Απαγόρευση καπνίσματος ή άτμισμα σε δημόσιους χώρους

Εδάδ

Διάσημο μέλος

Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,958 μηνύματα.
βρε το κάπνισμα μπορεί να είναι και το χειρότερο πράμα του κόσμου, δε διαφωνούμε.

εγώ απλά στο ζήτημα της έκφρασης εστίασα.

anywayz, sorry για το offtopic :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rockdare

Νεοφερμένος

Ο rockdare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
θα βγαίνουν για τσιγάρο έξω, η κουβέντα θα μένει στη μέση και η παρέα θα περνάει χάρμα. Αυτό δηλαδή είναι καλύτερο;
Δεν ξέρω ρε παιδιά ... έχετε δίκιο να ενοχλείστε .. το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω είναι λίγο υπερβολικό αυτό με τα μαγαζιά.
Από την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε κλαμπ ή μπουζούκια και να μην κάνω ένα τσιγαράκι. Μάλλον θα προτιμήσω να μείνω σπίτι, να μαγειρέψω σε φίλους και να το ευχαριστηθούμε όλοι.

Τι αστείο είναι αυτό με το θέμα της συζήτησης που διακόπτεται. Πρώτα απ όλα η επικοινώνία περνάει κρίση στις μέρες μας και για αυτό σίγουρα δεν φταιει το οτι οι καπνιστες αποχωρουν για λιγο και χανουν τη ροη της συζητησης.
Υπερβολικό είναι να πας με παρεα καπνιστων μη καπνιστων, ας πουμε 3-3 σημειωσατε χ. Ελα που δεν ειναι χ. Λες οκ κανω την υποχωρηση καποιες στιγμες θα ειναι οκ. Κοιτα να δεις τι γινεται, εσείς παιζεται καταληκτιο συστημα μπορει να ειναι και 1 αμυνα και 2 επιθεση η το αντιθετο, η μπορει και φουλ επιθεση συστημα 0-3. Αποκλειεται ομως να ειστε ολοι αμυνα. Ετσι νικατε σαν σε προπονηση αφου υπαρχει ρε παιδι μου αυτο το συνεχες ντουμανιασμα, σχεδον αειφορο. Και να σου το κοκκινισμα των ματιων και οι κοφτες ανασες...

Και κανα dvd δε βλαπτει που και που... χαχα
Η μεση λυση ειναι κοροιδια μπροστα στα μουτρα του μη καπνιστη. Εχεις δει κανα ειδος καπνου που να κανει διακρισεις αναλογως το αυτοκολλητακι που υπαρχει στον εκαστοτε χωρο
Τωρα εσυ θα πεις να κατσετε εσεις σπιτι και να παμε οι καπνιζοντες για καφε
Εγω λεω παμε ολοι μαζι αλλα κανε λιγο κρατη ρε αδερφε και οτι χασεις απο τη συζητηση θα στο σειμειωσει η μαρουσκα..

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
και επειδή έχεις λίγο και το στυλάκι, "καπνιστές άρρωστα ανθρωπάκια", απλά cool.
Για μένα ναι, οι καπνιστές είναι άρρωστα ανθρωπάκια και το λέω ενώ η μητέρα μου καπνίζει, η αδερφή μου, αρκετοί φίλοι μου κτλ. Και όχι δεν είμαι καθόλου cool, γιατί δεν είναι κάτι λίγο, παίζεις με τη ζωή σου. Και καλά ο καπνιστής Γιάννης στην Γλασκώβη, που του αρέσει να φοράει καρώ πουκάμισα και κοτλέ παντελόνια, δε με νοιάζει γιατί δεν τον ξέρω (:P), αλλά για τα άτομα που νοιάζομαι εκνευρίζομαι απίστευτα! :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Δεν είμαι η μονη που έχει τύχει να εκφραστεί πιο έντονα (αν είναι όντως έντονο το ύφος μου) για αυτό το θέμα, νομίζω ότι οι αντικαπνιστές μένουν γενικά ανικανοποίητοι από τα επιχειρήματα των καπνιστών, όταν έχουν να κάνουν με τη θυσία των επίγειων απολαύσεων και της παρέας. Είναι θέμα υγείας.
Αλλα όντως ας μη δώσουμε συνεχεια, θα το έχω υπ' όψιν πάντως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Αν και με προλαβαν , θελω να πω κατι :

