1 χρόνος e-steki!

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Σαν χτες μας φαίνεται που αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο forum, στο οποίο θα προσπαθούσαμε να κρατήσουμε μακριά όλα αυτά που μας ενοχλούσαν στα υπάρχοντα fora. Στις 8 Ιουνίου 2005 πάρθηκε η απόφαση να κάνουμε αυτό το βήμα, στις 9 βρήκαμε hosting provider και μέσα σε λίγες ώρες ο Παναγιώτης (Exposed Bone) έστησε μόνος του το έμβρυο τότε e-steki. H Λία (Michelle), όντας ασχετούλα τότε από αυτά, έκανε ο,τι μπορούσε με τις λίγες γνώσεις που είχε τότε, έδινε ιδέες και γνώμες κυρίως και ξενυχτώντας τη νύχτα εκείνη για να σουλούπωσει ο,τι μπορούσε μιας και δεν κρατιόνταν να το ανοίξουμε. Στις 10 Ιουνίου τελικά αποφασίσαμε να το ανοίξουμε και από την πρώτη μέρα υπήρξαν άτομα που το αγκάλιασαν και έγινε δεύτερο e-σπίτι τους.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές αλλαγές, ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτό, σε σημείο που κυριολεκτικά το νιώθαμε «παιδί μας». Το «παιδί» αναπτυσσόταν μέρα με τη μέρα, και εμείς περήφανοι κάναμε ο,τι μπορούσαμε για να το βελτιώνουμε. Η μεγάλη αλλαγή ήταν όταν αλλάξαμε λογισμικό στο φόρουμ, που ήταν και η περίοδος που άρχισε η Λία να αποκτά γνώσεις επί του θέματος αντί να τα αφήνει όλα στον Πάνο. Δύο μέρες ξενύχτι τότε, και τα μέλη να ανυπομονούν να ανοίξει και να χρησιμοποιούν μέχρι τότε το shoutbox. Όπως και με τα παιδιά, υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθεις τόσο περήφανος που αξίζουν όλο τον κόπο που έκανες για να τα μεγαλώσεις. Εκείνες οι δύο μέρες είχαν πολλές τέτοιες στιγμές, όπως και ολόκληρος ο τελευταίος χρόνος.

Τώρα, 1 χρόνο μετά, το e-steki έχει αναπτυχθεί πέρα από κάθε προσδοκία που τότε είχαμε, έχει ξεπεράσει τα 1100 μέλη και συνεχίζει. Κερδίσαμε τόσες γνώσεις που ούτε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μπορούσαν να αποκτηθούν σε έναν μόλις χρόνο και τη Λία την βοήθησε ακόμα και να βρει και τι πραγματικά της αρέσει να κάνει στη ζωή της και δουλεύει ήδη στο αντικείμενο. Μας χάρισε ακόμα και κοινωνική πείρα, βλέποντας τι σκέφτονται διάφοροι άνθρωποι πάνω σε υποθετικά ή μη, θέματα της καθημερινότητας.

Υπήρξαν και θα υπάρχουν πάντα και δυσάρεστες στιγμές, όπως τα πρόσφατα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε από την επίθεση hacker (cracker για την ακρίβεια) αλλά και τα διάφορα προβλήματα που είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι το e-steki μεγάλωσε παραπάνω απʼότι αντέχει ο hosting provider μας τον οποίο είχαμε επιλέξει χωρίς να περιμένουμε με τίποτα ότι θα μεγαλώναμε με τέτοιο ρυθμό. Τέλος, στις δυσάρεστες στιγμές αξίζει να προσθέσουμε ακόμα και άτομα που για διάφορους λόγους και με διάφορους τρόπους προσπαθούσαν να καταστείλουν την ανάπτυξη του. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής η πορεία του e-steki έχει δείξει ότι τα όποια προβλήματα με τον έναν ή άλλο τρόπο ξεπερνιούνται ή υπερπηδούνται και το «παιδί» συνεχίζει ακάθεκτο προς την ενηλικίωση.

