Πρώτη κίνηση από γυναίκα

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Ερώτηση προς γυναίκες: Σας έχει τύχει να σας αρέσει κάποιος πάρα πολύ και να αποφασίσετε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση; Μιλάω για κάποιον που γνωρίζετε ας πούμε κάποιον καιρό και δεν έχετε ιδέα αν του αρέσετε ή όχι. Πείτε μας τις εμπειρίες σας αν το έχετε κάνει. Τι αποτέλεσμα είχε; Πώς νιώσατε; Πώς αντέδρασε ο συγκεκριμένος;

Ερώτηση προς άντρες: Πώς θα σας φαινόταν αν μια γυναίκα έκανε την πρώτη κίνηση για να σας πλησιάσει και να σας δείξει το ενδιαφέρον σας; Θα σας άρεσε; Θα ήταν ανάλογα με τον τρόπο; Αν δε σας άρεσε, πώς θα αντιδρούσατε;

Υπόψιν οτι μιλάω για περιπτώσεις όταν ξέρεις τον άλλον και τον πλησιάζεις για κάτι σοβαρό, όχι να τον δεις στο μπαρ ξέρω γω και να πας να τοιυ προτείνεις one night stand.

Για πείτε τις εμπειρίες σας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Heptamer

Δραστήριο μέλος

Ο Heptamer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 690 μηνύματα.
Εαν η γυναικα κανει το πρωτο βημα,δεν θεωρω οτι αυτο χαλαει τους ρολους.
Στο κατω κατω,μαζι με τη χειραφετηση και την ισοτητα,ερχονται και τα ρισκα.:D;)

Ετσι,το βρισκω μεταξυ αλλων και δικαιο να επωμιζεται το ρισκο της απορριψης και η γυναικα και να νιωθει και στο πετσι της αυτο που τοσο απλοχερα αρεσκεται σήμερα να χαριζει...
Με τη διαφορα οτι η απορριψη της απο εναν αντρα στοιχιζει πολυ περισσοτερο απο οτι στον ιδιο τον αντρα.
Μηπως για αυτο αραγε και δεν τολμα? :P;)

Ειμαι της άποψης πως πρεπει και οι γυναικες να διεκδικουν τον αντρα που θελουν.Οχι να θελουν να διεκδικουνται,προκειμενου να συντηρειται η ματαιοδοξια τους που τροφοδοτειται απο το δικαιωμα της επιλογης και απο το οποιο με τη συγκεκριμενη συμπεριφορα δεν θελουν να παραιτηθουν.

Προσωπικα,απεχω πολυ απο το να κακοχαρακτηρισω τη γυναικα που θα με πλησιασει.Οι συγχρονοι καιροι με τις φυλετικες ανακαταταξεις και τις ελευθερες συμπεριφορες,δεν επιτρεπουν τη συνήθη στειρα και συγκεκριμενη βαθμολογηση μιας τετοιας γυναικας απο πλευράς ανδρα.:)
Οποιος αντρας το κανει,ειναι ακομη ερμαιο των ανοητων στερεοτυπων με τα οποια εχει γαλουχηθει και που με τη συμπεριφορα του απλα τα διαιωνιζει.

Η γυναικα που θα με πλησιασει,θα τυχει της συμπεριφορας που της αρμοζει.Θα τυχει της συμπεριφορας της οποιας θα ηθελα να τυχω κι εγω απο εκεινη,αν οι συνθηκες ηταν αντεστραμμενες.
Φυσικα,μια τετοια κινηση απο τη γυναικα πρεπει να ειναι γενικα πολυ σωστα προπαρασκευασμενη,δεδομενου του γεγονοτος οτι τα ισχυοντα κοινωνικα στερεοτυπα κυνηγου - θηραματος,τεινουν παρα πολυ ευκολα να προσδωσουν σε μια τετοια γυναικα,ενα (γνωστό) συγκεκριμενο στιγμα,το οποιο δεν ειναι διολου κολακευτικο.

Εδω ισως οι αντρες να πρεπει να προβουν σε μια ...αναβαθμιση. :P:D

Ισως τελικα,η ολη προβληματικη να αναγεται στο γενικοτερο θεμα της επικοινωνιας των συγχρονων ανθρωπων και να μην ειναι θεμα τοσο ανδρα κυνηγου - γυναικας θηραματος.

