Με τους Αγρότες ή με τους «δρόμους»;

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Με τους Αγρότες ή με τους «δρόμους»;


[FONT=&quot]Ηλίου λαμπερότερο ότι με τους αποκλεισμούς των δρόμων, οι Αγρότες, έρχονται αντικειμενικά σε κόντρα, με όλη σχεδόν την υπόλοιπη Κοινωνία. Από ηθική άποψη, η στάση τους αυτή θα είχε κάτι το «εύλογο», μόνον αν θεωρηθεί, ότι οι Αγρότες αποτελούν την «πλέον αδικημένη κοινωνική τάξη». Δηλαδή, είτε από την «Αγορά»(υπόλοιπη Κοινωνία) είτε από «θεομηνίες»(«χημικές», «οικολογικές» και, γενικά, «διαβολικές»). Είναι έτσι όμως; Είναι οι Αγρότες, η «πλέον αδικημένοι»;[/FONT]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
[FONT=&quot]...Από ηθική άποψη, η στάση τους αυτή θα είχε κάτι το «εύλογο», μόνον αν θεωρηθεί, ότι οι Αγρότες αποτελούν την «πλέον αδικημένη κοινωνική τάξη». Δηλαδή, είτε από την «Αγορά»(υπόλοιπη Κοινωνία) είτε από «θεομηνίες»(«χημικές», «οικολογικές» και, γενικά, «διαβολικές»). Είναι έτσι όμως; Είναι οι Αγρότες, η «πλέον αδικημένοι»;[/FONT]

Δικό σου είναι το χωρίο, Νωέα;
Μου χτύπησε αυτό που σημειώνω εδώ, ότι θα έπρεπε να είναι η πλέον αδικημένη τάξη. Όχι ότι βρίσκω τόσο όμορφο και δίκαιο το ότι κλείνουν τους δρόμους. Αλλά η κατάσταση της αγροτικής παραγωγής στη χώρα μας είναι απαράδεκτη...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Loupo

Νεοφερμένος

Ο π.Δανιήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 109 μηνύματα.
Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο να κλείνουν τους δρόμους, αλλίμονο αν ο καθένας που θέλει να διεκδικήσει κάτι κλείνει το δρόμο...
Τώρα βέβαια καταλαβαίνω οτι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά από τη στιγμή που ως χώρα υιοθετήσαμε τον ελεύθερο ανταγωνισμό αναγκαστικά θα πορευθούν και οι αγρότες με αυτό το σύστημα.
Βέβαια για να λειτουργήσει σωστά ο ελεύθερος ανταγωνισμός, πρέπει να υπάρξει σωστή παιδεία και κοινωνική συνείδηση, δηλαδή να εφαρμόζονται οι χριστιανικές αρετές.
Δηλαδή όποιο κοινωνικό σύστημα και να εφαρμόσουμε, αν εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε σαν μονάδες- σαν φυσικά πρόσωπα εντάξει, θα είναι πάντα καταδικασμένο και προβληματικό και
εν τέλει αναποτελεσματικό.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Δεν έχει δρόμο να διαβώ σ'αυτή τη χώρα. Για αυτούς τους δρόμους που λες Νωέα λίγο με απασχολεί. Αυτοί ανοιγοκλείνουν, οι άλλοι μέσα στα κεφάλια των αρχών του τόπου (πρόεδρος, παπάς και δάσκαλος της Φρουτοπίας) , αλλά και των συγχωριανών μου νιώθω έχουν φράξει οριστικά από τα 80' και μετά. Να δεις τι σου'χω για μετά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Το φτωχό μου μυαλό αναρωτιέται , γιατί (ω, γιατί) προκειμένου να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και να αναβαθμίσουν το επάγγελμά τους.. ΓΙΑΤΙ δεν απευθύνονται κατευθείαν στο αρμόδιο υπουργείο; Και τώρα θα μου πείτε, σιγά και μην ακουστούν. Αυτά που κάνουν και κλείνουν τους δρόμους ας τα έκαναν μπροστά στη Βουλή ή στο υπουργείο και ίσως να είχαν μια διαφορετική έκβαση. Αλλά δεν θα το κάνουν φυσικά γιατί τους είναι πιο βολικό να ασκούν πίεση μέσω της καταπίεσης και του εκνευρισμού των συμπολιτών τους, παρά να απευθυνθούν στην πηγή του κακού. Πιστεύοντας λανθασμένα ότι θα ιδρώσει το αυτί του χ-ψ καλοβολεμένου υπουργού από την πιθανή αγανάκτηση των πολιτών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
Πιστεύοντας λανθασμένα ότι θα ιδρώσει το αυτί του χ-ψ καλοβολεμένου υπουργού από την πιθανή αγανάκτηση των πολιτών.

