Ζώδια

Τί ζώδιο είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 299)
  • Κριός

    Ψήφοι: 21 7.0%
  • Ταύρος

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Δίδυμοι

    Ψήφοι: 30 10.0%
  • Καρκίνος

    Ψήφοι: 28 9.4%
  • Λέων

    Ψήφοι: 25 8.4%
  • Παρθένος

    Ψήφοι: 22 7.4%
  • Ζυγός

    Ψήφοι: 29 9.7%
  • Σκορπιός

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Τοξότης

    Ψήφοι: 16 5.4%
  • Αιγοκερως

    Ψήφοι: 27 9.0%
  • Υδροχόος

    Ψήφοι: 33 11.0%
  • Ιχθεις

    Ψήφοι: 20 6.7%

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Και μιας και μιλάμε για ζώδια. Εξασκώ το επάγγελμα του επεξηγητή ονείρων-μελλοντολόγου-αστρολόγου ερασιτεχνικά και ψάχνω ανθρώπους για να βοηθήσω. Σε εσένα επόμενε χρήστη (δεν θα αποκαλύψω το όνομα) που θα γράψεις σε αυτό το θέμα απευθύνομαι (ξέρεις εσύ) και σου λέω:

"Διαισθάνομαι πως τα πράγματα που ζητάς στη ζωή μερικές φορές μοιάζουν απραγματοποίητα και αναρωτιέσαι αν μπορείς να τα πετύχεις. Αισθάνομαι επίσης πως κάποιες φορές είσαι φιλικός ανοιχτός και εξωστρεφής με τους άλλους ενώ άλλες φορές αποτραβιέσαι και γίνεσαι επιφυλακτικός. Σου αρέσει η αλλαγή και η ποικιλία και εκνευρίζεσαι όταν σε περιορίζουν οι κανόνες και η ρουτίνα. Θες να μοιραστείς τα βαθύτερα αισθήματα σου με τους γύρω σου αλλά έχεις καταλάβει πως δεν είναι φρόνιμο να ανοίγεσαι υπερβολικά. Μια γυναίκα γεννημένη το Νοέμβριο θα σε πλησιάσει για να σου κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέσα στον επόμενο μήνα. Αν και εξωτερικά δείχνεις πειθαρχημένος και άνετος, μέσα σου αναρωτιέσαι αν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή ή αν έχεις πάρει τη σωστή απόφαση."

Έπιασα το feeling άγνωστε χρήστη, αν θες μια κοσμική επαφή κάλεσε με τώρα, σκέψου τη λέξη fantasmenos πολύ δυνατά και θα νιώσεις μια ανθρώπινη παρουσία

Mentalist fant


Kι όμως αυτό το φλέγμα και το χιούμορ που σκοτώνει με μια δόση σαρκασμού είναι σκορπίσιο ;) .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,925 μηνύματα.
Καλά κάνεις δεν ξέρεις πόσο καθάρματα είμαστε. Ένας συμμαθητής μου στο νηπιαγωγείο, μου είχε φάει το κρουασάν. Γιώργο τον έλεγαν. Αργά ή γρήγορα θα πληρώσει. Μπορεί να αργώ αλλά στο τέλος τιμωρώ.

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
himela τι ζωδιο εισαι?:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,925 μηνύματα.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Aγγελε, Κριος εσυ. Λεων η Himela, ταιριαζετε!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ria82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η silence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Όταν τα ζώδια θυμώνουν!




ΤΟΞΟΤΗΣ:

Έμφυτο χαρακτηριστικό τους να σπάνε τα νεύρα των άλλων. Ακολουθώντας
ένα δικό τους τρόπο σκέψης μπορεί να στραβώσουν εκεί που δεν το
περιμένεις και να τα κάνουν όλα ρημαδιό, ενώ αντίθετα εκεί που
περιμένεις ότι θα γίνουν έξαλλοι απλά να σε κοιτούν σιωπηλοί. Εάν
ξεπεράσουν τα όριά τους είναι ικανοί να βρίσουν και να κάνουν φασαρία
χτυπώντας πράγματα γύρω τους.



μπορει τελικα να ειναι εμφυτο, αλλα δεν ανεχομαι ποτε να μου σπανε τα νευρα, θα τους τα σπασω και εγω χειροτερα!!:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ria82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η silence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Η γυναίκα Τοξότης

Η Κα Τοξότης θα μπορούσε να είναι η ιδανική σας αγαπημένη αν είχατε πάντα ονειρευτεί μια γυναίκα που να έχει θαυμάσια αίσθηση χιούμορ, να είναι αιώνια αισιόδοξη, και αρκετά προετοιμασμένη να είναι "της παρέας" και να συμμετέχει σ' όλες τις δραστηριότητες που σας αρέσουν.

