Του κόσμου τα παράξενα

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε να απαλλάξει μια 49χρονη γυναίκα που αντιμετώπιζε κακουργηματικές κατηγορίες, έπειτα από την αυτοκτονία μιας 13χρονης τον Οκτώβρη του 2006. Η Lori Drew είχε κατηγορηθεί για άμεση εμπλοκή στο θάνατο της μικρής, η οποία κρεμάστηκε στο σπίτι της λόγω ερωτικής απογοήτευσης.





Η Drew είχε αποφασίσει να εκδικηθεί τη 13χρονη, όταν η τελευταία φέρθηκε άσχημα στην κόρη της. Έτσι, η 49χρονη δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο MySpace, προσέγγισε την άτυχη γειτόνισσα ως αγόρι και κατάφερε να αναπτύξει μια συναισθηματικά φορτισμένη σχέση μαζί της. Έπειτα από μερικές βδομάδες, ο φερόμενος ως νεαρός τερμάτισε αιφνιδίως τη σχέση, λέγοντας στη 13χρονη ότι "ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς αυτή". Λίγες ώρες μετά, η μικρή αυτοκτόνησε.

Το δικαστήριο δέχτηκε τον ισχυρισμό της 49χρονης ότι δε μπορεί να αποδειχθεί πως αυτή έστειλε τα επίμαχα μηνύματα. Συνεπώς, οι κακουργηματικές κατηγορίες κατέπεσαν και η Drew καταδικάστηκε μόνο για πλημμέλημα, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να αποφύγει τη φυλάκιση.
e-pcmag.gr

:/: Προσέχετε τα παιδιά σας στο internet!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
- Άντρας κατηγορήθηκε για πώληση της 14χρονης κόρης του, σε αντάλλαγμα με χρήματα και καφάσια μπύρες!
Man accused of selling daughter for cash, beer

Στην Καλιφόρνια η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα με την κατηγορία ότι προσπάθησε να πουλήσει την κόρη του. Μάλιστα οι ίδιοι το αντιλήφθηκαν μόνο όταν ο ίδιος ο άντρας ήρθε σε επαφή μαζί τους, γιατί ο αγοραστής δεν τήρησε την συμφωνία που είχαν κάνει. :worry:

-----------------------

Γέννησε δύο μέρες μετά το θάνατό της

Δύο ημέρες μετά το θάνατό της γέννησε μία προπονήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, η οποία κατέρρευσε και τελικά πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Η 41 ετών Jayne Soliman κρίθηκε κλινικά νεκρή στο νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης, όπου μεταφέρθηκε, σε κρίσιμη κατάστατη. Το ιατρικό επιτελείο, ωστόσο, που έσπευσε πάνω της κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την καρδιά της, ούτως ώστε να μπορέσει να γεννήσει. Και τα κατάφερε. Η μικρή Aya Jayne νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας της κλινικής και οι πρώτες ενδείξεις σχετικά με την υγεία της είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές.
[...]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
''Ενας άνδρας από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, εξοργισμένος επειδή μία οικογένεια μιλούσε δυνατά στη διάρκεια κινηματογραφικής προβολής, πέταξε το κουτί με το ποπ κόρν πάνω στο γιό της οικογένειας και πυροβόλησε τον πατέρα.
Εναντίον του 29χρονου Τζέιμς Τζόζεφ Τσαλέλα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επίθεση και παραβιάσεις του νόμου περί οπλοχρησίας,αναφέρει δημοσίευμα του Philadelphia Inquirer.
Ο δράστης έγινε έξαλλος επειδή, εξαιτίας της οικογένειας, δεν μπορούσε να παρακολουθήσει την ταινία "Η Μυστήρια Περίπτωση του Μπέντζαμιν Μπάτον", στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μπραντ Πιτ και η Κέιτ Μπλάνσετ.
Link

Αρχικά, ο Τσαλέλα ζήτησε από την οικογένεια να σταματήσει να μιλάει και πέταξε ποπ κόρν στο αγόρι που μιλούσε στον πατέρα του.