1. Επειδη ο καπνιστης δε βλαπτει μονο τον εαυτο του, αυτοματως, παυει (ή εστω τωρα αρχιζει να εφαρμοζεται) να εχει τα ιδια δικαιωματα και να χαιρει της ιδιας μεταχειρισης με τον μη-καπνιστη. Tough luck.

2. Δε φτανει που ο μεσος ορος κανει ενα πακετο την ημερα, το οποιο αν βγαλουμε 12 ωριτσες για αλλες ασχολιες, φαγητο,υπνο,μπανιο κλπ, ειναι αναμα τσιγαρου σχεδον καθε μιση ωρα (και κραταει κανα δεκαλεπτο κιολας). Δλδ ΤΟΟΟΟΣΟΟ δυσκολο και ανυποφορο και καταπιεστικο ειναι να μη καπνισετε για 1-2 ωρες που θα πατε πχ να φατε με την παρεα σας ; Οχι δεν ειναι. Απλα εχετε καλομαθει, δε σας ενδιαφερει ο διπλα, ή απλά ειστε περισσοτερο εθισμενοι από οσο νομιζετε. Διαλεγετε και παιρνετε. Αλλη δικαιολογια δεν υπαρχει.

3. Το να χωρισουν τους χωρους τα μαγαζια, ειναι δυσκολο πρακτικα, αλλά ας πουμε οτι παταμε ενα κουμπακι και αυριο ειναι ολα ετοιμα......Πως θα ειστε παντα με την παρεα σας, αφου οι μισοι θα καπνιζουν και οι αλλοι οχι ; Αρα παλι θα πατε ολοι σε ενα απο τα 2 sections του μαγαζιου. Αρα παλι οι μισοι παραπονουμενοι. Κοφτε το το ρημαδι ! Κι αν δε θελετε, μην εχετε και την απαιτηση να θεωρειτε ΑΘΛΟ το να βγειτε να το κανετε εξω, αμα τοσο πολυ δε μπορειτε να περιμενετε. (κατα τα αλλα, περι εθισμου, η μαριχουανα μας μαρανε ! )


Και θα μου πείτε βέβαια βλάπτει ... ναι και βέβαια βλάπτει,
....... όσο βλάπτει όμως και το αλκοόλ, που επιτρέπουν να δίνεται ανεξέλεγκτα και μετά ο κάθε βλαμμένος πιάνει το τιμόνι και σκοτώνει και όποιον ατυχήσει και βρεθεί μπροστά του.
Δεν ειναι σωστο το σκεπτικο σου. Δλδ επειδη βλαπτει και το αλκοολ, μεσω τροχαιων, να επιτρεπουμε και το καπνισμα ; Και επισης δε συγκρινονται τα νουμερα νεκρων απο τροχαια λογω αλκοολ, με τους νεκρους λογω καπνου. Επισης δε φταιει το αλκοολ για τα τροχαια, αλλά το οτι οι στοκοι πινουνε και οδηγανε κιολας.