Αν είστε προετοιμασμένος να ανεχθείτε κάποια τόσο ακατάστατη που πιθανώς να έκανε τη μητέρα σας να σηκώσει τα χέρια ψηλά με τρόμο, κάποια που φέρνει να της τελειώνουν τα χρήματα όταν έχετε ξεχάσει να πάρετε απ' την τράπεζα, κι αν ψάχνατε για μια γυναίκα ανεξάρτητη αλλά και έτοιμη να παραιτηθεί από πολλά όταν σας ερωτευτεί - τότε μην ψάχνετε παραπέρα.

Το θέμα της "ανεξαρτησίας" πρέπει να το λάβετε υπ' όψη σας σοβαρά. Ίσως να νομίζετε ότι πολλές γυναίκες υποκρίνονται τις πολύ ανεξάρτητες για να μη δείχνουν ότι θέλουν να σας παγιδέψουν - και ότι σύντομα θα τις έχετε όπου θέλετε αν καταφέρετε να αιχμαλωτίσετε την καρδιά τους.

'Oχι όμως και με την Τοξότη, γιατί είναι πραγματικά ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν της αρέσει καθόλου να νοιώθει παγιδευμένη, περιορισμένη, και να κάνει μια ανιαρή ζωή.

Είναι ο τύπος της γυναίκας που πραγματικά θα ήταν έτοιμη να διακόψει μια σχέση αν αισθανόταν ότι ο αγαπημένος της δεν καταλάβαινε τον τρόπο που σκέφτεται και αισθάνεται, ειδικά αν είναι αποφασισμένη να κάνει ένα σωρό πράγματα πριν κατασταλάξει.

Πως όμως να κατασταλάξει μια τοξότης χωρίς να έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει όσο συχνά μπορεί; Ίσως να γνωρίζετε Τοξότες που προτιμούν να μένουν στο ίδιο μέρος όλη τους τη ζωή, αλλά θα ήθελα να δω τα ωροσκόπια τους, γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει επιρροή από τον ωροσκόπο, τη Σελήνη και τους άλλους πλανήτες στα δικά τους ατομικά ωροσκόπια. Δεν προσπαθώ να σας πω ότι αν κατακτήσετε την καρδιά μιας γυναίκας Τοξότη θα βρεθείτε με μια γυναίκα που θα απιστήσει όταν γυρίσετε την πλάτη σας.

Δεν της χρειάζεται να παραδοθεί σε σεξουαλικές περιπέτειες, κι αν είσθε ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και ικανοποιείτε τις σεξουαλικές της ανάγκες με κάθε τρόπο, είναι απίθανο να πάει στο κρεβάτι με οποιονδήποτε άλλον! Αυτό που πρέπει να θυμάστε με τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Τοξότη είναι ότι απεχθάνεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την καθημερινή ρουτίνα που πιθανώς να είναι η αιτία που παραγεμίζει τη ζωή της με τόσες διαφορετικές δραστηριότητες.

Είναι ο τύπος της γυναίκας που άλλες γυναίκες συχνά ζηλεύουν - πάντα φαίνεται να ακτινοβολεί έναν αέρα θετικότητας. Βεβαίως, πρέπει να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται κι αυτή κατάθλιψη, αλλά συχνά δεν θα το καταλαβαίνετε, και αν δείτε σημάδια απελπισίας θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος. Πράγματα που δημιουργούν στους υπόλοιπους από μας κατάθλιψη και ψυχικό πόνο, τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Τοξότη δεν την απασχολούν. Δεν θα την δείτε συχνά να κλαίει, αλλά αν είναι δυστυχισμένη, σιγουρευτείτε ότι δεν είναι από δικό σας λάθος.

Κάτι άλλο για την αγαπημένη σας Τοξότη είναι, ότι δεν θα σας πει ποτέ ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι η Τοξότης είναι μερικές φορές περισσότερο έντιμη και ειλικρινής απ' ότι χρειάζεται, θα σας λέει ακριβώς τι σκέπτεται για κάθε πλευρά της προσωπικότητας και ζωής σας, και μερικά πράγματα δεν θα σας ευχαριστούν πολύ. Δεν κριτικάρει όπως η Παρθένος· δεν αντιλαμβάνεται ότι κριτικάρει.

