Η επικαιρότητα εν συντομία

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Ασκηση βομβαρδισμού στο Αγαθονήσι έκαναν οι Τούρκοι! :confused:

Επίδειξη δυνατότητας βομβαρδισμού έκαναν χθες το μεσημέρι στο Αγαθονήσι 4 τουρκικά βομβαρδιστικά «Φάντομ», υποστηριζόμενα από άλλα 4 αεροσκάφη υποστήριξης - αναχαίτισης τύπου F-16. Τα «Φάντομ» διέσχισαν το νησί κάθετα σε ύψος 300 μέτρων, ενώ τα αεροσκάφη υποστήριξης κάλυπταν την επιχείρηση. Ελληνικά μαχητικά που ήταν στην περιοχή ξεκίνησαν να αναχαιτίζουν τα τουρκικά και σε δύο περιπτώσεις καταγράφηκαν εικονικές αερομαχίες. Μισή ώρα μετά την είσοδό τους στον ελληνικό χώρο ευθύνης, στις 3 μ.μ. τα τουρκικά αποχώρησαν.

Συνολικά χθες τα ελληνικά ραντάρ κατέγραψαν παραβιάσεις-παραβάσεις από 16 τουρκικά μαχητικά, από τα οποία τα 13 ήταν οπλισμένα.

πηγή


Καλά άκουγα κάτι αεροπλάνα χθες το πρωί... :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Ένα «μικρό θαύμα», απʼ την «πραγματική οικονομία»!