...... όσο βλάπτουν οι "μπόμπες" που πωλούνται ανεξέλεγκτα σε σχεδόν όλα τα μπαράκια και κάνουν τον εγκέφαλό μας κιμά ... απλά δεν το λένε στην τηλεόραση και βέβαια δεν το γράφουν τα μπουκάλια
Συμφωνοι. Πινε κλειστα ποτα ή πηγαινε σε μαγαζια που σερβιρουν καλο ποτο. Τι σχεση εχει αυτο με το τσιγαρο ;

.... όσο βλάπτει το καυσαέριο του κάθε ηλίθιου που προκειμένου να μην ταλαιπωρείται, παίρνει το αυτοκινητάκι του και κατεβαίνει στο κέντρο, ενώ δεν το χρειάζεται, βάζοντας ένα λιθαράκι στο νέφος, που όμως δεν μπαίνει κατευθείαν στο πνευμόνι μας με μια τζούρα, αλλά από κάθε πόρο κάθε ζωντανού οργανισμού....
Τα αυτοκινητα ειναι ενα πολυ μικρο % της ατμοσφαιρικης ρυπανσης (οσο κι αν ακουγεται παραξενο).Αλλα και παλι, συγκρινεις ανομοια πραγματα. Με το να πανε πιο πολλοι με ΜΜΜ στο κεντρο δε θα μειωθει το νεφος τοσο, οσο απο το να μην αναπνεει κανεις καπνο μπροστα του...

Ναι και έτσι καταλήξαμε στη λύση του να απαγορευτεί ... και θα γίνεται το εξής κωμικό, εκεί που θα τρώνε όλοι ή θα πίνουν το ποτό τους, θα σηκώνονται οι μισοί και θα βγαίνουν για τσιγάρο έξω, η κουβέντα θα μένει στη μέση και η παρέα θα περνάει χάρμα. Αυτό δηλαδή είναι καλύτερο;
Απο το να αναπνεεις στα μουτρα μου ή απο το να χωριζουν οι παρεες ; Μακραν καλυτερο ! Αν νιωθετε οτι στιγματιζεστε...δε φταιει κανενας και στο χερι σας ειναι να το κοψετε. Δε μπορειτε να θελετε μονο τα ωφελη απο κατι, και να γρινιαζετε για τα προβληματα που κουβαλαει μαζι του.

Λύσανδρε ... εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει η πλάστιγγα να γείρει υπέρ κάποιου ...
Γιατι πολυ απλά τα διακιωματα μας πρεπει να ειναι αναλογα με τις υποχρεωσεις μας. Αν κανεις κατι που βλαπτει τους αλλους, δε μπορεις να θες και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.

Και ξαναλέω ... κάποιοι από μας θεωρούν χαλάρωση να πάνε σε ένα ωραίο μαγαζί, να φάνε ένα καλό φαγητό, να πιούν ένα ωραίο κρασί και να καπνίσουν το τσιγαράκι τους ή το πούρο τους. Έτσι χαλαρώνουμε βρε παιδί μου ... γιατί πρέπει να μου το κόψουν αυτό; Οι καπνιστές δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα ... οκ
Θα σου κανω ενα ακραιο παραδειγμα για εμφαση : κι αν καποιος χαλαρωνει με το να καπνιζει μαριχουανα ; Μη μου πεις οτι "ειναι παρανομη" γιατι με αυτο το σκεπτικο κ οσα λεμε στο τοπικ εκεινο, και το τσιγαρο επρεπε να ειναι...Τι θελω να πω : να χαλαρωσουμε ολοι, συμφωνοι. Αλλα κι εσεις, δε κανετε πισω ουτε χιλιοστο ! Ολο οι μη-καπνιστες κανουν ! Και να καπνιζατε και λιγο, παει στο καλο, σε ενα γευμα, σε μια συναντηση θα υπηρχε μια υποχωρηση πότε απο τον εναν πότε απο τον αλλον. Εσεις (μεσος ορος) καπνιζετε για το χρυσο !