Σας αφήνει να ξέρετε αυτό που σκέπτεται. Απεχθάνεται επίσης να την διατάζουν, ακόμα κι αν σας έχει ερωτευθεί τρελά, δεν είναι εκεί για να την διατάζετε ! Αν στην πορεία από αγαπημένη γίνει σύντροφος σας ή γυναίκα σας, μην περιμένετε να έχετε την τακτοποιημένη ζωή που είχατε στο παρελθόν.

Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι πολύ δραστήρια, αλλά οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι το αγαπημένο της είδος, θα τις κάνει αλλά στον δικό της ρυθμό. 'Oμως, αν έχετε καλέσει το αφεντικό και την σύζυγο του για δείπνο, μην ανησυχείτε.

Η Τοξότης μπορεί να είναι μια θαυμάσια οικοδέσποινα και μια τέλεια μαγείρισσα που θα είστε περήφανος γι' αυτήν. Μην ξεχνάτε ότι έχω ταξιδέψει, και γνωρίζω πολλές γυναίκες Τοξότες που περηφανεύονται για τις διεθνείς συνταγές που έχουν μαζέψει απ' τα ταξίδια τους. Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Τοξότη σ' ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους, θα είναι αυτή που θα τους διασκεδάζει με διασκεδαστικές ιστορίες ή που θα συζητά για το πιο πρόσφατο ταξίδι της. θα ακτινοβολεί θετικά ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, και άνεση.

Δεν τείνει βέβαια κάθε Τοξότης στον αθλητισμό, όμως μπορείτε να πείτε ότι αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ έχει εκπληκτική ενέργεια, θα σας αρέσει ο τρόπος που φέρνει έναν πιο συνεσταλμένο νεοφερμένο στην ομάδα, τον φιλικό τρόπο που θα σας κοιτάζει και μετά θα ξαναγυρίζει στους ακροατές της. Ίσως να σας δώσει την εντύπωση ότι είναι ο τύπος που της αρέσει να αλλάζει φλερτ από καιρό σε καιρό, όμως η Τοξότης γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ μιας τρελής νύχτας με κάποιον ή μιας παρόρμησης που οδηγεί το κρεβάτι, και στο να είναι ερωτευμένη. 'Oταν δίνει την καρδιά της σ' έναν άνδρα δεν θα θελήσει να ριψοκινδυνεύσει τη σχέση ερωτοτροπώντας με κάποιον άλλον.

Η ελεύθερη και άνετη συμπεριφορά της δεν θα επεκταθεί σε απιστία προς τον άνδρα που αληθινά αγαπά, έτσι μην την. κατηγορήσετε ποτέ για απιστία κάθε φορά που γυρνάτε την πλάτη επειδή είναι φιλική με όλους. Να θυμάστε πόσο απεχθάνεται να είναι παγιδευμένη.

Εάν δυσκολεύεστε ακόμη να μαντέψετε το ζώδιο αυτής της γυναίκας που κατέκτησε την καρδιά σας, κοιτάξτε τα ρούχα της. Μπορεί να είναι ντυμένη με τα καθημερινά ρούχα και να καταφέρνει να μοιάζει με εκατομμυριούχο. Δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την τελευταία λέξη της μόδας ή να ξοδεύει μεγάλα ποσά για την γκαρνταρόμπα της, και βεβαίως δεν είναι και τόσο περήφανη να ρίξει μια ματιά στο μαγαζί που πουλάει δεύτερο χέρι ρούχα για να δει τι ευκαιρίες μπορεί να βρει - συνήθως έχει τύχη και βρίσκει! 'Aλλες φορές όμως είναι πολύ υπερβολική και θα αγοράσει κάτι που κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία και που θα το βαρεθεί σ' ένα μήνα επειδή όμως είναι τόσο ανεξάρτητη, δεν θα εκτιμήσει έναν άνδρα που θα της βάλει τις φωνές γι' αυτό! Βέβαια θα αναρωτιέστε αν μπορείτε να τα βγάλετε στη ζωή σας πέρα μ' αυτή τη φλογερή, ζωντανή γυναίκα, αλλά οι αμφιβολίες σας δεν θα κρατήσουν πολύ, γιατί θα ζωντανέψει τη ζωή σας με πολλούς και ποικίλους τρόπους! Αν ακόμα ψάχνετε για μια αγαπημένη Τοξότη μπορείτε να την βρείτε όπου υπάρχει δράση.

