Αποπλάνηση 11χρονης μέσω διαδικτύου

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Χωρίς να έχω διαβάσει όλο το θέμα, κόλλησα σε κάποια σημεία που θα σχολιάσω τώρα κι αργότερα διαβάζω και τα υπόλοιπα.

Δεν είναι πάντα άσπρο/μαύρο τα πράγματα. Αν έμοιαζε για 15-16, δεν είναι παράλογο να τη δει σεξουαλικά ένας 40άρης (σπάνιο ναι, αλλά όχι αφύσικο). Και στην περίπτωση αυτή, θα ήταν και νόμιμο. Χωρίς να προσπαθώ να δικαιολογήσω την πράξη του, απλά να το δω αντικειμενικά.

Ακόμα και 15-16 να έμοιαζε ή και να ήταν, δεν παύει ο 40άρης που την είδε σεξουαλικά να είναι παιδόφιλος, και εφόσον προχώρησε σεξουαλικά μαζί της, παιδεραστής. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Στα 14 και 11 μήνες θα ήταν παιδί και 1 μήνα μετά είναι ώριμη; Το ξέρω οτι αυτό λέει ο νόμος, αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα κι οριζόντια με το νόμο αυτό και πιστεύω οτι δεν πρέπει να θεωρούνται όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Δηλαδή άλλο έπρεπε να ισχύει για κάποιον 18-25 που πάει με το 15χρονο, άλλο για κάποιον 25-35, άλλο για κάποιον 35+. Εκεί πια μιλάμε για παιδοφιλία καθαρά, κι ας φαίνεται το παιδί για όσο θέλει. Και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ. Και ναι, είναι ανωμαλία του κερατά. Και ναι πρέπει να σαπίσει στη φυλακή. :mad:

Τι θα πει "ηθικά είναι απαράδεκτο"; Με ποιά λογικη ορίζεις κατώτατη ηλικία σεξουαλικής συναίνεσης μεγαλύτερη από αυτή που ορίζει ο νόμος; Για μένα αν θέλουν και οι δύο, τα 15 είναι μια χαρά ηλικία και τίποτα ηθικώς μεμπτό δεν βρίσκω (και θα μπορούσε να είναι και λίγο μικρότερη, 13-14 ίσως). Και μη μου πεις για χαμένη παιδικότητα, διότι η παιδικότητα δεν επιβάλλεται. Μόλις αρχίσει κάποιος να θέλει να την χάσει, ουσιαστικά το έχει ήδη κάνει. Από εκεί και πέρα οποιαδήποτε ηθικολογία ή ανωτέρα βία (από γονείς κτλ) είναι απλά στρουθοκαμηλισμός.

Το μόνο λάθος των γονιών κατ'εμέ είναι ότι δεν είχαν μάθει στο παιδί να μην κάνει πράγματα που δεν θέλει πραγματικά και να λέει ΟΧΙ. Αν δεν του το έχουν μάθει αυτό, με την υπερπροστασία και την απαγόρευση δεν καταφέρνουν κάτι, κάποια στιγμή θα ξεφύγει της προσοχής τους.

@_daemon_: Απ'ότι κατάλαβα δεν τη βίασε, έδειξε και η ίδια ότι ήθελε (ασχέτως αν ήθελε όντως ή όχι). Δεν είδα πουθενά στις κατηγορίες να λέει για βιασμό, μόνο για αποπλάνηση.

Αμ το ήξερα ότι άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου με αυτό το ποστ, η νεανική σεξουαλικότητα είναι θέμα ταμπού.

Το κορίτσι το έβλαψε επειδή δεν είχε μάθει να λέει ΟΧΙ (αφού προφανώς δεν ήθελε) και θεώρησε ότι πρέπει να υποκύψει χωρίς να θέλει. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ούτε το internet, ούτε το συναινετικό σεξ σε μικρές ηλικίες. Την ίδια ζημιά θα μπορούσε να της είχε κάνει και σε μεγαλύτερη ηλικία, αν ακόμα δεν είχε μάθει να λέει ΟΧΙ όταν δεν θέλει.

Δεν κοιτάω αυτή τη στιγμή τη σεξουαλικότητα του παιδιού (που θα ήταν άκρως φυσιολογική αν συνέβαινε με κάποιον κοντά στην ηλικία της, και ναι συμφωνώ πως τη σεξουαλικότητα δεν μπορεί να την επιβραδύνει ή να την εμποδίσει ο γονιός) αλλά για την αφύσικη (για να μην ξαναπώ την άλλη λέξη) σεξουαλικότητα του 40άρη τυπά. Το να γουστάρει κοριτσάκι 11 χρονών είναι κατακριτεα πράξη από το νόμο.

Οι παιδόφιλοι έχουν μια φοβερή ικανότητα να πείθουν τα θύματά τους (γιατί για θύματα πρόκειται) οτι αυτό που γίνεται το έχουν επιλέξει τα ίδια. Κάτσε να βρω κανένα άρθρο να μην τα λέω εγώ:

"Η παιδοφιλική δραστηριότητα δεν περιέχει απαραίτητα σωματική βία αλλά κυρίως ψυχολογική. Ο άνθρωπος που ασκεί παιδοφιλία μπορεί συχνά να έχει μεγάλη υπομονή και δεξιότητα στο να χρησιμοποιεί την εξουσία και τη δύναμη του ενήλικα για να πείσει ή να αναγκάσει το παιδί ή τον έφηβο να συμμετάσχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες." (από www.iatronet.gr)

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, όσο κι αν το παιδί έχει μάθει να λέει όχι, δεν μπορεί λογικά να είναι πιο έξυπνο απο έναν ενήλικα που το κατευθύνει όπως θέλει.

Τέλος, η αποπλάνηση ανηλίκου είναι από μόνη της βιασμός. Από τη στιγμή που μιλάμε για ενήλικα με ανήλικο, δεν τίθεται θέμα ήθελε ή δε ήθελε. Η συναίνεση είναι άκυρη, δεν ισχύει. Γι' αυτό κι όταν ένας ανήλικος σκοτώσει κάποιον ας πούμε δεν τον πάνε φυλακή αλλά σε ίδρυμα αποκατάστασης. Οι πράξεις των ανηλίκων με τον ενηλίκων δεν έχουν ίδια ισχύ ούτε ίδιες συνέπειες.

Και εδώ ΔΕΝ είναι το διαδίκτυο το πρόβλημα. Θα μπορούσε τον εν λόγω 40άρη να τον γνωρίσει και σε κάποια καφετέρια.

Οι παιδόφιλοι χρησιμοποιούν την πειθώ για να αποπλανήσουν τα θύματά τους. Τους λένε ωραίες κουβέντες, τους τάζουν πράγματα, τους πείθουν οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ γιατί αυτός τους αγαπάει και λοιπά κουλά. Το ανήλικο δε θα κάνει σεξ με κάποιον ενήλικα επειδή είναι ωραίος, αλλά γιατί τον θαυμάζει, γιατί το θεωρεί τρομερό που κάποιος μεγαλύτερος ασχολήθηκε μαζί του ή κι από φόβο. Όλα αυτά τα συναισθήματα δεν μπορούν να καλλιεργηθούν με μια τετ-α-τετ πρώτη γνωριμία. Θέλουν χρόνο. Και το διαδίκτυο προσφέρει αυτό ακριβώς. Το παιδί πρώτα νιώθει συναισθήματα για τον ενήλικα και μετά τον βλέπει, οπότε δεν επηρεάζεται από το παρουσιαστικό του.

Ας μην πάμε να ωραιοποιήσουμε μια αξιόποινη κι αξιοκατάκριτη κατάσταση. Το παιδί δε φταίει ποτέ, δεν μπορούμε να του ρίξουμε ευθύνες ακόμα κι αν αυτό "βιάσει" (που λέει ο λόγος) τον ενήλικα - το λέω χοντρά για να δώσω το νόημα που θέλω. Η αποπλάνηση κι ο βιασμός ανηλικου είναι πράξη που επισύρει ποινής.

Ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που λέω γιατί είμαι πολύ θυμωμένη με αυτά που διαβάζω.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ. Και ναι, είναι ανωμαλία του κερατά.

Γιατί είναι αφύσικο; :confused:

Ξέρεις πόσες 15χρονες σήμερα ντύνονται σαν ... εργαζόμενες σε στριπτιτζάδικο; (sic) Μεταξύ των κοριτσιών που έχουν αναπτυχθεί σε εκείνη την ηλικία, αρκετές από αυτές επιλέγουν να αρχίζουν να βγάζουν όλο και περισσότερα στα 15 τους. Κοινώς, προβάλλουν ό,τι έχουν για να αρέσουν. Και άμα προσθέσεις τα ψηλοτάκουνα ή τις γόβες και το καθημερινό μακιγιάζ μόνο για 15χρονες δεν τις κάνεις.

Γιατί είναι δηλαδή αφύσικο και "ανωμαλία του κερατά"; Μια χαρά "φυσικό" είναι να εκπέμψει σεξουαλική έλξη μια τέτοια κοπέλα και μάλιστα εν γνώσει της όταν ντύνεται έτσι.

Φυσικά δεν δίνω ελαφρυντικά όταν πρόκειται για βιασμό, δηλαδή όταν δεν θέλει η κοπέλα. Αλλά άμα θέλει κι η κοπελιά (κοινώς "την κουνά την αχλαδιά") όχι, δεν βρίσκω κανένα λόγο να είναι έγκλημα αυτό. Χώρια που ο νόμος τους προστατεύει και τους δύο αν είναι συνεναιτικό. Και μην ακούω ότι δε ξέρει ένα 15χρονο πότε θέλει σεξ και πότε όχι ... δε ζουν οι σημερινές κοπελιές στον Πύργο της Ραπουνζέλ, αλλά έξω.

