Σκύλος ή γάτα;

mindcarnival

Νεοφερμένος

Ο mindcarnival αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Μιας και ειμαι καινουριος σε αυτό το forum που όμως εχω ακουσει πολύ καλα λογια θα ανοιξω ένα θεματακι ετσι ώστε σιγα σιγα να αρχισουμε να γνωριζομαστε γιατι μπορει τα foroum να μην ειναι τοσο ζεστα οσο μια συζητηση από κοντα δεν παυουν όμως να είναι πολύ ενδιαφεροντα για να γνωριζουμε καινουριους ανθρωπους και γιατι όχι και φιλους. Το θεματακι μας λοιπον είναι σκυλος ή γατα. Απειρες φορες το εχουμε ακουσει ολοι μας και το εχουμε συζητησει αλλα εδώ δεν μας ενδιαφερει τοσο ποιο επιλεγουμε αλλα γιατι το επιλεγουμε , τι συναισθηματα μας δημιουργει, τι μας λειπει ισως συνθηματικα και μας το γεμιζει ένα τετοιο ζωακι Για μενα προσωπικα θα σας παραθεσω τα λογια ενός Ελληνα συγγραφεα του οποιου το ονομα δυστυχως δεν θυμαμαι αλλα τα λογια του μου εχουν μεινει και με αντιπροσωπευουν. <Στις μερες μας οι ανθρωπινες σχεσεις πασχουν με αποτελεσμα πολλοι να επιλεγουν ένα σκυλο ο οποιος με την απολυτη υπακοη στον αφεντη και ενδειξη αγαπης να προσπαθει να γεμιζει τα κενα του αφεντικου.οι γατες όμως είναι ξεχωριστα ζωα πιο ανεξαρτητες,πιο δυσκολες να τις κατακτησεις πραγμα που δεν αρεσει στους περισσοτερους> ετσι λοιπον κι εγω προτιμω τις γατες καθως μου αρεσει να επενδυω και να προσπαθω να κερδισω μια σχεση ειτε ερωτικη ειτε φιλικη . καθως οι σχεσεις χτιζονται. Oυτε γεννιουνται μια μερα ουτε καταστρεφονται σε μια νυχτα. Ανυπομονω να ακουσω τις γνωμες σας….:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Μιας και ειμαι καινουριος σε αυτό το forum

καλως ορισες!:)
που όμως εχω ακουσει πολύ καλα λογια

ποσοστα παιρνω απο το στεκι γιαυτα τα καλα λογια ??:D:P
θα κανω το ποδαρικό κι ας σου πω την δική μου γνώμη...:) mr copy!:P
γιατι το επιλεγουμε , τι συναισθηματα μας δημιουργει, τι μας λειπει ισως συνθηματικα και μας το γεμιζει ένα τετοιο ζωακι

Αγαπω περισσοτερο τους σκυλους και εχω καλυτερη σχεση μαζι τους. Με τις γατες ποτε μου δε τα πηγα καλα. Αυτο που λεει ο συγγραφεας που αναφερεις απο τη μια μπορει να στεκει σα λογικη, απο την αλλη ομως με βρισκει αντιθετη. Δε θεωρω πως η επιλογη σε ενα ζωο κρινει τις σχεσεις μας με τους ανθρωπους. Αλλωστε ενα γατι ειναι οπως το μαθεις απο την αρχη, το ιδιο κι ενας σκυλος. Με τη μονη διαφορα ο σκυλος ξεχνα / συγχωρει γρηγοροτερα το κακο που ισως να του χεις κανει.

θελει μεγαλη καρδια να ξερεις να συγχωρεις.

Πιστευω πως η γατα δεν ειναι για το σπιτι αλλα για να αλωνιζει στους δρομους. Ο σκυλος αν παρασυρθει και φυγει δε θα εγκαταλειψει ποτε στο αφεντικο του(εκτος απο τα χασκυ που χουν αδυναμια μνημης), θα γυρισει παλι πισω ακολουθωντας τα ιχνη του.
Ο σκυλος θα εκτιμησει το φαι που του δινεις και θα σε κανει ευτυχισμενο σε στιγμες που θελεις να ακουμπησεις και να μιλησεις, σε ακουει. ειναι φιλος θεωρω ενω η γατα ερωμενη.
ναι, ο σκυλος σε ακουει προσεχτικα και γερνει κεφαλακι.
Η γατα θα νιαουριστει, θα ζουζουνιασει, θα σου κανει ενα υπεροχο μασαζακι και μολις βαρεθει θα φυγει.

