Ημερομηνία πληρωμής ενοικιού

Artemis19832

Νεοφερμένος

Η Artemis19832 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω νοικιασει ενα διαμερισμα στη πλατεια Αμερικης το οποιο το πειρα σε αθλια κατασταση κυριολεκτικα ενα ερειπιο και ενω συνεννοήθηκα με την ιδιοκτητρια να αναλαβει να το βαψει γιατι σε καμια περιπτωση δεν προκειται ετσι πως ηταν να εμπεναν ανθρωποι μεσα αυτη θεωρησε καλο να βρει τον φθηνοτερο μπογιατζη που υπαρχει 1000 ευρο για 145 τ.μ. σπιτι το οποιο ηθελε να ξυστουν οι τοιχοι και να ξαναπεραστει και ο τυπος πρεπει και δικαιολογημενα να εβαλε τα φθηνοτερα υλικα που βρηκε γιατι τωρα σκουπιζω συνεχεια σκονες απο το πατωμα που πεφτουν απο τους σοβαδες και αργοτερα αυτη η σκονη θα παει και θα πεφτει πανω στα επιπλα μου και αφου ο τυπος εβαψε μαζι με τους τοιχους ολες τις πριζες, διακοπτες, τζαμια και μαρμαρα που υπηρχαν στο σπιτι και αναγκαστικα να φαω τα χερια μου για να τα καθαρισω και ας μην αναφερω οτι του ειπε να μην βαψει τις πορτες που απο τους προηγουμενους ειχαν βαφτει με πλαστικο το οποιο πλαστικο δεν ειναι για ξυλινες επιφανειες με αποτελεσμα να εχει φουσκωσει και σκασει σε πολλα σημεια . Τωρα επειδη αργω καποιες μερες το ενοικιο με ζαλιζει στα τηλεφωνα και στα μηνυματα η ερχεται και πεταει χαρτακια κατω απο την πορτα μου. Οι περισσοτεροι ελληνες πιστευω οτι δεν το βαζουν απο την πρωτη του μηνα αλλα δεν νομιζω να εχουνε υστερικες ιδιοκτητριες να τους σπανε τα νευρα. Τι μπορω να κανω? Δεν ειμαι ανθρωπος που δεν θα πληρωσει το νοικι του ουτε της εχω αφησει ποτε απληρωτο μηνα ισα ισα που το πονεσα το σπιτι της και προθυμοποιήθηκα μολις αγορασω τα επιπλα μου να της το φτιαξω οσο μπορω και αυτη αντι να κανει το σταυρο της που μπηκαν μεσα ανθρωποι μετα απο 8 χροννια που το νοικιαζε και δε ελληνες που? στη πλατεια αμερικης που για να δεις ελληνα εκει τον ψαχνεις με το φαναρι με πρηζει! Τι μπορω να της πω πως με καλυπτει ο νομος σε αυτην την περιπτωση ( που αντι στην πρωτη του μηνα θα τις βαζω το νοικι της στις 15 τουλαχιστον για τεσσερις μηνες ακομα ) για να με αφησει ησυχη γιατι η κατασταση εχει καταντησει ανυποφορη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Για ποιο λογο δεν κανεις μια συζητηση με την ιδια και να της εξηγησεις οτι για τους επομενους μηνες για συγκεκριμενους λογους θα της δινεις το ενοικιο στις 15 του μηνα και οχι την 1η....?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Γιατί να μπλέχτεις νομικά κτλ κτλ; Αν το ζητήσεις δεν νομίζω να έχει λόγο να αρνηθεί
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Θεωρητικά είσαι υποχρεωμένη να καταβάλλεις το ενοίκιο εντός των πέντε πρώτων ημερών κάθε μήνα, ακόμα κι αν δεν έχει συμφωνηθεί αυτό ρητά στο συμβόλαιό σου (αλήθεια το συμβόλαιο τι λέει; ), επειδή αυτή είναι η συνήθης πρακτική.
Γενικά πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της μιλήσεις, όπως σου προτείνουν και οι άλλοι, αν μπλέξεις με νομικά, δεν θα ξεμπλέξεις τόσο άμεσα.

ΥΓ: Πάντως, άσχετα με την κατάσταση του σπιτιού (την οποία γνώριζες εξαρχής) έχει δίκιο να θέλει να πληρώνεται στην αρχή του μήνα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prime

Πολύ δραστήριο μέλος

Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,680 μηνύματα.
Πρώτιστα θα πρέπει να δεις τι συμφωνήσατε στο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης.

Αν υπάρχει συγκεκριμένη μέρα ή φράση του τύπου στο πρώτο πχ πενθήμερο καθίστασαι υπερήμερη στην καταβολή του μισθώματος, παραβιάζεις ουσιώδη όρο της συμφωνίας και έχει δικαίωμα να σου ζητήσει την απόδοση του μισθίου.Το ίδιο μπορεί να κάνει και με την μη εμπρόθεσμη καταβολή των κοινοχρήστων ή άλλων δαπανών του μισθίου όπως λογαριασμοί νερού, ΔΕΗ.

Απιθανο να το κάνει βέβαια αλλά έχει έννομο συμφέρον και νόμιμο δικαίωμα.

Σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίζει το μίσθιο τίθενται πάρα πολλά θέματα και για να σου πει κανείς κάτι χωρίς επιφύλαξη πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσει το ιδ. συμφωνητικό μίσθωσης.

Παραπέρα όποια συμφωνία και αν έγινε προφορικά για αποκατάσταση των όποιων φθορών ή ελαττωμάτων είναι σαν να μην έγινε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top