Λυσσανδρε, σε χαιρομαι για την συνηδητοποιμενη σου νοοτροπια σαν καπνιστης. Σπανια ακουω καπνιστη να μιλαει ετσι. Μπραβο σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rockdare

Νεοφερμένος

Ο rockdare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Κοιτα κακο κανει όντως αλλα ειναι και ανθρωποι 100 χρονων που καπνιζουν από τ δεκα και δεν εχουν παθει τπτ
οποτε για το αν κανει αμεσα σε εσενα κακο ειναι αναλογω του καθε οργανισμου
εχω μανα και μια αδερφη που καπνιζουν δικαιωμα τους οπως και δικαιωμα των υπολοιπων να μη καπνιζουμε το καπνο τους
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
δεν είναι καθόλου εύκολο να συνηθίσεις αυτό που λες και μη λέμε ο,τι να`ναι.
και επειδή έχεις λίγο και το στυλάκι, "καπνιστές άρρωστα ανθρωπάκια", απλά cool.
άνθρωποι με αδυναμίες όπως όλοι μας είναι!.
Αν δεν ειναι αρρωστα (εθισμενοι) μπορουν να το κοψουν ευκολα. Αν μπορουν να το κοψουν ευκολα (ή εστω να μην καπνισουν μια συγκεκιρμενη ωρα της ημερας) και δε το κανουν, τοτε ειναι ασεβη κακομαθημενα παιδακια που σκεφτονται μονο την παρτη τους. Αν ειναι εθισμος και θελουν να βοηθησουν, δε θελει τρελη προσπαθεια, αλλα οι περισσοτεροι δε κανουν καμια.

ας μη λέμε κι ότι να΄ναι
Οντως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

negative

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Το ότι μπορεί να υπαρχουν καπνιστές εκατό χρονών και να μην έχουν πάθει κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να τασσόμαστε υπέρ του καπνίσματος.
Είμαι υπέρ του μέτρου.Δεν μπορούμε να καπνίζουμε σε κλειστούς χώρους.Το να είναι σε ένα εστιατόριο κάποιος , να προσπαθεί να φάει και μαζί με την μπουκιά να καταπίνει και τον καπνό μου...είναι μάλλον παράλογο.
Υπάρχουν και τα έξω τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο με τις μεγάλες σόμπες υγραερίου για τον χειμώνα....;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδάδ

Διάσημο μέλος

Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,958 μηνύματα.
Για μένα ναι, οι καπνιστές είναι άρρωστα ανθρωπάκια και το λέω ενώ η μητέρα μου καπνίζει, η αδερφή μου, αρκετοί φίλοι μου κτλ. Και όχι δεν είμαι καθόλου cool, γιατί δεν είναι κάτι λίγο, παίζεις με τη ζωή σου. Και καλά ο καπνιστής Γιάννης στην Γλασκώβη, που του αρέσει να φοράει καρώ πουκάμισα και κοτλέ παντελόνια, δε με νοιάζει γιατί δεν τον ξέρω (:P), αλλά για τα άτομα που νοιάζομαι εκνευρίζομαι απίστευτα! :mad:

και εσύ που είσαι 8 ώρες συνδεδεμένος τη μέρα στο net θα μπορούσες να είσαι "άρρωστο καημένο ανθρωπάκι".

αλλα δεν πρέπει να μιλάμε έτσι :)

δεν αναφέρθηκα στην ουσία, ας είμαστε τουλάχιστον ευγενικοί
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Αν δεν ειναι αρρωστα (εθισμενοι) μπορουν να το κοψουν ευκολα. Αν μπορουν να το κοψουν ευκολα (ή εστω να μην καπνισουν μια συγκεκιρμενη ωρα της ημερας) και δε το κανουν, τοτε ειναι ασεβη κακομαθημενα παιδακια που σκεφτονται μονο την παρτη τους. Αν ειναι εθισμος και θελουν να βοηθησουν, δε θελει τρελη προσπαθεια, αλλα οι περισσοτεροι δε κανουν καμια.

E ναι λοιπον, ειμαι κακομαθημενο παιδακι που κοιταει την παρτη του και θελει να καπνισει τη στιγμη που θελει και οχι καποια αλλη. Θελω να καπνισω με τον καφε μου, μετα το φαγητο και γενικα οταν ειμαι με παρεα...:) Νταξ?!:)
Θα τα πουμε οταν τεθει σε ισχυ πια το μετρο...:)
Να σαι καλα...επιτελους εχω και ταμπελακι!:whistle::redface:...βρε ουστ μεσημεριατικα:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
και εσύ που είσαι 8 ώρες συνδεδεμένος τη μέρα στο net θα μπορούσες να είσαι "άρρωστο καημένο ανθρωπάκι".