Η γατα θα αμυνθει παρολαυτα με το νυχι της, ο σκυλος με το γαβγισμα, γρυλισμα, ενιοτε στα χειροτερα του με το δαγκωμα.
Ενας λογος που δε συμπαθω τις γατες ειναι επειδη προτιμω να μου γρυλιζουν(επ!! κλαιω γιατι ειχες αδικο...), παρα να με γρατζουνανε με μισος χωρις πιο πριν να μου χουν δωσει ενα σημαδι πως κατι και καπου εκανα λαθος.

Με τον σκυλο κοιταζομαι στα ματια με αγαπη. Νομιζα καποτε πως φοβαμαι τις γατες(ο χιτλερ τις φοβοταν) μεχρι που καταλαβα πως εκανα λαθος γιατι γνωρισα απο πολυ κοντα αρκετες γατες(μια φιλη ειχε 5 κι αλλες δυο ειχαν επισης γατια), κοιμηθηκα παρεα τους για μερες, αφησα να μου κανουν μασαζ οποτε ηθελαν κι οχι οποτε το ειχα αναγκη:P,τα ταισα, εκνευριστηκα κι ομως ειναι κι εκει θεμα χαρακτηρα.

Αλλες ηταν υπεροχα γλυκες, αλλες υπεροχα κακες. υπουλες. Ειχα σκεφτει κι εγω λοιπον μετα το σκυλακι μου που δυστυχως εχασα απο καρκινο, να επαιρνα μια γατα. εμεινα στη σκεψη ομως και δεν το πηρα ποτε αποφαση, προτιμησα και παλι σκυλο. (σημερα εχω δυο λυκους, εκτος αθηνας)

Συμφωνω σε ολα οσα λες για τις σχεσεις, ομως δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να σχετιστουν με την επιλογη ενος κατοικιδιου. Εχω ακουσει και το αλλο. Πως οι γυναικες που χουν γατες ειναι πιο ανεξαρτητες και οπως φερεσαι σε μια γατα θελουν να τους φερεσαι και οσες εχουν σκυλους ειναι πιο ευαισθητες και ευθεις και αυτη την αντιμετωπιση επιθυμουν. Με αυτον που ειπε αυτο, μπορω να συμφωνησω.


να προσθεσω- μετα απο χρονια συνειδητοποιησα πως εχω αλλεργια στην τριχα τους η το σαλιο τους, δεν ειμαι σιγουρη. φτερνιζομαι και τρεχουν τα ματια μου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
Μιας και ειμαι καινουριος σε αυτό το forum που όμως εχω ακουσει πολύ καλα λογια θα ανοιξω ένα θεματακι ετσι ώστε σιγα σιγα να αρχισουμε να γνωριζομαστε γιατι μπορει τα foroum να μην ειναι τοσο ζεστα οσο μια συζητηση από κοντα δεν παυουν όμως να είναι πολύ ενδιαφεροντα για να γνωριζουμε καινουριους ανθρωπους και γιατι όχι και φιλους.
συμφωνώ απόλυτα : άλλωστε κάνουμε και μύτηινγκς :)

Το θεματακι μας λοιπον είναι σκυλος ή γατα.
εξαρτάται από το αν είσαι ποντίκι

Απειρες φορες το εχουμε ακουσει ολοι μας και το εχουμε συζητησει αλλα εδώ δεν μας ενδιαφερει τοσο ποιο επιλεγουμε αλλα γιατι το επιλεγουμε , τι συναισθηματα μας δημιουργει, τι μας λειπει ισως συνθηματικα και μας το γεμιζει ένα τετοιο ζωακι Για μενα προσωπικα θα σας παραθεσω τα λογια ενός Ελληνα συγγραφεα του οποιου το ονομα δυστυχως δεν θυμαμαι αλλα τα λογια του μου εχουν μεινει και με αντιπροσωπευουν. <Στις μερες μας οι ανθρωπινες σχεσεις πασχουν με αποτελεσμα πολλοι να επιλεγουν ένα σκυλο ο οποιος με την απολυτη υπακοη στον αφεντη και ενδειξη αγαπης να προσπαθει να γεμιζει τα κενα του αφεντικου.οι γατες όμως είναι ξεχωριστα ζωα πιο ανεξαρτητες,πιο δυσκολες να τις κατακτησεις πραγμα που δεν αρεσει στους περισσοτερους> ετσι λοιπον κι εγω προτιμω τις γατες καθως μου αρεσει να επενδυω και να προσπαθω να κερδισω μια σχεση ειτε ερωτικη ειτε φιλικη . καθως οι σχεσεις χτιζονται. Oυτε γεννιουνται μια μερα ουτε καταστρεφονται σε μια νυχτα. Ανυπομονω να ακουσω τις γνωμες σας….

