• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ρινοπλαστική

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Η πρώτη ήταν ανοιχτού τύπου (διότι ήταν βαρύς ο πέλεκις του διαγράγματος).
Οι δύο τελευταίες ήταν κλειστού τύπου, πιο εύκολες.
Όλες με γενική αναισθησία.
Αναφορικά με το ακρορρίνιο, ήταν έτσι στρογγυλοπό και το ήθελα πιο μικρό και πιο τετραγωνισμένο, να έχει μια συνοχή με την ράχη. Ήταν εύκολη εγχείρηση η 3η.
Θα μπορούσες να ξεμπερδεύεις με την πρώτη εγχείριση, τι θα πει ο γιατρός φοβήθηκε επειδή εκανες πολλές ερωτήσεις? Άρα δεν ήταν και τόσο καλός, διότι ενας άριστος γιατρός απαντάει σε όλα δεν φοβάται και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα!Το γεγονός οτι δεν πήγες στον ίδιο την δεύτερη φορά επιβεβαιώνει οτι όντως δεν ήταν και τόσο καλός.Όσον αφορά το ακρορρίνιο απαιτείται μεγάλη προσοχή διότι αν μικρύνει περισσότερο απο όσο πρέπει μπορεί κάποιος να καταντήσει σαν το Micheal Jackson.Καλα μετα απο τόση ταλαιπωρία δεν νιώθεις μουδιασμα? δεν έχεις πρήξιμο? Οκ κάποιοι άνθρωποι αναρρώνουν πιο γρήγορα απο άλλους, αλλα τόσες επεμβάσεις στην μύτη δεν είναι οτι καλύτερο.Εδω μια επέμβαση κανουν κάποιοι και πρέπει να περάσει τουλάχιστον ενα έτος μέχρι να ξεπρηστούν.Φίλε μου καλά έκανες και διόρθωσες κατι επανω σου αλλα να παρουσιάζεις το θέμα ρινοπλαστική λες και είναι μια επίσκεψη στο κομμωτήριο δεν το βρίσκω σωστό.
Σχετικά με τα μοσχεύματα, δεν αναφερόμουν σε φυσικά μοσχεύματα που τα παίρνουν από το σώμα σου αλλά τεχνητά τα οποία διαλέγεις εσύ το σχήμα και το μέγεθος κι αυτά προσαρμόζονται στο πηγούνι σου. Ο οργανισμός δε τα αποβάλει και έχουν 100% επιτυχία. Τουλάχιστον για το σαγόνι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και είναι πλέον ρουτίνα για τους γιατρούς μιας και το κάτω μέρος του προσώπου έχει εύκολη πρόσβαση ενώ δεν περνάνε περίεργα νεύρα και αρτηρίες.
Ακόμα χειρότερα!!! Το συνθετικό υπάρχουν παρα πολλές πιθανότητες να το αποβάλλει ο οργανισμός διότι είναι ξένο σώμα, εδώ σιλικόνη έχουν βάλει πολλές στο στήθος και δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό, διότι δεν το δέχεται το σώμα και αναγκάζονται να το βγάλουν για φαντάσου ταλαιπωρια που τραβαει καποιος να τον ανοιξουν να του βάλουν κατι τεχνητο και μετα να τον ξανανοιγουν να του το βγάζουν.
Τέλος, να σε πληροφορήσω ότι η Θεσσαλονίκη έχει όχι απλά κορυφαίους, τους καλύτερους στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς. Και δεν αναφέρομαι στους πλαστικούς αλλά γενικότερα πολλά μεγάλα πανεπιστημιακά σεμινάρια ή έρευνες που γίνονται για νέες τεχνικές, ξεκινάνε από πανεπιστήμια εδώ και από πρότυπες κλινικές όπως του Παπανικολάου που έχει χαρίσει σε όλη την ιατρική επιστήμη παγκόσμιες πατέντες και πρωτιές, ειδικά στον τομέα του καρκίνου (που γνωρίζω προσωπικά κάποιες περιπτώσεις). Απλά οι καλοί γιατροί δε βγαίνουν στην τηλεόραση, δεν έχουν αντζέντιδες για PR ούτε έχουν σούπερ γραφειάρες.

Δεν αμφιβάλλω οτι στην Θεσσαλονική υπάρχουν καλοί γιατροί και σίγουρα δεν αναφερόμουν όλους τους γιατρούς, και σε όλες τις ειδικότητες. Απλά δεν έχω ακούσει κολακευτικά σχολια για τους πλαστικούς χειρουργούς.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι στην Αθήνα δεν υπάρχουν και κομπογιαννίτες γιατροί και ότι όλοι είναι άριστοι.

Συμφωνώ οτι πρέπει να χειρουργείται κάποιος μόνο σε ΩΡΛ σε τέτοιες περιπτώσεις αλλα όχι σε οποιονδήποτε ΩΡΛ ε? Εχει και αυτός ο κλάδος κάτι διαμάντια γιατρούς ΆΛΛΟ πράμα!(ειρωνικά το λέω) Θα βρω μια σελίδα να δείτε πως εκανε εναν άνθρωπο ενας ΩΡΛ να τρίβετε τα μάτια σας. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ευτυχώς βρήκε καλό γιατρό ΩΡΛ που του έβαλε μόσχευμα απο το σώμα του για να ανοιξει η μύτη να μπορεί να παίρνει αέρα ο άνθρωπος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Πήγε για το διάφραγμα και τον παραμόρφωσαν


Μια απλή εγχείρηση διαφράγματος μύτης πριν από τέσσερα χρόνια μετέτρεψε τη ζωή του 28χρονου Κωνσταντίνου Δούνη σε πραγματικό εφιάλτη, καθώς η αποτυχημένη προσπάθεια του ωτορινολαρυγγολόγου-πλαστικού χειρουργού παραμόρφωσε ένα πολύ σημαντικό λειτουργικό του όργανο. [...]Η «Espresso» συνάντησε τον 28χρονο Φυσικό, ο οποίος μας διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησε βλέποντας το τραγικό αποτέλεσμα της επέμβασης.

«Κάθε έξι μήνες για τέσσερα χρόνια η μύτη μου άλλαζε μορφή. Μου είχε αφαιρέσει το βασικό κόκαλο του κορμού της μύτης και τους χόνδρους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιο σημείο στήριξης» μας λέει ο Κωνσταντίνος Δούνης και συνεχίζει: «Αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα με την αναπνοή μου αλλά και με τον ύπνο μου, αφού ροχάλιζα σε πολύ έντονους ρυθμούς. Η ζωή μου είχε γίνει ένας εφιάλτης, γιατί έπειτα από αυτή την εγχείρηση δεν ήμουν εγώ. Οσο κι αν οι δικοί μου προσπαθούσαν να με καθησυχάσουν, ένιωθα να βιώνω έναν απίστευτο εφιάλτη».