Όταν αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το site, ο στόχος μας ήταν να κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να φτιάξουμε έναν χώρο που να συζητώνται όλων των ειδών τα θέματα, ακόμα και σεξουαλικά, με σοβαρότητα (και όχι σοβαροφάνεια), χωρίς τις συνήθεις «καφρίλες» και προσωπικές επιθέσεις. Έναν χώρο όπου θα μπορούν όλοι να πουν τη γνώμη τους χωρίς να τους «κράξουν». Στην πορεία αυτό αποδείχτηκε πολύ δυσκολότερο απʼότι είχαμε ποτέ φανταστεί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να χρειάστηκε και να χρειάζεται ακόμα πολλή προσπάθεια και γερά νεύρα αλλά μπορούμε να πούμε ότι βαδίζουμε προς το αρχικό μας όραμα. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ομάδας διαχείρισης που εθελοντικά βοηθούν κάθε μέρα να διατηρείται ζωντανό αυτό το όραμα.

Κλείνοντας θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη που μας στήριξαν τόσο καιρό, που έκαναν το e-steki να είναι αυτό που είναι, μιας και το e-steki δεν είναι όπως είχε πει κάποτε και ο Γιάννης «τα κουμπάκια» αλλά τα 1100 και κάτι μέλη του, είστε εσείς, είσαι κι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο. Ευχόμαστε μετά από ένα χρόνο να μπορούμε να ετοιμάσουμε και πάλι ένα τέτοιο κειμενάκι, η Λία να σχεδιάσει ένα τουρτάκι με δύο κεράκια αυτή τη φορά, αλλά κυρίως ευχόμαστε να μπορούμε να πούμε και τότε ότι βρισκόμαστε ακόμα στο μονοπάτι του οράματος μας
Michelle & Exposed Bone

Θυμάμαι πριν ένα χρόνο που είχα πάει cinema και στέλνω ένα sms στην Λία (Michelle) τα νέα μου και μου απαντάει: "Άστα τώρα αυτά, το e-steki είναι στον αέρα, γύρνα σπίτι να γραφτείς!". Γυρνάω κι εγώ και γράφομαι αμέσως, σε πρώτη φάση για να βοηθήσω τη φιλότιμη προσπάθεια των παιδιών. Καθώς πέρναγαν οι μέρες άρχισα να βλέπω ότι έχει απήχηση το νεότευκτο forum-άκι μας! Τώρα ένα χρόνο μετά έχει γίνει εθισμός για μένα και για όλους. Είμαι περήφανος που το ακολούθησα, από τα γεννοφάσκια του :)! Να τα εκατοστήσεις e-steki!"
emufear

Θυμάμαι πριν περίπου ένα χρόνο (γιατί εγω ήρθα κανα μήνα μετα :P ) που συμπάθησα ιδιαίτερα κάτι παιδιά που έγραφαν σε ένα φόρουμ....
Κι έγραφαν κι έγραφαν και γω τους κατασυμπάθησα!..κι αρχισα να γραφω κι εγω!
Και μια μέρα μου έρχετε ένα πμ που με ρώτησε αν ήθελα να γίνω πρασινη!
Τότε δεν ήξερα τα βάσανα και τις φουρτούνες! Πόσο μάλλον όταν ωρίμασα και έγινα πορτοκαλιά! (δίπλα σε άλλες πρασινάδες και σε άλλες περτικαλιές! άντε και δίπλα σε δυο κοκκινες καρδιές που χτυπούν σαν μία ;) )
Αχ και να ξέρατε πόσες φορές έχω καταπιεί τα γραπτά μου επειδή ειμαι περτικαλιά!
Δεν πραζ όμως... το αξίζετε ΟΛΟΙ σας!
Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κομμάτι του στεκιού που κλείνει ένα χρόνο!
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
:cake:
ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ

Παρακολουθούσα το e-steki από τις πρώτες κιόλας ημέρες που βγήκε online αλλά δεν έκανα εγγραφή. Το είχα βάλει στα bookmarks του browser μου, και κάθε φορά που έμπαινα στο Internet, άνοιγα και ένα παράθυρο με το e-steki και διάβαζα το Forum ως επισκέπτης! Είχα μάθει τον χαρακτήρα και τρόπο σκέψης [σύμφωνα με τα γραφόμενα] του κάθε μέλους ξεχωριστά προτού αποφασίσω να κάνω εγγραφή.
Πραγματικά μιλάμε για μια πολύ ενωμένη παρέα που κάποια στιγμή τη ζήλεψα και αποφάσισα να κάνω κι εγώ εγγραφή ώστε να γίνω ένα κομμάτι της.
Τι με εμπόδιζε και δεν έκανα εγγραφή εξ αρχής;
Το e-steki σε αντίθεση με τα τεχνολογικά και μόνο Fora που συμμετείχα, αποτελεί ένα site-forum γενικού περιεχομένου και επειδή είμαι κάπως εσωστρεφής χαρακτήρας, δεν μου καλοφαινότανε να μπω σε μια παρέα και να εξακολουθώ να είμαι κλειστός. Παρασύρθηκα όμως από το φιλικό περιβάλλον του και ανοίχτηκα! Παρόλο που ασχολούμαι ήδη κάποια χρόνια με Internet Fora, πραγματικά αισθάνομαι πως βρήκα αυτό που έψαχνα: μια ζεστή και ενωμένη παρέα.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε!
Μέσα σε ένα χρόνο το e-steki κατάφερε να συγκεντρώσει 1.000+ μέλη και είμαι σίγουρος πως τα χρόνια που θα ακολουθήσουν κάθε μέρα θα ανεβαίνει με όλο και περισσότερα ενεργά μέλη!


Χρόνια Πολλά στο e-steki και τα μέλη του!
;)
Petros

Στο e-steki μπήκα πιο πολύ από περιέργεια. Στην αρχή κυρίως διάβαζα, παρά έγραφα.... Σιγά-σιγά όμως άρχισε να μου αρέσει όλο και περισσότερο και να νιώθω τα μέλη πιο κοντά μου...
Περάσαμε πολλά όλοι μαζί στο steki αυτό το χρόνο… και καλά και κακά… αλλά τελικά πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια παρέα, που όμοιά της δεν υπάρχει!
Για μένα το e-steki είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου!
Εύχομαι το e-steki, μαζί με εμάς, να συνεχίσει την παρουσία του στο διαδίκτυο για πάρα πολλά χρόνια ακόμα!!!
Χρόνια πολλά στο e-steki μας!!!


Και μην ξεχνάτε: Τα καλύτερα είναι αυτά που θα έρθουν!!! ;)
giostau

Χρόνια πολλά στο steki μας. Χρόνια πολλά να έχουμε να γευόμαστε τη ζωντάνια του forum αυτού. Χαρά, λύπη, αγανάκτηση, νεύρα, αναστάτωση, προβληματισμός: μερικές από τις καταστάσεις στις οποίες βρέθηκα το διάστημα που είμαι μέλος της κοινότητας αυτής. Πιο αληθινή δεν θα μπορούσε να γίνει! Όλοι, μια παρέα που ανταλλάσει όψεις, απόψεις, συναισθήματα και εμπειρίες.

Να τα εκατοστήσουμε!

MoNaXoS

Εκει οπου οι ιδεες βρισκουν την ηρεμια τους, κι εκει που βρηκα ολους εσας να δινετε ζωη στο πιο ζεστο στεκι που φιλοξενει τις καρδιες και τα συναισθηματα μας, στο e-steki δηλαδη, δεν θα μπορουσα να του ευχηθω τιποτα αλλο απο το παρακατω:
"Oσα της ανοιξης λουλουδια και του χειμωνα χιονια...τοσα ευχομαι στο steki μας ευτυχισμενα χρονια"
Mario

Περίπου πριν ένα χρόνο διαβάζω σε άλλο φόρουμ πως μια κοπέλα ( που μέχρι τότε μου έσπαγε τα νεύρα με την ξεροκεφαλιά της:P ) δημιούργησε ένα δικό της με τον φίλο της γιατί είχαν βαρεθεί την κατάσταση που επικρατούσε σε άλλα φόρα και σκέφτομαι «οκ ριζοσπαστική κίνηση…μʼαρέσει».
Και βρίσκομαι λοιπόν στα πρώτα του βήματα να ποστάρουμε τακτικά μόνο 9-10 άτομα, με συνεχή κλεισίματα για αναβαθμίσεις, με τους admin να φεύγουν διακοπές( και μας που μας αφήνετε καλέ;) για να καταλήξουμε ένα χρόνο μετά να απαριθμεί 1000 + μέλη, να οργανώνονται meetings, να θεωρούμε ο ένας τον άλλο φιλαράκια και να είμαστε ακόμη φανατικά και τακτικά κολλημένοι εδώ.
Χρόνια Πολλά steki:clapup: :clapup: :clapup:
kleftra