Βγείτε να δείτε πόσες 14-16χρονες τα 'χουν με άτομα 2-3-4 ακόμα και 8 (!) χρόνια μεγαλύτερά τους. Όλες αυτές δεν ξέρουν άμα θέλουν σεξ ή όχι; Εάν δεν ξέρουν πείτε από ποια ηλικία και μετά ξέρει ο άνθρωπος αν θέλει σεξ. Συγκεκριμένο νούμερο, φερ' ειπείν "από τα 15 και 6 έξι μήνες".

Και γιατί, εάν είναι "αφύσικο κι ανωμαλία του κερατά", να μην είναι ανώμαλη και μια 30άρα που κάνει σεξ με ένα 17χρονο; Α, ξέχασα, επειδή όλες οι γυναίκες βλέπουν "ρομαντικά" το σεξ, ενώ όλοι οι άντρες μόνο σαν "διασκέδαση".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Λάθος κατάλαβες, λέγοντας minimum όρια εννοούσα την κατώτατη δυνατή ηλικία στην οποία μπορεί να θέλει συνειδητοποιημένα ένας άνθρωπος να κάνει σεξ (όχι όλοι, κάποιος, η ελάχιστη δυνατή δηλαδή). Φαντάζομαι ότι συμφωνούμε ότι αυτή δεν είναι τα 15, σωστά;

Δεν είναι στάνταρ τα 15. Για μένα ας πούμε ήταν στο τέλος των 16 όταν άρχισα να αισθάνομαι ότι πιθανώς να ήθελα να προχωρήσω την τότε σχέση μου λίγο περισσότερο από τα γλωσσόφιλα.:P Συνειδητοποιημένη δεν με έλεγα βέβαια. Θεωρώ πιθανό κάποιος να αισθανθεί ανάγκη να δοκιμάσει το σεξ ακόμα κι από την ηλικία των 10, αλλά νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος έφηβος να είναι πλήρως συνειδητοποιημένος πριν τα 15. Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ ΟΥΤΕ 1 από τις πολυάριθμες περιπτώσεις κοριτσιών που ξέρω ότι έκαναν σεξ σε μικρή ηλικία να μην "υπέπεσε" σε καταστάσεις όπως σεξ χωρίς προφύλαξη, ολοκλήρωση πριν να αισθανθεί έτοιμη, εμπλοκή σε σεξουαλικές πρακτικές που την έκαναν να αισθανθεί άσχημα, ταπείνωση όταν ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε εξαφανίστηκε και λοιπά (και αναφέρω και κοπέλες που ήταν σε νόμιμη ηλικία). Θεωρώ οπότε ότι τα Γυμνασιόπαιδα έχουν όντως πολύ σεξουαλική ενέργεια συσσωρευμένη, αλλά ως εκεί.


Το 13χρονο κάποια στιγμή θα γίνει 15χρονο και δεν θα το προστατεύει πλέον ο νόμος. Τότε δεν μας ενδιαφέρει πια η ψυχολογία του; Κάναμε το χρέος μας ως κοινωνία οπότε ας πάει να πνιγεί;

Όσον αφορά τη σωματική ωριμότητα, ούτε αυτή έρχεται με τον ίδιο ρυθμό σε όλους.

Δύσκολα θα βρεις 15χρονη να μην είναι βιολογικά έτοιμη για σεξ. Ο νόμος έχει σκοπό να διαχωρίσει το παιδί από τη γυναίκα/άντρα και κάπου πρέπει να οριοθετείται. Εκτός αυτού το 15χρονο είναι στη μέση της εφηβείας, επομένως, έχει μπει στο στάδιο της τυπικής/αφηρημένης σκέψης για κάποιο διάστημα, κάτι που δίνει κάποια ασφάλεια αναφορικά με τον τρόπο που επεξεργάζεται τα λαμβάνοντα ερεθίσματα, σε αντίθεση με το 13χρονο που έχει μόλις μπει στο συγκεκριμένο στάδιο.


Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα έπρεπε να θυσιάσουμε κανέναν. Πρέπει ως κοινωνία να βρούμε τρόπο να μην περιορίζεται κανείς, χωρίς φυσικά να οδηγεί αυτό σε ψυχολογικά τραύματα τους υπόλοιπους.
Και πώς γίνεται αυτό; Τι προτείνεις; Γραπτή βεβαίωση παιδοψυχολόγου/παιδοψυχιάτρου ύστερα από αξιολόγηση ότι το τάδε 11χρονο παιδί κρίνεται ώριμο για σεξ με τον σύντροφό του;:P
Ακόμα και 15-16 να έμοιαζε ή και να ήταν, δεν παύει ο 40άρης που την είδε σεξουαλικά να είναι παιδόφιλος, και εφόσον προχώρησε σεξουαλικά μαζί της, παιδεραστής. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Στα 14 και 11 μήνες θα ήταν παιδί και 1 μήνα μετά είναι ώριμη; Το ξέρω οτι αυτό λέει ο νόμος, αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα κι οριζόντια με το νόμο αυτό και πιστεύω οτι δεν πρέπει να θεωρούνται όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Δηλαδή άλλο έπρεπε να ισχύει για κάποιον 18-25 που πάει με το 15χρονο, άλλο για κάποιον 25-35, άλλο για κάποιον 35+. Εκεί πια μιλάμε για παιδοφιλία καθαρά, κι ας φαίνεται το παιδί για όσο θέλει. Και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ. Και ναι, είναι ανωμαλία του κερατά. Και ναι πρέπει να σαπίσει στη φυλακή. :mad:
Συμφωνώ με αρκετά που λες, θεωρώ την πράξη εγκληματική, αλλά το να πεις ότι κάποιος που γνωρίζει την τάδε "15χρονη", με ανάπτυξη 15χρονης και στυλ 15χρονης είναι παιδόφιλος είναι φάουλ, καθώς τον βάζεις στην ίδια φάση με κάποιον που γουστάρει παιδιά. Προσωπικά δεν ξέρω πολλές 15χρονες με μη σχηματισμένο σώμα. Αρκετές αν τις δεις από πίσω μοιάζουν με 25 άρες. Πέρα από αυτό συμφωνώ ότι υπάρχει το ζήτημα της ηθικής, κάποιος που κάνει σεξ με 11χρονο είναι κτήνος. Και σίγουρα θα έπρεπε να διερευνήσει αν ήταν 15 όπως αναφέρει ότι του είπε. Αν έκανε σεξ με την 11χρονη γνωρίζοντας την ηλικία της είναι τέρας, ακόμα κι αν έμοιαζε με 20.

Και γιατί, εάν είναι "αφύσικο κι ανωμαλία του κερατά", να μην είναι ανώμαλη και μια 30άρα που κάνει σεξ με ένα 17χρονο; Α, ξέχασα, επειδή όλες οι γυναίκες βλέπουν "ρομαντικά" το σεξ, ενώ όλοι οι άντρες μόνο σαν "διασκέδαση".

Τι λες ρε Γιώργο; Δεν έχεις ακούσει τόσα σκάνδαλα με 30χρονες που έκαναν σχέση με 13χρονους και 14χρονους; Ποιός είπε ότι είναι φυσιολογικό; Μερικές φυλακίστηκαν φαντάσου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Μετα συγχωρησεως, αλλα τα γουστα σου εν προκειμενω ειναι αθλια!:P
Ακου Τζακ! Μπλιακςςςςςς!
Μεχρι ντιμπλ..δεν παει παραπερα:P
Τι μας λες!!!!!!!!!!!!!!! Την ιδιαίτερη γεύση του jack δεν την έχει κανένα άλλο, ειδικά το 12 years old με την αφαιρετική γεύση, είναι το νέκταρ των Θεών.... :D

Πάντως εμένα, από ένα σημείο και μετά (που το θέμα ξέφυγε εντελώς) έχουν αρχίσει να μου πονάνε τα ούλα από τα γέλια! Κάποιες..."υπέρμαχες" του υγιούς σεξ, που θέλουν σώνει και καλά να κρατήσουν τον αντρικό πληθυσμό μακριά από τις....15άχρονες, τις ...επιτρέπουν στα 16 να συνάψουν σχέση με 18χρονους (το πολύ) κάπου στα 17 έχουν ελπίδες και οι φαντάροι, στα 18 μπορούν και οι φοιτητές επί πτυχίω να πάρουν μεζεδάκι, και όταν φτάσουν στην ηλικία τους, δηλαδή κάπου 25, μπαίνουν σε φόρουμ κι αυτές να ....εμποδίσουν άλλες 14τράχρονες, και το βιολί βιολάκι....

Φυσικά ΟΛΑ αυτά είναι ανοησίες, κάποιοι μάλλον ζουν μέσα σε γυάλα!

Είπαμε να μην ανοίξουμε το ρημάδι το στόμα μας, αλλά όπως πάμε δεν με βλέπω για πολύ ακόμη να...αντέχω! d8-x

.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Όταν ήμουν 25 τα έφτιαξα με μια Γαλλιδούλα που ήταν 14. Ήταν μια απο τις μεγάλες αγάπες της ζωής μου. Φυσικά τα καναμε όλα. Μετά το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί, εκείνη πήγε στο Παρίσι όπου έμενε, και αλληλογραφούσαμε κάθε εβδομάδα έως και δυο φορές. Δεν υπήρχε ιντερνετ τότε. Απαντούσα λοιπόν έγώ στο γράμμα της πρό εβδομάδος και έστελνα μετά ένα άλλο με τα νέα μου και έτσι πήγαινε.

