Sony PSP

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Έρχονται τα... minis!
Όχι, όχι εκείνα. Για το PSP, αλλά.. το ίδιο "της μόδας"!


Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις που προέκυψαν στην έκθεση GamesCom σχετικά με το PGPgo ήταν αυτή που κατέδειξε το πόσο έχει αλλάξει η αγορά της ψυχαγωγίας εν κινήσει από την κυκλοφορία του αρχικού PSP το 2004 και πόσο σημαντικό είναι για τη Sony να προσαρμόσει τη στρατηγική της στα νέα δεδομένα. Έστω κι αν χρειάστηκε η επιτυχία μιας άλλης εταιρείας για να κάνει το σχετικό βήμα αποφασιστικά. Η άλλη εταιρεία είναι η Apple, φυσικά, της οποίας η τεράστια επιτυχία με το App Store για τα iPod Touch και iPhone φανέρωσε πέρα από κάθε αμφιβολία πόσο αρέσει στο κοινό να ασχολείται με απλά, μικρά, φθηνά προγραμματάκια και games, αφιερώνοντας συχνά σ' αυτά πιο πολύ χρόνο απ' ότι στις "κανονικές" παραγωγές. Ταιριαστά λοιπόν η αντίστοιχη πρόταση της Sony στα apps της Apple λέγεται... minis!

Τα minis είναι games των οποίων το μέγεθος δεν θα ξεπερνά τα 100 ΜΒ - ώστε να μπορούν να αγοραστούν και να εγκατασταθούν γρήγορα και "επιτόπου" σε ένα PSP οπουδήποτε κι αν βρίσκεται αυτό - και των οποίων ο προσανατολισμός είναι ακριβώς αυτό: γρήγορη, απλή στην παρουσίαση και στο gameplay διασκέδαση, στην οποία δεν θα πρέπει να αφιερώσει κανείς... ώρες ολόκληρες για να απολαύσει. Τέτοια games είναι π.χ. τα arcade (αντανακλαστικών) ή τα puzzle (λογικής), τα οποία μπορούν να παιχθούν σε πεντάλεπτα ή δεκάλεπτα ως... σνακ για να απασχολήσουν τον παίκτη ακριβώς όσο αυτός επιθυμεί εκείνη τη στιγμή. Τα minis θα έχουν δικό τους τμήμα στο PlayStation Store και την 1η Οκτωβρίου, όταν δηλαδή θα κυκλοφορήσει το PSPgo, δεκαπέντε από αυτά θα είναι διαθέσιμα προς αγορά σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί (αλλά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλή). Η Sony στοχεύει σε μία βιβλιοθήκη 50 τέτοιων τίτλων μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η όλη συλλογιστική είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όχι μόνο για το καταναλωτικό κοινό, αλλά και για τους δημιουργούς video games. Τα minis τούς δίνουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν τις ιδέες τους για πρωτότυπους, διαφορετικούς τίτλους χωρίς υψηλά κόστη - κάτι που έχει καταβάλλει προσπάθεια να υποβοηθήσει και η Sony απλοποιώντας τις σχετικές διαδικασίες υποβολής, έγκρισης, διάθεσης στο PlayStation Store κλπ. Είναι προς το συμφέρον και της ιαπωνικής εταιρείας, άλλωστε, και ποικιλία τίτλων και ιδεών να προσφέρει, και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. Για την ώρα η Sony επιμένει ότι τα minis θα είναι μόνο games, δεν θα πάρουν δηλαδή και τη μορφή μικρών εφαρμογών α λα App Store, αλλά υποθέτουμε ότι με αρκετή... "πίεση" από τους χρήστες των PSP, δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουν. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για εξέλιξη τόσο σημαντική, όσο και συναρπαστική στις προοπτικές που μπορεί να επιφυλάσσει. Για να δούμε!

Κώστας Φάρκωνας

athinorama.gr
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
PSP GO: ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Όπως η στήλη έχει αναφέρει και στο παρελθόν, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ασυνήθιστα μεγάλο τμήμα της παρουσίασης της Sony στην Ε3 2009 κατέλαβε φέτος το PlayStation Portable. Το φορητό σύστημα της ιαπωνικής εταιρείας έχει φτάσει σε ένα κομβικό σημείο στην πορεία του: είτε θα αρχίσει να διεισδύει στην ευρύτερη αγορά για να καλύψει το χάσμα των υπερδιπλάσιων πωλήσεων του Nintendo DS, είτε θα αρχίσει να φυτοζωεί και να φθείρεται ανεπιστρεπτί ως φορμά. Το οικονομικό έτος της Sony που διανύουμε (έως το Μάρτη του 2010 δηλαδή) θα κρίνει πολλά σε αυτό το πλαίσιο, γι' αυτό και οι ανακοινώσεις σχετικά με το φορητό PlayStation ήταν πολλές κι ενδιαφέρουσες. Η πιο μεγάλη, φυσικά, ήταν αυτή για το PSP Go, για το οποίο οι προπαραγγελίες στην Ευρώπη έχουν ήδη ξεκινήσει, μετρώντας το χρόνο αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία του την 1η Οκτωβρίου. Από την Ε3 μέχρι πρόσφατα έχουν έλθει, δε, στο προσκήνιο αρκετά νέα στοιχεία για το καινούργιο PSP, που σαφώς αξίζουν αναφοράς.

To PSP Go έχει μικρότερη οθόνη (διαγωνίου 3.8 ιντσών), η οποία καταλαμβάνει όλη την πρόσοψη της συσκευής: για να χρησιμοποιηθούν τα πλήκτρα χειρισμού, τα οποία είναι παρόμοια με του υπάρχοντος PSP, η οθόνη μετακινείται προς τα πάνω, όπως στα "slider" κινητά τηλέφωνα. To νέο μοντέλο ενσωματώνει 16 GB αποθηκευτικής μνήμης (την οποία θα μπορεί να επεκτείνει μέσω Memory Stick Micro), είναι κατά 40% ελαφρύτερο από το PSP-3000, προφανώς στερείται του πολυσυζητημένου UMD drive και φέρει δέκτη Bluetooth για επικοινωνία με άλλες, ανάλογα εξοπλισμένες συσκευές. Απουσιάζει ωστόσο η θύρα USB στο πάνω μέρος του PSP Go, εκεί όπου βρισκόταν δηλαδή στα παρελθόντα μοντέλα, κάτι που έχει ως συνέπεια την ασυμβατότητά του με όλα τα παρόντα περιφερειακά του PSP που αξιοποιούν τη θύρα αυτή (κάμερα, GPS κλπ). Η ιαπωνική εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις των περιφερειακών αυτών, συμβατές με PSP Go.

Ένα θέμα τίθεται όσον αφορά στην τιμή πώλησης του καινούργιου PSP. Αυτή έχει οριστεί στα 249 ευρώ, κάτι μάλλον παράτολμο εκ μέρους της Sony αν σκεφτεί κανείς ότι το νέο μοντέλο θα είναι... φθηνότερο στην κατασκευή από το PSP-3000 (που κοστίζει 169 ευρώ). Η ιαπωνική εταιρεία σωστά θα κρατήσει και τα δύο μοντέλα στην αγορά παράλληλα, καθώς τα games για το PSP Go θα μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς μόνο (και απευθείας) από το PlayStation Store και δεν είναι το σύνολο των καταναλωτών ακόμη... "ψυχολογικά έτοιμο" για να ψωνίζει το ψυχαγωγικό περιεχόμενο της αρεσκείας του αμιγώς Δικτυακά. Η Sony έχει πάντως την πρόθεση να καλύψει όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους ένα PSP και θέλουν να "αναβαθμιστούν" σε PSP Go χωρίς να χάσουν την δυνατότητα να παίζουν τα games που έχουν αγοράσει σε UMD. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν οι gamers θα στέλνουν π.χ. το serial number των games τους και η Sony θα τους προσφέρει δωρεάν τις αντίστοιχες Δικτυακές εκδόσεις των τίτλων ή αν η ιαπωνική εταιρεία θα διαθέσει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο οι ίδιοι οι gamers θα μπορούν να "περάσουν" τα games από UMD στο PC τους και από εκεί σε μορφή αρχείου στο PSP Go, και οι δύο επιλογές πάντως μελετώνται.

Μπορεί η υψηλή τιμή πώλησης του νέου PSP να μην κριθεί απ' όλους ως θεμιτή επιλογή εκ μέρους της Sony, κάτι τέτοιο σαφώς όμως δεν μπορεί να πει κανείς για την κίνησή της να κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα το Gran Turismo για το φορητό της σύστημα: ο σχεδόν... μυθικός μέχρι σήμερα τίτλος θα κυκλοφορήσει επίσης την 1η Οκτώβρη και θα προσφέρει περισσότερα από 800 αυτοκίνητα, 35 διαφορετικές αγωνιστικές πίστες και λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για το PSP. Είναι φυσικά αποκλειστικός, όπως αποκλειστικό είναι και το Metal Gear Solid Peace Walker, πλήρες και αυτόνομο κεφάλαιο στη σειρά των MGS. 'Αλλοι αποκλειστικοί τίτλοι για το PSP "καθ' οδόν" περιλαμβάνουν τα LittleBigPlanet, MotorStorm και Jak &Daxter The Lost Frontier, αλλά και το Assassin's Creed Bloodlines της Ubisoft κι ένα νέο Resident Evil από την Capcom.

Έγιναν κι άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για το PSP ως φορμά συνολικά. Η Sony, υπό την πίεση της επιτυχίας του iPhone και του App Store, μείωσε θεαματικά το κόστος απόκτησης του development kit που επιτρέπει τη δημιουργία games για το PlayStation Portable, στα 1200 ευρώ - οι διαδικασίες έγκρισης και έκδοσης των games αυτών από τη Sony παραμένουν περισσότερο περίπλοκες, είναι όμως άκρως θετική κίνηση συνολικά. Ανακοινώθηκε επίσης η συνεργασία με μία ευρεία γκάμα παρόχων περιεχομένου για την διάθεση μέσω του PlayStation Store ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων για το PSP. Παραδόξως η Sony δεν ανακοίνωσε αντίστοιχα σχέδια και για την εμπορική διάθεση μουσικής μέσα από το PlayStation Network, τομέας στον οποίο έχει ισχυρή παρουσία μέσω των δικών της δισκογραφικών - ίσως σχεδιάζεται ένα ενιαίο portal γι' αυτό το σκοπό, στο οποίο δεν θα έχει πρόσβαση μόνο το PSP, αλλά και κινητά, το PS3 και τα PC. Δεν χωρά, πάντως, αμφιβολία στο γεγονός ότι με το PSP Go όχι μόνο το φορητό PlayStation αλλά και η ίδια η Sony Computer Entertainment μπαίνει σε νέα, Πολύ περισσότερο Δικτυοστρεφή, τροχιά. Απομένει να δούμε πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που ανοίγονται στο νέο περιβάλλον διανομής ψηφιακού περιεχομένου, όπου οι παίκτες είναι ήδη ουκ ολίγοι και με μικρό ή μεγαλύτερο προβάδισμα. Με άλλα λόγια... και για άλλη μια φορά... ίδωμεν.

