Χολλυγουντιανά "κλισέ"...

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
@ Θρίλερ
Σε αντιδιαστολή με την σέξι υπέροχη μιξοπαρθένα πρωταγωνίστρια υπάρχει πάντα μια τσούλ@ φίλη της με ακόρεστη δίψα για σεξ. Πάντα η τελευταία θα εξοντωθεί με άσχημο τρόπο ενώ στο τέλος η σέξι μιξοπαρθένα θα επιβιώσει. Επίσης, πάντα υπάρχει και ένας δειλός ο οποίος κοιτά το τομάρι του. Και αυτός θα ψοφήσει σε αντίθεση με το σεμνό παλικάρι το οποίο είτε θα θυσιαστεί για να ζήσει η σέξι μιξοπαρθένα είτε θα επιβιώσει και στο τέλος θα την πάρει.

@ Περιπέτειες
Θεσμοί όπως αστυνομία στρατός κτλ δεν υπάρχουν. Τους καλούς τους προστατεύει πάντα ο υπερήρωας η σούπερ πράκτορας ή ο καλύτερος στρατιώτης δηλαδή πάντα ένας...

@ Σεξοκωμωδίες
Πάντα η κακιασμένη ξανθιά αρχηγός τσιρλίντερ θέλει να συντρίψει το ταπεινό χαμομηλάκι (άκα μιξοπαρθένα) έτσι, χωρίς λόγο.Φυσικά και εδώ η μιξοπαρθένα θριαμβεύει και η τσιρλιντερ γελοιοποιείται. Συνήθως σε αυτές τις ταινίες υπάρχει και το φυτό το οποίο μπορεί με δύο τσακμακόπετρες να φτιάξει διαστημόπλοιο. Γουστάρει πάντα την πιο σέξι και στο τέλος την καταφέρνει!

@ Αθλητικές ταινίες του Mega τα μεσημέρια
Πάντα η ομάδα πάει κατά διαόλου έρχεται ένας απίθανος άσχετος με το άθλημα και τους βάζει στον ίσιο δρόμο. Μετά τσακώνεται και φεύγει. Επιστρέφει πάντα στο τελευταίο αγώνα και η ομάδα κερδίζει το πρωτάθλημα

Υ.Γ. έχω δει πολλές τέτοιες ταινίες :ρ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Και καλά όταν είναι τόσο κιτς, που να ξυπνάνε σιαγμένες... αλλά όταν είναι "και καλά" ατημέλητες, γιατί έχουν κάτι κοτσάκια που εγώ ΔΕΝ πετυχαίνω όταν μένω σπίτι με πιτζάμες και την πατσαβούρα στο χέρι (καλή ώρα) ;; Εννοώ αυτό το επιμελώς ατημέλητο, αλά paparazzi-έπιασε-την-τάδε-να-ψωνίζει.
Και φοράνε τα "απλά" ρούχα με ένα τρόπο, που τα κάνει να δείχνουν τρέντι. Ελάχιστες εξαιρέσεις... εμ, ίσως το The good girl με την Άνιστον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gademis

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1,634 μηνύματα.
Απλά θα παραθέσω το link στο οποιο υπάρχουν ταξινομημένα και καταλογοποιημένα όοοοολα τα κλισέ που υπάρχουν σε ταινίες/σειρές/cartoon/games, και με ευκολα ονόματα για να συνενοούμαστε.
Πχ: "πώς ξυπνάνε όλες βαμμένες" η "ποσο αστοχοι ειναι οι στρατιώτες των κακών"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cibyllian

Περιβόητο μέλος

Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,205 μηνύματα.
Καταδίωξη με αυτοκίνητο:

Ο πρωταγωνιστής έχει ικανότητες που θα ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Σουμάχερ, δηλαδή αναπτύσσει μέσα στην πόλη ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάνοντας ταυτόχρονα εκπληκτικούς ελιγμούς για να αποφύγει τους διώκτες του, αποφεύγοντας άλλα οχήματα, φορτηγά, νταλίκες, μεταφορικές, κολώνες, πεζοδρόμια και όλα αυτά χωρίς να πετύχει ούτε έναν πεζό ή έστω έναν σκύλο, μια γάτα .... οι διώκτες αντιθέτως που είτε είναι εκπαιδευμένοι φονιάδες είτε είναι αστυνομικοί δεν καταφέρνουν να ελιχθούν με την ίδια επιτυχία καταλήγοντας είτε σε πυροσβεστικό κρουνό, τον οποίο σπάνε δημιουργώντας χάος, είτε καταλήγουν πάνω σε άλλο όχημα ... και εκεί τελειώνει η καταδίωξη γι' αυτούς.

