Η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία

Είστε θετικός ή αρνητικός απέναντι σε ομοφυλόφιλα άτομα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 417)
  • Είμαι άντρας και δεν έχω πρόβλημα μαζί τους

    Ψήφοι: 157 37.6%
  • Είμαι γυναίκα και δεν έχω πρόβλημα μαζί τους

    Ψήφοι: 207 49.6%
  • Είμαι άντρας και έχω πρόβλημα μαζί τους

    Ψήφοι: 42 10.1%
  • Είμαι γυναίκα και έχω πρόβλημα μαζί τους

    Ψήφοι: 11 2.6%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

QsLv

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 868 μηνύματα.

AfroD91

Νεοφερμένος

Η AfroD91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα! Εγώ έχω να πω κάτι παράξενο. Πιστεύω ότι το να είσαι gay ή straight είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό που μετράει είναι το να αγαπάς το σύντροφο σου αληθινά. Μ'αρέσει να βλέπω gay ή λεσβίες να φιλιούνται στο δρόμο ή σε ταινίες γιατί ξέρω πως μεταξύ τους νιώθουν κάτι μοναδικό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σχέσεις μεταξύ ομοφυλόφυλων είναι μακροχρόνιες. Θα έπρεπε να τους επιτραπεί ο γάμος γιατί η αγάπη είναι σπάνιο δώρο.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΥΑ!

Νεοφερμένος

Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα.
Bασικά εγώ δν έχω κάποιο πρόβλημα...Απλά δν μου αρέσει που θέλουν πχ να υιοθετήσουν παιδιά... Εδώ κάτι δν μ κολλάει... Κατά τα αλλα απο την στιγμή που αυτοί τους αρέσει κάτι το διαφορετικό - μάλλον - από αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό γιατί αυτό έχουμε λάβει σαν σωστό από το περιβάλλον μας...

Την ταινία sraight story πχ δν μπόρεσα να την δω με ευχαρίστηση... :hmm:

Αν κ στη Ελλάδα-Κύπρο γενικά τεσπα δν νομίζω να το δεχτούν τόσα εύκολα... Ήδη με τους γάμους έγινε ένας κακός χαμός... :worry:


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Θα έπρεπε να τους επιτραπεί ο γάμος γιατί η αγάπη είναι σπάνιο δώρο


Μα γι' αυτό ακριβώς και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τη χαλάσουν με το γάμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Affliction

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα.
Δε βλέπω καμιά διαφορά μεταξύ των gay και των straight πέρα από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Άνθρωποι σαν κι εμάς είναι και δε θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σαν να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις στην κοινωνία. Επίσης επικρατεί η άποψη ότι πολλές φορές προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Γιατί, οι straight δεν το κάνουν ποτέ? Αλήθεια τι σημαίνει "προκαλώ με τη συμπεριφορά μου"? Μήπως ότι κάποιος κάνει κάτι που δεν αρέσει σε μένα και το κατακρίνω?

Όσον αφορά τους γάμους φυσικά και είμαι υπέρ. Εφόσον δύο άτομα αγαπιούνται και θέλουν να συζήσουν έχουν κάθε δικαίωμα να παντρευτούν εφόσον το θέλουν. Βέβεια για να συζήσουν δεν είναι απαραίτητος ο γάμος αλλά εφόσον θέλουν να το επισημοποιήσουν με αυτό τον τρόπο γιατί όχι? Έχω δει από γνωστούς που είναι ομοφιλόφυλοι καθώς και έχω συζητήσει με τέτοια άτομα και μπορώ να πω ότι πολλές φορές η αγάπη που δείχνουν προς το ταίρι τους είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι δείχνουμε εμείς οι ετεροφυλόφιλοι στο δικό μας. Κι αυτό υποθέτω ενισχύεται κι από το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι γύρω τους που τους κατακρίνουν για αυτό που είναι. Όλες οι μειονότητες (αν μπορώ να τους χαρακτηρίσω έτσι χωρίς να παρεξηγηθώ) τείνουν να αναπτύσουν μεγάλα αισθήματα αγάπης και κατανόησης προς τους όμοιούς τους λόγω του περιβάλλοντος που ζουν και της διαρκούς κοινωνικής απόρριψης.

Bασικά εγώ δν έχω κάποιο πρόβλημα...Απλά δν μου αρέσει που θέλουν πχ να υιοθετήσουν παιδιά... Εδώ κάτι δν μ κολλάει...

