Κόμμα Παιδεραστών

io-io

Διάσημο μέλος

Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2,878 μηνύματα.
Διαβασα ολες τις σελιδες και πραγματικα μου κανουν φοβερη εντυπωση καποιες απαντησεις. Καπου διαβασα οτι ειναι πολυ ομορφο 2 παιδια να ανακαλυπτουν το σεξ. Απο ποτε το σεξ ειναι για παιδια?? Η ιδια η φυση λεει (με την περιοδο κυριως αλλα και με αλλες ενδειξεις) ποτε ειναι καποιος σωματικα ετοιμος για σεξουαλικη επαφη. Ο μεσος ορος ηλικιας της πρωτης περιοδου ειναι 12-14 αν δε με γελα η μνημη μου οποτε μονο και μονο αυτο με κανει να πιστευω οτι μια κοπελα 12 ετων δεν ειναι ακομη ετοιμη! Αλλωστε, οι ιατρικες ερευνες δειχνουν οτι οταν μια κοπελα ξεκιναει νωρις την σεξουαλικη της ζωη διατρεχει μεγαλυτερο κινδυνο για καποιες ασθενειες, π.χ. καρκινο (της μητρας?).

Τωρα το ποτε ενας εφηβος ειναι ετοιμος συναισθηματικα ειναι πολυ μεγαλο θεμα. Και φυσικα εξαρταται απο την οικογενεια, την παιδεια, τον χαρακτηρα του. Παντως εγω θυμαμαι , αν και ειχα ορμες απο μικρη ηλικια, καμια επιθυμια για σεξ δεν ειχα! Το θεωρουσα κατι πολυ μακρινο, ενα παιχνιδι για "μεγαλους". Τι να πω? Τοσο πισω ημουν?

Και ολοι εσεις που λετε οτι δεν θα σας πειραζε το 14χρονο παιδι σας να εχει σεξουαλικες επαφες, και μαλιστα με μεγαλυτερο, τι νομιζετε οτι θα εκανε ο 30αρης η ακομα και 20αρης με το κοριτσακι? Ποσα κοινα θα ειχαν? Ποσες ειναι οι πιθανοτητες να ηταν πραγματικα ερωτευμενος και να μην την παραταγε μετα? Πολυ λιγες. Και ακομα λιγοτερες να μπορεσει ενα παιδι 12-13-14 ετων να ξεχωρισει την αληθεια απο τα παραμυθια. Και οχι επειδη ειναι χαζο. Αλλα επειδη ειναι ακομα σε μια ευαισθητη, ρομαντικη ηλικια. Και ετσι πρεπει να ειναι καποιος σε αυτη την ηλικια! Ας ζησουμε το καθετι στην ωρα του!

Μια απορια. Αφου θεωρειτε ενα 13χρονο ικανο, με την καταλληλη παιδεια, να κατανοησει το σεξ, να το κανει υπευθυνα και παντα με προφυλαξεις, και παντα με το σωστο ατομο, ας του δωσουμε την καταλληλη παιδεια και ας το αφησουμε να πηγαινει σε κλαμπ οποτε θελει και για οσο θελει, να οδηγει, να ταξιδευει κλπ. Ειστε σιγουροι οτι δεν θα του συμβει τιποτα? Οτι δεν θα μεθυσει, οτι δεν θα τρεξει, οτι δεν θα δοκιμασει επικινδυνα πραγματα? Ενηλικας θεωρειται καποιος στα 18 για συγκεκριμενο λογο: Τοτε ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του και μπορει να παιρνει αποφασεις. Στα 14, οσο ωριμος κι αν ειναι, μπορει να παρασυρθει.

Για μενα, το οριο πρεπει να ειναι τουλαχιστον 15. Αλλωστε, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει ενας ενηλικας να ζηταει απο ενα παιδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristinaki

Δραστήριο μέλος

Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα.
Οσο αναφορα καποια ερωτηματα για το ποσο ενα 13χρονο μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του κι για το ποσο αρρωστημενοι κι επικινδυνοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι παραθετω μια περιπτωση γνωστη ισως σε πολλους απο μας ( εγω εβλεπα σα παιδι τις εκπομπες του)