Στην εξαιρετική περίπτωση που το όχημα του πρωταγωνιστή τρακάρει, τότε αυτό θα γίνει με άκρως θεαματικό τρόπο, θα φέρει 2-3 σβούρες, θα ντελαπάρει αφού πρώτα εκτοξευθεί για κάποια μέτρα στον αέρα ... και ο πρωταγωνιστής θα βγεί από τα παλιοσίδερα ....χωρίς να έχει πάθει τίποτα!!!! :eek: ..... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Να πω πάντως πως, στο 'Μπέβερλι Χιλλς' είχαμε και θετικά παραδείγματα σκληρής δουλειάς:
Ο Μπράντον δούλευε σκληρά στο φαστφουντάδικο και αγόρασε Πόρσε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Να πω πάντως πως, στο 'Μπέβερλι Χιλλς' είχαμε και θετικά παραδείγματα σκληρής δουλειάς:
Ο Μπράντον δούλευε σκληρά στο φαστφουντάδικο και αγόρασε Πόρσε.
:P:P:P
Ή το γαματο ειναι που παντα θα υπαρχει μια γκομεναρα που θα γουσταρει τον μυξιαρη, τελειωμενο looser,πρωταγωνιστη που ομως προσπαθει με καθε εντιμο τροπο να πετυχει και στο τελος (πετυχαινει) θα ντροπιασει μπροστα σε γνωστο κοσμο τον μαγκα της παρεας που απ'την αρχη της ταινιας του εχει κανει τη ζωη κολαση. Και ως αυτου θα εχει ως επαθλο την γκομεναρα -παλια φιλη του ενοχλητικου νταη- η οποια ναι μεν γυναικαρα και ετσι αλλα εχει και λεπτα αιθηματα. Σε ποια ζωη γινονται, ακριβως, αυτα τα πραγματα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
Το φτυάρι σε μένα :D

Τι άλλο πρέπει να συμβεί πια κυρία Σκάλλυ για να αφήσεις κατα μέρους το σκεπτικισμό σε ΚΑΘΕ επεισόδιο και να πειστείς επιτέλους ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω;

Κύριε Μόλντερ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δε σας ξέκαναν τόσα χρόνια έτσι ενοχλητικός που ήσαστε. Δηλαδή στην αρχή υπέθετα ότι λόγω της θέσης του πατέρα σας σάς έδειχναν μία εύνοια αλλά όταν τον δολοφόνησαν δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

Έπειτα, πότε θα τον κόψετε αυτό τον πληθυντικό βρε παιδιά; Όλοι ξέρουμε πως κάνετε σεξ. Μπορεί βέβαια να φοβάστε και με το δίκιο σας, αφού όταν το σωτήριο έτος 1998 φιληθήκατε για πρώτη φορά μπροστά μας, τσίμπησε τη Σκάλλυ εκείνη η μέλισσα και την πήρε ο διάολος και άντε μετά τρέχα γύρευε ο Μόλντερ.

Ένα άλλο πράγμα που δεν κατάλαβα ποτέ είναι πώς διαχειρίζεστε το άλογο και το παραφυσικό με τόση ευκολία. Κάτι παράξενο να έβλεπα στον ουρανό και σίγουρα θα πάθαινα σοκ και θα κλειδωνόμουν στο σπίτι αναθεωρώντας τους πάντες και τα πάντα. Εσείς όμως βρήκατε νεκροταφείο εξωγήινων και παραμείνατε ψύχραιμος.

Βεβαίως δεν είστε ο μόνος. Τέσσερις χιλιάδες τετρακόσιοι άνθρωποι με υπερφυσικές ικανότητες έπεσαν στη γη από το πουθενά αλλά αυτό που προβληματίζει το μέσο άνθρωπο είναι πώς στην ευχή θα του πει ότι τον θέλει ενώ τα έχει με τον αδερφό του.