Συνέβη στη χώρα μας, πολύ πρόσφατα. Μία γυναίκα, μικρότερη των 40 ετών, μητέρα 4 παιδιών υπέβαλε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους αίτηση, για να της δοθεί η άδεια (επαγγέλματος) να "εκδίδεται". Τα «ουσιαστικά προσόντα», τα είχε: νομιμόφρων, ενήλικη, υγιής και με σώας τας φρένας και, προπάντων, είναι εξαιρετικά καλλίγραμμη και ωραία.
Το βασικό της αιτιολογικό ήταν, ότι διαφορετικά δεν μπορούσε να αναθρέψει τα παιδιά της. Προηγούμενα, με το σύζυγό της διατηρούσαν ταβέρνα, με καλό κύκλο ετήσιων εργασιών. Για διάφορους όμως λόγους, ο σύζυγος την εγκατέλειψε για μία άλλη γυναίκα και εξαφανίστηκε (από τη ζωή τους). Πολύ σύντομα τότε, η ταβέρνα «πήγε κατά διαόλου».Βοήθεια, από πουθενά(«όπου μπορούσε να απευθυνθεί»). Βρήκε δουλειά, με 650 ?: «Πως να ζήσει κανείς μʼ αυτά τέσσερα παιδιά;». Και, «το αποφάσισε».
Απʼ όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες, τα «χαρτιά» ήταν έτοιμα. Έμενε να πάρει και την υπογραφή του τοπικού Νομάρχη: «αργούσε πολύ».Παίρνει λοιπόν ένα πρωινό στο τηλέφωνο «τον κ. Νομάρχη παρακαλώ!». « Ο κ. Νομάρχης αυτή τη στιγμή απουσιάζει από το γραφείο του. Μπορώ μήπως να σας εξυπηρετήσω εγώ;», ακούει μία γλυκιά γυναικεία φωνή να της απαντά.
«Να του πείτε, ότι καθυστερεί μέχρι παρεξηγήσεως, να υπογράψει την άδεια που του ζητώ!».
«Μπορώ να το ελέγξω στους φακέλους του…τι άδεια ακριβώς ζητάτε;».
«Νόμιμης ιερόδουλης!», ακούει η γυναίκα της Νομαρχίας, θαρρετά και χωρίς δισταγμό, να της απαντά η «Αιτούσα».
Η γυναίκα της Νομαρχίας, απροετοίμαστη παντελώς νʼ ακούσει κάτι τέτοιο, μένει «στήλη άλατος», σχεδόν λιγοθυμάει και της πέφτει το ακουστικό από το χέρι: σοκ! Η συγκεκριμένη «γλυκιά φωνή», «πιστή Χριστιανή» και «αφιερωμένη, με πράξεις και με λόγια»( «του κατηχητικού», όπως λέει ο λαός), μόλις πριν από λίγα λεπτά ακόμη, συνέχιζε την πρωινή «νοερή προσευχή» της, όπως το συνηθίζει καθημερινά.
Μέχρι να «συνέλθει» σχετικά και να ξανασηκώσει το ακουστικό, πέρασαν «ίσως και δύο τρία λεπτά». Η «Αιτούσα είχε κλείσει επίσης το τηλέφωνό της. Παρά ταύτα, δεν πέρασαν άλλα τόσα λεπτά και το τηλέφωνο ξανακτυπά. Η λαχταρισμένη «του κατηχητικού» (και της Νομαρχίας) γυναίκα, ακόμη ήταν θρονιασμένη στο γραφείο του Νομάρχη και υπό τη συναισθηματική επήρεια του συμβάντος. Αλλά έπρεπε να σηκώσει το ακουστικό! Ο κ. Νομάρχης εκείνο το πρωινό είχε αργήσει, και απροειδοποίητα και «εκτός προγράμματος».
Σηκώνει το ακουστικό, ενώ ταυτόχρονα «ακούει μέσα» της «μία φωνή»: « Αν είναι εκείνη, συγκρατήσου αφιλότιμη! Δεν είναι και πρωτοφανές!».
«Παρακαλώ, γραφείο κυρίου Νομάρχη!», απαντάει με όση ανακτημένη ψυχραιμία και κοσμιότητα της βγαίνει.
Και ακούει τη ίδια γυναικεία φωνή, σχεδόν ιλαρή, να τη ρωτάει: « Τι έγινε; Τη βρήκατε την αίτησή μου;».
Φυσικά, ούτε καν την είχε ψάξει. Έτσι, το μόνο που της βγήκε να πει, «σχεδόν ικετευτικά», ήταν ένα : «Γιατί, γλυκιά μου ψυχή; Γιατί;»!
Για να μην τα πολυλογώ. Πέρασαν μερικοί μήνες από εκείνα τα «γιατί;». Σήμερα η «Αιτούσα» εργάζεται μʼ έναν σχετικά καλό μισθό, ως βοηθός Λογιστή και, επιπλέον, υπηρεσίες της τοπικής Μητρόπολης ανέλαβαν μέρος των εξόδων περίθαλψης και σπουδών των παιδιών της.
Στο διάστημα αυτό, ένα πρωινό «επισκέπτεται ο πονηρός» την «αφιλότιμη Χριστιανή» στη Νομαρχία και της υποβάλλει την απορία: «Άρα έλεγε αλήθεια εκείνη η γυναίκα;». Ψάχνει την αίτηση στους φακέλους του Νομάρχη και τη βρίσκει.
«Μήπως το έκανε, για να εκβιάσει το φιλότιμο του κ. Νομάρχη;», δευτερώνει ο «πονηρός».
Φεύγει και πάει στη Διεύθυνση Εμπορίου. Έχει εκεί έναν γνωστό της. Του αναθέτει, να ψάξει σχετικά. Σε λίγο της φέρνει το σχετικό φάκελο. Η άδεια ήδη είχε εκδοθεί και αναμενόταν η «τελική υπογραφή του Νομάρχη»!

Το ζητούμενο,βέβαια, είναι να γράψετε και εσείς, αν θέλετε, κάποιο "μικρό θαύμα" από την "καθημερινότητά" μας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Ειδήσεις με μαντίλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ / Σ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ / Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Μπορεί να κάλυψα τα μαλλιά μου, δεν ξέχασα όμως να μεταδίδω ειδήσεις» λέει στο BBC η δημοσιογράφος Ghada El Tawil, η οποία κέρδισε στα δικαστήρια το δικαίωμα να φοράει μαντίλα όταν βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα. Πέντε είναι πλέον οι γυναίκες που παρουσιάζουν πρόγραμμα στην αιγυπτιακή τηλεόραση φορώντας τη μαντίλα, με την Ghada El Tawil να έχει μία εβδομάδα που επέστρεψε στο κρατικό κανάλι της Αιγύπτου -όπου κι εργαζόταν- έπειτα από ένα μεγάλο δικαστικό αγώνα.

