Κόντρες και τσακωμοί

prime

Πολύ δραστήριο μέλος

Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,680 μηνύματα.
Σε καμία σχέση δεν μπορούν τα πράγματα να είναι πάντα ομαλά και ισορροπημένα.Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφωνίες που θα οδηγήσουν και σε κόντρα και σε τσακωμό.
Άλλωστε πολλοί λένε ότι ένας τσακωμός ανάβει ξανά τη φλόγα στο ζευγάρι και ως αλατοπίπερο νοστιμίζει λίγο το φαγητό..;) .(έχετε κάνει ποτέ σεξ μετά από καβγά?συνιστώ να το δοκιμάσετε ;) ;) )
Πρόβλημα δημιουργείται όταν οι τσακωμοί γίνονται ανεξέλεγκτα συχνοί και άνευ αιτίας..Τότε αναπόφευκτα επέρχεται φθορά. κούραση και απομάκρυνση..
Υπήρξα σε σχέση όπου τσακωνόμασταν τόσο συχνά ώστε καταντησαμε να τσακωνόμαστε και επειδή δεν μου άρεσε το μπείκον.:redface: Ω ναι!!!Επί 2 ώρες άκουγα σφοδρή κριτική για τις γαστρονομικές μου προτιμήσεις, ώσπου δεν άντεξα και έγινε το μπαμ :mad17: Χτυπήσαμε πάτο εκείνη τη μέρα..Το αποτέλεσμα μετά από αυτό φυσικά ήταν να χωρίσουμε..
Βασικά αυτό το περιστατικό θυμήθηκα και σκέφτηκα το θέμα, αλλά μάλλον το παράδειγμα αυτό είναι ακραίο..

Εσείς πόσο συχνά τσακώνεστε στη σχέση σας, αποφεύγετε πάση θυσία τους τσακωμούς και τελικά πόσο υγιής είναι μια κόντρα για τη σχέση?

ΥΓ Όποιος θέλει ας μοιραστεί μαζί μας έναν τσακωμό που προκλήθηκε από μια ασήμαντη-μην πω ηλίθια-αιτία τύπου δικού μου μπείκον, να μη νιώθω τόσο ποταπή..:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
κοίτα.... φυσικά και υπάρχουν άνεφ ουσίας τσακωμοί στις σχέσεις αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι πάντα και τόσο άνεφ ουσίας τα πράγματα όπως λέμε ή όπως θέλουμε να νομίζουμε....

Γιατί, ναι... φυσικά και φαίνεται ανούσιο το θέμα του μπέικον... φαίνεται αστείο.... είναι όμως στην πραγματικότητα?
Το μπέικον (και το κάθε μπέικον) δεν είναι η ουσία αλλά η αφορμή!

Στην προκειμένη περίπτωση (του μπέικον :P) η ουσία ήταν το κατα πόσο ο σύντροφος σου ήθελε να σε "ελέγχει απόλυτα"
Τι νοιώθεις, τι πιστευεις, πως το εκφράζεις....και έφτασε φυσικά και στα άκρα του ελέγχου πάνω σου σε σχέση με την γαστρονομική σου άποψη :P

Ολα αυτα φυσικά είναι εικασίες δικές μου για ένα σύντροφο εξουσιαστή που ήθελε να σε ελέγχει, δεδομένου ότι ούτε εσένα ξέρω ούτε τον πρώην σύντροφ σου, όμως γνωρίζω πάρα πολύ καλά την περιγραφόμενη κατάσταση απο προσωπικές μου εμπειρίες και που η "μετάφραση" στο δικό μου τότε πρόβλημα ήταν αυτό που είπες εσύ σήμερα ;)

Ανούσιοι καυγάδες λοιπόν? Σίγουρα ναι.... τι κρύβεται όμως από πίσω? ;)