Στη συνέχεια, ο δράστης και ο πατέρας του αγοριού ενεπλάκησαν σε καυγά, πιάστηκαν στα χέρια και ο Τσαλέλα έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε τον άνδρα.
Οπως είπε η αστυνομία, ο Τσαλέλα μετά το επεισόδιο επέστρεψε στη θέση του και συνέχισε να παρακολουθεί την ταινία, ενώ ο πατέρας που τραυματίστηκε στο χέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.''
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
'Bad Christmas' fisticuffs lands couple in court.


PORTSMOUTH — Ένα νεαρό ζευγάρι παραπέμφθηκετην προηγούμενη Δευτέρα, μετά από αμοιβαίες κατηγορίες για αμφίπλευρες επιθέσεις κατά τη διάρκεια του καυγά τους, γύρω από ένα... ανεπιθύμητο δώρο Χριστουγέννων!
"Απλά είχαμε άσχημα Χριστούγεννα", είπε στο δικαστή η Randi Young (24), ενώ ζήτησε και την άρση της απαγόρευσης επικοινωνίας του με το φίλο της.
Η Young τιμωρήθηκε για επίθεση κατά του συντρόφου της, Heath Blom (26), μετά από την έκφραση παραπόνων του ότι έλαβε για δώρο Χριστουγέννων ένα Wii, αντί του τηλεχειριζόμενου αεροπλάνου που είχε ζητήσει.
"Ήταν αναστατωμένος και αγενής, κι αυτή αποφάσισε να αποχωρήσει. Τότε αυτός την άρπαξε από τα μαλλιά και η Young γύρισε και τον χτύπησε". Και οι δύο έφεραν μώλωπες κατά τη σύλληψή τους.
...

:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vendetta

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλεται Ξεναγός και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,275 μηνύματα.
Ισραηλινοί κάνουν πικ-νικ σε λόφο για να βλέπουν τους βομβαρδισμούς


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι Iσραηλινοί πηγαίνουν για πικ-νικ κοντά στα σύνορα με τη Γάζα για να παρακολουθήσουν τους βομβαρδισμούς των ισραηλινών δυνάμεων. Θαυμάζουν με αυτόν τον τρόπο, μαζί με τα παιδιά τους, τη σφαγή αμάχων.
Οι Ισραηλινοί, βλέποντας ότι έχει και καλό καιρό, πήραν τις οικογένειές τους μαζί με όλα τα παιδιά τους και πήγαν σε ένα λόφο κοντά στην πόλη Σντερότ. Από εκεί, υπάρχει πανοραμική θέα της Γάζας, που απέχει λίγα χιλιόμετρα.
Συμφώνα με την εφημερίδα «Times» του Λονδίνου, «οι Ισραηλινοί παρακολουθούν τις κινήσεις των ελικοπτέρων Apache και κάνουν προβλέψεις για το σημείο που θα βομβαρδίζουν. Και όταν αρχίσουν να ρίχνουν πυραύλους και πετυχαίνουν τους στόχους τους, τότε ξεσπούν σε πανηγυρισμούς και φωνάζουν συνθήματα υπέρ των ενόπλων δυνάμεων».
Βέβαια, με τις φωτογραφικές τους μηχανές και τις κάμερες καταγράφουν και τους βομβαρδισμούς, για να δείχνουν και στους υπόλοιπους αυτά που είδαν σε αυτόν το λόφο της ντροπής.


Δείτε το βίντεο...
https://www.zougla.gr/news.php?id=19829


:eek::eek::eek:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Συνέλαβαν κατσίκα για ένοπλη ληστεία

Η Αστυνομία της Νιγηρίας συνέλαβε μία κατσίκα με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να κάνει ένοπλη ληστεία! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές θεωρούν ότι ένας άνθρωπος χρησιμοποίησε μαύρη μαγεία, για να μετατραπεί σε ζώο, ώστε να γλιτώσει τη δίκη.Την κατσίκα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα χωρικοί, που πιστεύουν ότι προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο Mazda 323.
«Δεν μπορούμε να βασίσουμε τις έρευνές μας σε κάτι μυστικιστικό. Αν ένας άνθρωπος μεταλλάχθηκε σε κατσίκα, είναι κάτι που πρέπει να αποδειχθεί επιστημονικά», είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ιστορία, αλλά η κατσίκα είναι στο κρατητήριο», πρόσθεσε. Εν τω μεταξύ, πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, για να δουν και να φωτογραφίσουν το «μαγικό» ζώο.
Η πίστη στη μαγεία είναι αρκετά διαδεδομένη σε πολλά μέρη της Νιγηρίας, που είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αφρικής.



:pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Οκτάδυμα γέννησε μια γυναίκα από την Καλιφόρνια.

Μία γυναίκα στην Καλιφόρνια γέννησε οκτάδυμα, έξι αγόρια και δύο κορίτσια που όλα φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους, όπως ανακοίνωσε η ιατρική ομάδα που συμμετείχε στον τοκετό.

Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KCAL9 τα μωρά, η μητέρα των οποίων ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της, ζυγίζουν από 820 έως 1.540 γραμμάρια. Γεννήθηκαν σε ένα νοσοκομείο του Μπελφλάουερ, 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του κέντρου του Λος Άντζελες.

"Χαιρόμαστε πολύ που ανακοινώνουμε ότι τα οκτώ νεογέννητα βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και πηγαίνουν αρκετά καλά", δήλωσε η γυναικολόγος-μαιευτήρας του νοσοκομείου, Κάρεν Μαπλς. Απέφυγε πάντως να μιλήσει για τις πιθανότητες επιβίωσης των μωρών, δηλώνοντας ότι "οι πρώτες 72 ώρες είναι πολύ κρίσιμες".

Ο συνάδελφός της, Χάρολντ Χένρι, είπε ότι ο τοκετός, που έγινε με καισαρική τομή, εξελίχθηκε ομαλά. Η μητέρα ήταν ξύπνια καθ' όλη τη διάρκεια και μπόρεσε να δει τα παιδιά της. Όλα τους "έκλαψαν και αντιδρούσαν στα ερεθίσματα", πρόσθεσε.

Το κανάλι ανέφερε ότι στον τοκετό βοήθησαν τουλάχιστον 18 γιατροί. Στις ΗΠΑ έχει καταγραφεί τουλάχιστον άλλη μία περίπτωση γέννησης οκτάδυμων, πριν από περίπου 10 χρόνια, στο Τέξας. Τότε, το ένα από τα μωρά πέθανε μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του όμως τα υπόλοιπα επτά κατάφεραν να επιβιώσουν.
Πηγή OTENET.gr (στήλη: παράξενα νέα).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Και να 'ταν μόνο αυτό;
6+8=14 !!! Η μάμα που γέννησε οχτάδυμα έχει ήδη άλλα έξι παιδιά !
Η μητέρα της κοπέλας, που εξέπληξε τους γιατρούς γεννώντας τα οχτάδυμα στην Καλιφόρνια την εβδομάδα αυτή, είπε πως η κόρη της δεν φανταζόταν ποτέ πως θα πετύχαινε η γονιμοποίηση αυτή και πως θα αποκτούσε 8 νέα μωρά.
Η Angela Suleman, μίλησε στους Los Angeles Times, λέγοντας πως η κόρη της έχει ήδη έξι παιδιά και πως τα έμβρυα εμφυτεύτηκαν τον προηγούμενο χρόνο. “Είναι τόσο μικρά και όμορφα…”, είπε χαρακτηριστικά. Οι γιατροί της περίμεναν εφτά από τα μωρά να γεννηθούν, και όταν της δόθηκε η ευκαιρία να μειώσει τον αριθμό των εμβρύων, εκείνη αρνήθηκε.
Πρόσθεσε επίσης, πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη και τον άντρα της, που επέστρεψε από το Ιράκ, όπου δουλεύει ως εργάτης, για να υποστηρίξει τις αυξημένες δυσκολίες της διευρυμένης οικογενείας του.
Μέσα στα προηγούμενα έξι παιδιά της, έχει άλλα δύο δίδυμα. Η περιχαρής μαμά, δήλωσε ενθουσιασμένη από το γεγονός της γέννησης των οχτάδυμων και ανυπομονεί να αρχίσει να τα μεγαλώνει. Τα έξι αγόρια και δύο κορίτσια, γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική την Δευτέρα, και είναι πολύ καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τους γιατρούς. Τα επτά από αυτά δεν χρειάζονται υποστήριξη και μόνο το ένα είναι υπό τη λειτουργία μηχανημάτων υποστήριξης.
Είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεται γέννηση οχτάδυμων στις ΗΠΑ. Το 1988, μια Νιγηριανή, γέννησε οχτάδυμα, επίσης, στο Houston του Texas. Το ένα από αυτά, πέθανε μία εβδομάδα αργότερα, αλλά τα υπόλοιπα, πέντε κορίτσια και δύο αγόρια, μεγαλώνουν μια χαρά μέχρι σήμερα.
Μα, τεχνητή γονιμοποίηση ενώ είχε ήδη έξι;;
Η γυναίκα αυτή είναι 20κάτι ετών και μένει με τους γονείς της, σε ένα διάρι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Ξεπέρασε το όριο του αλκοτέστ λόγω παγωτού!