Κώστας Φάρκωνας
athinorama.gr





 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Έφτασε στην Ελλάδα το psp go στη τιμή των 249 ευρώ.
κλικ
κλικ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
PSP και gran turismo
Συντάκτης: Γιώργος Τσακίρογλου

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την ώρα που η Polyphony Digital υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει στους κατόχους του PlayStation Portable τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τη σειρά Gran Turismo. Από τότε μέχρι και σήμερα, η εταιρία απέφευγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για την καθυστέρηση στην κυκλοφορία του τίτλου, αν και επιτέλους αποφάσισε να μην παίξει άλλο με την υπομονή των παικτών. Η έλευση του συγκεκριμένου racer αναμένεται να δώσει μια σαφέστατη ώθηση στις πωλήσεις του PSP, αν και αυτό που σίγουρα θα περιμένουν να μάθουν οι οπαδοί της σειράς είναι κατά πόσο μια τέτοια μεταφορά είναι εφικτή. Και πιστέψτε μας, η απάντηση δεν είναι και τόσο απλή.

Καταρχάς, ακόμα και σαν ιδέα φαντάζει αρκετά δύσκολο ένας τίτλος του μεγέθους του Gran Turismo, να μπορέσει να χωρέσει μέσα στα πλαίσια αλλά και στους περιορισμούς που θέτει μια φορητή κονσόλα. Βέβαια, το PSP έχει στενές σχέσεις συγγενείας με το PlayStation 2, αλλά και πάλι η κατάσταση δεν είναι και τόσο απλή. Το τελικό προϊόν που παραλάβαμε για τη δοκιμή μας, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Kazunori Yamauchi έχει παραδώσει για ακόμα μια φορά μια κορυφαία ποιοτικά δημιουργία, που θα αποτελέσει και μέσο σύγκρισης για όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους μνηστήρες της κατηγορίας των racing games.



Το Gran Turismo για το PSP είναι ένας γνήσιος απόγονος της σειράς και κατά επέκταση φέρει μαζί του και όλες τις "παιδικές ασθένειες", στις οποίες πάλι η ομάδα ανάπτυξης φαίνεται να έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη της. Από την άλλη, όλη η μαγεία της ρεαλιστικής οδήγησης έχει μεταφερθεί σχεδόν αυτούσια, σε μια δημιουργία που πρωτίστως θα εντυπωσιάσει με τον τεράστιο όγκο δεδομένων και στη συνέχεια με το προσεγμένο και εθιστικό gameplay. Κατόπιν της αρκετά όμορφης εισαγωγής, οι παίκτες θα βρεθούν στο κεντρικό μενού του τίτλου, το οποίο σε επίπεδο σχεδιασμού θυμίζει αισθητά το αντίστοιχο του Gran Turismo 5 Prologue.

Η εμφάνιση γενικότερα είναι απλή και λειτουργική, με όμορφα σχεδιασμένα εικονίδια, που συνοδεύονται από ένα ήρεμο μουσικό μοτίβο. Για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα διπλώματα, τα οποία ονομάζονται "driving challenges". Η πρόκληση έχει μια λογική κλιμάκωση, αν και οι φίλοι της σειράς δεν γίνεται να μην παρατηρήσουν ότι τα περισσότερα από αυτά έχουν μεταφερθεί ολοκληρωτικά από το τέταρτο μέρος.

Και όχι μόνο αυτά. Αυτό που αξίζει να ειπωθεί είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια "ελαφρύτερη" εκδοχή του Gran Turismo 4. Ήταν αναμενόμενο ο Yamauchi να κινηθεί προς αυτή την πορεία, έχοντας κατά νου τη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στο τέταρτο και στο πέμπτο μέρος, προσφέροντας επιλογές που αναμένονται να εμφανιστούν στο νέο επεισόδιο για το PlayStation 3. Το ευχάριστο με τα driving challenges είναι ότι, πέρα από το γεγονός πως με τη χρήση τους οι παίκτες θα εξοικοιωθούν με το μοντέλο φυσικής του τίτλου, θα αποκτήσουν και ένα αξιοσέβαστο ποσό από credits, που με τη σειρά του θα δαπανηθεί για την αγορά κάποιου αυτοκινήτου.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια: τα αυτοκίνητα
Και έτσι φτάνουμε στο πλέον εντυπωσιακό στοιχείο του Gran Turismo για το PlayStation Portable, το οποίο δεν είναι άλλο από την ατελείωτη λίστα με τα οχήματα. Η Polyphony Digital τηρεί τις υποσχέσεις της και είναι σε θέση να προσφέρει 800 αυτοκίνητα, προερχόμενα από γνωστούς κατασκευαστές ανά τον κόσμο. Και τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ. Γενικότερα οι αντιπρόσωποι θα προβαίνουν συνεχώς σε προσφορές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι δεν θα είναι κάθε μέρα διαθέσιμοι.

Ο τίτλος χρησιμοποιεί ένα ημερολόγιο, το οποίο πέρα από την καταγραφή της προόδου, θα παρουσιάζει ολοένα και περισσότερους dealers. Αν ο παίκτης δείχνει μια προτίμηση προς μια εταιρία και αψηφά κάποια άλλη, αν στο μέλλον αλλάξει γνώμη, τότε θα πρέπει να κάνει πραγματικά υπομονή μέχρι να βρει ξανά μπροστά του κάποιο αυτοκίνητο που στο παρελθόν περιφρόνησε. Την πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με τον τίτλο, αυτά ήταν ψιλά γράμματα, γιατί απλά ανυπομονούσαμε να βρεθούμε στην πίστα.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες και επιλέγοντας το Time Attack mode, ο αγώνας ενάντια στον χρόνο ξεκίνησε και τα πρώτα συμπεράσματα ήταν τα καλύτερα. Σαν μια γνήσια δημιουργία που φέρει το όνομα Gran Turismo, η αίσθηση της οδήγησης είναι μοναδική, οι ταχύτητες βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, ενώ και τα γραφικά δείχνουν εξωπραγματικά -για τα δεδομένα του PSP. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες. Δυστυχώς, όμως, στην πορεία κάτι άλλαξε.

Η αλήθεια είναι ότι από περιέργεια και μόνο δαπανήσαμε αρκετά λεπτά χαζεύοντας τη λίστα με τα αυτοκίνητα. Από απλά οχήματα καθημερινής χρήσης, μέχρι και δημιουργίες υψηλών επιδόσεων, ο τίτλος πραγματικά εντυπωσιάζει, αφού πρακτικά προσφέρει τα πάντα. Ολοκληρώνοντας τα driving challenges και αγοράζοντας τελικά μια αρκετά γρήγορη πρόταση γνωστής εταιρίας από την γειτονική μας χώρα, επιστρέψαμε στην οθόνη επιλογής αγώνων. Και δυστυχώς στο σημείο αυτό επέρχεται η μεγαλύτερη απογοήτευση.

Κλικ



Προσωπικά το περιμένω.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Kαι η συνέχεια του review:

Και η γκρίνια ξεκινάει: ελάχιστα modes
Για κάποιο μυστήριο λόγο απουσιάζει κάποιο world tour ή career mode ή για να είμαστε πιο ακριβείς, απουσιάζει παντελώς η επιλογή κάποιου είδους πρωταθλήματος. Οι χρήστες το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να επιλέξουν αυτοκίνητο, διαδρομή και να ξεκινήσουν έναν απλό αγώνα. Οι φίλοι της σειράς που έχουν συνηθίσει σε αναμετρήσεις με οχήματα της ίδιας χώρας προέλευσης, με κριτήριο την ιπποδύναμη ή την κατηγορία στην οποία ανήκει στο αυτοκίνητό τους, είναι σίγουρο πως θα δυσαρεστηθούν από την συγκεκριμένη επιλογή της Polyphony Digital. Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο για έναν τίτλο που προσφέρει 800 αυτοκίνητα και 45 διαδρομές, δυστυχώς τίθεται προς αμφισβήτηση το θέμα της ποικιλίας.

Το Gran Turismo τείνει περισσότερο προς τον τομέα του εντυπωσιασμού και όχι της ουσίας. Βέβαια μπορεί να ισχυριστεί ο καθένας ότι η συγκεκριμένη επιλογή της εταιρίας έγινε καθαρά λόγω περιορισμών σε ό,τι αφορά τη χωρητικότητα του UMD. Από την άλλη, όμως, και σκεπτόμενοι πάντοτε με βάση τη λογική, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αναμφίβολα ο καθένας θα ζητούσε λιγότερα αυτοκίνητα και περισσότερα racing modes.

Τουλάχιστον οι παίκτες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην πλαγιολίσθηση μέσω του Drifting mode, ενώ οι διαδρομές στα χιόνια για ακόμα μία φορά θα παίξουν με τα νεύρα μας. Και δυστυχώς, οι περικοπές έχουν και συνέχεια. Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να βελτιωθούν σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις τους, αν και λόγω της φορητής φύσης του τίτλου αυτό τελικά ίσως κα να μην ενοχλήσει ιδιαίτερα.

Ένας ονειρικός οπτικός τομέας
Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται κάπως αποκαρδιωτικά για τους υποψηφίους αγοραστές και ίσως να στενοχωρήσουν τους κατόχους PSP, αλλά το Gran Turismo έχει αρκετούς άσους κρυμμένους στο μανίκι του. Στην κορυφή όλων βρίσκεται ο οπτικός τομέας, για τον οποίο τα λόγια περιττεύουν. Ειδικά η εικόνα των αυτοκινήτων στα κοντινά πλάνα είναι το λιγότερο εντυπωσιακή, με λεπτομέρειες στις οποίες δεν μας έχει συνηθίσει η φορητή κονσόλα της Sony. Παράλληλα, οι ταχύτητες βρίσκονται πραγματικά σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ και ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης βρίσκεται συνεχώς στα 60 frames ανά δευτερόλεπτο.

