Γυναικείες φιλίες: Ποια είναι η γνώμη σας;

crazyhelen

Διάσημο μέλος

Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,771 μηνύματα.
Οι συνομίληκες γυναικείες φιλίες είναι λίγο "επικίνδυνες", λόγω ανταγωνισμού και φυσικά λόγω της γυναικείας φιλαρέσκιας. Προσωπικά έχω κάποιες φίλες που είναι μεγαλύτερες από μένα, αλλά κολλητή μου πλέον θεωρώ τη μαμά μου. Είμαι σχεδόν 28 (ναι, ναι η γιαγιά του forum) και είναι 50. Τι έχουμε να χωρίσουμε?
Τα περνάμε super οι δυο μας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12,949 μηνύματα.
Δυστηχώς δεν υπάρχει πιά φιλία ανάμεσα σε δύο γυναίκες, πάντα υπάρχει ζήλια πονηριά ή απο την μια ήτε απο την άλλη μεριά, δεν πιστέυω ότι τα θυλικά μπορούν να είναι αληθηνες όταν υπάρχει αναταγονησμός, πάντα η μία προσπαθεί να περάσει την άλλη:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδάδ

Διάσημο μέλος

Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,958 μηνύματα.
Διαφωνώ απίστευτα!
Έχω ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ, όχι πολλές αλλά πολύ καλές.

Αν, που δε θυμάμαι κάτι σημαντικό, έχω προδωθεί κάποια φορά είναι από ανθρώπους γενικά, το φύλο δε μου λέει τπτ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adespoto

Περιβόητο μέλος

Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5,603 μηνύματα.
Συμφωνώ με την Εδαδ, το αν θα σου κάνει στραβή ο άλλος ή όχι εξαρτάται από την παιδεία και το χαρακτήρα του, όχι από το φύλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikoulini

Νεοφερμένος

Η nikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Η φιλία δυστυχώς δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα που υπάρχει.Προσωπικά έχω αισθανθεί προδοσία απο φίλες αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι όλες έτσι.Έχω πολύ καλές φίλες και απο πολύ μικρή,απλά νομίζω ότι όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε τι μας κάνει και τι όχι.Υπάρχει και πολυ ζήλια γύρω μας και χωρίς λόγο.Πάντα έδινα πολλά στις φίλες μου χωρίς να παίρνω,όμως δεν το μετανιώνω γιατί απλά έτσι είμαι εγώ.

Πλέον όμως προσπαθώ να καταλάβω τι θα μου κάνει καλό και τι κακό,έχω τραβήξει αρκετά με φιλίες αλλά δεν σταματώ να πιστεύω ότι υπάρχουν..;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Νομίζω πως οι γυναικείες φιλίες δεν είναι πολύ ισχυρές, αν κι έχω κάποιες φίλες. Η σχέση μας όμως έχει όρια. Οι γυναίκες θα ζηλέψουν πιο εύκολα και πολλές φορές δεν βάζουν τους φίλους μέσα στις προτεραιότητές τους. Βλέπεις άντρες με οικογένεια και υποχρεώσεις να βρίσκουν χρόνο για τους φίλους τους και να είναι δίπλα τους όταν το χρειαστούν. Βλέπεις γυναίκες με περιστασιακά φλερτ που περιορίζουν επαφές επειδή θέλουν να την αφιερώνουν όλη στο έτερον ήμιση.

Δεν επενδύω πολύ στις φίλες μου. Θα περάσω καλά, ενδιαφέρομαι, μερικές τις αγαπώ. Όμως ξέρω πως πάντα θα είμαι χαμηλά στον κατάλογο προτεραιοτήτων τους οπότε θα κρατήσω αποστάσεις. Προτιμώ τους άντρες, ακόμα και αυτό που αναφέρεται για σχέσεις που περιπλέκονται δεν με επηρεάζει. Τι έγινε και να με δει ερωτικά ή να τον δω εγώ? Ή αν κάτι γίνει? Δεν μου αρέσει να βάζω όλες τις σχέσεις σε ταμπέλες. Σημαντικό είναι να είμαστε με άτομα που θα είναι δίπλα μας, θα έχουμε χημεία και θα περνάμε καλά και προσωπικά αισθάνομαι περισσότερη εμπιστοσύνη με τους άντρες. Δηλ. για μένα δεν ισχύει αυτό που λένε πολλές ''Θέλω να περνάω όλη την ώρα με τον σύντροφό μου, αλλά αν η φίλη μου έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα είμαι δίπλα της''. Το βασικό είναι να είσαι και στις βλακείες, και στα καθημερινά, και να υπάρχει αλληλεπίδραση. Και δύσκολα συμβαίνει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lugar