Και για να μην νοιώθεις ποταπή, εγώ πριν κάτι ώρες τσακώθηκα με τον καλό μου γιατί υπερασπίστηκε κάποιον ξένο έναντι εμού, για ένα θέμα οδικής προτεραιότητας :P στο οποίο μετά από έρευνα που έκανα είχα δίκιο κι όλας :P:P
Αντε τώρα να τσακωθείς με τον άνθρωπο σου γιατί συμφωνεί ότι ο αλλος ειχε δίκιο για την προτεραιότητα :P
Η ουσία των πραγματων όμως δεν ειναι αυτή....
Αυτό που κρύβεται από πίσω είναι κάτι διαφορετικό κάθε φορά...
Στην προκειμένη περίπτωση μου, ο εγωισμός ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prime

Πολύ δραστήριο μέλος

Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,680 μηνύματα.
Όχι δεν επρόκειτο για εξουσιαστικό τύραννο..ούτε και εγώ θυματοποιώ τον εαυτό μου, το λέω για να μην παρεξηγηθώ..

Το μπέικον - και το κάθε μπέικον- προφανώς ήταν η αφορμή., αλλά όταν αποκρύβεται η πραγματική αιτία καταντάει σαχλή η υπόθεση.. Εκεί πλέον έχουμε παντελή έλλειψη επικοινωνίας και στην ουσία δεν υπάρχει σχέση.

Προσωπικά δεν μου αρέσει να τσακώνομαι, με κουράζει πόλύ αλλά φυσικά θα το φτάσω στα άκρα όταν πρέπει..:kill: :bye:

:P :P :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristinaki

Δραστήριο μέλος

Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα.
Το οτι πίσω απο ένα τέτιο καύγα κρύβεται κάποια αιτία άλλη συμφωνώ κι εγώ το θέμα είναι το πόσο σέβεσαι το συντροφό σου όταν καταδέχεσαι να του κάνεις δυο ώρες καυγά με τέτοια γελοία αφορμή? Κι να ξεσπάσεις τα νεύρα σου ίσως πάνω στο συντροφό σου?:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nana

Δραστήριο μέλος

Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 602 μηνύματα.
Κοίτα, στην προηγούμενή μου σχέση, μπορώ να πω ότι δεν τσακώθηκα ποτε... Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι η αλήθεια... Και να σου πω, τώρα, δεν καταλαβαίνω πώς έγινε... Μήπως ο πρώην μου΄κανε όλα τα χατήρια;;; Τι να πω...

Μόνο μια φορά θυμάμαι που υποστήριξε άλλον και όχι εμένα, είχα στενοχωρηθεί πολύ :( , αλλά και πάλι δε "βριστήκαμε".

Όταν τα έφτιαξα με τον νυν, μου φάνηκε αρχικά πολύ περίεργο που τσακωνόμαστε. Ειδικά στην αρχή τσακωνόμαστε συχνά. :confused: Αφού σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά. :hmm: Βέβαια το "συχνά" μπορεί και να μην ήταν τόσο συχνά, αλλά καταλαβαίνεις ότι από τις 0 φορές το μήνα να φτάσεις στις 3 φορές... Μου φαινόταν τεράστια η διαφορά. Τώρα πλέον τον έχω μάθει και με έχει μάθει, οπότε αυτά που μου την έσπαγαν στην αρχή, τα έχω ξεπεράσει κατά 90% :)

Πάντως παλαιότερα, αλλά και κάποιες φορές τώρα, αν νευριάσω γίνομαι τούρμπο... Ειδικά πριν έβγαζα έναν τόσο κακό εαυτό που δεν το πίστευα!!! :mad:

Όσο για τις αφορμές, ίσως κάποιες να ήταν χαζές, αλλά πάντα έβρισκα το λόγο που μου την έσπαγαν (το βαθύτερο λόγο) Και αυτός ο βαθύτερος λόγος ήταν που μου την έδινε περισσότερο... Το θέμα είναι ότι αυτός όμως, έμενε στην επιφάνεια και παραξενευόταν, γιατί νευρυρίαζα ΤΟΣΟ...:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Εξαρταται απο τη φαση που περναμε.. Ειναι περιοδοι που δεν προλαβαινουμε τους τσακωμους, οταν τα ξαναβρισκουμε εχουμε ξεχασει ακομη και γιατι ξεκινησε ολο το νταβαντουρι, και αλλες που κανουμε μηνες να τσακωθουμε. Προτιμω την περιοδο των τσακωμων παντως, να αποκτα κι ενα ενδιαφερον αλλο το πραγμα :p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maxi21263

