Triage (2009)

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.


Εκπληκτική σκηνοθεσία, τόσο μινιμαλιστικά και καθαρά σκηνικά. Πάντα είχα την απορία γιατί "Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν" χρειάζονταν να έχει τόσο βαριά σκηνοθεσία και πολύπλοκα σκηνικά, το ίδιο ισχύει και για την "Εχθρός Προ των Πυλών". Σίγουρα οι μάχες των Κούρδων δεν είναι το ίδιο "μεγαλοπρεπείς" σε σχέση με αυτών των Αμερικάνων ωστόσο μιλάμε για πόλεμο! Είμαι πεπεισμένος ότι αν σκοτώσεις μερικές εκατοντάδες ανθρώπων, το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο είναι να σκοτώσεις άλλους τόσους.

Ωστόσο η ταινία κατά την γνώμη μου ΔΕΝ είναι πολεμική, νομίζω οι πλειοψηφία την έχει κατατάξει στο δράμα. Πράγματι, η ταινία διαπραγματεύεται για θέματα όπως τύψεις για λανθασμένη επιλογή αλλά για το πως πλάθουμε την πραγματικότητα. Επίσης υποβόσκει και ο προβληματισμός για το πόσο καλό είναι τελικά οι φίλοι σου να χαϊδεύουν τα αυτιά.

Από θέμα ερμηνειών, ενώ λάτρεψα την ερμηνεία του Colin Farrell και της Paz Vega, από τον Christopher Lee θα περίμενα κάτι καλύτερο.

10/10
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top