Αλλά για να μπορέσει να επιτευχθεί ένα τέτοιο επίπεδο ποιότητας, η ομάδα ανάπτυξης αναγκάστηκε να προβεί σε ορισμένες σημαντικές περικοπές, οι οποίες όμως δεν ενοχλούν ιδιαίτερα. Συνολικά σε κάθε πίστα θα εμφανίζονται μόνο 4 αυτοκίνητα –συμπεριλαμβανομένου και αυτού που οδηγεί ο παίκτης- ενώ διάφορα στοιχεία του περιβάλλοντος εμφανίζονται κάπως χοντροκομμένα. Και μιας και αναφερθήκαμε στον τεχνικό τομέα, σε ανάλογα υψηλά επίπεδα βρίσκεται και ο ήχος και ειδικά η χροιά των κινητήρων και τα χαρακτηριστικά σκασίματα των εξατμίσεων.
Τα μουσικά κομμάτια από την άλλη, για ακόμα μία φορά δείχνουν να απευθύνονται σε ένα ιδιαίτερο κοινό, αν και ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας της δικιάς μας playlist, από μουσικά κομμάτια που υπάρχουν αποθηκευμένα στο Memory Sitck.


Αλλά το Gran Turismo δεν εντυπωσιάζει μόνο με τον τεχνικό του τομέα, αλλά και με το γενικότερο ύφος του. Η simulation αίσθηση που αφήνουν τα αυτοκίνητα είναι μοναδική, η νοημοσύνη των αντιπάλων δείχνει επιτέλους κάποια στοιχεία βελτίωσης, ενώ το γεγονός ότι πάντοτε μιλάμε για μια δημιουργία που κυκλοφορεί στο PSP, κάνει το έργο της Polyphony Digital να μοιάζει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Σύμμαχος θα είναι πάντοτε ο ακριβέστατος χειρισμός ενώ, όπως συνηθίζεται πλέον, την εμφάνισή της κάνει και η ιδανική αγωνιστική γραμμή, η απόχρωση της οποίας καταδεικνύει τη σωστή ταχύτητα ανά πάσα στιγμή.

Οι παίκτες μπορούν να επέμβουν μόνο σε βασικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά το στήσιμο του αυτοκινήτου τους, ενώ αν κάποιος απενεργοποιήσει όλες τις βοήθειες, τότε αναμφίβολα θα μπορέσει να αντιληφθεί το υψηλό ποιοτικό επίπεδο του τίτλου.

Οι δικτυακοί αγώνες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη νέα πρόταση της σειράς και έτσι το ad hoc mode επιτρέπει μέχρι και σε τέσσερις φίλους να αγωνιστούν για τη νίκη. Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, παρέχεται και η δυνατότητα ανταλλαγής οχημάτων, ενώ αν κάποιος αισθάνεται ικανός μπορεί να στοιχηματίσει το ίδιο του το αυτοκίνητο για ακόμα περισσότερους βαθμούς. Βέβαια, αυτό προτείνεται μόνο για τους πλέον ικανούς ή ριψοκίνδυνους, γιατί σε περίπτωση που συμβεί το μοιραίο, το συγκεκριμένο όχημα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά.

Υψηλή ποιότητα, ανάμεικτα συναισθήματα
Ολοκληρώνοντας τη δοκιμή του Gran Turismo για το PlayStation Portable βλέπουμε πως το πλέον σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια δημιουργία υψηλών προδιαγραφών. Ειδικά αν αναλογιστούμε τους περιορισμούς της συγκεκριμένης κονσόλας, τότε αναμφίβολα η δουλειά που έχει γίνει είναι άξια συγχαρητηρίων.

Από την άλλη, όμως, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη η εμμονή του ελιτιστή Kazunori Yamauchi να προσπαθεί να εντυπωσιάσει με την ποσότητα και όχι με την ουσία. Ναι τα γραφικά είναι κορυφαία, ενώ και τα αυτοκίνητα -όπως και οι πίστες- είναι υπέρ-αρκετά. Η έλλειψη όμως επιλογών σε ό,τι αφορά τα διαθέσιμα modes, μετατρέπει το όλο δημιούργημα περισσότερο σε μια έκθεση αυτοκινήτων, παρά σε μια καθαρά αγωνιστική εμπειρία. Στο ερώτημα για το αν τελικά αξίζει η αγορά του τίτλου, η απάντηση είναι σαφέστατα θετική, γιατί πολύ απλά είναι η καλύτερη πρόταση της κατηγορίας στο PSP. Το αν όμως αυτή η πρόταση είναι ολοκληρωμένη, αυτό είναι ένα άλλο, μεγάλο θέμα.
:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
225 διαθέσιμοι τίτλοι στο PSP go ενώ 65 νέα παιχνίδια θα κάνουν την εμφάνισή τους μέχρι το τέλος του έτους


Η Sony America ανακοίνωσε ότι το PSP go θα είναι συμβατό με 16.000 προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα στο PlayStation Store. Όλα αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της νέας κονσόλας, δηλαδή από την 1η Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει, ότι από την Πέμπτη, οι κάτοχοι του PSP go –όπως και όλων των υπόλοιπων μοντέλων PSP- θα έχουν στη διάθεσή τους προς κατέβασμα, 225 τίτλους, 2300 ταινίες και 13.300 τηλεοπτικά επεισόδια. Οι αριθμοί σαφέστατα θα είναι χαμηλότεροι στην Ευρωπαϊκή αγορά, μιας και οι υπηρεσίες ταινιών και τηλεοπτικών επεισοδίων δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμες στη Γηραιά Ήπειρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη μέρα, 15 νέοι τίτλοι -Minis- θα διατεθούν προς κατέβασμα, ενώ 50 ακόμη παιχνίδια της ίδιας κατηγορίας, θα κάνουν την εμφάνισή τους μέχρι το τέλος του έτους.

Το PSP go κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου, με την τιμή του στα ελληνικά καταστήματα να βρίσκεται στα ?249.

κλικ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.


Όσοι δεν χρησιμοποιούν ή φοβούνται να χρησιμοποιήσουν πιστωτικές κάρτες στο internet, η sony δημιούργησε τις PSN κάρτες για την αγορά games, μουσικών κομματιών καθώς και ρούχων, αξεσουάρ και διαμερισμάτων στον εικονικό κόσμο του PlayStation®Home. Οι κάρτες ειναι προπληρωμένες και εχουν αξία 20 και 50 ευρώ και θα πωλούνται στα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης παιχνιδιών. Αφού κάποιος αγοράσει την κάρτα, η διαδικασία στη συνέχεια, είναι απλή:
1. Συνδεθείτε στο PlayStation®Network
2. Επισκεφθείτε το PlayStation®Store, επιλέξτε «Redeem Codes» (Απόκτηση κωδικών) και εισαγάγετε τον κωδικό
3. Αυτό είναι! Τα χρήματα είναι διαθέσιμα άμεσα, για να τα ξοδέψετε σε ό,τι θέλετε.



WWW.PSPGR.NET
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Θελω και γω psp!! :cry_x:

Σε ποια τιμη εχει φτασει πλεον;; :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
169 το 3004 και 249 το go.

To 3004 πάρε.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη και τι διαφορες εχουν;; (στα γρηγορα πες μου, δεν θελω να σε κουραζω)

Τσιμπιμενη ειναι ακομα παντως η τιμη.. Μεταχειρισμενο μπορω να το βρω απο καπου;;:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Το νέο έχει 16 γκίγκα μνήμη και bluetooth και καλλίτερη οθόνη και είναι και νέο...:P

Ρε μαν, καλά λεφτά είναι 169 ευρώ.
Α, το προηγούμενο (2004) στα πάμπλικ το είχαν 119.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gademis

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1,634 μηνύματα.
Επίσης το νέο ΔΕΝ έχει UMD drive για να παίξεις με "κασέτα" παιχνίδι που πουλάνε σε μαγαζί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Nαι σωστά, μου διέφυγε! :)


Το εβδομαδιαίο update του PlayStation Store

Updates
* Puzzle Quest: Challenge of the Warlords PSP Temporary Price Drop (τώρα US$ 7.99)
* Cube Temporary Sale (τώρα US$ 4.99)
* Dead Head Fred Temporary Price Drop (τώρα US$ 7.99)
* PQ: Practical Intelligence Quotient Temporary Sale (τώρα US$ 4.99
* PQ: Practical Intelligence Quotient 2 Temporary Price Drop (τώρα US$ 7.99)
* WTF: Work Time Fun Temporary Sale (τώρα US$ 4.99)
* Prinny: Can I Really be the Hero? Temporary Sale (τώρα US$ 9.99)
* Holy Invasion of Privacy, Badman! Temporary Sale (τώρα US$ 9.99)
* TV Show King Permanent Price Drop (τώρα US$ 7.99)
* Qore Annual Subscription: October 2009 ($24.99)
* Qore Episode 17: October 2009 ($2.99)

Downloadable Games
* Digger HD (US$ 9.99)
* UNO (US$ 9.99)

PSone Classics: PS3/PSP
* Jumping Flash! 2 (US$ 5.99)
* Um Jammer Lammy (US$ 5.99)
* Nuclear Strike (US$ 5.99)
* Gex 3: Deep Cover Gecko (US$ 5.99)

Game Demos (δωρεάν)
* Brutal Legend Demo
* Need For Speed Shift Demo

Add-on Game Content
* LittleBigPlanet Watchmen Costume Pack (US$ 5.99)
* LittleBigPlanet Nite Owl Costume (US$ 1.99)
* LittleBigPlanet Ozymandias Costume (US$ 1.99)
* LittleBigPlanet Rorschach Costume (US$ 1.99)
* LittleBigPlanet Silk Spectre Costume (US$ 1.99)
* Fallout 3: Operation: Anchorage (US$ 9.99)
* Fallout 3: The Pitt (US$ 9.99)
* Guitar Hero 5
o “Avon” by Queens of the Stone Age (US$ 1.99)
o “How to Handle a Rope” by Queens of the Stone Age (US$ 1.99)
o “Mexicola” by Queens of the Stone Age (US$ 1.99)
o Queens of the Stone Age Track Pack (US$ 5.49)
* Rock Band
o “U Suck” — Just Kait (US$ 0.99)
o “Knight on the Town”— Kula Shaker (US$ 1.99)
o “Hey Dude”— Kula Shaker (US$ 1.99)
o “So Cold”— Breaking Benjamin (US$ 1.99)
o “I Will Not Bow”— Breaking Benjamin (US$ 1.99)
o “The Diary of Jane”— Breaking Benjamin (US$ 1.99)
o Breaking Benjamin Pack 1 (US$ 5.49)
o “A Looking in View”— Alice in Chains (US$ 1.99)
o “Check My Brain”— Alice in Chains (US$ 1.99)
o “No Excuses”— Alice in Chains (US$ 1.99)
o “Rooster” Alice in Chains (US$ 1.99)
o “Would?”— Alice in Chains (US$ 1.99)
o Alice in Chains Pack 1 (US$ 8.49)

https://www.pspgr.net/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Εγώ έχω το psp 2004 (το πρώτο που κυκλοφόρησε) εδώ και 3 χρόνια περίπου αλλά μόλις σήμερα άρχισα να το απολαμβάνω πραγματικά, που του έβαλα το δισκάκι του GT....
Όταν πήρα στα χέρια μου το κουτί με το παιγνίδι δεν το πίστευα ότι είναι αλήθεια, με το θρίλερ που είχαμε φάει τόσο καιρό από την polyphony digital, αν και το πραγματικό πρόβλημα το είχαν δημιουργήσει όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι του χώρου που...."διέθεταν" το portable GT (στη φαντασία τους)!!
Α και τις..... "κριτικές των ειδικών" με το υφάκι της μόνιμης δυσπεψίας στη φάτσα, συγκρατημένης αισιοδοξίας για το εν λόγω παιγνίδι, τις ακούω (διαβάζοντας) με μπαμπάκια στα αυτιά!!!!!!!!!!!!! Από την πρώτη πλαγιολίσθηση, ακόμη και με ένα pontiac vibe gt '03, καταλαβαίνεις τι θα επακολουθήσει....;)
Ένα είναι το GT και μετά το...ΧΑΟΣ!!!!!
Μια χαρά ήρθε αυτή την περίοδο, μέχρι να κυκλοφορήσει η κανονική έκδοση του GT 5 για το PS 3, η prologue ήταν σαν μεζεδάκι μιας μπουκιάς!!!

