Η επικαιρότητα εν συντομία

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.
Χαβαλέ κάνουμε έτσι. Δεν θέλω να κατηγορώ κανέναν αλλά αυτές είναι ματάκηδες.

Ρωτάς σοβαρά?

Όχι βρε.... αλλα σκέφτομαι μήπως να το γύρναγα σε εκδότης! Να κάνω το Play-mitsos και να βγάλω φράγκα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
Όχι βρε.... αλλα σκέφτομαι μήπως να το γύρναγα σε εκδότης! Να κάνω το Play-mitsos και να βγάλω φράγκα
Δεν το περίμενα.Just checking.Αν ξεκινήσεις από τώρα την επένδυση παίζει να βγάλεις πολλά λεφτά σε πολλά χρόνια αφού πολεμήσουμε πρώτα τους Dicepticon που έρχονται στις 4/7 και τους επόμενους πολέμους, ξέρετε Beast Wars κτλ κτλ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12,949 μηνύματα.
Ζούσε με σφαίρα στη καρδιά από το 1968

Με μία σφαίρα στην καρδιά ζούσε από το 1968 ένας 60χρονος, πρώην στρατιώτης του Βορείου Βιετνάμ. Τη μήκους 2.5 εκατοστών σφαίρα, από αμερικανικό όπλο, απομάκρυναν επιτυχώς οι γιατροί του νοσοκομείου του Ανόι, οι οποίοι αντικατέστησαν μία καρδιακή του βαλβίδα που είχε καταστραφεί με μία τεχνητή αρτηρία.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του Λε Ντινχ Χουνγκ, ο οποίος αναρρώνει μετά από την τρίωρη εγχείριση, είναι καλή.

Η σφαίρα καρφώθηκε στην καρδιά του στρατιώτη κατά τη διάρκεια μάχης με αμερικανικά στρατεύματα στην περιοχή Κουανγκ Τρι στο κεντρικό Βιετνάμ, κοντά στην γραμμή που χώριζε το κομμουνιστικό Βόρειο Βιετνάμ από το με αμερικανική στήριξη Νότιο Βιετνάμ, όπου έγιναν ορισμένες από τις πιο άγριες μάχες του πολέμου του Βιετνάμ.

Η σφαίρα πέρασε από το στομάχι και μέσω της καρδιακής βαλβίδας κατέληξε στην καρδιά του. Ο επικεφαλής των γιατρών που έκαναν την εγχείριση χαρακτήρισε εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Χουνγκ επέζησε, κάνοντας λόγο για μοναδική περίπτωση.

Ήταν η δεύτερη απόπειρα να βγει η σφαίρα από την καρδιά του Χουνγκ. Η πρώτη είχε γίνει το 1969 και ήταν ανεπιτυχής. Ο ασθενής, ο οποίος θα εξέλθει του νοσοκομείου σε λίγες ημέρες, είχε διαρκείς πόνους στο στήθος αλλά οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι τώρα θα ζήσει ήρεμα.

Περίπου 3 εκατομμύρια βιετναμέζοι και 58.000 αμερικανοί, έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

ΠΗΓΗ

Σύγχρονη Μήδεια στη Ρουμανία

Οι ρουμανικές αρχές ερευνούν την περίπτωση κακομεταχείρισης παιδιού από τη μητέρα του στην επαρχία Μαραμούρες.

Η μητέρα φέρεται να άφηνε νηστικό το 4χρονο παιδί, που έφθασε να ζυγίζει μόλις τέσσερα κιλά. Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπάγια Μάρε, όπου οι γιατροί σοκαρίστηκαν από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν και ανέφεραν ότι το μόνο που ζητά είναι να τρώει συνεχώς.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων στην επαρχία Μαραμούρες Νικολάε Μπόιτορ δήλωσε ότι το παιδί έχει απομακρυνθεί ήδη από τους γονείς του.

Η μητέρα του παιδιού από την άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι η κόρη της είναι άρρωστη και πως δεν την έχει παραμελήσει.

ΠΗΓΗ

Έρευνες για τα αίτια του μακελειού


Η αστυνομία άρχισε την Τετάρτη ενδελεχή εξέταση των γραπτών του νοτιοκορεάτη φοιτητή που σκότωσε εν ψυχρώ 32 ανθρώπους στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, ψάχνοντας για περαιτέρω στοιχεία που μπορεί να φωτίσουν τα κίνητρα του δράστη του χειρότερου μακελειού στην ιστορία των αμερικανικών πανεπιστημίων.

Από τις μαρτυρίες των καθηγητών του και των συμφοιτητών του και από τα γραπτά του στην Αγγλική Φιλολογία, στα οποία κυριαρχούν οι απογοητευμένοι και βίαιοι χαρακτήρες, προκύπτει ένα ανατριχιαστικό πορτρέτο του 23χρονου Τσο Σέουνγκ Χούι.

