[Γυναίκες] Πόσο σας ενδιαφέρει να σας θεωρεί ωραίες ο φίλος σας;

Διαβάστε παρακάτω.
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 76)

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Μην μπερδεύεις το αντικειμενικό με το υποκειμενικό. Εγώ μίλησα να σε βρίσκει αυτός μέτρια, όχι αντικειμενικά να σε θεωρεί μέτρια. Και αν σε βρίσκει υποκειμενικά μέτρια σημαίνει οτι συμβιβάστηκε. Και προσωπικά δεν θα ήθελα να νιώθω οτι ο φίλος μου είναι μαζί μου επειδή δεν βρήκε ολόκληρο το πακέτο αλλά κουτσουρεμένο (δλδ καλό χαρακτήρα - μυαλό αλλά όχι εμφάνιση). Εσύ νιώθεις οκ να ξέρεις οτι κάποιος είναι μαζί σου επειδή συμβιβάστηκε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prime

Πολύ δραστήριο μέλος

Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,680 μηνύματα.
Δυστυχώς μα πολύ δυστυχώς όλοι οι άντρες και δε θα βάλω καμία εξαίρεση δίνουν αν όχι τεράστια πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας που έχουν δίπλα τους.
Αυτό έχει να κάνει με τη δική τους ματαιοδοξία ή καλύτερα την επιβεβαίωση του "εγώ'' τους ότι έχουν δίπλα τους μια γυναίκα, όμορφη , θελκτική, ποθητή, και κατ' επέκταση ''μετράνε''. Άσχετα με το τι μπορεί να λένε ή αν το παραδέχονατι ή όχι..
Ανεξαρτήτου ηλικίας, ωριμότητας, επιπέδου κτλ. είναι το πρώτο πράγμα που τους ενδιαφέρει όχι μόνο στην αρχή μιας γνωριμίας αλλά και στη σχέση.
Φυσικά εκεί παίζουν και πολλοί άλλοι παράγοντες ρόλο που τον δένουν με μια γυναίκα. Αλίμονο αν οι σχέσεις βασίζονταν στην εξωτερική εμφάνιση και μόνο.
Έχω πααααρα πολλά παραδείγματα στο μυαλό μου, όχι μόνο προσωπικά αλλά και φιλενάδων μου που επιβεβαιώνουν την άποψή μου.Να μην ξεκινήσω να μιλάω για άντρες φίλους μου και τις δικές τους απόψεις επί του θέματος.
Θα πω μόνο το εξής, στην τελευταία πολύ δύσκολη και γεμάτη τσακωμούς σχέση μου, το έτερον ήμισυ μου δήλωσε απερίφραστα ότι αν δεν του άρεσα τόσο πολύ ως γυναίκα η σχέση θα είχε λήξει προ πολλού.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Εμμένω πάντως στην αρχική μου θέση.Αν με θεωρούσε κάποιος μέτρια δε θα με πείραζε, ούτε ράκος θα γινόμουν, ούτε τίποτε από όλα αυτά.
Απλά ο καθένας το δρόμο του για να βρει ο καθένας ό,τι πιστεύει ότι του αξίζει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Skoulikadera---

Δραστήριο μέλος

Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 736 μηνύματα.
"σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...." δεν θα μπορούσα να είμαι ΠΟΤΕ με κάποιον που δεν με θεωρούσε "ωραία"....και δεν είναι θέμα μόνο γυναικείας φιλαρέσκειας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

QsLv

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 868 μηνύματα.
"Δυστυχώς μα πολύ δυστυχώς όλοι οι άντρες και δε θα βάλω καμία εξαίρεση δίνουν αν όχι τεράστια πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας που έχουν δίπλα τους."

Δεν το δέχομαι, μου ακούγεται λίγο... σεξιστικό? Ίσως, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν και να θεωρηθεί επίθεση.
Αυτό έγκειται στις επιλογές που θα κάνει κάποιος, ξέρω περίτρανα παραδείγματα που να αποδεικνύουν οτι δεν είναι μόνο οι γυναίκες αυτές που ερωτεύονται με την καρδιά, αλλά και πολλοί άντρες. Φυσικά πιθανώς η πλειοψηφία των αντρών να δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση της γυναίκας και αυτό γιατί η γυναίκα δέχεται να είναι αντικείμενο πόθου και θαυμασμού μόνο εξ'αιτίας της εμφάνισής της, με αποτέλεσμα οι άντρες να μεγαλώνουν σε μία κοινωνία που αυτό προωθεί ως φυσιολογικό ---και οι γυναίκες το ίδιο. Γιατί να μην φροντίζουν οι άντρες εξ'ίσου με τις γυναίκες την εμφάνισή τους? Έρχομαι τώρα σε θέματα κοινωνικών προκαταλήψεων και παγιωμένων αντιλήψεων. Είναι σχεδόν αδύνατο να πει κανείς "όλοι οι άντρες κάνουν αυτό..." ή "όλες οι γυναίκες κάνουν το άλλο...", πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, και σ'αυτή την περίπτωση πολλές.
Το αν η γυναίκα θα επιλέξει άντρα που θα δίνει γιγαντιαία σημασία στην εμφάνισή της, είναι στο χέρι της, τίθεται και το ερώτημα του αν η ίδια η γυναίκα δίνει σημασία στην εμφάνιση του άντρα (και όση σημασία δίνουν κάποιοι άντρες, δίνουν κατά τη γνώμη μου ανάλογα και κάποιες γυναίκες)...
Είναι ένδειξη ωριμότητας το να αποδεχτεί κανείς την εμφάνισή του και επιτέλους, θεωρούμαστε πολιτισμένοι, γιατί να υποκείπτουμε τελικά στα πρωτόγονα ένστικτα? Και δεν αποζητώ απάντηση σ'αυτό όπως και να'χει.