Πρίν απο ένα περίπου χρόνο πλησιάζα το συναίσθημα του μπαν μετά απο μια πάαααρα πολύ έντονη συζήτηση με την Λια! (Θυμάσε?)
Ένα χρόνο μετά δεν αναγνωρίζω το πόσο μεγάλωσε το στέκι σε άτομα, με την Λια και τον Πάνο περάσαμε ένα καλοκαίρι με προβληματισμούς και συζητήσεις ακόμα και άγχη και απο το πρώτο διάστημα το ένιωσα κοντά μου και αν και δεν υπάρχει χρόνος για συχνό chat και οι δύο είναι ξεχωριστά ατομα για εμένα.
Στο στέκι γράφτηκα ανύπαντρος και λίγους μήνες μετά διάβαζα πάρα πολλά μυνήματα με ζεστές ευχές, πραγματικές και πάνω απο όλα αληθινές. Ακόμα γελάω με τον παράδειγμα της Κουέ που ήθελε να έρθει στον γάμο και να συστηθεί σαν Κακή Επιρροή. Θυμάμε τους κακόβουλους του καλούς, άτομα που σταμάτησαν, αμέτρητα ποστ και ανάμοικτα συναισθήματα απο γέλιο μέχρι νευρα από σόκ μέχρι χαρά.
Ιστορίες που τόσο απλόχερα έμφανίστικάν μπροστά στα μάτια μας και πλευρές της ζωής που δεν ύπολογίζαμε ποτέ ότι υπήρχαν.
Ένας χρόνος δεν κλείνει με ένα μύνημα και ούτε μπορώ να περιγράψω το τι σημαίνει το στέκι για εμένα απλά χαίρομαι που υπάρχει ένας τέτοιος χώρος που μπορώ να χαλαρώνω ξεφεύγοντας με φίλους που δεν έχω δει ποτέ που κάποιες φορές η γνώμη τους είναι πιο σημαντική απο οποιονδήποτε
Ευχομαι να είμαι γερός και λίγα χρόνια μετά με το παιδί μου στα γόνατα να το μαθαίνω να σχιματίζει λέξεις στο πληκτρολόγιο και να βάζει μικρά μυνηματάκια στο στέκι.
Μπραβο στην Λια και στον Πάνο που μέσα απο το μυαλό και το μεράκι τους ξεκίνησαν ένα χώρο που πραγματικά αξίζει και μπράβο στους υπόλοιπους που κάνουν τα πάντα για να τον διατηρούν καθαρό και αγνό, ένα νησάκι στο ίντερνετ που θα γράψεις ότι θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι αν κάποιος ηλιθιος θα γιουχάρει την άποψη σου.
Αν και γκρινιάζω και τα παίρνω να ξέρεται ότι όλους σας συμπαθώ (Πέτρο μην χαίρεσε!:P εκτός απο εσένα!:D ) και χαίρομαι γιατί στις επιλογές μοντ και σούπερ μοντ τα παιδιά έχουν πέσει διάνα
Γιάννης
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Τέλειο!:)

Χρόνια πολλά e-steki! Έγινες πολύ γρήγορα το στέκι μου και χαίρομαι γι' αυτό!
Σας ευχαριστώ όλους!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

faithplus1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1,787 μηνύματα.
Χρόνια πολλά στο στέκι! :)
Πριν 7 μήνες περίπου, αν και βλέποντας μόνο και μόνο την αρχική σελίδα του στεκιού έκανα αμέσως εγγραφή, δε φανταζόμουνα το δέσιμο που θα υπήρχε μετά.Όπως αναφέρουν και σχεδόν όλα τα παιδιά της ΟΔ, δεν είναι ένα απλό φόρουμ, αλλά μια παρέα.
Μακάρι αυτός ο χαρακτήρας του στεκιού να μείνει αναλλοίωτος, όσο κι αν μεγαλώσει...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Ευχαριστούμε!
faithplus, καλά πως και έκανες εγγραφή απο την πρώτη σελίδα;; :confused: Τι σε τράβηξε τόσο ώστε να κάνεις τον κόπο να γραφτείς;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wishful