Στο σημείο αυτό θυμήθηκα ότι τις προάλλες είχα πάει στο <<αι δύο μονόλογοι>> , σταντ απ κόμεντι στο Γκάζι (μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση , ήτανε αρκετά βαρετό - μην θεωρηθεί ότι κάνω δυσφήμιση , ήτανε αρκετά αστείο , μην θεωρηθεί ότι είμαι αναποφάσιστος , εξάλλου δεν έχω αποφασίσει ακόμα) . Σε κάποια φάση λέει ο κωμικός : τι αχάριστα ζώα αυτές οι γάτες . Τους ζητάς μια αγκαλιά , τις παρακαλάς , ο σκύλος από δίπλα φωνάζει <<να ερθω εγώ , σε παρακαλώ , να έρθω εγώ>>, και η γάτα σε κοιτάζει απαθής .

Για αυτό προτιμώ τις γάτες : είναι αχάριστες . Σου θυμίζουνε και πώς είναι η ζωή . Θα στο αναλύσω στο επόμενο μύτη ινγκ . Νιάου για τώρα .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
τιποτα απο τα δυο.


λαγακια μονο!!


lgdk.jpg
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deslic

Νεοφερμένος

Η Deslic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Τουριστικά και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Προσωπικα ειχα και απο τα δυο , σε διαφορετηκα χρονικα διαστηματα , και μπορω να πω οτι τα σκυλια ειναι σα μικρα παιδακια , οπως τα μαθεις , οι γατες απο την αλλη ειναι ανεξαρτητα ζωα , οπωτε θελουν εκεινες θα παιξοθν , οπωτε θελουν εκεινες θα σου ζουζουνισουν και εαν εχεις την διαθεση να τισ πειραξεις , παιξεις , να κατι γρατζουνιες... μαρεσαν και τα δυο ... αλλα εχω μια ιδιαιτερη προτημηση στα σκυλακια ... η κορη μου απο την αλλη εχει τρελη αδυναμια στις γατες ... ματρελη αδυναμια !:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
Πφ. Μη γλυκαίνετε τους επίδοξους γατογονείς με τούτες τις αναλήθειες. Πρόκειται για χνουδωτά δεξαμενόπλοια που όταν δεν αγκυροβολούν σε μία γωνιά βρίσκουν εκατομμύρια τρόπους να σου σπάσουν τα νεύρα. Είναι στοκάδια, βρωμερά (κατουρημένη γούνα και σκατωμένη πατούσα), λαίμαργα και παντελώς εξαρτημένα (ο γκριζοσκουφίδης κλαίει πίσω από κάθε κλειστή πόρτα για παρέα και όταν η μάνα μου φεύγει από το σπίτι γαντζώνεται στο πόδι της). Γουργουράνε και κάνουν γλύκες ενίοτε (για να εξασφαλίσουν τη μερίδα της ημέρας) και μερικά από δαύτα πρέπει οπωσδήποτε να κοιμούνται πάνω στο μαξιλάρι σας (η μάνα μου ξυπνάει από γατομουστάκια στο πρόσωπό της και μία φορά ένοιωσε ότι πνιγόταν και τον βρήκε κουρνιασμένο στο λαιμό της...).