Σας αφήνω τώρα, έχω....ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
_daemon_ το πρώτο psp ήτο το 1004 ;), αλλά για πες, πόσο το πήρες το δισκάκι; Το αγόρασες ή το τσίμπησες από το ps network;

Πες καμία λεπτομέρεια!


πς: τα αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα στο τίτλο
1
AC Cars 427 S/C ʽ66
2
Acura CL 3.2 Type-S ʽ01
3
Acura CL 3.2 Type-S ʽ03
4
Acura DN-X Concept ʽ02
5
Acura HSC Concept ʽ04
6
Acura INTEGRA TYPE R ʽ01
7
Acura NSX ʽ91
8
Acura NSX ʽ04
9
Acura NSX Coupe ʽ97
10
Acura RSX Type-S ʽ04
11
Alfa Romeo 147 2.0 TWIN SPARK ʽ02
12
Alfa Romeo 147 GTA ʽ02
13
Alfa Romeo 155 2.5 V6 TI ʽ93
14
Alfa Romeo 156 2.5 V6 24V ʽ98
15
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V Sportronic ʽ98
16
Alfa Romeo Giulia Sprint GTA 1600 ʽ65
17
Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale ʽ63
18
Alfa Romeo GT 3.2 V6 24V ʽ04
19
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V ʽ01
20
Alfa Romeo Spider 1600 Duetto ʽ66
21
Alfa Romeo Spider 3.0i V6 24V ʽ01
22
Alpine A110 1600S ʽ73
23
Alpine A310 1600VE ʽ73
24
Amuse Carbon R (R34) ʽ04
25
Amuse S2000 GT1 ʽ04
26
Amuse S2000 R1 ʽ04
27
Amuse S2000 Street Version ʽ04
28
ASL ARTA Garaiya (JGTC) ʽ03
29
ASL Garaiya ʽ02
30
Audi A2 1.4 ʽ02
31
Audi A3 3.2 quattro ʽ03
32
Abt Audi TT-R Touring Car ʽ02
33
Audi A4 Touring Car ʽ04
34
Audi quattro ʽ82
35
Audi R8 Race Car (Audi PlayStation Team ORECA) ʽ05
36
Audi Le Mans quattro ʽ03
37
Audi Nuvolari quattro ʽ03
38
Audi Pikes Peak quattro ʽ03
39
Audi R8 LMS Race Car ʽ09
40
Audi R8 LMS Race Car (Team PlayStation) ʽ09
41
Audi R8 Race Car ʽ01
42
Audi RS 4 ʽ01
43
Audi RS 6 ʽ02
44
Audi RS 6 Avant ʽ02
45
Audi S3 ʽ02
46
Audi S4 ʽ98
47
Audi S4 ʽ03
48
Audi TT Coupe 1.8T quattro ʽ00
49
Audi TT Coupe 3.2 quattro ʽ03
50
Bentley Speed 8 Race Car ʽ03
51
BLITZ ER34 D1 SPEC (D1GP) ʽ04
52
BMW 120d ʽ04
53
BMW 120i ʽ04
54
BMW 2002 Turbo ʽ73
55
BMW 320i Touring Car ʽ03
56
BMW 330i ʽ05
57
BMW Concept M5 ʽ04
58
BMW M Coupe ʽ98
59
BMW M3 ʽ04
60
BMW M3 CSL ʽ03
61
BMW M3 GTR ʽ03
62
BMW M3 GTR Race Car ʽ01
63
BMW M5 ʽ05
64
BMW McLaren F1 GTR Race Car ʽ97
65
BMW V12 LMR Race Car ʽ99
66
BMW Z4 ʽ03
67
Bugatti Veyron 16.4 ʽ09
68
Buick GNX ʽ87
69
Buick Special ʽ62
70
Cadillac CIEN Concept ʽ02
71
Callaway C12 ʽ03
72
Chaparral 2D Race Car ʽ67
73
Chaparral 2J Race Car ʽ70
74
Chevrolet Camaro IROC-Z Concept ʽ88
75
Chevrolet Camaro LM Race Car
76
Chevrolet Camaro SS ʽ69
77
Chevrolet Camaro SS ʽ00
78
Chevrolet Camaro Z28 302 ʽ69
79
Chevrolet Camaro Z28 Coupe ʽ97
80
Chevrolet Chevelle SS 454 ʽ70
81
Chevrolet Corvette C5-R (C5) ʽ00
82
Chevrolet Corvette Convertible (C1) ʽ54
83
Chevrolet Corvette Coupe (C2) ʽ63
84
Chevrolet Corvette GRAND SPORT (C4) ʽ96
85
Chevrolet Corvette Stingray L46 350 (C3) ʽ69
86
Chevrolet Corvette Z06 (C2) Race Car ʽ63
87
Chevrolet Corvette Z06 (C5) ʽ00
88
Chevrolet Corvette ZR-1 (C4) ʽ90
89
Chevrolet Corvette ZR1 (C6) ʽ09
90
Chevrolet Silverado SST Concept ʽ02
91
Chevrolet SSR ʽ03
92
Chrysler 300C ʽ05
93
Chrysler Crossfire ʽ04
94
Chrysler PT Cruiser ʽ00
95
Citroën 2CV Type A ʽ54
96
Citroën C3 1.6 ʽ02
97
Citroën C5 V6 Exclusive ʽ03
98
GT by Citroën ʽ08
99
Citroën Xantia 3.0i V6 Exclusive ʽ00
100
Citroën Xsara Rally Car ʽ99
101
Citroën Xsara VTR ʽ03
102
Cizeta V16T ʽ94
103
Daihatsu Copen Active Top ʽ02
104
Daihatsu Copen Detachable Top ʽ02
105
Daihatsu Cuore TR-XX Avanzato R (J) ʽ97
106
Daihatsu Midget II D type ʽ98
107
Daihatsu MIRA TR-XX Avanzato R ʽ97
108
Daihatsu MOVE Custom RS Limited ʽ02
109
Daihatsu MOVE CX ʽ95
110
Daihatsu MOVE SR-XX 2WD ʽ97
111
Daihatsu MOVE SR-XX 4WD ʽ97
112
Daihatsu SIRION CX 2WD (J) ʽ98
113
Daihatsu SIRION CX 4WD (J) ʽ98
114
Daihatsu SIRION X4 (J) ʽ00
115
Daihatsu STORIA CX 2WD ʽ98
116
Daihatsu STORIA CX 4WD ʽ98
117
Daihatsu STORIA X4 ʽ00
118
DMC DeLorean S2 ʽ04
119
Dodge Charger 440 R/T ʽ70
120
Dodge Charger Super Bee 426 Hemi ʽ71
121
Dodge RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab ʽ04
122
Dodge SRT4 ʽ03
123
Dodge VIPER GTS ʽ99
124
Dodge VIPER GTS R Concept ʽ00
125
VIPER GTS-R Team Oreca Race Car ʽ00
126
Dodge VIPER GTS-R Team Oreca Race Car ʽ00
127
Dodge VIPER SRT10 ʽ03
128
DOME-ZERO Concept ʽ78
129
Eagle Talon Esi ʽ97
130
Enzo Ferrari ʽ02
131
Ferrari F2007
132
Fiat 500 F ʽ65
133
Fiat 500 L ʽ69
134
Fiat 500 R ʽ72
135
Fiat Barchetta Giovane Due ʽ00
136
Fiat Coupe Turbo Plus ʽ00
137
Fiat Panda Super i.e. ʽ90
138
Fiat Punto HGT Abarth ʽ00
139
2000 Ford Falcon XR8
140
Ford Escort Rally Car ʽ98
141
Ford Focus Rally Car ʽ99
142
Ford Focus RS ʽ02
143
Ford Focus ST170 ʽ03
144
Ford GT ʽ02
145
Ford GT ʽ05
146
Ford GT (No Stripe) ʽ05
147
Ford GT LM Race Car
148
Ford GT LM Race Car Spec II
149
Ford GT40 Race Car ʽ69
150
Ford Ka ʽ01
151
Ford Mustang GT ʽ05
152
Ford Mustang SVT Cobra R ʽ00
153
Ford RS200 ʽ84
154
Ford RS200 Rally Car ʽ85
155
Ford SVT F-150 Lightning ʽ03
156
Ford Taurus SHO ʽ98
157
FPV F6 Typhoon ʽ04
158
FPV GT ʽ04
159
Gillet Vertigo Race Car ʽ04
160
Ginetta G4 ʽ64
161
HKS GENKI HYPER SILVIA RS2 (D1GP) ʽ04
162
Hommell Berlinette R/S Coupe ʽ99
163
Honda 1300 Coupe 9 S ʽ70
164
Honda ACCORD Coupe ʽ88
165
Honda ACCORD Coupe EX ʽ03
166
Honda ACCORD Euro-R ʽ00
167
Honda ACCORD Euro-R ʽ02
168
Honda ARTA NSX (JGTC) ʽ00
169
Honda BALLADE SPORTS CR-X 1.5i ʽ83
170
Honda BEAT ʽ91
171
Honda BEAT Version F ʽ92
172
Honda BEAT Version Z ʽ93
173
Honda Castrol MUGEN NSX (JGTC) ʽ00
174
Honda CITY Turbo II ʽ83
175
Honda CIVIC 1500 3door 25i ʽ83
176
Honda CIVIC 1500 3door CX ʽ79
177
Honda CIVIC SiR-II (EG) ʽ91
178
Honda CIVIC SiR-II (EG) ʽ92
179
Honda CIVIC SiR-II (EG) ʽ93
180
Honda CIVIC SiR-II (EG) ʽ95
181
Honda CIVIC TYPE R (EK) ʽ97
182
Honda CIVIC TYPE R (EK) ʽ98
183
Honda CIVIC TYPE R (EP) ʽ01
184
Honda CIVIC TYPE R (EP) ʽ04
185
Honda CIVIC TYPE R (EP, EU) ʽ01
186
Honda CR-X del Sol SiR ʽ92
187
Honda CR-X SiR ʽ90
188
Honda DUALNOTE Concept ʽ01
189
Honda ELEMENT ʽ03
190
Honda FIT W ʽ01
191
Honda Gathers Drider CIVIC Race Car ʽ98
192
Honda S2000 (EU) ʽ99
193
Honda S2000 (EU) ʽ03
194
Honda S2000 Type V (EU) ʽ00
195
Honda S2000 Type V (EU) ʽ01
196
Honda HSC “The 37th Tokyo Motor Show Concept Car” ʽ03
197
Honda INSIGHT ʽ99
198
Honda INTEGRA TYPE R (DC2) ʽ95
199
Honda INTEGRA TYPE R (DC2) ʽ98
200
Honda INTEGRA TYPE R (DC2) ʽ99
201
Honda INTEGRA TYPE R (DC5) ʽ03
202
Honda INTEGRA TYPE R Touring Car
203
Honda JAZZ 1.4 DSi SE Sport ʽ01
204
Honda LIFE STEP VAN ʽ72
205
Honda LOCTITE MUGEN NSX (JGTC) ʽ01
206
Honda Mobil 1 NSX (JGTC) ʽ01
207
Honda MUGEN MOTUL CIVIC Si Race Car ʽ87
208
Honda N360 ʽ67
209
Honda NSX ʽ90
210
Honda NSX ʽ93
211
Honda NSX ʽ95
212
Honda NSX ʽ97
213
Honda NSX ʽ99
214
Honda NSX ʽ01
215
Honda NSX Type R ʽ92
216
Honda NSX Type R ʽ02
217
Honda NSX Type S ʽ97
218
Honda NSX Type S ʽ99
219
Honda NSX Type S ʽ01
220
Honda NSX Type S Zero ʽ97
221
Honda NSX Type S Zero ʽ99
222
Honda NSX-R Concept ʽ01
223
Honda NSX-R Prototype LM Race Car
224
Honda NSX-R Prototype LM Road Car
225
Honda ODYSSEY ʽ03
226
Honda PRELUDE Si VTEC ʽ91
227
Honda PRELUDE SiR ʽ96
228
Honda PRELUDE SiR S spec ʽ98
229
Honda PRELUDE Type S ʽ96
230
Honda PRELUDE Type S ʽ98
231
Honda RAYBRIG NSX (JGTC) ʽ00
232
Honda S2000 ʽ99
233
Honda S2000 ʽ01
234
Honda S2000 ʽ03
235
Honda S2000 (EU) ʽ01
236
Honda S2000 (US) ʽ99
237
