Αντίο, Γιώργο Παπανδρέου

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Αυτές οι εκλογές υποτίθεται ότι είναι δημοτικές, νομαρχιακές και περιφερειακές..... Για ποιο λόγο θα κάνει συνέντευξη ο πρωθυπουργός δεν ψηφίζουμε κυβέρνηση.... έλεος με αυτήν την κομματοκρατία.... Αντί να μας παρουσιάσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι τα προγράμματα τους θα μας παρουσιάσουν τα κατορθώματα της κυβέρνησης.....

Και γιατί δεν κάνουν debate να τελειώνουν σε μια μέρα... Φαντάζομαι θα υπάρχουν συνολικά 5 τέτοιες συνεντεύξεις 1 για κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα...

Είναι απλό φίλε μου. Σε μια χώρα μπο*ρδέλο είναι αδιανόητο να θέλουν οι ψηφοφόροι να εκλέξουν αντιπροσώπους για το δήμο, όλα είναι Δεξιά, Πασόκ και Αριστερά. Στο δήμο Αθηναίων τι θα γίνει με τον Βοτανικό, χώρους για πράσινο και το γκέτο στο Πολυτεχνείο είναι ζητήματα πολύ δύσκολα για να τα αντιληφθούν οι brain damaged ψηφοφόροι και ακόμη πιο δύσκολο να τα συζητήσουν οι brain damaged δημοσιογράφοι.

Φυσικά δεν μας ενδιαφέρει αν η περιοχή που μένουμε δεν έχει συγκοινωνία και όταν συνήθως οι δήμοι είναι περήφανοι για την ανέγερση πάρκινγκ. Μας ενδιαφέρει εάν ο πρωθυπουργός θα πάει σε βουλευτικές εκλογές. Όταν ένας δημοσιογράφος του είπε χθες του George ότι σε άλλες χώρες υπάρχει ακόμη εντονότερη αντίδραση στις πολιτικές των κυβερνήσεων (Γαλλία, Γερμανία) αλλά εκεί δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο των εκλογών απλώς του είπε μια διπλωματική μαλακία και τελείωσε το θέμα. Δεν βρήκε μια σοβαρή δικαιολογία να δικαιολογήσει αυτή την ανοησία στην Ελλάδα να τα βλέπουμε όλα με το πρίσμα των πρόωρων εκλογών..

Τεσπά λάθος διλήμματα θα οδηγήσουν όπως πάντα σε λάθος αποτελέσματα...

Χθές ο Γιωργάκης δεν είχε καλό μέικ απ να το προσέξουν οι επικοινωνιολόγοι του την άλλη φορά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Ο Γιωργακης ειναι ετοιμος ακομα και για γενικος γραμματεας του ΟΗΕ,να μπει..
μη γελατε..εχει το καταλληλο μυαλο..;)

οποτε ψιλοχ@στηκε για την Ελλαδα..
αλλα εχει ενα μεγαααλο κακο..

τον στηριζει ο μητσοτακης...


Μπουυυχαχαχαχαχα...... ενα καλη τυχη να του πει και τελειωσε ο george..:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

teol20

Επιφανές μέλος

Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,425 μηνύματα.
Eγώ μόνο αυτό θα ήθελα να σας παραθέσω.

Ο Παπανδρέου βούλιαξε την τηλεθέαση!

- 'Ενα εκατομμύριο τηλεθεατές λιγότεροι σε σχέση με την περασμένη Δευτέρα
- Μεγάλη η πτώση στο 10-11
- 'Ενα σκηνικό πρόχειρα στημένο, οι ατέλειες πολλές, οι πρωταγωνιστές αμήχανοι
- Τι δεν ρώτησαν οι δημοσιογράφοι
Το πλατώ που στήθηκε για την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν εμφανώς οργανωμένο στο πόδι και φανέρωνε το εσπευσμένο της απόφασης να εμφανιστεί διακαναλικώς άρον άρον ο κ. Παπανδρέου.

Από το πρώτο δεκάλεπτο ότι ήταν να ειπωθεί είχε ειπωθεί και άρχισαν τα αναμασήματα. Κάποιοι άρχισαν το ζάπινγκ, κάποιοι άλλοι έκλεισαν την τηλεόραση.

Αυτό όμως που είναι αδιαμφισβήτητο είναι οτι ένα εκατομμύριο τηλεθεατές που την περασμένη Δευτέρα είχαν καθηλωθεί στις τηλεοράσεις τους να δουν ΤΟ ΝΗΣΙ στο MEGA, χθες βράδυ την είχαν στο off.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μεγαλύτερη πτώση στην τηλεθέαση ήταν από τις 10 έως τις 11.
Τα κοινά που γύρισαν την πλάτη είναι κυρίως οι νέοι και οι γυναίκες.