Ισως το ολο θεμα να ξεκινα απο εντελως λαθος βασεις.
Να οφειλεται σε παντελως λαθος χειρισμους,που υπαγορευονται ενιοτε απο τις εκαστοτε προσδοκιες του καθενος, και απο την συνταυτοχροντη αυτοσυνειδητοποιηση της ικανοτητας προσφορας (το τι μπορουμε να προσφερουμε σε σχεση με αυτα που ζηταμε).

Κατα ποσο ανταποκρινομαστε δηλ. σε εναν υγιη κανονα Προσφορας - Ζητησης... :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ssaxo

Νεοφερμένος

Η ssaxo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
ηταν η πρωτη φορα που επιχειρισα να κανω την πρωτη κινηση σε αντρα.. ειμασταν μαζι στο ιδιο χωρο εργασιας και εγω απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα κατι μου εκανε ενα κλικ ας πουμε..και να φανταστεις οτι ειμαι πολυ δυσκολος χαρακτηρας σε αυτα γενικα ποτε δεν λειτουργουσα ετσι.. στην αρχη πιστευα οτι το εχω χαμενο το παιχνιδι γιατι δεν ειχα δει κατι απο την μερια του..μια μερα λοιπον αφου ειχα χιλιοσκασει το πως θα τον πλησιασω το αποφασισα..και τον πλησιασα και πραγματικα απο εκεινη την μερα οπως και καθε μερα βρισκομασταν ατελειωτες ωρες μεχρι που γιναμε ζευγαρι.και μαλιστα στην αρχη μου εκανε και τον δυσκολο..τελικα καλα εκανα και την εκανα την πρωτη κινηση γιατι αποδειχθικε ο ανθρωπος μου..τωρα ειμαστε μαζι και μενουμε μαζικαι ειναι ολα τελεια.και να σου πω την αληθεια αν δεν γινοταν και ετσι και με απεριπτε απλα για διαφορους λογους δεν θα το μετανοιωνα ..καμια φορα ειναι ωραιο να κανεις πραγματα περα απο το συνιθισμενο..και στην τελικη αν το κανεις και με ωραιο τροπο την πρωτη σου κινηση δεν πιστευω οτι ειναι και παρεξηγησιμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
καμια φορα ειναι ωραιο να κανεις πραγματα περα απο το συνιθισμενο..και στην τελικη αν το κανεις και με ωραιο τροπο την πρωτη σου κινηση δεν πιστευω οτι ειναι και παρεξηγησιμο.

Καμμιά φορά...τι καμμιά φορά, την πρώτη κίνηση σταμάτησα να την κάνω πριν από έξι επτά χρόνια. Από τότε δεν υπήρξε καμμιά φορά που να μην έκανε την πρώτη κίνηση γυναίκα.

εδιτ : γιατί αυτό θεωρήθηκε μήνυμα χαμηλής πΧιότητας ? lol πολλές φορές διασκεδάζω μ'αυτή την πατέντα των ποιοτικών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Μια υποσημειωση. το ουαν ναιτ δε ζητειται, γινεται αυθορμητως! φανταζεσαι να πας να πεις στον αλλο/η - θες να κανουμε ουαν ναιτ σταντ?? μου θυμιζει κατι σε - θες να γινουμε φιλες??:lol::lol:
και για να μπω στο θεμα, χιμελιτα, θα ελεγα πως δεν βρισκω τιποτα κακο σε μια γυναικα να κανει την πρωτη κινηση.
Ο,τι ισχυει για τις γυναικες ισχυει και για τους ανδρες και ας μην ξεχναμε πως στα ζωα το θυληκο κουναει ουρες πρωτο κι επειτα τρεχει το αρσενικο. Ποια η διαφορα στους ανθρωπους? Η διαφορα εγκειται στο γεγονος οτι εχουμε μυαλο, νου, λογικη και σταματουμε πιστευοντας στην παραδοση.
Στην πραγματικοτητα, αν κινηθουμε ενστικτωδως το αποτελεσμα θα ειναι η γυναικα να κυνηγησει το θυραμα/θυμα πες το οπως θελεις(πλακα κανω):P

Για να το δουμε πιο ειδικα και κατι που ισχυει και για τα δυο φυλα, αν ο αλλος δε σου δωσει το πρασινο φως πως θα πας να του ριχτεις? Ειναι να ριχνεσαι στο ντουβαρι, κατ' εμε. Μολις δοθουν τα σινιαλα μπορει καποιος να κανει την κινηση.

