Τι θέλουν οι γυναίκες;

Ares

Νεοφερμένος

Ο Ares αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Ναί έχεις απόλυτο δίκιο, μετράνε όμως αποφασιστικά σε μια ακόμη "παραδοσιακή" κοινωνία όπως εμείς ποιές είναι οι συλλογικές κοινωνικές νόρμες και αξίες κουλτούρας που υπάρχουν , έτσι δεν είναι?

Για παράδειγμα αυτό το γνωστό στερεότυπο:"ο άνδρας πρέπει να τα κάνει όλα" που έρχεται απο το χθές συγκρούεται με την πλήρη ανεξαρτητοποίηση της γυναίκας έτσι τουλάχιστον όπως επιχειρείται ή έχει επιχειρηθεί σχεδόν άναρχα θα έλεγα μέχρι σήμερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Εμεις μια χαρα ισορροπια εχουμε.............""

Και μόνο η παραπάνω σου έκφραση αλλά και η απολυτότητα αυτής μαρτυρούν ότι ίσως κάμποσες γυναίκες έχουν βρεί την απόλυτη, την μοναδική, την πιο εύκολη απάντηση απο όλες η οποία συνοψίζεται στο:"αλλού είναι το λάθος".

Οκ λοιπόν.........


p.c: Χθές βράδυ έλαβα μια απάντηση απο άντρες απο ένα άλλο -κυρίως είναι αλήθεια - αντρικό site. Η απάντηση τους ήταν περισσότερο βρισιές παρά συζήτηση. Ο λόγος? Τόλμησα να υπερασπιστώ το αυτονόητο ότι δεν φταίνε μονάχα οι γυναίκες αλλά και οι άντρες σε κάποια πράγματα. Αυτοί μάλιστα πήγαν και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας μου διάφορα για τις γυναίκες που δεν θα ήθελα να πώ εδώ. Αρκετά σχολια ακούμε γενικά απο αντροπαρέες σχεδόν καθημερινά απο άντρες διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων-όχι μόνο losers δηλαδή όπως ενδεχόμενα θα έλεγε κάποιος/κάποια.

Οπότε γλυκιά Νεράϊδα είναι αλήθεια, πολλοί άντρες έχουν την άποψη ότι σε πολλά φταίνε οι γυναίκες -αυτό είναι η αλήθεια.
Εγώ απλά ενημερώνω για να μην συζητάμε μακριά απο αυτό που λέμε:"κόσμος και κοινωνία"

Regards.


Λεπον...:)
Ας τα παρουμε ενα-ενα...
Γραφω:
Δεν πιστευω οτι εμεις προσπαθουμε να ισορροπησουμε μεταξυ της ισοτητας και της θηλυκης μας φυσης. Εμεις μια χαρα ισορροπια εχουμε. Αυτο που ισως γινεται ειναι οτι προσπαθουμε να δειξουμε στους αλλους οτι αυτο ισχυει.


Σορρυ,αλλα επειδη γυναικες μπορει να εχουν μεγαλωσει κατ αυτον τον τροπο που να μη χρειαζεται να ισορροπησουν μεταξυ της ισοτητας και της θηλυκης τους φυσης, σημαινει οτι εχουν αλλοθι για τα οποια λαθη τους?! Αυτο ειπα εγω?
Σαφως και ολοι κανουμε λαθη, αλλα δεν εχει σχεση με το φυλο στο οποιο ανηκουμε. Θεμα χαρακτηρα και προσωπικοτητας ειναι.
Αυτο προσπαθω να πω.

Σε παραπανω μηνυμα μου αναφερω πως οπως οι ανδρες εχουν παραπονα απο τις γυναικες, ετσι ακριβως εχουν και οι γυναικες απο τους ανδρες.
Ε, οσες και οσοι εχουν παραπονα, ας ψαξουν την αιτια στις επιλογες τους...
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευκολες οι διαπροσωπικες σχεσεις. Ας παρουμε επιτελους αποφαση οτι δεν ταιριαζουμε με ολον τον κοσμο.