Οταν ο Κωνσταντίνος αποφάσισε στα 24 χρόνια του να επισκεφτεί τον συγκεκριμένο γιατρό, εκείνος το πρώτο που παρατήρησε ήταν ότι χρειαζόταν πέρα από διάφραγμα και ρινοπλαστική, κάτι που ο ίδιος δεν είχε σκεφτεί ποτέ μέχρι τότε. «Δεν είχα πρόβλημα με την εξωτερική πλευρά της μύτης μου. Το μοναδικό που ήθελα διακαώς να διορθώσω ήταν μόνο το διάφραγμά μου, διότι είχε αρχίσει να με ενοχλεί. Τελικά ανακάλυψα μετά την πρώτη επέμβαση ότι ούτε και το διάφραγμά μου είχε διορθώσει».


Εκείνη την περίοδο ο Κωνσταντίνος βρισκόταν στο τελευταίο έτος του πανεπιστημίου. Οι φίλοι του μέχρι να τον συνηθίσουν δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν, ενώ δεν ήταν και λίγγοι αυτοί μου μόλις τον αντίκριζαν έβαζαν τα γέλια. «Και στο πανεπιστήμιο αλλά και αργότερα, στο στρατό, όποιος με έβλεπε έβαζε τα γέλια. Το αποτέλεσμα ήταν άθλιο. Αισθανόμουν σαν τον Πινόκιο. Κάθε έξι μήνες υπήρχε διαφορά στο σχήμα, μέχρι που αποφάσισα να κάνω επιτέλους κάτι ώστε να διορθώσω αυτό το χάλι. Ξύπναγα και δεν ήξερα τι θα αντικρίσω μπροστά μου».

Υστερα από την τετράχρονη περιπέτειά του ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να απευθυνθεί και σε άλλους γιατρούς, ώστε να λύσει μια και καλή το πρόβλημα που τον βασάνιζε. Μέχρι να καταλήξει όμως σε κάποιον πέρασε αρκετός καιρός, αφού πλέον είχε χάσει την εμπιστοσύνη του στους Ελληνες γιατρούς.

«Είχα αποφασίσει να πάω στο εξωτερικό. Μάλιστα είχα μάθει και μέσω Internet τα πάντα, από το πού βρίσκεται το καλύτερο κέντρο μέχρι σε ποιο γιατρό έπρεπε να πάω. Κάποια στιγμή όμως ενημερώθηκα για την Ελληνική Εταιρεία Λειτουργικής Ρινοπλαστικής

Δείτε όλο το άρθρο εδώ: https://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=489145
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Swaps,

για να μη παρεξηγηθούμε. Η πρώτη επέμβαση έγινε το 2004 και όπως είπα ο καυτηριασμός δε δούλεψε για μένα και έτσι αναγκάστηκα το 2008 να κάνω 2η επέμβαση μόνο για τις κόγχες και δεν έβαλα ούτε ναρθηκάκι. Ούτε καν οίδημα είχα. Δεν πειράχτηκε κανένας ιστός ή κόκκαλο. Η τρίτη έγινε για αισθητικούς λόγους διότι ο γιατρός διαφωνούσε για το αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο εγώ ήθελα τότε (στην 1η), ισχυριζόμενος ότι δεν ταίριαζε πολύ στο υπόλοιπο πρόσωπο μου και εκτός αυτού ήμουν τόσο λεπτομερής που φοβήθηκε μήπως κάτι από αυτά που ζητάω ίσως να μη πετύχουν ακριβώς. Ενδιάμεσα όμως, είχα μια επέμβαση στο πιγούνι (χωρίς μόσχευμα) και τώρα πλέον η νέα ρινοπλαστική έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο πρόσωπο. Ο πρώτος γιατρός δεν είχε ραντεβού ελεύθερο πριν το Μάιο οπότε και αναζήτησα άλλον. Δεν είχα κανένα παράπονο. Όλα έγιναν με δική μου συναίνεση φυσικά. Με το ζόρι τίποτα δε γίνεται.

Δεν παρουσιάζω την ρινοπλαστική σαν κάτι τόσο συνηθισμένο όπως να πηγαίνεις στο κομμωτήριο αλλά δεν τα τραγικοποιώ κιόλας σαν μερικούς που φοβούνται την νάρκωση και τα οιδήματα. Από την πρώτη μέρα στο σπίτι είσαι ικανός να κάνεις τα πάντα μόνος σου, να φας, να πιείς, να δεις τηλεόραση, να κάτσεις στον υπολογιστή. Σε 6 μέρες βγάζεις τον νάρθηκα και με λίγο make up στους μαύρους από το οίδημα κύκλους, γυρνάς στη δουλειά σου κανονικά και κανείς δε καταλαβαίνει τίποτα.

Δεν θυμάμαι πουθενά πάντως σε κανένα ποστ μου να αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάτι ώστε να παροτρύνω ή να αποθαρρύνω κάποιον από το να κάνει ρινοπλαστική. Σίγουρα όμως δε μυξοκλαίγομαι. Αν κάτι το θέλεις πραγματικά, θα το κάνεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
για να μη παρεξηγηθούμε. Η πρώτη επέμβαση έγινε το 2004 και όπως είπα ο καυτηριασμός δε δούλεψε για μένα και έτσι αναγκάστηκα το 2008 να κάνω 2η επέμβαση μόνο για τις κόγχες και δεν έβαλα ούτε ναρθηκάκι. Ούτε καν οίδημα είχα. Δεν πειράχτηκε κανένας ιστός ή κόκκαλο. Η

Να κανεις μια δευτερη επέμβαση διότι εξακολουθείς να έχεις αναπνευστικό πρόβλημα το καταλαβαίνω, αλλα να υποστείς τρίτη επέμβαση επειδή θες πιο λεπτή μύτη οχι φίλε μου δεν το καταλαβαίνω, θα έπρεπε να το λύσεις την πρώτη φορά αυτό και αν δεν το έλυσες τότε για ποιο λόγο η τρίτη επέμβαση? Ούτε στραβή μύτη είχες να βγάζει φλάς δεξιά ουτέ κάτι άσχημο απο οτι ειπες εδω.Όταν λεπταίνει η μύτη αφαιρούνται πλαινοί χόνδροι οι οποίοι στηρίζουν το δέρμα και αν αφαιρεθούν περισσότερο απο οτι πρέπει καταρρει το δερμα πεφτει επάνω στο οστό και κλεινει η μύτη με αποτέλεσμα να μην αναπνέουμε καλά. Δεν σε εχω δει δεν ξέρω πως είναι μύτη σου και δικαίωμα σου να κάνεις ότι νομίζεις απλα κάποιες φορές πρέπει να επισημαίνουμε και τους κινδύνους μιας δευτερης και τρίτης επέμβαση και να μην νομίζουμε οτι όλοι οι ΩΡΛ πλαστικοί είναι άριστοι, αν αυτό το θεωρείς μιζερια και μυξοκλαψιμο τοτε λυπάμαι.Αρχίζει ενας φαυλος κύκλος οταν αρχισουμε δευτερες και τρίτες εγχειρίσεις με αποτέλεσμα να καταλήγουμε να μοιάζουμε σαν πλαστικές κούκλες! Στην μόνη περίπτωση που θα δικαιολογούσα δυο και τρείς εγχείρισεις ειναι μετα απο ατύχημα και παραμόρφωση του ατόμου, η και σε περίπτωση προβλήματος στην αναπνοη, κ.τ.λ. Αλλα για ανοησίες όχι.Είναι πολύ ανόητο να λέμε οτι μετα την εγχείριση είναι όλα τόσο τέλεια. Καταρχήν αναπνέεις απο το στόμα μέχρι να βγάλεις τον ναρθηκα μια εβδομάδα. Το οίδημα ΔΕΝ φευγει κάτω απο ενα χρόνο, ακόμα και στον καλύτερο οργανισμό που αναρρώνει πολύ γρήγορα.Η ναρκωση οκ δεν θεωρώ οτι είναι ιδιαιτερα επικίνδυνη αλλα θέλει αρκετη προσοχή μετα την επέμβαση, να μην χτυπήσεις, να καθαρίζεις την μύτη με φυσικό ορό, ΔΕΝ ειναι τόσο απλα όσο τα παρουσιάζεις και πρέπει να τα γνωρίζει ο κόσμος αυτά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

