Τί να κάνω με τη σχέση μου;

BrokenHeart

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
Δεν είμαι άτομο που επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων, όμως, το τελευταίο δίμηνο είμαι βυθισμένος σε σκέψεις, και θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας. Είμαι σε σχέση ενός χρόνου. Μέχρι τον 9το μήνα όλα κυλούσαν μια χαρά. Και οι 2 μαθητές της Β' λυκείου, σε διαφορετικά σχολεία, βλεπόμασταν τα σαββατοκύριακα και περνούσαμε μια χαρά. Ήμασταν ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Από τον 9το μήνα και έπειτα, όμως, αρχίσαμε να μαλώνουμε συχνά, για ανούσια πράγματα, υπήρχαν παρεξηγισμοί και άλλα πολλά. Και οι 2 μας, έχουμε αρχίσει προετοιμασία για τη γ' λυκείου. Εκείνη θέλει μια υψηλοβαθμη σχολή και για αυτό το λόγο έχει πολλές ώρες και πολύ διάβασμα. Από εκεί που στέλναμε καθημερινά πάνω απο 30 μηνύματα (~100 πολλές φορές) και μιλούσαμε αρκετή ώρα, τώρα, εξαιτίας του διαβασματος της, στέλνουμε το πολύ 10 (20 με βαριά καρδιά). Αποτέλεσμα: εγώ νιώθω ότι δεν την ξέρω πια, δεν ξέρω πως είναι, δεν ξέρω τί κάνει...

Δεν έχουμε την ευκαιρία να πηγαίνουμε στο ίδιο σχολείο και γι' αυτό το λόγο, η συχνή επικοινωνία μας ήταν ουσιαστικά αυτό που κρατούσε τη σχέση μας. Πλέον, βγαίνουμε λιγότερο, μιλάμε λιγότερο. Εκείνη λέει ότι με αγαπάει, με θέλει πολύ, και ότι κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κρατήσει η σχέση. Όμως εγώ νιώθω ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Να έλεγα ότι θα κάνω υπομονή έναν ακόμη χρόνο, μέχρι να τελειώσουμε το λύκειο; Έλα όμως που εκείνη θέλει να περάσει στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχουμε κάνει όνειρα για μας, όμως καθώς πλησιάζει ο καιρός, αρχίζω να προσγειώνομαι. Μου φαίνεται αδύνατο να αντέξω 1 + 5 (που θέλει η σχολή της) ακόμα χρόνια για να καταφέρουμε επιτέλους να είμαστε μαζί.

Απ' την άλλη εκείνη συνεχίζει να κάνει όνειρα ότι θα κρατήσουμε τη σχέση από απόσταση. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Κάνω σκέψεις να κόψω από τώρα. Ήδη μαλώνουμε συχνά γιατί της λέω συνεχώς ότι δεν κάνει τίποτα για να κρατήσει η σχέση. Δε θέλω να της κάνω κακό, οπότε σκέφτομαι να την χωρίσω πριν αρχίσει το σχολείο, για να καταφέρει να επανέλθει γρήγορα. Με αγαπάει πολύ, ξέρω ότι θα στεναχωρηθεί, αλλά θέλω να κάνω το καλύτερο και για τους 2 μας. Αυτή η σχέση, έτσι όπως τα φέρνει η ζωή, δύσκολα θα κρατήσει. Αλλά κάτι συνεχώς με εμποδίζει στο να την χωρίσω.. Δεν ξέρω... Φοβάμαι ότι θα πληγωθεί πάαααρα πολύ... Σκέφτομαι εκείνη... Πφ... Δεν ξέρω τί να κάνω.

Σχολίαστε όσοι θέλετε. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
Με αγαπάει πολύ,

εσυ ?:hmm:

ξέρω ότι θα στεναχωρηθεί
Φοβάμαι ότι θα πληγωθεί πάαααρα πολύ... Σκέφτομαι εκείνη..

εσυ ? δεν...:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gatouni8400

Δραστήριο μέλος

Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα.
Ακριβώς το ίδιο πράγμα θέλω να μάθω κι εγώ..εσύ δε θα στεναχωρηθείς που θα χωρίσετε??γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω,οτι το παίζεις πολυ άνετος!!Σκέψου εσύ τι θες.................
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Καταρχας, εσυ τι ακριβως αισθανεσαι για εκεινη?