Δεν φέρονται όλοι οι άντρες έτσι, δεν επιλέγουν έτσι όλοι, τίποτα δε θα με κάνει να αλλάξω τη γνώμη μου, γιατί δίνω αξία σε κάποια πράγματα, αν το άλλο φύλο δε δίνει ποτέ αξία στα ίδια πράγματα, μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσω τις ερωτικές προτιμήσεις μου? Λολ. Απλώς διαφωνώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Μα δεν είπα οτι και οι γυναίκες δεν δίνουν σημασία στην εμφάνιση. Απλά με διαφορετικό τρόπο. Και έχω δει και σε άντρες να έχουν τις ίδιες ανασφάλειες ασχέτως αν δεν το παραδέχονται οι περισσότεροι.
QsLv είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου στην ηλικία σου. Μην ψάχνεις παντού να βρεις σεξισμό και να αρπαχτείς. Αν δείς εμένα σε πολλά μηνύματα μου εχω κατηγορηθεί ως τρομερά φεμινίστρια! Το να παραδέχεται κάποιος οτι έχουν τα φύλα διαφορές δεν είναι σεξισμός. Προσωπικά ούτε εγώ θα ήθελα να ξυπνάω το πρωί και να μην μου αρέσει εμφανισιακά αυτός που βλέπω. Όσο και να σε κάνει ο χαρακτήρας του να τον δείς πιο όμορφο υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν γίνεται να τυφλωθείς και εντελώς.
Πάντα βέβαια μιλάμε για προσωπικό γούστο. Πχ εγώ όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου είχα ερωτευτεί κάποιον που όλοι μου έλεγαν πόσο άσχημος ήταν. Εμένα όμως μου φαινόταν κούκλος! Με είχε θαμπώσει ο χαρακτήρας του; Πιθανόν. Σημασία έχει όμως οτι τον έβλεπα κούκλο, και αυτό είναι και το θέμα της δημοσκόπησης.
Προσωπικά ούτε άντρας πιστευω οτι υπάρχει που να μην τον πείραζε να του πει κάτι αντίστοιχο η γυναίκα του.
Να σε ρωτήσω κάτι QsLv? Ας υποθέσουμε οτι σε ενδιαφέρουν δύο άντρες. Έχουν εξίσου καλό χαρακτήρα και εξίσου καλό μυαλό. Ο ένας σου φαίνεται θεός εμφανισιακά και ο άλλος χάλια. Ποιόν θα διαλέξεις; Ίσως υπεραπλουστευμένο το παράδειγμα αλλά θέλω να σου δείξω οτι αν διαλέξεις τον πρώτο, και για σένα μετράει η εμφάνιση.
Και αν αυτό είναι πρωτόγονο, τότε το να θεωρούμε υποτιμητικό για το πνεύμα μας να κοιτάμε και την εμφάνιση είναι πουριτανικό κατάλοιπο του Πλάτωνα και των θρησκειών. Και με τον πουριτανισμό λυπάμαι αλλά δεν έχω καλές σχέσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sotiria

Νεοφερμένος

Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Είναι απόλυτα λογικό μια γυναίκα να ενδιαφέρεται για το αν ο φίλος της την θεωρεί όμορφη....
Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα!!!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

QsLv

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 868 μηνύματα.
"QsLv είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου στην ηλικία σου."
...Ουδέν σχόλιον για την ηλικία μου και τα περί εφηβικής επανάστασης, τα 'χουμε ξανακούσει. Λολ. χD

"Το να παραδέχεται κάποιος οτι έχουν τα φύλα διαφορές δεν είναι σεξισμός."
Όχι. Το να τις απολυτοποιεί όμως, είναι.

"Και αν αυτό είναι πρωτόγονο, τότε το να θεωρούμε υποτιμητικό για το πνεύμα μας να κοιτάμε και την εμφάνιση είναι πουριτανικό κατάλοιπο του Πλάτωνα και των θρησκειών."
Λοοολ. Ούτε και η δική μου σχέση με τον πουριτανισμό είναι καλή, απλώς φταίνε τα λίγα μου χρόνια και ο ανέλπιδος ρομαντισμός που τα διακρίνει.

"Να σε ρωτήσω κάτι QsLv? Ας υποθέσουμε οτι σε ενδιαφέρουν δύο άντρες. Έχουν εξίσου καλό χαρακτήρα και εξίσου καλό μυαλό. Ο ένας σου φαίνεται θεός εμφανισιακά και ο άλλος χάλια. Ποιόν θα διαλέξεις; Ίσως υπεραπλουστευμένο το παράδειγμα αλλά θέλω να σου δείξω οτι αν διαλέξεις τον πρώτο, και για σένα μετράει η εμφάνιση."
Σε περίπτωση που τα έχουν όλα κοινά εκτώς απ'την εμφάνιση, τότε αυτή θα είναι το μοναδικό σημείο από το οποίο θα μπορώ να κρατηθώ για να κάνω την επιλογή μου, και αυτή είναι έσχατη και ακραία περίπτωση όπως και να'χει.

"Πάντα βέβαια μιλάμε για προσωπικό γούστο. Πχ εγώ όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου είχα ερωτευτεί κάποιον που όλοι μου έλεγαν πόσο άσχημος ήταν. Εμένα όμως μου φαινόταν κούκλος! Με είχε θαμπώσει ο χαρακτήρας του; Πιθανόν. Σημασία έχει όμως οτι τον έβλεπα κούκλο, και αυτό είναι και το θέμα της δημοσκόπησης."
Κάτσε λίγο με την ηλικία μου. Πριν 4 χρόνια εκεί ήσουν. Δεν πάνε δα και αιώνες. Κάνοντας παρέα και με "της ηλικίας σου" δεν παρατηρώ και τα απίστευτα χάσματα.