mgreen

Νεοφερμένος

Ο mgreen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
πολυ χρησιμες οι σημβουλες σου!!! "αλλα στην ουσια"|ποιον ιατρο θεωρεις εσυ
καλυτερο για ρινοπλαστικη? ενοω το ονομα του... για να καταλαβενομαστε καλυτερα.........
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Swamps,

επειδή δεν ξέρεις την περίπτωση μου δεν μπορείς να κρίνεις για πιο λόγο έκανα την 3η επέμβαση. Στην ουσία είναι 2η επέμβαση μιας και η ενδιάμεση δεν θεωρείται καν ρινοπλαστική. Όσο ξέρεις να ενημερώνεσαι εσύ, άλλο τόσο ξέρω κι εγώ. Σε πληροφορώ ότι είμαι πολύ διαβασμένος, ίσως περισσότερο κι από σένα και γνωρίζω πολύ καλά, τουλάχιστον από σένα, πόσο πολύ ή λίγο μπορώ να λεπταίνω την δική μου μύτη και πια είναι τα όρια μου. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά την μετεγχειρητική διαδικασία, την προσοχή, τις παγοθεραπείες, τις κομπρέσες με αλουμινόνερο, τους υπέρηχους, την διαδικασία πλύσης με φυσικό ορό κοκ. Τα θεωρώ όλα πολύ απλά πράματα αρκεί να σε έχουν ενημερώσει και να έχεις την συνείδηση να τα εκτελέσεις σωστά.

Το οίδημα, αν ξέρεις τι να κάνεις, τουλάχιστον εμφανισιακά εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Ακόμα και κάποιος να αντιμετωπίσει πρόβλημα η ιατρική έχει προβλέψει τις ενέσεις κορτιζόνης, τοπικά στα σημεία, που έχουν μια χαρά αποτέλεσμα!

Αλήθεια, εσύ έχεις κάνει πλαστική στη μύτη σου;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Swamps,

επειδή δεν ξέρεις την περίπτωση μου δεν μπορείς να κρίνεις για πιο λόγο έκανα την 3η επέμβαση. Στην ουσία είναι 2η επέμβαση μιας και η ενδιάμεση δεν θεωρείται καν ρινοπλαστική.

Για μενα ακόμα και μια δεύτερη επέμβαση για αισθητικούς λόγους είναι υπερβολή.Δεν είχες σοβαρό πρόβλημα για να το κάνεις,απλά ήθελες να την λεπτύνεις, αν ήταν στραβή π.χ απο την πρώτη εγχείριση η δεν μπορούσες να αναπνευσεις οκ εκει λες έπρεπε αλλα παλι δεν το παιρνεις απόφαση εύκολα να περάσεις τα ίδια.Μια φορά είναι υπέραρκετη!

Όσο ξέρεις να ενημερώνεσαι εσύ, άλλο τόσο ξέρω κι εγώ. Σε πληροφορώ ότι είμαι πολύ διαβασμένος, ίσως περισσότερο κι από σένα και γνωρίζω πολύ καλά, τουλάχιστον από σένα, πόσο πολύ ή λίγο μπορώ να λεπταίνω την δική μου μύτη και πια είναι τα όρια μου
Αφού είσαι τόσο διαβασμένος στο θέμα αυτό τότε έπρεπε να γνωρίζεις οτι δευτερη επέμβαση δεν είναι οτι καλύτερο και ειδικά οταν δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα. Δεύτερον αν ήσουν τόσο ενημερωμένος θα είχες επιλέξει καλύτερο γιατρό την πρώτη φορά ετσι ώστε να μην χρειαστείς δευτερες επεμβάσεις αρα επιπλέον ταλαιπωρία.

και γνωρίζω πολύ καλά, τουλάχιστον από σένα, πόσο πολύ ή λίγο μπορώ να λεπταίνω την δική μου μύτη και πια είναι τα όρια μου.
Πως το γνωρίζεις αυτό μήπως είσαι γιατρός? Διότι όσο καλα και να γνωρίζεις εσυ μόνον ο έμπειρος γιατρός ξέρει πόσο πρέπει να αφαιρεσει και τι.

Γνωρίζω επίσης πολύ καλά την μετεγχειρητική διαδικασία, την προσοχή, τις παγοθεραπείες, τις κομπρέσες με αλουμινόνερο, τους υπέρηχους, την διαδικασία πλύσης με φυσικό ορό κοκ
Τα γνωρίζεις αλλα εδω δεν τα είπες, μόνο τα θετικά έλεγες.
Τα θεωρώ όλα πολύ απλά πράματα αρκεί να σε έχουν ενημερώσει και να έχεις την συνείδηση να τα εκτελέσεις σωστά.
Απλά πράματα για σενα μπορεί να είναι.Υπάρχουν όμως άνθρωποι που αν τα γνώριζαν νωρίτερα ίσως και να μην το έκαναν.Πίστευαν οτι θα έμπαιναν και θα έβγαιναν απο το νοσοκομείο όπως απο ένα κέντρο αισθητικής. Τουλάχιστον να είναι καλό το αποτέλεσμα λες χαλάλι και η ταλαιπωρια παει στο καλό αλλα αμα δεν είναι τσαμπα η ταλαιπωρία και χαμένα χρήματα.