Δραστήριο μέλος

Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα.
:clapup: :thumbup: :D Καλημέρα παιδιά.χρόνια πολλά-πολλά.Μια κουβέντα θα πώ μόνο,που την έατειλα & PM,αλλά βλέπω (αφού σας διάβασα εδώ όλους) οτι θα'πρεπε να σας συμπεριλάβω όλους σ'αυτή.Με ανθρώπους της ποιότητας σας η "διαμονή" μου στο στέκι,μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να δώσει.Ηρθα & με πείσατε να μείνω.Να'στε καλά όλοι.:alljumpy: :bigarmhug
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

misslittledevil

Επιφανές μέλος

Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 8,197 μηνύματα.
Χρονια πολλα, ελπιζω να ειστε και του χρονου εδω και να γιορταζετε για αλλον ενα χρονο, με τα διπλασια (η΄και κατι παραπανω) μελη. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

misslittledevil

Επιφανές μέλος

Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 8,197 μηνύματα.
Παρεπιπτοντως, κι εμενα η κεντρικη μου εκανε "κατι" και γραφτηκα, αλλα τι ειναι αυτο το κατι δεν ξερω. :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

faithplus1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1,787 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Ευχαριστούμε!
faithplus, καλά πως και έκανες εγγραφή απο την πρώτη σελίδα;; :confused: Τι σε τράβηξε τόσο ώστε να κάνεις τον κόπο να γραφτείς;
Δε ξέρω ακριβώς...Ίσως το "εκεί που οι ιδέες βρίσουν την ηρεμία τους".:hmm:
Όπως λέει και η misslittledevil, απλά "κάτι" στην πρώτη σελίδα μου κίνησε το ενδιαφέρον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Crow_of_Darkness

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Εύχομαι τα καλύτερα. :birthday: Εγγράφηκα πρίν 2 μήνες περίπου και μπορεί να μην έζησα από κοντά διάφορα πολύ σημαντικά γεγονότα για το μέρος, αλλά αισθάνομαι και εγώ υπερήφανος και πολύ χαρούμενος για την θετική εξέλιξη του E-steki. :) Είναι σαν το δεύτερο σπίτρι μου - χωρίς υπερβολή, και χαίρομαι που και εγώ είμαι ένα από τα τόσα μέλη του φόρουμ. Εύχομαι αυτό που ζούμε όλοι όσοι συμμετέχουμε, να διαρκέσει for a loooooong time. :D Η αξία που έχει για εμένα αυτό το μέρος, φαίνεται από το γεγονός ότι ''ρίζωσα'' εδώ για τα καλά, ενώ πρίν δεν ήμουν παρά ένας γυρολόγος του Ίντερνετ. :D Έχει το τρόπο του αυτό το μέρος να σε κρατάει - το ξέρουν και τα τόσα άλλα μέλη του αυτό. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Χρόνια πολλά.Εύχομαι τα καλύτερα:birthday:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Χρονια πολλα! Ελπιζω και οταν θα ειμαι ενα γερακος να υπαρχει ακομα το στεκι και να μπενω καθημερινα, οπως και τωρα:D Χαιρομαι παραπολυ που ειμαι απο τα πρωτα μελη και που εζησα το στεκι σε καθε του στιγμη γιατι ειναι κατι παραπανο απο Forum. Στα αλλα Forum απλα γινετε συζιτισει, εδω ειμαστε μια ωραια παρεα, και καπιους του αιστανομαι και σαν συγκενεις μου. Πραγματικα το στεκι εχει καταφερει να ειναι το καλυτερο forum στο οπια γραφτικα ποτε.
Πραγματικα δεν καταλαβα ποτε περασε ο χρονος... Σαν χτες, πραγματικα... Με τις εκπομπες που εκανε περσυ ο Αρχοντας, με ολα οσα γινοντουσαν στο μικρο ακομα στεκι, με της συνεχεις αλλαγες στα κουμπακια, με τα λιγα τοτε θεματα που τωρα ειναι τοσα πολλα που καν τα θυμομαστε.
Πραγματικα δεν μπορω να τα εκφρασω ολα με λογια! Κατι που ομως πρεπει οπωςδηποτε να πω ειναι: Πανο και Λια, Λια και Πανο, σας ευχαριστω παραπολυ για την ιδεα και το οραμα σας! Οσο τρελο και αν ακουγετε πραγματικα εχει αλαξει την ζωη μου. Εχω οριμασει με τν βοηθεια του forum, εχω δει ιδεες, ιδανικα και θεωριες που με βοηθεισαν να μαθω, να καταλαβω καπια πραγματα, γενικα, με τα διαφορα που διαβασα βρηκα λαθοι και σωστα στον χαρακτιαρα μου, ιοθετισα ιδεες, διαμορφοσα ιδανικα κ.α.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Palladin