Νεοφερμένος

Η maxi21263 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και επαγγέλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Για έναν τσακωμό χρειάζονται 2 οκ;
δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο εσωτερικό κατακάθι (ας το πω έτσι), απλά τυχαίνει να είναι και η κακιά ώρα, να σου (του) ξεφύγει κάποια κουβέντα που δεν θα ήθελες να πείς, αλλά πάνω στην κούραση, στον εκνευρισμό σου την λές....
Με τον πρώην άντρα μου τσακωνόμασταν για το παραμικρό... το μπέικον ίσως να μην είναι τίποτα μπροστά στην αιτία τσακωμού που είχα εγω.....:beating:
ήμουν έγκυος στον γιό μου. μόλις είχαμε μάθει ότι ήταν αγόρι και τσακωθήκαμε γιατί ο πρώην :knife: ήθελε όταν θα γινόταν 6 ετών να τον κουρέψουμε γουλί για να δυναμώσει το μαλλί του (ΕΛΕΟΣ!!!!!!!) εγώ πάλι ήθελα να έχει μακρύ μαλλί.
έγινε χαμός, κατεβήκανε ότι καντήλια ξέραμε, και μείναμε τσακωμένοι για μέρες......
φυσικά τον γιό μου τον κούρεψα όταν πλέον τον νομίζανε κορίτσι με τις ξανθές του μπούκλες...:whistle:

Με τον τωρινό μου σύντροφο δεν μπορώ να πώ ότι τσακωνόμαστε συχνά.. τελευταία φορά ήταν πριν 6 μήνες (το λάθος δικο μου και ζήτησα συγνώμη).
δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι τσακωμοί, γιατί αν θυμώσω γίνομαι εκτός εαυτού και καμιά φορά χάνω τον έλενχο.....
Πάντως αν με πειράζει κάτι ή αν θυμώσω με καταλαβαίνουν όλοι όσοι με βλέπουν.. (δεν ξέρω γιατί):devil:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kleftra

Διάσημο μέλος

Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Για μένα υπάρχουν δύο ειδών τσακωμοί στις σχέσεις.
Οι σοβαροί που έχουν σαν βάση ένα σημαντικό γεγονός και τους οποίους προσπαθώ να αντιμετωπίζω αφού ηρεμήσουν τα πράγματα έτσι ωστε να υπάρξει διάλογος.
Και οι τσακωμοί δια ασήμαντον αφορμή τους οποίους προσπαθώ να αποφεύγω γιατί είμαι ιδιαίτερα νευρικό άτομο και δεν θέλω να ξεστομίζω πράγματα για τα οποία μετανοιώνω αργότερα οπότε γίνομαι Αντωνάκης(δλδ πέρνω το καπελάκι μου και φεύγω:P ) μέχρι να ηρεμήσω.
Πάντως όταν αρχίζω να εκνευρίζομαι με τον σύντροφο μου με το παραμικρό και γενικά όταν δεν μπορώ να τον ανεχτώ ούτε ως παρουσία δίπλα μου τότε είναι σημάδι πως πρέπει να γίνω Λούης.....:D

Α!Και για να σε βοηθήσω να μην νοιώθεις ποταπή::P
Μπαίνω στο σπίτι μετά απο την δουλειά και ο χριστιανός κάνει το λαθος να με ρωτήσει "ήρθες;" προφανώς δεν μου άρεσε η ρητορική ερώτηση και απάντησα κάτι του τύπου"ναι ήρθα δεν με βλέπεις;" μετά καταλήξαμε να μαλώνουμε
για περίπου μίση ώρα..............
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