Το οίδημα, αν ξέρεις τι να κάνεις, τουλάχιστον εμφανισιακά εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Ακόμα και κάποιος να αντιμετωπίσει πρόβλημα η ιατρική έχει προβλέψει τις ενέσεις κορτιζόνης, τοπικά στα σημεία, που έχουν μια χαρά αποτέλεσμα
Ενεσεις κορτιζόνης??? You got to be kidding me!
Αλήθεια, εσύ έχεις κάνει πλαστική στη μύτη σου;
Έχει σημασία αυτό? Οι ρινοπλαστικοί που δεν έχουν κάνει, σημαίνει δεν γνωρίζουν? Αν ασχοληθείς μαθαίνεις, αλλα επειδή ρωτάς σου απαντώ οτι όχι δεν εχω κάνει αλλα έχει κάνει ενα πολύ φιλικό μου πρόσωπο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Swamps,

Ξαναλέω για τελευταία φορά γιατί δε λες να το καταλάβεις.
1η εγχείρηση = διάφραγμα + κόγχες καυτηριασμός + πιο στενή ράχη με χρήση 3 τομών πάνω στο κόκκαλο και μόνο. Δεν πειράχτηκε το ακρορρίνιο, ούτε οστά ούτε χόνδροι.
2η εγχείρηση = κόγχες με κογχαιοπλαστική λόγω αλλεργικής ρινίτιδας.
3η εγχείρηση = ακρορρίνιο με πείραγμα στα οστά και μόνο. Δεν πειράχτηκε κόκκαλο. 3η εφαρμογή στις κόγχες με laser αυτή τη φορά.

Η 1η με την 3η δεν έχει κανένα κοινό στοιχείο ώστε να επιφέρει κινδύνους. Αυτό που λες εσύ μπορεί να συμβαίνει όταν επεμβαίνεις 2η φορά στο ίδιο σημείο πάνω στη μύτη. Πχ πειράζεις τους χόνδρους και τα οστά και μετά πας και τα ξαναπειράζεις. Αν το κάνεις όμως μετά από αρκετά χρόνια που είσαι 100% σίγουρος ότι τα πάντα έχουν σταθεροποιηθεί πάλι δε διατρέχεις κανέναν κίνδυνο. Μη κρίνεις από τον πανικοβλημένο κόσμο που τρέχει να κάνει διορθωτικές επεμβάσεις μέσα σε ένα χρόνο από την επέμβαση. Το οίδημα, ιατρικά, εξαφανίζεται μετά από 14 μήνες. Στη δική μου περίπτωση, οι εγχειρήσεις 1 και 3 είχαν διαφορά 5 ετών.

Ενέσεις κορτιζόνης είναι κάτι που εφαρμόζεται πάρα πολύ στην ιατρική και συγκεκριμένα στις μύτες βοηθάει σε όσα σημεία δεν ξεπρίζονται εύκολα, να ξεπριστούν πιο γρήγορα ώστε ο ασθενής να δει άμεσα ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Μερικοί κάνουν και θεραπείες υπέρηχων που βοηθάει γενικότερα να δεις αποτέλεσμα πιο άμεσα.

https://www.makemeheal.com/forum/viewThread.jsp?forum=8&thread=34643

"I had cortisone shots twice to reduce the swelling and scar tissue on the tip. My ps simply gave me a shot on the outside of my nose in the center of the tip. It sounds a lot worse than it is and I think it worked."

"... I think that the cortisone shot will still help in reducing your unevenness and making your nose look more symmetrical. It's definitely worth a try and I'm sure your problem is very common!"


Γιατρός δεν είμαι αλλά είμαι προγραμματιστής και έχω ασχοληθεί με ιατρικό software και ειδικότερα για πλαστικούς χειρούργους. Λόγω δουλειάς έχω μάθει αρκετά πράματα πόσο μάλιστα πάνω στη ρινοπλαστική, όντας ασθενής, που έχω διαβάσει άπειρα άρθρα και δημοσιεύσεις στο ίντερνετ. Για να μην πω ότι έχω δει πάνω απο 15 γιατρούς.

Mόνο από το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει ρινοπλαστική για μένα όλη ή μεταξύ μας συζήτηση είναι άκυρη. Δεν έχεις την εμπειρία όποτε δε μπορείς να μιλάς.

Α και για να κλείσω κι ένα άλλο θεματάκι με μια "κοτσανούλα" που είπες για τα επιθέματα σιλικόνης. Στη περιοχή του πηγουνιού, τα επιθέματα σιλοκόνης είναι ότι πιο επιτυχημένο έχει φέρει η ιατρική σε επιθέματα "γενικότερα" πάνω στο σώμα. Είναι δοκιμασμένα πάρα πολυ, έχουν 100% επιτυχία, ο οργανισμός δεν τα αποβάλει ποτέ, έχουν άριστη εφαρμογή και ακόμα και να σε πιάσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχεις ξένο σώμα πάνω σου. Έχεις πιάσει εσύ προσωπικά πηγούνι με επίθεμα σιλικόνης; Εγώ αρκετά πάντως. Και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι θεαματικό, ειδικά σε συνδυασμό με ρινοπλαστική.


(Περιστατικό από ΩΡΛ-πλαστικό στη Θεσσαλονίκη)

https://www.chinaugmentation.com/augmentation_options.htm

"Silicone Implants: Solid silicone has been used as a material for facial implants since about 1956..."

Σε παρακαλώ μη το συνεχίζεις. Ασε τον κόσμο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Καταλαβαίνει και εσένα και εμένα πολύ καλά. Ο κάθε ένας κρίνει με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Δεν χρειάζεται να αστυνομεύεις και να λογοκρίνεις έτσι τα ποστ μας επειδή δεν ταιριάζουν με τα δικά σου πιστεύω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
...να λογοκρίνεις έτσι τα ποστ μας...

Αυτός ο νοσφίζων "πληθυντικός" με ξέρανε....

Για να φτάνει κάποιος στο σημείο να περιγράφει στο ιντερνετ την "ταλαιπωρία" που ο ίδιος επέλεξε να βιώσει προκειμένου να....αποκτήσει την μύτη που εξιδανίκευε την αισθητική απόλαυση μπροστά στον καθρέφτη του, αναμφίβολα η γνώμη των...άλλων μάλλον θέτει εν μείζονι μοίρα το νόημα της ενέργειας του!
Δεν θα ήταν άσκοπο λοιπόν, κατά την γνώμη μου πάντα, να ποστάρει την πρώην μύτη του δίπλα στην παροντική!!
Έτσι ώστε να μπορούμε οι υπόλοιποι να αξιολογήσουμε την αντικειμενική πραγματικότητα και να γνωμοδοτήσουμε αν χρειάζεται -ίσως- ακόμη μια επέμβαση βρε αδερφέ!!!

Παραφράζοντας την φράση ενός τεχνουργού αλλά και εξαρτημένου ψυχολογικά του ...λόγου, προσ-δεσμώτη
του οργανωμένου συστήματος......έκφρασης αλλά και "συννενόησης" θα επαλήθευα την απλότητα του μύθου της αλήθειας ως εξής....

μύτη μου φτιαγμένη από πλαστικό, κάνεις ότι θέλεις το μυαλό

Και πίστευα ότι τα "έχω δει όλα" στις οθόνες μου μπροστά.... :eek:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
1η εγχείρηση = διάφραγμα + κόγχες καυτηριασμός + πιο στενή ράχη με χρήση 3 τομών πάνω στο κόκκαλο και μόνο. Δεν πειράχτηκε το ακρορρίνιο, ούτε οστά ούτε χόνδροι.