Ασέλγεια σε 12χρονη από παρουσιαστή παιδικών εκπομπών

Παρουσιαστής τηλεοπτικών παιδικών εκπομπών,πρωην αστυνομικος, πατέρας δύο παιδιών,
κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού. Πρόκειται
για τον 56χρονο Φώτη Κολιό, γνωστό ως «Φωτούλη», που συνελήφθη από τους
αστυνομικούς προχτές το βράδυ και παραδέχτηκε την πράξη του. «Δεν μπορώ
να αντισταθώ στον πειρασμό όταν με ορμούνε τα παιδιά», φέρεται να είπε
στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν.
Η καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή έγινε από τους γονείς της
δωδεκάχρονης. Το κοριτσάκι μετά το χωρισμό των γονιών του ζούσε με την
γιαγιά του και αποκάλυψε στη μητέρα του την «περιπέτειά» της. Oπως έγινε
γνωστό, το ανήλικο παιδί θαύμαζε τον παρουσιαστή και ξεκίνησε εδώ κι ένα
περίπου χρόνο να πηγαίνει στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού της
Κατερίνης, στο οποίο ετοίμαζε την παιδική του εκπομπή ο «Φωτούλης». O
56χρονος άρχισε να έχει στενές επαφές με την ανήλικη, την οποία έκανε
βόλτες με το αυτοκίνητό του και την καλούσε στο ξενοδοχείο που έμενε και
δεν δίστασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τις οποίες
επαναλάμβανε τακτικά. Μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης στο
αστυνομική τμήμα, ο παρουσιαστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου,
καθώς στο κινητό της ανήλικης βρέθηκε μήνυμα, με το οποίο ο παρουσιαστής
την ζητούσε να συναντηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί
εξετάζοντας το κινητό τηλέφωνο του παρουσιαστή, εντόπισαν και μια
φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η «δραστηριότητά» του με το ανήλικο
κορίτσι.
η φωτο ειναι ενδεικτικη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ALR

Νεοφερμένος

Ο Thanasis P. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Συγχωρέστε με που γελάω , αλλά πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είναι για γέλια και μετά για πολλές φάπες. :boxing:

Δεν θα αναπτύξω περισσότερο σε αυτό το θέμα αλλά θα πώ τούτο. Πόσο ζώα μπορεί να είναι όσοι απαρτίζουν αυτό το κόμμα. Τι άρνηση έχουν δεχθεί και τι πασατέμπο έχουν φάει βλέποντας ακατάλληλες ταινίες με μικρά κοριτσάκια.
Για την κρεμάλα.:kill:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

emufear

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,730 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από tralala:
Σκόρπιες σκέψεις…

Είμαι υπέρ της πολύπλευρης σεξουαλικής απελευθέρωσης. Θεωρώ, «φρουδικίζοντας» λίγο, ότι μία από τις μεγαλύτερες πηγές δεινών στη σύγχρονη κοινωνία είναι η καταπιεσμένη λίμπιντο. Ειδικά δε όσον αφορά τη γυναίκα και τη σεξουαλικότητα της, τα πράγματα είναι αρκετά προβληματικά.

[...]

Τέλος, καταθέτοντας την προσωπική μου πινελιά. Να διαχειρίζομαι το σώμα μου και να ικανοποιούμαι από ότι κάνω έμαθα πολύ αργά και αυτό ήρθε σαν αποτέλεσμα ψυχικής και πνευματικής ωρίμανσης. Δεν έχω μετανιώσει, γιατί δε μου αρέσει η οπτική της μετάνοιας , δεν έχει και νόημα άλλωστε, αλλά αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα ακύρωνα (κι έχω ξεχάσει ήδη) πολλές πράξεις μου που ήταν απότοκα εφηβικής αφέλειας και συμπόρευσης με το συρμό (ευτυχώς εμένα δε μου κόστισε, σε άλλους ακόμη κλείνουμε πληγές). Απολαμβάνεις ότι ζεις όντας πλήρης συνείδησης. Αλλιώς απλά ακολουθείς καταστάσεις.

Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αναλυτική αλλά παραμεγάλωσε το κείμενο


* Συμφώνω τώρα που το είδα και με την ΚΕ αναφορικά με το πόσο φυσιολογικό μου φαίνεται δύο παιδιά να ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τα σώματα τους μεταξύ τους. Η γνώση και η πνευματική υπεροχή την οποία μπορεί να εκμεταλλεύτει ένας -ανταρης όμως μου προκαλεί αποστροφή. Δε ζούμε δυστυχώς στη γαλάζια λίμνη.