Το θέμα της δημοσκόπησης είναι αν ενδιαφέρει τις γυναίκες πώς τις βλέπει ο γκόμενός τους. Λολ. Το διάβασα το θέμα, tbh.

Δεν θα πω οτι είμαι ευτυχισμένη με ένα κουκλί που με θεωρεί επίσης κουκλί, και με το που ανοίγει το στόμα του, μου χύνονται τα μάτια στο πάτωμα απ'την κουφαμάρα.
Ενώ αντίθετα, θα πω οτι είμαι με έναν χοντρό και άσχημο που στροφάρει, και ας ξέρει και αυτός και εγώ οτι είμαστε πανάσχημοι.
Ή ακόμα και αν είμαι με κάποιον ξέροντας οτι έχει συμβιβαστεί, τι έγινε? Και εγώ θα έχω συμβιβαστεί, δεν είναι δυνατόν σε μια σχέση να μην κάνεις κανέναν συμβιβασμό, δεν πιστεύω στην ύπαρξη του απόλυτου, ονειρικού άλλου μισού. Για να μην έχει η ζωή παραίτηση, έχει συμβιβασμό. Στην ύστατη πάντα περίπτωση βέβαια.

Αλλά όπως και να'ναι, προτιμήσεις είναι αυτά, style is free... :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Είσαι σίγουρα μόνο 15?
Αν ναι, χαίρομαι γιατί μ' αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις.

Έτσι όπως καταλαβαίνω εγώ την ερώτηση το θέμα δεν είναι αν είναι και είμαι κακάσχημη, αλλά αν όταν αγαπάς κάποιον μπορεί στα μάτια σου να φαίνεται θεός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
"QsLv είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου στην ηλικία σου."
...Ουδέν σχόλιον για την ηλικία μου και τα περί εφηβικής επανάστασης, τα 'χουμε ξανακούσει. Λολ. χD

Είσαι τόοοοσο σίγουρη οτι δεν έχουν δίκιο; ;)

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
"Το να παραδέχεται κάποιος οτι έχουν τα φύλα διαφορές δεν είναι σεξισμός."
Όχι. Το να τις απολυτοποιεί όμως, είναι.

Ακόμα κι όταν αναφέρεται και στα δύο φύλα;
Άλλο: Το να πω εγώ "Όλοι οι άντρες έχουν πεος" είναι σεξισμός; Μα απόλυτα μίλησα! ;)

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
"Και αν αυτό είναι πρωτόγονο, τότε το να θεωρούμε υποτιμητικό για το πνεύμα μας να κοιτάμε και την εμφάνιση είναι πουριτανικό κατάλοιπο του Πλάτωνα και των θρησκειών."
Λοοολ. Ούτε και η δική μου σχέση με τον πουριτανισμό είναι καλή, απλώς φταίνε τα λίγα μου χρόνια και ο ανέλπιδος ρομαντισμός που τα διακρίνει.

Μήπως φταίει και κάτι άλλο; Οτι (υποθέτω) οτι στην ηλικία σου δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμα; Διότι στο σεξ μετράει αρκετά (και) η εμφάνιση του άλλου (βέβαια αν ο άλλος είναι μόνο εμφάνιση κι εκεί ξενέρα είναι, εννοείται οτι διαθέτει και μυαλό)

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
"Πάντα βέβαια μιλάμε για προσωπικό γούστο. Πχ εγώ όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου είχα ερωτευτεί κάποιον που όλοι μου έλεγαν πόσο άσχημος ήταν. Εμένα όμως μου φαινόταν κούκλος! Με είχε θαμπώσει ο χαρακτήρας του; Πιθανόν. Σημασία έχει όμως οτι τον έβλεπα κούκλο, και αυτό είναι και το θέμα της δημοσκόπησης."
Κάτσε λίγο με την ηλικία μου. Πριν 4 χρόνια εκεί ήσουν. Δεν πάνε δα και αιώνες. Κάνοντας παρέα και με "της ηλικίας σου" δεν παρατηρώ και τα απίστευτα χάσματα.

5 χρόνια ;) Στις 13 του μήνα έχω γενέθλια ;)

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Το θέμα της δημοσκόπησης είναι αν ενδιαφέρει τις γυναίκες πώς τις βλέπει ο γκόμενός τους. Λολ. Το διάβασα το θέμα, tbh.

Προσωπικά η έκφραση "ο γκόμενος τους" μου φαίνεται λίγο αντιαισθητική και παράταιρη για ένα άτομο που δήλωσε οτι είναι ρομαντικό. But that's just me. :)
Το θέμα της δημοσκόπησης είναι πως τη βλέπει υποκειμενικά και το έχω δηλώσει πολλές φορές αν κάνεις ένα scroll down απο το πρώτο ποστ.

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Δεν θα πω οτι είμαι ευτυχισμένη με ένα κουκλί που με θεωρεί επίσης κουκλί, και με το που ανοίγει το στόμα του, μου χύνονται τα μάτια στο πάτωμα απ'την κουφαμάρα.
Ενώ αντίθετα, θα πω οτι είμαι με έναν χοντρό και άσχημο που στροφάρει, και ας ξέρει και αυτός και εγώ οτι είμαστε πανάσχημοι.