Για να στενέψει η μύτη έστω και λίγο απο οτι ξέρω γίνεται αφαίρεση οστού και χόνδρου,είπες οτι την στένεψες λίγο στην πρώτη εγχείριση και αναρωτιέμαι άραγε πως στο καλό έγινε αυτό απο την στιγμή που δεν αφαιρεθηκε ΤΙΠΟΤΑ?

3η εγχείρηση = ακρορρίνιο με πείραγμα στα οστά και μόνο. Δεν πειράχτηκε κόκκαλο. 3η εφαρμογή στις κόγχες με laser αυτή τη φορά.

Μάλλον πρέπει να κάνω update τα ελληνικά μου.Κόκκαλο και οστό είναι κάτι διαφορετικό? Πως στένεψες την μύτη χωρίς να πειράξεις οστό η χόνδρο?

Αν το κάνεις όμως μετά από αρκετά χρόνια που είσαι 100% σίγουρος ότι τα πάντα έχουν σταθεροποιηθεί πάλι δε διατρέχεις κανέναν κίνδυνο

Ο χόνδρος η το οστό αν αφαιρεθεί ΔΕΝ επανέρχεται ποτε ούτε και ξαναμεγαλώνει.

Μερικοί κάνουν και θεραπείες υπέρηχων που βοηθάει γενικότερα να δεις αποτέλεσμα πιο άμεσα.

Μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα για αυτό?

To site που μας εβαλες ειναι μια αμερικανιά τίγκα στις πλαστικές και στους εθισμένους σε αυτές.Θα προτιμούσα όπως είπε και ο daemon να μας βάλεις φωτογραφίες σου εδω έστω και προφιλ για να μας πείσεις οτι όντως πέρασες αυτή την διαδικασία διότι πραγματικά εμένα που κίνησες την υποψία απο την πρώτη στιγμή οτι κάποιο άλλο σκοπο εξυπηρετείς.Ακόμα όμως και να βάλεις φοτο μπορεί να μην είναι δικιά σου οπότε δώρο άδωρο.

Έχεις πιάσει εσύ προσωπικά πηγούνι με επίθεμα σιλικόνης; Εγώ αρκετά πάντως.

χμμμμμμ. ύποπτο!

Σε παρακαλώ μη το συνεχίζεις. Ασε τον κόσμο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Καταλαβαίνει και εσένα και εμένα πολύ καλά. Ο κάθε ένας κρίνει με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Δεν χρειάζεται να αστυνομεύεις και να λογοκρίνεις έτσι τα ποστ μας επειδή δεν ταιριάζουν με τα δικά σου πιστεύω.

Nope. Θα το συνεχίσω όσο θέλω άσχετα αν κάποιοι διαφωνούν η βαθμολογούν τα post μου αρνητικά και ξέρεις γιατί? Διότι έχω δεί ανθρώπους να γίνονται δυστυχισμένοι κυριολεκτικά μετα απο μια τέτοια επέμβαση, και αποκτούν ψυχολογικά προβλήματα αντι να χαίρονται τη ζωή! Μέχρι τα δικαστήρια θα έφτανε η φίλη μου αυτόν τον κύριο που της έφτιαξε την γαλλική μύτη και της στένεψε τα ρουθούνια με αποτέλεσμα να μην αναπνέει όπως πρέπει.Και ξέρεις τι έμαθε και στο τέλος? Οτι βάζει τους βοηθούς του να χειρουργούν!!! Είναι της μόδας αυτό τελευταία ξέρεις η ''φίρμες'' να βάζουν τους βοηθούς να πειραματίζονται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου! Εχει καταντήσει μια μπίζνα για να τρων τα λεφτά του κοσμάκη και τον πετσοκόβουν!!!Έχει φτάσει ο κόσμος σε σημείο να ζητάει βιντεοσκόπηση της επέμβασης επειδή φοβάται οτι δεν θα χειρουργηθει απο τον ίδιο τον γιατρό!!!

Προσωπικά θα με έπειθες περισσότερο αν έλεγες οτι είσαι πλαστικός χειρουργός και μπαινεις εδω για να μας διαφωτίσεις σε πολλά πράγματα όσον αφορά τις πλαστικες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
πολυ χρησιμες οι σημβουλες σου!!! "αλλα στην ουσια"|ποιον ιατρο θεωρεις εσυ
καλυτερο για ρινοπλαστικη? ενοω το ονομα του... για να καταλαβενομαστε καλυτερα.........

Γλυκε μου άνθρωπε mgreen δεν θέλω να διαφημίσω γιατρούς, και ούτε να πάρω την ευθύνη επάνω μου και ο λόγος που ασχολούμαι με αυτό το θέμα ειναι οτι εχω δει ανθρώπους να γίνονται δυστυχισμενοι απο αποτυχημένες τέτοιες επεμβάσεις, για αυτό ειμαι κάπως επιθετική σε αυτό. [...]Ασχετα αν μια μύτη είναι τέλεια η όχι μπορεί να μας δωσει ένα αποτέλεσμα που ΔΕΝ θα μας αρέσει και ειδικά σε εναν αντρα που είχε μικρή η μέτρια μύτη όπως του Νοτη Χριστοδούλου. Ο Νότης για μενα έχει πολύ όμορφη μύτη μετα την ρινοπλαστική κανενα ψεγαδι ΔΕΝ βλέπω, αλλά έχει χάσει λιγακι την αρρενωπότητα του, έχει γίνει λιγάκι babe face αυτό βέβαια δεν είναι αρνητικό για όλους απλά κρίνω υποκειμένικά. Σε αυτό βέβαια δεν ευθύνεται ο γιατρός, που έκανε άψογη δουλειά, διότι όπως έχω ξαναπεί ο γιατρός ΔΕΝ είναι Θεός και δεν μπορεί να ξέρει πια τα πάντα ακόμα και ότι ο άλλος θα παραομορφύνει και θα χάσει λίγο το ''brutal '' του ύφος.Είναι κάπως πολύπλοκο το θέμα ρινοπλαστική και θέλει προσοχή μεγάλη. Γνώμη μου είναι να επιλέγει ο καθένας γιατρό ο οποιός του εμπνέει εμπιστοσύνη και του προκαλεί ενα αίσθημα ασφάλειας. Καλό είναι να ζητάμε πολλές φοτος προηγούμενων εγχείρισεων και παρόμοιων προβλημάτων με το δικό μας.

P.S.Αν πατήσεις το link στο τέλος του ποστ, που περιγράφει την περιπέτεια του παιδιού που χειρουργήθηκε σε ΩΡΛ θΑ δείς το όνομα του γιατρού που έχω προτείνει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να χειρουργηθεί κάποιος σε αυτόν, απλά δεν θα ήταν κακό να κάνει κάποιος μια επίσκεψη στον συγκεκριμένο άνθρωπο αν σκέφτεται την ρινοπλαστική, και να λύσει τις απορίες του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Swaps,

Πόσο λίγα ξέρεις. Για να λεπτύνεις τη μύτη ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι στο κόκκαλο που βρίσκεται αριστερά και δεξιά από τη μύτη, αυτό που δημιουργεί δηλαδή την πυραμίδα της μύτης, είναι να κάνεις 3 τομές-χαρακιές (οστεοτομή). Το κόκκαλο γίνεται πιο ελαστικό έτσι και με την ελαστικότητα που αποκτάει το πατάνε προς τα μέσα. Το τρίγωνο της μύτης μικραίνει (στην ουσία η πάνω γωνία μικραίνει) και αισθητικά κάνει τη μύτη να φαίνεται πιο λεπτή. Ούτε χόνδροι ούτε ιστοί πειράζονται σε αυτού του τύπου την εγχείρηση.