Μηπως ολα αυτα, οτι θελεις να τη χωρισεις για το καλο εκεινης κ.ο.κ ειναι εγωισμοι, επειδη σου λειπει, επειδη μπορει να νομιζεις οτι τα συναισθηματα της για εσενα εχουν αλλαξει, αποδυναμωθει? Με λιγα λογια μηπως ολο αυτο θες να το κανεις για να προλαβεις το χωρισμο που εκεινη μπορει να νομιζεις οτι εχει σκοπο να ζητησει?

Αλλα τελικα, εσυ ποσο πολυ ή λιγο θελεις να συνεχισεις μαζι της? Εισαι ακομα ερωτευμενος?
Εαν καμαρι μου δεν εισαι πλεον, αστην τωρα που οπως ειπες ειναι νωρις, τουλαχιστον να μπορεσει να αφοσιωθει στο διαβασμα της, διοτι ειναι σε κρισιμο σημειο.

Εαν απο την αλλη στα συναισθηματα σου δεν εχει αλλαξει κατι κι ολες αυτες οι σκεψεις απορρεουν απο δικη σου ανασφαλεια, κατσε στα αυγα σου (κοινως) και μη χαλας κατι που μπορει να αξιζει...

Οπως και να εχει, ψαξε μεσα σου, δες τι ακριβως συμβαινει με εσενα και προσπαθησε μετα να το συζητησεις μαζι της, ωστε να καταληξετε καπου συντομα...Δεν υπαρχει λογος να αναλωνεστε σε κατι, εαν μεσα σας γνωριζετε καλα, οτι δεν ειναι αυτο που πραγματικα θελετε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Δηλαδή η ορθή λύση κατά την άποψη σου ποιά θα ήταν; Να αλλάξει όνειρα ζωής για μια σχέση που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρετε πόσο θα κρατήσει;
Γιατί δεν κοιτάτε απλά και οι 2 να περάσετε Αθήνα στην τελική;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Καλέ μου Broken Heart, από το μήνυμά σου κατάλαβα δύο πράγματα.. Αρχικά ότι εσύ είσαι ερωτευμένος με την κοπέλα και ότι είσαι στενοχωρημένος με την παρούσα κατάσταση και προσπαθείς να βρεις μία διέξοδο από όλο αυτό, κάτι για να σου εγγυηθεί πως η κατάσταση αυτή θα γίνει τώρα, αύριο, σε ένα χρόνο ή ..κάποια στιγμή τέλος πάντων, όπως ήταν παλιά.
Κι εδώ ακριβώς είναι που κάνεις το λάθος.. Γιατί το μυστικό είναι, αυτό- ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ τα ίδια, αλλά συνεχώς αλλάζουν. Οι καταστάσεις αλλάζουν, οι συνθήκες, οι άνθρωποι..:) Κι αυτή είναι και η μαγεία της σχέσης, διότι θα εξελίσσεστε σαν άτομα, σαν προσωπικότητες, θα κάνετε τα πράγματα που θέλετε μαζί ή χώρια, και όμως ..θα είστε μαζί.
Και αν και οι δύο θέλετε, θα βρείτε τρόπους να κάνετε τις αλλαγές αυτές να λειτουργήσουν προς όφελός σας, ακόμη κι αν ο ένας είναι στο Ρέθυμνο και ο άλλος στις Σέρρες! Γιατί σημασία έχει μόνο αυτό που σε ρώτησαν και πιο πάνω- το πώς νιώθεις εσύ και το πώς νιώθει εκείνη.. :)

Άφησε λοιπόν τα σενάρια καταστροφής για το τι θα συμβεί σε 1, 2, 5 χρόνια , και αναρωτήσου- θέλεις εσύ να είσαι με την κοπέλα; Όπως είναι τώρα τα πράγματα- κι αν έχεις αμφιβολίες για το αν θέλει εκείνη να είστε μαζί, ρώτησέ την, συζήτησε μαζί της το τι σε προβληματίζει και δες πώς βλέπει εκείνη να είστε από δω και περα, και μέχρι να τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος των Πανελληνίων.
Αν και οι δύο απαντήσεις προκύψουν θετικές.. προσαρμόζεστε στη νέα κατάσταση. Βρίσκεται κάποιες ώρες που θα σας βολεύουν και τους δύο για να μιλάτε και να βγαίνετε, και σέβεστε ο ένας το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις του άλλου.