H αμερικανίδα ποιήτρια Νίκι Τζοβάνι, που διδάσκει στο Βιρτζίνια Τεκ, δήλωσε στο CNN ότι είχε επιμείνει να φύγει ο Τσο από την τάξη της το 2005 επειδή είχε φοβίσει άλλους φοιτητές, φωτογραφίζοντάς τους και γράφοντας βίαιη και αισχρή ποίηση.

"Προτιμούσα να παραιτηθώ παρά να συνεχίσω μαζί του", σημείωσε, προσθέτοντας ότι "υπήρχε κάτι το μοχθηρό σε αυτό το αγόρι. Υπήρχε μια τάση πραγματικά μοχθηρή".

Η Λουσίντα Ρόι, καθηγήτρια Αγγλικών του Τσο, ανησυχούσε τόσο πολύ μήπως εκδηλώσει επικίνδυνη συμπεριφορά, ώστε είχε εφεύρει έναν μυστικό κώδικα επικοινωνίας με το βοηθό της: αν του έλεγε το όνομα κάποιου αποθανόντα καθηγητή, αυτός θα καλούσε βοήθεια, γράφουν την Τετάρτη οι Νιού Γιόρκ Τάιμς.

Οι γείτονες, οι συγκάτοικοι και οι καθηγητές περιέγραψαν τον Τσο ως έναν άνθρωπο εσωστρεφή που μιλούσε σπάνια. Δύο φοιτητές που είπαν ότι ήταν συγκάτοικοί του δήλωσαν ότι είχε παρενοχλήσει κάποιες φοιτήτριες και ότι κάποτε τους είχε πει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Αυτό τους είχε οδηγήσει να αναφέρουν τις ανησυχίες τους στην αστυνομία.

Στο χέρι του Τσο, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά τη σφαγή, βρέθηκαν γραμμένες με κόκκινο μελάνι οι λέξεις "Ismael Ax", οι οποίες δεν είναι ακόμη σαφές τί σημαίνουν, όπως έγινε γνωστό από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται πηγές των δυνάμεων επιβολής του νόμου.
Ο Τσο χρησιμοποίησε για τη σφαγή δύο όπλα, τα οποία η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είχαν αγοραστεί νόμιμα. Το ABC μετέδωσε ότι τα όπλα αγοράστηκαν από ένα κατάστημα που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από την πανεπιστημιούπολη του Βιρτζίνια Τεκ.

Το μακελειό στο αμερικανικό πανεπιστήμιο αναζωπύρωσε τις συζητήσεις για τη νομοθεσία για την κατοχή όπλων στις ΗΠΑ, η οποία είναι η πιο χαλαρή στο δυτικό κόσμο.

Ωστόσο ο αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους αρνήθηκε να απαντήσει σε συνέντευξή του χθες, Τρίτη, στα ερωτήματα για το θέμα αυτό. "Δεν είναι του παρόντος", δήλωσε. "Με ενδιαφέρει περισσότερο να βοηθήσω τώρα τους ανθρώπους να επουλώσουν τα τραύματά τους. Και γι αυτό βρισκόμαστε εδώ", τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος.

Η Ένωση Φιλίας με το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι μεταξύ των νεκρών είναι ο 76χρονος ισραηλινός καθηγητής Λίβιου Λιμπρέσκου, ρουμανικής καταγωγής, που είχε επιζήσει του Ολοκαυτώματος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο καθηγητής Λιμπρέσκου έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να κλείσει την πόρτα της αίθουσας όπου παρέδιδε μάθημα, προσπαθώντας να αποτρέψει την είσοδο του δολοφόνου και να δώσει τον χρόνο στους φοιτητές του να πηδήξουν από τα παράθυρα.

Αν και όλοι υμνούν τη θυσία του καθηγητή Λιμπρέσκου, οι γονείς των υπολοίπων θυμάτων αναζητούν με οδύνη και οργή απαντήσεις στο κρίσιμο ερώτημα: Γιατί δεν μπόρεσε η αστυνομία του πανεπιστημίου να αποτρέψει το μακελειό με δεδομένο ότι η μεγάλη σφαγή έγινε δύο ολόκληρες ώρες μετά την αρχική δολοφονία δύο φοιτητών στους κοιτώνες της πανεπιστημιούπολης.

Η αστυνομία του τεχνολογικού πανεπιστημίου της Βιρτζίνια είχε κάνει έρευνα το φθινόπωρο του 2005 για τον νοτιοκορεάτη φοιτητή ο οποίος δολοφόνησε περισσότερα από 30 άτομα την Δεύτερα στο πανεπιστήμιο αυτό, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του πανεπιστημιακού χώρου, Ουέντελ Φλίνσουμ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 23χρονος φοιτητής, ο Τσο Σεούνγκ Χούι, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στα τέλη του 2005 μετά από τα παράπονα δυο φοιτητριών τις οποίες είχε παρενοχλήσει.