π.σ :Ακομα λιγο μελι να σταξεις, θα νομιζω τι βλεπω εφιαλτη!:P Σε ειχα συνηθισει ψυχροτατο και αυτη σου η μεταστροφη με τρομαζει!:P


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Τι θέλουν οι γυναίκες σήμερα;

Μαλιστα.. :hmm:

Και οι γυναικες τι ειναι ακριβως; Ειναι μια μαζα, ενα κοπαδι; Ενα συνολο ανθρωπων που εχουν ακριβως τις ιδιες αναγκες;

Γιατι αμα ηταν ετσι αυτο το θεμα θα ειχε εξαντληθει το πολυ σε 30 μυνηματα.. ;)

Για να απαντησεις σε μια τετοια ερωτηση πρεπει να αφησεις σχεδον ολες τις ιδιαιτεροτητες της καθε γυναικας και να το πας συμφωνα με τα θεμελιωδη, ανθρωπινα χαρακτηριστικα της.

Τι θελει δηλαδη; Οτι και ο αντρας. Φαγητο, νερο και αγαπη..

Τι αλλο θα μπορουσε να θελει;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Τι θέλουν οι γυναίκες σήμερα;

Τέτοιες ερωτήσεις δεν τις κάνουμε ρε παιδιά. Tι θέλουν οι γυναίκες σήμερα...Long story...

Συγγνώμη αλλά δεν είναι η δεν θα έπρεπε να είναι long story αλλά short story and quick.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ηταν 2 απ'τα πιο συντομα "ωραια" μυνηματα σ'ενα θεμα που οι μεγαλες αναλυσεις δινουν και παιρνουν..

Το ξερουμε, λιγο-πολυ, απο παλια οτι η γυναικα κανει τη ζωη του αντρα δυσκολη..:P



























..αλλα και πιο ομορφη. :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Μακαρι να ξεραν!
Μακαρι να ξερα!!

- η κλασσική απάντηση, ναι. όμως δες και αυτό-


Ας μη γενικευουμε και κατηγοριουποιουμε τους ανθρωπους.
Οι γυναικες σημερα καλώς η κακως ειναι ανεξαρτητες και πατουν πολυ καλα στα ποδια τους.ναι!! δεν εχουν αναγκη κανεναν ουτε απο πισω τους ουτε απο μπρος τους!(αλλα πλαι τους) πως σου φαινεται αυτο?
σου αρεσει??
Αυτο ισως να τρομαξε, να μαζεψε τον αντρικο πληθυσμο. Το βασικο ειναι ο αντρας να μην φοβαται, να μαχεται ως τελους να διεκδικει κι ετσι θα κερδισει, παντα κερδιζει αυτος που μαχεται..

Η ζωή δεν είναι συνταγή σούπας που πάντα πετυχαίνει. Η ζωή είναι ένα αστείρευτο πηγάδι εκπλήξεων και εμπειριών. Είναι ταξίδι που ο άνθρωπος ξεκινάει πάντα με καθημερινό δελτίο καιρού. Αλλοι βγάζουν τους χάρτες και κανονίζουν την πορεία τους κι άλλοι πάνε με γκρουπάκια τυποποιημένα βάσει προσπέκτους.



Εσύ ψάχτηκες για να βρεις μέσα σου πoιός είσαι και ποιός θέλεις να είσαι? Ποιές είναι οι προσδοκίες οι δικές σου ? Ποιά είναι τα δικά σου θέλω? Που θέλεις να φτάσεις και που βάζεις τον πήχυ? Ψηλά? Χαμηλά? Κάπου στο κέντρο? Γιατί ο προορισμός κάθε ανθρώπου είναι μεγάλος . Ο δρόμος της ευτυχίας σίγουρα υπάρχει για όλους. Το μερίδιο σ αυτή περιμένει τον καθένα από μας και του ανήκει δικαιωματικά. Το θέμα είναι το γνωρίζει ο άνθρωπος αυτό? ή το πισωγυρίζει προσπαθώντας να κάνει τη ζωή κάποιου άλλου? Αυτό είναι το λάθος. Κοιτάμε τους άλλους. Οι άλλοι είναι οι άλλοι.