Για μια ακόμα φορά ρεσιτάλ tralala, case closed.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νικος1087

Νεοφερμένος

Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Το ερώτημα που τίθεται, κι εκεί βρίσκεται όλη η ουσία, είναι το εξής:
Που ακριβώς αποβλέπουν οι παιδεραστές με την μείωση των ορίων ηλικίας;
Ποια είναι τα κίνητρα τους;
Δε έχω καμία αμφιβολία, κι ας κατηγορηθώ για προκατάληψη, ότι το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι τα ίδια τα παιδιά. Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η ικανοποίηση των πιο διεστραμμένων επιθυμιών τους.
Παραθέτω απόσπασμα ενός εκ των ιδρυτών του κόμματος για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τα κίνητρά τους:

(…..«Η απαγόρευση απλώς εξάπτει την περιέργεια των παιδιών» δήλωσε ο εκ των ιδρυτών του κόμματος, Αντ βαν ντεν Μπεργκ, μιλώντας στην εφημερίδα Algemeen Dagblad (AD). «Εμείς θέλουμε να κάνουμε την παιδεραστία θέμα συζήτησης. Ο μόνος τρόπος είναι μέσω του Κοινοβουλίου» προσέθεσε.
Εξήγησε δε, ότι στόχος του νεοπαγούς κόμματος είναι σταδιακά να εξαλειφθεί εντελώς το ηλικιακό όριο για τη συναίνεση σε σεξουαλικές σχέσεις.)

Και πείτε μου ότι δεν ανατριχιάσατε με την κυνικότητα αυτών των «αποβρασμάτων».
Πιστεύει κάποιος ότι δεν πρέπει να βάλουμε φραγμούς σ’ αυτά τα «αποβράσματα»;
Αυτό είναι που με απασχολεί περισσότερο, κι’ όχι αν σε κάποια στιγμή η κόρη μου που είναι 16 και ο φίλος της(συνομήλικος ή έστω 2 ή 3 χρόνια μεγαλύτερος), που το αίμα τους «βράζει», παρασυρθούν και «ξεφύγουν».
Προσωπικά με βρίσκουν παγερά αδιάφορο τα όποια ηλικιακά όρια της όποιας, δήθεν, ανεπτυγμένης ή μη χώρας.
Πρώτον γιατί δεν μπορώ να βρω κανένα σοβαρό λόγο για τον οποίο πρέπει να επισπεύσουμε την σεξουαλική ζωή των νέων, λες και έφτασε το τέλος του κόσμου και πρέπει να γευτούν τα πάντα, εδώ και τώρα. Ενώ πρέπει να επιδιώκουμε τα παιδιά να παραμείνουν για περισσότερο χρόνο παιδιά, κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να καταστρέψουμε την αθωότητα και την ανεμελιά των νέων όσο το δυνατόν συντομότερα.
Δεύτερον γιατί, από την μικρή μου εμπειρία, βλέπω ότι δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων, αφού και μέσα στους κρατικούς λειτουργούς που νομοθετούν, υπάρχουν και κάθε είδους «αποβράσματα» που, μέχρι να αποκαλυφθούν, έχουν κάνει μεγαλύτερο κακό απ’ ότι τρείς πυρηνικές εκρήξεις μαζί.
Τρίτον: « Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε». Είναι καλύτερο να προλαβαίνουμε παρά να θεραπεύουμε. Όσο ώριμος σωματικά κι αν είναι ένας έφηβος/η, που παραδέρνει στα ποτάμια των ορμονών του/της, απέχει πολύ από το να έχει την σωστή κρίση την κρίσιμη στιγμή.
Και τέλος, δεν πρέπει να έχουμε καμία αυταπάτη ότι αυτά τα «αποβράσματα» δεν θα χρησιμοποιήσουν κάθε αθέμιτο μέσο, για να αποσπάσουν την συναίνεση που θέλουν, και να βιάσουν νεανικές ψυχές.
Με τα παραπάνω δεν εννοώ ότι πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά στο σκοτάδι της αμάθειας, το αντίθετο μάλιστα, πρέπει να ξέρουν τα πάντα όσο γίνεται νωρίτερα.
Όπως θα πρέπει να ξέρουν ότι, για τα πάντα και για τους πάντες, υπάρχουν όρια και ότι όλοι μας θα υποστούμε τις συνέπειες των πράξεών μας, ανάλογα με την ηλικία μας, όταν τα υπερβούμε.
Με λίγα λόγια : «Κάθε πράγμα στον καιρό του κι’ ο κολιός τον Αύγουστο».
Τελειώνοντας, από την σκοπιά του γονιού, βλέπω πολύ βολική και επικίνδυνη την άποψη «…Μα αν κάποιος θέλει ... γιατί να του το απαγορέψουμε;» . Όσο κι αν η άποψη αυτή αφορά το συγκεκριμένο θέμα, μπορεί κάλλιστα κάποιοι, σε οποιαδήποτε ηλικία, να την υιοθετούν κατά πως τους συμφέρει. Ας μου επιτρέψουν οι νεότεροι, που δεν έχουν αποκτήσει παιδιά ακόμη, να παρατηρήσω ότι μόνο τότε θα καταλάβουν τι σημαίνει το: « έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε».
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kleftra