Καλά τι να πω και για τις άλλες. Μάγισσες λέει, απέκτησαν ξαφνικά δυνάμεις, τις κυνηγούσαν οι δαίμονες και αντί να δείξουν λίγο σοκαρισμένες, να αναρωτηθούν και να ψάξουν ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ όλα αυτά, τις απασχολούσε αν μπορούν να συνεχίζουν να βγαίνουν ραντεβού. Κι εσύ Πάιπερ που πιστεύεις θεό και ανησυχείς μην είσαι σατανική μπορείς να μας φτιάξεις μια ιστορία με συνοχή και να μας πεις που κολλάει ο θεός με τους Έλντερς και τα λοιπά δαιμόνια;!

Πώς στην κόλαση βγάζετε χρήμα και συντηρείτε τέτοια διαμερίσματα αφού κάθε πρωί είστε στην καφετέρια (και μάλιστα στον ίδιο καναπέ, ρεζερβέ είναι;!).

Ρέητσελ πώς κατάφερες να πιάσεις τέτοια δουλειά στον κλάδο της μόδας όταν η μόνη σου προϋπηρεσία ήταν σερβιτόρα;

Κι έπειτα αφού σε θέλει και τον θες γιατί στην ευχή μας πρήξατε 10 χρόνια τώρα; Και από περιέργεια, όταν χωρίσατε πώς την παλεύατε και βλεπόσασταν κάθε μέρα στην παρέα;

Μιλώντας για παρέα, για τίποτα ουσιώδες μιλάτε ποτέ; Ευαίσθητα ζητήματα, κοινωνικά οικονομικά και πολιτικά δε σας αφορούν; Έστω μια κουβέντα με φιλοσοφική χροιά έστω ένα κάτιτις που να δείχνει γιατί είστε ΤΟΣΟ ερωτεύσιμοι. Έχω λιώσει να σας βλέπω αλλά δεν ξέρω τίποτα για σας!

Έτσι νοιώθω και για τέσσερις γειτόνισσές σας που όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρω από το με ποιους κοιμήθηκαν. Λέω με ποιους γιατί κάθε βδομάδα αλλάζουν. Δεν μπορούν οι καημένες να στεριώσουν σε μία σχέση και γι' αυτό ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ και όχι οι συγκεκριμένοι άντρες που γνωρίζουν αλλά το αντρικό φύλο γενικότερα μπάζει από κάπου (δεν πειράζει, σας βλέπει και επιβεβαιώνεται η ανοργασμική γιαγιά μου). Οι ίδιες είναι αθώες περιστερές και πολύ ανοιχτόμυαλα κορίτσια. Άσχετα που αν καμιά φορά τους ζητήσει το εκάστοτε boyfriend κάτι πιο εξεζητημένο στο κρεβάτι το παίζουν μυξοπαρθένες (Samantha εσύ εξαιρείσαι)

Σιρίλο είσαι βλαμμένος. Πόσες εκατοντάδες φορές πρέπει να την πάθεις για να μάθεις. Ίσως βέβαια φταίει και η Μαρία Χοακίνα που είναι τελείως κυκλοθυμική. Στην αρχή σε αντιπαθούσε επειδή ήσουν μάυρος, μετά επειδή είσαι χαζός, μετά οι γονείς σου δώσαν αίμα για να σώσουν τη μάνα της και σου είπε σ'αγαπώ, μετά πάλι άλλαξε γνώμη αλλά την έσωσες όταν την απήγαγαν και σε ξανασυμπάθησε μόνο και μόνο για να παρακαλάει να χάσεις την κούρσα και να μην αναγκαστεί να σε φιλήσει. Wtf?!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Μμμμ... εμένα εκτός από το μεικ απ και το τέλειο μαλλί
εκτός από το απίστευτο σεκς που κρατάει ολ ναιτ λονγκ :angel:
εκτός από τις καταδιώξεις και την ικανότητα του ήρωα να βγαίνει αλώβητος ακόμα κι αν ο κόσμος γύρω του γυρίσει τούμπα (στην κυριολεξία), μου χουν μείνει

-το ότι ενώ ο ήρωας ξεκινάει πάντα ως μέτριος μαθητής, μέτριος κολλετζγκάι, μέτριος τρομπονίστας, μέτριος μπειζμπολίστας, μέτριος χορευτής κ.ο.κ παθαίνει μετάλλαξη κάπου στα μισά της ταινίας και ξαφνικά γίνεται το παιδί θαύμα! :confused: Πού ξεφύτρωσε τόσο ταλέντο μέσα σε 45 λεπτά και γιατί δεν το είχε εξ αρχής καλέ;! :S