Τι δεν ρώτησαν

Ακόμα αναρωτιούνται πολλοί γιατί ούτε ένας από τους δημοσιογράφους δεν ρώτησε τον πρωθυπουργό όταν απείλησε με εθνικές εκλογές ποιός είναι ο πήχυς. Τι εννοεί αν χάσω. Ποιό είναι το ποσοστό που θα θεωρηθεί απαγορευτικό για να συνεχίσει να κυβερνάει.

Από ένα σημείο και μετά ο χρόνος είχε σταματήσει και επαναλαμβάνονταν τα ίδια κλισέ. Η κάμερα έπιασε πολλούς από τους δημοσιογράφους να κοιτάζουν ανυπόμονα το ρολόι τους.

Πίσω από τον πρωθυπουργό είχε τοποθετηθεί ένα μπλέ τελάρο που έπαιζε το ρόλο του φωτογενούς φόντου.Ο ίδιος επέλεξε μπλε γραβάτα πιθανότατα για συμβολικούς λόγους. Στο πρωθυπουργικό γραφείο κόλλησε ένα μεγάλο τραπέζι για να χωρέσουν μάλλον στριμωχτά οι 7 δημοσιογράφοι.

Στην δεξιά πλευρά του τραπεζιού έμεινε ένας κενός χώρος, τόσο μικρός, που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συντονιστής της συνέντευξης κ. Πεταλωτής, δεν είχε τρόπο να βολέψει τα πόδια του.

Ατέλειες υπάρχουν πάντα στα πλατώ, όμως με κάποιον τρόπο "κρύβονται" από το τηλεοπτικό κοινό.

Χθες τις είδαμε όλες. Τα σκόρπια τηλεοπτικά φώτα, οι κολλητικές ταινίες για τα καλώδια των μικροφώνων, ακόμα και κάποια βαλιτσάκια στο βάθος αριστερα, ήταν όλα "φόρα παρτίδα" ευδιάκριτα στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού.

'Ολο αυτό το σκηνικό δεν βοήθησε κανέναν. Ούτε τον πρωθυπουργό, ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τους τηλεθεατές.

Το μοντέλο αποδείχθηκε αποτυχημένο, μακρόσυρτο, βαρετό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρη απειλή - Θολός λόγος

Οι αντιδράσεις όλων των κομμάτων για τη Διακαναλική Συνέντευξη

Πηγή

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε έναν χωρίς προηγούμενο δίωρο μονόλογο ο Πρωθυπουργός στα πρώτα 10 λεπτά τα είπε όλα. Μετά τα επανέλαβε 10 φορές και η ώρα πέρασε βασανιστικά με πολλούς βαριεστημένους θεατές μεταξύ των οποίων και οι ερωτούντες δημοσιογράφοι.

Κυρίως ξεκαθάρισε ότι στην ανόητη πρόσκληση Σαμαρά περί αντιμνημονιακής ψήφου αντιτάσσει την δική του υπερβολή: ή μ΄αγαπάτε ή πάω σε εκλογές.