«Περίμενα έξι χρόνια γι' αυτήν τη στιγμή» εξομολογείται η παρουσιάστρια στο Channel 5 της Αλεξάνδρειας, φορώντας την ισλαμική της μαντίλα.

Στην ουσία ξεκίνησε να φοράει τη μαντίλα το 2002, ενώ κανονικά θα έπρεπε από τότε που είχε την πρώτη της εμμηνόρροια. «Είναι ένα από αυτά τα λάθη που κάνεις και τα συνειδητοποιείς εκ των υστέρων» λέει η ίδια. Με το πέρασμα του χρόνου έφτασε η στιγμή που αποφάσισε να φοράει συνεχώς τη μαντίλα.

Στην Αλεξάνδρεια μόνο δύο στις δέκα μουσουλμάνες κυκλοφορούν χωρίς μαντίλα, ενώ στο Κάιρο, που είναι μεγάλη και κοσμοπολίτικη πόλη, το ποσοστό των γυναικών που δεν την φορούν είναι μεγαλύτερο.

Οταν λοιπόν η Ghada El Tawil αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2002 να εμφανιστεί στην οθόνη με τη μαντίλα, οι υπεύθυνοι του καναλιού τής το απαγόρευσαν. «Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις που γυναίκες σαν κι εμένα χάνουν τη δουλειά τους. Απλώς εγώ μαζί με μια ακόμη συνάδελφο, την Hala el- Malki, ήμασταν οι πρώτες που κινηθήκαμε δικαστικά».

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου (2005) οι δύο γυναίκες μπορούσαν να φορούν ό,τι ήθελαν αρκεί αυτό που βγαίνει στην οθόνη να μην είναι «ξένο» προς τους τηλεθεατές.

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί η διοίκηση του καναλιού δεν θέλει να φοράμε τη μαντίλα. Ισως να θεωρούν ότι ανήκουμε σε μια θρησκευτική οργάνωση. Ποτέ όμως δεν είχαν κάποιο ικανοποιητικό επιχείρημα».

«Εδώ και μία εβδομάδα που εμφανίζομαι με μαντίλα στους τηλεθεατές της Αλεξάνδρειας νιώθω ότι είναι πιο κοντά μου κι ότι τους εκφράζω περισσότερο από πριν. Τα τηλεφωνήματα που δέχτηκα την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της κοινωνικής εκπομπής που παρουσιάζω ήταν πολύ θερμά» προσθέτει η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, οι εργοδότες της δεν την αφήνουν να επιστρέψει στη δουλειά που έκανε εδώ και δώδεκα χρόνια: να παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων στην αγγλική γλώσσα. Οι ίδιοι είπαν ότι θα χρειαστεί να περάσει μία ακόμη δοκιμασία την οποία και αρνήθηκε.


ΔΩ.ΠΑΠ.​

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/11/2008
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Ατύχημα στην Πολεμική αεροπορία

Ελικόπτερο τύπου Apache της Αεροπορίας Στρατού με διμελές πλήρωμα συνετρίβη στις 8:15 το βράδυ της Τετάρτης βορειοδυτικά της Κύμης στην Εύβοια, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ συμμετείχε σε άσκηση μαζί με ένα ακόμη ελικόπτερο του ίδιου τύπου.Τα δύο ελικόπτερα AH64-A είχαν απογειωθεί στις 19:30 με καλές καιρικές συνθήκες σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα. Τα ελικόπτερα είχαν μετασταθμεύσει από το Στεφανοβίκειο στην Τανάγρα προκειμένου να εκτελέσουν επιχείρηση αξιολόγησης πυροβολαρχίας Hawk.
Συντρίμμια του ελικοπτέρου έχουν εντοπιστεί στην περιοχή του Μοναστηριού του Σωτήρος στην Κύμη, η οποία αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, λόγω της φωτιάς εκδηλώθηκε.
Παράλληλα, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης με εναέρια και επίγεια μέσα. Επί τόπου έσπευσαν δύο ελικόπτερα Super Puma, ένα αεροσκάφος C-130 και πεζοπόρα τμήματα, ενώ τέθηκε σε ετοιμότητα και το ελικόπτερο της φρεγάτας «Ύδρα».
Οι δυο χειριστές ταγματάρχης Σ.Δ. και λοχαγός Κ.Α. αγνοούνται.(τελικά, σύμφωνα με επόμενο άρθρο εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι)
$Η κηδεία του κυβερνήτη θα γίνει την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Λειβαδιάς και του συγκυβερνήτη θα γίνει επίσης στις 3 το μεσημέρι από τον ιερό ναό της Αναλήψεως στη συνοικία Αβέρωφ στη Λάρισα.$