αλλα δεν πρέπει να μιλάμε έτσι :)

δεν αναφέρθηκα στην ουσία, ας είμαστε τουλάχιστον ευγενικοί
Είμαι 8 ώρες συνδεμένος στο net και βλάπτω την υγεία μου μήπως; Εγώ ξέρω ότι άρρωστος είναι κάποιος που δεν έχει καλά την υγεία του και μη μου πεις ότι οι καπνιστές είναι υγιείς. Την λέξη "καημένα" την έβαλες εσύ, όχι εγώ, για να δώσεις έμφαση. Δεν είναι κακό να παραδεχτεί ο καπνιστής ότι είναι άρρωστος. Οι περισσότεροι είναι εθισμένοι και όλοι έχουν βλάψει την υγεία τους.

Ευχαριστώ για το πετυχημένο παράδειγμα σου... ΝΟΤ :confused:
Θα τα πουμε οταν τεθει σε ισχυ πια το μετρο...:)
Αυτό πήγαινε προσωπικά για τον lorien ή αναφέρεται σε όλους τους αντικαπνιστές; Δηλαδή κάτι του στυλ "θα δούμε όταν εφαρμοστεί το μέτρο τι έχει να γίνει"; Απλά ρωτάω... :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
@ Neraida: Κακομαθημένα παιδάκια δεν είναι σε θέση να επηρεάζουν αποφάσεις για τη δημοσια υγεία, ράους! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδάδ

Διάσημο μέλος

Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,958 μηνύματα.
fandago_
ξαναλέω ότι απλά πρέπει να είμαστε ευγενικοί.

δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις αλλα από αυτά που λέω.

σεβασμός εκατέρωθεν._
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Αυτό πήγαινε προσωπικά για τον lorien ή αναφέρεται σε όλους τους αντικαπνιστές; Δηλαδή κάτι του στυλ "θα δούμε όταν εφαρμοστεί το μέτρο τι έχει να γίνει"; Απλά ρωτάω... :)

Γενικα παει...αλλα μην το παρεις ως απειλη...διοτι δεν ειναι...:)
ΑΠλα και εγω μαζι με εσας θελω να δω τι θα ισχυει ουσιαστικα μετα την απαγορευση...γιατι κατι μου λεει εντονως οτι μαγαζια οπου θα μπορω να καπνιζω, θα βρω....:)
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ περιεργη περι του κατα ποσο θα εφαρμοστει καθολικα...Διοτι θυμαμαι ακομα το κατω των 17-18 δεν μπαινεις σε κλαμπακια, δε σου σερβιρεται αλκοολ κ.ο.κ, το οποιο διατηρηθηκε για καποιους μηνες και μετα παπαλα...

Γιδι μου, λιμπ ντιχ αουχ!!!!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Γενικα παει...αλλα μην το παρεις ως απειλη...διοτι δεν ειναι...:)
ΑΠλα και εγω μαζι με εσας θελω να δω τι θα ισχυει ουσιαστικα μετα την απαγορευση...γιατι κατι μου λεει εντονως οτι μαγαζια οπου θα μπορω να καπνιζω, θα βρω....:)
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ περιεργη περι του κατα ποσο θα εφαρμοστει καθολικα...Διοτι θυμαμαι ακομα το κατω των 17-18 δεν μπαινεις σε κλαμπακια, δε σου σερβιρεται αλκοολ κ.ο.κ, το οποιο διατηρηθηκε για καποιους μηνες και μετα παπαλα...

