυροφορία ξεκίνησε το 1095 μΧ έγιναν 9 νομίζω.... η σταυροφορία της Αραγωνίας (καμιά σχέση με Ισλάμ) και οι σταυροφορίες του 14ου και 15ου αιώνα κατά των Οθωμανών (όχι των Αράβων και του Ισλάμ) τελείωσε αυτό το 10 Νοεμβρίο 1444 λίγο πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης και το 1456 έγινε μια σταυροφορία για να άρουν την πολιορκία του Βελιγραδίου... ΤΕΛΟΣ... το Ισλάμ ακόμα είναι όπως γράφεις στο ΤΖΙΧΑΝΤ συνεχίζουν ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ και θα συνεχίζουν ... αυτό δείχνει και την διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο θρησκειών.
η διαφορά είναι οτι οι σταυροφορίες δεν προτρέπονται στην αγία γραφή ούτε στους χριστιανούς πατέρες, δεν είναι κομμάτι του χριστιανικού δόγματος, το αντίθετο μάλιστα.
από την άλλη το κοράνι είναι γεμάτο από πολεμικές προτροπές και βία.

ο ακραίος χριστιανός θα πάει στην έρημο μόνος να ασκητέψει
ο ακραίος μουσουλμάνος θα κάνει τζιχάντ

έπειτα μην ξεχνάμε οτι οι σταυροφορίες έγιναν από την δύση ώς αντίδραση,γιατί οι μουσουλμάνοι ήταν αυτοί που πρώτοι επιτέθηκαν σε σύρία παλαιστίνη και αίγυπτο οι οποίες ήταν βυζαντινές επαρχίες
πρίν ακόμα γεννηθεί ο Μωάμεθ αυτες οι περιοχές ήταν χριστιανικές και οι ισλαμικές επιδρομές δεν ήταν καθόλου αναίμακτες.
το ίδιο και στην Ισπανία.
Αρχική Δημοσίευση από Himela:
Και τι προτείνετε λοιπόν; Να τους σκοτώσουμε όλους τους μετανάστες; Να τους ρίξουμε στη θάλασσα; Αυτό εσάς θα ικανοποιήσει την ελληνικότητά σας; Τον πατριωτισμό σας; Να βλέπετε αθώα παιδιά να πεθαίνουν; Γιατί το θέμα εδώ είναι το μεταναστευτικό κι όχι το τι λέει το κοράνι.
να απαγορευτεί απο τα δυτικά κράτη η σαρία(μουσουλμανικός νόμος)
να απαγορευτεί η μπούρκα
να μην χτίζουν τα κράτη τζαμιά και ισλαμικά σχολεία
να αναδειχθεί παντού το περιεχόμενο του κορανίου ωστε να δούν όλοι τι λέει
να σταματήσει αυτη η ισλαμολαγνεία χάρη της προοδευτικότητας και την αποδοχής των πάντων, πρίν χάσουμε τον δικό μας πολιτισμό και αξίες.

πρίν κάποιους μήνες στην Αθήνα είχε βρεθεί μέσα σε κάδο σκουπιδιών σακούλα με κομμένες κλειτορίδες κοριτσιών που προφανώς ήταν προιόν κλειτοριδεκτομής. μια πρακτική που γίνεται κυρίως στην αφρική και Αίγυπτο μεταξύ των μουσουλμάνων.
μάλιστα τον Ιούλιο του 2014, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους διέταξαν ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων σε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 11 έως 46
σε τέτοιο κόσμο θέλεις να ζείς Himela?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Πλουτον νιωσε λιγο.

Η Συρία ήταν ηδη ανεπτυγμενη χώρα και τη διελυσαν δυτικά συμφέροντα.

Οι άνθρωποι αυτοι θα κατευθυνθουν σε αυτό που ήξεραν ως τρόπο ζωής.

Τη δυση.

Το παραδειγμα σου είναι στην καλύτερη αστοχο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Δεν υπήρξαν μόνο Δυτικά τα συμφέροντα, αλλά και Ανατολικά. Επίσης, αν και είναι αληθοφανές να πούμε πως αυτοί οι άνθρωποι έλκονται από τη Δύση επειδή έτσι έχουν μάθει να ζουν, στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Γιατί, πολύ απλά, αν αυτοί οι άνθρωποι ήδη ζούσαν σαν δυτικοί πολίτες, τότε δεν θα υπήρχαν όλα τα προβλήματα προσαρμογής τα οποία βλέπουμε σε διάφορες χώρες της Δύσης (αγγλία, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα κτλ).
Εγώ νομίζω πως έρχονται στη Δύση για τον απλούστατο λόγο πως η Δύση είναι η περιοχή με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες, και τις περισσότερες ευκαιρίες για εργασία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top