Διάσημο μέλος

Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Νικος:
Πρώτον γιατί δεν μπορώ να βρω κανένα σοβαρό λόγο για τον οποίο πρέπει να επισπεύσουμε την σεξουαλική ζωή των νέων, λες και έφτασε το τέλος του κόσμου και πρέπει να γευτούν τα πάντα, εδώ και τώρα. Ενώ πρέπει να επιδιώκουμε τα παιδιά να παραμείνουν για περισσότερο χρόνο παιδιά, κάνουμε ακριβώς το αντίθετο.

Διάβασα και τις 19 σελίδες και το οφ τόπικ και πουθενά δεν είδα εκτός απο το δικό σου ποστ αυτό ακριβώς που θα ήθελα να γράψω.
Επειδή το θέμα έχει πολυαναλυθεί θα γράψω συνοπτικά την γνώμη μου.
Το να οριστεί νομικά το φαινόμενο ή το ηλικιακό όριο αν θέλετε της παιδεραστίας ουδεμία σχέση έχει με το πότε κάποιος είναι έτοιμος να έχει την πρώτη του σεξουαλική επαφή.
Τα παιδιά ξεκινούν να έχουν σεξουαλικές ορμές απο τα πρώτα στάδια της παιδικής ηλικίας όταν αντιλαμβάνονται το φύλο τους οι οποίες κορυφώνονται στην διάρκεια της εφηβείας. Αυτό δεν τα καθιστά και αυτόματα ψυχολογικά ώριμα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις.
Για την ίδρυση κόμματος που έμμεσα νομιμοποιεί την παιδεραστία και έχει προβάλλει διεκδικήσεις είμαι κάθετα αντίθετη.
Για το ενδεχόμενο να μειωθεί το όριο ηλικίας νομικά πάντα επίσης είμαι κάθετα αντίθετη.Νόμιζω πως τα 15 και καλύτερα τα 16 είναι ικανοποιητική ηλικία.Νομικά πάντα. Το πότε κάθε άνθρωπος θα νοιώσει την ανάγκη να διαθέσει το σώμα του είναι προσωπική του επιλογή και υπόθεση.Κι εγώ είχα απο πολύ νωρίς ερωτικές σχέσεις και δεν μετάνοιωσα για αυτό.
Όμως διμιουργώντας νομικό πλαίσιο που ορίζει ως σεξουαλικά ενεργούς 13χρονους ουσιαστικά κάνουμε ακριβώς αυτό που γράφει ο Νίκος. Τους καταργούμε την παιδική ηλικία, τους καθιστούμε επισήμως "ενήλικες" δίνοντας τους το όχι το δικαίωμα να ορίζουν το σώμα τους(αυτό το έχουν χωρίς να ρωτήσουν κανένα νόμο) αλλά θέτοντας επίσημα την ζωή τους σε forward. Οι 13-12-11χρονοι πλέον κάνουν σεξ,καπνίζουν,βγαίνουν με τις παρέες τους και ναι όλα αυτά δεν είναι μεμπτά.Είναι όμως κατάργηση της παιδικής τους ηλικίας, γιατί είσαι(και πρέπει να είσαι) παιδί σε αυτές τις ηλικίες αλλά και στις ηλικίες της πρώτης εφηβείας και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απο το να ζήσεις τα χρόνια της ανεμελειάς. Αυτά δεν γυρνούν ούτε αναπληρώνονται.Ας μην δίνουμε πάτημα σε κάποιον που βιάζεται να μεγαλώσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Από την ηλικία των δέκα μιλάμε για προεφηβεία. Το προπαρασκευαστικό στάδιο για να μπει κανείς στην εφηβεία. Δηλαδή όπως το καταλαβαίνω εγώ είναι το στάδιο που το παιδί μαθαίνει τι είναι το σεξ, διαμορφώνει άποψη και προετοιμάζεται για την εντονότερη ίσως εμπειρία της ζωής που είναι το σεξ. (ή καλύτερα για μένα το ερωτικό σεξ).