Μετά που μάζεψα χρήματα έναν ολόκληρο χειμώνα, πήγα στο Παρίσι το Πάσχα. Για 12 μέρες θα έλειπαν οι δικοί της στις Σευχέλες, και φυσικά οργιάσαμε και περνούσαμε καταπληκτικά. Ομως τα υπολογίσαμε λάθος και οι γονείς της γύρισαν μια μέρα νωρίτερα και μας βρήκαν ούτε λίγο ούτε πολυ γυμνούς να κοιμόμαστε σαν τα πουλάκια στο .... κρεββάτι τους. Ε λοιπόν όταν με ξυπνησε η δικιά μου, και μου είπε τα καθέκαστα και ότι οι γονείς της ήταν μέσα στην κουζίνα, εγώ, ως Έλληνας, πήγα κατευθείαν στο παράθυρο για να δώ πως θα ξεφύγω. Ημασταν στο δεύτερο όροφο και αυτό δεν γινόταν αν και το επιχείρησα. Είδε κι έπαθε η γαλλίδα, που ήταν πλέον 15 να μου πεί ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Ετσι πήγα στην κουζίνα τελικά κα γνώρισα τους δικούς της για πρώτη φορά, ύστερα απο 10 μέρες που κοιμόμουν στο κρεββάτι τους....

Ήταν πολύ εντάξει άτομα. Έκατσα εκεί τις δυο μέρες που θα έμενα ακόμη πρίν γυρίσω Ελλάδα. Το επόμενο καλοκαίρι άφησαν την κόρη τους και ήρθε μόνη της Ελλάδα ένα μήνα πρίν έρθουν και εκείνοι για διακοπές.... Eλευθερία, Ισοτητα, αδελφότητα .... Είμαστε πολύ πίσω σαν κράτος και σαν κουλτούρα. Τότε ήταν 1985 και αυτά έκαναν οι Γαλλική οικογένεια και η Γαλλίδα. Με εντυπωσίασαν πάρα πολύ. Και ευκατάστατοι παρακαλώ και σπουδασμένοι και οι δυο γονείς και επαγγελματίες. Σήμερα έχουμε 2010 και διαβάζω εδώ όσα διαβάζω....

Μα βέβαια, αφου εδώ εμείς δεν κάναμε ποτέ καμία επανάσταση.... Οι Γάλλοι αποκεφάλισαν και μερικές Μαρίες Αντουανέτες για τις μαλακίες που πίστευαν και έλεγαν. Δεν έπνιξαν την όποια οργή απέναντι σε οτιδήπότε, στην υποκρισία και την απο πίσω εξαγορά και συνεργασία. Θα μου πείτε τί σχέση έχει η πολιτική με το σέξ; Μα πώς δεν έχει. Μια επανάσταση είναι η τελική έκφραση αυτού που εν τέλει είμαστε. Αν ειμαστε ψεύτες και υποκριτες, κάνουμε επαναστάσεις "ελληνικές" δηλαδή να την γαζώσουμε εμείς και τσιμέντο να γίνουν όλοι οι άλλοι, και όλες οι ιδέες επίσης. Στο σέξ λοιπόν, για "να την γαζώσουμε εμείς" να είμαστε δηλαδή συμπαθείς ή άρεστοί στην άρχουσα τάξη, γονείς κατεστημένο κλπ, τσιμέντο να γίνουν και ο έρωτας, και η αγάπη, και η λίμπιντο και όλα. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά. Τα λεφτά και η εύνοια να μήν μας λείψουνε.

Οι Γάλλοι όμως, όπως φαίνεται, δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτά. Δεν μπορούσαν να ζήσουν με την υποκρισία και την κοροιδία. Γι'αυτό έκοψαν μερικά κεφάλια, μαζί με τις απόψεις τους, αντί να τα προσκυνάνε. Γι'αυτό είναι το κράτος που είναι σήμερα. Κι εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά κι έκανα και κάνω όσα κάνω. Κι ας λυσσάξουν οι απανταχού Νεράίδες τώρα κι ας βάλουν όσες αρνητικές θέλουνε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Προσωπικά δεν ξέρω πολλές 15χρονες με μη σχηματισμένο σώμα. Αρκετές αν τις δεις από πίσω μοιάζουν με 25 άρες
Άστα να πάνε... εγώ βλέπω 25άρες (από πίσω) και τρέχω να τις βοηθήσω να περάσουν την διάβαση των πεζών!

Μα βέβαια, αφου εδώ εμείς δεν κάναμε ποτέ καμία επανάσταση....
Λάθος!!! Εδώ διαδραματίζεται η μεγαλύτερη επανάσταση αιώνες τώρα, αυτή των προβάτων που ζητούν καλύτερες συνθήκες ...σφαγής!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Μάλιστα. Εγώ που υποστηρίζω οτι ο 40άρης που πάει με την 11χρονη είναι παιδεραστής και ανώμαλος του κερατά είμαι απλά πουριτανή. Για φαντάσου πού φτάσαμε. Να δίνουμε το οκ στους παιδεραστές να αποπλανούν ανήλικα. Νομίζω οτι αυτό το ποστ έχει πραγματικά ξεφύγει και είναι πια επικίνδυνο τη στιγμή που η παιδεραστεία είναι αξιόποινη πράξη και διώκεται ποινικά.

Ήθελα να γράψω πολλά, με λόγια καλύτερα μήπως και καταλάβετε τι λέω, αλλά από τη στιγμή που κάποιοι δίνουν το οκ για την παιδεραστεία, νομίζω οτι οτιδήποτε πω είναι πια ανούσιο. Το μόνο που ελπίζω είναι, αν ποτέ με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδιά, να μη βρεθούν στο δρόμο κάποιων που έχουν τις αντιλήψεις κάποιων από δω μέσα.:worry:

Να προτείνω να δείτε το Κουτί της Πανδώρας, το επεισόδιο "Παιδοφιλία - Παιδεραστεία". Εκεί ειδικοί μιλούν για τον τρόπο προσέγγισης και χειραγώγησης των ανηλίκων αλλά δίνει κι απτά παραδείγματα παιδεραστείας που έχει ήδη καταδικαστεί από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Μάλιστα. ....Το μόνο που ελπίζω είναι, αν ποτέ με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδιά, να μη βρεθούν στο δρόμο κάποιων που έχουν τις αντιλήψεις κάποιων από δω μέσα.:worry:
Άφησε τα να κρίνουν μόνα τους , αν σε...αξιώσει ο Θεός, και πρόσεχε τον δικό σου δρόμο! ;)

Δεν μπορώ να στο πω πιο....ευγενικά! :)

...κι επειδή μας μηδένισες τις θετικές, πάρε μια...αρνητική, κι ελπίζω να γίνουν περισσότερες!
:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Μάλιστα. Εγώ που υποστηρίζω οτι ο 40άρης που πάει με την 11χρονη είναι παιδεραστής και ανώμαλος του κερατά είμαι απλά πουριτανή. Για φαντάσου πού φτάσαμε.

Εσύ δεν έφτασες πουθενά ακόμη, γι'αυτό και γράφεις αυτά που γράφεις. Η πιτσιρίκα όμως που γνωρίστηκε σαν κυρία, με αυτόν που της άρεσε, του έκλεισε ραντεβού σαν κυρία και έκανε ότι ήθελε, έ, αυτή έχει προχωρήσει πολύ . Οπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, η αγκίστρωση στην καταδίκη της φοβερής πράξης, είναι η μεγαλύτερη ίσως προσβολή στην κοπελίτσα. Δεν ξέρουμε υπο ποίες συνθήκες προέκυψε η "ομολογία" της, δεν ξέρουμε άν εκείνη θα ήθελε τυχόν να συνεχίσει με τον σαραντάρη, (γουρούνι, παιδεραστή, βρωμιάρη κλπ) δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα εκτός απο μια πουριτανική, ξεκάρφωτη είδηση χωρίς καμία απο τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Προφανώς άν ο σαραντάρης την βίασε, χωρίς εκείνη να το θέλει τίθεται ένα θέμα. Επίσης άν την αποπλάνησε τίθεται επίσης ένα θέμα. Ομως 11 χρονα ειδικά όταν μοιάζουν με 15χρονα μπορούν να κολάσουν και άγιο, τελείως ηθελημένα και συνειδητά, και όποιος δεν πιστεύει ας δεί και την ταινία Λολίτα, με τον Τζέρεμυ Αιρονς, βασισμένο στο γνωστό κλασσικο μυθιστόρημα. Δεν είναι αθώες περιστερές εξ ορισμού οι 11χρονες, ούτε εξ ορισμού θύματα. Απο τους 100 σαραντάρηδες τώρα που θα τους γδυνόταν και θα τους δινόταν μια 11χρονη Λολίτα, όποιος είναι τίμιος ας μου πεί πόσοι θα αρνιόντουσαν. Οποια επίσης είναι τίμια, απο όσες κατακρίνουν, ας μου πούνε πόσοι απο τους πατεράδες τους ή τους αδερφούς τους θα αρνιόντουσαν. Μιλάμε για την κόλαση, με βάση ένα περιστατικό που έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αποδοχής, όταν πατεράδες και αδερφοί παγκοσμίως, κακοποιούν συστηματικά κόρες και αδερφές σε τέτοια ή και μικρότερη ηλικία και χωρίς εκείνες να τους έχουν κλείσει ποτέ ραντεβού γι'αυτό.


Η πουριτανικότητα είναι πολλές φορές μια καθαρή καθωσπρέπει ταφόπλακα, γεμάτη σκουλίκια απο κάτω.