-οι τρομεροί γονείς που δείχνουν κατανόηση για τα πάντα- το 16χρονο παιδί τους θέλει να πάει διακοπές στις Άλπεις, ενώ μένει στην απέναντι ήπειρο; αμε! :p Να βγαίνει με τους φίλους του και να γυρίζει τη μεθεπόμενη μέρα; Νο προμπ! :D Δεν τους ρωτάνε, δεν τους μιλάνε, δεν τους ψάχνουν- εκείνοι είναι ολημερίς στο γραφείο και το παιδί τους είναι ελεύθερο να πάει μέχρι την άλλη άκρη της χώρας και να γυρίσει χωρίς να πάρουν είδηση! Οι γονείς αυτοί, στις ταινίες συνήθως είναι είτε εργασιομανείς, είτε εντελώς ουφα- πολλές φορές και τα δύο!

-οι κονσερβοποιημένες ατάκες που πετάνε εκείνη την ώρα οι κρατούντες το όπλο, όπως "Καμία τελευταία επιθυμία προτού πας να συναντήσεις τον/την ... στον άλλο κόσμο;"
ή το αγαπημένο μ "Πες αντίο στον/ ην ..." :D ή τέλος πάντων κάτι άκρως χαιρέκακο με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, το οποίο όμως θα παγώσει μόλις ακουστεί από κάπου παραδίπλα ένα "Νόμιζες ότι θα ξεφύγεις τόσο εύκολα;; think again!" και ξεπετάγεται από κάπου ο θεωρούμενος νεκρός πρωταγωνιστής ή ένας μακρινός του θείος ή ένας άκυρος συνάδελφος ή ένας ξεχασμένος από την αρχή της ταινίας φίλος :p

-σε όποιο φύλο κι αν ανήκει ο ήρωας πάντα θα ερωτευθεί κάποιον τον οποίο θα χρειαστεί να σώσει πάνω από τρεις φορές, στο τέλος θα τεθεί το δίλημμα "τη ζωή σου ή εκείνον/η", ο ήρωας θα διαλέξει να σώσει εκείνον/η, αλλά στο τέλος με έναν μαγικό τρόπο θα σωθούν και οι δύο και θα λιβ χάπιλυ έβερ άφτερ! <3 :redface:
αν δε η πρωταγωνίστρια είναι γυναίκα... χοχο ο τυπάς που θα ερωτευθεί ποτέ δεν θα είναι ικανός να δώσει ούτε μία μπουνιά- μετά θα χρειάζεται πάγο!

-στις μισές ταινίες οι ήρωες γνωρίζονται από παιδιά και στο τέλος, μετά από είκοσι χρόνια και ένα κάρο αποτυχημένες σχέσεις καταλαβαίνουν πως ο ένας είναι το άλλο μισό του άλλου και ...παντρεύονται. χμ


αυτά, για την ώρα...

ουφ, πού να το επεκτείναμε και στα Μεξικάνικα- με όλες τις αμνησίες, τις υιοθεσίες, τις εγκυμοσύνες που όμως δίνουν το παιδί αλλού και μετά το ψάχνουν για 20 χρόνια κλπ. κλπ.
πωωωωω :X
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Χτες βλέποντας με τον άντρα μια περιπέτεια συνειδητοποιήσαμε ότι:

-όταν δείχνουν Ρωσία είναι ΠΑΝΤΑ χιονισμένη (λες και στη Ρωσία άλλο καιρό δεν κάνει)
-όταν δείχνουν Παρίσι, θα δείξουν ΠΑΝΤΑ τον Πύργο του Αιφελ νύχτα με τα φώτα αναμένα (αλλιώς δεν "γράφει" καλά)
-ο "καλός" σε τετ-α-τετ με με το τσιράκι του κακού 9/10 θα του τη χαρίσει και δεν θα το σκοτώσει. Αν συμβεί αυτό, αργότερα στο έργο το τσιράκι θα κάνει το ίδιο για τον καλό
-αν ο πρωταγωνιστής είχε γκόμενα που του τη σκοτώσαν οι κακοί, τότε υπάρχει στάνταρ μια άλλη κρυφοερωτευμένη μαζί του που θα σκάσει μύτη αργότερα