Είπε καμία οτι θα ήταν ευτυχισμένη στην πρώτη περίπτωση και δεν το είδα;
Αμαν πια η νοοτροπία "όλες οι άλλες είναι χαζογκόμενες κι εγώ είμαι η εξαίρεση και η διανοούμενη". Και μεταξύ των 2 περιπτώσεων που λες κι εγώ τη δεύτερη θα διάλεγα αν έπρεπε ντε και καλά να διαλέξω μόνο έναν απο αυτούς τους 2. Αλλιώς θα έψαχνα για τρίτο ;)

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Ή ακόμα και αν είμαι με κάποιον ξέροντας οτι έχει συμβιβαστεί, τι έγινε? Και εγώ θα έχω συμβιβαστεί, δεν είναι δυνατόν σε μια σχέση να μην κάνεις κανέναν συμβιβασμό, δεν πιστεύω στην ύπαρξη του απόλυτου, ονειρικού άλλου μισού. Για να μην έχει η ζωή παραίτηση, έχει συμβιβασμό. Στην ύστατη πάντα περίπτωση βέβαια.

Στην αρχή πιστευω οτι ο άλλος πρέπει να σου φαίνεται τέλειος απο όλες τις απόψεις. Οι συμβιβασμοί ας περιμένουν. Αν κάνεις συμβιβασμούς απο την αρχή τότε τι θα κάνεις μετά απο μερικά χρόνια;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Δεν θα πω οτι είμαι ευτυχισμένη με ένα κουκλί που με θεωρεί επίσης κουκλί, και με το που ανοίγει το στόμα του, μου χύνονται τα μάτια στο πάτωμα απ'την κουφαμάρα.
Ενώ αντίθετα, θα πω οτι είμαι με έναν χοντρό και άσχημο που στροφάρει, και ας ξέρει και αυτός και εγώ οτι είμαστε πανάσχημοι.
:hehe::clapping:
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Ή ακόμα και αν είμαι με κάποιον ξέροντας οτι έχει συμβιβαστεί, τι έγινε? Και εγώ θα έχω συμβιβαστεί, δεν είναι δυνατόν σε μια σχέση να μην κάνεις κανέναν συμβιβασμό, δεν πιστεύω στην ύπαρξη του απόλυτου, ονειρικού άλλου μισού. Για να μην έχει η ζωή παραίτηση, έχει συμβιβασμό. Στην ύστατη πάντα περίπτωση βέβαια.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Είσαι σίγουρα μόνο 15?
Αν ναι, χαίρομαι γιατί μ' αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις.

Και εγώ το πρόσεξα isi και προσυπογράφω:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

QsLv

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 868 μηνύματα.
Είσαι τόοοοσο σίγουρη οτι δεν έχουν δίκιο;
Λυπάμαι, ναι.
Και ούσα κλασική έφηβη, ούσα ανώριμη, θα εμμείνω στην άποψή μου, μια και δε βιάζομαι διόλου να μεγαλώσω.

"Ακόμα κι όταν αναφέρεται και στα δύο φύλα;
Άλλο: Το να πω εγώ "Όλοι οι άντρες έχουν πεος" είναι σεξισμός; Μα απόλυτα μίλησα!"
Δεν έχουν όλοι οι άντρες πέος την σήμερον ημέρα.
Και δε μίλησα για σωματικές διαφορές.
Αυτή ήταν απλώς μια παιδαριώδης αντίδραση από μέρους σου. Αναμενόμενον.

"5 χρόνια Στις 13 του μήνα έχω γενέθλια."
Εντάξει, κυρία μεγάλη! 5 χρόνια είναι σα να λέμε, πριν 40 χρόνια που ήμουν 15... Λολ. Πόσο γρήγορα μεγαλώνει ο κόσμος...

"Προσωπικά η έκφραση "ο γκόμενος τους" μου φαίνεται λίγο αντιαισθητική και παράταιρη για ένα άτομο που δήλωσε οτι είναι ρομαντικό. But that's just me.
Το θέμα της δημοσκόπησης είναι πως τη βλέπει υποκειμενικά και το έχω δηλώσει πολλές φορές αν κάνεις ένα scroll down απο το πρώτο ποστ."
Το πώς εκφράζομαι με το πώς νιώθω δεν ταυτίζονται πάντα. Ή, μάλλον δεν ταυτίζονται σχεδόν ποτέ. Ας τον πω "αγαπητικό" λοιπόν...? Το να είναι κανείς λοιπόν ρομαντικός δεν έχει πάντα να κάνει με το κλασικό πρότυπο του ρομαντικού που προβάλλεται στις ταινίες ή όπου αλλού. Βρίζω σα νταλικέρης, σημαίνει ότι έχω χαμηλό επίπεδο? Για σένα μπορεί επομένως να είναι αντιαισθητική η έκφραση, για μένα είναι μια λέξη και τίποτα παραπάνω. Οι λέξεις έχουν την ψυχή που τους δίνεις έτσι και αλλιώς. Ή, εν τέλει, μπορεί να είμαι διχασμένη και να αρέσκομαι στα οξύμωρα... Και το διάβασα το θέμα. Το κατάλαβα, ως νοήμων άνθρωπος!

"Αμαν πια η νοοτροπία "όλες οι άλλες είναι χαζογκόμενες κι εγώ είμαι η εξαίρεση και η διανοούμενη"."
Ναι, πιστεύω στο θεσμό της χαζογκόμενας. Έχει γεμίσει ο τόπος. Αφού περνάει και πουλάει...
Στίχοι από Yeah Yeah Yeahs που εκφράζουν την άποψη μου πάνω στο θέμα:
"Boy you just a stupid bitch / and girl you just a no good dick"
Και επίσης πιστεύω στη ράτσα των διαννοούμενων. I beg to differ.

"Και μεταξύ των 2 περιπτώσεων που λες κι εγώ τη δεύτερη θα διάλεγα αν έπρεπε ντε και καλά να διαλέξω μόνο έναν απο αυτούς τους 2. Αλλιώς θα έψαχνα για τρίτο."
Καλή τύχη με το ψάξιμο λολ!