Σε απάντηση του άλλου φίλου που θέλει φωτος πριν και μετά, σε 3-4 μήνες θα σας δείξω κάτι μιας και το ναρθηκάκι βγήκε μόλις χτες.

Όπως είπα και στο προηγούμενο μου ποστ:
1) Δεν είσαι αρκετά διαβασμένη και κάνεις υποθέσεις από το μυαλό σου. Εγώ τουλάχιστον όλα όσα λέω τα έχω διαβάσει ή τα έχω συζητήσει με γιατρούς. Δεν κάνω υποθέσεις του δικού σου τύπου.
2) Με κούρασες αφάνταστα. Δεν θα ξαναδιαβάσω ποστ σου. Ήδη το τελευταίο σου στον mgreen δεν του δώσα ούτε 1 δευτερόλεπτο σημασία. Έτσι κι εσύ, μην ξαναασχοληθείς μαζί μου σε παρακαλώ.
3) Μην υποτιμάς την νοημοσύνη του κόσμου. Αυτός διαβάζει και τις δύο απόψεις και θα κρίνει. Αρκετά τους κουράσαμε με αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Για να λεπτύνεις τη μύτη ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι στο κόκκαλο που βρίσκεται αριστερά και δεξιά από τη μύτη, αυτό που δημιουργεί δηλαδή την πυραμίδα της μύτης, είναι να κάνεις 3 τομές-χαρακιές (οστεοτομή). Το κόκκαλο γίνεται πιο ελαστικό έτσι και με την ελαστικότητα που αποκτάει το πατάνε προς τα μέσα

Σε ενα ποστ αναφέρεις οτι δεν πειράχτηκε ουτε οστό ουτε χόνδρος και απο την αλλη λες τρεις τομες στο οστό.Αντίφαση

Δεν είσαι αρκετά διαβασμένη και κάνεις υποθέσεις από το μυαλό σου. Εγώ τουλάχιστον όλα όσα λέω τα έχω διαβάσει ή τα έχω συζητήσει με γιατρούς. Δεν κάνω υποθέσεις του δικού σου τύπου.

Yea doc!Ότι πείς.
Εχω ασχοληθεί με την μύτη πολύ περισσότερο απο οτι νομίζεις διότι εχω κι είχα ψιλοπρόβλημα με το ρινικό διάφραγμα αλλα μια εποχή σκεφτόμουν και σοβαρά την ρινοπλαστική.

Δεν θα ξαναδιαβάσω ποστ σου. Ήδη το τελευταίο σου στον mgreen δεν του δώσα ούτε 1 δευτερόλεπτο σημασία. Έτσι κι εσύ, μην ξαναασχοληθείς μαζί μου σε παρακαλώ

Αγαπητέ μου κολακεύεις τον εαυτό σου αν νομίζεις οτι με στενοχωρεί ότι δεν θες να ξανασχοληθείς μαζί μου.Δεν ασχολούμαι μαζι σου αν δεν το κατάλαβες, ουτε έχω κάτι προσωπικό με εσένα απλά διαφωνώ με αυτά που λες.

Μην υποτιμάς την νοημοσύνη του κόσμου. Αυτός διαβάζει και τις δύο απόψεις και θα κρίνει. Αρκετά τους κουράσαμε με αυτό.

Come again? Ποιός υποτιμά ποιόν? Ποιός προσπαθεί να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να πει τα πράγματα με το όνομα τους και ποιός επιδιώκει τον εξωραισμό του θέματος ''πλαστική χειρουργική''νομίζω θα το καταλάβαινε και ενα παιδάκι αθώο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Λία
Δεν επιτίθεται κανένας στον συγκεκριμένο άνθρωπο επειδή εκανε 3 ρινοπλαστικές και μια πωγωνοπλαστική ο καθένας κανει οτι θέλει στο σώμα του. Αυτό που θεωρώ ενοχλητικό και είναι πολύ πιθανόν να ενόχλησε και κάποιους άλλους είναι ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα.Τρείς εγχειρίσεις στο ίδιο σημείο πίστεψε με δεν είναι οτι καλύτερο ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια πριν την δευτερη η την τρίτη επέμβαση.Γίνεται τομή στο ίδιο σημείο που είναι ήδη ερεθισμένο, διότι άσχετα αν ξεπρηζεται η μύτη μετα απο ενα χρονικό διάστημα, εξακολουθεί να είναι κάπως ερεθισμένη και επηρεάζεται απο αλλαγη καιρού κ.τ.λ. Παιδιά είναι πληγή το καταλαβαίνετε αυτό? Εδώ γρατζουνια έχεις και περνάνε μερες για να απαλύνει. Ακόμα και ελαφρό χερι να έχει ο γιατρός Δεν παυει να είναι επέμβαση και όχι μια εξαγωγή δοντιού.Δεν ήθελα να το αναφέρω αυτό διότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλα θα το κάνω μήπως και γίνουν πιο κατανοητά αυτά που λέω.Το αίμα τρεχει στο στόμα κατα τη διαρκεια της εγχείρισης και ξερένεται μεχρι να συνέλθεις απο την νάρκωση και στο τρίβουν οι νοσοκόμες με βρεγμένες γάζες για να φύγει.Δεν είναι ότι καλύτερο να περνάς αυτήν την διαδικασία 2 η 3 φορές και ειδικά για αισθητικούς λόγους. Αν είναι για κόγχες, διάφραγμα και γενικά πρόβλημα αναπνοής θα το κάνεις αναγκαστικά δεν γίνεται αλλιώς, αν όμως είναι για αισθητικούς λόγους καντο μια να ξεμπερδευεις!Τώρα αν κάποιος δεν τον πειράζει να μπαίνει σε περισσότερες απο μια φορές στην διαδικασία αυτή για αισθητικούς μόνο λόγους ας το κάνει, σιγά μην κάτσω να σκάσω, στο κάτω κάτω δεν έχω κανένα συμφέρον που τα λέω αυτά αλλά κάποιοι φαίνεται να μην το εκτιμούν. Τελοσπάντων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Πώς παρουσιάζει το θέμα δηλαδή;
Εγώ αυτό που είδα είναι ότι ο άνθρωπος ήρθε να δώσει κάποιες συμβουλές που αποκόμισε από την εμπειρία του απλά. Δεν προέτρεψε κανέναν να κάνει όχι τρείς, αλλά ούτε μια ρινοπλαστική!
Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι είσαι μαμά του ώστε να τον κρίνεις, ούτε εσύ, ούτε οι άλλοι αρνητικοί σχολιαστές.
Επιπλέον το θεωρώ άτιμο και ανήθικο να κατακρίνεται κάποιος που ήρθε με καλή πρόθεση.