σχέτικά βίντεο Υπάρχει στην πηγή
ΠΗΓΗ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=795603&lngDtrID=245

Εφιαλτικές στιγμές
Το NBC έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον δράστη του μακελειού στη Βιρτζίνια

Associated Press
O Τσο Σεούνγκ-χούι στοχεύει και πυροβολεί...
Ουάσινγκτον
Τελευταία ενημέρωση 11:00
«Ήρθε η ώρα και το έκανα. Εσείς με βάλατε στη γωνία και μου αφήσατε μόνο μία προοπτική. Η απόφαση ήταν δική σας. Τώρα έχετε αίμα στα χέρια σας» αναφέρει ο 23χρονος φοιτητής που σκόρπισε το θάνατο στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, σε βίντεο που έστειλε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Στο βίντεο αυτό, που έφτασε στο NBC μαζί με φωτογραφικό υλικό και διάφορα κείμενα, ο δράστης δεν διευκρινίζει σε ποιον αναφέρεται. Μέρος του βίντεο προβλήθηκε στο νυχτερινό πρόγραμμα του NBC.

Στις φωτογραφίες που στάλθηκαν στο NBC, ο δράστης εμφανίζεται σε διάφορες στάσεις, κρατώντας όπλα τα οποία επιδεικνύει στον φακό.

Το NΒC ανακοίνωσε ότι το πακέτο ταχυδρομήθηκε στις 09:01 το πρωί της Δευτέρας, περίπου δύο ώρες πριν ο Τσο αρχίσει τη δεύτερη και πιο αιματηρή επίθεση στο πανεπιστήμιο.

Δεκατρία λεπτά αφού ταχυδρόμησε τις φωτογραφίες, το βίντεο και ένα κείμενο 1.800 λέξεων, ο Τσο άνοιξε πυρ εναντίον φοιτητών και καθηγητών στο Νόρις Χολ, σκοτώνοντας άλλους 30 ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει.

«Ξέρετε πως είναι να σε βασανίζουν; Πώς είναι να σε ταπεινώνουν;» αναφέρει ακόμα ο δράστης στο βίντεο που προβλήθηκε από το NBC.

Απειλές για επιθέσεις σε σχολεία

Μία σειρά από απειλές για τοποθετήσεις βομβών και συναγερμούς για θέματα ασφαλείας έχει προκαλέσει σύγχυση και εκνευρισμό σε αμερικανικά σχολεία και πανεπιστήμια, καθώς τα νεύρα είναι τεντωμένα μετά το μακελειό στη Βιρτζίνια.

Οι φοιτητές τρομοκρατήθηκαν το περασμένο 24ωρο κι από άλλο ένα επεισόδιο: η αστυνομία εισέβαλε σε ένα από τα κτήρια, όπου στεγάζεται το γραφείο του προέδρου του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, αλλά οι αρχικές πληροφορίες για ύποπτη δραστηριότητα αποδείχτηκαν εσφαλμένες και ο συναγερμός άνευ αντικειμένου.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία εκκένωνε οκτώ κτήρια στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, στη Μινεάπολη, μετά από απειλή για τοποθέτηση βόμβας, όπως ανακοίνωσε η πρυτανεία. Τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο αναβλήθηκαν και οι φοιτητές εκλήθησαν να επιστρέψουν στους κοιτώνες και να μην συγκεντρώνονται σε άλλους χώρους, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας που κυκλοφορεί στο πανεπιστήμιο, οι αρχές κινητοποιήθηκαν όταν βρέθηκε ένα σημείωμα που ανέφερε πως είχαν τοποθετηθεί βόμβες σε διάφορα κτήρια. Αμέσως εκκενώθηκαν αίθουσες διδασκαλίας και η βιβλιοθήκη, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε. Παρά τις έρευνες, δεν εντοπίστηκε κανένας ύποπτος μηχανισμός.

Στην Κολούμπια του Μισούρι, έκλεισαν ένα γυμνάσιο και ένα λύκειο, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στο σχολικό συγκρότημα. Τελικά διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ατόμων που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα. Τοπική εφημερίδα γράφει πως η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, αλλά το περιστατικό δεν είχε σχέση με το σχολικό συγκρότημα.