"Στην αρχή πιστευω οτι ο άλλος πρέπει να σου φαίνεται τέλειος απο όλες τις απόψεις. Οι συμβιβασμοί ας περιμένουν. Αν κάνεις συμβιβασμούς απο την αρχή τότε τι θα κάνεις μετά απο μερικά χρόνια;"

Σπουδαίο βήμα να θεωρείσαι ενήλικος.... :whatever:

Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. Δεν φαντάζομαι, με την ηλικία σου και τις εμπειρίες που έχεις, να μην έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει οτι η ζωή δεν είναι τόσο ρόδινη? Αγωνίζομαι για κάποια πράγματα, ξέρω όμως οτι δεν είναι όλα δυνατά, ο συμβιβασμός θεωρείται πάντα, όπως ανέφερα, έσχατη λύση.Και όμως, από τη στιγμή που γεννιέσαι περνάς σε συμβιβασμούς. Συμβιβάζεσαι με την αρχική οικονομική σου κατάσταση, με αυτά που μπορούν οι άλλοι να σου προσφέρουν, συμβιβάζεσαι με την ίδια τη ζωή, που για μένα τουλάχιστον, όσο και να πολεμήσω, δε θα γίνει ποτέ, ποτέ η τέλεια ζωή αν δε συμβιβαστώ σε κάποια θέματα, απλά γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο. Δεν είναι όλα μαύρο και άσπρο. Δεν έχω συμβιβαστεί προς στιγμήν με πολλά, γι'αυτό προφανώς και με χαρακτηρίζει η εφηβική αντίδραση. Έχω δει όμως την ανάγκη του συμβιβασμού. Προτιμώ να είμαι πρακτική σε κάποια θέματα. Θα αγωνιστώ φυσικά μέχρι τελικής πτώσης, μέχρι να μην έχω πλέον τη δυνατότητα να προσπαθήσω άλλο για αυτό που θέλω. Τότε, θα συμβιβαστώ. Αλλά κρατώ το χαρτί του συμβιβασμού στο μανίκι δια παν ενδεχόμενον!

Και όσον αφορά τις εμπειρίες μου περί "ολοκλήρωσης" (λολ ο όρος με κεντρίζει κατά κάποιον τρόπο, είναι σχετικά ανόητος imo), είναι η διαδικασία του ζευγαρώματος, δεν είναι δα κάτι τόσο θεοποιημένο όπως το έχει η κοινωνία, μπορεί να είναι τόσο ψυχρό όσο μια αγορά (όπως και είναι, σε κάποιες περιπτώσεις), μπορεί να είναι και μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής κάποιου... Που σημαίνει οτι μπορεί να σου διδάξει κάτι, μπορεί και να μη σου διδάξει τίποτα.

"Διότι στο σεξ μετράει αρκετά (και) η εμφάνιση του άλλου (βέβαια αν ο άλλος είναι μόνο εμφάνιση κι εκεί ξενέρα είναι, εννοείται οτι διαθέτει και μυαλό)"
...Δεν χρειάζεται να το κάνεις για να το ξέρεις αυτό. Περσινά ξινά σταφύλια?

Αλλά όλα αυτά είναι μόνο imo, imo, imo... Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι του αρέσει, και να εκφράζεται όπως θέλει... Απόψεις, τι να γίνει...!

"Είσαι σίγουρα μόνο 15?
Αν ναι, χαίρομαι γιατί μ' αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις."
15½, και ευχαριστώ Isiliel.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
QsLv: καλά και άγια βρε κορίτσι μου όλα αυτά που λες, αλλά αν είσαι πρόθυμη να συμβιβαστείς ξεκίνα από αυτό:

ΜΗΝ μας... ΜΑΛΩΝΕΙΣ! :P
your opinion, your opinion, your opinion (100 φορές το είπες) αλλά ανεξάρτητα αν διαφωνώ ή συμφωνώ μαζί σου [δεν είναι το θέμα μου] μου έβγαλες ένα πράγμα ότι πρέπει να ...αμυνθώ γιατί "με" έχεις βάλει στον τοίχο και "με" πυροβολείς! (τα "" γιατί δεν έχω γράψει εγώ κάτι από τα παραπάνω άρα δεν απευθύνεσαι σε μένα αλλά... :) )

peace! :clapup::P;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Δεν έχουν όλοι οι άντρες πέος την σήμερον ημέρα.

ώπα αυτό σηκώνει ανάλυση:D (πως τα ψαρεύω το άτιμο).

για πε πως το εννοείς αυτό, μικρό μου κιουεσελβι (πρέπει να στο αλλάξω το νικ, δε θα μου γλυτώσεις:P)


επίσης: επειδή είναι δύσκολο να καταλάβουμε όσοι διαβάζουμε, ποιο κείμενο κάνεις κάθε φορά quote (παρόλο που χρησιμοποιείς το "), δοκίμασε το εξής: είτε πατάς το κουμπί Παράθεση, οπότε μπορείς να γράψεις από κάτω από το υπάρχον, είτε χρησιμοποιείς το
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
mplamplampla[/ quote] (χωρίς το κενό μετά το /). Υπάρχουν κι άλλα κολπάκια, πολλαπλών παραθέσεων, θα τα μάθεις σγα σγα. Δε βιαζόμαστε:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

QsLv

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 868 μηνύματα.
Λολ ξέρω να κάνω κουόουτ, απλώς μου φαίνεται αντιαισθητικό.

Και είναι κιουσλέηβ σε παρακαλώ!