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Για μένα δεν έχει σχέση το αν η οικογένεια θα είναι ένας άντρας και μία γυναίκα και όχι δύο άντρες ή δύο γυναίκες, αλλά το να δείξουν αγάπη στο παιδάκι που θα υιοθετήσουν και να του προσφέρουν τα απαραίτητα ώστε να μεγαλώσει ευτυχισμένο και με καλυμμένες τις ανάγκες του. Είναι καλύτερα δηλαδή να μεγαλώσει στο ορφανοτροφείο ή να το πάνε από δω κι από εκεί σε ανάδοχες οικογένειες, παρά να να έχει ένα σπίτι πάνω από το κεφάλι του και δύο ανθρώπους που να νοιάζονται για αυτό? Σκέψου ότι το να επιτραπεί η υιοθεσία σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν είναι μόνο θετικό για αυτά αλλά κυρίως για τα ορφανά παιδάκια. Και πολλά από αυτά δε θα είχαν τέτοια κολλήματα για το ποιός θα τα υιοθετήσει και τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχει. Να σου πω και μια ακραία περίπτωση? Είναι ένα ζευγάρι μιας "κατεστραμένης" οικογένειας με χίλια δυο προβλήματα που η μάνα και ο πατέρας τσακώνονται καθημερινά και δε δίνουν καμία σημασία στο μεγάλωμα των παιδιών τους. Έχουν όμως παιδιά. Έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν. Προτιμάς το παιδί να μεγαλώσει σε μια τέτοια οικογένεια ή σε μια οικογένεια ομοφυλόφιλων?

Επίσης θεωρώ χαζή την άποψη που έχω διαβάσει σε άλλα φόρουμ κι έχω ακούσει σε διάφορες συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, ότι δυο ομοφυλόφιλοι με τη συμπεριφορά τους θα "έκαναν" και το παιδί που θα υιοθετούσαν ομοφυλόφιλο. Αυτό απλά δεν ισχύει γιατί με τη λογική ότι όλοι γεννηθήκαμε από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια τότε δε θα έπρεπε να υπήρχε ομοφυλόφιλος ούτε για δείγμα. Ούτε και δέχομαι το ότι είναι ανώμαλο ή αφύσικο εφόσον υπάρχουν ομοφυλοφιλικά δείγματα και μεταξύ άλλων ζώων στη φύση. Απλά η τάση αυτή εμφανίζεται σε μικρά ποσοστά.

Είναι κρίμα πάντως η αντιμετώπιση που τυγχάνουν. Στη δουλειά που ήμουν είχαμε ένα παιδί που ήταν gay κι ενώ οι γονείς του είχαν ένα κάρο λεφτά τον είχαν διώξει από το σπίτι με το που έγινε 18 και το παληκαράκι ήταν αναγκασμένο να δουλέει στο τηλεφωνικό κέντρο 10 και 12 ώρες τη μέρα για να πληρώνει ενοίκιο και να 'χει ένα πιάτο φαϊ στο τραπέζι του ενώ παράλληλα σπούδαζε. Κι όλα αυτά για τα κολλημένα μυαλά των δικών του.

Τελικά μάλλον εμείς είμαστε το πρόβλημα που δεν τους αποδεχόμαστε κι όχι αυτοί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Όπως είπα και σε ένα άλλο παρόμοιου θέματος post, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους και θεωρώ ότι τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τα ετερόφυλα. Το μόνο που μπορεί να καταφέρει ο κοινωνικός ρατσισμός των "κάφρων", όπως πολύ καλά τους χαρακτήρισε η Michelle σε post της πάνω στο θέμα, είναι το να οδηγήσει στην απόλυτη δυστυχία, με το να καταπνίξουν τις επιθυμίες τους και να ζουν τη ζωή τους χωρίς να μπορούν να κάνουν όσα θεωρούνται δεδομένα για τα ετερόφυλα ζευγάρια. Χωρίς να μπορούν να γνωρίσουν τον/την σύντροφό τους στην οικογένεια τους και τους συγγενείς τους, χωρίς να μπορούν να φιληθούν στο δρόμο και αυτό να μη θεωρηθεί πρόκληση και να προκαλέσει ατελείωτο κουτσομπολιό. Και γενικώς ένα gay ζευγάρι θα είναι συνεχώς σημαδεμένο από τον κοινωνικό περίγυρο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

manouela

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μανουελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα.
δεμ έχω κανένα πρόβλημα. ήξερα μάλιστα ένα ζευγάρι γυναίκες που είχανε σχέση και ήτανε και οι δύο πολύ ευτυχισμένες. είναι κανονικοί άνθρωποι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Αντιδράσεις των ομοφυλοφίλων ξεσήκωσε ομιλία του Βενέδικτου

Έντονες αντιδράσεις από τους φορείς των ομοφυλοφίλων έχει προκαλέσει η τελευταία ομιλία του Πάπα Βενέδικτου για το 2009, στην οποία έκανε λόγο για «καταστροφική σύγχυση μεταξύ των φύλων» ενώ χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία «χειραφέτηση του ανθρώπου από τον Δημιουργό του».

