Η επικαιρότητα εν συντομία

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ EVER!

"Μπορεί οι πολιτικές του να μην ήταν δημοφιλείς, όμως κατάφερε να περιφρουρήσει την ασφάλεια του αμερικανικού λαού. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς το έθνος.

Όπως ήταν φυσικό, στη διάρκειας 13 λεπτών ομιλία του, ο Τζ.Μπους δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Πέρασαν επτά χρόνια και η Αμερική δεν δέχθηκε άλλη επίθεση στο έδαφός της. Οι περισσότεροι Αμερικανοί κατάφεραν να επιστρέψουν στη φυσιολογική ζωής τους, όπως ήταν πριν την 11η Σεπτεμβρίου. Εγώ δεν το έκανα» είπε ο Τζ.Μπους, που αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο έχοντας τα χειρότερα ποσοστά δημοφιλίας από την εποχή του Ρίτσαρντ Νίξον."​
In.gr
***

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΑΜΝΟΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Ακομα μια φορα αυτη η "αηδια" που λεγεται "Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοασφαιρου" (χωρις φυσικα να εννοω καθ'αυτο το ιδιο το αθλημα αλλα ολα τα παρελκομενα του και ειδικα τους ανεγκεφαλους κι επικινδυνους οπαδους καθε ομαδας και την ακαταλληλοτητα γηπαδων,χωρων κτλ κτλ) αφησε με τον χειροτερο τροπο την σφραγιδα του.:(:/:

Συγκεκριμενα:

Πεθαίνοντας στις εξέδρες (εδω εχει ενα backround με παλαιοτερα συμβαντα)
Νεκρός φίλαθλος του Ηρακλή
Το νοσοκομείο "Γιώργος Γεννηματάς" της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τον θάνατο του φιλάθλου του Ηρακλή, ο οποίος είχε διακομιστεί από το Καυτανζόγλειο όπου για αρκετά λεπτά έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο. Ηταν το τραγικό φινάλε των συμπλοκών που ξέσπασαν μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Ηρακλής-ΑΕΚ μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, στα οποία ενεπλάκησαν με υπερβάλλοντα ζήλο τα ΜΑΤ.



"Μας τον έφεραν νεκρό" . Με αυτή τη φράση το νοσοκομείο "Γιώργος Γεννηματάς" της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε -σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το contra.gr- τον θάνατο του φιλάθλου του Ηρακλή ο οποίος είχε διακομιστεί από το Καυτανζόγλειο όπου για αρκετά λεπτά έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα Ηρακλής-ΑΕΚ.

Πρόκειται για 58χρονο συνταξιούχο πυροσβέστη, φίλαθλο του Ηρακλή, ο οποίος επιχείρησε να λειτουργήσει κατευναστικά στα επεισόδια που προκλήθηκαν στο στάδιο μετά τη λήξη του αγώνα. Γιατροί και νοσοκόμοι του ΕΚΑΒ του έκαναν για αρκετή ώρα μαλάξεις, επιχειρώντας να τον επαναφέρουν, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η διακομιδή του στο νοσοκομείο έγινε για την επιβεβαίωση του θανάτου του.

Τα επεισόδια που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό άρχισαν όταν μερίδα οπαδών της ΑΕΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεώσει τους παίκτες του Μπάγεβιτς για τη νίκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν οι οπαδοί του Ηρακλή και να εισβάλλουν με τη σειρά τους στο τερέν. Περαιτέρω ένταση πυροδότησε η επέμβαση των ΜΑΤ που με ιδιαίτερη βιαιότητα θέλησαν να επιβάλλουν την τάξη.