Βλέπω εν πάση περιπτώσει ότι αναπτύσσεις μία σχέση αμφιθυμίας με αυτά τα ζωντανά. Από τη μία το ζουλάς σαν λούτρινο παιχνίδι και παίζεις μαζί του παιχνίδια όπως σβούρα στο πάτωμα και ρόλερ κόστερ και από την άλλη θέλεις να το σκοτώσεις και να το πετάξεις στο ρέμα. Δεν ενδείκνυνται για νευρικούς ανθρώπους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cibyllian

Περιβόητο μέλος

Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,205 μηνύματα.
Και τα δύο! :P

Εγώ είχα έναν γατούλη, που νόμιζε ότι ήταν σκύλος και έναν σκύλο που νόμιζε ότι ήταν γάτα.
Γενικά τα ζώα μου είχαν ένα θέμα με την προσωπικότητά τους!:blink: ....... :P

Οι γατούλες είναι πολύ ζουζού, μαλακές τριχόμπαλες που γουργουρίζουν, στριφογυρίζουν στα πόδια σου, ανεβαίνουν παντού, δεν καταλαβαίνουν από μάλωμα (εκεί που θέλουν να πάνε θα πάνε), είναι ψιλο- έως χοντροανεξάρτητες, λάγνες και ναζιάρες, αλλά δεν ξεχνάνε και ποτέ το αιλουροειδές που κρύβουν μέσα τους και έτσι μπορεί να φας και καμιά νυχιά εκεί που δεν το περιμένεις. Άπιστες δεν έχουν πρόθεση να είναι, απλά είναι λιγάκι ο εαυτούλης τους!

Τα σκυλάκια είναι άλλη ιστορία, σε κοιτούν με εξαρτημένη λατρεία στα μάτια, σε ακολουθούν παντού, είναι πάντα πρόθυμα για χάδια και παιχνίδι, τρελαίνονται για βόλτα με το αφεντικό, τρελαίνονται γενικά να είναι κοντά στο αφεντικό. Τρελαίνονται όμως να σκάβουν και έτσι μπορεί να βρεις τον κήπο σου σαν έμενταλ από τις τρύπες, επίσης συχνά μασουλάνε ότι βρουν "αδέσποτο" τριγύρω, κλαψουρίζουν όταν τα αφήνεις μόνα τους, ακόμα κι όταν πας μόνο μέχρι το χασάπη.
Αλλά όπως θα σε κοιτάξει ο σκύλος σου δεν θα σε κοιτάξει ποτέ κανείς!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Πφ. Μη γλυκαίνετε τους επίδοξους γατογονείς με τούτες τις αναλήθειες. Πρόκειται για χνουδωτά δεξαμενόπλοια που όταν δεν αγκυροβολούν σε μία γωνιά βρίσκουν εκατομμύρια τρόπους να σου σπάσουν τα νεύρα. Είναι στοκάδια, βρωμερά (κατουρημένη γούνα και σκατωμένη πατούσα), λαίμαργα και παντελώς εξαρτημένα (ο γκριζοσκουφίδης κλαίει πίσω από κάθε κλειστή πόρτα για παρέα και όταν η μάνα μου φεύγει από το σπίτι γαντζώνεται στο πόδι της). Γουργουράνε και κάνουν γλύκες ενίοτε (για να εξασφαλίσουν τη μερίδα της ημέρας) και μερικά από δαύτα πρέπει οπωσδήποτε να κοιμούνται πάνω στο μαξιλάρι σας (η μάνα μου ξυπνάει από γατομουστάκια στο πρόσωπό της και μία φορά ένοιωσε ότι πνιγόταν και τον βρήκε κουρνιασμένο στο λαιμό της...).

Βλέπω εν πάση περιπτώσει ότι αναπτύσσεις μία σχέση αμφιθυμίας με αυτά τα ζωντανά. Από τη μία το ζουλάς σαν λούτρινο παιχνίδι και παίζεις μαζί του παιχνίδια όπως σβούρα στο πάτωμα και ρόλερ κόστερ και από την άλλη θέλεις να το σκοτώσεις και να το πετάξεις στο ρέμα. Δεν ενδείκνυνται για νευρικούς ανθρώπους.