ΥΓ: Το παρόν θέμα λέγεται "Ρινοπλαστική", όχι "κρίνετε τον georgek και τους επικριτές του". Ως εκ τούτου, και το δικό σου, και το δικό μου και πιθανόν συνακόλουθα μηνύματα θα βγουν αργότερα εκτός θέματος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Όταν κάποιος αναφέρει οτι έκανε τρεις ρινοπλαστικές,και μια πωγωνοπλαστική χωρίς να αναφέρει ούτε ΕΝΑΝ κίνδυνο πιστεψε με μπορεί να επηρεάσει κόσμο άσχετα αν δεν το καταλαβαίνεις εσυ!
Ποιός τον κατέκρινε? Επειδή μίλησα για την ταλαιπωρία που περνάει κάποιος μετά απο τόσες εγχείρισεις?
Επιπλέον το θεωρώ άτιμο και ανήθικο να κατακρίνεται κάποιος που ήρθε με καλή πρόθεση
Ποιά είσαι εσύ που θα κρίνεις ανήθικο και άτιμο το γεγονός οτι κάποιος δεν συμφωνεί με τα λόγια αυτου του κυρίου? Ανήθικο είναι να παρασύρει κάποιος ανθρώπους και να κάνουν άσκοπες εγχειρίσεις και ακόμα πιο ανήθικο να τον υποστηρίζουν κάποιοι!Με καλή πρόθεση??? uhuh
ΥΓ: Το παρόν θέμα λέγεται "Ρινοπλαστική", όχι "κρίνετε τον georgek και τους επικριτές τ. Ως εκ τούτου, και το δικό σου, και το δικό μου και πιθανόν συνακόλουθα μηνύματα θα βγουν αργότερα εκτός θέματος.

Μην ανησυχείς και μπορώ να διαβάζω πως λέγεται το παρον θέμα δόξα το Θεό.Δεν με απασχολεί ουτέ στο τόσο οτι θα βγούν τα μηνύματα μου εκτός θέματος, ακόμα και αν βγούν όλα,και ξέρεις πολύ ασχολήθηκα με το θέμα , διότι ειλικρινά ΔΕΝ άξιζε καθόλου.Αν με θεωρούσες τέτοιο άτομο που κατακρίνω ανθρώπους τότε δεν έπρεπε καν να μου ζητήσεις το όνομα του γιατρού όταν ενδιαφερόσουν για ρινοπλαστική.Ρώτα τον φίλο σου τον georgie.Λυπάμαι που έχασα τον χρόνο μου.

P.S ρίξε μου και ενα αποκλεισμό τώρα να λήξει το θέμα.Ciao ragazza!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Όταν κάποιος αναφέρει οτι έκανε τρεις ρινοπλαστικές,και μια πωγωνοπλαστική χωρίς να αναφέρει ούτε ΕΝΑΝ κίνδυνο πιστεψε με μπορεί να επηρεάσει κόσμο άσχετα αν δεν το καταλαβαίνεις εσυ!
Ανέφερε πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς το οποίο είναι ουσιαστικά το ίδιο με το να αναφέρει κινδύνους γενικώς και αορίστως (και ουσιαστικότερο).
Ποιός τον κατέκρινε? Επειδή μίλησα για την ταλαιπωρία που περνάει κάποιος μετά απο τόσες εγχείρισεις?
Θα σου πρότεινα τότε να ξαναρίξεις μια ματιά στα μηνύματα σου στο θέμα. Τέτοια επιθετικότητα καιρό είχα να δω στο forum και τη συνεχίζεις και σε αυτό το μήνυμα. Βάλε και λίγο μέσα τα νύχια, δεν βλάπτει.
Ποιά είσαι εσύ που θα κρίνεις ανήθικο και άτιμο το γεγονός οτι κάποιος δεν συμφωνεί με τα λόγια αυτου του κυρίου?
Όποιος κατακρίνει δίνει και δικαίωμα να κατακριθεί.
Ανήθικο είναι να παρασύρει κάποιος ανθρώπους και να κάνουν άσκοπες εγχειρίσεις και ακόμα πιο ανήθικο να τον υποστηρίζουν κάποιοι!Με καλή πρόθεση??? uhuh
Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ο καθένας έχει καλή πρόθεση.
Έχεις κάποια απόδειξη για το αντίθετο; Μόνο υποθέσεις οι οποίες προσβάλλουν κιόλας (στη θέση του θα είχα προσβληθεί αφάνταστα να μου έλεγαν ότι είμαι γιατρός που κάνω τέτοια κόλπα για να πείσω κόσμο).
Μην ανησυχείς και μπορώ να διαβάζω πως λέγεται το παρον θέμα δόξα το Θεό.Δεν με απασχολεί ουτέ στο τόσο οτι θα βγούν τα μηνύματα μου εκτός θέματος, ακόμα και αν βγούν όλα,και ξέρεις πολύ ασχολήθηκα με το θέμα , διότι ειλικρινά ΔΕΝ άξιζε καθόλου.Αν με θεωρούσες τέτοιο άτομο που κατακρίνω ανθρώπους τότε δεν έπρεπε καν να μου ζητήσεις το όνομα του γιατρού όταν ενδιαφερόσουν για ρινοπλαστική.Ρώτα τον φίλο σου τον georgie.Λυπάμαι που έχασα τον χρόνο μου.
Προσπαθώ να έχω ορθή κρίση ανεξαρτήτως του αν έχω μιλήσει με κάποιον στο παρελθόν. Ευχαριστώ για το όνομα του γιατρού, αλλά αυτό (ή οτιδήποτε άλλο) δεν θα με κάνει να μην είμαι αντικειμενική και να μην το πω όταν βλέπω κάτι που θεωρώ απαράδεκτο. Και η καλύτερη μου φίλη να ήσουν, τα ίδια ακριβώς θα έλεγα.
P.S ρίξε μου και ενα αποκλεισμό τώρα να λήξει το θέμα.Ciao ragazza!
Οι αποκλεισμοί δεν πέφτουν κατά παραγγελία ούτε χωρίς σοβαρό λόγο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Swaps,

Κοιτάζω, ξανακοιτάζω τα ποστ μου και δεν βλέπω καμία αντίφαση. Για να καταλάβεις πόσο εκτός θέματος είσαι, λέγοντας ότι στην 1η εγχείρηση έκανα διάφραγμα πως μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν πειράχτηκε κόκκαλο; Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι το διάφραγμα στη μύτη διορθώνεται σμιλεύοντας (σπάσιμο, επανακόλληση) το κόκκαλο της μύτης. Και πάνω σε αυτό το σπάσιμο του κόκκαλου ο γιατρός έκανε 3+3 τομές ώστε να λεπτύνει λίγο η γωνία και να φανεί πιο λεπτή. Αυτή ήταν η μοναδική αισθητική αλλαγή και η οποία θεωρείται απειροελάχιστη σε σχέση με αυτά που γίνονται σε μια αισθητική επέμβαση (λιμάρισμα κόκκαλων, ιστοί, χόνδροι, μοσχεύματα κλπ).