Και να σου πω το εξης για μενα και πιστευω για αρκετες γυναικες σημερα, γι αυτές που ψαχνονται και δε μιζεριαζουν, γι αυτές που αγαπουν τη ζωη και σεβονται τον αντρα,. συμπορευονται μαζι του, αγαπουν τα παντελονια του.(αν θες να εισαι με μια τετοια γυναικα)[FONT=&quot] :[/FONT]
Ο εντοπισμός και ο προσδιορισμός των πραγματικών μας θέλω εξαρτάται από το πόσο ψαγμένα άτομα είμαστε. Είναι θέμα γνώσης, κουλτούρας και πολιτισμού του καθενός από εμάς. Αλλά με τη βάση αυτή υπάρχει δυσκολία και το καταλαβαίνω μια και δεν είναι όλοι ψαγμένοι σήμερα.
Εσυ θα πρεπει να ξερεις μέσα σου τι θέλει η κάθε γυναίκα που βρίσκεται πλάι σου.
Νομίζεις οι γυναίκες είναι αινίγματα. Οχι πάντα. Κι αυτο το ξέρεις κι εσύ.
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ?!

Δεν υπαρχουν συνταγες, να το θυμασαι. Η κάθε γυναικα είναι ξεχωριστη και δε πρεπει να υπαρχει καμια μα καμια συγκριση!!!


προσωπικα δε θελω τιποτα απο τον αντρα φτιαχτο και θελω πολλα. πως γινεται αυτο?
ελα μου ντε. δεν μπορω να το προσδιορισω, δεν υπαρχει συνταγη.
υπαρχουν αντρες κι αντρες. αυτοι που εχουν εκ φυσεως αυτο που ζητω κι αντρες που δεν το χουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
Τέτοιες ερωτήσεις δεν τις κάνουμε ρε παιδιά. Tι θέλουν οι γυναίκες σήμερα...Long story...

Συγγνώμη αλλά δεν είναι η δεν θα έπρεπε να είναι long story αλλά short story and quick.


:worry:άμα βιάζεσαι πάρε ταξί :slourp:
Λοιπόν , το τι θέλει κάποιος είναι συνάρτηση πολλών :pfff:
1.τι ήθελε αρχικά
2.τι του είπαν ότι πρέπει να θέλει
3.τι βλέπει τους άλλους να θέλουνε
4.τι πρωτοπήρε
5.τι πήρε αφού αντέδρασε σε αυτό που του δώσανε αρχικά
6.τι πιστεύει ότι έφτασε να αξίζει
7.τι ανάγκες καλύφτηκαν γρήγορα και άφησαν άλλες πίσω
8.τι βλέπει ότι θέλουνε να θέλει οι άλλοι
9.τι αυτοεκτίμηση έχει
10.τι φοβάται ότι δεν θα το άντεχε αν το είχε και άρα πρέπει για λόγους πείσματος να το ζητήσει

Ακόμα και αν τα αναλύαμε όλα , δεν έχει σημασία . Όλοι τα ίδια θέλουμε , απλά τα <<βλέπουμε αλλού>> . Τέσσερις γυναίκες μπορεί να πούνε ότι θέλουνε ασφάλεια . Και η μία να εννοεί ότι θέλει τον άνδρα δυνατό και μυώδη , άλλη με πτυχίο και δουλευταρά για να βρει σίγουρα δουλειά , η άλλη να την αγκαλιάζει συνέχεια και η άλλη να έχει πιστωτική χωρίς ημερήσιο όριο . Μπορείτε να πείτε την πρώτη βιτζιόζα , την δεύτερη συνετή , την τρίτη ζουζουνιάρα και την τέταρτη ..άνα αλλά όλες θέλουνε ασφάλεια , έστω και αν την ερμηνεύουνε διαφορετικά . Το θέμα δεν είναι τι θέλουνε , αλλά πόσο καλά έχει φτιαχτεί με σωστή δοσολογία το κοκτέιλ αρχές-ωριμότητα-δίψα για σωρεία εντόνων συναισθημάτων-ένστικτο-αυτοεκτίμηση και χίλια δύο άλλα που αν είναι σωστά ανακατεμένα πάντα το ποτό θα έχει ωραία γεύση