Η διαμαρτυρία μας είπε απαγορεύεται. Η αυτοδιοικητική ψήφος επίσης. Ή επιτρέπονται σε μικρές δόσεις , τόσο μικρές που το σκηνικό να μην αλλάζει να μην τον ενοχλεί.
Θολή σκέψη, μπερδεμένα λόγια, λουδοβίκεια πόζα.
Δεν ξεκαθάρισε ποιος θα κρίνει, που είναι ο πήχυς. Πότε δηλαδή η διαμαρτυρία γίνεται καταδίκη, στους πόσους περιφερειάρχες, δημάρχους η πολιτική αποδοκιμάζεται, στους πόσους καταδικάζεται ή αντίστροφα πότυε επιβραβεύεται ή γίνεται ανεκτή.
Λες και βάσανα δεν είχαμε, τώρα μετά την συνέντευξη η παραγωγικότητά μας θα εξαντληθεί στη μέτρηση και την ερμηνεία της αρέκειας-απαρέσκειας χωρίς μάλιστα μέτρο και μεζούρα.
Επαναλαμβάνω: αποδοχή, ανοχή, αδιαφορία, διαμαρτυρία, αποδοκιμασία, καταδίκη.
Διαλέξτε ελεύθερα, ψηφίστε και περιμένετε με…. Αγωνία τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου πως ο Πρωθυπουργός θα ερμηνεύσει την ψήφο. Για να ξέρουμε και τι μας περιμένει.
Στα λόγια βέβαια. Γιατί πέρα από απειλές, ενδεχόμενο εκλογών δεν υπάρχει. Κανείς δεν το ζητά , ουδείς εντός και εκτός συνόρων μπορεί να διανοηθεί πως η εκλογή Δημαρά για παράδειγμα συνιστά λόγο προσφυγής στις κάλπες.
Εκτός αν η κυβερνητική παραίτηση θεωρηθεί σαν πράξη διαμαρτυρίας σύμπαντος του πολιτικού κόσμου, με την έννοια του λοκ αουτ ,της αποδοκιμασίας προς τους ψηφοφόρους της Αττικής περιφέρειας , που ενδεχομένως, σε περίπτωση εκλογής Δημαρά, θα έχουν σπρώξει με πικρή ειρωνία το πολιτικό σύστημα στις εσχατιές της ανυποληψίας του, θα το έχουν τιμωρήσει αυτοτιμωρούμενοι.
Αξίζουμε καλύτερη, μικρότερη συνέντευξη.
Και κυρίως διλήμματα πολιτικά που να μην μας εξουθενώνουν, ούτε να μας υποτιμούν.
Κι αν η ένδεια ή η κακοτυχία επεφύλαξε στην Ν.Δ. έναν Σαμαρά γιατί Πρόεδρε ψάχνεις να του μοιάσεις σε αμετροέπεια και έλλειψη ευθύνης;
Εσύ κυβερνάς την Ελλάδα! Ή μήπως και όχι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

katerina_farm

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
Ax αγαπητε μου πρωθυπουργε Γιωργο μου μου επιτρεπεις τον ενικο μετα το χθεσινο βραδυ δεν καταλαβαινω γιατι σε μαλωνουν.
Εμενα μου χαρισες ενα τελειο βραδυ.Εκει που απελπιστικα λογω καιρου δεν επαιζε η νοβα δεν δουλευε το ιντερνετ ακομα και το κινιτο δεν ειχε σημα ηρθες εσυ και τα αλαξες ολα γλυκος τρυφερος σχεδον χαμογελαστος να μην λες τιποτα απο οσα σε ρωτουν.
Ηρθα και χαλαρωσα νυσταξα εγω που βρικολακιαζω τα βραδια αχ πως να σε ευχαριστισω ειδικα εκει που θυμηθηκες τον μπαμπα και τον παππου το πιστολι στον λαιμο αχ τους απαισιους Γιωργο μου τι σου εκαναν και να σκεφτεις οτι υπαρχουν και σημερα ανθρωποι που θελουν να κανουν το ιδιο οι απαισιοι ντροπη τους .
Δεν εχω λογια Γιωργο μου δεν εχω αλλα με πηρε ο υπνος ελπιζω να μην μου θυμωσεις εεε αχ ανυπομονω να σε ξαναδω ερχεται
βαρυς χειμωνας λενε ...................
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
και μια ενδιαφερουσα αποψη για τον Γιωργακη..;)



Γιώργο, κόφτο επιτέλους…



Έχουμε καταλάβει ότι είμαστε διεφθαρμένοι, πολύ διεφθαρμένοι για σένα, και δεν μας γουστάρεις.

Έχουμε καταλάβει ότι μας κάνεις χάρη που ήρθες να μας βγάλεις από το βούρκο στο οποίο βουλιάζουμε.

Όπως όμως λες και εσύ... “φτάνει πια”!
Κόφτο!

Κόψε τις βόλτες, κόψε τις φιέστες, κόψε τα περιττά έξοδα... για το καλό μας!
Κόψε το ύφος οσιομάρτυρα κάθε φορά που λες ότι δεν σε ενδιαφέρει να επανεκλεγείς πρωθυπουργός αλλά μόνο... το καλό του τόπου!

Σε έχουμε καταλάβει πια!

Το μόνο που κάνεις είναι δημόσιες σχέσεις (ή, για να το καταλάβεις καλύτερα, PR) στην πλάτη μας!
Εις βάρος ενός ολόκληρου λαού προσπαθείς να... αποκατασταθείς!

Όταν έγινες πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς παπαριάς ήσουν ο μόνος υποψήφιος και πολύ χάρηκες αλλά γρήγορα κατάλαβες ότι η θέση δεν έχει και πολύ κύρος γι' αυτό και δεν την ήθελε κανένας άλλος.