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα, αν εχω παρει μηνυματα, να κανω την πρωτη κινηση. Δε θυμαμαι να μου χει τυχει σε μακροχρονιες σχεσεις, θυμαμαι ομως να μαι εγω αυτη που εκανε το κυριως βημα αφου τα πρωτα ειχαν γινει αμοιβαια και συγχρονισμενα. Τι σημασια εχει αν κανει καποιος την κινηση? Σε παρενθεση θα σου πω πως ποτε μου δε θελησα η δεν αγαπησα καποιον που δε με ηθελε η δε με αγαπουσε.

κλεινοντας θα κατεληγα στο εξης- listen to your heart, ειναι η μονη ''λογικη'' στο θεμα αυτο. οχι καταπιεση, οχι πρεπει δεν πρεπει. Ακολουθεις το ενστικτο και την καρδια σου και χωνεσαι. (φυσικα δε μιλαμε για περιπτωσεις καψουρας με παντρεμενους, δεσμευμενους κλπκλπ) εκει εγω προσωπικα εχω ηδη βαλει απαγορευτικο και μενω στον θαυμασμο, ουτε καν παθος η και ποθος ενιοτε, συναισθημα που αναβει και σβηνει και δε δινει καμια προοπτικη εξελιξης σε αγαπη.

Σε ο,τι αφορα τον ανδρα και πως θα το παρει, εδω εχει να κανει με τη προσωπικοτητα του καθενας. Ο καθενας το λαμβανει διαφορετικα. Αλλα αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις πως θα το λαβει. Αλλοι εχουν υπομονη και περιμενουν την καταλληλη ωρα. Αλλες δεν εχουν αυτην την υπομονη και κινουνται πιο γρηγορα. Εξαρταται λοιπον τον ανθρωπο, δεν νομιζω να υπαρχει γενικος κανονας σε αυτο. Και παλι εδω θα καταληξω listen to your heart, με τις αμφιβολιες, τα απωθυμενα και τα ερωτηματικα εγω προσωπικα δε τα παω καλα...ειμαστε μαλωμενοι!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Θεωρώ πολύ δειλό κάποιον άντρα που δεν μπορεί ή δε θέλει να κάνει την πρώτη κίνηση. Το εκλαμβάνω τελείως αρνητικά, με την έννοια του "είμαι θεός, μπορώ να έχω όποια θέλω στα πόδια μου, οπότε γιατί να κάνω την πρώτη κίνηση;". Well you are not gonna have me mister!

Καμμιά φορά...τι καμμιά φορά, την πρώτη κίνηση σταμάτησα να την κάνω πριν από έξι επτά χρόνια. Από τότε δεν υπήρξε καμμιά φορά που να μην έκανε την πρώτη κίνηση γυναίκα.
Αν και σε συμπαθώ σου έδωσα την αρνητική ψήφο γιατί μου ακούστηκε πολύ υποτιμητικό και άσχημο αυτό που έγραψες. Μπορεί και να το κατάλαβα λάθος, οπότε αν θες το εξηγείς λίγο.

Προσωπικά μία φορά έκανα την πρώτη κίνηση και δε νομίζω να το ξανακάνω, δεν είναι ο τύπος μου και τότε το έκανα μόνο γιατί με πίεζε ο χρόνος (ήμουν σε διακοπές) και λέω τι είχαμε τι χάσαμε. Το αποτέλεσμα ήταν ο τύπος να ενθουσιαστεί μεν με το χαρακτήρα μου και το πώς του φέρθηκα αλλά να μην του αρέσω προφανώς, οπότε με κράτησε για καιρό στο stand-by ώσπου εξαφανίστηκε - και μακριά κιόλας, στην Αμερική :D Η πρώτη κίνηση από γυναίκα μου αρέσει όταν γίνεται με γλυκό τρόπο. Νομίζω επίσης οτι επειδή οι άντρες δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν, και καμιά φορά γίνονται σκληροί με μια απόρριψη. Έχουμε μεγαλώσει με το σκεπτικό οτι αν μας απορρίψει κάποιος έχουμε ηττηθεί ή είναι ντροπή. Δε θα έπρεπε να είναι έτσι όμως, γιατί δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.