Το εννοώ ως... αυτούς που κάνουν αλλαγή φύλου ας πούμε, είναι στην ουσία ερμαφρόδιτοι... ή ίσως ούτε ερμαφρόδιτοι λολ! Περίεργο. Ο_ο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Το εννοώ ως... αυτούς που κάνουν αλλαγή φύλου ας πούμε, είναι στην ουσία ερμαφρόδιτοι... ή ίσως ούτε ερμαφρόδιτοι λολ! Περίεργο. Ο_ο

και εκεί που έλεγα ότι κάποιο υψηλό νόημα κρύβεται πίσω από το "δεν έχουν όλοι οι άντρες πένις (το ς βαθύ)", μου το ισοπεδώνεις:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

QsLv

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 868 μηνύματα.
Ροφλμαο, όχι, δεν το εννοούσα τόσο βαθύ, και ωχ, αυτά τα ντιξ πια! xD
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Είσαι τόοοοσο σίγουρη οτι δεν έχουν δίκιο;
Λυπάμαι, ναι.
Και ούσα κλασική έφηβη, ούσα ανώριμη, θα εμμείνω στην άποψή μου, μια και δε βιάζομαι διόλου να μεγαλώσω.
Αναμενόμενον. Πιο αναμενόμενον δεν γίνεται. ;)

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Δεν έχουν όλοι οι άντρες πέος την σήμερον ημέρα.
Και δε μίλησα για σωματικές διαφορές.
Αυτή ήταν απλώς μια παιδαριώδης αντίδραση από μέρους σου. Αναμενόμενον.
Όταν κάνουν αλλαγή φύλου είναι γυναίκες και έτσι θέλουν και οι ίδιοι να θεωρούνται. Γι'αυτό το λόγο κάνουν την αλλαγή φύλου άλλωστε.
Όσο για την παιδαριώδη αντίδραση, αν σου φαίνεται έτσι τότε προφανώς δεν διατύπωσες καλά αυτό που εννοούσες. Εγώ με βάση αυτό σου απάντησα δίνοντας ένα αντιπαράδειγμα. Και στα μαθηματικά έτσι αντικρούεται μια εσφαλμένη εικασία. Αν το αντιπαράδειγμα δεν ανταποκρίνεται στην εικασία, τότε δεν την διατύπωσες σωστά.

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Εντάξει, κυρία μεγάλη! 5 χρόνια είναι σα να λέμε, πριν 40 χρόνια που ήμουν 15... Λολ. Πόσο γρήγορα μεγαλώνει ο κόσμος...
Χέχε. Σε 5 χρόνια αλλάζουν πολλάαα. Σκέψου λίγο πόσο άλλαξες εσύ στις ηλικίες 0,5,10,15. Σαφώς και ο ρυθμός μεταβολής μειώνεται, αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν να είναι σημαντικές στα 15. Και οι 25χρονες/οι όταν μου λένε τα ίδια τσινάω, αλλά η μέχρι τώρα ζωή μου αυτό μου έχει δείξει. Και φυσικά δεν το λέω για να στο παίξω "μεγάλη". Κάθε άλλο. Αν κάνεις μια γύρα στο φόρουμ θα διαπιστώσεις οτι έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές στη θέση να αμύνομαι εγώ για την ηλικία μου. Και σαφώς δεν είναι ίδιοι όλοι οι 15χρονοι, όπως ισχύει και για οποιαδήποτε ηλικία. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που εκ των πραγμάτων είναι λίγο σπάνιο να έχει ζήσει κανείς στα 15 (όπως και στα 20). Το να αναφέρω "όταν ήμουν στην ηλικία σου" γιατί σε πειράζει τόσο; Αν έλεγα πριν 5 χρόνια θα ήταν καλύτερα; Μετά λες οτι εγώ κολλάω στις λέξεις.

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Το πώς εκφράζομαι με το πώς νιώθω δεν ταυτίζονται πάντα. Ή, μάλλον δεν ταυτίζονται σχεδόν ποτέ. Ας τον πω "αγαπητικό" λοιπόν...? Το να είναι κανείς λοιπόν ρομαντικός δεν έχει πάντα να κάνει με το κλασικό πρότυπο του ρομαντικού που προβάλλεται στις ταινίες ή όπου αλλού. Βρίζω σα νταλικέρης, σημαίνει ότι έχω χαμηλό επίπεδο? Για σένα μπορεί επομένως να είναι αντιαισθητική η έκφραση, για μένα είναι μια λέξη και τίποτα παραπάνω. Οι λέξεις έχουν την ψυχή που τους δίνεις έτσι και αλλιώς. Ή, εν τέλει, μπορεί να είμαι διχασμένη και να αρέσκομαι στα οξύμωρα... Και το διάβασα το θέμα. Το κατάλαβα, ως νοήμων άνθρωπος!
Αν ο τρόπος που εκφράζεσαι δεν συνάδει με αυτά που νιώθεις τότε προφανώς έχει πρόβλημα ο τρόπος που εκφράζεσαι. Το αγαπητικός παρομοίως δεν μου αρέσει αλλά για άλλους λόγους που αν κάτσω και τους αναλύσω θα σημαίνει οτι όντως κολλάω στις λέξεις. Δεν μου έχεις δείξει οτι στερείσαι πλούσιου λεξιλογίου οπότε είμαι σίγουρη οτι πολλές λεξούλες ξέρεις για το ίδιο πράγμα. Και ουδέποτε είπα οτι όταν κάποιος βρίζει "σα νταλικιέρης" έχει χαμηλό επίπεδο. Αλλά η κάθε λέξη έχει μια σημασία. Όταν πω κάποιον ηλίθιο δεν θα εννοώ "τι καλός που είναι". Αν το έκανα αυτό θα είχα επικοινωνιακό πρόβλημα.