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις κουβέντες για τις φίλες. Εγώ είχα φίλες από την παιδική ηλικία με τις οποίες χαθήκαμε γιατί οι δρόμοι μας αλλάξανε και φίλες από την φοιτητική περίοδο που είμαστε μαζί 20 χρόνια. Χανόμαστε και ξαναβρισκόμαστε, δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να ρουχλιάζουμε στον καναπέ με τα τσιπς και να βγάζουμε τα σώψυχα μας αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ η μια την άλλη και όταν μπορούμε (πολύ σπάνια) μαζευόμαστε για δικές μας βραδιές.
Όχι δεν αφήνουμε εύκολα τα παιδιά μας για να βρεθούμε μόνες αλλά ξέρουμε κι ότι δεν είναι κάθε αναποδιά λόγος να γίνουμε χώμα και να συζητάμε 50 ώρες, έχουμε μεγαλώσει. Έχουμε δώσει ραντεβού για ρούχλιασμα σε 5 χρόνια που οι πιο χρονοβόρες απαιτήσεις των παιδιών μας θα έχουν κοντρολαριστεί.:clapup:
Επίσης με τα χρόνια έχω και φίλους από τη δουλειά και από μαμάδες φίλων των παιδιών μου - όμως δεν είναι το ίδιο - γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν τις χειρότερες πλευρές μου ούτε τις πιο ζόρικες εποχές μου και παρ'όλα αυτά να συνεχίζουν να μ'αγαπούν.
Τις λατρεύω τις φιλενάδες μου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Δεν μου αρέσει καθόλου να γενικεύω καταστάσεις. Γνωρίζω και αρσενικά άτομα με επιφανειακές "φιλικές" σχέσεις.

Ίσως επειδή από μικρή βίωσα τη ζήλεια και το φθόνο με γερές δόσεις κακίας από συμμαθήτριες και "φίλες"¨, από την τρίτη γυμνασίου κιόλας είχα μία και μόνο στενη φίλη, με την οποία ακόμα είμαστε δεμένες, άσχετα εάν σπουδάζει Αθήνα.

Πληγώθηκα από κακία και ψευτοανταγωνισμό σε ευαίσθητη ηλικία και από σερνικά και από (παλιο)θηλυκά και έμαθα σε πολύ πολύ στενούς κύκλους και είμαι ευτυχισμένη! Τώρα θα μου πείτε είναι στο άτομο αυτό. Συμφωνώ.

Άποψη περί "γυναικίας φιλίας" :

1.Αποφεύγοντας πολλές καταστάσεις και παρατηρώντας άλλες κοριτσο-"φιλίες" , ζήλεια υπάρχει όταν δίνει κανείς τις απαραίτητες λαβές. Όταν "κρύβεις" την προσωπική σου ζωή αλλά και τις σκέψεις σου από πιθανώς κακόβουλα άτομα, δεν κινδυνεύει κανείς.

2.Για ερωτικά ζητήματα δεν έχω μαλώσει ποτέ, πολύ απλά επειδή δεν αποτέλεσαν ποτέ προτεραιότητα στη ζωή μου, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερη από μία φίλη στο πλευρό μου.

3.ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ : οι καλύτερες φιλίες χτίζονται ανάμεσα σε χαμηλούς τοίχους και σαφή όρια προσωπικής ζωής και κτητικότητας. Δηλαδή : ακόμα και με τις 3 πιο αγαπημένες μου φίλες (2 εκ των οποίων κατοικούν Αθήνα) δεν αποκάλεσε ποτέ η μία την άλλη "κολλητή". Μοιραζόμαστε, σκέψεις, στιγμές, γέλια και κλάματα, επειδή πολύ απλά προκύπτουν, όχι κυνηγώντας το "αυτα που π΄ρεπει να κάνω με τις κολλητές μου". Δεν απαιοτούμε και δεν"εισβάλλουμε". Ιφ γιου νοου γουατ αη μην.

4.Εκπέμπουμε στα ίδια μήκη κύματος.-

Όσες φορές πληγώθηκα από φιλία με άλλες κοπέλες ήταν για τους εξης λόγους (παραλογο; δεν απαντάει, για δείτε εσείς)

- Ήμουν άριστη μαθήτρια έχοντας παράλληλα τη μουσική μου, τον τρόπο ντυσίματος μου και τις εξόδους μου. Η κατινιά έπαιρνε και έδινε, και η αναισθησία μου σκότωνε και βόδι.

- Είχα μία στενή φίλη, δεν ανακατευόμουν σε κουτσομπολιά και δεν έβγαζα στη φόρα τα προσωπικά μου. Το τί είχα ακούσει θέλει ,32435413684 σελίδες να το γράψω και έναν ψυχίατρο+ψυχολόγο να τα εξηγεί

-Δεν ασχολούμουν με κακόβουλα άτομα. Αφορμή να ασχοληθούν αυτές με εμένα.