Ένα παγωτό είναι ικανό να ανεβάσει το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα. Ακόμα και οι δικαστές του Πρωτοδικείου Μελβούρνης δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, γι' αυτό "κέρασαν" παγωτό τον "παράνομο" , για να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές.

Ο κύριος αποφάσισε να δροσιστεί μ' ένα παγωτό , χωρίς, όμως, να γνωρίζει ότι την δροσιά θα την πλήρωνε κάπως? "τσουχτερά". Έτσι, μετά το παγωτό έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και ξεκίνησε κανονικά τον δρόμο του . Οταν τον σταμάτησε η αστυνομία λίγα μέτρα παρακάτω και τον υπέβαλε σε αλκοτέστ, το αποτέλεσμα του οποίου "τον έστειλε" στην κυριολεξία, αφού ήταν το ίδιο με το αποτέλεσμα που θα έδινε το αλκοτέστ για κάποιον που είχε καταναλώσει μερικά ποτηράκια.

Μάταια προσπαθούσε ο φτωχός να τους πει ότι δεν είχε πιεί ούτε γουλιά, αλλά πώς να τον πιστέψουν οι αστυνομικοί όταν η ένδειξη στον μετρητή αλκοόλ έδειχνε μια πολύ διαφορετική ιστορία. Μετά από τις σχετικές νομικές διαδικασίες, η αστυνομία θεώρησε ότι εκείνο που θα ωφελήσει τον "παράνομο" οδηγό θα ήταν μία ειδική μηχανή που ακινητοποιεί το αυτοκίνητο αν ο οδηγός του έχει καταναλώσει οποιαδήποτε ποσότητα αλκοόλ.

Ο "παράνομος" οδηγός, όμως, επέμεινε και πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο, ζητώντας να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη συσκευή από το αυτοκίνητό του.

Στο δικαστήριο επανέλαβε ότι δεν είχε πιεί γουλιά εκείνη τη "δύσκολη" μέρα και οι δικαστές αποφάσισαν να κάνουν επιτόπια εξακρίβωση. Αφού πρώτα του έκαναν αλκοτέστ το οποίο έδειξε μηδενικό αποτέλεσμα, μετά του αγόρασαν το ένοχο παγωτό. Μετά από μια-δυό "μπουκιές", επανέλαβαν το αλκοτέστ και, ναι, ο "παράνομος" οδηγός είχε δίκιο, η μέτρηση του αλκοτέστ ήταν 0,018.

Η συσκευή ακινητοποίησης θα αφαιρεθεί με δικαστική απόφαση από το αυτοκίνητο του οδηγού και η αστυνομία έσπευσε να υπερασπιστεί τις συσκευές ακινητοποίησης, λέγοντας ότι μπορεί σ' αυτή την περίπτωση να ήταν άδικη η τοποθέτησή της, αλλά αυτές οι μηχανές έχουν σώσει πολλές ζωές.