Πάντως.. γενικά, μη φοβάσαι την αλλαγή- μπορεί να μας "ξεβολεύει", αλλά πολλές φορές είναι σωτήρια και απαραίτητη για να "ανασαίνει" λίγο η σχέση.. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Κατ'αρχην δεν σκεφτεσαι το μελλον μιας σχεσης μεσα σε 5 χρονια(:P) αλλα το πολυ σε 1 και αν.

Μην ανχωνεσαι να παρεις αποφασεις για το τωρα με το τι θα γινει σε 1 χρονο που θα ειστε μακρυα συν αλλες 1002 μεταβλητες τις οποιες δεν ξερεις.. Βασικα τιποτα δεν ξερεις. Μπορει και να περασετε στην ιδια πολη και να χωρισετε, ας πουμε. Ο καιρος θα δειξει αν θα ειστε μαζι για 5,10,15 χρονια ή και κανενα ακομη, δεν ειναι ενα πραγμα που το κανονιζεις και ερχεται..

Εγω λεω να παρεις αποφαση για το τωρα με γνωμονα το πολυ 2-3 μηνες μπροστα κι αν αυτο που βλεπεις δεν σε ικανοποιει σταματησε το. Αλλα πριν το σταματησεις να καθησεις και να μιλησεις μαζι της για οτι σε ανησυχει για την σχεση σας. Και αφου εχουν ψυχρανθει και τα πραγματα τωρα τελευταια οπως λες, θα ειναι και πιο ευκολο να γινει ο χωρισμος..

Εχετε και ολη τη ζωη σας, μπροστα σας. Μην το ξεχνατε..;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BrokenHeart

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
Με προσέγγισε αρκετά η kalypso. Όντως, την θέλω και την αγαπάω. Εξάλλου πέρυσι το καλοκαίρι, εγώ ήμουν εκείνος που έκανε τα πάντα για να της δείξω τί άξιζω, και να προσπαθήσουμε να κάνουμε σχέση (γιατί την είχα δει τυχαία όταν δίναμε ένα δίπλωμα αγγλικών). Ξεκίνησα από το πουθενά, δεν είχαμε ούτε έναν κοινό φίλο, δεν ήξερα καν το όνομα της. Απλά μου έκανε αυτό το κλικ με τον τρόπο που με κοιτούσε. Το πάλευα 2 μήνες, και ξέρετε τώρα τί μου λέει; Γιατί δεν ήρθα πιο νωρίς στη ζωή της! Οπότε δεν δέχομαι τέτοιου είδους ερωτήματα, χεχε :redface: Εννοείται ότι την θέλω και την αγαπάω πολύ.

Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι αδύναμος, ανασφαλής... Είναι η πρώτη μου σοβαρή σχέση, και όλα αυτά τα ξαφνικά συναισθήματα, το ότι την ένιωθα τόσο κοντά μου, ότι την ήθελα τόσο, με έκαναν να νιώθω ότι εξαρτιόμαστε ο ένας από τον άλλο, ότι είναι ο ένας για τον άλλο. Και τώρα έτσι όπως βλέπω να συμβαίνουν τα πράγματα, φοβάμαι να αντιμετωπίσω το (πιθανό) μέλλον και ψάχνω διάφορους διεξόδους. Δεν ξέρω αν με πιάνεται...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Klaus