Είναι ο τύπος που θα δεχτεί προσκλήσεις την τελευταία στιγμή με προθυμία, να στριμώξει μαθήματα γυμναστικής μετά τη δουλειά, στο ήδη γεμάτο πρόγραμμα της.

Σκεφθείτε την Τζέην Φόντα και τον Κρις 'Eβερτ και οι δυο τέλεια παραδείγματα της Τοξοτίσιας ζωτικότητας και το αστείο χιούμορ της Πάμελας Στήβενσον! Της αρέσει να είναι η ζωή γεμάτη από εκπλήξεις, και λατρεύει να παίρνει δώρα, ιδιαίτερα αν είναι πράγματα που θα την κάνουν να γελά ακόμα περισσότερο. Αγοράστε της μια φόρμα γυμναστικής, ένα σκύλο για να τον πηγαίνει μακρινές βόλτες (αν αγαπά τα ζώα, βέβαια) ή μια αυτόματη φωτογραφική μηχανή.

Ο Τοξότης είναι αρσενικό ζώδιο, όπως ο Κριός και ο Λέων, τα άλλα δύο ζώδια της Φωτιάς, αλλά η Τοξότης είναι πραγματική γυναίκα. Είναι επίσης τόσο ρομαντική όσο θα επιθυμούσατε, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ί

σως να μην πάρει στα σοβαρά, τον τρόπο που προσπαθείτε να την πλανέψετε αλλά πρέπει να είστε ικανός να γελάτε μαζί και να βλέπετε την αστεία πλευρά της ζωής. αν πραγματικά θέλετε να πλανέψετε μια γυναίκα Τοξότη και να την κάνετε δική σας.


αυτη ειναι μια γυναικα τοξοτης, ενα ζωδιο πραγματικα της φωτιας!!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Πώς γινεται να ταιριαζουν ο Κριος και ο Λεων?το εχω διαβασει παντου αυτο βεβαια
αφου ειναι δυναμικοι και οι δυο.Δεν θα επρεπε να παιζουν ξυλο συνεχεια!:P

και η αδελφη μου Λεων ειναι παντως και οι αρχηγικες ικανοτητες της φαινονται..ενω εγω δεν εχω καθολου:D
εσυ himela τις εχεις?

Βασίλισσά μου εσυ!:D

σε μια σελιδα ειχα διαβασει οτι σε μια σχεση ο Λεοντας μπορει να ειναι ο βασιλιας και ο κριος ο αρχιστρατηγος:P...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,925 μηνύματα.
Πώς γινεται να ταιριαζουν ο Κριος και ο Λεων?το εχω διαβασει παντου αυτο βεβαια
αφου ειναι δυναμικοι και οι δυο.Δεν θα επρεπε να παιζουν ξυλο συνεχεια!:P

και η αδελφη μου Λεων ειναι παντως και οι αρχηγικες ικανοτητες της φαινονται..ενω εγω δεν εχω καθολου:D
εσυ himela τις εχεις?

Βασίλισσά μου εσυ!:D

σε μια σελιδα ειχα διαβασει οτι σε μια σχεση ο Λεοντας μπορει να ειναι ο βασιλιας και ο κριος ο αρχιστρατηγος:P...

Θεωρητικά ο λέων με τον κριό όντως ταιριαζουν.Λέων (22 Ιουλίου - 21 Αυγούστου) [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Λέων
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Με μία ματιά [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Απόλυτη συμβατότητα με:[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Τοξότης , Κριός
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Λέων με Κριό : Μια ιδανική ένωση. Η σεξουαλική ζωή άριστη. Πιστοί ο ένας προς τον άλλον γιατί πιθανότατα βρίσκουν αυτό που ζητούν ο ένας από τον άλλο. Ο Λέων θαυμάζει τον φλογερό και παθιασμένο Κριό. Αυτό ακριβώς επιζητά ο Κριός. Να τον θαυμάζουν.