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Ναι, πιστεύω στο θεσμό της χαζογκόμενας. Έχει γεμίσει ο τόπος. Αφού περνάει και πουλάει...
Στίχοι από Yeah Yeah Yeahs που εκφράζουν την άποψη μου πάνω στο θέμα:
"Boy you just a stupid bitch / and girl you just a no good dick"
Και επίσης πιστεύω στη ράτσα των διαννοούμενων. I beg to differ.
Διαφωνώ με το "i beg to differ". Μου κάνει λίγο σε "I beg for attention". Όταν όντως πιστευεις οτι διαφέρεις δεν χρειάζεται να κάνεις ο,τι περνάει απο το χέρι σου για να το δείξεις. Αλλιώς είναι παράσταση. Θα φανεί με τον καιρό, ειδικά σε όσους σε ενδιαφέρει να φανεί. ;)
Και να υποθέσω οτι θεωρείς οτι όσες έχουν στο συγκεκριμένο θέμα την άποψη υπ'αριθμόν Α (στη δημοσκόπηση) ανήκουν στις χαζογκόμενες ή έστω στις κατώτερες πνευματικά, σωστά; Δεν σε ρωτάω επειδή "εχω τη μύγα" όπως ίσως βιαστείς να πεις χωρίς να με ξέρεις καθόλου, αλλά επειδή όπως σου είπα και πριν και εξακολουθώ να πιστευω, είσαι σαν να βλέπω καρμπόν τον εαυτό μου στα 15 και κατα βάθος κάπως έτσι σκεφτόμουν ακόμα κι αν τότε δεν θα το παραδεχόμουν ποτέ, ακόμα και με βραστά αυγά κάτω απο τις μασχάλες (εκτός αν όντως μου έλεγαν οτι δεν θα το παραδεχτώ οπότε θα το παραδεχόμουν απο αντίδραση) ;)
Παρεπιπτόντως, δεν είπα ποτέ οτι δεν θεωρώ οτι υπάρχουν χαζογκόμενες ή διαννοούμενοι. Είπα "αμαν με τη νοοτροπία αυτές είναι χαζογκόμενες κι εγώ είμαι η διαννοούμενη". Δηλαδή με τη νοοτροπία να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις τον άλλον.

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Καλή τύχη με το ψάξιμο λολ!
Ευχαριστώ αν και δεν ψάχνω πλέον. Τον έχω βρει :)
Αλλά και να μην τον είχα βρει ανέκαθεν προτιμούσα την προσπάθεια απο το συμβιβασμό ;)

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Σπουδαίο βήμα να θεωρείσαι ενήλικος.... :whatever:
Όταν λέω στην αρχή εννοώ της σχέσης, όχι με τον τρόπο που το πήρες.
Προσωπικά θεωρώ οτι έχω μια εμφάνιση που σε κάποιους άνδρες θα φαίνεται πολύ καλή και σε άλλους όχι. Σίγουρα μέσα στους πρώτους υπάρχουν άτομα που θα αξίζουν πολύ και πνευματικά. Γιατί λοιπόν να συμβιβαστώ με κάποιον που εκτιμά μόνο ένα ποσοστό απο όσα θα εκτιμούσε σε μένα κάποιος άλλος;

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. Δεν φαντάζομαι, με την ηλικία σου και τις εμπειρίες που έχεις, να μην έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει οτι η ζωή δεν είναι τόσο ρόδινη? Αγωνίζομαι για κάποια πράγματα, ξέρω όμως οτι δεν είναι όλα δυνατά, ο συμβιβασμός θεωρείται πάντα, όπως ανέφερα, έσχατη λύση.Και όμως, από τη στιγμή που γεννιέσαι περνάς σε συμβιβασμούς. Συμβιβάζεσαι με την αρχική οικονομική σου κατάσταση, με αυτά που μπορούν οι άλλοι να σου προσφέρουν, συμβιβάζεσαι με την ίδια τη ζωή, που για μένα τουλάχιστον, όσο και να πολεμήσω, δε θα γίνει ποτέ, ποτέ η τέλεια ζωή αν δε συμβιβαστώ σε κάποια θέματα, απλά γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο. Δεν είναι όλα μαύρο και άσπρο. Δεν έχω συμβιβαστεί προς στιγμήν με πολλά, γι'αυτό προφανώς και με χαρακτηρίζει η εφηβική αντίδραση. Έχω δει όμως την ανάγκη του συμβιβασμού. Προτιμώ να είμαι πρακτική σε κάποια θέματα. Θα αγωνιστώ φυσικά μέχρι τελικής πτώσης, μέχρι να μην έχω πλέον τη δυνατότητα να προσπαθήσω άλλο για αυτό που θέλω. Τότε, θα συμβιβαστώ. Αλλά κρατώ το χαρτί του συμβιβασμού στο μανίκι δια παν ενδεχόμενον!
Σαφώς και αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Αλλιώς θα ζούσες στο βουνό και όχι σε κοινωνία. Η πρόκληση είναι να κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερους. ;)

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Και όσον αφορά τις εμπειρίες μου περί "ολοκλήρωσης" (λολ ο όρος με κεντρίζει κατά κάποιον τρόπο, είναι σχετικά ανόητος imo), είναι η διαδικασία του ζευγαρώματος, δεν είναι δα κάτι τόσο θεοποιημένο όπως το έχει η κοινωνία, μπορεί να είναι τόσο ψυχρό όσο μια αγορά (όπως και είναι, σε κάποιες περιπτώσεις), μπορεί να είναι και μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής κάποιου... Που σημαίνει οτι μπορεί να σου διδάξει κάτι, μπορεί και να μη σου διδάξει τίποτα.