Γιδι μου, λιμπ ντιχ αουχ!!!!:P

Εμενα αυτό με τσιτώνει...
(Willst du mich schon wieder verführen? :whistle:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Ίσως, αλλά τουλάχιστον θα δίνει ένα γερό πάτημα στους αντικαπνιστές, να μπορούν να "απαγορεύσουν" σε οποιονδήποτε να καπνίζει στον κλειστό χώρο που θα βρίσκονται και αυτοί. Και αν οι μισοί τηρούν το μέτρο, οι υπόλοιποι θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν. Αντίθετα για τα κάτω των 17-18 που σερβίροναι ποτό, δε νομίζω να ερχόταν κάποιος μεγάλος να κάνει παρατήρηση, γιαυτό και πέρασε απαρατήρητο. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
E ναι λοιπον, ειμαι κακομαθημενο παιδακι που κοιταει την παρτη του και θελει να καπνισει τη στιγμη που θελει και οχι καποια αλλη. Θελω να καπνισω με τον καφε μου, μετα το φαγητο και γενικα οταν ειμαι με παρεα...:) Νταξ?!:)
Nα καπνίσεις κανείς δε σου το απαγορεύει, αλλά έξω. :P
Όλοι οι καπνιστές είναι εθισμένοι και χαίρομαι πραγματικά που οι περισσότεροι από αυτούς που εγώ γνωρίζω είναι διαθετιμένοι να το κάνουν, δείχνοντας σεβασμό στο μή καπνιστή.

Γέλα το τώρα, αλλά δε θέλω να σκέφτομαι σε πόσους τσακωμούς θα πάρεις μέρος. :P Κι εγώ ακόμα που είμαι καπνίστρια θα απαιτούσα να το σβήσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Απο το δε νομιζω μεχρι το τι γινοταν και μεχρι το τι θα γινει με το θεμα του καπνισματος, ειναι μακρυς ο δρομος...
Πολυ πιθανον να με εχετε παρεξηγησει...μπορει απο τη μια πλευρα να νοιωθω οτι περιοριζομαι και να καταπιεζομαι με ενα τετοιο μετρο, αλλα ειλικρινα ελπιζω να εχει αυτο το μετρο καθολικη και πραγματικη ισχυ, διοτι θελω να πιστευω οτι ετσι καποιοι, αν οχι αρκετοι, θα το κοψουν και πολλοι νεοι θα το σκεφτουν διπλα πριν το δοκιμασουν...
Αλλα το οτι θα καταπιεστω για κατι και θα προτιμουσα καποια αλλη μεση λυση, ειναι γεγονος...και δικαιωμα μου να εχω αυτη την αποψη...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Insomniac

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 876 μηνύματα.
E ναι λοιπον, ειμαι κακομαθημενο παιδακι που κοιταει την παρτη του και θελει να καπνισει τη στιγμη που θελει και οχι καποια αλλη. Θελω να καπνισω με τον καφε μου, μετα το φαγητο και γενικα οταν ειμαι με παρεα...:) Νταξ?!:)
Θα τα πουμε οταν τεθει σε ισχυ πια το μετρο...:)
Να σαι καλα...επιτελους εχω και ταμπελακι!:whistle::redface:...βρε ουστ μεσημεριατικα:P

Γενικα παει...αλλα μην το παρεις ως απειλη...διοτι δεν ειναι...:)
ΑΠλα και εγω μαζι με εσας θελω να δω τι θα ισχυει ουσιαστικα μετα την απαγορευση...γιατι κατι μου λεει εντονως οτι μαγαζια οπου θα μπορω να καπνιζω, θα βρω....:)
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ περιεργη περι του κατα ποσο θα εφαρμοστει καθολικα...Διοτι θυμαμαι ακομα το κατω των 17-18 δεν μπαινεις σε κλαμπακια, δε σου σερβιρεται αλκοολ κ.ο.κ, το οποιο διατηρηθηκε για καποιους μηνες και μετα παπαλα...