Προσωπικά δε θυμίζω σε όλα το δυναμικό ζώδιο του λέοντα. Μου αρέσει να γίνεται το δικό μου - δεν το αρνούμαι. Αλλά στον έρωτα δεν είμαι λέων. Αυτό είναι σίγουρο.:redface:

Πάντως εμείς οι δύο Άγγελε όντως θα παίζαμε ξύλο συνέχεια. Αλλά ξέρεις τι λένε για το σεξ μετά από καυγά.:redface::redface::redface::redface::redface::redface:

Άτιμε Θάνο, με έχεις κάνεις τελείως αισχρή!:devil:
[/FONT]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ria82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η silence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Με μία ματιά [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Απόλυτη συμβατότητα με:[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Τοξότης , Κριός
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

η αληθεια ειναι οτι τα ζωδια της φωτιας ταιριαζουν μεταξυ τους!!
και συγκεκριμενα ο τοξοτης με τον λεωντα και ο λεωντας με τον κριο!!!

οι 2 κολλητες μου, η μια λεων, η αλλη κριος

απλα με την λιονταρινα δεν χρειαζεται ουτε να μιλησουμε μονο μια ματια και εχουμε καταλαβει τα παντα, το τι θελουμε να πουμε, το τι νοιωθουμε... τα παντα!

η αδερφη μου κριος!!
δυσκολα ατομα, αλλα αν συμβιβαζεσαι τα πας θαυμασια!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Πάντως εμείς οι δύο Άγγελε όντως θα παίζαμε ξύλο συνέχεια. Αλλά ξέρεις τι λένε για το σεξ μετά από καυγά.[/FONT]
το ξερω...ειναι ο καλυτερος τροπος για να σταματανε οι καυγαδες...
οταν θελεις να τη δειρεις και να τη σπασεις στο ξυλο......ριχτη στο κρεβατι..:P8)
make love not war...:D

εμενα το ισχυροτερο μου μειον ειναι η ισχυρογνωμοσυνη μου..οταν πιστευω κατι καμια φορα κολλαω και δεν καταλαβαινω τιποτα αλλο(και ειμαι και φωνακλας εννοειται..)..ομως οταν μετα ηρεμησω...μπορω να ζητησω και συγνωμη...;) και να παραδεχτω το δικαιο..:)

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Άτιμε Θάνο, με έχεις κάνεις τελείως αισχρή![/FONT]
γιατι αισχρη?
φυσικα πραγματα ειναι..;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thanos323

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα.
εγω ειμαι ζυγος με ποιον ταιριαζω????
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ria82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η silence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
εγω ειμαι ζυγος με ποιον ταιριαζω????


με τοξοτη σιγουρα!!