ΠΑΕ Ηρακλής κατά Αστυνομίας

Το ρόλο της αστυνομίας καταγγέλει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής. Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

"Στην μέχρι τώρα χρονική διαδρομή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, γίναμε μάρτυρες δύο ακραίων και αντιφατικών συμπεριφορών από πλευράς Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όσον αφορά στην δικαιοδοσία των καθηκόντων της στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Από την μια, στις 2 Νοεμβρίου 2008, στο περιθώριο της αναμέτρησης ΗΡΑΚΛΗΣ-Π.Α.Ο.Κ, παρακολουθήσαμε το θέαμα μια απαθούς Αστυνομίας, παρατηρητή κάθε παραβατικότητας, που θριάμβευσε εκείνο το βράδυ, αυτοκαταργώντας και καταλύοντας τα Μέτρα Τάξης, που η ίδια εκπόνησε και καθόρισε.

Απόψε, μόλις 2,5 μήνες αργότερα, στο τέλος του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-Α.Ε.Κ κι ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις, με άνεση (λόγω τις ελάχιστης έκτασης των περιστατικών, που συνέβησαν) επέτυχαν την αναχαίτιση των ταραχών, επιδόθηκαν, με ιδιαίτερα υπερχειλή τρόπο, σε ένα ιδιότυπο αντάρτικο κερκίδων, καταδιώκοντας κατά μόνας τους οπαδούς και περνώντας σε ρόλο επιτιθέμενου, χωρίς αυτό να απαιτείται σε καμία, μα καμία περίπτωση από τα γεγονότα, διογκώνοντάς τα, ενώ επρόκειτο για ανύπαρκτα περιστατικά.

Καταδικάζουμε αυτή τη, βάναυση και έξω από κάθε λογική συμπεριφορά, των αστυνομικών δυνάμεων και, ως Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, δηλώνουμε την απόλυτη αδυναμία μας στο να κατανοήσουμε το ποια εν τέλει είναι η θέση και η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στα ζητήματα τήρησης της Τάξης σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα θέλαμε πολύ να το γνωρίζαμε, ώστε να συμβάλλουμε και από την δική μας πλευρά στο έργο της Αστυνομίας, αν και εφόσον μπορούμε να θεωρήσουμε ότι υφίσταται σταθερό επιχειρησιακή σχέδιο αντιμετώπισης πραγματικών περιστατικών, στοιχείο, που απόψε στο Καυτανζόγλειο απουσίαζε καθ' ολοκληρίαν.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"

Να χαιρεστε τις Ποδοσφαιρικες Ανωνυμες Εταιρειες Σας, τους Ποδοσφαιρικους Επωνυμους Οπαδους Σας, τους αστυνομικους Μας (αν και στον εν λογο ζητημα ΔΕΝ ξερω τι ευθυνη φερουν) και δεν ξερω ποιον αλλο.
Αυτο το καραγκιοζιλικι που στοιχιζει περιουσιες,και πολυ περισσοτερο ζωες πρεπει να σταματησει.
Τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του ανθρωπου και προς απαντες υπευθυνους (και δεν βγαζω απ' εξω τον καθε ενα ηλιθιο κι ανεγκεφαλο φανατισμενο οπαδο) δεν εχω να τους πω τιποτα...ντροπη τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Γιορτή για τον Ομπάμα έχουν οργανώσει από σήμερα οι Αμερικανοί- για την ορκομωσία του που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη.

https://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=4497247


Μόνο σε εμένα φαίνεται τελείως μη σοβαρό όλο αυτό; :S
Υποτίθεται ότι ο άνθρωπος ορκίζεται για Πλανητάρχης, πού κολλάνε η Beyonce και η Shakira;...


Τέλος πάντων, ελπίζω να διευθετηθούν τουλάχιστον τα θέματα που αναφέρει το άρθρο στην τελευταία παράγραφο, μη λένε μετά οι Αμερικάνοι πως χάλασαν άδικα τόσα λεφτά (150 μίλιον ντόλαρς) στην τελετή :angel:


πς. σορρυ για την πικροχολίαση, απλά περίμενα κάτι πιο λιτό και σοβαρό για τελετή τέτοιου είδους βρε παιδί μ... ε και βρέθηκα μπροστά στον will.i.am! :X
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Αφέθηκε ελεύθερος ο Π. Παναγόπουλος
Ύστερα από οκτώ μέρες ομηρίας ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος επέστρεψε σώος στο σπίτι του. Εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Σκαραμαγκά και Σχιστού από περιπολικό της αστυνομίας, περίπου στη 1:30.
:Ειδηση:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Ανεξάρτητο εξεταστικό κέντρο για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια θέλει ο Γ.Μπαμπινιώτης


Τη δημιουργία ανεξάρτητου εξεταστικού κέντρου, στο οποίο οι υποψήφιοι θα απευθύνονται όποτε επιθυμούν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προβλέπει η πρόταση του καθηγητή Γ.Μπαμπινιώτη, ο οποίος συναντήθηκε την Τρίτη με τον υπουργό Παιδείας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά και το κάλεσμα του Αρη Σπηλιωτόπουλου για διάλογο από μηδενική βάση και λίγες ημέρες πριν τη συζήτηση στη Βουλή (23 Ιανουαρίου) για θέματα Παιδείας.
Σύμφωνα με το Βήμα, η πρόταση Μπαμπινιώτη αφορά την ίδρυση ενός ανεξάρτητου εξεταστικού κέντρου, που θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Παιδείας και στο οποίο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να απευθύνεται όποτε επιθυμεί για να δώσει εξετάσεις και να επιτύχει τους βαθμούς που θέλει.
Σύμφωνα με αυτήν, η κάθε πανεπιστημιακή σχολή θα καθορίζει μόνη της τα κριτήρια που κρίνει ότι ανταποκρίνονται στα προγράμματά της.
Ο κάθε υποψήφιος θα δίνει εξετάσεις όσες φορές θέλει προκειμένου να συγκεντρώσει τους βαθμούς που απαιτούνται για να εγγραφεί στη σχολή της επιλογής του. Όταν θα συγκεντρώσει την απαραίτητη βαθμολογία, θα έχει το δικαίωμα να εγγραφεί και να παρακολουθήσει κανονικά τα προγράμματα της σχολής. Για την εισαγωγή του θα συνυπολογίζεται και η βαθμολογία του σε όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δώσουν εξετάσεις όσες φορές θέλουν και σε όποια περίοδο επιλέξουν για να επιτύχουν τις βαθμολογίες που απαιτούνται, ενώ το εξεταστικό κέντρο θα είναι πάντα έτοιμο να τους υποδεχθεί με «τράπεζες θεμάτων» ή άλλους τρόπους εξέτασης που θα επιλεγούν στην πορεία.
Υπενθυμίζεται ότι προτάσεις για το Εξεταστικό έχουν καταθέσει κατά καιρούς τόσο η Ομοσπονδία των πανεπιστημιακών καθηγητών (ΠΟΣΔΕΠ) όσο και η Ομοσπονδία των καθηγητών δημόσιων σχολείων (ΟΛΜΕ). Κοινή συνιστώσα τους είναι η ελεύθερη πρόσβαση στα πανεπιστήμια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
Tο γεγονος οτι ειναι παντρεμενη με τον προπονητη της σε -πολυ- μεγαλο βαθμο αποκλυει το γεγονος να της εδινε ο ιδιος ουσιες που δεν της ηξερε.Πραγμα που παλαιοτερα εχει συμβει με διαφορους αθλητες σε διαφορα αθληματα.(συμφνωνα με εκ των υστερων δηλωσεις αθλητων κτλ κτλ)
Αυτο ομως που με περιεργει δεν ειναι τοσο το θεμα "ντοπαρομαι" αλλα το τι σκατα γινεται τελικα και το αν τελικα μπορει ενας αθλητης να την "πατησει" χωρις να φταιει ή αν μπορουν ετσι απλα να τον "φανε".
Τι να πω...