Εχω λιωσει στα γελια!!!:lol::lol::rofl::rofl::loltooth:
εγω ειμαι νευρικη, καλα λεω οχι γατια!! θα ξεχασω ενα πρωινο (5- 6 θα ταν παρακαλω ξημερωματα) που κοιμονουν στον καναπε της φιλης και ευτυχως να λες!! (!) ειχα σκεπαστει ως πανω με τα παπλωματα κι εκει που ονειροπολουσα ξαφνικα τρανταζεται η γη, τρανταζεται και το κεφαλι μου, πεταχτηκα σα διαολεμενο, δυο τεραστια ποδια ειχαν πατησει πανω στα ματια μου, κοντεψαν να μπουν μεσα(και το κεφαλι μεσα στα σκεπασματα!) ηταν το βρωμογατο!
ξυπνησα τη φιλη μου και της λεω παρτο γιατι θα το πεταξω απο το μπαλκονι!
το πηρε και το κλεισε στο δωματιο της, κι ομως ματι δεν εκλεισα μετα, φοβομουν οτι απο καπου θα ξετρυπωσει και θα πεσει παλι πανω μου σα σιφουνας!:worry:
απαπα, μακρια κι αγαπημενα με τα βλαμενα. καλα ειναι δε λεω, οταν εχουν ορεξη, αλλα απαπαπαπα!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gatouni8400

Δραστήριο μέλος

Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα.
Σκύλο εννοείται..σιχαίνομαι τις γάτες!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcarnival

Νεοφερμένος

Ο mindcarnival αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
χαχαχα βλεπω οι γατες δεν εχουν και πολλους υποστηρικτες σας ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μερικοι δε μας ειπατε γιατι προτιματε το ενα απο το αλλο τι συναισθηματα σας δημιουργουν κι ετσι δεν τα αποδεχεστε ή τα πτοτιματε απο τα αλλα? ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

mindcarnival

Νεοφερμένος

Ο mindcarnival αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
χαχαχαχα κατοικιδια με διαταραχη προσωπικοτητας μηπως να αρχισουμε να φερνουμε και στην Ελλαδα τους ψυχολογους ζωων που εχουν αρχισει και εμφανιζονται στην Αμερικη??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.
τα παιδιά, και τα σκυλιά είναι όπως τα μάθεις.....συμπληρώνω
τα παιδιά, τα σκυλιά και τα γατιά έιναι όπως τα μάθεις
έτσι μπορεί στο σκύλο σου ή τη γάτα σου να βλέπεις συμπεριφορές μικρού παιδιού και και ενήλικα μπορώ να πω.........όπως ζήλειες, παραπονάκια, υπερβολικές χαρούλες, να θέλει σώνει και καλά να φάει απο το δικό σου φαί ή να θέλει να κάτσει στι δική σου καρέκλα, ενώ δίπλα του υπάρχουν άλλες 3 καρέκλες ελεύθερες δικές του, ή και δικό του καλαθάκι ή καλαθούνα με μαξιλάρια.....
όμως, αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα, γιατί αυτά τα μικρά ή μεγάλα ζωάκια, γατιά, γατούλες γάταροι, σκύλοι, σκυλάκια, σκυλάρες δείχνουν ανιδιοτελή αγάπη προς το "αφεντικό" τους κι ας έχουν τις παραξενιές τους, τις οποίες δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι σε αυτά τα πλασματάκια.......αν και μερικές φορές με τη συμπεριφορά τους γίνονται αυτά αφεντικά των ανθρώπων....

επίσης ποτέ να μην κάθεσαι δίπλα σε παιδιά και σκυλιά γιατί θα σου κλέψουν την παράσταση...ο ποιητής δεν αναφέρεται σε γάτες....εγώ ως ελεύθερη μετάφραση θα πρόσθετα να μην κάθεσαι δίπλα σε μικρά γατάκια γιατί κι αυτά κλέβουν την παράσταση ενίοτε.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Σκύλος.... αγελαιο ζωο φτιαγμενο για παρεα...
η γατες οντως μαγαριζουν πολυ περισσοτερο τα πραγματα σου φαγητα ,γενικως καθνται στα πιο καθαρα μαλακα μερη ..εχω 6 γατες στην πισω αυλη και τις συχαινομαι γιαυτο... και η τριχα τους κολαει παντου... πραγματικα ημανα μο ειδικα θελει πολες φορεςνα τις σκοτωσει..αλα την ακουνε και ψοφανε μονες τους:P ψοφανε συνεχεια απο αρωστιες πιθανον..προχθες εθαψα μια..