erodia

Δραστήριο μέλος

Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Υπεύθυνος marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα.
Γενικά είμαι πάρα πολύ ήπιος άνθρωπος και από ότι μου έχουν πει (και φίλοι και πρώην αλλά και ο τωρινός σύντροφός μου), έχω μια τάσει να ηρεμώ τον άλλο όταν βρίσκεται κοντά μου....
Δεν μπορώ να θυμηθώ να έχω μαλλώσει με κάποιον χωρίς λόγο, βασικά και λόγος να υπήρχε πάλι δεν θυμάμαι να έχω μαλλώσει....Γενικά όταν νιώθω εμένα ή την κατάσταση να "βγαίνει" εκτός ελέγχου, φεύγω.....απλά φεύγω χωρίς να πω κουβέντα....ηρεμώ και μετά αν υπάρχει διάθεση και από τις 2 μεριές να βρεθεί λύση κάθομαι και συζητάω......αν πάλι ο λόγος ήταν χαζός απλά τον προσπερνάω....:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Naida

Νεοφερμένος

Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Δυστυχώς τσακωνόμαστε αρκετά συχνά και... πολλές φορές εξαιτίας μου:redface: Βλέπετε, είμαι αρκετά ζηλιάρα (όπως και κείνος, άλλωστε) μόνο που εγώ... κάποιες φορές το παρακάνω. Επίσης, όταν για κάποιο λόγο δεν είμαι καλά ψυχολογικά, παρερμηνεύω ό,τι μου λέει και ψάχνω αφορμή να "τσακωθούμε".

Παραδείγματα και για τα 2:

α. Ζήλια

Ε, πάμε ωραία και καλά να αγοράσουμε cd. Κοιτάμε, κοιτάμε, ψάχνουμε, σημειώνουμε, συζητάμε επιλογές... Σε κάποια φάση μου λέει "θα πάρω και αυτό" -> (ένα cd Αrch Enemy). Kαι συμπληρώνει "έχει γυναικεία φωνητικά, είναι αρκετά όμορφη η τραγουδίστρια"...
Εγώ... :mad17: Έκρηξη, καταλαβαίνετε. Αλλά για να μη με αποκαλέσει τρελή, δεν το δείχνω. Φεύγουμε από το μαγαζί κι εγώ του κράταγα μούτρα μέχρι που με ρώτησε 5-6 χιλιάδες φορές "τι έχεις μωράκι μου;;", έπαψα να κάνω το βαρύ πεπόνι και του είπα. Ε, και τσακωθήκαμε:worry: Μα γιατί;

β. Παρερμήνευση

Να μη σας τα πολυλογώ, εγώ συνήθως ντύνομαι με τζινάκια κτλ. Εκείνες τις μέρες όμως με είχε πιάσει η... φουστίαση και όλο φορούσα κοντές φουστίτσες. Ο καλός μου ενθουσιάστηκε. Και μου λέει, ο κακομοίρης "να φοράς πιο συχνά φουστίτσες, σου πηγαίνουν πάρα πολύ". Εγώ δεν ήμουν καλά, πλησίαζε ο καιρός να φύγω πάλι και θα μου έλειπε, πλησίαζε και η εξεταστική, ήμουν κάπως. Και αρχίζω "δηλαδή τόσο καιρό που φορούσα σπάνια, δε σου άρεσα ε;;". Ε, και τσακωθήκαμε. :hmm: Γιατί;;

Πάντως πρέπει να πω ότι οι "τσακωμοί" μας διαρκούν σχεδόν πάντα maximum ένα δεκάλεπτο και καταλήγουμε να γελάμε και οι δύο και να αγκαλιαζόμαστε γαργαλώντας ο ένας τον άλλο:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3,375 μηνύματα.
να σου πω. μήπως να κάνεις το nick σου από naida, αϊντάαα; :D
μα καλό μου παιδί, είναι λόγοι για τσακωμό αυτοί; :confused:. τέσπα, όπως την βρίσκει κανείς. βίτσια είναι αυτά :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Naida

Νεοφερμένος

Η Naida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:
να σου πω. μήπως να κάνεις το nick σου από naida, αϊντάαα; :D
μα καλό μου παιδί, είναι λόγοι για τσακωμό αυτοί; :confused:. τέσπα, όπως την βρίσκει κανείς. βίτσια είναι αυτά :P