Πηγή otenet στήλη: παράξενα νέα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Δημοπρασία... παρθενίας!
Στο αστρονομικό ποσόν των 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν φθάσει οι...προσφορές για μία φοιτήτρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία πήρε την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία μέσω διαδικτύου την παρθενία της, προκειμένου να πληρώσει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, με ειδίκευση την οικογενειακή συμβουλευτική.
Η 22χρονη Natalie Dylan, περιμένει τον έναν και μοναδικό, από τους 10.000 άνδρες που έχουν ήδη προσφερθεί να πληρώσουν αυτά τα χρήματα - και ίσως και περισσότερα - για μια βραδιά μαζί της. Οι προσφορές ξεκίνησαν από τα 243.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο οπότε και ανακοινώθηκε η ''πρόσκληση ενδιαφέροντος'' και κοντεύουν να φθάσουν τα 4 εκατομμύρια δολάρια.
''Θεωρώ ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα με κατηγορήσουν, αλλά δημοπρατώ την παρθενιά μου και όχι τον εαυτό μου'', δήλωσε η 22χρονη.
Και επειδή φαίνεται πως το θέμα είναι μάλλον...οικογενειακό, η Dylan δήλωσε πως πείστηκε να προχωρήσει στο εγχείρημα από την αδελφή της Avia, η οποία για να πάρει το δικό της πτυχίο εκδιδόταν επί τρεις εβδομάδες. Σημειωτέον ότι σε πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών η πορνεία έχει νομιμοποιηθεί πλήρως. Ενα από αυτά τα μέρη είναι και η Nevada, όπου ζει η Dylan, η οποία απ'ό,τι φαίνεται, πουλώντας την παρθενιά της, όχι μόνον θα καταφέρει να πληρώσει το μεταπτυχιακό της, αλλά θα λύσει το πρόβλημα της ζωής της μια για πάντα.
Εννοείται ότι όποιος αναζητήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου δημοπρατείται η...παρθενία, θα πρέπει να κάνει χτύπημα πάνω από τα 3.7 εκατομμύρια δολάρια...
:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Η γλώσσα...των μυρμηγκιών!

Ναι, τα μυρμήγκια έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας και γίνονται υπηρέτες παράσιτων, φροντίζοντάς τους! Όλα αυτά σύμφωνα με έρευνα που έκαναν επιστήμονες που πανεπιτημίου της Οξφόρδης.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Βήματος, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν προηγμένα συστήματα καταγραφής και ανάλυσης ήχου και έκαναν δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις. Αρχικά διαπίστωσαν ότι τα μυρμήγκια επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα στις φωλιές μέσω μιας γλώσσας που αποτελείται από ένα σύνολο ηχητικών σημάτων που παράγει το σώμα τους. Τα σήματα αυτά χρησιμοποιούν οι βασίλισσες για να δίνουν εντολές και οδηγίες στους εργάτες.
Έκαναν όμως και μια δεύτερη και σίγουρα πιο εντυπωσιακή ανακάλυψη. Διαπίστωσαν ότι ορισμένα από τα είδη τα οποία διατηρούν παρασιτική σχέση με τα μυρμήγκια (π.χ. έντομα) μπορούν και τα ξεγελούν μετατρέποντάς τα σε υπηρέτες τους. Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι υπάρχουν περί τα δέκα χιλιάδες όντα που έχουν παρασιτική σχέση με τα μυρμήγκια. Ένα από αυτά είναι η μεγάλη πεταλούδα Μaculina rebeli που δεν μεγαλώνει η ίδια τα μικρά της αλλά τα αφήνει να μεγαλώσουν παρασιτικά. Η πεταλούδα αυτή αφήνει τις κάμπιες της κοντά σε φωλιές μυρμηγκιών.
Οι κάμπιες απελευθερώνουν ένα άρωμα ίδιο με αυτό που απελευθερώνουν οι βασίλισσες των μυρμηγκιών. Έτσι οι εργάτες ξεγελιούνται και μεταφέρουν τις κάμπιες στις φωλιές, τις τρέφουν και τις φροντίζουν σαν βασίλισσες. Ως γνωστόν, όταν υπάρχει κάποια κρίση (έλλειψη τροφής, επίθεση κ.ά.) οι εργάτες αφήνουν νηστικά ή απροστάτευτα τα δικά τους μικρά προκειμένου να θρέψουν ή να προστατέψουν τις βασίλισσες.
Έχοντας ξεγελαστεί από τις κάμπιες της πεταλούδας, την ίδια συμπεριφορά έχουν και σε αυτές διατρέφοντάς τις και προστατεύοντάς τις και σε περιόδους κρίσης. Έτσι οι κάμπιες του συγκεκριμένου είδους πεταλούδας μεγαλώνουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον μακριά από κάθε κίνδυνο.
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι εργάτες ξεγελιούνται σε τέτοιον βαθμό από τις κάμπιες που δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμη και στις πραγματικές βασίλισσές τους. Οι ερευνητές τοποθέτησαν στον ίδιο χώρο βασίλισσες και κάμπιες. Οι βασίλισσες αναγνώριζαν αμέσως τις κάμπιες και άρχισαν να επιτίθενται σε αυτές. Προς έκπληξη των ερευνητών, οι εργάτες προστάτευσαν τις κάμπιες επιτιθέμενοι στις βασίλισσες!
Άρα τα μυρμήγκια ακολουθούν τυφλά εντολές. Απίστευτο... :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Απαγορεύθηκαν τα φιλιά για να μην αργούν τα τρένα!