Δεν ξερω αν το πιστευουν λανθασμενα..2 μερες βγηκαν στους δρομους και ηδη τα πρωτα μετρα παρθηκαν απο την κυβερνηση..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Παραμένουν τα μπλόκα σε αναμονή της συνάντησης υπουργού-αγροτών (25/1/2009)

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, καθώς η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω από τα 500 εκατ. ευρώ.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν στις 12:00 τον Ισθμό της Κορίνθου, αποκόπτοντας την Πελοπόννησο, ενώ παραμένουν τα μπλόκα κατά μήκος της χώρας. Στο πλευρό των αγροτών προσέρχονται και κτηνοτρόφοι.
Κρίσιμη συνάντηση για την εξειδίκευση των μέτρων του πακέτου των 500 εκατ. ευρώ θα έχει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σ.Χατζηγάκης με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο των αγροτών, στις 18:00 τη Δευτέρα.
Στο μπλόκο των αγροτών στο Κάστρο Βοιωτίας βρίσκεται το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.
Αντιδράσεις εμποροβιοτεχνών και ιδιοκτητών φορτηγών προκαλεί η συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Τα μπλόκα των αγροτών
- Η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Αθηνών παραμένει αποκομμένη από τα μπλόκα των αγροτών στα Τέμπη, στις Μικροθήβες, στη Νίκαια της Λάρισας, αλλά και στο Κάστρο της Βοιωτίας.
- Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος των Μαλγάρων, αλλά και στα «Πράσινα Φανάρια» στα ανατολικά της πόλης, προς το αεροδρόμιο Μακεδονία. Οι αγρότες συγκεντρώνουν τρακτέρ και στη διασταύρωση της Λητής στα βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης.

- Μπλόκο των αγροτών υπάρχει στην Τσαριτσάνη, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λάρισας - Ελασσόνας - Κατερίνης. Κινητικότητα των αγροτών παρατηρείται και στο Δάμασι, κοντά στον Τίρναβο, ενώ περιστασιακά οι αγρότες κλείνουν το δρόμο στο Γερακάρι Αγιάς.

- Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών, του Κιλκίς, στον κόμβο της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά και στον κόμβο της Τρίγλιας, στο νομό της Χαλκιδικής.

- Κλειστοί παραμένουν οι συνοριακοί σταθμοί του Προμαχώνα στις Σέρρες, των Ευζώνων και της Δοϊράνης, στο νομό Κιλκίς. Αποκλεισμένα παραμένουν, επίσης, το τελωνείο της Εξοχής στο νομό Δράμας και τα τελωνεία των Κήπων και του Ορμενίου στο νομό Έβρου.
- Κλειστή είναι η Εγνατία Οδός Σερρών - Καβάλας στον κόμβο Νέων Κερδυλλίων. Κλειστή θα παραμείνει η Εθνική οδός Σερρών-Θεσσαλονίκης μέχρι τις 15:00, στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονικού.
Κλειστή, σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγρότες, παρέμεινε το πρωί για δύο ώρες η αγορά της πόλης των Σερρών με απόφαση του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου. Την Τρίτη, σύμφωνα με το Σωματείο Παραγωγών Πολιτών Λαϊκών Αγορών του Νομού, δεν θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά των Σερρών.
- Οι αγρότες παραμένουν επίσης, στο μπλόκο τους στην Κουλούρα Ημαθίας, επί της Εγνατίας Οδού.
- Τρακτέρ παραμένουν στα μπλόκα της Χρυσούπολης και στις εξόδους της πόλης της Κομοτηνής.
- Οι αγρότες έχουν κινητοποιηθεί και στο νομό της Κοζάνης, καθώς έχουν συγκεντρωθεί στο ύψος ΑΕΒΕΛ του δρόμου Κοζάνης - Πτολεμαϊδας, αλλά και στη γέφυρα των Σερβίων, στο δρόμο Κοζάνης - Λάρισας.
- Αποκλεισμένη στη θέση Πλατάνι εξακολουθεί να είναι και η εθνική οδός Χανίων - Ηρακλείου και στις 15:00 οι αγρότες θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τον αποκλεισμό της εθνικής οδού. Παράλληλα, συνεχίζεται ο αποκλεισμός των δύο δημοσίων οικονομικών υπηρεσιών του νομού.