Έξω από το Λος Αντζελες, σε ένα λύκειο της περιοχής Μουριέτα, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, προειδοποιώντας ότι όλοι θα πεθάνουν στις 20 Απριλίου- την ημέρα που έγινε πριν από μερικά χρόνια το μακελειό στο Κόλουμπαϊν. Το κτιριακό συγκρότημα εκκενώθηκε και ελήφθησαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγο κάποιος έκανε φάρσα απειλώντας ότι θα γίνει επίθεση όπως στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Οι πανεπιστημιακές αρχές ενημέρωσαν την αστυνομία, που ανακρίνει ένα άτομο, αλλά τα μαθήματα δεν διακόπηκαν.

Στην περιοχή του Ντένβερ, διατυπώθηκαν απειλές εναντίον τριών σχολείων, αλλά στις έρευνες βρέθηκε τίποτα ύποπτο.

«Ήσυχο και έξυπνο παιδί»

Από τη Νότιο Κορέα ο παππούς του δράστη μίλησε για ένα «ήσυχο και έξυπνο παιδί» συμπληρώνοντας πάντως ότι η σιωπή του ανησυχούσε τους γονείς του.

Ο 82χρονος Κιμ τόνισε στο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap ότι είχε δει για τελευταία φορά τον εγγονό του το 1992, όταν η οικογένειά του μετανάστευσε στις ΗΠΑ.

«Όταν τηλεφωνούσα στην κόρη μου, μερικές φορές το χρόνο, ρωτούσα: Πώς τα πάει ο Σενγκ Χούι; Εκείνη μου απαντούσε ότι τα πάει καλά. Αυτό που έγινε ήταν σαν αστραπή σε καθαρό ουρανό» είπε.

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Kαι δυστυχως η Αμερικη συνεχιζει να μαστιζεται απο σκηνικα οπως το παραπανω....:(
Εμενα μου προκαλει εντυπωση πως ειναι δυνατον ενω οι πυροβολισμοι επεσαν σε δυο σημεια (σε εναν κοιτωνα και στο κτηριο των μηχανολογων) και με χρονικη διαφορα 2ωρων μεταξυ τους, να μην παρει χαμπαρι κανεις τι εγινε την πρωτη φορα ωστε να "ειδοποιησει" καποιον υπευθυνο ρε παιδι μου...και να "καλυφθουν".
Και κατι πρεπει να γινει και στην Αμερικη με το θεμα οπλοκατοχης.Στην Βιρτζινια μπορεις να εχει οπλο απο τα 12.
Στην Washington απο τα 14 αν θυμαμαι καλα και παει λεγοντας...Εκει πλεον ισχυει η "οπλολαγνεια" απο τους κατοικους της.Παμπολα τα βιντεο που κυκλοφορουν και δειχνουν περηφανουν αμερικανους να μαθαινουν σε 10χρονα παιδια πως να πυροβολουν (κι οχι με αεροβολα) κτλ κτλ κτλ.
Κριμα και παλι κριμα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
Στην αμερική παράγουν καθημερινά ένα ράμπο και ένα commando.
Καμιά φορά βγαίνει και ένας Τσάκ Νόρις με την θανατηφόρα στριφογυριστή κλωτσιά του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maik85

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα.
Και κατι πρεπει να γινει και στην Αμερικη με το θεμα οπλοκατοχης.Στην Βιρτζινια μπορεις να εχει οπλο απο τα 12.
Στην Washington απο τα 14 αν θυμαμαι καλα και παει λεγοντας...Εκει πλεον ισχυει η "οπλολαγνεια" απο τους κατοικους της.Παμπολα τα βιντεο που κυκλοφορουν και δειχνουν περηφανουν αμερικανους να μαθαινουν σε 10χρονα παιδια πως να πυροβολουν (κι οχι με αεροβολα) κτλ κτλ κτλ.
Κριμα και παλι κριμα...

Το πρόβλημα δεν είναι το όπλο, αλλά ο κοινωνικός ρατσισμός που υπάρχει και τον έκανε να φτάσει σ' αυτό το σημείο. Ας ελπίσουμε να μην ξεσπάσει και αλλού με τέτοιο τρόπο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Το πρόβλημα δεν είναι το όπλο, αλλά ο κοινωνικός ρατσισμός που υπάρχει και τον έκανε να φτάσει σ' αυτό το σημείο. Ας ελπίσουμε να μην ξεσπάσει και αλλού με τέτοιο τρόπο.

Σωστο αυτο που λες φιλε Maik σε αυτη την περιπτωση.
Αλλα γενικα οταν ενας 12χρονος μπορει ανενοχλητα να αποκτησει οπλο Μ Ο Ν Ο αρνητικα αποτελεσματα εχει μια τετοια "ελευθερια".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
Χωρίς να έχω σίγουρη άποψη γιαυτό ας μιλήσουν οι κρητικοί αλλά και στα χωριά της Κρήτης κάτι τέτοιο δεν γίνεται?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
Μην το πιείτε, πλυθείτε
Σαπούνι με καφεΐνη για τους... υπναράδες κατασκεύασαν Βρετανοί επιστήμονες


[FONT=Verdana, Arial]21/04/07 13:07

ΑθήναΣαπούνι εμποτισμένο με καφεΐνη κατασκεύασαν Βρετανοί επιστήμονες. Το σαπούνι εμφανίζεται ως ιδανική λύση για όσους δυσκολεύονται με το πρωινό ξύπνημα και χρειάζονται την «βοήθεια» της καφεΐνης.