απειρες γατες εχω δει πατημενες στο δρομο και δεν τις συμπονας πλεον..ενω οταν δεις σκυλι σκοτωμενο στενοχωριεσαι πολυ περισσοτερο.. σε μενα ετσι συμβαινει τουλαχιστον..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
οι γατες ειναι ζωα πιο μακρυα απο τον ανθρωπο εκ των πραγματων, ειναι λιγοτερο εκφραστικα τα προσωπα τους.

ενας ανθρωπος εχει περι τις 1100 διαφορετικες εκφρασεις, ενας σκυλος καπου 600 οι γατες κατω απο 50, δεν μπορεις να δεθεις με μια γατα οσο με ενα σκυλι.

εχω μεγαλωσει και σκυλια και γατια, τα σκυλια ειναι ευθυνη και κουραση αλλα αλλου ειδους σχεση και επαφη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lost_Prophet

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
Τα σκυλιά μοιάζουν πιο πολύ στον άνθρωπο
είναι ευαίσθητα και προστατευτικά ως προς
σε μας θέλουν να νιώθουν την αίσθηση της

ασφάλειας όταν είναι κοντά στα αφεντικά τους
θέλουν στοργή, αγάπη και χάδια...ο σκύλος είναι
ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μερικές φορές
είναι ακόμη καλύτερος από τους κανονικούς μας φίλους...!!! :P:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
οι σκυλοι δεθηκαν με τον ανθρωπο και δημιουργηθηκαν απο αυτον ως ειδος πριν απο 50εκ, χρονια ισως.. ενω οι γατες το πολυ 10χιλ χρονια...
τι να συγκρινουμε τωρα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lost_Prophet

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
Οι γάτες είναι σαν τις γυναίκες σου τρίβονται
μέχρι να βαρεθούνε και να φύγουνε...χαχαχαχαχα:P:P:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
πες το ψεματα....:D
τριβονται πανω σου συχνα οχι επειδη σε αγαπανε ,αλλα επειδη του τρωει η γουνα...κοινως χεσμένο σε εχουνε!:P
ενω οι σκυλοι οποτε σε γλυφουν ειναι καθαρη ,σχεδον ενστικτωδης ΑΓΑΠΗ:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lost_Prophet

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
Έτσι είναι...τώρα θυμήθηκα ένα σκυλί που είχε ένας γνωστός
και όταν πέθανε το παιδί αυτό το σκυλί έκανε να φάει μία εβδομάδα..ίσως
η αίσθηση ότι μπορείνα γυρνούσε πίσω το έκανε να αντέξει..!!! Το σκυλί αν
και έτρωγε λίγο τις επόμενες μέρες δεν άντεξε λόγο ψυχολογικής διαταραχής. :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.
Αποτελέσματα έρευνας έδειξαν ότι η καταγωγή όλων των κατοικίδιων γατών πιθανόν ανάγεται σε πέντε αφρικανικές αγριόγατες (Felis silvestris lybica) που έζησαν γύρω στο 8. 000 π. Χ. Μέχρι πρόσφατα πιστευόταν ότι η γάτα εξημερώθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, όπου θεωρούνταν ιερό ζώο.
Από τους παλαιοντολόγους πιστεύεται ότι είναι το πρώτο ζώο που εξημέρωσε ο άνθρωπος. Απολιθώματα εξημερωμένου σκύλου εμφανίζονται πριν 16.000 χρόνια. Είναι ζώο έξυπνο, με καλή μνήμη και ικανότητες εκμάθησης. Ο άνθρωπος το χρησιμοποιούσε στο κυνήγι , για φύλακα και για ελατήρα ( να τραβάει έλκηθρα).
για να μην λέμε ανακρίβειες.....

δείτε τι κάνουν οι γάτες


https://www.otherside.gr/2008/10/deite-ti-kanei-i-gata-sas-oso-koimaste/
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κάνουν οι γάτες όσο εσείς κοιμάστε; Ο τύπος του παραπάνω βίντεο είχε αυτή ακριβώς την απορία κι έτσι χρησιμοποίησε μια κάμερα για να καταγράψει τον χώρο για όσες ώρες αυτός κοιμόταν.. Απʼότι φαίνεται όταν κοιμόμαστε οι γάτες σκαρφαλώνουν πάνω μας!

πολύ πλάκα.......:clapup::clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top