Honda S2000 (US) ʽ01
238
Honda S2000 (US) ʽ04
239
Honda S2000 LM Race Car
240
Honda S2000 Type V ʽ00
241
Honda S2000 Type V ʽ01
242
Honda S2000 Type V ʽ03
243
Honda S2000 Type V (US) ʽ00
244
Honda S2000 Type V (US) ʽ01
245
Honda S500 ʽ63
246
Honda S600 ʽ64
247
Honda S800 ʽ66
248
Honda S800 RSC Race Car ʽ68
249
Honda TAKATA DOME NSX (JGTC) ʽ03
250
Honda TODAY G ʽ85
251
Honda Z ACT ʽ70
252
HPA Motorsports Stage II R32 ʽ04
253
Hyundai Clix Concept ʽ01
254
Hyundai HCD6 Concept ʽ01
255
Hyundai Coupe FX ʽ01
256
Hyundai Tiburon GT ʽ01
257
Hyundai Tiburon Turbulence ʽ99
258
Hyundai Tuscani ʽ01
259
Hyundai Tuscani CCS ʽ03
260
Infiniti FX45 Concept ʽ02
261
Infiniti G20 ʽ90
262
Infiniti G35 COUPE ʽ03
263
Infiniti G35 Sedan ʽ03
264
Isuzu 117COUPÉ ʽ68
265
Isuzu Bellett 1600 GT-R ʽ69
266
Isuzu PIAZZA XE ʽ81
267
Jaguar E-TYPE Coupe ʽ61
268
Jaguar S-TYPE R ʽ02
269
Jaguar XJ220 ʽ92
270
Jaguar XJ220 LM Race Car
271
Jaguar XJR-9 LM Race Car ʽ88
272
Jaguar XKR Coupe ʽ99
273
Jaguar XKR R Performance ʽ02
274
Jensen Interceptor MkIII ʽ74
275
Lamborghini Countach 25th Anniversary ʽ88
276
Lamborghini Countach LP400 ʽ74
277
Lancia DELTA HF Integrale Evoluzione ʽ91
278
Lancia DELTA HF Integrale Rally Car ʽ92
279
Lancia DELTA S4 Rally Car ʽ85
280
Lancia STRATOS ʽ73
281
Lancia STRATOS Rally Car ʽ77
282
Land Rover Range Stormer Concept ʽ04
283
Lexus GS 300 ʽ91
284
Lexus GS 300 ʽ00
285
Lexus GS 300 Vertex Edition (J) ʽ00
286
Lexus IS 200 ʽ98
287
Lexus IS 200 (J) ʽ98
288
Lexus IS 300 Sport Cross ʽ01
289
Lexus IS 200 GT-1 Race Car ʽ04
290
Lexus SC 300 ʽ97
291
Lexus SC 430 (EU) ʽ01
292
Lexus SC 430 (US) ʽ01
293
Lister Storm V12 Race Car ʽ99
294
Lotus Elan S1 ʽ62
295
Lotus Elise ʽ00
296
Lotus Elise 111R ʽ04
297
Lotus Elise 111S ʽ03
298
Lotus Elise Sport 190 ʽ98
299
Lotus Elise Type 72 ʽ01
300
Lotus Esprit Sport 350 ʽ00
301
Lotus Esprit Turbo HC ʽ87
302
Lotus Esprit V8 ʽ02
303
Lotus Esprit V8 GT ʽ98
304
Lotus Esprit V8 SE ʽ98
305
Lotus Europa Special ʽ71
306
Lotus Carlton ʽ90
307
Lotus Motor Sport Elise ʽ99
308
Mini Marcos GT ʽ70
309
Mazda 110S (L10A) ʽ67
310
Mazda 110S (L10B) ʽ68
311
Mazda 787B Race car ʽ91
312
Mazda Atenza Concept ʽ01
313
Mazda Atenza Sports 23Z ʽ03
314
Mazda Atenza Touring Car
315
Mazda Autozam AZ-1 ʽ92
316
Mazda BP FALKEN RX-7 (D1GP) ʽ03
317
Mazda Carol 360 Deluxe ʽ62
318
Mazda Cosmo Sport (L10A) ʽ67
319
Mazda Cosmo Sport (L10B) ʽ68
320
Mazda DEMIO GL-X ʽ99
321
Mazda DEMIO SPORT ʽ03
322
Mazda Ẽfini RX-7 Type R (FD) ʽ91
323
Mazda Ẽfini RX-7 Type R (FD) ʽ93
324
Mazda Ẽfini RX-7 Type RS (FD) ʽ96
325
Mazda Ẽfini RX-7 Type R-S (FD) ʽ95
326
Mazda Ẽfini RX-7 Type RZ (FD) ʽ92
327
Mazda Ẽfini RX-7 Type RZ (FD) ʽ93
328
Mazda Ẽfini RX-7 Type RZ (FD) ʽ95
329
Mazda Ẽfini RX-7 Type RZ (FD) ʽ96
330
Mazda Eunos Roadster (NA Special Package) ʽ89
331
Mazda Eunos Roadster J-Limited (NA) ʽ91
332
Mazda Eunos Roadster J-Limited II (NA) ʽ93
333
Mazda Eunos Roadster SR-Limited (NA) ʽ97
334
Mazda Eunos Roadster S-Special Type I (NA) ʽ95
335
Mazda Eunos Roadster VR-Limited (NA) ʽ95
336
Mazda Eunos Roadster V-Special Type II (NA) ʽ93
337
Mazda Familia Sedan Sport 20 ʽ02
338
Mazda KUSABI Concept ʽ03
339
Mazda Lantis Coupe 2000 Type R ʽ93
340
Mazda 323F ʽ93
341
Mazda Furai Concept ʽ08
342
Mazda2 ʽ03
343
Mazda6 5-door ʽ03
344
Mazda6 Concept ʽ01
345
Mazda6 Touring Car
346
Mazda Mazdaspeed Atenza ʽ05
347
Mazda MX-5 (NA) ʽ89
348
Mazda MX-5 1.8 RS (NB, J) ʽ98
349
Mazda MX-5 1600 NR-A (NB, J) ʽ04
350
Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) ʽ00
351
Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) ʽ04
352
Mazda MX-5 J-Limited (NA, J) ʽ91
353
Mazda MX-5 J-Limited II (NA, J) ʽ93
354
Mazda MX-5 Miata (NA) ʽ89
355
Mazda MX-5 Miata 1.8 RS (NB, J) ʽ98
356
Mazda MX-5 Miata 1600 NR-A (NB, J) ʽ04
357
Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) ʽ00
358
Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) ʽ04
359
Mazda MX-5 Miata J-Limited (NA, J) ʽ91
360
Mazda MX-5 Miata J-Limited II (NA, J) ʽ93
361
Mazda MX-5 Miata SR-Limited (NA, J) ʽ97
362
Mazda MX-5 Miata S-Special Type I (NA, J) ʽ95
363
Mazda MX-5 Miata VR-Limited (NA, J) ʽ95
364
Mazda MX-5 Miata V-Special Type II (NA, J) ʽ93
365
Mazda MX-5 SR-Limited (NA, J) ʽ97
366
Mazda MX-5 S-Special Type I (NA, J) ʽ95
367
Mazda MX-5 VR-Limited (NA, J) ʽ95
368
Mazda MX-5 V-Special Type II (NA, J) ʽ93
369
Mazda MX-Crossport Concept ʽ05
370
Mazda Protegé ʽ02
371
Mazda Roadster 1.8 RS (NB) ʽ98
372
Mazda Roadster 1600 NR-A (NB) ʽ04
373
Mazda Roadster 1800 RS (NB) ʽ00
374
Mazda Roadster 1800 RS (NB) ʽ04
375
Mazda RX-7 GT-LIMITED (FC, J) ʽ85
376
Mazda RX-7 GT-X (FC) ʽ90
377
Mazda RX-7 GT-X (FC, J) ʽ90
378
Mazda RX-7 LM Race Car
379
Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD) ʽ02
380
Mazda RX-7 Type R Bathurst R (FD) ʽ01
381
Mazda RX-7 Type RS (FD) ʽ98
382
Mazda RX-7 Type RS (FD) ʽ00
383
Mazda RX-7 Type RS-R (FD) ʽ97
384
Mazda RX-7 Type RZ (FD) ʽ00
385
Mazda RX-8 ʽ03
386
Mazda RX-8 Concept (Type-I) ʽ01
387
Mazda RX-8 Concept (Type-II) ʽ01
388
Mazda RX-8 Concept LM Race Car
389
Mazda RX-8 Type E ʽ03
390
Mazda RX-8 Type S ʽ03
391
Mazda SAVANNA RX-7 GT-Limited (FC) ʽ85
392
Mazda SAVANNA RX-7 INFINI III (FC) ʽ90
393
Mercedes-Benz 190 E 2.5 – 16 Evolution II ʽ91
394
Mercedes-Benz 300 SL Coupe ʽ54
395
Mercedes-Benz A 160 Avantgarde ʽ98
396
AMG Mercedes 190 E 2.5 – 16 Evolution II Touring Car ʽ92
397
AMG Mercedes CLK-GTR Race Car ʽ98
398
Mercedes-Benz CL 600 ʽ00
399
Mercedes-Benz CLK 55 AMG ʽ00
400
Mercedes-Benz CLK Touring Car ʽ00
401
Mercedes-Benz E 55 AMG ʽ02
402
Sauber Mercedes C9 Race Car ʽ89
403
Mercedes-Benz SL 500 (R129) ʽ98
404
Mercedes-Benz SL 500 (R230) ʽ02
405
Mercedes-Benz SL 55 AMG (R230) ʽ02
406
Mercedes-Benz SL 600 (R129) ʽ98
407
Mercedes-Benz SL 600 (R230) ʽ04
408
Mercedes-Benz SL 65 AMG (R230) ʽ04
409
Mercedes-Benz SLK 230 Kompressor ʽ98
410
Mercedes-Benz SLR McLaren ʽ03
411
Mercury Cougar XR-7 ʽ67
412
Mineʼs BNR34 SKYLINE GT-R N1 V・spec base ʽ00
413
Mineʼs LANCER EVOLUTION VI ʽ00
414
MINI COOPER ʽ02
415
Mini Cooper 1.3i ʽ98
416
MINI COOPER S ʽ02
417
MINI ONE ʽ02
418
Mitsubishi 3000GT MR (J) ʽ95
419
Mitsubishi 3000GT MR (J) ʽ98
420
Mitsubishi 3000GT SL (J) ʽ95
421
Mitsubishi 3000GT SL (J) ʽ96
422
Mitsubishi 3000GT SL (J) ʽ98
423
Mitsubishi 3000GT SR (J) ʽ95
424
Mitsubishi 3000GT SR (J) ʽ96
425
Mitsubishi 3000GT SR (J) ʽ98
426
Mitsubishi 3000GT VR-4 (J) ʽ98
427
Mitsubishi 3000GT VR-4 Turbo (J) ʽ95
428
Mitsubishi 3000GT VR-4 Turbo (J) ʽ96
429
Mitsubishi 3000GT VR-4 Turbo (J) ʽ98
430
Mitsubishi AIRTREK Turbo-R ʽ02
431
Mitsubishi COLT 1.5 Sport X Version ʽ02
432
Mitsubishi CZ-3 Tarmac ʽ01
433
Mitsubishi CZ-3 Tarmac Rally Car
434
Mitsubishi ECLIPSE GT ʽ95
435
Mitsubishi ECLIPSE GT ʽ06
436
Mitsubishi ECLIPSE Spyder GTS ʽ03
437
Mitsubishi FTO GP Version R ʽ97
438
Mitsubishi FTO GP Version R ʽ99
439
Mitsubishi FTO GPX ʽ94
440
Mitsubishi FTO GPX ʽ97
441
Mitsubishi FTO GPX ʽ99
442
Mitsubishi FTO GR ʽ94
443
Mitsubishi FTO GR ʽ97
444
Mitsubishi FTO Super Touring Car
445
Mitsubishi GALANT 2.0 DOHC Turbo VR-4 ʽ89
446
Mitsubishi GALANT GTO MR ʽ70
447
Mitsubishi GTO SR ʽ95
448
Mitsubishi GTO SR ʽ96
449
Mitsubishi GTO SR ʽ98
450
Mitsubishi GTO Twin Turbo ʽ95
451
Mitsubishi GTO Twin Turbo ʽ96
452