Το σαπούνι, που ονομάζεται Σοκ στο Ντους (Shower Shock), απορροφάται με φυσικό τρόπο από το δέρμα και κάθε ντους ισοδυναμεί με δύο φλιτζάνια καφέ, υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του.

«Βαρεθήκατε να ξυπνάτε και να περιμένετε να ετοιμαστεί ο πρωινός σας καφές;», είναι το διαφημιστικό σύνθημα της εταιρείας που προωθεί το σαπούνι.

Αρωματισμένο με λάδι δυόσμου το σαπούνι θα σας προκαλέσει μεγάλη ευεξία μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, ισχυρίζονται οι εφευρέτες του.
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial]Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το in.gr,
στη διεύθυνση [FONT=Verdana, Arial]https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=796224&lngDtrID=252[/FONT]
[/FONT]

Κανά σαπουνάκι που να μας ταίζει με κανά χυμό, να μας κάνει teleport στην δουλειά που θα μας αδυνατίζει δεν θα ήταν ενδοιαφέρον?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Τραγωδία στην 5ήμερη
Μαθητής που συμμετείχε σε εκδρομή πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Eurokinissi
(φωτ. αρχείου)
Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 09:00
Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην πισίνα του ξενοδοχείου «Bizant inn» της Κέρκυρας ένας μαθητής από την Ξάνθη, ο οποίος συμμετείχε σε σχολική εκδρομή στο νησί.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Νέα Ελληνική Τηλεόραση, οι μαθητές έφτασαν στο ξενοδοχείο το βράδυ της Δευτέρας.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίοι εξέτασαν τους συνοδούς καθηγητές, αλλά και πολλούς μαθητές. Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Το όνομα του άτυχου μαθητή από την Γλαύκη της Ξάνθης δεν έχει γίνει γνωστό.

news.in.gr
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
23/04/07 22:27
Ενενήντα δύο χρόνια μετά...
Η επέτειος της γενοκτονίας των Αρμενίων δοκιμάζει τις σχέσεις ΗΠΑ- Τουρκίας

ΑΠΕ
Θέμα συζήτησης αποτελεί το εάν ο πρόεδρος Μπους θα χρησιμοποιήσει τον όρο γενοκτονία στην ομιλία του
Ουάσινγκτον

Την Τρίτη ο πρόεδρος Τζορτζ.Ο.Μπους θα αναγκαστεί να μιλήσει για την γενοκτονία των Αρμενίων και αυτό που αναρωτιούνται πολλοί είναι εάν ο Αμερικανός πρόεδρος θα χρησιμοποιήσει τελικά τη λέξη γενοκτονία.
Στις 24 Απριλίου γιορτάζεται η 92η Επέτειος της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Από το 1994, κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο πρόεδρος Τζ.Ο.Μπους προβαίνει σε μια δημόσια διακήρυξη που αναφέρεται σε αυτούς που το Αμερικανικό Κογκρέσο έχει χαρακτηρίσει ως «τα θύματα της γενοκτονίας, κυρίως το ενάμισι εκατομμύριο ανθρώπους αρμενικής καταγωγής που υπήρξαν θύματα γενοκτονίας που διαπράχθηκε στην Τουρκία ανάμεσα στο 1915 και το 1923».




Μόνο που, σύμφωνα με τους LA Times, καταφέρνει και το κάνει αυτό κάθε χρόνο χωρίς να αναφέρει τη λέξη γενοκτονία. Σε μία εποχή που οι φωνές πληθαίνουν για την αναγνώριση της γενοκτονίας, ο Αμερικανός πρόεδρος θα προσπαθήσει να αποφύγει τον σκόπελο της λέξης -και μάλλον θα τα καταφέρει.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που το Αμερικανικό Κογκρέσο προωθεί την υιοθέτηση ψηφίσματος για το Αρμενικό. Η ψηφοφορία για το θέμα θα αναβληθεί για μετά τις 24 Απριλίου, μιας και η υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις και ο υπουργός Αμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς κατόρθωσαν να πείσουν την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι ότι μια τέτοια κίνηση θα είχε επιπτώσεις στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας. Η τελευταία πιέζει την αμερικανική κυβέρνηση να ασκήσει την επιρροή της στο Κογκρέσο για να μην ψηφιστεί το ψήφισμα.