Λέει η ψυχρή λογική: αφού για να έλθει 9η στο Πεκίνο, η Αθανασία Τσουμελέκα χρειάστηκε να πάρει ερυθροποιητίνη (CERA) στην πιο εξελιγμένη μορφή της, από αυτή δηλαδή που μέχρι τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν ανιχνευόταν, το 2004 στην Αθήνα, όταν αναδείχτηκε χρυσή ολυμπιονίκης, τι διάβολο πήρε;

ΒΕΒΑΙΩΣ, ο έλεγχος ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε τότε, μετά τον θρίαμβό της, αποφάνθηκε ότι η πρωταθλήτριά μας ήταν καθαρή. Οπως, επίσης, καθαρό αποδείχτηκε σε πρώτη φάση και το δείγμα που έδωσε στον μοιραίο έλεγχο της 6ης Αυγούστου 2008, δηλαδή μόλις δύο μέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών του Πεκίνου.

ΕΚΕΙΝΟ που μεσολάβησε ανάμεσα στον αρνητικό πρώτο έλεγχο του δείγματος της 6ης Αυγούστου και τον θετικό επανέλεγχό του πριν από λίγες μέρες, ήταν το σπάσιμο του «κωδικού» της CERA από το γαλλικό εργαστήριο ντόπινγκ. Πιο πριν ανιχνευόταν μόνον η ερυθροποιητίνη ΕΡΟ και όσοι έπαιρναν την CERA νόμιζαν ότι ήταν απολύτως ασφαλείς. Οπως προφανώς και η Τσουμελέκα...

ΑΥΤΟ που αποδεικνύεται περίτρανα, λοιπόν, είναι ότι ο περίφημος ισχυρισμός του Χρ. Τζέκου, αμέσως μετά το χρυσό του Κεντέρη και το αργυρό της Θάνου στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, ότι «ντοπαρισμένοι είναι μόνον όσοι πιάνονται από τον έλεγχο», πολύ απλά δεν ευσταθεί. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε, ούτε η διαβόητη πια Μάριον Τζόουνς βρέθηκε θετική σε κάποιον έλεγχο. Ομως, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι στο Σίδνεϊ κέρδισε ντοπαρισμένη, υπό το βάρος των ενοχοποιητικών στοιχείων που συνέλεξε εναντίον της το FBI [...]"

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ, στη χθεσινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (20/1/09)

Αρκετά με τους αθλητές "περιστερές"...
Μου μπούχτισαν το πάγκρεας.:mad::mad::mad:


Desmoti (21/1/09)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
4 χρόνια σε 19χρονή φοιτήτρια του Α.Π.Θ.

(Εδώ η είδηση και από το πρέζαTV.)

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στην 21χρονη Χριστίνα Τονίδου, που είχε συλληφθεί ύστερα από επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και κουκουλοφόρων μέσα στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.



Το δικαστήριο επέτρεψε την εξαγορά της ποινής της προς 10 ευρώ την ημέρα, ενώ αποφάσισε η έφεσή της να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντάς της το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι περνούσε τυχαία μέσα από τα πανεπιστήμια την ώρα των επεισοδίων, ενώ υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον αστυνομικό της Κρατικής Ασφάλειας που επιχείρησε να τη συλλάβει.