Και κτηνοτρόφοι στο πλευρό των αγροτών
Κτηνοτρόφοι από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ενισχύοντας το μπλόκ των αγροτών, στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.
Η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων καλεί με ανακοίνωση τους κτηνοτρόφους να ενισχύσουν τα μπλοκ των αγροτών, ή να δημιουργήσουν νέα μπλόκα, στη Γαλάτιστα και στο Στίβο Θεσσαλονίκης, καθώς και στη Φλώρινα.
Οι κτηνοτρόφοι διεκδικούν: οικονομική ενίσχυση 50 ευρώ ανά αιγοπρόβατο και 250 ευρώ ανά αγελάδα, αποζημιώσεις για την καλοκαιρινή ξηρασία και έλεγχο της αγοράς και των τιμών κτηνοτροφικών προϊόντων.
Μαζί με τους αγρότες, κτηνοτρόφοι έκλεισαν στις 12:00 τον Ισθμό της Κορίνθου, αποκόπτοντας την Πελοπόννησο, ενώ κατά πληροφορίες το ίδιο εξετάζεται να γίνει και στα διόδια του Ρίου.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή
Ωραία,κλείνει και η Πελοπόννησος..

Αυτό με το κλείσιμο των δρόμων ποτέ μου δε το χώνεψα.
Στο κάτω κάτω οι πολίτες είναι οι ζημιωμένοι..
Οι κυβερνήσεις το μόνο που φοβούνται είναι μην χάσουν ψήφους στις εκλογές..αλλά κι αυτό με μερικές παροχές της τελευταίας στιγμής διορθώνει την "κατάσταση".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Οι κυβερνήσεις το μόνο που φοβούνται είναι μην χάσουν ψήφους στις εκλογές..αλλά κι αυτό με μερικές παροχές της τελευταίας στιγμής διορθώνει την "κατάσταση".

Ακριβώς.
Αν δε δημιουργήσεις δλδ ΤΟ μπάχαλο δεν πρόκειται να ιδρώσει κανένα αυτί.. αν δεν τρίξει λίγο η καρέκλα του υπουργού παροχές ΔΕ δίνονται.
Προσωπικά είμαι μαζί τους, όπως είμαι με κάθε εργαζόμενο που απαιτεί τα δικαιώματά του και που δεν του δίνονται αυτά που του αναλογούν στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν μπορεί να ανεβαίνουν οι τιμές όλων των προϊόντων και οι τιμές με τις οποίες πουλάνε οι αγρότες να παραμένουν οι ίδιες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Με τους δρομους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jesse_james

Δραστήριο μέλος

Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα.
Με τους λοιπούς.





 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pote ksana

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ούφ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 226 μηνύματα.
Και οι δύο έχουν δίκιο απ'την πλευρά τους ο καθένας.
Ωστόσο με τους λοιπούς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
H λογική του...Mουλά! Επικαλούμαι την έννοια του δικαίου, στρογγυλοκάθομαι στο κέντρο του προστατευτικού κλοιού της αφυπνίζοντας (λέμε τώρα...) τις απαθείς συνειδήσεις που οι ανάλγητες δεν....συμπάσχουν, γιατι το επάγγελμα του αγρότη ειναι σκληρό και είναι και χρεωμένο στις....τράπεζες, μέχρι την επόμενη.....επιδότηση!