Τα Apache είναι εξαιρετικά προηγμένα επιθετικά ελικόπτερα, ικανά να πραγματοποιούν επιχειρήσεις τόσο τη νύχτα, όσο και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, εκμεταλλευόμενα το ανάγλυφο του εδάφους.
----------------------------------------------------------


Στις ειδήσεις της ΝΕΤ χτες είπαν ότι ο κυβερνήτης ήταν 36 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ ο συγκυβερνήτης 33 ετών και πατέρας ενός παιδιού...


Κρίμα... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει σήμερα... :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Ωραίο πράγμα ο στρατός...:/:



Άλλοι δύο στη μεγάλη λίστα.:mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Οϊ βρε Μπορ, δεν είναι "αυτοκτονίες".
Ο στρατός τα δικαιολογεί τα ατυχήματα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
:P
Ναι ρε, τα δικαιολογεί.


Ο Μεϊμαράκης όλη μέρα εχθές ήταν άφαντος.:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Για το ουράνιο που διέσπειρε στην περιοχή το ατύχημα,
λένε τίποτα στα κανάλια;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Για το ουράνιο που διέσπειρε στην περιοχή το ατύχημα,
λένε τίποτα στα κανάλια;
Πως δεν υπάρχει κίνδυνος, ανησυχίας.


πς: αν υπήρχε κίνδυνος θα μας το έλεγαν.:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Ρωσία: Πολύνεκρο δυστύχημα σε πυρηνοκίνητο υποβρύχιο.

Σε διαρροή αερίου φρέον μετά την ενεργοποίηση του αυτόματου συστήματος κατάσβεσης πυρκαγιών οφείλεται ο θάνατος των 20 ναυτών του ρωσικού πυρηνοκίνητου υποβρυχίου Νιέρπα -που σημαίνει Φώκια- που πραγματοποιούσε δοκιμές χθες Σάββατο στη Θάλασσα της Ιαπωνίας. "Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων δοκιμών, ως αποτέλεσμα απρόβλεπτης λειτουργίας των συστημάτων πυρόσβεσης βρήκαν το θάνατο περισσότεροι από 20 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εργάτες ναυπηγείου και στρατιωτικοί", δήλωσε αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Στόλου, Ίγκορ Ντιγκάλο.
Παραμένει αδιευκρίνιστο τι ήταν αυτό που ενεργοποίησε το σύστημα κατάσβεσης των πυρκαγιών και γιατί τα θύματα ήταν τόσα πολλά ενώ ο στρατός έχει ξεκινήσει νέες επισταμένες έρευνες, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ανώτατης ανακριτικής επιτροπής του ρωσικού στρατού Σεργκέι Μάρκιν, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη στην πλώρη του σκάφους, ενώ ο πυρηνικός αντιδραστήρας βρίσκεται στην πρύμνη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Οϊ βρε Μπορ, δεν είναι "αυτοκτονίες".
Ο στρατός τα δικαιολογεί τα ατυχήματα...
Γιατί να μην τα δικαιολογεί; Ατυχήματα είναι, μπορεί να συμβούν σε οποιονδήποτε. :confused:
https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=954827Ελικόπτερο τύπου Apache της Αεροπορίας Στρατού με διμελές πλήρωμα συνετρίβη στις 8:15 το βράδυ της Τετάρτης βορειοδυτικά της Κύμης στην Εύβοια,
Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει εκεί; Τι στο καλό, το ελληνικό τρίγωνο των Βερμούδων είναι; :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Bρε συ Φαν, δε μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε, δε πετάει ο καθένας ένα απάτσι γεμάτο με πυρομαχικά με απεμπλουτισμένο ουράνιο 10 μέτρα πάνω από το έδαφος για να ασκηθεί σε ένα πλαίσιο αποφυγής φανταστικών εχθρών.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Bρε συ Φαν, δε μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε, δε πετάει ο καθένας ένα απάτσι γεμάτο με πυρομαχικά με απεμπλουτισμένο ουράνιο 10 μέτρα πάνω από το έδαφος για να ασκηθεί σε ένα πλαίσιο αποφυγής φανταστικών εχθρών.:/:
Με την έννοια του "οποιουδήποτε στρατού" όχι μόνο του ελληνικού.