Ενορκοι και δικαστές την έκριναν: Ενοχη κατά πλειοψηφία (4-3) για «απλή συνέργεια σε κατασκευή, κατοχή εκρηκτικών και έκρηξη με κίνδυνο για άνθρωπο και ξένα πράγματα». Ομόφωνα ένοχη για «σύσταση και συμμορία», «διατάραξη κοινής ειρήνης και ασφάλεια συγκοινωνιών», «επικίνδυνη σωματική βλάβη», «οπλοφορία και οπλοχρησία». Αθώα για το αδίκημα της «διακεκριμένης αντίστασης».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή επιτέθηκε και χτύπησε στο κεφάλι και τον ώμο έναν αστυνομικό με μεταλλικό πτυσσόμενο κλομπ κατά τη διάρκεια των συμπλοκών μεταξύ των κουκουλοφόρων και των αστυνομικών στον χώρο των πανεπιστημίων, τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Σεπτεμβρίου του 2007. Τη δίκη παρακολούθησαν περίπου 30 αντιεξουσιαστές που πέταξαν φέιγ-βολάν και φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Δεν τη λυπάμαι καθόλου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Δεν τη λυπάμαι καθόλου...
Μην είσαι τόσο σίγουρη ότι προκάλεσε αυτή επεισόδια Γιδάκι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Ναι, καταλαβαίνω. Και η δική μου πρώτη αντίδραση ήταν "εκεί βρήκαν να τα ρίξουν". Αλλά αναρωτιέμαι, πόσο "τυχαία" να βρεθεί μες στα επεισόδια, μέσα σε ένα κλειστό πανεπιστήμιο; :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Με όλα αυτά που ακούω δεν αποκλείω και εγώ εκεί που περνάω με το mp3 στ αυτιά και το τετράδιο στο χέρι να φάω καμία κατραπακιά και να μην το πάρω χαμπάρι.. Αλλά και εγώ γι αυτή τη Χ.Τονίδου είχα ακούσει από έγκυρη πηγή ότι είχε στην κατοχή της εκρηκτικά (όχι για να ρίξει το Empire State Building) αλλά και πάλι... Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι αθώα, απλά δεν μπλέκεις με τους μουργολυκους, ακόμα και αν κρατάς γλυφιτζούρι. Θα πούνε ότι το γλυφιτζούρι ήταν ακονισμένο στην άκρη και σκόνταψες επίτηδες για να τους βγάλεις το μάτι.

Αρχική Δημοσίευση από borat:
Γίδι, είναι 21 ετών κοπέλα.:confused:

Δεν έχει να κάνει, δυστυχώς :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Γίδι, είναι 21 ετών κοπέλα.:confused:

Έχω δει πολύ χειρότερα... 5 χρόνια στα Εξάρχεια και ήταν κυρίως οι νεότεροι...
Και στην τελική, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Άλλωστε γι' αυτό της δόθηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Θα μπει φυλακή και θα γίνει καλύτερη δηλαδή;:worry:

Θα αναμορφωθεί;:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Θα μπει φυλακή και θα γίνει καλύτερη δηλαδή;:worry:

Θα αναμορφωθεί;:P

Θα μπει για παραδειγματισμό. Μάλλον.
(ή γιατί κάποιος πρέπει να την πληρώσει... και ας μην είναι αυτός που όντως φταίει- δεν ξέρω αν είναι ή όχι, απλά λέω)

Είναι τέτοιο το σύστημα που έτσι λέει στους νέους "να μην το ξανακάνεις"
:S
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Θα μπει φυλακη?
Αφενος θα γινει εφεση, αφετερου ειναι εξαγορασιμη η ποινη.
Η δεν καταλαβα κατι?:redface:
Tα τεσσερα χρονια οντως ειναι αρκετα, αλλα ο αστυνομικος τοτε θυμαται κανεις τι ειχε παθει?Ποσο ειχε τραυματιστει κτλ ?
(και γενικα αντισταση κατα της αρχης μπλα μπλα. "κοστιζει")
Περαν τουτου, προσωπικα δεν ξερω κατα ποσο ειναι οντως -4χρονια- ενοχη η κοπελα.
Αν οντως απλως περνουσε απο εκει η αν βγηκε για την καθημερινη βολτα της στο πολυτεχνειο και μαζι με τα mp3 της πηρε το γκλοπ και τιποτα πετρες στο σακιδιο της.
Προσωπικα το οτι καποιος ειναι 21 δεν μου λεει τιποτα στον αν θα πρεπει να πληρωσει την μ@λακια που κανει ή οχι. (ΟΤΑΝ την κανει και αναλογα την μαμακια)
κι ετσι κι αλλιως το νεαρο της ηλικιας της το ελαβαν υποψην.
Σορυ κιολας ρε παιδια κι εγω περασα απο τα 21 αλλα μεσα στα σακιδια δεν κουβαλουσα σιδερα.Τοσο "βαρια" πλεον εγινε η εκπαιδευση?