Edit στο edit:

εδιτ : γιατί αυτό θεωρήθηκε μήνυμα χαμηλής πΧιότητας ? lol πολλές φορές διασκεδάζω μ'αυτή την πατέντα των ποιοτικών.

Σου είπα πιο πάνω.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Νομιζω ο ντοκτωρ χρειαζεται να ξεκουραστει:) και να αναθεωρησει τις αποψεις του για τις γυναικες.
μπορει ναναι λιγακι θυμωμενος- δευτερο σταδιο ντοκτωρα, ειμαστε σε καλο δρομο.;)
Κι εγω τον συμπαθω πολυ αλλα με φρικαρει με κατι ποστς του, που ειμαι σιγουρη δεν τα εννοει. ελπιζω δηλαδη.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Νομιζω ο ντοκτωρ χρειαζεται να ξεκουραστει:) και να αναθεωρησει τις αποψεις του για τις γυναικες.
μπορει ναναι λιγακι θυμωμενος- δευτερο σταδιο ντοκτωρα, ειμαστε σε καλο δρομο.;)
Κι εγω τον συμπαθω πολυ αλλα με φρικαρει με κατι ποστς του, που ειμαι σιγουρη δεν τα εννοει. ελπιζω δηλαδη.:)

Δεν κατάλαβα δεσποινίς, από πού συμπεράνατε ότι είμαι θυμωμένος ή κουρασμένος ; :P Τι να εννοώ ; Ασφαλώς και το εννοώ ότι δεν κάνω την πρώτη κίνηση, και όχι για το λόγο που συμπέρανε αυθαίρετα η άλλη δεσποινίδα ότι νοιώθω θεός, απλώς γιατί αυτό είναι μέρος της συνειδητής σημειολογίας μου. Δεν το κάνω από αίσθηση ανωτερότητας ή υπεροψίας, αλλά από θέση, άποψη και με συγκεκριμένο στόχο. 'Επρεπε να με γνωρίζατε από κοντά και τότε θα βλέπατε ότι δεν είμαι ο τύπος του νάρκισσου, ούτε αυτού που έχει την αίσθηση του θεού, κάθε άλλο μάλιστα. Τί φταίω εγώ αφού το DNA μου,μου έχει προγραμματίσει να λειτουργώ μόνο με συγκεκριμένες ιδιοσυγκρασίες ; Εgo sum qui sum.

mindcircus ευχαριστώ για τη συμπάθεια, αλλά θα με βοηθούσε να μου υποδείξεις τα posts με τα οποία σε φρικάρω. Εδώ μέσα δίνω μόνο το 5% από εμένα. Αν σε φρικάρω μόνο μ'αυτό το 5%, φαντάσου τι θα πάθαινες άμα σταματούσα την αυτολογοκρισία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Εξηγησες τι θελεις να πεις και αυτο ειναι το ποιντ. Σε συμπαθω απο το 5%. Φρικαρα με αυτο που ειπες και εκανα την αυθαιρετη υποθεση οπως η δεσποινις Χιμελα. Εσυ το εξηγησες λες, εγω και παλι δε πολυκαταλαβα αλλα δε πειραζει. μπορει ναμαι χαζη. αλλα ψεμματα να σου πω πως καταλαβα δε θα το κανω. Δηλαδη δε καταλαβαινω γιατι ενας αντρας δεν κανει κινηση και περιμενει απο τη γυναικα και πως ειναι στην ιδιοσυγκρασια του. αμα εσενα σαρεσει καποια και της αρεσεις δε κανεις βημα? εκτος αν ετυχες των εξαιρετικων περιπτωσεων που κανει η γυναικα το βημα. Φρικαρα επισης με ποστ σου στο θεμα -διατηρηση επαφων- που λες πως μια γυναικα θα πρεπει ναναι πολυ κυρια για να κρατα επαφες με τον πρωην της.
Κι εγω απορησα αλλα δεν ειναι επι του θεματος αυτο ομως και δεν μπορουσε να συζητησουμε γιαυτο σε αυτο το θεμα.
Μου ρθε μαζεμενο λοιπον και υπεθεσα με τα στοιχεια που εχω και τον δικο μου εγκεφαλο με τους συνειρμους που κανεις πως εχεις τη γυναικα ''υπο''.
Θελω να ελπιζω πως δεν ειναι ετσι γιατι οσες φορες εχουμε μιλησει μου χεις κανει καλη εντυπωση.