Αποφάσισες λοιπόν να βρεις άλλους τρόπους για να γίνεις αρεστός διεθνώς...

Κατάφερες να κάνεις πολλούς ηλιθίους να πιστέψουν αυτά που έταζες και έγινες πρωθυπουργός οπότε... πεδίον δόξης λαμπρό (κυριολεκτικά!).

Διέσυρες πολλάκις τη χώρα προσπαθώντας να την κατεβάσεις χαμηλά για να πεις μετά ότι την έφτιαξες μόνος σου από το μηδέν!

Μετά από αυτό, επειδή δεν μπορούσες να τα βγάλεις πέρα έτσι που τα έκανες, έφερες το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ΕΕ.

Δέχτηκες ότι σου ζήτησαν και υπέγραψες ότι σου έδωσαν χωρίς καν να το διαβάσεις για να τους γίνεις αρεστός διεθνώς!

Δέχτηκες να κάνεις όλα τα χατίρια των τραπεζών (εσωτερικού και προπαντός εξωτερικού!) με τα δικά μας ωραία λεφτουδάκια, μη τυχών και πάθει καμιά τους καμία νίλα με τα ομόλογα της Ελλάδας που είχαν στα χέρια τους για να τους γίνεις αρεστός διεθνώς!

Πέρασες τον ωραίο λαθρο-νόμο και έτσι έγινες αρεστός όχι μόνο στις χώρες που μας ξεφορτώνουν τους “καλύτερούς” τους αλλά και στην ΕΕ αφού τους κρατάς εδώ, στον ΟΗΕ γιατί σέβεσαι τα ανθρώπινα διακαιώματα, κλπ.!

Μόνο με το Κατάρ σου χάλασε λίγο η δουλειά (ή μήπως όχι...) αλλά δεν πειράζει. Κάτι θα βρεις να τους δώσεις για να ξαναγίνεις αρεστός!

Κάνεις φιέστες με 13 αρχηγούς κρατών με τα δικά μας ωραία λεφτουδάκια για να φτιάξεις το προφίλ σου διεθνώς και να γίνεις αρεστός στην Μεσόγειο!

Ετοιμάζεσαι τώρα να “τα βρεις”(!!!) και με τους Τούρκους μοιράζοντας το Αιγαίο και να γίνεις έτσι αρεστός στο ΝΑΤΟ, στον ΟΗΕ, και όπου γης!

Και το κερασάκι στην τούρτα;

Άρχισε συζήτηση για το ενδεχόμενο σύντομα να έχουμε βουλευτικές εκλογές.
Με λίγα λόγια ετοιμάζεσαι να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια...

Τι διάολο!
Τόσα πράγματα έκανες για όλους τους, εκ του εξωτερικού, φίλους σου.
Δεν θα φιλοτιμηθεί κάποιος να σου βρει μια δουλίτσα;

Υπό άλλες συνθήκες θα σου ευχόμουν να επανεκλεγείς για να βγάλεις μόνος σου τα κάστανα από την φωτιά, ή κοινώς να φας εσύ ο ίδιος την παπάρα έτσι όπως τα 'κανες!

Δυστυχώς αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο για την χώρα και δεν τολμώ ούτε να το φανταστώ!

Σου εύχομαι λοιπόν,
σύντομα να μας σιχαθείς εμάς τους διεφθαρμένους,
σύντομα να μας βαρεθείς,
σύντομα να σε αποκαταστήσουν οι φίλοι σου και να σου βρουν αλλού δουλειά (όσο πιο μακριά από την Ελλάδα τόσο καλύτερα... για σένα!)
και γενικώς σύντομα να μας εγκαταλείψεις!

Σου υπόσχομαι ότι δεν θα παρεξηγηθούμε αν φύγεις νύχτα χωρίς να μας χαιρετήσεις!!!!...

Μία διεφθαρμένη, πολυ-φορολογούμενη,
ελληνόφωνη ιθαγενής της ζούγκλας
που καθημερινά χειροτερεύεις...

ΥΓ.
Αυτή την φορά δεν κλείνω την ανάρτησή μου με την κλασική μου ατάκα “απλή κοινή λογική...”
Βλέπεις ως κράτος, ως λαός, την έχουμε απολέσει εντελώς αλλιώς θα σε είχαμε ήδη διώξει προ πολλού...