Διάσημο μέλος

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,415 μηνύματα.
Χρόνια πολλά κι από μένα! Σας διαβάζω καθημερινά, αν και δεν γράφω πολύ συχνά! Keep up the good work:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bunny217

Διακεκριμένο μέλος

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7,025 μηνύματα.
Πωωω τί μου θυμήσατε τώρα,
ως γνωστό είμαι απο τα πρώτα μέλη, θυμάμαι τότε που ήταν άδειο οταν είχα γραφτεί είχε η κάθε ενότητα 2-3 θεματάκια και ανοίγαμε τα νεα μέλη θέματα συνεχώς μέχρι να το γεμίσουμε και τώρα εχουμε φτάσει σε σημείο να μπάινουμε και ναμην προλαβαίνουμε να διαβάζουμε όλα τα ποστ.
Τα παιδιά πραγματικά κατάφεραν να κάνουν ένα φόρουμ έτσι ακριβώς όπως το ηθελαν.
Χρόνια πολλά στέκι να παραμείνεις πάντα έτσι φιλικό χωρίς κόντρες και να γεμίσεις με χιλιάδες μέλη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

]ifrit[

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,451 μηνύματα.
Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι μέλος από τις πρώτες μέρες, και έχω διάθεση να στηρίξω το συγκεκριμένο φόρουμ, ακόμα και ένα χρόνο μετά. Νιώθω όπως τότε, τον ίδιο ενθουσιασμό και χαίρομαι που ένα μη-κερδοσκοπικό site είναι τόσο ψηλά στις προτιμήσεις πολλών ελλήνων χρηστών του ιντερνετ, και είναι τόσο αγαπητό :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O'Zorgnax

Δραστήριο μέλος

Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.
Χρόνια πολλά και από μένα... Σας παρακολουθώ εκ του μακρώθεν πλέον. Μπορεί να μη γράφω τόσο συχνά αλλά σας διαβάζω στάνταρ.

P.S. Πολλούς χαιρετισμούς ειδικά στον ifrit, στη dooo και στην actaestfaboula!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vkey

Επιφανές μέλος

Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8,253 μηνύματα.
Xρόνια πολλά πολλά πολλά!

Χαίρομαι που είμαι κι εγώ από τα πρώτα μέλη!Και που έχω αποκτήσει σπουδαίους φίλους απο εδώ....Και κυρίως ότι είμαστε όλη μια παρέα, που με τις αντιθέσεις μας και τους διαφορετικούς τρόπους σκέψεις συνθέτουμε αυτό που λέγεται στέκι! Θ'αρχίσω σε λίγο καιρό να θυμάμαι την ζωή μου π.σ. (πριν στέκι) και μ.σ. (μετά στέκι) :P

Να το χαιρόμαστε 8)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cancerman

Δραστήριο μέλος

Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 407 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Stand

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.
Χρόνια Πολλά παιδιά,καλή συνέχεια στο έργο σας.

:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sotiria

Νεοφερμένος

Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Xρόνια πολλά και από μενα!!
Συνεχίστε έτσι!!!:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Maggie

Περιβόητο μέλος

Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 5,843 μηνύματα.
Χρόνια Πολλά κι από μένα :) :happy:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top