Για να μπεις στο πανεπιστήμιο χρειάζεται πρωτα να πας νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο... ;)

+1 @ Kleftra:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Ρε michelle τι μας λες τώρα σεξ απ'τα 12?Ξέρεις γιατί το θέλουν αυτό στην Ολλανδία και στην Αγγλία κλπ?Γιατί εκεί είναι όλοι οι διεστραμμένοι κι οι ανώμαλοι που θέλουν να κάνουν σεξ με 12χρονους και να μη διώκονται ποινικά;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:
Ρε michelle τι μας λες τώρα σεξ απ'τα 12?Ξέρεις γιατί το θέλουν αυτό στην Ολλανδία και στην Αγγλία κλπ?Γιατί εκεί είναι όλοι οι διεστραμμένοι κι οι ανώμαλοι που θέλουν να κάνουν σεξ με 12χρονους και να μη διώκονται ποινικά;)

Έχεις πάει στην Αγγλία και την Ολλανδία και μιλάς τόσο φανατισμένα; :rolleyes:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Έχεις πάει στην Αγγλία και την Ολλανδία και μιλάς τόσο φανατισμένα; :rolleyes:
Το καταλαβαίνω και χωρίς να έχω πάει,είναι τόσο δύσκολο?:rolleyes:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:
Το καταλαβαίνω και χωρίς να έχω πάει,είναι τόσο δύσκολο?:rolleyes:
Ναι. Είναι σαν να κράζεις κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει επειδή σου είπαν οτι πχ είναι μ@λ@κας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Τότε για πες μου εσύ γιατί θέλει το κόμμα στην Ολλανδία να είναι ελευθερά τα παιδιά να κάνουν σεξ απ'τα 12?Μήπως τους νοιάζονται και θέλουν το καλό τους?:PΠες μου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Για τον ίδιο ίσως λόγο που θέλω κι εγώ να πάει το όριο πιο κάτω απο τώρα. Εκτός αν πιστευεις οτι λιγουρεύομαι τα 12-13χρονα :sick:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Δηλαδή μου λες ότι νοιάζονται για τη σεξουαλική ελευθερία των 12χρονων.:wacko:Τι να σου πω...
ΥΓ:Για τους Ολλανδούς είπα.Όχι για σένα:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Σημασία έχει γιατί το λένε ή αν έχουν δίκιο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Και ο σκοπός μετράει.Απ'το σκοπό μπορείς να καταλάβεις κι αν έχουν δίκιο;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Θεωρείς δηλαδή οτι για να έχει κάποιος δίκιο σε κάτι πρέπει να μην έχει κανένα συμφέρον απο αυτό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Εξαρτάται απ'το συμφέρον.Για παράδειγμα αυτοί στην Ολλανδία θέλουν να νομιμοποιηθεί το σεξ απ'τα 12 για κακό σκοπό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Και πάλι δεν σημαίνει οτι είναι λάθος. Αν ένας επιστήμονας ανακαλύψει μια τεχνολογία με σκοπό να φτιαχτούν βόμβες, δεν αποκλείει οτι δεν μπορεί αυτή η τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί και για καλό σκοπό, ούτε οτι έκανε λάθος που την ανακάλυψε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Εσύ πιστεύεις ότι το σεξ απ'τα 12 θα έχει κανένα όφελος?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top