Παρ' όλα αυτά οι αντιδράσεις πληθαίνουν και το θέμα έχει επανέλθει στο προσκήνιο, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία στην Κωνσταντινούπολη του Αρμένιου δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ.

Σύμφωνα με τους LA Times Τούρκοι υπουργοί μετέβησαν στην Ουάσινγκτον τους προηγούμενους μήνες, προκειμένου να προειδοποιήσουν ότι το ψήφισμα στο Κογκρέσο θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει στο κλείσιμο της αμερικανικής αεροπορικής βάσης του Ιντσιρλίκ.

Παρ' όλο που ο πρόεδρος Μπους δεν έχει διστάσει κατά το παρελθόν να χρησιμοποιήσει τη λέξη γενοκτονία, είτε για ενέργειες του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεϊν, είτε για το Νταρφούρ, η εφημερίδα θεωρεί πως και αυτή τη φορά θα αποφύγει να μιλήσει για αρμενική γενοκτονία.

Αλλωστε η υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις δήλωσε ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ότι οι Τούρκοι και οι Αρμένιοι θα πρέπει να «ξεπεράσουν το παρελθόν τους» χωρίς αμερικανική βοήθεια.

news.in.gr
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Τραγωδία στην Κέρκυρα
Μαθητής που συμμετείχε σε σχολική εκδρομή πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου


Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην πισίνα του ξενοδοχείου «Bintzan inn» της Κέρκυρας ένας 18χρονος μαθητής Τεχνικού Λυκείου από την Ξάνθη, ο οποίος συμμετείχε στην πενθήμερη σχολική εκδρομή στο νησί.
Οι μαθητές έφτασαν στο ξενοδοχείο το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά τη νύχτα ομάδα μαθητών βγήκαν από τα δωμάτιά τους και πήγαν στην πισίνα. Ο άτυχος νεαρός πνίγηκε, καθότι δεν γνώριζε κολύμπι.
Από την αστυνομία -η οποία αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις αργότερα- εξετάζεται αν πριν το δυστύχημα οι μαθητές είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Στο ξενοδοχείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι εξέτασαν τους συνοδούς καθηγητές και πολλούς μαθητές.
Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.
Το όνομα του άτυχου μαθητή από την Γλαύκη της Ξάνθης δεν έχει γίνει γνωστό.
Το ξενοδοχείο λειτουργούσε απολύτως νόμιμα.
Πηγή


:( :( :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Aυτά είναι που με κάνουν και φοβάμαι και έχω κόψει τις πενταήμερες
:( :( :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Asterismos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα.
Τα παιδιά δυστυχώς με την ορμή της νιότης δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους των ενεργειών τους.
Οι πράξεις τους κάποιες φορές έχουν επίπτωση και στους καθηγητές συνοδούς τους :(
Κρίμα να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα που αμαυρώνουν τις πιο ωραίες αναμνήσεις της νεαρής ηλικίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Τα παιδιά δυστυχώς με την ορμή της νιότης δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους των ενεργειών τους.
Οι πράξεις τους κάποιες φορές έχουν επίπτωση και στους καθηγητές συνοδούς τους :(
Κρίμα να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα που αμαυρώνουν τις πιο ωραίες αναμνήσεις της νεαρής ηλικίας.
+10000000000000
Exω δύο συναδέλφους που έχασαν τη δουλειά τους και είναι καταδικασμένοι σε φυλάκιση (με αναστολή) για αυτόν ακριβώς το λόγο.:( :( :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Ένα μεσαιωνικό βιβλίο προσευχών, μέσα στο οποίο είχαν ανακαλυφθεί «κρυμμένα» έργα του Αρχιμήδη και του Αθηναίου πολιτικού Υπερίδη, αποκαλύπτεται τώρα ότι περιέχει ακόμα ένα αρχαίο κείμενο, το οποίο αφορά το έργο του Αριστοτέλη.


Οι ερευνητές διάβασαν το κείμενο χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές απεικόνισης και δηλώνουν ότι έμειναν «άφωνοι» από την ανακάλυψη.


Το προσευχητάρι του 13ου αιώνα αποδίδεται στον Ιωάννη Μύρωνα, μοναχό στα Ιεροσόλυμα. Αντί να χρησιμοποιήσει νέα περγαμηνή, ο μοναχός «ανακύκλωσε» παλαιότερες παλίμψηστες περγαμηνές ξύνοντας το αρχαίο κείμενο και κόβοντας τα κομμάτια δέρματος στη μέση.

Το βιβλίο είναι πλέον γνωστό ως το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη, καθώς το 1906 μελετητές ανακάλυψαν κρυμμένα κάτω από τις προσευχές άγνωστα μέχρι τότε έργα του μεγάλου Έλληνα μαθηματικού.