Mitsubishi GTO Twin Turbo ʽ98
453
Mitsubishi GTO Twin Turbo MR ʽ95
454
Mitsubishi GTO Twin Turbo MR ʽ98
455
Mitsubishi HSR-II Concept ʽ89
456
Mitsubishi i Concept ʽ03
457
Mitsubishi Lancer 1600 GSR ʽ74
458
Mitsubishi Lancer 1600 GSR Rally Car ʽ74
459
Mitsubishi Lancer EX 1800GSR IC Turbo ʽ83
460
Mitsubishi Lancer Evolution GSR ʽ92
461
Mitsubishi Lancer Evolution Super Rally Car ʽ03
462
Mitsubishi Lancer Evolution II GSR ʽ94
463
Mitsubishi Lancer Evolution III GSR ʽ95
464
Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR ʽ96
465
Mitsubishi Lancer Evolution IV Rally Car ʽ97
466
Mitsubishi Lancer Evolution V GSR ʽ98
467
Mitsubishi Lancer Evolution VI GSR ʽ99
468
Mitsubishi Lancer Evolution VI GSR TOMMI MAKINEN EDITION ʽ00
469
Mitsubishi Lancer Evolution VI Rally Car ʽ99
470
Mitsubishi Lancer Evolution VI RS ʽ99
471
Mitsubishi Lancer Evolution VI RS TOMMI MAKINEN EDITION ʽ00
472
Mitsubishi Lancer Evolution VII GSR ʽ01
473
Mitsubishi Lancer Evolution VII GT-A ʽ02
474
Mitsubishi Lancer Evolution VII RS ʽ01
475
Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR ʽ03
476
Mitsubishi Lancer Evolution VIII RS ʽ03
477
Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR GSR ʽ04
478
Mitsubishi LEGNUM VR-4 Type V ʽ98
479
Mitsubishi MINICA DANGAN ZZ ʽ89
480
Mitsubishi MIRAGE 1400GLX ʽ78
481
Mitsubishi MIRAGE CYBORG ZR ʽ97
482
Mitsubishi PAJERO Evolution Rally Raid Car ʽ03
483
Mitsubishi PAJERO Rally Raid Car ʽ85
484
Mitsubishi STARION 4WD Rally Car ʽ84
485
MUGEN S2000 ʽ00
486
NISMO 270R ʽ94
487
NISMO 400R ʽ96
488
NISMO Fairlady Z S-tune concept by GRANTURISMO (Z33) ʽ02
489
NISMO Fairlady Z Z-tune (Z33) ʽ03
490
NISMO GT-R LM Road Going Version ʽ95
491
NISMO Skyline GT-R R-tune (R34) ʽ99
492
NISMO Skyline GT-R S-tune (R32) ʽ00
493
Nissan 180SX Type X ʽ96
494
Nissan 200SX ʽ96
495
Nissan 200SX (S14) ʽ96
496
Nissan 240RS Rally Car ʽ85
497
Nissan 240SX ʽ96
498
Nissan 240SX (S14) ʽ96
499
Nissan 240ZG (HS30) ʽ71
500
Nissan 300ZX 2by2 (Z32) ʽ98
501
Nissan 300ZX 2seater (Z32) ʽ89
502
Nissan 300ZX 2seater (Z32) ʽ98
503
Nissan 350Z (Z33, EU) ʽ03
504
Nissan 350Z (Z33, US) ʽ03
505
Nissan 350Z Concept LM Race Car
506
Nissan 350Z Gran Turismo 4 Limited Edition (Z33) ʽ05
507
Nissan 350Z Roadster (Z33, EU) ʽ03
508
Nissan 350Z Roadster (Z33, US) ʽ03
509
Nissan Be-1 ʽ87
510
Nissan BLUEBIRD 1600 Deluxe (510) ʽ69
511
Nissan BLUEBIRD Hardtop 1800SSS (910) ʽ79
512
Nissan BLUEBIRD Rally Car (510) ʽ69
513
Nissan CALSONIC SKYLINE (JGTC) ʽ00
514
Nissan CALSONIC SKYLINE GT-R Race Car ʽ93
515
Nissan CUBE EX (FF/CVT) ʽ02
516
Nissan CUBE X ʽ98
517
Nissan C-WEST RAZO SILVIA (JGTC) ʽ01
518
Nissan EXA CANOPY L.A.Version Type S ʽ88
519
Nissan Fairlady 2000 (SR311) ʽ68
520
Nissan Fairlady 240ZG (HS30) ʽ71
521
Nissan Fairlady Z 280Z-L 2seater (S130) ʽ78
522
Nissan Fairlady Z 300ZX (Z31) ʽ83
523
Nissan Fairlady Z 300ZX TwinTurbo 2seater (Z32) ʽ89
524
Nissan Fairlady Z 300ZX Version R TwinTurbo 2by2 (Z32) ʽ98
525
Nissan Fairlady Z 300ZX Version S TwinTurbo 2seater (Z32) ʽ98
526
Nissan Fairlady Z Concept LM Race Car
527
Nissan Fairlady Z Roadster (Z33) ʽ03
528
Nissan Fairlady Z Version S (Z33) ʽ02
529
Nissan Fairlady Z Version ST (Z33 Option Wheel) ʽ02
530
Nissan FALKEN☆GT-R Race Car ʽ04
531
Nissan GRAN TURISMO SKYLINE GT-R ʽ01
532
Nissan GRAN TURISMO SKYLINE GT-R (PaceCar) ʽ01
533
Nissan GT-R Concept (Tokyo Motor Show 2001)
534
Nissan GT-R Concept LM Race Car
535
Nissan GT-R SpecV ʽ09
536
Nissan LOCTITE ZEXEL GT-R (JGTC) ʽ00
537
Nissan March 12c 5door ʽ03
538
Nissan March G# ʽ99
539
Nissan MICRA ʽ03
540
Nissan mm-R Cup Car ʽ01
541
Nissan MOTUL PITWORK Z (JGTC) ʽ04
542
Nissan OPTION Stream Z ʽ04
543
Nissan PAO ʽ89
544
Nissan PENNZOIL Nismo GT-R (JGTC) ʽ99
545
Nissan PENNZOIL ZEXEL GT-R (JGTC) ʽ01
546
Nissan PRIMERA 2.0Te ʽ90
547
Nissan PRIMERA 20V ʽ01
548
Nissan PRIMERA 20V (EU) ʽ01
549
Nissan R390 GT1 Race Car ʽ98
550
Nissan R390 GT1 Road Car ʽ98
551
Nissan R89C Race Car ʽ89
552
Nissan R92CP Race Car ʽ92
553
Nissan SILEIGHTY ʽ98
554
Nissan SILVIA (CSP311) ʽ65
555
Nissan SILVIA 240RS (S100) ʽ83
556
Nissan SILVIA Kʼs (S13) ʽ91
557
Nissan SILVIA Kʼs (S13) ʽ88
558
Nissan SILVIA Kʼs AERO (S14) ʽ93
559
Nissan SILVIA Kʼs AERO (S14) ʽ96
560
Nissan SILVIA Qʼs (S13) ʽ88
561
Nissan SILVIA Qʼs (S13) ʽ91
562
Nissan SILVIA Qʼs AERO (S14) ʽ93
563
Nissan SILVIA Qʼs AERO (S14) ʽ96
564
Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) ʽ99
565
Nissan SILVIA spec-S AERO (S15) ʽ99
566
Nissan SILVIA Varietta (S15) ʽ00
567
Nissan SKYLINE 1500Deluxe (S50D-1) ʽ63
568
Nissan SKYLINE 2000GT-B (S54A) ʽ67
569
Nissan SKYLINE 2000GT-R (KPGC110) ʽ73
570
Nissan SKYLINE Coupe 350GT ʽ03
571
Nissan SKYLINE GT-R (R32) ʽ89
572
Nissan SKYLINE GT-R (R32) ʽ91
573
Nissan SKYLINE GT-R (R33) ʽ95
574
Nissan SKYLINE GT-R (R33) ʽ96
575
Nissan SKYLINE GT-R (R33) ʽ97
576
Nissan SKYLINE GT-R (R34) ʽ99
577
Nissan SKYLINE GT-R (R34) ʽ00
578
Nissan SKYLINE GT-R M・spec (R34) ʽ01
579
Nissan SKYLINE GT-R M・spec Nür (R34) ʽ02
580
Nissan SKYLINE GT-R N1 (R32) ʽ91
581
Nissan SKYLINE GT-R N1 (R33) ʽ95
582
Nissan SKYLINE GT-R Special Color Midnight Purple II (R34) ʽ99
583
Nissan SKYLINE GT-R Special Color Midnight Purple III (R34) ʽ00
584
Nissan SKYLINE GT-R V・spec (R32) ʽ93
585
Nissan SKYLINE GT-R V・spec (R33) ʽ97
586
Nissan SKYLINE GT-R V・spec (R33) ʽ95
587
Nissan SKYLINE GT-R V・spec (R33) ʽ96
588
Nissan SKYLINE GT-R V・spec (R34) ʽ99
589
Nissan SKYLINE GT-R V・spec II (R32) ʽ94
590
Nissan SKYLINE GT-R V・spec II (R34) ʽ00
591
Nissan SKYLINE GT-R V・spec II N1 (R34) ʽ00
592
Nissan SKYLINE GT-R V・spec II Nür (R34) ʽ02
593
Nissan SKYLINE GT-R V・spec LM Limited (R33) ʽ96
594
Nissan SKYLINE GT-R V・spec N1 (R32) ʽ93
595
Nissan SKYLINE GT-R V・spec N1 (R34) ʽ99
596
Nissan SKYLINE GTS25 Type S (R32) ʽ91
597
Nissan SKYLINE GTS-R (R31) ʽ87
598
Nissan SKYLINE GTS-t Type M (R32) ʽ91
599
Nissan SKYLINE GTS-t Type M (R32) ʽ89
600
Nissan SKYLINE Hard Top 2000 RS-X Turbo C (R30) ʽ84
601
Nissan SKYLINE Hard Top 2000 Turbo RS (R30) ʽ83
602
Nissan SKYLINE Hard Top 2000GT-R (KPGC10) ʽ70
603
Nissan SKYLINE Sedan 300GT ʽ01
604
Nissan SKYLINE Sedan 350GT-8 ʽ02
605
Nissan SKYLINE Sport Coupe (BLRA-3) ʽ62
606
Nissan STAGEA 25t RS FOUR S ʽ98
607
Nissan STAGEA 260RS AutechVersion ʽ98
608
Nissan XANAVI HIROTO GT-R (JGTC) ʽ01
609
Nissan XANAVI NISMO GT-R (JGTC) ʽ03
610
Opel Astra Touring Car (Opel Team Phoenix) ʽ00
611
Opel Calibra Touring Car ʽ94
612
Opel Corsa Comfort 1.4 ʽ01
613
Opel Speedster ʽ00
614
Opel Speedster Turbo ʽ00
615
Opel Tigra 1.6i ʽ99
616
Opel Vectra 3.2 V6 ʽ03
617
Opera Performance 350Z ʽ04
618
Opera Performance S2000 ʽ04
619
Pagani Zonda C12 ʽ00
620
Pagani Zonda C12S ʽ00
621
Pagani Zonda C12S 7.3 ʽ02
622
Pagani Zonda LM Race Car
623
Panoz Esperante GTR-1 Race Car ʽ98
624
Pescarolo Courage C60 – Peugeot Race Car ʽ03
625
Pescarolo C60 Hybride Judd Race Car ʽ05
626
Pescarolo Courage – Judd GV5 Race Car ʽ04
627
Peugeot 106 Rallye ʽ03
628
Peugeot 106 S16 ʽ03
629
Peugeot 205 Turbo 16 ʽ85
630
Peugeot 205 Turbo 16 Evolution 2 Rally Car ʽ86
631
Peugeot 205 Turbo 16 Rally Car ʽ85
632
Peugeot 206 CC ʽ01
633
Peugeot 206 Rally Car ʽ99
634
Peugeot 206 RC ʽ03
635
Peugeot 206 S16 ʽ99
636
Peugeot 307 XSi ʽ04
637
Peugeot 406 3.0 V6 Coupe ʽ98