Σε σιδηροδρομικό σταθμό της Βρετανίας απαγορεύθηκαν από τη Δευτέρα (16/2) τα φιλιά και οι αγκαλιές στην αποβάθρα, για να…μην καθυστερούν τα τρένα!
Η εταιρία Virgin Rail, που διευθύνει το σταθμό της πόλης Γουάρινγκτον , τοποθέτησε - στην πιάτσας των ταξί - πρωτότυπες πινακίδες που απαγορεύουν τα φιλιά, καθώς κρίθηκε ότι οι εναγκαλισμοί και οι εκδηλώσεις πάθους προκαλούν αργοπορία στην αναχώρηση των τρένων.
Σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται για ένα «χιουμοριστικό» τρόπο ώστε οι ταξιδιώτες να μην μπλοκάρουν το χώρο στην αποβάθρα. Στο συγκεκριμένο σταθμό - ο οποίος εξυπηρετεί προορισμούς όπως το Λονδίνο, τη Γλασκόβη και το Μπέρμιγχαμ - συχνά επικρατεί συνωστισμός.
Πολλοί, ωστόσο, είναι εκείνοι που δυσανασχέτησαν με την ιδέα του ψυχρού αποχαιρετισμού με τους αγαπημένους τους. «Είναι γελοίο. Δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να υπάρχει ένας χώρος όπου απαγορεύονται τα φιλιά. Ασφαλώς οι άνθρωποι δικαιούνται να αποχαιρετιούνται» σχολίασε μια 38χρονη γυναίκα ενώ ένας νεαρός άνδρας αναρωτήθηκε εάν θα επιβάλλεται πρόστιμο στα ζευγάρια που θα «συλληφθούν» να παρανομούν...
:worry:
Οι παραβάτες δηλαδή πως τιμωρούνται; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Απολύθηκε για υπεξαίρεση ... 1,30 ευρώ!

Στα δικαστήρια έσυρε ένας ιδιοκτήτης υποκαταστήματος της αλυσίδας Kaiser, την επί 31 χρόνια ταμία του, επειδή υπεξαίρεσε … 1,30 ευρώ!
Η Γερμανίδα Μπάρμπαρα Ε. απολύθηκε τον περασμένο μήνα χωρίς προειδοποίηση, επειδή χρησιμοποίησε προς όφελός της, δύο κουπόνια αξίας 48 και 82 λεπτών, που ξέχασε ένας πελάτης, ο οποίος τα είχε πάρει σε αντάλλαγμα για την επιστροφή άδειων μπουκαλιών.
Το εργατικό δικαστήριο του Βερολίνου - Βρανδεμβούργου επιβεβαίωσε την απόλυση και την έκρινε δικαιολογημένη.
Αμέσως, η Συνομοσπονδία των Γερμανικών Συνδικάτων (DGB) κατήγγειλε την απόφαση ως «επίθεση με κανόνια εναντίον σπουργιτιών». Μάλιστα, έχει συσταθεί μία επιτροπή υποστήριξης της 50χρονης ταμία, ενώ πολλές πολιτικές προσωπικότητες και συνδικαλιστές έχουν ταχθεί με το μέρος της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Το αστείο είναι ότι διάβασα στον τίτλο 1,3 εκατομμύρια (μάλλον έχω συνηθίσει τέτοια ποσά στην καθημερινότητα μου :P) ευρώ και στο κείμενο για κουπόνια 48 και 82 λεπτά και απορούσα πως έβγαλε τα εκατομμύρια από κουπόνια.

Χρειάστηκε να το διαβάσω 3 φορές για να καταλάβω την βλακεία μου (ναι και την δεύτερη το διάβασα λάθος) :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Αααα, έτσι πλούσιος που είσαι εσύ, με τέτοια ποσά παίζεις! :pfff:

Τρελό όμως, τόσες υπεξαιρέσεις γίνονται...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Εγινε στοίχημα η σύλληψη Παλαιοκώστα

Σε στοίχημα και μάλιστα με πολύ καλές αποδόσεις έχει εξελιχθεί η υπόθεση της σύλληψης του Βασίλη Παλαιοκώστα, που παραμένει άφαντος μετά από την απόδρασή του από τις φυλακές Κορυδαλλού.