αυτα. με συγχωρεις αν ειπα κατι που σε πειραξε αλλα αυτα που ειπες δε μου αρεσαν και μου ηχησαν ασχημα. Δε πειραζει, δε θα συμφωνουμε και σε ολα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Μου ρθε μαζεμενο λοιπον και υπεθεσα με τα στοιχεια που εχω και τον δικο μου εγκεφαλο με τους συνειρμους που κανεις πως εχεις τη γυναικα ''υπο''.

:D Ναι ; Καμμία σχέση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Δεν το κάνω από αίσθηση ανωτερότητας ή υπεροψίας, αλλά από θέση, άποψη και με συγκεκριμένο στόχο.

Η αλήθεια είναι οτι ούτε κι εγώ κατάλαβα τι εννοείς με αυτό. Ποια είναι η άποψη δηλαδή που σε κάνει να σου αρέσει μια γυναίκα και να μην την πλησιάζεις περιμένοντας να κάνει αυτή το βήμα; Εμένα αυτό μου δείχνει ή υπερβολική ανασφάλεια ή υπερβολική υπεροψία. Εξήγησέ μου να καταλάβω.

Πήρα στραβά το πρώτο σου μήνυμα γιατί λέει η ssaxo "αυτό συμβαίνει καμιά φορά" κι εσύ λες, "μα τι καμιά φορά, εμένα μου συμβαίνει πάντα". Δεν μπορώ να το πω αλλιώς, μου έκανε άσχημη εντύπωση, και συγνώμη αν το κατάλαβα λάθος, όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει τη θέση σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι οτι ούτε κι εγώ κατάλαβα τι εννοείς με αυτό. Ποια είναι η άποψη δηλαδή που σε κάνει να σου αρέσει μια γυναίκα και να μην την πλησιάζεις περιμένοντας να κάνει αυτή το βήμα; Εμένα αυτό μου δείχνει ή υπερβολική ανασφάλεια ή υπερβολική υπεροψία. Εξήγησέ μου να καταλάβω

'Ισως δεν χρησιμοποίησα τη σωστή λέξη. Δεν είναι ακριβώς ότι δεν την πλησιάζω ή δεν την φλερτάρω, είναι ότι δεν την κυνηγάω, και το πλησίασμα μου είναι αθόρυβο, όσο πατάει η γάτα... Κι αυτό όπως είπα παραπάνω είναι συνειδητό μέρος της σημειολογίας μου τα τελευταία χρόνια, γιατί εκείνες που με ενδιαφέρουν ξέρουν να ακούνε το πάτημα της γάτας και ενοχλούνται σε φοβερό βαθμό από το κυνηγητό, πάντα δε κυνηγάνε οι ίδιες, και τότε η χημεία είναι πολύ καλή. Τί να κάνω ; Να κυνηγάω κυνηγούς ; Δεν στέκει αυτό. Α ναι προσθέσω και κάτι άλλο. Το τελευταίο μου πλησίασμα - πολιορκία κράτησε περίπου 2 μήνες με καθημερινή επικοινωνία. Τελικά τα κατάφερα, αλλά δεν ήταν κυνηγητό, ήταν πλησίασμα. Δυστυχώς τελικά τα κατάφερα...Η κόπωση επήλθε αμοιβαία επειδή η κυρία αρέσκοταν περισσσότερο στο κρυφτό παρά στο κυνηγητό...γι'αυτό και καθυστέρησε τόσο πολύ η κατάκτηση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gademis