Το τι θέλουνε οι γυναίκες συγκεκριμένα δεν μου κολλάει . Σίγουρα αλλάζουνε πιο γρήγορα διαθέσεις ακόμα και αν δεν αλλάξει τίποτα γύρω τους αλλά το ότι αλλάζουνε συνεχώς δεν σημαίνει ότι θέλουνε και τίποτα περίεργα-σπάνια πράγματα . Απλά είναι πιο ευφάνταστες στις γρήγορες ανατροπές . Επισυνάπτεται παλαιά στιχομυθία μου με κοπέλα (όχι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ξέρουνε τι θέλουνε , απλά οι άντρες λένε τόσο συχνά ότι δεν ξέρουνε τι θέλουνε οι γυναίκες που τους το κολλήσαμε:P)

she: με λίγα λόγια δεν ξέρω τι θέλω:eek:
me: και ποιος ξέρει ακριβώς τι θέλει , σιγά-σιγά θα το βρεις:worry:
she: έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα το βρω ποτέ:confused:
me: καλά όλοι το περνάνε αυτό
she: ναι αλλά εγώ έχω απελπιστεί:worry:
me: ένα-ένα , ξέρεις τουλάχιστον τι δεν θες ;
she: βλάκα , άμα το ξερα , θα ήξερα και τι ήθελα:cry_x:
me: όχι απαραίτητα γιατί μένουνε πολλές άλλες υποκατηγορίες : τι ίσως θες , τι δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα του (μπλα , μπλα , μπλα):redface:
she: καλά , ξέρω τι δεν θέλω (μετά από πολλή σκέψη) αλλά ξαφνικά νιώθω ότι από δω και πέρα δεν έχω ιδέα τι να ακολουθήσω
me: εε, δες τι έχεις κάνει μέχρι τώρα και βγάλε συμπεράσματα , όλοι έτσι κάνουνε
she: εγώ δεν είμαι <<όλοι>>

η συζήτηση συνεχίστηκε σε πιο άγριο ύφος :worry: Συμπέρασμα (τόσο καθολικής ισχύος όσο όσα διάβασα εδώ:P) οι γυναίκες θέλουνε να μην τις στοιβάζεις ποτέ σε κατηγορία (ακόμα και αν είναι η καλύτερη). Γι αυτό κλείστε το θέμα και πάμε να μιλήσουμε στο μαγειρική για στόκους . Με έχει πιάσει μια λιγούρα :closed:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimitral

Δραστήριο μέλος

Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα.
Συμπέρασμα (τόσο καθολικής ισχύος όσο όσα διάβασα εδώ:P) οι γυναίκες θέλουνε να μην τις στοιβάζεις ποτέ σε κατηγορία (ακόμα και αν είναι η καλύτερη). Γι αυτό κλείστε το θέμα και πάμε να μιλήσουμε στο μαγειρική για στόκους . Με έχει πιάσει μια λιγούρα :closed:


καταρχας τα συγχαρητηρια μου που το εχεις ψαξει και το εχεις αναλυσει.

εννοειται οτι καμια απο εμας δεν στοιβαζεται σε καμια γενικευμενη κατηγορια , ειναι ο,τι χειροτερο να αφησεις εστω και υπονοιες οτι μπορει να μοιαζουμε με καποιον-α αλλον-η. ειμαστε μοναδικες στο ειδος μας η καθε μια. εισαι σε παρα πολυ καλο δρομο εχω να σου πω.αν καταφερεις να μην αρνεισαι και την αγκαλια οποτε στο ζηταει μια γυναικα , οσο ακαταλληλη κι αν ειναι για εσενα η στιγμη , τοτε μοιαζεις με ιπποτη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
p.c: Χθές βράδυ έλαβα μια απάντηση απο άντρες απο ένα άλλο -κυρίως είναι αλήθεια - αντρικό site. Η απάντηση τους ήταν περισσότερο βρισιές παρά συζήτηση. Ο λόγος? Τόλμησα να υπερασπιστώ το αυτονόητο ότι δεν φταίνε μονάχα οι γυναίκες αλλά και οι άντρες σε κάποια πράγματα. Αυτοί μάλιστα πήγαν και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας μου διάφορα για τις γυναίκες που δεν θα ήθελα να πώ εδώ. Αρκετά σχολια ακούμε γενικά απο αντροπαρέες σχεδόν καθημερινά απο άντρες διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων-όχι μόνο losers δηλαδή όπως ενδεχόμενα θα έλεγε κάποιος/κάποια.