Αϊντά ήθελα να γράψω αλλά το έγραψα... ευρωπαϊκά:clapup: Λες να είμαι βιτσιόζα τελικά; Πάντως μη νομίζεις ότι κι εκείνος πάει πίσω... Όποτε ακούω μουσική, κυρίως Nevermore, μου λέει: "Πάλι Warrel ακούς; Ε βέβαια, αφού τον βρίσκεις όμορφο...";)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nana

Δραστήριο μέλος

Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 602 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Naida:
Παραδείγματα και για τα 2:

α. Ζήλια

Ε, πάμε ωραία και καλά να αγοράσουμε cd. Κοιτάμε, κοιτάμε, ψάχνουμε, σημειώνουμε, συζητάμε επιλογές... Σε κάποια φάση μου λέει "θα πάρω και αυτό" -> (ένα cd Αrch Enemy). Kαι συμπληρώνει "έχει γυναικεία φωνητικά, είναι αρκετά όμορφη η τραγουδίστρια"...
Εγώ... :mad17: Έκρηξη, καταλαβαίνετε. Αλλά για να μη με αποκαλέσει τρελή, δεν το δείχνω. Φεύγουμε από το μαγαζί κι εγώ του κράταγα μούτρα μέχρι που με ρώτησε 5-6 χιλιάδες φορές "τι έχεις μωράκι μου;;", έπαψα να κάνω το βαρύ πεπόνι και του είπα. Ε, και τσακωθήκαμε:worry: Μα γιατί;

β. Παρερμήνευση

Να μη σας τα πολυλογώ, εγώ συνήθως ντύνομαι με τζινάκια κτλ. Εκείνες τις μέρες όμως με είχε πιάσει η... φουστίαση και όλο φορούσα κοντές φουστίτσες. Ο καλός μου ενθουσιάστηκε. Και μου λέει, ο κακομοίρης "να φοράς πιο συχνά φουστίτσες, σου πηγαίνουν πάρα πολύ". Εγώ δεν ήμουν καλά, πλησίαζε ο καιρός να φύγω πάλι και θα μου έλειπε, πλησίαζε και η εξεταστική, ήμουν κάπως. Και αρχίζω "δηλαδή τόσο καιρό που φορούσα σπάνια, δε σου άρεσα ε;;". Ε, και τσακωθήκαμε. :hmm: Γιατί;;

Πάντως πρέπει να πω ότι οι "τσακωμοί" μας διαρκούν σχεδόν πάντα maximum ένα δεκάλεπτο και καταλήγουμε να γελάμε και οι δύο και να αγκαλιαζόμαστε γαργαλώντας ο ένας τον άλλο:clapup:

Έχω την εντύπωση ότι όλες λίγο πολύ τα ίδια κάνουμε... Το καλό με την περίπτωσή σας είναι ότι κρατάει 10'. Ενώ εμένα μπορεί να φτάσει και τη μέρα... Είναι πιο σοβαρή η περίπτωσή μου ε;;;; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3,375 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Naida:
"Πάλι Warrel ακούς; Ε βέβαια, αφού τον βρίσκεις όμορφο...";)

λολ. να του πεις ότι δεν τον θες για την εξωτερική του ομορφιά αλλά για τα μακαρόνια που φτιάχνει :P. ως γνωστόν δούλευε σε εστιατόριο για πολλά χρόνια το καμάρι μας :D.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

faithplus1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1,787 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:
λολ. να του πεις ότι δεν τον θες για την εξωτερική του ομορφιά αλλά για τα μακαρόνια που φτιάχνει :P. ως γνωστόν δούλευε σε εστιατόριο για πολλά χρόνια το καμάρι μας :D.
Και μετά θα πει στην Naida ο δικός της "ώστε δε σ'αρέσουν τα μακαρόνια που φτιάχνω ε?" και άντε πάλι ένα 10λεπτο καυγαδάκι και μετά γαργαλητά :P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3,375 μηνύματα.
όντως, δεν το σκέφτηκα αυτό :hmm:. άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου :P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από prime:
(έχετε κάνει ποτέ σεξ μετά από καβγά?συνιστώ να το δοκιμάσετε ;) ;) )


Σέξ διανθισμένο με μπουκέτα, γιου μιν? Πόσο συχνά μαζοχίζεσαι? Τί μου συνιστάς...ντιτέηλς, σιλ βου πλε!