Εμένα μου έχουν σηκωθεί οι τρίχες στην ιδέα του πώς θα αισθανόταν το καημένο το κοριτσάκι διαβάζοντας όλα όσα γράφουν μερικές εδώ. Σκεφτείτε μόνο ολη αυτή την ιστορία να την έχουν κινήσει οι γονείς της. Απίθανο; Μία εβδομάδα δηλαδή μετά, θέλοντας κάπου να το πεί, γιατί ένοιωθε όσο να ναι περίεργα η μικρή που είχε κάνει έρωτα, που είχε πονέσει λίγο, ένεκα ο υμένας, όλα αυτά, αποφάσισε να το μιλήσει με την μανούλα. Και η μανούλα ήταν σαν..... τη Νεράιδα ! Την έκραξε λοιπόν η μανούλα, της είπε να χωρίσει το γαιδούρι, τον βρωμιάρη τον σάτυρο, την ειπε ηλίθια, διεστραμένη και τα εξ αμάξης και φυσικά, ύστερα απο όλα αυτά, έσπευσε να δηλώσει και βισμό της μικρής για να εξασφαλίσει την τιμή της και την φήμη της ότι εκείνη πάντως ήταν άψογη μητέρα. Την δική της τιμή δηλαδή και όχι της μικρής βέβαια.

Με βάση την είδηση όπως παρουσιάστηκε αρχικά, εγώ δεν το βλέπω καθόλου απίθανο αυτό το σενάριο....

Κι εγώ δεν θα συμμετάσχω στον εξευτελισμό της μικρής, οσο και άν παρουσιάζεται σαν εξευτελισμός του 40ρη τάχα. Οχι κυρίες μου. Είναι εξευτελισμός της πράξης που έκανε η μικρή. Κάτι που απλά δεν θα κάνατε εσείς. Ομως η μικρή μπορεί να τον αγάπησε τον 40ρη και εκείνος αυτήν. Χωρίς όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες ώστε να ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη, πραγματικά τα σχόλια σας μπορούν να εκλειφθούν κάλιστα και σαν ... ζήλια ! :)

(και βάλτε τώρα πάλί όσες αρνητικές θέλετε )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Ναι Buggs, ακριβώς! Τίποτα πιο λογικό από το να αγαπήσει το παιδάκι του Δημοτικού κάποιον άντρα πιθανώς μεγαλύτερο από τον πατέρα του επειδή μίλησε χ φορές μαζί του στο internet και να κάνει έρωτα μαζί του για να του δείξει την αγάπη του! Και το τραγικό είναι ότι δε μιλάς καν για κάποια έφηβη των 13-14, πιθανώς πιο "πονηρεμένη" ή "Λολίτα" όπως αναφέρεις. Μιλάς για 11χρονο ΠΑΙΔΙ. Δηλ. το επόμενο θα είναι να αναφέρετε κάμποσοι ότι αν το 7χρονο δεν δείξει αντίσταση (μα για ποιό λόγο άραγε; ), τα "ήθελε ο κώλος του".

Αγαπητέ Buggs, το ξέρεις ότι αν κάποια γυναίκα βγει με τα εσώρουχα στο δρόμο και "κολάσει κι Άγιο" που λες, αν προβεί σε σεξουαλική πράξη παρά τη θέλησή της με κάποιον, ακόμα κι αν τον φλέρταρε, μιλάμε για βιασμό; Για ποιό λόγο να ισχύει κάτι διαφορετικό για κάποιο παιδί; Αν κάποιο κορίτσι αρέσκεται να φοράει σορτσάκια (είτε επειδή τα γουστάρει, είτε επειδή θέλει να αρέσει ), αλλάζει κάτι στο "δικαίωμα" που έχει ή δεν έχει κάποιος απέναντί της σε σχέση με την συνομήλική της που φοράει φόρμα;

Μπορώ να δεχτώ κάποιος ώριμος άντρας να "κοιτάξει" κάποια ανεπτυγμένη έφηβη, αλλά μου φαίνεται εξωπραγματικό και άρρωστο να κάνει σεξ μαζί της χωρίς να βεβαιωθεί για την ηλικία της (εν γένει δεν βρίσκω νορμάλ κάποιος ώριμος άντρας να θέλει να κάνει σεξ με κάποιον στην ηλικία του παιδιού του, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. Το ότι τα 11 είναι ηλικία που εμπίπτει νομικά στην παιδεραστία είναι κάτι αντικειμενικό, που ΟΣΟ κι αν πέσουν τα όρια, τα οποία by the way στην Ελλάδα είναι μικρότερα από άλλες χώρες, δεν πρόκειται να νομιμοποιηθεί).

Όσο για το παράδειγμα με τη Γαλλίδα που ανέφερες είναι άσχετο! Μιλάς για νέο άντρα με έφηβη, το γεγονός αφορά μεσήλικα με παιδί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Ω Δια και Αθηνα!

Κολαζουν 11ονα υγιεις ανθρωπους?! Ακομα και οταν μοιαζουν 15ονα?! Και ειναι και αυτο επισης υγιες?!

Το αρρωστο δλδ ποιο ειναι?!
Αμ γνωριζω καλε ποιο ειναι...η αρρωστη ειμαι εγω επειδη κατακρινω παιδοφιλους...

Τόσο το DSM-III όσο και το DSM-III-R (American Psychiatric Association, 1987), όριζαν την παιδοφιλία σαν "επαναλαμβανόμενες και επίμονες σεξουαλικές τάσεις και φαντασιώσεις που αφορούν σεξουαλική δραστηριότητα με παιδιά".

Σύμφωνα με το κριτήριο αυτο δεν απαιτείται σωματική δραστηριότητα και επομένως η διάγνωση της παιδοφιλίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε άτομα που έχουν επιθυμία αλλά δεν την διαπράττουν, ενώ δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε άτομα που δεν έχουν παρεκκλίνουσες φαντασιώσεις και επιθυμίες αλλά έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί. Ο Marshal (1997), βρήκε ότι δεν υπήρχαν επαναλαμβανόμενες επιθυμίες και φαντασιώσεις στο 60% των παιδοφίλων και στο 75% των αιμομικτών.
Επομένως οι επαναλαμβανόμενες επιθυμίες και φαντασιώσεις δεν είναι παθογνωμονικές για όλα τα άτομα που κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά.
Αρκετοί κλινικοί αγνοούν τα κριτήρια του DSM, ιδίως όταν πρόκειται να εισάγουν τα άτομα αυτά σε θεραπεία, και χρησιμοποιούν τον όρο "child molesters" (άτομα που κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά) αντί του όρου "pedophiles" (παιδόφιλοι).

Διαγνωστικά κριτήρια Η πλέον πρόσφατη μορφή του DSM, το DSM-IV (American Psychiatric Association, 1994) ορίζει ως εξής τα διαγνωστικά κριτήρια για την παιδοφιλία :
"Α. Επαναλαμβανόμενες και επίμονες σεξουαλικές τάσεις, φαντασιώσεις ή συμπεριφορές που περιλαμβάνουν σεξουαλική δραστηριότητα με παιδιά (μικρότερα των 13 ετών)". Αυτές οι τάσεις, φαντασιώσεις ή συμπεριφορές υποδεικνύουν παιδοφιλία μόνο εάν "Β. Προκαλούν κλινικά σημαντική δυσφορία ή διαταραχή στην κοινωνική, εργασιακή ή άλλη σημαντική περιοχή της λειτουργικότητας". Ο παιδόφιλος επίσης θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών και τουλάχιστον 5 έτη μεγαλύτερος από το παιδί.

οbrela.gr
Ιλεος πια..ντου γιορ χομγουορκ!


Με τις υγειες σας...

Έρευνα: Η παιδοφιλία στην Ελλάδα

Μία πρωτοποριακή έρευνα για το φαινόμενο της παιδοφιλίας και της παιδεραστίας έχει ξεκινήσει από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, από την ομάδα του καθηγητή Ε. Παπάνη.


Στην έρευνα αυτή καταγράφεται για πρώτη φορά ο τρόπος που οι παιδόφιλοι προσεγγίζουν τους ανηλίκους μέσω του διαδικτύου. Καταγράφονται τα κοινωνικά και ψυχολογικά χαρακτηριστικά των ατόμων που προσεγγίζουν παιδιά, η θεματολογία των συνομιλιών τους και το κατά πόσο διακινείται παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Για τις ανάγκες της έρευνας δημιουργήθηκαν από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου δύο chat rooms, δηλαδή δύο ιστοχώροι με δύο ψεύτικα παιδικά προφίλ: ενός αγοριού από τη Μυτιλήνη και ενός κοριτσιού από την Αθήνα. Και τα δύο υποτίθεται ότι είναι 10 ετών και ότι καλούσαν ανθρώπους σε προσωπική συνομιλία στο chat.
Το φανταστικό αγόρι προερχόταν από μία τετραμελή οικογένεια χωρισμένων γονέων και είχε μικρότερο αδελφό. Το κορίτσι ανήκε σε μία επίσης τετραμελή οικογένεια, είχε μία αδελφή δύο χρόνια μικρότερη και κατοικούσε σε νότιο προάστιο των Αθηνών.

Τις πρώτες εβδομάδες της έρευνας, τα δύο φανταστικά παιδιά προσεγγίστηκαν από συνολικά 50 άτομα, τα οποία είχαν εισέλθει στο chat room, αναζητώντας φιλική παρέα ή ερωτικό σύντροφο.
Το αγόρι προσεγγίστηκε από έναν ομοφυλόφιλο άνδρα 26 ετών, ο οποίος όμως διέκοψε τη συνομιλία όταν έμαθε την ηλικία του.

Αντίθετα, το κορίτσι προσεγγίστηκε από 49 άνδρες μεταξύ 20 και 45 ετών: το 1% έγγαμοι χωρίς παιδιά και το 99% άγαμοι. Το 50% ήταν κάτοικοι αστικών περιοχών, το 30% ημιαστικών και το 20% νησιωτικών περιοχών.
Από αυτούς οι 42 εκ των συνολικά 50 που προσέγγιζαν τα παιδιά, παρουσίασαν φυσιολογική συμπεριφορά: διέκοψαν τη συνομιλία τους αμέσως μόλις κατάλαβαν ότι πρόκειται για ανήλικα.