638
Peugeot 905 Race Car ʽ92
639
Plymouth Cuda 440 Six Pack ʽ71
640
Plymouth Super Bird ʽ70
641
Polyphony Digital Formula Gran Turismo
642
Pontiac GTO 5.7 Coupe ʽ04
643
Pontiac Solstice Coupe Concept ʽ02
644
Pontiac Sunfire GXP Concept ʽ02
645
Pontiac Tempest Le Mans GTO ʽ64
646
Pontiac Vibe GT ʽ03
647
Protomotors SPIRRA 4.6 V8 ʽ04
648
RE Amemiya AMEMIYA ASPARADRINK RX7 (JGTC) ʽ04
649
Renault 5 Maxi Turbo Rally Car ʽ85
650
Renault 5 Turbo ʽ80
651
Renault AVANTIME ʽ02
652
Renault Megane 2.0 16V ʽ03
653
Renault Megane 2.0 IDE Coupe ʽ00
654
Clio Renault Sport 2.0 16V ʽ02
655
Clio Renault Sport Trophy V6 24V Race Car ʽ00
656
Clio Renault Sport V6 24V ʽ00
657
Clio Renault Sport V6 Phase 2 ʽ03
658
Lutecia Renault Sport 2.0 16V ʽ02
659
Lutecia Renault Sport Trophy V6 24V Race Car ʽ00
660
Lutecia Renault Sport V6 24V ʽ01
661
Lutecia Renault Sport V6 Phase2 ʽ03
662
RUF 3400S ʽ00
663
RUF BTR ʽ86
664
RUF CTR “Yellow Bird” ʽ87
665
RUF CTR2 ʽ96
666
RUF RGT ʽ00
667
Saleen S7 ʽ02
668
Scion xA ʽ03
669
Scion xB ʽ03
670
Seat Ibiza Cupra ʽ04
671
Shelby Cobra 427 ʽ66
672
Shelby GT350R ʽ65
673
Shelby Series One Super Charged ʽ03
674
Spoon CIVIC TYPE R (EK) ʽ00
675
Spoon FIT Race Car ʽ03
676
Spoon INTEGRA TYPE R (DC2) ʽ99
677
Spoon S2000 ʽ00
678
Spoon S2000 Race Car ʽ00
679
Spyker C8 Laviolette ʽ01
680
CUSCO SUBARU ADVAN IMPREZA (JGTC) ʽ03
681
Subaru IMPREZA Coupe WRX typeR STi Version VI ʽ99
682
Subaru IMPREZA Premium Sport Coupe 22B-STi Version ʽ98
683
Subaru IMPREZA Rally Car ʽ99
684
Subaru IMPREZA Rally Car ʽ01
685
Subaru IMPREZA Rally Car ʽ03
686
Subaru IMPREZA Rally Car Prototype ʽ01
687
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi ʽ94
688
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi (Type-II) ʽ02
689
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi spec C (Type-II) ʽ04
690
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version (Type-I) ʽ00
691
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version II ʽ95
692
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version III ʽ96
693
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version IV ʽ97
694
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version V ʽ98
695
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version VI ʽ99
696
Subaru IMPREZA Sport Wagon STi (Type-I) ʽ00
697
Subaru IMPREZA Sport Wagon WRX STi Version VI ʽ99
698
Subaru IMPREZA Super Touring Car
699
Subaru IMPREZA WRX STi Prodrive Style (Type-I) ʽ01
700
Subaru LEGACY B4 2.0GT ʽ03
701
Subaru LEGACY B4 2.0GT spec.B ʽ03
702
Subaru LEGACY B4 3.0R ʽ03
703
Subaru LEGACY B4 Blitzen ʽ00
704
Subaru LEGACY B4 RSK ʽ98
705
Subaru LEGACY Touring Wagon 2.0GT ʽ03
706
Subaru LEGACY Touring Wagon 2.0GT spec.B ʽ03
707
Subaru LEGACY Touring Wagon 3.0R ʽ03
708
Subaru LEGACY Touring Wagon GT-B ʽ96
709
SUBARU 360 ʽ58
710
Suzuki ALTO LAPIN Turbo ʽ02
711
Suzuki ALTO WORKS RS-Z ʽ97
712
Suzuki ALTO WORKS SUZUKI SPORT LIMITED ʽ97
713
Suzuki Cappuccino (EA11R) ʽ91
714
Suzuki Cappuccino (EA21R) ʽ95
715
Suzuki CONCEPT-S2 ʽ03
716
Suzuki ESCUDO Dirt Trial Car ʽ98
717
Suzuki GSX-R/4 Concept ʽ01
718
Suzuki Kei WORKS ʽ02
719
Suzuki MR Wagon Sport ʽ04
720
Suzuki WAGON R RR ʽ98
721
Tommykaira ZZII ʽ00
722
Tommykaira ZZ-S ʽ00
723
Tomʼs X540 CHASER ʽ00
724
Toyota 2000GT ʽ67
725
Toyota ALTEZZA AS200 ʽ98
726
Toyota ALTEZZA Gita AS300 ʽ01
727
Toyota ALTEZZA RS200 ʽ98
728
Toyota ALTEZZA Touring Car
729
Toyota ARISTO 3.0V ʽ91
730
Toyota ARISTO V300 ʽ00
731
Toyota ARISTO V300 Vertex Edition ʽ00
732
Toyota au CERUMO Supra (JGTC) ʽ01
733
Toyota bB 1.5Z X Version ʽ00
734
Toyota CALDINA GT-FOUR ʽ02
735
Toyota CARINA ED 2.0 X 4WS ʽ89
736
Toyota Castrol TOMʼS SUPRA (JGTC) ʽ00
737
Toyota Castrol TOMʼS SUPRA (JGTC) ʽ01
738
Toyota CELICA 1600GT (TA22) ʽ70
739
Toyota CELICA 2000GT-FOUR (ST165) ʽ86
740
Toyota CELICA 2000GT-R (ST162) ʽ86
741
Toyota CELICA GT-FOUR (ST205) ʽ98
742
Toyota CELICA GT-FOUR Rally Car (ST185) ʽ95
743
Toyota CELICA GT-FOUR Rally Car (ST205) ʽ95
744
Toyota CELICA GT-FOUR RC (ST185) ʽ91
745
Toyota CELICA GT-R (ST183, 4WS) ʽ91
746
Toyota CELICA SS-II (ST202) ʽ97
747
Toyota CELICA SS-II (ZZT231) ʽ99
748
Toyota CELICA XX 2800GT ʽ81
749
Toyota COROLLA LEVIN BZ-R ʽ98
750
Toyota COROLLA LEVIN GT-APEX (AE86) ʽ83
751
Toyota COROLLA Rally Car ʽ98
752
Toyota COROLLA RUNX Z AEROTOURER ʽ02
753
Toyota DENSO SARD SUPRA GT (JGTC) ʽ00
754
Toyota GT-ONE Race Car (TS020) ʽ99
755
Toyota ist 1.5S ʽ02
756
MINOLTA Toyota 88C-V Race Car ʽ89
757
Toyota MR2 1600 G ʽ86
758
Toyota MR2 1600 G-Limited Super Charger ʽ86
759
Toyota MR2 G-Limited ʽ97
760
Toyota MR2 GT-S ʽ97
761
Toyota MR2 Spyder ʽ99
762
Toyota MR2 Spyder (6MT) ʽ02
763
Toyota MR-S S Edition ʽ99
764
Toyota MR-S V Edition (6MT) ʽ02
765
Toyota PRIUS G (J) ʽ02
766
Toyota PRIUS G Touring Selection (J) ʽ03
767
Toyota RSC ʽ01
768
Toyota RSC Rally Raid Car
769
Toyota SERA ʽ92
770
Toyota SOARER 2.5GT-T ʽ97
771
Toyota SOARER 430SCV ʽ01
772
Toyota SPORTS 800 ʽ65
773
Toyota SPRINTER TRUENO BZ-R ʽ98
774
Toyota SPRINTER TRUENO GT-APEX (AE86 Shuichi Shigeno Version) ʽ00
775
Toyota SPRINTER TRUENO GT-APEX (AE86) ʽ83
776
Toyota STARLET Glanza V ʽ97
777
Toyota SUPERAUTOBACS APEX MR-S (JGTC) ʽ00
778
Toyota SUPRA 2.5GT Twin Turbo R ʽ90
779
Toyota SUPRA 3.0GT Turbo A ʽ88
780
Toyota SUPRA RZ ʽ97
781
Toyota SUPRA SZ-R ʽ97
782
Toyota Tacoma X-Runner ʽ04
783
Toyota 7 Race Car ʽ70
784
Toyota VITZ F ʽ99
785
Toyota VITZ RS 1.5 ʽ00
786
Toyota VITZ RS Turbo ʽ02
787
Toyota VITZ U Euro Sport Edition ʽ00
788
Toyota VOLTZ S ʽ02
789
Toyota WEDSSPORT CELICA (JGTC) ʽ03
790
Toyota WiLL VS ʽ01
791
Toyota WOODONE TOMʼS SUPRA (JGTC) ʽ03
792
Toyota Yaris F (J) ʽ99
793
Toyota Yaris RS 1.5 (J) ʽ00
794
Toyota Yaris RS Turbo (J) ʽ02
795
Toyota Yaris U Euro Sport Edition (J) ʽ00
796
TOYOTA MODELLISTA CELICA TRD Sports M (ZZT231) ʽ00
797
TRIAL CELICA SS-II (ZZT231) ʽ03
798
Triumph Spitfire 1500 ʽ74
799
TVR Cerbera Speed 12 ʽ00
800
TVR Cerbera Speed 6 ʽ97
801
TVR Griffith 500 ʽ94
802
TVR T350C ʽ03
803
TVR Tamora ʽ02
804
TVR Tuscan Speed 6 ʽ00
805
TVR V8S ʽ91
806
Vauxhall Astra Super Touring Car ʽ00
807
Vauxhall Calibra Super Touring Car ʽ94
808
Vauxhall Corsa Comfort 1.4 ʽ01
809
Vauxhall Tigra 1.6i ʽ99
810
Vauxhall Vectra 3.2 V6 ʽ03
811
Vauxhall VX220 ʽ00
812
Vauxhall VX220 Turbo ʽ00
813
Volkswagen Beetle 1100 Standard (Type-11) ʽ49
814
Volkswagen Bora V6 4MOTION ʽ01
815
Volkswagen Golf I GTI ʽ76
816
Volkswagen Golf IV GTI ʽ01
817
Volkswagen Golf IV R32 ʽ03
818
Volkswagen Golf V GTI ʽ05
819
Volkswagen Karmann Ghia Coupe (Type-1) ʽ68
820
Volkswagen Lupo Cup Car ʽ00
821
Volkswagen Lupo GTI ʽ01
822
Volkswagen Lupo GTI Cup Car (J) ʽ03
823
Volkswagen Lupo1.4 ʽ02
824
Volkswagen New Beetle 2.0 ʽ00
825
Volkswagen New Beetle Cup Car ʽ00
826
Volkswagen New Beetle RSi ʽ00
827
Volkswagen Polo GTI ʽ01
828
Volkswagen W12 Nardo Concept ʽ01
829
Volvo 240 GLT Estate ʽ88
830
Volvo S60 T-5 Sport ʽ03
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Ναι Γιάννη έχεις δίκιο, το 2004 ήταν η λεπτή έκδοση, το δικό μου είναι το.....αφράτο, το πρώτο που κυκλοφόρησε, δεν είχα προσέξει ότι ο κωδικός του ήταν 1004, οι διαφορές βασικά έχουν να κάνουν στον όγκο και τα γραμμάρια, ενώ το δικό σου (3004) έχει και βελτιωμένη οθόνη!:)