Φοβάμαι πάνω στα νεύρα μου μη της σκίσω καμιά καλτσοδέτα και δεν έχει άλλη...είναι και φτωχή...πώς να τον ξεπεράσω αυτό το φόβο? Να πιώ πρώτα 1 σοκολατίτσα με γαλατάκι εβαπορέ να τη χτυπήσω να εκτονωθώ χτυπώντας τη, για να μη την ανοίξω στα δύο?

Αρχική Δημοσίευση από prime:
Υπήρξα σε σχέση όπου τσακωνόμασταν τόσο συχνά ώστε καταντησαμε να τσακωνόμαστε και επειδή δεν μου άρεσε το μπείκον.:redface: Ω ναι!!!


Κάτι μου κρύβεις..τη καρδιά σου δεν ανοίγεις...κι όλο περνάει απ'το μυαλό μου το κακόοοο (Περίδης Ορφέας)

Κάποια τζιριτζάντζουλα κρύβει η πυλωτή...δε τα λές όλα...ή μάλλον επιλέγεις να τα πείς όπως σε βολεύουν...ακούω να χτυπάει ο συναγερμός που σηματοδοτεί μισές αλήθειες...

Μήπως το παλικάρι ήθελε να σου ετοιμάσει κάτι εκλεκτό και το στενό και φρακαρισμένο σου μυαλό επέμενε να είναι στενό και βραχυκυκλωμένο όταν δεν έπρεπε? Έχεις αλλεργία στο μπέηκον? Επέμενε σώνει και καλά να χρησιμοποιήσει μπέηκον?

Μήπως αλλού πήγαινε το θέμα? Ότι φεριπείν είσαι στενοκέφαλη και βάζεις σύνορα και άνω φραγμένες στα μηνίγγια σου? Και αν δε μπορείς να διευρύνεις τις γευστικές σου αναζητήσεις τότε φαντάσου στα υπόλοιπα...Μας το παρουσιάζεις ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο τύπος δε τρώει τίποτα άλλο εκτός απο μπέηκον ή ότι έπρεπε να φάς και να πειστείς ότι είναι ωραίο...

Μάλλον είσαι απο εκείνες που τους χαρίζεις πορσικό και μουτσουνιάζουν που δεν είναι Diablo ή Lamborgini...

Δε μπορεί να είναι τόσο αδιανόητα χαζός να προσπαθεί να σε καλουπώσει για το τί γουστάρεις να τρώς και τί όχι...π.χ. ο,τι και να μου φτιάξεις με αγκινάρα θα το φάει ο φωταγωγός στάνταρ...δε πιστεύω πως ήταν αυτός ο λόγος...από αλλού θα'σκασε η βόμβα νετρονίου..από κάτι που το λένε additional tense..(μτφρ:συσσωρευμένη ένταση) και εσύ θεωρείς τόσο αφελώς ότι ήταν το μπέηκον..

Το ότι είναι άντρας δε σημαίνει ότι είναι και ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο μυαλό...για θυμίσου τί άλλο μπορεί να έφταιγε? Μήπως ότι δε δείχνεις να ικανοποιείσαι με το τίποτα?

Κι όταν χτυπάς πάτο σκέψου ότι μπορεί να σε χτυπούσε και καμάκι...και το να χτυπάς πάτο σημαίνει απλώς ότι παίρνεις φόρα και ακολουθώντας τις φυσαλίδες βγαίνεις στην επιφάνεια με ορμή, πιο δυναμική και αγαπησιάρικη να διεκδικήσεις ωριμότερα αυτό που απέτυχες στην προηγούμενη σου προσπάθεια πριν απο τη καταβύθιση σου...