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1,634 μηνύματα.
Δεν υπάρχει κατ εμένα μεμπτό στο να πλησιάσει μια γυναίκα έναν άνδρα. Αναχρονιστικές λογικές που αποδίδουν κακούς χαρακτηρισμούς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχει υπάρξει μετά το μεσαίωνα. Το ίδιο και και το γεγονός ότι άμα δεν σε φτύσει τις 8 πρώτες φορές η γυναίκα για να δείξει ενδιαφέρον της 9η ενώ ενδιαφέρεται από την αρχή είναι επίσης παρεξηγήσιμο ακόμα από κάποιους (θεωρώ ότι είναι έκφανση του ιδίου φαινομένου). Με θλίβει το γεγονός ότι τέτοιες απόψεις συντηρούνται κατά μεγάλο μέρος από τον ανδρικό πληθυσμό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Δεν υπάρχει κατ εμένα μεμπτό στο να πλησιάσει μια γυναίκα έναν άνδρα. Αναχρονιστικές λογικές που αποδίδουν κακούς χαρακτηρισμούς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχει υπάρξει μετά το μεσαίωνα.

Για μένα το θέμα δεν είναι κοινωνικό, ούτε έχει σχέση με στερεότυπα κλπ. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα και μόνο. Εγώ δεν κρύβω τι χαρακτήρας είμαι και τι ιδιοσυγκρασία έχω, ούτε τι στόχους έχω, το κάνω συνειδητά πλέον, σημειολογία είπαμε, όχι λόγω του ότι είμαι κοινωνικά προοδευτικός. Να το ξεκαθαρίσουμε. Παλιότερα από συστολή, εδώ και πολλά χρόνια για λόγους καθαρής σημειολογίας, για να έλξω αυτές που θέλω, χωρίς να αποκλείω ότι υπάρχει ακόμα ένα κατάλοιπο συστολής.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ciela

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,758 μηνύματα.
προσωπικα πιστευω οτι ωρες ωρες ειναι καλο να βοηθαμε και αυτους τους ερημους τους αντρες που στο κατω κατω μπορει να να ειναι και αυτοι κομπλαρισμενοι. γιατι να μην κανουμε τη ζωη μας λιγο πιο ευκολη, ε; αρκετα δυσκολη εχει γινει, ας μην περιοριζουμε και τα καλα σ αυτη τη ζωη λογω καποιων απαρχαιωμενων ''κανονων''.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,841 μηνύματα.
προσωπικα πιστευω οτι ωρες ωρες ειναι καλο να βοηθαμε και αυτους τους ερημους τους αντρες που στο κατω κατω μπορει να να ειναι και αυτοι κομπλαρισμενοι. γιατι να μην κανουμε τη ζωη μας λιγο πιο ευκολη, ε; αρκετα δυσκολη εχει γινει, ας μην περιοριζουμε και τα καλα σ αυτη τη ζωη λογω καποιων απαρχαιωμενων ''κανονων''.

Η μεγαλύτερη έκφραση του έρωτα και της αγάπης υπο ένα κυνικότερο και όχι λουλουδιαστό πρίσμα εθιμοτυπικού ρομάντσου, είναι εξάλλου και η μοιρασιά του φόρτου, συμπεριλαμβανομένου και του ψυχικού.

Η άποψή σου λοιπόν, μου άρεσε, γιατί αρχίζεις αυτή τη μοιρασιά από την αρχή της επαφής.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
οι γυναικες ειναι καλυτερα να κυνηγουν "ελκοντας"στηνοντας παγιδες σαν τις αραχνες(δεν ειναι τυχαιο που μιλμε για μαυρες χηρες και κανουμε παρομοιωσεις με μοιραιες γυναικες.. ή τα μοσχομυριστα σαρκοφαγα λουλουδια:D
ενω οι ανδρες ορμανε για να πιασουν το "θηραμα"..αυτο πιστευω οτι ειναι το καλυτερο για τα δυο φυλα...ετσι γινεται καλυτερα το παιχνιδι της ερωτικης προσεγγισης..ετσι γινεται και στη κοντινη μας τουλαχιστον φυση..

η γυναικα να τραβαει τον ανδρα σαν μαγνητης..και ο ανδρας να τρεχει..


κανενα φυλο φυσικα δεν ειναι ουτε κυνηγος ουτε θηραμα,απλα αυτοι ειναι οι ρολοι στην ερωτικη παρασταση που στηνει φυση(ειτε μας αρεσει ειτε οχι..).....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
η γυναικα να τραβαει τον ανδρα σαν μαγνητης..και ο ανδρας να τρεχει..