αυτα μετα από τη χτεσινή ταινία. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Ο ηρωας μας γυρναει στο σπιτι του. Οι δρομοι εχουν πλυμηρισει απο βροχη ενω συνεχιζει να βρεχει. Προχωραει σκεπτικος μες τη βροχη. Του αρκει μονο που εχει σηκωμενους τους γιακαδες απ'το παλτο του.
Μαγκας. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Για τα χολυγουντιανά κλισέ τί να πούμε ; Τα'παν όλα οι προλαλήσαντες και το καταχάρηκα. Δεν έχουν όμοιό τους πάντως τα ελληνικά κλισέ στο cinema. Πολύ γέλιο βγάζουν οι ελληνικές ταινίες που τον ναζί που βασανίζει τον 'Ελληνα ήρωα τον υποδύεται πάντα επίσης 'Ελληνας (που συχνά είναι από την Καλαμάτα και μιλάει με νι και λι), καμμιά φορά βέβαια και με κανονική ελληνική προφορά στην ψύχρα, και δεν ακούς τίποτα άλλο παρά raus ! και Schwein ! Διασκεδάζω απίστευτα όταν βλέπω Λυκούργο Καλλέργη να υποδύεται τον ναζί. Θαυμάστε άπταιστη γερμανική προφορά των βασανιστών.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Ποτε κανενα μαλλι δε φριζαρει με τη βροχη η το χιονι.

Σε καθε σκηνη που χρειαζεται σπασιμο κωδικων με υπολογιστες και δεν ξερω γω τι, αυτο γινεται σε 3 το πολυ προσπαθειες.

Το σεκσακι γινεται σε δυο κινησεις- κατεβαζω παντελονι και βαζω το πουλακι. Η αλλη παντα φοραει φουστα κι εχει ξεχασει να βαλει βρακι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Corpse:
Το σεκσακι γινεται σε δυο κινησεις- κατεβαζω παντελονι και βαζω το πουλακι. Η αλλη παντα φοραει φουστα κι εχει ξεχασει να βαλει βρακι.
Να έβαζαν και το πουλάκι τουλάχιστον... (εκτός αν μιλάμε για τίποτα σε βασικό ένστικτο)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 1,276 μηνύματα.
Πάντα οι βόμβες είναι με χρονόμετρο και πάντα ο ήρωας την απενεργοποιεί ένα δευτερόλεπτο πριν εκραγεί!!!

Τι τύχη! Φτηνά τη γλυτώσαμε κι αυτή τη φορά :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.
Για τα χολυγουντιανά κλισέ τί να πούμε ; Τα'παν όλα οι προλαλήσαντες και το καταχάρηκα. Δεν έχουν όμοιό τους πάντως τα ελληνικά κλισέ στο cinema. Πολύ γέλιο βγάζουν οι ελληνικές ταινίες που τον ναζί που βασανίζει τον 'Ελληνα ήρωα τον υποδύεται πάντα επίσης 'Ελληνας (που συχνά είναι από την Καλαμάτα και μιλάει με νι και λι), καμμιά φορά βέβαια και με κανονική ελληνική προφορά στην ψύχρα, και δεν ακούς τίποτα άλλο παρά raus ! και Schwein ! Διασκεδάζω απίστευτα όταν βλέπω Λυκούργο Καλλέργη να υποδύεται τον ναζί. Θαυμάστε άπταιστη γερμανική προφορά των βασανιστών.
Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γερμανών (όσοι προέρχονται από τη βαυαρία, νομίζω) που λένε το "λι" και το "νι" χειρότερα κι από εμάς.;)


Για κλισέ; Το ότι κυκλοφορεί στη γειτονιά ή μπαίνει σε καφετέρια μια γυναικάρα από τα πιο βρώμικα όνειρά μας (Salma, Hurley...) και μόνο ένας (ο ήρωάς μας, το καμάρι μας) αισθάνεται κάτι:redface:.