Διάσημο μέλος

Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2,810 μηνύματα.
Ότι αξίζει δεν χάνεται.Και ότι χάνεται πάει να πει ότι δεν άξιζε.Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές, κάποιες φορές πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου κάποιες φορές να σκέφτεσαι και για άλλα άτομα.Αν νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις την κατάσταση προσπάθησε το αν σε χαλάει σπάστο όσο είναι νωρίς.Έχεις εξετάσεις μπροστά σου και όσο αν σου ακουστεί σκληρό μακριά από αγάπες και συναισθήματα δουλεύεις σκληρότερα και ορθολογικότερα.
Όσο για τη σχέση εξ αποστάσεως είναι όνειρα θερινής νυκτός για το 95% των περιπτώσεων...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Με προσέγγισε αρκετά η kalypso. Όντως, την θέλω και την αγαπάω. Εξάλλου πέρυσι το καλοκαίρι, εγώ ήμουν εκείνος που έκανε τα πάντα για να της δείξω τί άξιζω, και να προσπαθήσουμε να κάνουμε σχέση (γιατί την είχα δει τυχαία όταν δίναμε ένα δίπλωμα αγγλικών). Ξεκίνησα από το πουθενά, δεν είχαμε ούτε έναν κοινό φίλο, δεν ήξερα καν το όνομα της. Απλά μου έκανε αυτό το κλικ με τον τρόπο που με κοιτούσε. Το πάλευα 2 μήνες, και ξέρετε τώρα τί μου λέει; Γιατί δεν ήρθα πιο νωρίς στη ζωή της! Οπότε δεν δέχομαι τέτοιου είδους ερωτήματα, χεχε :redface: Εννοείται ότι την θέλω και την αγαπάω πολύ.

Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι αδύναμος, ανασφαλής... Είναι η πρώτη μου σοβαρή σχέση, και όλα αυτά τα ξαφνικά συναισθήματα, το ότι την ένιωθα τόσο κοντά μου, ότι την ήθελα τόσο, με έκαναν να νιώθω ότι εξαρτιόμαστε ο ένας από τον άλλο, ότι είναι ο ένας για τον άλλο. Και τώρα έτσι όπως βλέπω να συμβαίνουν τα πράγματα, φοβάμαι να αντιμετωπίσω το (πιθανό) μέλλον και ψάχνω διάφορους διεξόδους. Δεν ξέρω αν με πιάνεται...

Αφησε το χρονο να κανει τη δουλεια του...Ειναι αμιληκτος, αλλα αληθινος.
Ο,τι αξιζει στο χρονο φαινεται.
Εφοσον υπαρχουν ολα αυτα τα συναισθηματα κι απο τις δυο πλευρες, φροντιστε να περνατε οσο γινεται πιο ομορφα...Μη χαλασεις απο μονος σου κατι, που ποτε δεν ξερεις που μπορει να καταληξει...
Υπαρχουν σχεσεις που ξεκινησαν με αποσταση, σε τοσο μικρες ηλικιες και στο τελος κατεληξαν τα ατομα αυτα να κανουν μεχρι και οικογενεια μετα απο αρκετα/πολλα χρονια σχεσης που ξεκινησε οπως και η δικης σας...
Ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερει η ζωη...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pietr

Νεοφερμένος

Ο Epic fail guy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Η γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να κάνεις κάτι αυτήν την χρονική περίοδο. Αλλά αν σε 2-3 περίπου μήνες η κατάσταση είναι η ίδια, τότε θα πρέπει να το σκεφτείς, δηλαδή τότε θα πρέπει να μιλήσετε για αυτό το θέμα. Είναι απο τις φόρες που λέμε πως συγκρούεται το μυαλό με την καρδία. Δύσκολη μάχη ;)

Aν δεν καταλήξετε σε ενα σύμπερασμα όταν και άμα μιλήσετε για αυτό το θέμα, τότε απλά απόλαυσε τις στιγμές που είσαι μαζί της. Έχετε σχεδόν έναν χρόνο μπροστά σας. Αν και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, όταν είσαι μαζί της να σκέφτεσαι μόνο αυτήν και όχι αν θα φύγει ή οχι.(εννοείται πως αυτό είναι ένα πρόβλημα, και όπως είπα λίγο πιο πάνω θα πρέπει να το συζητήσετε ξανά αυτό το θέμα. μέχρι τον Μάη-Ιούνη όμως έχετε πολύ καιρο μπροστα σας). Ζήσε τη στιγμή, που λένε.:)

Πάντως οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο (ξέρεις και την περίπτωση μου, αν και λίγο διαφορετική ). Αν υπάρχει αγάπη - που υπάρχει στην περίπτωση σου - όλα γίνονται. Αλλά και πάλι είναι δύσκολο.