Αρχική Δημοσίευση από prime:
Εσείς πόσο συχνά τσακώνεστε στη σχέση σας, αποφεύγετε πάση θυσία τους τσακωμούς και τελικά πόσο υγιής είναι μια κόντρα για τη σχέση?

Πολύ συχνά...όχι δεν αποφεύγω και μάλιστα δίχως θυσία το τσακωμό...γυμνάζει το νού και το σώμα κι αυτός και η εκτόνωση των νεύρων κάνει καλό στην όραση ..(μπλεδίζει!)

Μια σχέση χωρίς τσακωμούς είναι ένα άνοστο φαγητό...αρκεί (καταραμένη συνθήκη) να μην είναι επαναλαμβανόμενος και για τους ίδιους λόγους να μην αιμορραγεί η ίδια πληγή....(ανακυκλούμενη βλακεία)

Αλλιώς ψάξε για άλλη αγκαλιά...Θα εκτροχιαστείς -αν δεν έχεις ήδη-με το να συγκρούεσαι για ψύλλου jump...θα θελήσεις να αράξεις κάποτε, και θα ξεμείνεις απο δυνάμεις άν η σχέση είναι μια μόνιμη κόντρα που σε φθείρει σαν μάλλινο που τρίβεται..

Υ.Γ. Οι γαρδούμπες σ'αρέσουν?

Υ.Γ. 2 Τί έχει το μπέηκον και δε το τρώς? Έχεις δει το μπέημπ το γουρουνάκι και σε πιάνει η ψυχή σου?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από avaptistos:
Κι όταν χτυπάς πάτο σκέψου ότι μπορεί να σε χτυπούσε και καμάκι...και το να χτυπάς πάτο σημαίνει απλώς ότι παίρνεις φόρα και ακολουθώντας τις φυσαλίδες βγαίνεις στην επιφάνεια με ορμή, πιο δυναμική και αγαπησιάρικη να διεκδικήσεις ωριμότερα αυτό που απέτυχες στην προηγούμενη σου προσπάθεια πριν απο τη καταβύθιση σου...

saucetoast, ο ποιητής.




Τους βαρέθηκα τους τσακωμούς. Όταν γυρνάει το μάτι του και φαίνεται περισσότερο άσπρο από ίριδα, πάω σε άλλη παραλία:P. Και του παίρνω και τα κουβαδάκια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Τσακωμοι-καβγαδακια υπαρχουν...και θα υπαρχουν παντα.
Απαξ και ειμαστε δυο διαφορετικοι ανθρωποι, ο καθενα με τα προβληματα και τις ανησυχιες του, ολο και καποιος μικροτσακωμος θα συμβει.
Απο εκει και περα προσωπικα δεν συμφωνω με πολλους που λενε οτι οι τσακωμοι αναζωπυρωνουν την σχεση, κτλ κτλ.
Προσωπικα προτιμω να την αναζωογονω με αλλους τροπους και οχι σκοτωμους.
Ειδικα επαναλαμβανομενοι τσακωμοι και για ανουσια πραγματα μου δειχνουν οτι ειμαστε αλλα ντ' αλλα...
Γενικα η μαγκια δεν ειναι στο να σκοτωνεται ενα ζευγαρι (και ειδικα για ηληθιους λογους) αλλα να εχει τετοιο επιπεδο επικοινωνιας,κατανοησης και να ξερουν και τα δυο μελη ποτε να κανουν αυτο το "ενα βημα πισω", ωστε να αποφευγονται οι οποιοι τσακωμοι.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikita13

Διάσημο μέλος

Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2,471 μηνύματα.
Εγώ ανάλογα την σχέση..Υπήρξε σχέση που τσακωνόμασταν με το παραμικρό και είχαμε φτάσει σε τραγικο σημείο,σαν αυτό του μπέικον..Και φταίγαμε και οι δυο..Εκτοτε έχω γίνει αρκετα απαθής σε κάποια πράγματα και θα μαλώσω μόνο όταν υπάρχει λόγος..Όντως είναι το αλατοπίπερο της σχέσης αλλά ως ένα σημείο..Παν μέτρον άριστον:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top