Το δισκάκι UMD αγόρασα, 40 ευρώ (παρά 10 σεντς) από το πλαίσιο, είμαι των...εύκολων λύσεων, όταν διάβασα την διαδικασία "κατεβάσματος" του GT free για το psp go και τις κόντρα επιβεβαιώσεις των...επαληθεύσεων και στείλε μέλι, περίμενε ...μαρμελάδα, με πιάσανε τα νεύρα μου! Αν και μου άρεσε η συσκευή....

Λεπτομέρειες....κοίταξε, το βασικότερο για μένα είναι ότι δεν ένοιωσα ότι χειρίζομαι ένα "υποκατάστατο" του κανονικού GT! Το αντίθετο θα έλεγα, η μεταφορά του σε οθόνη 4.3 αυτόνομης συσκευής, πιστεύω
είναι ΑΨΟΓΗ! Τόσο που -ειλικρινά το λέω- δεν ανυπομονώ πλέον για το GT 5 στο PS 3. Με καταλαβαίνεις νομίζω....:D

Αυτά σαν πρώτη εντύπωση, μη νομίζεις ότι πρόλαβα να δω και πολλά, απλά μάζεψα στα γρήγορα 200 χιλιάρικα σε μερικούς αγώνες με το Pontiac και αγόρασα ένα αγωνιστικό Νissan Z, 759 hp!
Προς το παρόν έχει επιλογές για αυτόματο-χειροκίνητο, λάστιχα, πρόσφυση, σταθερότητα, παράμετροι οδήγησης (νορμάλ-επαγγελματική) και το "σπαστικό" active steering!!!! Δεν ξέρω αν "ανοίξουν", ανεβαίνοντας επίπεδο, κι άλλες επιλογές για επεμβάσεις σε ιπποδύναμη, σχέσεις μετάδοσης κτλ...

Nα πω ότι αργεί λίγο να φορτώσει σε κάθε πάτημα του χ , αλλά αναλογικά με το ps3, τα πάει μια χαρά!!!! Μη ξεχνάμε μιλάμε για μηχάνημα που το βάζεις στην κολότσεπη και διαχειρίζεται παιγνίδι κορυφής από κάθε άποψη!

Θα επανέλθω....δημήτριος!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Ρε θα το πάρω και θα γίνει και χαμός...

πς:παίζει και διαδικτυακά από wifi να σε πετύχω κάπου να σε σκίσω; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
:P

Δες πως ανοίγει το παιγνίδι!!!!! Πας να πατήσεις το start και μένεις με το δάχτυλο....μετέωρο!!!!!!



Χτύπα το σήμερα, δεν πήραν είδηση ακόμη (οι μάνιακ) ότι το έφερε το πλαίσιο :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Το τσίμπησα! ;)


Daemon βρήκες τρόπο να πουλάς αμάξια που έχεις αγοράσει;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Βρε, εδώ λέμε να μαζέψουμε αυτοκίνητα, εσύ θες να πουλήσεις;;;;; Δεν είδα να υπάρχει η ( συγκεκριμένη) επιλογή, θα το ψάξω και θα σου πω....
Προς το παρόν δοκιμάζω τις πίστες με ένα Nissan (χαϊβάνι) GT-R ΄01 μπλε, στην trial mountain*** ειδικά, η αίσθηση του είναι απίστευτα ρεαλιστική και ο χειρισμός του απόλαυση!
Με το συγκεκριμένο car, στην συγκεκριμένη πίστα, άφηνα πίσω αυτοκίνητα διπλάσιας ιπποδύναμης στα προηγούμενα παιγνίδια, είναι από τα αγαπημένα μου!!!!!!!!

Άντε καλές διαδρομές και να θυμάσαι που και που να....τρως και κάτι!!!!!!!!!!!!!:D

***Το αερόστατο της goodyear είναι πάντα εκεί, στην έξοδο της αριστερής φουρκέτας, πριν το εςάκι του τερματισμού, αιτία να χάσω το έλεγχο αρκετές φορές, χαζεύοντας το!!!!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top