Οι 2 παρουσίασαν εν δυνάμει παραπτωματική συμπεριφορά, αφού συνέχισαν να συνομιλούν με την ανήλικη.
Όμως, οι 8 στους 50 εμφάνισαν καθαρά παιδοφιλικά χαρακτηριστικά, αφού προσπάθησαν να προσελκύσουν την ανήλικη. Αυτοί είχαν ηλικία 20-27 ετών και ήταν κάτοικοι αστικών περιοχών.


Πώς προσεγγίζουν οι παιδόφιλοι τα θύματά τους
Η έρευνα έχει τεκμηριώσει και τον τρόπο που οι παιδόφιλοι πλησιάζουν τα παιδιά:

«Συνήθως ξεκινούν με γλυκό και παιγνιώδη τρόπο και έπεται το αίτημα για χρήση κάμερας.
Ακολουθούν ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, διερευνητικές των γνώσεων του παιδιού για θέματα σεξουαλικότητας, συλλογή πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το παιδί, ερωτήσεις για την ανάπτυξη και τη σεξουαλική του εμπειρία.
Ακολουθεί η αποστολή πορνογραφικού υλικού ή συνδέσεων προς τέτοιες σελίδες, το οποίο αναλύεται διεξοδικά παρακάτω.
Στη συνέχεια, το παιδί προτρέπεται σε αυτοϊκανοποίηση, γίνεται αναφορά στη σεξουαλική διέγερση του συνομιλητή και στο περιεχόμενο της καταπρόσωπο συνάντησής τους και ακολουθεί η ανταλλαγή των προσωπικών στοιχείων».


zougla.gr/news

E oxi...εγω ειμαι η αρρωστη ειπαμε...
Για να ειμαι ειλικρινης, απο ενα σημειο και μετα γελασα κι εγω παρα πολυ...:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Να προτείνω κάποια ταινία η οποία νομίζω είναι ενδεικτική για το ζήτημα που συζητάμε: "Nothing is private (Towelhead)" με τον Aaron Eckhart. Δεν θα πω πολλά, για να μην το χαλάσω. Αλλά πρόκειται για πολύ καλό φιλμ, που διαπραγματεύεται στοιχεία όπως η " ανεπτυγμένη έφηβη", η ηθική, ο χειρισμός/manipulation, τα όρια μεταξύ συναίνεσης και σεξουαλικής κακοποίησης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Αναβαθμιστήκαμε .

Καιρος ηταν. Το ζητουμενο ειναι να εκφραζομαστε οπως θελουμε, χωρις να προσβαλλουμε τον αλλο. Βεβαια εξαρταται τον ''αλλο'' γιατι θεωρω πως υπαρχει κοσμος εξω που δε θα πρεπε να κυκλοφορει. Τουλαχιστον τους τρελους τους ξερουμε ονομαστικα στις κλινικες και τους ''κακους'' οποτε φυλαγομαστε. Εξω τι γινεται? Ε και εκει ερχεται το ρημαδι το ''σπιτι'' που βρωντοφωναζουμε ολοι. Παιδεια. Και δε μιλω γι αυτη στα σχολεια, κι επεται ο χαρακτηρας.

Ε όχι και βρωμόγερος ένας σαραντάρης βρε παιδιά, για όνομα.

Μπροστα στα 11, ο 40 αρης ειναι. Οπως ειναι για μας ενας 60αρης.

Οι σεμνότυφοι και οι πουριτανοι άντρες και γυναίκες έχουν καταστρέψει τη γή. Οι άντρες επειδη δεν τους σηκώνεται και οι γυναίκες επειδή δεν τελειώνουν. Κι αυτό γιατί, αντί να διορθώσουν την δυστυχία τους, την έχουν ... εκλογικεύσει και κυρίως νομιμοποιήσει. Τη δυστυχία και τη μιζέρια τους, για να μήν πω την ψυχοπάθεια τους, την έκαναν .... νόμο για όλους τους υπόλοιπους !

Απευθυνεσαι και σε μενα? Διοτι δε με θεωρω πουριτανη να θεωρω κακο ενας 40αρης να παει με ενα κοριτσακι. Ακομα κι αν του κουνηθηκε. Ο μεγαλος δινει μαθηματα στον μικροτερο, δεν παμε με τη λογικη ''μου κουνιεται την γουσταρω θα την πηδηξω'' Εχουμε και λιγο μυαλο παραπανω, τουλαχιστον οσοι θεωρουν εαυτους αξιοπρεπεις.

Το ξέρω οτι αυτό λέει ο νόμος, αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα κι οριζόντια με το νόμο αυτό και πιστεύω οτι δεν πρέπει να θεωρούνται όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Και ναι πρέπει να σαπίσει στη φυλακή. Δεν κοιτάω αυτή τη στιγμή τη σεξουαλικότητα του παιδιού (που θα ήταν άκρως φυσιολογική αν συνέβαινε με κάποιον κοντά στην ηλικία της, και ναι συμφωνώ πως τη σεξουαλικότητα δεν μπορεί να την επιβραδύνει ή να την εμποδίσει ο γονιός) αλλά για την αφύσικη (για να μην ξαναπώ την άλλη λέξη) σεξουαλικότητα του 40άρη τυπά. Το να γουστάρει κοριτσάκι 11 χρονών είναι κατακριτεα πράξη από το νόμο.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που μ@λ@κιζονται οι νομοι. Γιαυτο οπως ειπα και σε αλλο ποστ, αν το εκαναν αυτο στο παιδι μου, δε θα περιμενα τον νομο, θα τον εσκιζα. Και θα την εβγαζα με τσιγαρακια στη φυλακη. Και δεν μπορω να δω το θεμα ετσι οπως το βλεπουν καποιοι με τετοια ψυχρη λογικη, αυτη η ψυχρη λογικη με συνθλιβει. Λεω ''μα καλα, αυτος αισθηματα δεν εχει? Πως ζει?''

(κοινώς "την κουνά την αχλαδιά")
Συμφωνω σε οσα λες, πηρες τη θετικη κι απο μενα απλως στο παραπανω να σε διορθωσω. Κουναν την αχλαδια οι γκευ, τα κοριτσακια κουνανε ουριτσες, σαν τις γατουλες ενα πραμα. :P

Δεν είναι στάνταρ τα 15. Για μένα ας πούμε ήταν στο τέλος των 16 όταν άρχισα να αισθάνομαι ότι πιθανώς να ήθελα να προχωρήσω την τότε σχέση μου λίγο περισσότερο από τα γλωσσόφιλα. Συνειδητοποιημένη δεν με έλεγα βέβαια.

Σε αντιθεση με εσενα σε αυτο το κομματι, εγω ημουν ας πουμε αρκετα συνειδητοποιημενη. Και πιστευω πως το να εχω υπαρξει γενικα στη ζωη μου συνειδητοποιημενη σε καποια πραματα μου χει κανει καλο. Διοτι απο μενα θα μαθει και καποιος αλλος. Καποιος πρεπει να μιλαει στα παιδια, αφου μερικοι γονεις ειναι ανικανοι.

Θεωρώ πιθανό κάποιος να αισθανθεί ανάγκη να δοκιμάσει το σεξ ακόμα κι από την ηλικία των 10, αλλά νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος έφηβος να είναι πλήρως συνειδητοποιημένος πριν τα 15. Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ ΟΥΤΕ 1 από τις πολυάριθμες περιπτώσεις κοριτσιών που ξέρω ότι έκαναν σεξ σε μικρή ηλικία να μην "υπέπεσε" σε καταστάσεις όπως σεξ χωρίς προφύλαξη, ολοκλήρωση πριν να αισθανθεί έτοιμη, εμπλοκή σε σεξουαλικές πρακτικές που την έκαναν να αισθανθεί άσχημα, ταπείνωση όταν ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε εξαφανίστηκε και λοιπά (και αναφέρω και κοπέλες που ήταν σε νόμιμη ηλικία). Θεωρώ οπότε ότι τα Γυμνασιόπαιδα έχουν όντως πολύ σεξουαλική ενέργεια συσσωρευμένη, αλλά ως εκεί.

Ετσι ακριβως. Γνωριζω κι εγω περιπτωσεις. Συγκεκριμενα μια ιστορια μιας γνωστης μου που μου χει χαραχτει. Κυριολεκτικα βιαστηκε αλλα αμιλητη, κανεις δεν μπορουσε να την κατηγορησει γιατι πρωτον δε μιλησε και δευτερον ηταν 17 και με τη θεληση της πηγε σπιτι του. Δεν τολμησε ουτε ''οχι'' να του πει. Κι αυτο γιατι? Γιατι δεν της ειχε μαθει κανεις να λεει οχι. Το κοριτσακι αυτο τραβιεται σε ψυχιατρους μεχρι σημερα. Πολλοι θα ισχυριστουν οτι εφταιγε. Και ναι, τωρα το πληρωνει. Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα πολλες φορες.



Οπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, η αγκίστρωση στην καταδίκη της φοβερής πράξης, είναι η μεγαλύτερη ίσως προσβολή στην κοπελίτσα. Δεν ξέρουμε υπο ποίες συνθήκες προέκυψε η "ομολογία" της, δεν ξέρουμε άν εκείνη θα ήθελε τυχόν να συνεχίσει με τον σαραντάρη, (γουρούνι, παιδεραστή, βρωμιάρη κλπ) δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα εκτός απο μια πουριτανική, ξεκάρφωτη είδηση χωρίς καμία απο τις σημαντικές λεπτομέρειες. Η πουριτανικότητα είναι πολλές φορές μια καθαρή καθωσπρέπει ταφόπλακα, γεμάτη σκουλίκια απο κάτω. Εμένα μου έχουν σηκωθεί οι τρίχες στην ιδέα του πώς θα αισθανόταν το καημένο το κοριτσάκι διαβάζοντας όλα όσα γράφουν μερικές εδώ. Σκεφτείτε μόνο ολη αυτή την ιστορία να την έχουν κινήσει οι γονείς της. Απίθανο; Μία εβδομάδα δηλαδή μετά, θέλοντας κάπου να το πεί, γιατί ένοιωθε όσο να ναι περίεργα η μικρή που είχε κάνει έρωτα, που είχε πονέσει λίγο, ένεκα ο υμένας, όλα αυτά, αποφάσισε να το μιλήσει με την μανούλα. Και η μανούλα ήταν σαν..... τη Νεράιδα ! Την έκραξε λοιπόν η μανούλα, της είπε να χωρίσει το γαιδούρι, τον βρωμιάρη τον σάτυρο, την ειπε ηλίθια, διεστραμένη και τα εξ αμάξης και φυσικά, ύστερα απο όλα αυτά, έσπευσε να δηλώσει και βισμό της μικρής για να εξασφαλίσει την τιμή της και την φήμη της ότι εκείνη πάντως ήταν άψογη μητέρα. Την δική της τιμή δηλαδή και όχι της μικρής βέβαια. Με βάση την είδηση όπως παρουσιάστηκε αρχικά, εγώ δεν το βλέπω καθόλου απίθανο αυτό το σενάριο.... Κι εγώ δεν θα συμμετάσχω στον εξευτελισμό της μικρής, οσο και άν παρουσιάζεται σαν εξευτελισμός του 40ρη τάχα. Οχι κυρίες μου. Είναι εξευτελισμός της πράξης που έκανε η μικρή. Κάτι που απλά δεν θα κάνατε εσείς. Ομως η μικρή μπορεί να τον αγάπησε τον 40ρη και εκείνος αυτήν. Χωρίς όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες ώστε να ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη, πραγματικά τα σχόλια σας μπορούν να εκλειφθούν κάλιστα και σαν ... ζήλια ! (και βάλτε τώρα πάλί όσες αρνητικές θέλετε )

Αρχικως, διαβαζοντας σε, θα ελεγα πως ζεσταθηκες κι αρχισες να δινεις απαντησεις, καλα το πηγαινες. Ομως μετα μου το χαλασες και καρφωθηκες.
Στοιχεια δεν εχουμε παραπανω και συζηταμε οπως κανεις κι εσυ. Αν δε σου αρκουν, ψαξε και φερε μας αλλως γιατι συζητας? Τωρα δηλαδη την λες σε οσους σπευδουν να πουν την αποψη τους και αφου εχεις πει οσα εχεις πει, λες στο τελος δεν εχουμε στοιχεια και ''τι να λεμε τωρα''? Εσυ που ο ιδιος εκανες αναλυσεις επι των αναλυσεων, που εγω δεν εβγαζα νοημα προσωπικα, μας ειπες και μια ιστορια της ζωης σου για να σε καταλαβουμε προφανως καλυτερα και τωρα καθεσαι και λες λες λες (λες πολλα) για γυναικες που απαντουν διαφορετικα απο σενα τις λες και ζηλιαρες. Ζηλιαρες που δεν βιαστηκαν, δεν αποπλανηθηκαν? Α ψεμματα, ζηλιαρες που δε το καναν με καποιον που γουσταρουν. Καλα εμενα στα καταστιχα σου μη με βαζεις, κακως κανεις που κατηγοριοποιεις, προσωπικα δεν ξερω τι θα πει ανοργασμικος/δε το χω νιωσει αν σε καλυπτει αυτη μου η απαντηση αν και δε μενδιαφερει να σε πεισω, αν και κατι τετοια πετανε στις πιτσιρικες αυτοι οι βρωμιαρηδες μιλωντας συνεχως για σεξ. εσενα μπορει να σε εξιταρουν οι πιτσιρικες και τα αγνα , το παιδι μου ομως το 11χρονο αν ενοχλουσες στο ιντερνετ ομως θα ξεχναγες το δικο σου Παρεα με εναν εισαγγελεα εξω απο την πορτα σου θα ημουν. :)

Το σεξ ειναι πολυ νωρις για τα παιδια σε αυτη την ηλικια. Δεν εχω να πω κατι αλλο, απογοητευομαι απο τον κοσμο. Ευτυχως που υπαρχουν 5-6 στους 10 που εχουν την ιδια αποψη μεμενα και φερνουν στον κοσμο ευτυχισμενα παιδια. Κι οχι Μπαγκς, η μεγαλυτερη απολαυση της ζωης δεν ειναι το σεξ, ετσι οπως μας τα παρουσιασες εδω. Οπως ειπες εσυ στην αρχη των μηνυματων σου, γιατι εγω δεν ξεχναω τι εχεις πει, κι ας πας να το στρωσεις, αν στρωνεται μια αποψη που λεει '' το θελανε, καλα κανανε και το κανανε', ενας 40 αρης και μια 11 χρονη....'':(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Ναι Buggs, ακριβώς! Τίποτα πιο λογικό από το να αγαπήσει το παιδάκι του Δημοτικού κάποιον άντρα πιθανώς μεγαλύτερο από τον πατέρα του επειδή μίλησε χ φορές μαζί του στο internet και να κάνει έρωτα μαζί του για να του δείξει την αγάπη του! Και το τραγικό είναι ότι δε μιλάς καν για κάποια έφηβη των 13-14, πιθανώς πιο "πονηρεμένη" ή "Λολίτα" όπως αναφέρεις. Μιλάς για 11χρονο ΠΑΙΔΙ. Δηλ. το επόμενο θα είναι να αναφέρετε κάμποσοι ότι αν το 7χρονο δεν δείξει αντίσταση (μα για ποιό λόγο άραγε; ), τα "ήθελε ο κώλος του".

Είναι προφανές ότι η μικρή είναι πρωτοπόρος.

.....εν γένει δεν βρίσκω νορμάλ κάποιος ώριμος άντρας να θέλει να κάνει σεξ με κάποιον στην ηλικία του παιδιού του, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη
Ουτε εγω το βρίσκω όμως πάλι, αν η συγκεκριμένη έμοιαζε όντως με 15 και ήταν διαόλου κάλτσα, ε, τιποτα δεν αποκλείεται. Αλήθεια του είχε πεί ότι ήταν 11 μέσα στον όλο "βιασμό" ;

Όσο για το παράδειγμα με τη Γαλλίδα που ανέφερες είναι άσχετο! Μιλάς για νέο άντρα με έφηβη, το γεγονός αφορά μεσήλικα με παιδί.
Να πώ την αλήθεια; Αν γνώριζα σήμερα την Καρίν, που ειμαι 49 και μου έκανε τα ίδια πράγματα που μου έκανε και τότε όπως ήταν στα 14της.... ε τι να πώ... πως να το εξηγήσω.... Λαμβάνουμε σαν συνθήκη υπολογισμού ότι η κοπελίτσα έμοιαζε 15 οκ;

Ω Δια και Αθηνα! Κολαζουν 11ονα υγιεις ανθρωπους?! Ακομα και οταν μοιαζουν 15ονα?! Και ειναι και αυτο επισης υγιες?!
Οταν λέμε "κολάζουν" εννοούμε αν "θα έβαζαν σε πειρασμό". Ε λοιπόν πόσο υγιές άραγε θα ήταν να μήν τους κόλαζαν; Ειδικά αν έμοιαζαν με 15χρονα. Εντάξει δεν θα το κάνεις, υπάρχουν χίλιοι λόγοι για τους οποίους θα έχεις αναστολές και άλλοι τόσοι που δεν πρέπει να το κάνεις. Ομως δεν ρωτάς αυτό. Σε ρωτάω λοιπόν κι εγώ. Αν ήσουν γριά, πενήντα χρονών, ένα χάλι περασμένα μεγαλεία, και σου γδυνόταν ο Ρουβάς 11άρης που όμως μοιάζει με 15άρη θα σε κόλαζε ή θα έκανες την μητέρα Τερέζα;

Το αρρωστο δλδ ποιο ειναι?! Αμ γνωριζω καλε ποιο ειναι...η αρρωστη ειμαι εγω επειδη κατακρινω παιδοφιλους...
... επειδή μιλάς με κλισέ διαρκώς. Λές και είσαι η Μπριτάνικα βρε παιδί μου. Καρδιά δεν έχεις, ορμές, τσάφ δεν σου κάνει, πάει; Μόνο με ηθικοπλαστικές κορώνες τις καίς τις ασφάλειες; (βλέπε κβατσσζζζ !!)

Εντάξει κατακριτέος ο 40άρης που πήγε με την μικρή, όμως δεν λές γιατί, δεν έχεις μπεί κάν στο ζουμί. Γιατί δεν άπτεται της Μπριτάνικα και των βαρύγδουπων δογμάτων που λένε "είδικοί" κάθε είδους.

Το ζουμί είναι το "γιατί" δεν πρέπει να το κάνουμε . Εξηγούμαι: Η εν λόγω κοπελίτσα μπορεί να ειχε και συνείδηση και θέληση για την πράξη. Όμως η πρώτη φορά για μία γυναίκα είναι ούτως ή άλλως πάντα τραυματική, λιγότερο ή περισσότερο. Αρα, εν ολίγοις, το πλήγωμα της πρώτης φοράς είναι δεδομένο. Επίσης την πρώτη φορά υπάρχουν χιλιάδες ερωτήματα, τα οποία επίσης μπορούν να δημιουργήσουν, αν μέίνουν αναπάντητα, μεγαλύτερα ή μικρότερα ψυχικά τραύματα. Ερωτήματα που βέβαια ενα παιδί 11 χρονών δεν θα μπορέσει να επεξεργαστεί μόνο του ουτε το πιθανότερο να λύσει απευθυνόμενο στο άμμεσο περιβάλλον του.