Ε, εν ολίγοις, από μακριά και "αγαπημένες" με τις "κατινοδιψείς" "φιλενάδες".

Γιατί ορισμένες φορές δίουμε λαβές και μετά λέμε "μα γιατί;"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Επειδή νομίζω γενίκευσα να πω ότι δεν θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Όμως συνεχίζω να θεωρώ πως για τις περισσότερες γυναίκες οι φίλοι στον κατάλογο προτεραιοτήτων είναι πιο κάτω από σύντροφο ή σεξουαλικό παρτενέρ, δουλειά, νοικοκυριό, συγγενείς, υποχρεώσεις. Είναι κάτι που αποτελεί καλοδεχούμενο συστατικό του μικρόκοσμού τους, όμως όχι ανάγκη. Για μένα οι φίλοι είναι ανάγκη και παρατηρώ πως πάντα κρατάω περισσότερες πισινές απέναντι στις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες φίλους. Κι αυτό ύστερα από πολλές απογοητεύσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Και οι δικές μου καλύτερες φίλες κορίτσια είναι. Είναι τρεις κοπέλες που γνωριστήκαμε στο σχολείο, έχουμε πάρει εντελώς διαφορετικούς δρόμους στη ζωή μας (μα πιο εντελώς δε γίνεται :D) και παρόλα αυτά, βρισκόμαστε όσο συχνά μπορούμε και δεν έχουμε χάσει η μία ούτε λεπτομέρεια από το τι συμβαίνει στη ζωή της άλλης. Όσους φίλους και να έκανα στην πορεία, στο Πανεπιστήμιο ή οπουδήποτε, αυτές οι τρεις είναι το σημείο αναφοράς μου και ξέρω ότι ό,τι και να γίνει είναι πάντα εκεί. :)
Δεν έχει παιχτεί ποτέ θέμα ζήλειας ή ανταγωνισμού μεταξύ μας- δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι συμπληρώνομαι από αυτές και ότι με συμπληρώνουν, αλλά ουδέποτε ήρθαμε σε αντιπαράθεση για θέμα... γκομενικό ή άλλο, τέτοιας φύσεως. Έχουμε τσακωθεί για κάτι εντελώς χαζούς λόγους, πίσω στα σχολικά χρόνια, που ούτε καν τους θυμόμαστε τώρα. :redface:
Και μου έκανε εντύπωση όταν η μία από αυτές, που βρεθήκαμε το σκ, μεταξύ άλλων μου είπε πως το αγόρι της (είναι μαζί δύο χρόνια) δεν δέχεται να βγει με κανέναν άλλο από τους φίλους της παρα μόνο μαζί μου- και ότι το γεγονός αυτό δεν της προκαλεί κανένα συναίσθημα ζήλιας, ούτε την κάνει να αναρωτιέται, επειδή ξέρει ότι και εκείνος αλλά και εγώ βλέπουμε ο ένας τον άλλο σαν αδέλφια. Έτσι ακριβώς νιώθω και για τις φίλες μου- όπως δεν υπάρχει ανταγωνισμός τέτοιου είδους ανάμεσα σε εμένα και την αδελφή μου (αν και δε θα με χάλαγε να είμαι πανύψηλη και αδύνατη σαν εκείνη :angel:), έτσι δεν υπάρχει και μεταξύ μας.

Αλλά και περα από αυτές, γενικά για τα άτομα που έχω δίπλα μου (δεν είναι πολλά βέβαια, λίγοι και καλοί) δεν έχω καμία αμφιβολία. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Γυναικείες φιλίες


Φιλίες, μα το μαχαίρι έτοιμο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

evagelia

Νεοφερμένος

Η evagelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Άποψή μου είναι ότι δεν παίζει ρόλο το φύλο αλλά ο άνθρωπος. Ξέρω κορίτσια που άνετα θα πήγαιναν με το αγόρι της κολλητής τους και αγόρια που άνετα θα πήγαιναν με την κοπέλα του φίλου τους χωρίς τύψεις.

Ίσως όμως καμιά φορά τα κορίτσια στις φιλίες τους έιναι πιο συναισθηματικά και γι αυτό πληγώνονται πιο εύκολα και γι αυτό πολλές φορές χαλάνε φιλίες.΄
Ένα παράδειγμα. Είχα έναν συμμαθητή που έκανε πολύ παρέα με κάποια αγόρια επί 3 χρόνια στο σχολείο. Το καλοκαίρι μετά την Γ Λυκείου το παιδί είχε ένα πρόβλημα με το πόδι του και δε μπορούσε να βγει. Ούτε ένας φίλος του δεν πήγε να τον δει στο σπίτι του, και όταν τους έιπε να πάνε καμιά μέρα του απάντησαν:"σιγά ρε θα χάσουμε την έξοδό μας και θα κλειστούμε σπίτι για σένα;" . Εγώ στη θέση του θα θύμωνα τρομερά μ' αυτό. Όμως αυτός ούτε θύμωσε και σε κανένα μήνα που έγινε καλά ξαναέβγαιναν μαζί σαν να μην έτρεχε τίποτα. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις...