Γιδι μου, λιμπ ντιχ αουχ!!!!:P

Ξαναδιαβαζοντας τα δυο αυτα Posts σου, εσυ τωρα εισαι ικανοποιημενη απο το τι εκφραζεις;


Μας λες μεσα στη μαπα μας οτι σας γραφω στα @@ μου οταν βγαινω εξω, ακομα και αν σας κανω κακο, απλα και μονο γιατι μου αρεσει. Ελπιζεις / πιστευεις / οτιδηποτε οτι μετα θα βρισκεις μαγαζια για να καπνιζεις, και το βρισκεις θετικο; Καταρχας αυτο ειναι παρανομο, αρα εκ των προτερων καταδικαστεο. Κατα δευτερον, θα ειναι αρνητικο για την υγεια ολων των πολιτων. Και κατα τριτον, το συνδεεις με εξισου αρνητικα πραγματα (πχ το οτι σερβιρεται αλκοολ σε ανηλικους) σαν να μη συμβαινει τιποτα...:(

EDIT: Δεν υπηρχε αυτο οταν εγραφα:

Απο το δε νομιζω μεχρι το τι γινοταν και μεχρι το τι θα γινει με το θεμα του καπνισματος, ειναι μακρυς ο δρομος...
Πολυ πιθανον να με εχετε παρεξηγησει...μπορει απο τη μια πλευρα να νοιωθω οτι περιοριζομαι και να καταπιεζομαι με ενα τετοιο μετρο, αλλα ειλικρινα ελπιζω να εχει αυτο το μετρο καθολικη και πραγματικη ισχυ, διοτι θελω να πιστευω οτι ετσι καποιοι, αν οχι αρκετοι, θα το κοψουν και πολλοι νεοι θα το σκεφτουν διπλα πριν το δοκιμασουν...
Αλλα το οτι θα καταπιεστω για κατι και θα προτιμουσα καποια αλλη μεση λυση, ειναι γεγονος...και δικαιωμα μου να εχω αυτη την αποψη...:)

Οτι θα καταπιεστεις, οντως ισχυει. Και συμμεριζομαι την αγωνια σου, γιατι οντως δεν ειναι ευκολο να κοψεις κατι στο οποιο εισαι εθισμενη και το εχεις συνηθισει στην καθημερινοτητα σου. Απο την αλλη πλευρα, πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο ειναι κατι το οποιο προκαλει προβληματα υγειας (εκτος απο δυσφορια) στους υπολοιπους συνανθρωπους σου που σε τιποτα δεν φταινε, και οφειλεις να το σεβαστεις.

Τελος, βρες εσυ μια μεση λυση που να λειτουργει μεσα στα πλαισια της κοινωνιας, και θα τη δεχτουμε ολοι μας. Οπως ομως ανεφερα ηδη, δεν υπαρχει. Η παρουσα ειναι αποτυχημενη, και το να επιλεγει ο καθενας αν θα ειναι το μαγαζι του καπνιστων ή μη ειναι ακομα χειροτερη για ευνοητους λογους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
και εσύ που είσαι 8 ώρες συνδεδεμένος τη μέρα στο net θα μπορούσες να είσαι "άρρωστο καημένο ανθρωπάκι".
Eχεις δικιο, οταν μπαινει ο (καθε) fandago 8 ωρες στο ίντερνετ βλαπτει εκτος απο τον εαυτο του, και τα παρακατω ατομα :

1).....
2)....
3).....
4).....
5).....

....

Στο τοπικ δεν ειμαστε για να δειξουμε με το δακτυλο και να κοροιδεψουμε και να βαλουμε ταμπελες. Ωστοσο πρεπει να ξερουμ επου παταμε και τι σημαινει το καθετι, για να μπορεσει να βρεθει λυση. Απο τις απαντησεις σας προκυπτουν τα ερωτηματα και οι χαρακτηρισμοι.Το αν δε σας αρεσουν, ειναι αλλο θεμα. Λογικο ειναι σε κανεναν να μην αρεσει οταν του λενε οτι εχει πχ ενα εθισμο. Οπως κι ο καθενας μας πρεπει να δεχεται καποιον αλλο εθισμο που ισως εχει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top