Αρα, ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις, όταν θα προκύψει η πράξη, το κορίτσι θα πονέσει, θα πληγωθεί σωματικά και, το πιθανότερο σ'αυτή την ηλικία, λόγω κοινωνικής απομόνωσης, θα πληγωθεί και συναισθηματικά και ψυχικά.

Το αποτέλεσμα λοιπόν μετράει και νομίζω ότι με βάση αυτό πρέπει να κρίνουμε. Αν το κορίτσι είχε την άνεση, να επαναλάβει την πράξη, στην δεύτερη , βία την τρίτη φορά θα την απολάμβανε πραγματικά πολύ. Τότε δεν θα συνδύαζε φυσικά την πράξη με κάτι "κακό" και "επίπονο" που πονάει και πληγώνει. Αυτός ο ορισμός θα ήταν καταστροφικός για την επόμενη σεξουαλική της ζωή.

Όμως δεν έχει δυστυχώς αυτή την άνεση. Το κορίτσι, συναισθηματικά συγχυσμένο, αναζητάει απαντήσεις και στήριξη, πέφτει στην δυσμένεια του άμεσου κοινωνικου περιβάλλοντος, και απαιτείται απο τους γονείς να διακόψει τη σχέση, αν δεν γίνουν χειρότερα. Οπότε δεν προκύπτει η δεύτερη και η τριτη φορά που, δια μέσου της απόλαυσης, θα ένωνε το σέξ, με το συναίσθημα και γιατί όχι, την αγάπη. Κάτι που θα αποκαθιστούσε στο μυαλό του κοριτσιού την , κατα τη γνώμη μου, υγιή αντίληψη για το σέξ.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ΠΩΣ ο κάθε ένας θα αποκομίσει αυτήν την υγιή εντύπωση για το σέξ. Ούτε πότε. Θεωρητικά όσο συντομώτερα τόσο το καλύτερο. Οτι δηλαδή το σέξ μόνο του, δεν αξίζει. Επικεντρώνω λοιπόν στις πιθανότητες , υπο συνθήκες, οποιοσδήπότε ή οποιαδήποτε να την αποκομίσει.

Προφανώς για να προκείψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε έλξη, ισχυρό πόθο, (ενας ή μία κρυα μπορούν να σε πληγώσουν περισσότερο και απο ένα βιασμό) αγάπη, και στοργή. Ομως δεν αρκούν δυστυχώς. Γιατί δυο άνθρωποι δεν βρίσκονται ποτέ μόνοι τους μέσα στην κοινωνία. Συναισθηματικά λοιπόν, και σεξουαλικά, μπορεί ο 40άρης να είχε ίσως πολύ φλογερά αισθήματα, καθώς και πολλή περισσότερη γνώση για το σέξ, από όλους τους συμμαθητές του κοριτσιού. Ομως ένεκα των παραπάνω κοινωνικών συνθηκών, η συντριπτικά μεγαλύτερη πιθανότητα ήταν, ακόμη και στο καλύτερο σενάριο, η κοπελίτσα να καταλήξει ΧΩΡΙΣ την υγιή αντίληψη για το σέξ. Επειδή ακριβώς ήταν πολύ πιθανό να μπλέξει, σε ότι έμπλεξε.

Ας πάρουμε ακόμη και την ιδανική περίπτωση. Οτι τον ήθελε, κι ότι αυτός ήταν απίστευτα ερωτευμένος και στοργικός μαζί της. Κάνουνε λοιπόν έρωτα την Κυριακή. Την επόμενη το πρωί το κορτιτσάκι, κι ας μοιάζει 15, πάει στο Δημοτικό σχολείο !! Χρειαζεται να συνεχίσω; Φανταστείτε το λίγο.
Ας πούμε όμως ότι αντέχει το σχολείο και το φοβερό ένοχο μυστικό της. Πόσο; Μέχρι την επόμενη Κυριακή που θα το ξανακάνει αυτές της σωτήριες δυο τρείς φορές που θα είναι πλέον απολαυστικές; Ομως έλα που μέχρι τότε το σέξ δεν ήταν καλό ούτε απολαυστικό. Πόσο πιθανό είναι να αντέξει έως τότε μέχρι να μήν το συζητήσει με κάποιον/α πριν το ΞΑΝΑκάνει; Μόλις το πεί, τελείωσε. Θα της απαγορευτεί κάθε επαφή και , εντέλει, θα της μείνει η εντύπωση για το σέξ που έχει έως τότε διανθισμένη με όσα θα της πούνε μετά. Οτι δηλαδή όχι μόνο είναι κάτι που πονάει απο αρκετά έως πολύ, στο τέλος γίνεσαι και ρεζίλι !

Επειδή λοιπόν αυτό το σενάριο είναι το συντριπτικά πιθανότερο να συμβεί όταν εμπλέκεσαι σε σέξ σε τέτοια ηλικία απο οποιαδήποτε πλευρά των πραγμάτων και άν βρίσκεσαι, όσο περισσότερο αγαπάει κάποιος το αντικείμενο του πόθου του, τόσο πιο πολύ πρέπει να σκέφτεται σε τί κόλαση θα πέσει (ή θα ρίξει τον άλλον/η) ανάλογα με τις κοινωνικές νόρμες που επικρατούν στον άμεσο περίγυρό του.

....... Ζηλιαρες που δεν βιαστηκαν, δεν αποπλανηθηκαν? Α ψεμματα, ζηλιαρες που δε το καναν με καποιον που γουσταρουν. .....

Αλλο αποπλάνηση άλλο βιασμός, σας παρακαλώ όλα κι όλα. Μην μας χαλάτε το πονηρόν της υποθέσεως γιατί στο τέλος απο το σέξ θα μας μείνει μόνο το καθιερωμένο δόγμα: "Μετά το γάμο, με ιεραποστολική και φυσικά μόνο για τεκνοποίηση"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
@ Buggs

Βρε φίλε θα μας τρελάνεις. Δεν υφίσταται αυτό που λές περί ηλικίας. Όταν μιλάς με κάποιον μέσω ίντερνετ (ειδικά μέσω φέισμπουκ) τι ρωτάς, ποιές είναι οι διατροφικές του συνήθειες; Ρωτάς με τι ασχολείται και μοιραία επέρχεται και η ερώτηση της ηλικίας. Μέσα στο χάος των κουφών επιχειρημάτων που διάβασα ειλικρινά νομίζω ότι ξέχασα και αυτά που ήξερα, πως γνωρίζεις έναν άνθρωπο, είτε στο ίντερνετ είτε στο δρόμο.

Εντάξει κατακριτέος ο 40άρης που πήγε με την μικρή, όμως δεν λές γιατί, δεν έχεις μπεί κάν στο ζουμί. Γιατί δεν άπτεται της Μπριτάνικα και των βαρύγδουπων δογμάτων που λένε "είδικοί" κάθε είδους.

Έχει αναφερθεί και πριν ότι ένα παιδί σε τέτοια ηλικία δεν έχει ωριμάσει ούτε βιολογικά ούτε πνευματικά. Καλώς ή κακώς η κοινωνία αναπαράγεται με κάποιους όρους έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία. Ένας από αυτούς είναι και η προστασία των παιδιών από τέτοια περιστατικά τόσο για να συνεχίσει η κοινωνία να λειτουργεί όσο και για το ψυχισμό των παιδιών.

Τώρα ξεκινούν τα δικά σου άγχη. Το πρόβλημα είναι ότι τσουβαλιάζεις και θεωρείς ότι ένα άτομο πρέπει να ωριμάσει γρηγορότερα από ότι ωρίμασες εσύ. Δε γνωρίζω γιατί θες από τα μικρότερα παιδιά να λειτουργήσουν όπως δεν λειτούργησες εσύ αλλά αυτό καταντά εγωιστικό.Το παιδί όταν μεγαλώσει θα αναστοχαστεί αυτό το περιστατικό και θα θεωρεί ότι αποπλανήθηκε (χρησιμοποιήθηκε) ειδικά όταν μια ολόκληρη κοινωνία πιστεύει ότι αυτό είναι "κακό" πράγμα (με την έννοια της ηθικής), κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά βλαβερό για το θύμα. Δεν σου είπε κανείς ότι θα τη στοιχειώνει ο κάσπερ το φαντασματάκι μια ζωή αλλά πως να το κάνουμε δεν είναι και ότι καλύτερο να σε εκμεταλλεύονται με τέτοιο τρόπο μέσω νετ σε τέτοια ηλικία.