Δηλαδή τι μας λες, ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται ασκήσεις για να μη συμβαίνουν ατυχήματα; (μόνο μη μου πεις ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ο στρατός, γιατί ξεφεύγουμε). Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να βγαίνεις από το σπίτι, γιατί μπορεί να πάθεις κάποιο ατύχημα έξω. Ωχ... κάτσε να δεις που και στο σπίτι συμβαίνουν ατυχήματα. :worry::P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Γυναίκα έχασε τη ζωή της από το φέρετρο του συζύγου της

Μία γυναίκα στην Βραζιλία τραυματίστηκε θανάσιμα από... το φέρετρο με τη σορό του συζύγου της, όταν η νεκροφόρα με την οποία ταξίδευαν χτυπήθηκε από πίσω από ένα άλλο όχημα.


Η Μαρσιάνα Σίλβα Μπαρσέλος, 67 ετών, πήγαινε στο νεκροταφείο για την ταφή του συζύγου της Ζόσι Σιλβέιρα Κόιμπρα,76 ετών, που πέθανε από καρδιακή προσβολή την προηγούμενη νύκτα σε ένα χορό.

H νεκροφόρα xτυπήθηκε από πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το φέρετρο να xτυπήσει στο κεφάλι την Μπαρσέλος που καθόταν στο μπροστινό κάθισμα και να την τραυματίσει θανάσιμα.

Το ατύχημα σημειώθηκε 110 χλμ νότια του Πόρτο Αλέγκρε στο κρατίδιο της Βραζιλίας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.

:worry: ..ειρωνεία;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.

Teenager wins right to die




 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
"It is an incredible thing for a young person like her who has been through such a lot to have the presence of mind and bravery to stand up for her rights. We're so very proud of our little girl."

:'(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Τι να πω... Υπάρχουν κτήνη και κτήνη, αλλά αυτός το παραγ@μησε... Πραγματικά πως γίνεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι τέτοιοι "άνθρωποι"...

Όσο για τους κοινωνικούς λειτουργούς που επισκέπτονταν την οικογένεια, πραγματικά δε μπορεί να ήταν τόσο άχρηστοι... Κάτι άλλο θα παίζει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Τι να σχολιάσω, τρέμω από τα νεύρα μου... :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ophelia

Διάσημο μέλος

Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,434 μηνύματα.
Ότι και να του κάνουν αυτού του ανθρώπου στην φυλακή είναι λίγο.-
Ελπίζω μόνο να μην προλάβει να αυτοκτονήσει για να την γλιτώσει!!:mad:

Να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν έχω χρόνο και το διάβασα πολύ πεταχτά, η μάνα (λέμε τώρα!) δεν είχε καταλάβει τι άνθρωπο έβαζε στο σπίτι της και τι έκανε στο παιδί της; Λογικά τα ήξερε...πως στον διάλογο λοιπόν ξέρεις ότι κάποιος βασανίζει το παιδί σου και εσύ σφιρίζεις αδιάφορα;;! Έλεος όμως...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top