Ολα τα παραπανω ισχυουν για την κοπελα και την καθε κοπελα απαξ και οντως ειναι ενοχη.
Γιατι η ΕΛ.ΑΣ. μας εχει συνηθισει και σε "θαυματα"...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Νέα δεδομένα με Τσουμελέκα: δεν είναι ντοπέ!

Τραγελαφικές διαστάσεις αποκτά η υπόθεση ντόπινγκ της Αθανασίας Τσουμελέκα μετά την αποκάλυψη ραδιοφωνικού σταθμού ότι το όνομα της ελληνίδας ολυμπιονίκου δεν περιλαμβάνεται στη λίστα της ΔΟΕ με τα θετικά δείγματα αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Από αυτό προκύπτει ότι η Τσουμελέκα, η οποία αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του πρώτου δείγματος δήλωσε ότι σταματά τον αθλητισμό, δεν ήταν ντοπέ.


Τι ακριβώς έχει συμβεί; Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, έγγραφο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής τονίζει πως δεν υπάρχει στη λίστα της ΔΟΕ με θετικά δείγματα 400 αθλητών το όνομα της αθλήτριας, ενώ γίνεται σαφές πως δεν έχει αποσταλεί στην WADA οποιαδήποτε αναφορά για την Τσουμελέκα.

"Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη, θα ζητήσουμε επίσημη ενημέρωση από την Ολυμπιακή Επιτροπή Ελλάδας, την οποία εκπροσωπούν οι κύριοι Κυριακού και Νικολάου", δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση τόνιζε πως η Ομοσπονδία Στίβου θα τοποθετηθεί επίσημα μετά την εξέταση του δεύτερου δείγματος της Τσουμελέκα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
https://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/01/2009_264457

το είδα.... Ήμουν στην είσοδο της σκάλας του μετρό και ετοιμαζόμουν να κατέβω...

Τι να πω... άχυρα στο μυαλό του είχε ο ηλίθιος???? :mad::/::no::'(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
https://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/01/2009_264457

το είδα.... Ήμουν στην είσοδο της σκάλας του μετρό και ετοιμαζόμουν να κατέβω...

Τι να πω... άχυρα στο μυαλό του είχε ο ηλίθιος???? :mad::/::no::'(

Πολυ στεναχωρηθηκα τωρα...:(
Για ποιον "ηλιθιο" ομως καλη μου resident πρεπει να μιλαμε?
Ο ηληθιος που εχασε τον ελεγχο επειδη εφταιγε ή που και καλλιστα μπορει να μην ειναι απο δικο του λαθος αλλα κατι να εσπασε στην μηχανη στα φρενα ή δεν ξερω τι?
Ο ηλιθιος που παρκαρε και παρκαρει και θα ξαναπαρκαρει το αυτοκινητο του πανω σε πεζοδρομια,παρκα και πεζοδρομους και αναγκαζει τους παντες να πηγαινουν απο τον δρομο?
Ο ηλιθιος που ενω βλεπει οτι υπαρχει εκει αυτοκινητο αντι να παρει τηλεφωνο να του το σηκωσουν (εκει πλεον δεν αρκουν κλησεις), αντιθετα παραδειγματιζεται και βαζει και το δικο του αμαξι πανω σε ραμπες για αναπηρους, πεζοδρομια κτλ?
Η ο ηλιθιος πεζος που ενω (στην επαρχια και ας ξεφευγω λιγο) τα πεζοδρομια ειναι ελευθερα προτιμουν να μηγαινουν πλαι στα αυτοκινητα τσουκου τσουκου και οταν περνανε τον δρομο να το κανουν παντα διαγωνια και οχι καθετα?

Τελικα ποιος ειναι ο ηλιθιος σε αυτην την χωρα ή μαλλον ποιος ειναι πιο ηλιθιος?:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής από την τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονή της στο παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι' αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.

Αθάνατοι ελληνικοί δρόμοι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top