Προσωρινά χωρίς τηλέφωνο 1.700 Θεσσαλονικείς μεθαύριο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Τις τηλεφωνικές συνδέσεις περίπου 1.700 πελατών του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη θα διακόψει προσωρινά, μεθαύριο Τετάρτη, η Τηλεπικοινωνιακή Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Οργανισμού, λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος καλωδίου στην περιοχή της Τούμπας επί της οδού Παπάφη, στο ύψος της Κλεάνθους.

Η αντικατάσταση του καλωδίου κρίνεται απαραίτητη και εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης της ποιότητας επικοινωνίας που προσφέρεται από τον ΟΤΕ στους πελάτες του. Λόγω των ανωτέρω εργασιών θα διακοπούν οι τηλεφωνικές συνδέσεις 1.700 περίπου πελατών και η αποκατάστασή τους θα γίνει σταδιακά.

"Η Τηλεπικοινωνιακή Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του ΟΤΕ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών", υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της Τηλεπικοινωνιακής Περιφέρειας του ΟΤΕ._

Πηγή:
https://www.mpa.gr/article.html?doc_id=532497
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Avicii

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Υπόλυττος Βρεττός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 1,944 μηνύματα.
:lock: :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top