Έρευνες που ξεκίνησαν το 2002 επέτρεψαν την αποκρυπτογράφηση του κειμένου και, προς μεγάλη έκπληξη των ερευνητών, αποκάλυψαν και ένα ακόμα κρυμμένο κείμενο, το μοναδικό σωζόμενο χειρόγραφο του Αθηναίου πολιτικού Υπερίδη, που έζησε τον 4ο π.Χ. αιώνα.

Διεθνής ερευνητική ομάδα, με επικεφαλής τον Ουίλιαμ Νόελ, επιμελητή χειρογράφων στο αμερικανικό Walters Art Museum, ανακάλυψε τώρα ένα τρίτο κείμενο, ερμηνευτικές σημειώσεις που αφορούν την πραγματεία Κατηγορίαι του Αριστοτέλη και χρονολογούνται στον 3ο ή 2ο π.Χ. αιώνα.

«Χρησιμοποιήσαμε μια τεχνική που ονομάζεται πολυφασματική απεικόνιση» εξηγεί στο BBC ο Ρότζερ Ίστον, καθηγητής Επιστήμης Απεικόνισης στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Ρόσεστερ στις ΗΠΑ. Η μέθοδος περιλαμβάνει τη φωτογράφηση της παλίμψηστης περγαμηνής σε διάφορα μήκη κύματος.

«Αν και δεν μπορώ να διαβάσω αρχαία ελληνικά, και μόνο το γεγονός ότι έβλεπα τις λέξεις με έκανε να ανατριχιάσω», σχολιάζει ο Δρ Ίστον.

Οι Κατηγορίαι του Αριστοτέλη αποτέλεσαν το θεμέλιο πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε η μελέτη της Λογικής στο Δυτικό κόσμο, επισημαίνουν οι επιστήμονες.

«'Έχω μείνει άφωνος από το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου», δηλώνει ο Ουίλιαμ Νόελ.

Οι ερευνητές σκοπεύουν να δημοσιεύσουν σύντομα το πλήρες κείμενο των ερμηνευτικών σημειώσεων, ενώ ο Δρ Νόελ και ο συνεργάτης του Ρέβιελ Νετζ του Πανεπιστημίου Στάνφορντ πρόκειται να εκδώσουν βιβλίο για το Παλίμψηστο.

Η ανακάλυψη παρουσιάζεται την Πέμπτη στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Φιλοσοφικής Εταιρείας.

news.in.gr
https://www.archimedespalimpsest.org/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

suspiria

Διάσημο μέλος

Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,065 μηνύματα.
τι σου κάνει η ανακύκλωση όμως :P

Τα παιδιά δυστυχώς με την ορμή της νιότης δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους των ενεργειών τους.

πολύ παραδοσιακό ακούγεται αυτό, με την ορμή της μ!#(&ας ακούγεται αγενέστατο αλλά σωστότερο.

συνέχεια ακούγονται ιστορίες απο αυτά που γίνονται σε τριήμερες, ένα παιδί απο άλλο σχολείο εδώ είχε περάσει μέσα απο τη τζαμένια πόρτα του μπαλκονιού ή άλλοι ,το πιο συνηθισμένο, πίνουν μέχρι σκασμού στο πλοίο την πρώτη νύχτα και δεν υπάρχει νοσοκομείο για να γίνει πλύση στομάχου.

και γενικότερα, δεν είναι μόνο στις τριήμερες, και στα διαλείμματα γίνονται αρκετά τέτοια ριψοκίνδυνα tricks, αγαπημένα αυτά με το συνδιασμό οινόπνευμα-φωτιά ή spray-φωτιά.

εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση των καθηγητών θα είχα ένα εφεδρικό μαστίγειο και τριήμερη μόνο με σκοινί που να τους περικυκλώνει :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Wishful

Δραστήριο μέλος

Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα.
Ένα μεσαιωνικό βιβλίο προσευχών, μέσα στο οποίο είχαν ανακαλυφθεί «κρυμμένα» έργα του Αρχιμήδη και του Αθηναίου πολιτικού Υπερίδη, αποκαλύπτεται τώρα ότι περιέχει ακόμα ένα αρχαίο κείμενο, το οποίο αφορά το έργο του Αριστοτέλη.


Οι ερευνητές διάβασαν το κείμενο χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές απεικόνισης και δηλώνουν ότι έμειναν «άφωνοι» από την ανακάλυψη.


Το προσευχητάρι του 13ου αιώνα αποδίδεται στον Ιωάννη Μύρωνα, μοναχό στα Ιεροσόλυμα. Αντί να χρησιμοποιήσει νέα περγαμηνή, ο μοναχός «ανακύκλωσε» παλαιότερες παλίμψηστες περγαμηνές ξύνοντας το αρχαίο κείμενο και κόβοντας τα κομμάτια δέρματος στη μέση.