Κι όταν τής πιάσει την πάρλα, εκείνη ντεν το πιάνει το υπονοούμενο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Πάντα οι βόμβες είναι με χρονόμετρο και πάντα ο ήρωας την απενεργοποιεί ένα δευτερόλεπτο πριν εκραγεί!!!
Κι αφού έχει φάει ενα δεκάλεπτο να σκεφτεται "το κίτρινο καλωδιάκι ή το κόκκινο? Τι σκατά μας είχαν πει...????"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.
Ότι σε κάθε αγώνα με αυτοκίνητα, μηχανές κλπ απαραίτητη υπόκρουση είναι το Born to be wild:mad:

Επίσης η ευκολία με την οποία οι αμερικάνες ανοίγουν την πίσω πόρτα:redface:

Και το κλασικό, ότι ΟΛΟΙ οι μπάτσοι τη βγάζουν με ντόνατς:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Τι ειπαμε στην αρχη; Οτι ο ηρωας μας βρισκει ΤΑΧΙ στο αψε-σβησε; Τι γινεται με αυτον που παρακολουθει τον ηρωα και βρισκει ΤΑΧΙ στα επομενα 10 sec; Συγκεκριμενα οπως φευγει το πρωτο ΤΑΧΙ, ερχεται αυτοματα και παιρνει τη θεση του το δευτερο ΤΑΧΙ. Τοσο γρηγορα και ωραια γινονται ολα στις ταινιες.
Σε αλλες ταινιες βεβαια μπορει να περασει καμποσος χρονος μεχρι να ακολουθησει το ενα ΤΑΧΙ το αλλο, ωστε να μπουν αρκετα οχηματα αναμεσα τους, αλλα αυτο δεν εμποδιζει ποτε την παρακολουθηση. Παντα τους βρισκουν στο τελος.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,326 μηνύματα.
Kλισε που αφορουν τον αγαπημενο πρωταγωνιστη του hollywood τις ΣΦΑΙΡΕΣ:

1) Μια σφαιρα μπορει να ανατιναξει ενα αυτοκινητο αν χτυπησει το ντεποζιτο
2) Οταν καποιον τον πυροβολουν αυτος εκτοξευεται μετρα πισω (παραβιαζοντας καθε νομο περι διατηρησης της ορμης ας πουμε)
3) Οι τζαμαριες εχουν πεδιο βαρυτητας, εξου και ο πυροβολημενος καθε φορα πεφτει προς την τζαμαρια αφου εχει φαει τη σφαιρα για να τη σπασει
4) Για καποιο λογο οταν ο ηρως φαει τη σφαιρα στο αλεξισφαιρο θα ανοιξει το πουκαμισο για να το δει
5) Οι σφαιρες για καποιο λογο βγαζουν σπιθες και κανουν "τσιουβ" οταν χτυπανε μια επιφανια
6) Ο πρωταγωνιστης εχει παντα απειρες σφαιρος εκτος απο οταν φτασει στο κρισημο σημειο που ειναι ο κακος οποτε ΜΟΛΙΣ του τελειωσε ο γεμιστηρας

Και ενα απο τα αγαπημενα μου το MINIGUN, ξερετε εκεινο το οπλο που κραταει ο σβατζενεκερ συνηθως που εχει πολλες κανες (terminator 2, preditor κτλ).

Αυτο ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ μη ρεαλιστικο για ορισμενους βασικους λογους:

1) αυτο ειναι φτιαγμενο να λειτουργει με βαση, η περιστροφη της κανης και μονο λογο ροπης αδρανειας δεν επιτρεπει σε εναν ανθρωπο να το χειρηστει
2) εχει ταχυβολια 4.000 σφαιρες το λεπτο.

4000!!! οι σφαιρες του ειναι 7.56mm ΝΑΤΟ και ζυγιζουν 156γρ η μια, δατ ιζ για ενα λεπτο συνεχομενης βολης πρεπει να κουβαλαει μαζι του 0.156*4000 = τεσπα κατι τονους σιδερο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cibyllian