Οπότε γλυκιά Νεράϊδα είναι αλήθεια, πολλοί άντρες έχουν την άποψη ότι σε πολλά φταίνε οι γυναίκες -αυτό είναι η αλήθεια.

Οντως υπαρχουν πολλοι αντρες που εχουν την αποψη οτι σε πολλα φταινε οι γυναικες..(συνηθως αυτο συνοδευεται απο τη φραση ολες οι γυναικες ειναι ετσι..)

Και αντιστοιχα υπαρχουν πολλες γυναικες που πιστευουν οτι στα πιο πολλα φταινε οι αντρες..(συνηθως αυτο συνοδευεται απο τη φραση ολοι οι αντρες ειναι ετσι..)

Αυτες οι φρασεις συνηθως προερχονται ή απο ατομα που δεν εχουν ψαχτει μεσα τους,οποτε τα ριχνουν ολα στο αλλο φυλο ή απο προσφατα πληγωμενους απο το αλλο φυλο..

Για μενα ειτε ισχυει το ενα ειτε το αλλο δεν εχει νοημα να το λαβω υποψη..Το θεμα ειναι τι θελει ο καθε ανθρωπος..και οχι οι γυναικες ή οι αντρες..Ας ξεφυγουμε απο τις κοινωνικες νορμες τις οποιες μας επιβαλει το φυλο μας, ας ψαξουμε λιγο καλυτερα μεσα μας για το τι θελουμε και ας ελπισει ο καθενας να ειναι τυχερος στο συντροφο που θα βρει..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Και οι γυναικες τι ειναι ακριβως; Ειναι μια μαζα, ενα κοπαδι; Ενα συνολο ανθρωπων που εχουν ακριβως τις ιδιες αναγκες;
Δεν μας ενδιαφερουν ακριβως οι ιδιες αναγκες προφανως, αλλά οι κοινες..
Γιατι αμα ηταν ετσι αυτο το θεμα θα ειχε εξαντληθει το πολυ σε 30 μυνηματα.. ;)
Μπα.Δεν συζηταμε για τα χομπυ της καθεμιας ή για ιδιαιτεροτητες του χαρακτηρα, αλλά για βασικά κοινα στοιχεια στον τροπο που λειτουργει ο εγκεφαλος-ψυχη της γυναικας.

Για να απαντησεις σε μια τετοια ερωτηση πρεπει να αφησεις σχεδον ολες τις ιδιαιτεροτητες της καθε γυναικας και να το πας συμφωνα με τα θεμελιωδη, ανθρωπινα χαρακτηριστικα της. Τι θελει δηλαδη; Οτι και ο αντρας. Φαγητο, νερο και αγαπη..
Το πετυχες. Δλδ οτι και ενα γατακι, ενα σκυλακι, ενα ζωακι γενικοτερα.:eek: Αυτα που ονοματισες δεν ειναι θεμελιωδεις αναγκες της γυναικας. Ουτε καν του ανθρωπου σχετως φυλου. Ειναι ολων των ζωων.

Τι αλλο θα μπορουσε να θελει;
Τιποτα μωρε. Κι εγω της βαζω λιγο γαλα με ψωμακι το πρωι, το μεσημερι παιζουμε στο πατωμα με το μπαλακι, και το βραδυ την παω βολτα εξω !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Και οι δύο τρόποι σκέψης είναι εξίσου καλοί. Χρειαζόμαστε και τους δύο για να προχωρήσουμε. [...] Και εγώ - αυτό που αλήθεια νομίζω ότι κάνουμε είναι να οδεύουμε προς μια συνεταιριστική κοινωνία, μια κοινωνία όπου τα ταλέντα και των ανδρών και των γυναικών γίνονται κατανοητά και εκτιμούνται και αξιοποιούνται.
:clapup::clapup: μπραβο!μακαρι να ακουγα ολες τις γυναικες σημερα να εχουν τετοιες αποψεις...ανδρες ,γυναικες εχουν διαφορετικη λειτουργια και σκεψη..και μονο με τη συνεργασια θα εχουμε τη μεγιστη αποδοση..κανενα φυλο δεν μπορει να κανει τα παντα μονο του..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

atlas

Νεοφερμένος

Ο atlas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Τα πάντα όλα!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΗΤΣΑΚΙ

Νεοφερμένος

Η ΜΗΤΣΑΚΙ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
κατανόηση!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Το πετυχες. Δλδ οτι και ενα γατακι, ενα σκυλακι, ενα ζωακι γενικοτερα.:eek: Αυτα που ονοματισες δεν ειναι θεμελιωδεις αναγκες της γυναικας. Ουτε καν του ανθρωπου σχετως φυλου. Ειναι ολων των ζωων.
Τα ζωα δεν χρειαζονται αγαπη για να επιβιωσουν αγαπητε μου φιλε lorien, εκτος κι αν εχεις μπερδεψει τα ζωα με τους ανθρωπους και λυπαμαι πολυ αν συμβαινει αυτο.

Παντως πολυ διασκεδασα με τον τροπο που απαντησες στο μυνημα μου. Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Τα ζωα δεν χρειαζονται αγαπη για να επιβιωσουν αγαπητε μου φιλε lorien, εκτος κι αν εχεις μπερδεψει τα ζωα με τους ανθρωπους και λυπαμαι πολυ αν συμβαινει αυτο.
Πονηρουλη το "για να επιβιωσουν" το προσθεσες τωρα. Πριν μιλουσες γενικα για το τι αναγκες εχει μια γυναικα. Οχι αναγκες επιβιωσης. αμα το παμε ετσι, και ο ανθρωπος επιβιωνει χωρις αγαπη. ;)

Παντως πολυ διασκεδασα με τον τροπο που απαντησες στο μυνημα μου. Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.
Ηταν επειδη διασκεδασα και γω με το δικο σου βρε ! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Πονηρουλη το "για να επιβιωσουν" το προσθεσες τωρα. Πριν μιλουσες γενικα για το τι αναγκες εχει μια γυναικα. Οχι αναγκες επιβιωσης. αμα το παμε ετσι, και ο ανθρωπος επιβιωνει χωρις αγαπη. ;)
Ναι ε;

Ειδες πουθενα κανα γατι κρεμασμενο ή σκυλι που εχει τιναξει τα μυαλα του στον τοιχο;

Κατι συμαβαινει στο "ζωο" ανθρωπος οταν δεν παιρνει αγαπη..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Κατι ειπες τωρα. Δλδ στον πλανητη μας, μονο οσοι τιναξαν τα μυαλα τους στον αερα δεν παιρνουν αγαπη και ολοι οι υπολοιποι παιρνουν... (καταρχην ο ανθρωπος που κρεμιεται ή τιναζει τα μυαλα του στον αερα, μονο επειδη δεν πηρε αγαπη, προφανως και εχει κι αλλα προβληματα)..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Klaus

Διάσημο μέλος

Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2,810 μηνύματα.
Εμένα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
το θεμα δεν ειναι τι θελουν οι μεν ή οι δε. το θεμα ειναι να τα βρεις.. ολοι θελουμε πολλα πραγματα το ποιντ ειναι να βρεις... αν οχι ολα τα βασικα που θετει ο καθενας ως κριτηρια τουλαχιστον...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Για να τα βρεις , πρεπει να ξερεις και τι θελεις εσυ και τι θελει ο αλλος. Αρα ειναι κι αυτο μεσα στο θεμα νομιζω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Κατι ειπες τωρα. Δλδ στον πλανητη μας, μονο οσοι τιναξαν τα μυαλα τους στον αερα δεν παιρνουν αγαπη και ολοι οι υπολοιποι παιρνουν... (καταρχην ο ανθρωπος που κρεμιεται ή τιναζει τα μυαλα του στον αερα, μονο επειδη δεν πηρε αγαπη, προφανως και εχει κι αλλα προβληματα)..
Απλα εθεσα ενα παραδειγμα για να καταλαβεις οτι ο ανθρωπος κουβαλαει κατι παραπανω μεσα του που δεν εχουν τα ζωα, βρε εξυπνουλη. :redface: Γιατι εισαι..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top