Το βιβλίο είναι πλέον γνωστό ως το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη, καθώς το 1906 μελετητές ανακάλυψαν κρυμμένα κάτω από τις προσευχές άγνωστα μέχρι τότε έργα του μεγάλου Έλληνα μαθηματικού.

Έρευνες που ξεκίνησαν το 2002 επέτρεψαν την αποκρυπτογράφηση του κειμένου και, προς μεγάλη έκπληξη των ερευνητών, αποκάλυψαν και ένα ακόμα κρυμμένο κείμενο, το μοναδικό σωζόμενο χειρόγραφο του Αθηναίου πολιτικού Υπερίδη, που έζησε τον 4ο π.Χ. αιώνα.

Διεθνής ερευνητική ομάδα, με επικεφαλής τον Ουίλιαμ Νόελ, επιμελητή χειρογράφων στο αμερικανικό Walters Art Museum, ανακάλυψε τώρα ένα τρίτο κείμενο, ερμηνευτικές σημειώσεις που αφορούν την πραγματεία Κατηγορίαι του Αριστοτέλη και χρονολογούνται στον 3ο ή 2ο π.Χ. αιώνα.

«Χρησιμοποιήσαμε μια τεχνική που ονομάζεται πολυφασματική απεικόνιση» εξηγεί στο BBC ο Ρότζερ Ίστον, καθηγητής Επιστήμης Απεικόνισης στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Ρόσεστερ στις ΗΠΑ. Η μέθοδος περιλαμβάνει τη φωτογράφηση της παλίμψηστης περγαμηνής σε διάφορα μήκη κύματος.

«Αν και δεν μπορώ να διαβάσω αρχαία ελληνικά, και μόνο το γεγονός ότι έβλεπα τις λέξεις με έκανε να ανατριχιάσω», σχολιάζει ο Δρ Ίστον.

Οι Κατηγορίαι του Αριστοτέλη αποτέλεσαν το θεμέλιο πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε η μελέτη της Λογικής στο Δυτικό κόσμο, επισημαίνουν οι επιστήμονες.

«'Έχω μείνει άφωνος από το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου», δηλώνει ο Ουίλιαμ Νόελ.

Οι ερευνητές σκοπεύουν να δημοσιεύσουν σύντομα το πλήρες κείμενο των ερμηνευτικών σημειώσεων, ενώ ο Δρ Νόελ και ο συνεργάτης του Ρέβιελ Νετζ του Πανεπιστημίου Στάνφορντ πρόκειται να εκδώσουν βιβλίο για το Παλίμψηστο.

Η ανακάλυψη παρουσιάζεται την Πέμπτη στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Φιλοσοφικής Εταιρείας.

news.in.gr
https://www.archimedespalimpsest.org/
:) Ισι,το κείμενό σου είναι για ανάλυση πρόταση με πρόταση.Ποιός το βρήκε,ποιοί το εκδίδουν τελικά,ποιοί το απέκρυπταν &...&...Είναι για "γερά" αναλυτικά μυαλά.Επειδή όμως είμαι λίγο...καθηστερημένος δε θα το αναλύσω γιατι κινδυνεύω να ονομαστώ &...χαζοεθνικιστής,θα περιοριστώ στην παράθεση του κειμένου,μήπως προκύψουν κι άλλα σχόλια που του αξίζουν πιστεύω και στο να σου χαρίσω τα εύσημα ++++:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
τι σου κάνει η ανακύκλωση όμως :P



πολύ παραδοσιακό ακούγεται αυτό, με την ορμή της μ!#(&ας ακούγεται αγενέστατο αλλά σωστότερο.

συνέχεια ακούγονται ιστορίες απο αυτά που γίνονται σε τριήμερες, ένα παιδί απο άλλο σχολείο εδώ είχε περάσει μέσα απο τη τζαμένια πόρτα του μπαλκονιού ή άλλοι ,το πιο συνηθισμένο, πίνουν μέχρι σκασμού στο πλοίο την πρώτη νύχτα και δεν υπάρχει νοσοκομείο για να γίνει πλύση στομάχου.

και γενικότερα, δεν είναι μόνο στις τριήμερες, και στα διαλείμματα γίνονται αρκετά τέτοια ριψοκίνδυνα tricks, αγαπημένα αυτά με το συνδιασμό οινόπνευμα-φωτιά ή spray-φωτιά.

εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση των καθηγητών θα είχα ένα εφεδρικό μαστίγειο και τριήμερη μόνο με σκοινί που να τους περικυκλώνει :P
Δεν ήθελα να το ξεκινήσω αλλά συμφωνώ μάλλον.Μην μπερδεύουμε τον κάλο στον εγκέφελο με την νεανική ορμή.Και να πεις δεν υπάρχει και ενημέρωση...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top