:confused:

προς τα πού ;


π.σ. είμαι υπέρ της πρώτης κίνησης από την πεθερά

π.σ.2 ντάξει , θέλω να απαντήσω σοβαρά γιατί στο κάτω κάτω αν μου την πέσει πρώτη γυναίκα , να της πω : <<καλά ρε βλήμα δεν είδες τι απάντησα στο στέκι και μου την πέφτεις έτσι απροκάλυπτα>>

Ως τεμπέλης και ρεμάλι αυτής της κενωνίας , προτιμώ να μου την πέφτει (ή να μισοπέφτει) η άλλη , γιατί μειώνεται ο κόπος και στο αξιακό σύστημα του ρεμαλιού εκτιμάται βαθέως κάτι τέτοιο

Ως άνδρας , προτιμώ να την πέφτω εγώ για 4 λόγους :
1.Η πιο ταιριαστή στη αρσενική φιλοσοφία παροιμία είναι η <<όσα δεν φτάνει ο αλεπούς , τα κάνει κρεμαστάρια>> . Οπότε άμα δεν βρει στόχο το καμάκι , λες (βαραίνω την φωνή μου) <<τουλάχιστον εγώ προσπάθησα , ας κοιμηθεί μόνη της το βράδυ η δειλή>>
2.Αν είχες μαγευτεί πραγματικά και δεν είχαν μαγευτεί απλώς οι ορμόνες σου , λες ότι το γουστάρεις τόσο πολύ που θες και να το ξεκινήσεις . Απλό και λογικό ( ; )
3.Έχει πλάκα να έχει πάρει η γυναίκα το βλέμμα <<ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ σε τι διαφέρεις εσύ από τους άλλους - Αυτό στα μαλλιά σου είναι ένα κουλ ζελέ ή λίγδα από την απλυσιά ; - κολακεύομαι αλλά δεν το δείχνω - βαριέμαι αλλά δεν φταις εσύ , μου την έπεσαν 10 από το πρωί - το νέο άρωμα είναι , καλά μου τα έλεγε η υπάλληλος στο χόντο ότι κάνει θραύση - πώς είναι τα μαλλιά μου ; - να τον διώξω τώρα η να περιμένω να τον δούνε και οι φίλες μου - πλάκα έχεις για να δούμε τι θα πεις μετά>>
Αντίθετα όταν την πέφτει θηλυκό σε αρσενικό , το αρσενικό έχει το βλέμμα <<θα φάω καλά απόψε>>
4.Αν δεν διάλεγα αυτό , ο τζέιροτ είπε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει γιατί είμαι φλώρος .

Ως άνθρωπος , προτιμώ να μην γίνει πρώτο βήμα αλλά παράλληλα βήματα προς έναν στόχο . Φυσικά οι επίμονοι θα ξεχωρίσουνε πρώτο βήμα αλλά η αλήθεια είναι ότι η αντίδραση στο πρώτο βήμα ξεκίνησε τόσο νωρίς που μπορείς να θεωρήσεις την αντίδραση το πρώτο βήμα . Έτσι απλά σταματάς να κοιτάς το ρολόι και αφοσιώνεσαι στην μαγεία .

Ως τρόλερ , θέλω να τσακωθείτε όλοι : οι μεν άντρες να λένε εγώ θα την πέσω αλλά να περιμένουνε , οι μεν γυναίκες να λένε εγώ θα περιμένω αλλά να την πέφτουνε και εγώ να τρώω ποπ κορν με ζεματισμό τυρί περιμένοντας να πενθήσω μαζί με τον μπωντλαίρ στην κόλαση το τέλμα των διαπροσωπικών σχέσεων

Θα το ανέλυα και ως έλληνας , ως ευρωπαίος , ως πολίτης του κόσμου και ως εσκιμώος αλλά είναι βράδυ σαββάτου και , όπως έχει παρατηρήσει για αυτά τα βράδυα ο βασίλης , με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
προς τα πού ;

προς το θυληκο στοχο..:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Τις περισσοτερες φορες η γυναικα κανει το πρωτο βημα...
Και τι θελω να πω με αυτο...Εαν η γυναικα δε δωσει το "πρασινο φως", συνηθως ο ανδρας δεν προχωραει.
Επομενως, προσωπικα, στις γυναικες "χρεωνω" το 1ο βημα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top