Έχεις μπερδευτεί με την αναφορά μου στην 2η εγχείρηση η οποία ΔΕΝ θεωρείται αισθητική πλαστική αφού ΔΕΝ αφαιρέθηκαν ούτε πειράχτηκαν ιστοί, χόνδροι, κόκκαλα, παρά μόνοι οι κόγχες. Θεωρείται όμως ρινοπλαστική διότι αυτή είναι η μοναδική λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει μια εγχείρηση που γίνεται στη μύτη.

Πρακτικά οι 2 πρώτες μου εγχειρήσεις ήταν καθαρά θέμα αποκατάστασης της αναπνοής. Ούτε καν 2 διότι στη δεύτερη εγχείρηση πήγα στις 8 στο νοσοκομείο και στις 12 ήμουν πίσω στο σπίτι χωρίς ναρθηκάκι και χωρίς κανένα πρήξιμο. Την επομένη ήμουν πίσω στη δουλεία μου.

Η 3η δε ήταν καθαρά αισθητική επέμβαση και μάλιστα πολύ περιορισμένης από άποψη επεμβάσεων πάνω στη μύτη. Και τώρα με κατηγορείς γιατί αποφάσισα να κάνω την αισθητική 5 χρόνια μετά και δεν το είχα κάνει εξαρχής στην 1η εγχείρηση. Τώρα μου ήρθε να το κάνω και το έκανα. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή, θα κάθομαι να απολογούμαι, σε σένα;

Έχεις προφανώς ασχοληθεί με το θέμα μύτη ακούγοντας από δω κι από εκεί ότι λέει ο κάθε ένας. Ο σωστός τρόπος είναι να μιλήσεις με έναν γιατρό. Κι αν όχι με έναν τουλάχιστον 2, 3… Ξέρω, τα ?50άρια και τα ?70άρια πονάνε.

Να θυμίσω σε όλους ότι αυτή η ένταση ξεκίνησε με δική σου επίθεση απέναντι μου λέγοντας ότι παρουσιάζω την ρινοπλαστική σαν να πας κομμωτήριο. Εγώ εξαρχής είχα πολύ καλή διάθεση και δεν εκθείασα ούτε υποκίνησα κανέναν να κάνει μια ή δύο ή τρεις ρινοπλαστικές. Και όπως είπα, θα ξαναπώ εντονότατα:

"ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ -ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ- ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ."

ΥΓ: Με όλη αυτή την ένταση ο κόσμος φοβάται να ρωτήσει εδώ στο public και μου στέλνει private μηνύματα. Όποιος θέλει κάτι ας ρωτάει εδώ να τα βλέπουν κι άλλοι και να ενημερώνονται όλοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vintage

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα.
georgek θελω να σε ρωτησω κατι με ολη μου την καλη διαθεση ...Δεν εχω διαβασει τα πρωτα σχολια που ειχες κανει γιατι βαριομουν και καθισα και διαβασα μονο τα τελευταια...και απο οτι καταλαβα εχεις κανει 3 ενχειρησεις στην μυτη και μια στο πηγουνι??(νομιζω ετσι ειναι)...Δεν ξερω ενα πραγμα και θελω να σε ρωτησω ..μετα απο 3 ενχειρησεις η μυτη σου δεν φαινεται λιγο ψευτικη δηλαδη κανει μπαμ οτι εχεις κανει πλαστικη?Γιατι κατα την γνωμη μου ο πιο βασικος στοχος ειναι να μην φαινεται ψευτικο το αποτελεσμα να φαινεται φυσικο και οτι δεν εχει γινει επεξεργασια πανω σε αυτην...δεν μπορεις να μας δειξεις τα αποτελεσματα?
και κατι αλλο κατι αλλες φωτογραφιες μιας κοπελας που εβαλες γεματος ηπερηφανια και χαρα οτι εδειξες ενα ωραιο αποτελεσμα...κατα την γνωμη μου ήταν πολυ ψευτικο και καπως αντιεσθητικο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
georgek θελω να σε ρωτησω κατι με ολη μου την καλη διαθεση ...Δεν εχω διαβασει τα πρωτα σχολια που ειχες κανει γιατι βαριομουν και καθισα και διαβασα μονο τα τελευταια...και απο οτι καταλαβα εχεις κανει 3 ενχειρησεις στην μυτη και μια στο πηγουνι??(νομιζω ετσι ειναι)...Δεν ξερω ενα πραγμα και θελω να σε ρωτησω ..μετα απο 3 ενχειρησεις η μυτη σου δεν φαινεται λιγο ψευτικη δηλαδη κανει μπαμ οτι εχεις κανει πλαστικη?Γιατι κατα την γνωμη μου ο πιο βασικος στοχος ειναι να μην φαινεται ψευτικο το αποτελεσμα να φαινεται φυσικο και οτι δεν εχει γινει επεξεργασια πανω σε αυτην...δεν μπορεις να μας δειξεις τα αποτελεσματα?
και κατι αλλο κατι αλλες φωτογραφιες μιας κοπελας που εβαλες γεματος ηπερηφανια και χαρα οτι εδειξες ενα ωραιο αποτελεσμα...κατα την γνωμη μου ήταν πολυ ψευτικο και καπως αντιεσθητικο

επειδή ακριβώς δε διάβασες τα ποστ μου για αυτό το λες αυτό. χονδρικά:
1η εγχείρηση = διάφραγμα και ελαφρώς στένεμα της ράχης
2η εγχείρηση = κόγχες
3η εγχείρηση = αισθητική παρέμβαση στο ακρορρίνιο

δεν υπάρχει κάτι ψεύτικο. άλλοι με μία εγχείρηση κάνουν τριπλάσια από όσα έκανα εγώ στο σύνολο, λιμάρουν κόκκαλα καμπούρας, πειράζουν χόνδρους, τραβάνε μυς, βάζουν μοσχεύματα για να σηκώσουν την γωνία της μύτης. εγώ τουλάχιστον ήμουν πολύ διακριτικός. δυστυχώς η 3η εγχείρηση έγινε τώρα όποτε είμαι ακόμα πρησμένος.

τέλος για την κοπέλα που λες ότι φαίνεται ψεύτικη, αναλογίσου απλά πόσο άσχημη ήταν πριν και πόσο θηλυκή είναι τώρα. μην εστιάζεσαι απόλυτα πάνω στα σημεία και δες το πρόσωπο όπως θα έβλεπες ένα πρόσωπο στο δρόμο, στον καφέ σου, στο σύνολο δηλαδή και απ' όλες τις γωνίες. την φώτο επίσης την έβαλα για να δείξω το πιγούνι και όχι την μύτη το οποίο το βρίσκω πολύ φυσιολογικό μετά την επέμβαση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top