ειναι και ο φιλος μου!!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,925 μηνύματα.
Τοξότης με Κριός: Ο Κριός έλκετε πολύ από το Τοξότη. Ο Τοξότης πάλι δεν δέχετε την κτητικότητα του Κριού. Ο Κριός θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στην ταιριαστή σχέση του Τοξότη αφού έχουνε πολλά κοινά σημεία. Είναι και οι δυό γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό.Συμπερασμα, λίγος συμβιβασμός από τον καθένα αιθα είανι μια φοβερή σχέση.
Τοξότης με Ταύρο: Ο Ταύρος θέλει τη μονιμότητα, ο Τοξότης δεν μπορεί, θέλει συχνά αλλαγές. Αδρανής ο Ταύρος αυθόρμητος ο Τοξότης έχει σαν αποτέλεσμα να εκνευρίζονται. Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές νοοτροπίες. Συμπέρασμα, καλύτερα αποφύγετε αυτή τη σχέση.
Τοξότης με Διδύμους: Μια ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Επειδή και ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, οι Δίδυμοι νιώθουν συνεχώς αστάθεια και ανησυχεία. Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεκτεί τις αλλαγές των Διδύμων. Συμπέρασμα, σχέση απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Τοξότης με Καρκίνο: Η αστάθεια του Τοξότη και η ανεξαρτησία κτυπάνε στα νέυρα τον Καρκίνο. Ο Τοξότης πάλιδεν μπορί τόση αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή. Όσο για το σεξ σίγουρα δεν πρόκειτε να το απολαύσουν με αυτές τις καταστάσεις. Συμπέρασμα, από το να βγάλετε τα μαχαίρια καλύτερα χωρίστε.
Τοξότης με Λέων: Φλογερή σχέση. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης όμως βαριέτε εύκολα τον Λέωντα. Ο Λέων δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Τοξότης δεν μπορεί να είναι δίπλα του συνεχώς και ακόμα θεωρεί πολύ παιχνιδιάρη τον Τοξότη. Ακόμη και στο σεξ έχουνε αντιθέσεις. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να επιτύχει αυτή η σχέση.
Τοξότης με Παρθένος: Δύο διαφορετικά άτομα. Ο Τοξότης άπιστος και φλογερός, η Παρθένος πιστή και ζητά την αποκλειστικότητα. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να έχει μέλλον ούτε καν αρχή αφού ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και η Παρθένος πατά σταθερά στη γή. Συμπέρασμα, μην προσπαθήσετε για αυτή τη σχέση, δεν αξίζει τον κόπο.
Τοξότης με Ζυγό: Αυτά τα δύο άτομα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, είναι αισιόδοξοι και θετικοί. Ο Ζυγός είναι εκλεκτικός ενώ ο Τοξότης καθόλου. Η απιστία του Τοξότη, εκνευρίζει το Ζυγό.Σμίγουν και χωρίζουν και αυτό μπορεί να επαναληυθεί πολλές φορές. Συμπέρασμα, πρέπει να υπάρχει πάντα μια ισχυρή δύναμη για να τους κρατάει.
Τοξότης με Σκορπιός: Δύο άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Όσο είναι καινούρια η σχέση, ο Τοξότης είναι ενθουσιασμένος, όταν αρχίσει όμως να κουράζετε αδιαφορεί.Ο Σκορπιός τότε ψάχνει τρόπο να τον εκδικηθεί. Συμπέρασμα, η εκδίκηση του Σκορπιού πονάει.
Τοξότης με Τοξότη: Ο Τοξότης θεωρείτε πολλές φορές επιπόλαιος και ανευθυνος. Αυτό θα φανεί όταν βρεθεί σχέση με άλλο Τοξότη. Και οι δυίο θα σκέφτονται πως θα διασκεδάσουν και θα περνούν καλά και θα ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Ο Τοξότης θέλει ένα προσγειωμένο σύντροφο για να μπορεί να κάνει μια σωστή σχέση. Μπορούν να κάνουν μια καταπληκτική σχέση σε φιλία αλλά όχι ερωτική. Συμπέρασμα, μάλλον αδύνατο να συνυρπάξουν.
Τοξότης με Αιγόκερω: Αυτή η σχέση από την αρχή φαίνετε πως δεν έχει πιθανότητες να επιβιώσει. Ο Τοξότης είναι σπάταλος και δεν αφοσιώνετε. Ο Αιγόκερος, δεν δέχετε να είναι το οικονομικό του στήριγμα και θέλει αποκλειστικότητα. Έτσι ο Αιγόκερος θα εκνευριστεί με όλα αυτά και θα φύγει. Συμπέρασμα, ο ένας απορρίπτει τον άλλο.
Τοξότης με Υδροχόο: Έχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία, αγαπούν την ελευθερία και την ελευθερία. Είναι τα μόνα άτομα στο ζωδιακό κύκλο που σέβονται ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου. Κινούνται και οι δύο ελεύθερα, απολαμβάνουν τη ζωή τους και όταν νιώσουν την ανάγκη βρίσκονται σε ανύποπτο χρόνο. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί για αυτούς. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να πετύχει, φτάνει να δωθεί χρόνος.
Τοξότης με Ιχθύ: Ο Τοξότης δεν μπορεί τους συναισθηματικούς Ιχθύες, ενώ ο Ιχθύς παθαίνει συναισθηματική εξάρτηση. Ο Τοξότης στην αρχή πιστεύει πως στα πολλά λόγια που λένε οι Ιχθύες και αφού δούνε ότι αλλάζουν γνώμη συνεχως απορρίπτουν αυτή τη σχέση. Ακόμη και στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση. Συμπέρασμα, σχέση χωρίς μέλλον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thanos323

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα.
τοξοτης η ζυγος
με τρομαζεις.......
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,925 μηνύματα.
Γιατί παιδί μου, τι ζώδιο είναι αυτή που θες; Να τα συμβιβάσουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thanos323

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα.
δεν ξερω να ρωτησω?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
επρεπε ήδη να εχεις ρωτήσει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thanos323

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα.
αλλα δεν υπαρχουν τα ζωδια για αυτην αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα αμα συνεχισω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,171 μηνύματα.
επρεπε ήδη να εχεις ρωτήσει!

Σύμφωνα με την κατά Valder προσέγγιση, απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου να ρωτήσει την κοπέλα τι ζώδιο είναι. Δείχνει ανασφάλεια και αναποφασιστικότητα, σα να ζητάει να επιστρατεύσει μέχρι και τη μοίρα για να την έλξει.

Δια ροπάλου!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top