Ο Βενέδικτος είπε ακόμη ότι όσο σημαντική είναι η «σωτηρία» του πλανήτη, άλλο τόσο σημαντική είναι η «σωτηρία» του ίδιου του ανθρώπου από την «ομοφυλοφιλική συμπεριφορά» ή την συμπεριφορά εκείνη που αποσκοπεί στην αλλαγή του φύλου. Για την ακρίβεια ο Βενέδικτος δήλωσε ότι «η ανθρωπότητα χρειάζεται να σωθεί από την καταστροφική σύγχυση των φύλων». Ο Πάπας μιλώντας σε κοινό αποτελούμενο από καθολικούς κληρικούς, που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία, δήλωσε ότι το να υπερασπιζόμαστε τη Δημιουργία, δεν περιορίζεται μόνο στη σωτηρία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά περιλαμβάνει και τη σωτηρία του ίδιου του ανθρώπου από τον εαυτό του.
«Δεν είναι ξεπερασμένη αντίληψη να μιλάμε για την ανθρώπινη φύση ως διαφορετική για τον άνδρα και διαφορετική για τη γυναίκα. (…) Αυτή είναι η γλώσσα της Δημιουργίας και η περιφρόνησή της θα σημάνει την αυτοκαταστροφή των ανθρώπων», τόνισε ο Πάπας προσθέτοντας ότι οι διαφορετικές θεωρίες που αφορούν τα φύλα, οδηγούν στην «χειραφέτηση του ανθρώπου τόσο από τη Δημιουργία όσο και από τον ίδιο τον Δημιουργό».«Τα τροπικά δάση χρειάζονται την προστασία μας, αλλά και ο ίδιος ο άνθρωπος δεν αξίζει λιγότερης προστασίας από αυτά», επεσήμανε.
«Ανεύθυνες και απαράδεκτες» χαρακτήρισε το Ομοφυλοφιλικό Κίνημα της Βρετανίας τις δηλώσεις του Ποντίφικα. Η επίσκοπος Σάρον Φέργκιουσον, επικεφαλής του Κινήματος είπε χαρακτηριστικά ότι τα λόγια του είναι «εκφοβιστικά» και «εχθρικά» προς τα ομοφυλόφιλα άτομα.
Ο πρώην βουλευτής του ιταλικού κοινοβουλίου Βλαντίμιρ Λουξούρια είπε ότι τα λόγια του Πάπα είναι «επώδυνα» για τα συναισθήματά του. Ο Λουξούρια – ο οποίος έκανε αλλαγή φύλου – και ο οποίος πρόσφατα έχασε τη βουλευτική του έδρα, δήλωσε ότι το να υπονοεί κάποιος πως «άνθρωποι σαν κι αυτόν είναι “βλαβεροί” είναι πολύ επώδυνο». «Είμαι κάποιος που γεννήθηκε άνδρας αλλά που έχει γυναικεία ψυχική και πνευματική υπόσταση. Είναι αντιφατικό, ο ίδιος ο Πάπας να βλέπει τους ανθρώπους μόνο από τη σαρκική και όχι από την πνευματική και ψυχική τους πλευρά».
Σημειώνεται ότι η Καθολική Εκκλησία, αντιτίθεται στον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Σύμφωνα με την επίσημη καθολική πίστη, αν και η ομοφυλοφιλία δεν θεωρείται αμάρτημα, οι «ομοφυλοφιλικές πράξεις» είναι. Μάλιστα, πρωτοβουλία του ΟΗΕ, με την οποία γίνεται προσπάθεια να μην θεωρείται – όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες – η ομοφυλοφιλία «έγκλημα», χαρακτηρίστηκε από το Βατικανό ως «υπερβολική».
:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Τα αυτονοητα είπε!Μπραβο του!
και το αρχικο ερωτημα θα έπρεπε να είναι όχι αν είστε κατα των ομοφυλοφιλων,αλλα αν είστε κατα της ομοφυλοφιλιας!Αγαπω και νοιαζομαι και φροντιζω-αν μπορω- για τους ναρκομανεις ,τις πορνες πχ ή τους ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα-αγαπατε αλληλους είπε ο Χριστος-αλλα καταδικαζω και μαχομαι την βλαπτικη συνηθεια τους..Ο Χριστος έσωσε την πορνη αλλα της είπε να μην αμαρτανει πια...