Οι επιλογές είναι:
''Ο Βασίλης Παλαιοκώστας θα συλληφθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου 2009, ο Βασίλης Παλαιοκώστας θα συλληφθεί το Μάρτιο του 2009, ο Βασίλης Παλαιοκώστας να συλληφθεί μεταξύ 1ης Απριλίου 2009 και 31ης Δεκεμβρίου 2009 και ο Βασίλης Παλαιοκώστας δεν θα συλληφθεί το 2009''.
Μη γελάσετε, δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα. Μπορείτε να το διαπιστώσετε στη σελίδα https://www.gamebookers.com/betfinder.action?sport=102562&l=GR και γιατί όχι να ρισκάρετε κιόλας.
To μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που δεν γελάνε καθόλου με την υπόθεση είναι οι άνδρες της αστυνομίας.
:lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Idril

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1,435 μηνύματα.
3/3/09: Η "ημέρα της τετραγωνικής ρίζας"

3/3/09. Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η ημέρα και την γιορτάζουν οι φανατικοί των μαθηματικών? Είναι η "ημέρα της τετραγωνικής ρίζας" μιας και όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε το 3 είναι η ρίζα του 9 και τέτοιες ημερομηνίες εμφανίζονται μόνο 9 φορές κάθε αιώνα.
"Αυτές οι ημέρες είναι σαν ημερολογιακοί κομήτες, τις περιμένεις να έρθουν, φωτίζουν την ημέρα σου και μετά χάνονται", λέει ο Ron Gordon, ένας δάσκαλος στο Redwood City που έχει ξεκινήσει έναν διαγωνισμό προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του κόσμου για την συγκεκριμένη ημέρα. Αυτός που θα βρεί την μεγαλύτερη ημέρα τετραγωνικής ρίζας θα κερδίσει 339 δολάρια. Η κόρη του Gordon έχει φτιάξει και group στο Facebook και εκατοντάδες άνθρωποι έχουν γίνει μέλη προτείνοντας τρόπους για τον εορτασμό της που ποικίλουν σε ευρυματικότητα. Μερικοί κόβουν λαχανικά σε μικρά τετράγωνα ενώ άλλοι φτιάχνουν φαγητά στο σχήμα του συμβόλου της τετραγωνικής ρίζας.

Damn, σήμερα το διάβασα και δεν πρόλαβα να γιορτάσω χθες το γεγονός όπως του άξιζε. Θα έχω το νου μου για τις 04/04/16! :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Νηστεία και στα… SMS


Εκπληξη, ειρωνικά σχόλια και αντιδράσεις προκαλεί στην Ιταλία η οδηγία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας προς τους πιστούς για ηλεκτρονική αποχή στη διάρκεια της Σαρακοστής!
Εκτός όλων όσα θεωρούνται απαγορευμένα (π.χ. το κρέας, το σεξ, οι πονηρές σκέψεις κ.ά.), το Βατικανό προτείνει και πλήρη αποχή από την αποστολή μηνυμάτων SMS μέσω κινητών, τις επισκέψεις σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και τη χρήση ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Η σύσταση προβλέπει αποχή από τις συγκεκριμένες δραστηριότητες μόνο κάθε Παρασκευή.


Άλλο και τούτο!:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,786 μηνύματα.
Λες να καρφώνουν και στην εκκλησία της γειτονιάς τους, αυτούς που κάνουν παραβάσεις; Ή να έχουν κανέναν μοναχό incognito στο Facebook να τους παρακολουθεί; :loltooth: τί άλλο θα ακούσομεν πια!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
3/3/09: Η "ημέρα της τετραγωνικής ρίζας"



Damn, σήμερα το διάβασα και δεν πρόλαβα να γιορτάσω χθες το γεγονός όπως του άξιζε. Θα έχω το νου μου για τις 04/04/16! :loltooth:
Μάλιστα η μέρα ήταν την Τρίτη(3η μέρα της εβδομάδας:P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top