Περιβόητο μέλος

Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,205 μηνύματα.
Θρίλερ

1. Ρημαγμένα σπίτια στη μέση του πουθενά (μέσα σε δάσος, δίπλα σε βράχια, μακριά από το χωριό) που λογικός άνθρωπος δεν θα τα πλησίαζε ούτε με συνοδεία ειδικών δυνάμεων. Όμως αυτός είτε από περιέργεια, είτε για να βρει κάτι .... και συνήθως θα πάει μόνος του και κρυφά (από ποιόν και γιατί δεν ξέρω) αλλά πάντως σε κανέναν δεν το έχει πει... πως αλλιώς θα είχε σασπένς.... ααα .. και συνήθως θα πάει σούρουπο εκεί, μόνο και μόνο για να τον πιάσει το βράδυ.
2. Το βράδυ που συντελούνται τα τρομερά εγκλήματα (καμιά φορά και πρωϊ, αλλά σπάνια αυτό) θα έχει κοσμοχαλασιά. Θα βρέχει ο θεός με το θεό, λάμψεις αστραπών θα φωτίζουν τα παράθυρα και θα φαίνονται οι σκιές των δέντρων (ακόμα κι αν είναι μέσα στη μέση του Μανχάταν), βροντές κεραυνών θα κάνουν πιο επιβλητικό το σκηνικό .... θα πέσει το ρεύμα, θα κοπούν οι τηλεφωνικές συνδέσεις ...είναι φοβερό, εκεί στην Αμερική με μια βροχούλα, παραλύει το σύμπαν.... :mad::P
3. Γείτονες δεν υπάρχουν ποτέ να σε ακούσουν.... μέσα στη μέση της νύχτας, ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι σε κυνηγάει γύρω γύρω από την τραπεζαρία, πέφτουν βάζα, πέφτουν τασάκια, καρέκλες αναποδογυρίζουν, άσε το ζζζζζζζζζζζνννν απ' το πριόνι... ΑΛΛΑ στο διπλανό διαμέρισμα ή στο αποπάνω κανείς δεν έχει πάρει πρέφα.... εγώ στη δική μου πολυκατοικία γιατί ακούω κάθε βρύση που ανοίγει :(
4. Το αμάξι θα χαλάσει ή θα μείνει από βενζίνη ή θα πάθει λάστιχο εκεί ακριβώς που πρέπει, για να καταλήξει ο πρωταγωνιστής στο κοντινό πάντα σπίτι του τρόμου, όπου δεν θα τον παραξενέψει ποτέ η τρομακτική όψη και η διπλοκλειδωμένη με σκουριασμένο λουκέτο αυλόπορτα ή ο αποκρουστικός στην όψη υπηρέτης και θα μπει μέσα. Ούτε συζήτηση για οδική βοήθεια, χρήση κινητού ή τέλος πάντων την απλή σκέψη να πάει στο κοντινότερο χωριό.
5. Ο πρωταγωνιστής υποτίθεται πάντα ότι είναι ένας απλός άνθρωπος ... πως γίνεται όταν τα βάζει με τον serial killer να τρώει τόσο ξύλο και να έχει τόσους τραυματισμούς να έχει και τον πανικό του από πάνω και όμως να έχει δύναμη να αντιστέκεται ... εκεί που οποιοσδήποτε άλλος θα είχε πάθει έμφραγμα ή θα είχε λιποθυμήσει από το φόβο του.
6. Το καλύτερό μου ... στο τέλος .......εκεί που ο δολοφόνος τρώει την χαριστική και ξαπλώνεται κάτω και ο πρωταγωνιστής λυγίζει πια και ακουμπάει με την πλάτη στον τοίχο ή κάθεται κάτω, έχοντας αποκάμει μετά από τόση μάχη ...... ΤΣΟΥΠ ο δολοφόνος ξαναζωντανεύει .... δηλαδή, από τι τους φτιάχνουν πια;; Μετά τρώει την τελική χαριστική είτε από τον πρωταγωνιστή είτε από κάποιον που εμφανίζεται τότε (τόσην ώρα που είπαμε ότι ήταν;;; :hmm:) και πάπαλα.
7. Ο δήθεν δολοφόνος (σε ταινίες με νεαρούς πρωταγωνιστές) ... η πρωταγωνίστρια υποπτεύεται κάποιον ή νομίζει ότι κάποιος θέλει να τον σκοτώσει. Από παρεξήγηση κάποιας κίνησης του επιτίθεται και τον σκοτώνει ή τον συλλαμβάνει η αστυνομία. Πέφτει λοιπόν στην αγκαλιά του όμορφου, πλούσιου, καθ' όλα νορμάλ συμφοιτητή να παρηγορηθεί και εκεί βλέπεις το βλέμμα του παρηγορητή, που σου θυμίζει τον Σιλβέστρο κάθε φορά που έβαζε στο μάτι τον Τουϊτυ!!! Και καταλαβαίνεις ότι έχει κι άλλο αυτή η εξαιρετική και πρωτότυπη ταινία που βλέπεις....:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top