Είμαι τελείως άπειρος σε θέματα σχέσεων οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να λάβεις υπόψην την γνώμη μου. :P Καλή τύχη πάντως. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Εγω ειμαι της αποψης να μιλισεις μαζι της τωρα για αυτο το θεμα, και αν δεις οτι δεν παει να χωρισετε οσο ειναι νωρις, γιατι σε 2-3 μηνες, ηδη θα κοντευουν χριστουγεννα, και δεν θα ειναι καιρος για χωρισμους, να συνελθετε και τετια... Ουτε βεβαια για να εισται σε μια σχεση που θα σας κανει δυστιχισμενους και θα σας κουραζει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Klaus

Διάσημο μέλος

Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2,810 μηνύματα.
Αφησε το χρονο να κανει τη δουλεια του...Ειναι αμιληκτος, αλλα αληθινος.
Ο,τι αξιζει στο χρονο φαινεται.
Εφοσον υπαρχουν ολα αυτα τα συναισθηματα κι απο τις δυο πλευρες, φροντιστε να περνατε οσο γινεται πιο ομορφα...Μη χαλασεις απο μονος σου κατι, που ποτε δεν ξερεις που μπορει να καταληξει...
Υπαρχουν σχεσεις που ξεκινησαν με αποσταση, σε τοσο μικρες ηλικιες και στο τελος κατεληξαν τα ατομα αυτα να κανουν μεχρι και οικογενεια μετα απο αρκετα/πολλα χρονια σχεσης που ξεκινησε οπως και η δικης σας...
Ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερει η ζωη...

πολύ ρομαντική η σκέψη σου αλλά δεν έχει χρόνο για κάψιμο.

Έχει να ζυγήσει το μέλλον του επαγγελματικά και μία αμφίβολλη σχέση.Το πρώτο θα τον συνοδεύει σίγουρα για όλη του τη ζωή αποδίδοντας στο μέγιστο.Το δεύτερο όμως μπορείς να το διαβεβαιώσεις?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
πολύ ρομαντική η σκέψη σου αλλά δεν έχει χρόνο για κάψιμο.

Έχει να ζυγήσει το μέλλον του επαγγελματικά και μία αμφίβολλη σχέση.Το πρώτο θα τον συνοδεύει σίγουρα για όλη του τη ζωή αποδίδοντας στο μέγιστο.Το δεύτερο όμως μπορείς να το διαβεβαιώσεις?

Μα ποιος σου ειπε οτι θα αποφασισει για το επαγγελματικο του μελλον βασει της σχεσης που εχει?
Σαφως και σε αυτην την ηλικια ειναι στην κορυφη των προτεραιοτητων του.
Εαν θελεις ομως, μπορεις να συνδυασεις και τα δυο. Τροποι υπαρχουν Νικολα, οταν υπαρχει διαθεση. Παντα.

Δεν του ειπε κανεις να παραμεινει σε μια σχεση ενω δεν περναει καλα, οπως και εαν εννοειται αυτο.
Ο νεαρος εξεφρασε ανησυχιες για το μελλον της σχεσης, δεδομενου οτι εχουν πολλα χρονια ακομα μπροστα τους, διοτι προφανως τον ανησυχει το γεγονος οτι εχουν ηδη δεθει τοσο πολυ.
Οταν κανεις ειναι ερωτευμενος, κανει ονειρα για κοινο μελλον και η υπερβολη ειναι συχνα εκδηλη λογω των εντονων αυτων συναισθηματων και ιδιαιτερα σε ατομα αυτης της ηλικιας. Δε μου φανταζει καθολου περιεργο...

Ναι οκ, ας επικοινωνησει στην κοπελα τις ανησυχιες του αυτες, αλλα εαν εχουν κατι ομορφο, δεν υπαρχει λογος να το καταστρεψουν "σημερα", επειδη μελλοντικα μπορει να μην αντεξουν στο χρονο. Δεν υπαρχει σχεη με εγγυημενη εκβαση.
Εαν ειναι καλα με την κοπελα, ας δωσει χρονο στη σχεση τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top