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι θέμα ατόμου και όχι άντρα ή γυναίκας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

manouela

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μανουελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα.
φιλία μεταξύ γυναίκες??? κάτι σχεδόν απίθανο.πολύ δύσκολο. είναι γυναίκες και υπάρχει ο ανταγωνισμός. βέβαια υπάρχουν και φιλίες που έχουν αντέξει στο χρόνο και είναι πιο γερές και από οποιαδήποτε αλυσίδα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WildCherry

Νεοφερμένος

Η WildCherry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ να πω ότι αποδέχομαι αυτή την διάκριση μεταξύ αντρών και γυναικών φίλων!!! Υπάρχουν και άντρες και γυναίκες που μου έχουν φερθεί σκάρτα, υπάρχουν όμως και κοπέλες που μου έχουν φερθεί πολύ καλά, όπως και άντρες! Ας πούμε η κολλητή μου(που είμαστε μαζί από το σχολείο) και άλλες δυο κοπέλες από την σχολή με τις οποίες κάνουμε πολύ παρέα....και οι οποίες τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει να με θάβουνε ή να είναι φίδια κολοβά:hmm:...ελπίζω βέβαια αυτό να κρατήσει....Ενώ υπάρχουν και άλλες οι οποίες είναι κατίνες με όλη την σημασία της λέξης:mad::mad:....τόσο εκνευριστικές και συνάμα τόσο αξιολύπητες....:/:
Ενώ αντιθέτως το πρώην αγόρι μου και πρώην κολλητός μου (γνωριζόμασταν 5 χρόνια και ήξερε τα πάντα για εμένα..τον θεωρούσα δεύτερο αδελφό μου..:confused:..φέρθηκε πολύ σκάρτα στο τέλος:mad::mad:) Τεσπα!
Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα ποιότητας, καλλιέργειας και καταβολών του ανθρώπου...και τα δύο φύλα μπορεί να είναι σκ@τ@νθρωποι ή φίλοι πραγματικοί που θα φανούν στα δύσκολα...πράγμα βέβαια σπάνιο στις ημέρες μας! Και τα δύο φύλα κρύβουν θεωρώ μια κατινιά μέσα τους, απλά οι γυναίκες την εκδηλώνουν πιο εύκολα από τους άνδρες!:confused: Γενικά είμαι της άποψης λίγοι φίλοι και καλοί...!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sofoulinaki

Νεοφερμένος

Η sofoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
εγώ θεωρώ πως έχετε άδικο όλοι σας
υπάρχει γυναικεία φιλια και είναι πολύ πιο δυνατή από κάθε αντρική!!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
φιλια μεταξυ γυναικων είναι πιο δυσκολο και σπανιο να πετυχει απο ότι μεταξυ ανδρων,αλλα αν και όταν υπαρξει -συμφωνα με κατι έρευνες που διαβασα- είναι πιο πραγματικη και απολυτη....Γνωμη μου βεβαια..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΛΑΡΑ7427

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Μερικά από τα μεγαλύτερα μαθήματα της γυναικείας φιλίας τα έμαθα "κατά τύχην" επειδή έδωσα προσοχή.
Τα πάντα συμβαίνουν παντού. Σέβομαι τη φίλη μου και το φίλο της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
γυναικίες φιλίες μόνο όταν είναι πολύ μακροχρόνιες...τότε υπάρχει μια αδερφική σχέση...αλλιως βγαίνουν μαχαιρια.... και φυσικα μακρια απο σκορπινες...ελπιζω να μην θίξω καμία αλλα τέτοια κακία και εκδικητικότητα δεν έχω δει αλλού!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
γυναικίες φιλίες μόνο όταν είναι πολύ μακροχρόνιες...τότε υπάρχει μια αδερφική σχέση...αλλιως βγαίνουν μαχαιρια.... και φυσικα μακρια απο σκορπινες...ελπιζω να μην θίξω καμία αλλα τέτοια κακία και εκδικητικότητα δεν έχω δει αλλού!
:P ποσο ευκολα μπαινουμε σε καλουπια... και υιοθετουμε τα κλισε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
καλα αμα σου τυχει που δεν στο ευχομαι θα δεις... :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top