Άσε μας ρε μπάρμπα....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
H λογική του...Mουλά! Επικαλούμαι την έννοια του δικαίου, στρογγυλοκάθομαι στο κέντρο του προστατευτικού κλοιού της αφυπνίζοντας (λέμε τώρα...) τις απαθείς συνειδήσεις που οι ανάλγητες δεν....συμπάσχουν, γιατι το επάγγελμα του αγρότη ειναι σκληρό και είναι και χρεωμένο στις....τράπεζες, μέχρι την επόμενη.....επιδότηση!

Άσε μας ρε μπάρμπα....

Διαβλέπω, φίλε μου, κάποιον κυνισμό ή κάνω λάθος; (Στη δεύτερη περίπτωση, σου ζητώ συγνώμη, αλλά δεν "έπιασα το νόημά" σου!)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν με "πιάνεις" αγαπητέ, έχω αρχίσει να το...συνηθίζω!

Όμως δεν βρίσκω να έχεις κάποιο λόγο εσύ για...."εμπλοκή" στο παραπάνω σχόλιο μου:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Οι επίκαιρες αντιδράσεις των Ελλήνων αγροτών, εκόν ακόν, μοιάζουν με το σπαρτάρισμα ενός ετοιμοθάνατου αλόγου, από τον πόνο που του προκαλεί, ένα τραύμα από αδέσποτη σφαίρα στο μπροστινό δεξί του πόδι.
Πρόκειται για τον δούρειο ίππο των «Ευρωπαίων», τις «επιδοτήσεις». Οι εναπομείναντες στην «επαρχία»και τους αγρούς της Ελλάδας αγρότες, διαβλέπουν (ή διαισθάνονται;) ότι πια η «γη» τους «δεν έχει καμία αξία», ενόψει της 31.12.213. Αντιλαμβάνονται(;) ότι είχαν «παραμυθιαστεί» με «τις επιδοτήσεις της ΕΟΚ» και έμειναν, τελικά, «χωρίς στρατηγική»…Οι «στρατηγοί» τους … ήταν «γυμνοί»!
Αλλά μήπως δεν ήταν «γυμνοί» και για τα σημερινά μάτια των υπόλοιπων Ελλήνων (υπηκόων); Παρακολουθούμε τις αντιδράσεις του …σπαράζοντος αλόγου, με αισθήματα, μεταξύ συγκαταβατικής αμηχανίας και «εύλογης οργής». Πλην όμως- είναι «κακοδαιμονία» αυτού του τόπου;- όπως πάντα, δεν «ξέρουμε» που να την «ξεσπάσουμε». Στη σφαίρα ή σʼ εκείνον που πυροβόλησε;
Οι Έλληνες αγρότες, που σήμερα σπαράζουν στα «μπλόκα», ζητούν «στρατηγική». Από ποιον; Νομίζω πως, πάλι από τους …γυμνούς!


[ Δαίμονα (μου), ειλικρινα συγνώμη!]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Γιατί παρήγορη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
Γιατί παρήγορη;

Επειδή αφενός δεν ικανοποιήθηκαν από την πλασματική υποχώρηση της κυβέρνησης και αφετέρου θα προβούν σε μία αληθινά αγωνιστική κίνηση, διανύοντας τόσο μεγάλη απόσταση και καταλαμβάνοντας το επίμαχο υπουργείο (ανάπτυξης) αντί να κλείνουν τους δρόμους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
Άκυρο. Έφριξα όταν είδα σημαιάκια του πασόκ, αγκαλιές με τον Παπανδρέου και δάκρυα χαράς (ή μήπως έφταιγαν τα δακρυγόνα; :hmm:). Παραήμουν ρομαντική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top