"Διότι στο σεξ μετράει αρκετά (και) η εμφάνιση του άλλου (βέβαια αν ο άλλος είναι μόνο εμφάνιση κι εκεί ξενέρα είναι, εννοείται οτι διαθέτει και μυαλό)"
...Δεν χρειάζεται να το κάνεις για να το ξέρεις αυτό. Περσινά ξινά σταφύλια?
Κι όμως το σεξ έχει μεγάλη διαφορά όταν το κάνεις όσα κι αν έχεις διαβάσει ή ακούσει γι'άυτό. Δεν σχολιάζω αν η διαφορά αυτή είναι θετική ή αρνητική μιας και αυτό ποικίλλει ανα άνθρωπο, αλλά υπάρχει και δεν νομίζω να πει κανείς που το έχει δοκιμάσει το αντίθετο.

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:
Αλλά όλα αυτά είναι μόνο imo, imo, imo... Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι του αρέσει, και να εκφράζεται όπως θέλει... Απόψεις, τι να γίνει...!
Αυτό εννοείται, δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις κάθε φορά. :)

Κάτι ακόμα: Αν όπως λες δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση και κοιτάς μόνο χαρακτήρα:
1. Γιατί τότε δεν κάνεις σχέσεις και με γυναίκες;
2. Φαντάζομαι οτι κάποια στοιχειώδη περιποίηση κάνεις, πχ ίσως βγάζεις τα φρύδια σου, κάνεις αποτρίχωση, ίσως και να βάφεσαι μερικές φορές έστω και λίγο κλπ. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με υγεία αλλά καθαρά με εμφάνιση. Γιατί λοιπόν αν η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο για σένα τα κάνεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Θέλω να σου θέσω μερικές απορίες:
  • Φαντάζομαι ότι θα συμφωνείς με την παρακάτω άποψη μου. Σωστά;
    “Δεν θα έκανα πότε σχέση με μια κουκλάρα που θα φοβόμουν να ανοίξει το στόμα της επειδή θα φοβόμουν το τι θα πει”
    Θα έκανες σχέση όμως με κάποιον που όταν θα ήσασταν μαζί θα παρακαλούσες τον θεό κάθε 45sec να σου στέλνει ένα όμορφο αντικείμενο για να μην ξεχάσεις τι εστί όμορφο;
  • Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης με ποίον τρόπο πιστεύεις ότι θα βλέπεις τον χαρακτήρα του συντρόφο σου; Ναι, δεν λέω, παίζει ρόλο πως συμπεριφέρεται κατά την διάρκεια του έρωτα αλλά αυτό έχει να κάνει με την φαντασία του και όχι με τον χαρακτήρα του.
  • Φαντάζομαι ότι συμφωνείς ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ένας λαός του πνεύματος. Θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είχαν μια αναλογία για την ομορφιά την λεγόμενη φ. Πως δικαιολογείς ότι αυτή την αναλογία την εφάρμοζαν και στους ανθρώπους;


Μια διευκρίνιση ώστε να αποφύγω την ταμπέλα του κάφρου:
  • Στον έρωτα ο χαρακτήρα, για εμένα, παίζει ρόλο 60% ενώ η ομορφιά 40%
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

prime

Πολύ δραστήριο μέλος

Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,680 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Θέλω να σου θέσω μερικές απορίες:

  • Φαντάζομαι ότι θα συμφωνείς με την παρακάτω άποψη μου. Σωστά;
    “Δεν θα έκανε πότε σχέση με μια κουκλάρα που θα φοβόμουν να ανοίξει το στόμα της επειδή θα φοβόμουν το τι θα πει”
    Θα έκανες σχέση με όμως κάποιον που όταν θα ήσασταν μαζί θα παρακαλούσες τον θεό κάθε 45sec να σου στέλνει ένα όμορφο αντικείμενο για να μην ξεχάσεις τι εστί όμορφο;
  • Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης με ποίον τρόπο πιστεύεις ότι θα βλέπεις τον χαρακτήρα του σύντροφο σου; Ναι δεν λέω παίζει ρόλο πως συμπεριφέρεται κατά την διάρκεια του έρωτα αλλά αυτό έχει να κάνει με την φαντασία του και όχι με τον χαρακτήρα του.
  • Φαντάζομαι ότι συμφωνείς ότι η αρχαίοι Έλληνες ήταν ένας λαός του πνεύματος. Θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είχαν μια αναλογία για την ομορφιά την λεγόμενη Φ. Πως δικαιολογείς ότι αυτή την αναλογία την εφάρμοζαν και στους ανθρώπους;


Μια διευκρίνιση ώστε να αποφύγω την ταμπέλα του κάφρου:
  • Στον χαρακτήρα για εμένα παίζει ρόλο 60% ενώ η ομορφιά 40%


Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!!!!!!!
:clapup: :clapup: :clapup: :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

QsLv

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 868 μηνύματα.
"Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης με ποίον τρόπο πιστεύεις ότι θα βλέπεις τον χαρακτήρα του σύντροφο σου; Ναι δεν λέω παίζει ρόλο πως συμπεριφέρεται κατά την διάρκεια του έρωτα αλλά αυτό έχει να κάνει με την φαντασία του και όχι με τον χαρακτήρα του."
Έξυπνο, πολύ έξυπνο. :fool:
Για να φτάσω στο στάδιο της διάρκειας της ερωτικής πράξης, θα πρέπει να έχουν προηγηθεί άλλα. Και αν κάποιος είναι μαλ...ς με φαντασία, και στο άλμα μαλ...ς θα είναι, αυτά δεν αλλάζουν, το ένα είναι ανάλογο του άλλου, τι να την κάνω τη φαντασία και τους οργασμούς αν δεν υπάρχει και λίγη ψυχή, λίγο πνεύμα ρε γμτ!?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top