Έχει τεραστια διαφορα το ένα απο το άλλο.....

Γιαυτο διαφωνω και εκνευριζομαι απιστευτα όταν ακουω απο "προοδευτικους " ανθρωπους που μασουλανε την κλασσικη καραμελα για την ομοφυλοφιλια,την ίδια στιγμη να ακουγονται φωνες για κρεμασμα:eek: των παιδεραστων,οι οποιοι είναι άρωστοι ψυχολογικα διεστραμενοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, οποτε δεν έχουμε δικαιωμα να τους σκοτωσουμε,αλλα απλα να τους περιορισουμε απο το να βλαψουν την κοινωνια, και αν μπορουμε να τους θεραπευσουμε...ου φονευσεις...
Υποκριτικη προοδευτικοτητα που πισω κρυβει μεγαλυτερο,επικινδυνο υπερβολικο συντηρητισμο..Σαν τον Κωσταντοπουλο ΑΡΧΗΓΟ του προοδευτικου,μη βιαιιου Συριζα που βαραγε-κακοποιουσε τη γυναικα του..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Άγγελε παιδί μου, ποιο είναι το αυτονόητο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,797 μηνύματα.
Τουλάχιστον είναι πάπας που δηλώνει τις απόψεις του στη μάζα πιστών που κινεί και όχι κάποιος πολιτικός με εξουσία που θα στερήσει δικαιώματα.
Όπως και να 'χει, άτομα που ακούνε τέτοιες απόψεις και τις ασπάζονται, ανέκαθεν δεν έχουν καμία ελπίδα να ξεστραβωθούν. :P
Συνεπώς δεν αλλάζει κάτι.



-petros
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Τωρα εγω εαν χαρακτηρισω βλακειες, αυτα που διαβασα περι των οσων ειπε ο Βενεδιτετοιος, θα προσβληθει καποιος?! Δια και Αθηνα, ελεος!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
αφου δεν σας πειραζει καθολου η ομοφυλοφιλια τοτε δε θα σας πειραζε καθολου αν γινει το παιδι σας ομοφυλοφιλο...Καθολου όμως..
Ουέ υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται....:mad::hmm::whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Δε μας πειράζει. Αλλά εσένα τι σε νοιάζει αν πειράζει μεμονωμένα άτομα;
Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι κάτι κακό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
αφου δεν σας πειραζει καθολου η ομοφυλοφιλια τοτε δε θα σας πειραζε καθολου αν γινει το παιδι σας ομοφυλοφιλο...Καθολου όμως..
Ουέ υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται....:mad::hmm::whistle:
Το να μην σε πειράζει η ομοφυλοφιλία, δεν σημαίνει ότι θεωρείς πως οι ομοφυλόφιλοι σήμερα είναι και ευτυχισμένοι.
Και κανείς δεν θα ήθελε το παιδί του να είναι δυστυχισμένο.
Αυτό δεν έχει σχέση με το αν σε πειράζει η ομοφυλοφιλία. Είναι απλός ρεαλισμός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι κάτι κακό.
Αυτο ακριβως είναι το λαθος που προβαλλει η σημερινη κοινωνια και καποτε ίσως το πληρωσει....

Το να μην σε πειράζει η ομοφυλοφιλία, δεν σημαίνει ότι θεωρείς πως οι ομοφυλόφιλοι σήμερα είναι και ευτυχισμένοι.


Γιατι κρυβεστε απο την αληθεια που ξερετε μεσα σας?Ο βασιλιας είναι ΓΥΜΝΟΣ!(και ίσως γκευ:P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Γιατί είναι λάθος;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Γιατι παρουσιαζει την γενετησια διαστροφη -παρεκκλιση ως μη βλαπτικη..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Ποιά αλήθεια άνθρωπε μου;
Γιατί νομίζεις ότι όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται σαν εσένα κι αν λένε κάτι διαφορετικό υποκρίνονται;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Πού ξέρεις ότι είναι διαστροφή; Και γιατί είναι βλαπτική;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top