Πρέπει δηλαδή κάποιος να σου κάνει τη χυδαία ερώτηση, αν θα έλεγες τα ίδια αν ήταν κόρη σου για να σταματήσεις να μιλάς με ιδεοληψίες;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vkey

Επιφανές μέλος

Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8,253 μηνύματα.
Διαβάζω τόση ώρα και προσπαθώ να θυμηθώ πως ήταν η τελευταία φορά τα 11χρονα που ξέρω (δηλαδή πριν 2 βδομάδες)...
Στα μάτια μου ήταν και είναι αμούστακα αγοράκια και κορίτσια που σιγά σιγά, ατσούμπαλα θα γίνουν γυναίκες και άντρες....
Ήταν παιδιά...και είναι....
Και τα διαχειρίζεσαι...τα ελέγχεις....
Αυτό δεν κάνουμε και εμείς οι δάσκαλοι όταν τα διδάσκουμε;

Οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ το συναινετικό σεξ μιας 11χρονής με κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας της...
Ακόμα κι αν η 11χρονη έμοιαζε με 15χρονη δεν μου κάνει καμία διαφορά....
Ο εν λόγω κύριος ( ; ) είναι 40 χρονών!
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να ανάψει με ένα ασχημάτιστο σώμα και μυαλό....
Ακόμα και συναινετικό ( :worry:) να ήταν, πόση συνείδηση και σεξουαλική ωρίμανση μπορεί να έχει ένα παιδί 11 χρονών, ακόμα και όταν δέχομαι ότι είναι πιο ενημερωμένα και πιο πονηρεμένα γύρω από το σεξ...
Το ότι έχουν γνώσεις σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι ικανά ή έτοιμα (κι εγώ ξέρω τους νόμους της θερμοδυναμικής αλλά μηχανολόγο δεν με λες :P)

Όπως και να έχει οι υπερμαχοι της όλης ιστορίας απλά με φοβίζουν...
Στο να μην μας λένε πουριτανούς ή στενόμυαλους χάνουμε τα όρια και πάμε στα άκρα...
Ακόμα κι αν όλες οι επιστημονικές και ψυχολογικές έρευνες κατατάσσουν τα 11χρονα σε προ-εφηβικό στάδιο....
Ακόμα κι εγώ που τα βλέπω κάθε μέρα τα βλέπω παιδιά....και όχι έτοιμα sex machine....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Ερωτευμενος ο 40αρης με την 11 χρονη!!!! Με το ιδιο του το παιδι! Θα φαω τα μαλλια μου!


ΑΡΡΩΣΤΟΣ ειναι, οχι ερωτευμενος!

Παμε να τα ισοπεδωσουμε ολα πια με ολα αυτα τα μοντερνα(μιλαω σα γιαγιακα? δε πειραζει, ειμαι πουριτανη εγω:mad:), γιαυτο ο κοσμος εχει λαλησει και τρεχει απο ψυχιατρο σε ψυχιατρο, οχι δε τα δεχομαι. Αρνουμαι να γινω ρομποτακι του καθενος που φερεται, σκεφτεται τοσα παραξενα,τοσο λαθος. Το παιδι δε φταιει σε τιποτα. Τελεια και παυλα. Ο διαολος της υποθεσης ειναι αυτος που της γ@μησε τη ζωη. Ρε δε μπα να τον ηθελε και να γοητευτηκε? Απαξ κι εγινε μηνυση τελειωσε, το παιδι μιλησε και δε τα πε με ομορφα λογια, αν ειχε περασει καλα ομως μας τα λεει ο μπαγκς δε θαλεγε κουβεντα και θα συνεχιζε μαζι του.

Εχω εναν μαθητη ιδιος με τον Ρουβα, ενα κουκλακι ειναι 13 χρονων. Ναι το θεωρω πανεμορφο παιδι και η μαμα του το ιδιο κι οποτε ερχεται και με βλεπει συμφωνουμε για την ομορφια του (καθως επισης πως να προσεξει αυτο το κομματι, γτ εχει αρχισει και ψωνιζεται), τι θα πει αυτο? Ημαρτον!! Ετσι και κατσεις και μιλησεις με ενα παιδακι οσο εξυπνο, ετοιμολογο, ευφυες, προχωρημενο απο τα αλλα κι αν ειναι, παραμενει παιδακι. Τα μικρα που εχω 10 χρονων ξερουν οτι δεν πρεπει να πεταμε σκουπιδια γιατι πρεπει να μαστε καθαροι αλλα δεν εχουν κανει διατριβη πανω στην οικολογικη συνειδηση, τους ρωτας παραπανω πραματα και μετα απο λιγο ανακαλυπτεις οτι δεν ''ξερουν'' τελικα γιατι πρεπει να μαστε καθαροι, απλως πρεπει ναναι καθαρα. Θα το μαθουν καλα φιλε Μπαγκς αλλα θαχουν παρει τις βασεις πρωτα.

Η μικρη ξερεις ποτε θα κανει ερωτα? Ερωτα. Δεν ξερω, εχω αμφιβολιες σε αυτο, η ψυχη της το ξερει, ναι ακομα κι αν δεν βιαστηκε, αφου ουτε αυτη η λεξη δε σαρεσει, αλλα αποπλανηθηκε.

Τωρα μα τω Θεω τι θα διδαξεις στο κομματι σεξ τον γιο σου? Ειναι 11, σωστα? Αμα σε ρωτησει μπαμπα τι ειναι σεξ? τι θα του πεις? αμα σε ρωτησει μπαμπα ποτε και γιατι το κανουμε? Τι θα του πεις? οποτε γοητευτεις απο καποια? κι αν αυτη η καποια ειναι μια 40 αρα αρρωστη που παει με μωρα, τι θα κανεις? μπορεις ολαυτα να μου τα απαντησεις??


Κι ερχεται ο 40 αρης που γοητευεται μη χεσω και παει να το παιξει στοργικος εραστης? Ετσι μας τον περιγραφεις!

Δε παμε καλα... καθολου καλα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Αυτό ήταν κραυγαλέο κοπλιμέν πρός την Λία, το οποίο φυσικά εσύ δεν κατάλαβες, ακριβώς επειδή σκέφτεσαι όπως σκέφτεσαι. Προσπάθησε να σκεφτείς λίγο αλλιώς. Θα εμπιστευόμουν στην Λία τον 11χρονο γιό μου, σε τόσο λεπτό θέμα ;) Τι σου λέει ;;

Εξαρτάται. Μπορώ ή δεν μπορώ να πετύχω τον βιαστή ξανά κάπου; Δεν νομίζω ότι το θέτεις σωστά. Ενα μικρό παιδί δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόνο του. Το παράδειγμα σου είναι πολύ άστοχο θα έλέγα.

Απάντηση δέν έδωσες στις ερωτήσεις μου και κρατώ μόνο πως θα σε πείραζε ώς γεγονός και οτι θα τον έψαχνες για να εκδικηθείς.
Ακόμα και άν τον σκότωνες, πόσο θα διαφοροποιούσε το γεγονός ;
Όσο καλή και άν είναι η κάθε Λία, όσο και άν τον προσέξει τον γιό σου στα 11, το ζητούμενο είναι ένα.
Η παιδικότητά του θα έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.
Δέν εξετάζω βέβαια και την αρνητική πλευρά, δηλαδή να προξενούσε η κακή συμπεριφορά της στον γιό σου πρόβλημα.
Σε αυτό δέν μπορώ να προτείνω λύση.
Παραλληλίζοντας το παράδειγμά σου με το γεγονός που εξετάζουμε, βρίσκω πως είναι όμοιο και δέν διαφέρει καθόλου.
Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά νομίζεις ενός 11χρονου αγοριού απο ένα 11χρονο κορίτσι ;

Βρίσκω δέ ανίσχυρους τους σημερινούς γονείς, να φροντίσουν την παιδικότητα των παιδιών τους.
Βλέποντας χθές στο σούπερ ένα κοριτσάκι περίπου 10 χρονών, με βαμένα κατακόκκινα τα νύχια και το μαλί της καλοφτιαγμένο, ενθυμούμενος το περιστατικό, το πείραξα για τα νύχια του. Το μέν κοριτσάκι φούσκωνε η δέ μητέρα δήλωνε ανίσχυρη μιλώντας για την αυστηρότητα των δασκάλων μιάς άλλης εποχής.
Άν προσθέσουμε και ιντερνετική προσέγγιση στα περι σεξοπορνό, γιατι σαφώς και δέν είναι ερωτικές ταινίες, τότε μας μένει ένας προαγωγός και ανισόρροπος 40 χρόνων να συμπληρώσει το παζλ.
Γιατί δέν μπορώ να συγκρατηθώ όταν φτάνω στις ηλικίες ;
Πιστεύω πως άν τον είχα μπροστά μου θα τον πλάκωνα στο ξύλο και δέν ξέρω πότε θα σταματούσα.
Για να βάλω και μιά τελεία, πιστεύω πως ο κάθε 40ρης θα έπρεπε να έχει μιά πατρική και μόνο αγκαλιά, για μιά και μόνο περίπτωση που το κοριτσάκι της τρυφερής ηλικίας και μετά απο κάποιο βίαιο περιστατικό, άς πούμε έναν πόλεμο, χρειαστεί κάπου να κουρνιάσει νοιώθωντας απεριόριστη και μόνο ασφάλεια.
Σε καμιά μα απολύτως καμιά άλλη περίπτωση δέν το καταλαβαίνω και δέν το δικαιολογώ αυτό που έγινε !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Απάντηση δέν έδωσες στις ερωτήσεις μου


Οχι μονο στις δικες σου. Του χω κανει καμια δεκαρα κι εγω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
@ Buggs
Πρέπει δηλαδή κάποιος να σου κάνει τη χυδαία ερώτηση, αν θα έλεγες τα ίδια αν ήταν κόρη σου για να σταματήσεις να μιλάς με ιδεοληψίες;
Σίγουρα πάντως δεν θα έθετα την ιστορία της στη διάθεση σου, και όλων των άλλων που θα έβλεπαν την περιπέτεια της σαν μια λαμπρή ευκαιρία να επιδείξουν πόσο "ψυχικά υγιείς" και "σωστοί" είναι. Μεταφράζοντας μια ιστορία που εν τέλει έχει μόνο αυτά τα στοιχεία που διαβάσαμε, με τον χυδαιότερο και πιο άρρωστο τρόπο, τόσο για την κόρη μου όσο και για τον εραστή της. Για να φανεί αυτή ηλίθια, διεστραμένη και ότι βάλει ο άρρωστος νούς τους μαζί με τον εραστή της, λάμποντας αυτοί σε αντιδιαστολή σαν αξιότιμοι και υγιέστατοι πολίτες. Θεός φυλάξοι. Ούτε ενήλικα δεν θα ήθελα να μπλέξουν τα παιδιά μου με κάτι τέτοιους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top