ΠΗΓΗ : https://koinos-topos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html#ixzz13XpABibj
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,049 μηνύματα.
Αυτό όμως δεν του το είπε κανείς, απο τους "μιλημένους" δημοσιογράφους. Η Ελλαδάρα μας λοιπόν

  • είναι πρώτη στην διαφθορά ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,
  • η διαφθορά της αυξήθηκε απο πέριση περίπου 10%
  • είναι κάτω απο το βάση στην εκτίμηση διαφθοράς ανάμεσα σε 180 χώρες παγκοσμίως και (το πιο ωραίο τελευταίο)
  • είναι περισσότερο διεφθραμένη απο την Μποτσουάνα, την Ναμπίμπια και τη Ρουάντα !!
Που βρίσκεται η Μποτσουάνα; Ψυγεία έχουν εκεί ή ακόμη;

Στο μεταξύ εδώ και χιλιάδες χρόνια ακόμη και ο πιο αδαής γνωρίζει ότι η διαφθορά είναι ο υπαριθμον ένα υπαιτιος της κατατροφής οποιασδήποτε οικονομίας και ανάπτυξης, όμως οι "γενναίες" μεταρρυθμίσεις του κ. Παπανδρέου αφορούν μόνο τηνμεταρρύθμιση των αποδοχών μισθωτών και συνταξιούχων...
Και ο διακεκριμένος οικονομολόγος Παπακωνσταντίνου, αναζητεί ακόμη τις αιτίες της κρίσης...

Πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
α,και ειμαστε οι τελευταιοι στην Ευρωπη οσον αφορα την ανεξαρτησια του τυπου.

χτες στο Λαζοπουλο το ακουσα..και περιεργως τα μμΕ ουτε που το ανφεραν ποτέ..





Μ. Θεοδωράκης: O Γ. Παπανδρέου εκβιάζει τον λαό



Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, άσκησε ο Μίκης Θεοδωράκης,.Μεταξύ άλλων ο Έλληνας συνθέτης γνωστοποίησε την απόφασή του να προχωρήσει στην ίδρυση ενός κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, εάν ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης οδηγήσει τη χώρα και σε εθνικές εκλογές.
Ο Μίκης Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου με τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξή του, εκβιάζει τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν ψηφίσουμε τους δικούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Σε αυτές τις συνθήκες οι εκλογές είναι θάνατος για την Ελλάδα, είμαστε σε διάλυση, θα σταματήσουν τα πάντα».
Ανέφερε επίσης ότι έχει διαπιστώσει πως «αν κυβερνούσε ο Κώστας Καραμανλής, οι προοδευτικές και άλλες δυνάμεις της χώρας θα είχαν κάψει την Ελλάδα» !!!.
ακομα και ο συριζαιος λαζοπουλος χθες παρατηρησε οτι επι Γιωργακη και μνημονιου ακομα και οι αναρχικοι και οι επαναστατες-τρομοκρατες σταματησαν να βαζουν βομβες!
τυχαιο? δε νομιζω..



Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Καραμανλής



 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Καλό θα ήταν ο αξιοσέβαστος κατά τα άλλα Μίκης Θεοδωράκης, να είναι λιγάκι πιο μαζεμένος σε αυτά τα οποία λέει, ιδίως όταν έχεις προηγηθεί κάτι τέτοιο:



Μου κάνει ακόμα εντύπωση πάντως πώς βγαίνει και δηλώνει ότι θέλει να συγκροτήσει κόμμα σε τέτοια ηλικία. Τόσα χρόνια γιατί δεν το τολμούσε; Μπορεί να στέκεται καλά και από υγιεία και από μυαλό, αλλά δεν παύει να είναι σε αρκετά προχωρημένη ηλικία...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
α,και ειμαστε οι τελευταιοι στην Ευρωπη οσον αφορα την ανεξαρτησια του τυπου.

χτες στο Λαζοπουλο το ακουσα..και περιεργως τα μμΕ ουτε που το ανφεραν ποτέ..

As a matter of fact, εγω το χα ακουσει στις ειδησεις του Σκαι πριν καμια βδομαδα...


Τωρα εχω αρχισει να αναρωτιεμαι... Τι θα κανει τωρα ο Γιωργος??? Θα παει τελικα σε εκλογες???

Εχω αρχισει να πιστευω πως ναι... Διοτι ηδη εχουν αρχισει τα ΜΜΕ για αλλη μια φορα να προσπαθουν να τον σωσουν, μιας και ειναι ο μονος ανθρωπος που μπορει να παιζει μονος του και να χανει... Ακουγα χθες στο λιγο που παρακολουθησα, ολους να λενε, ο Γιωργος προσπαθει να τρομαξει τον λαο, αλλα εκλογες δεν θα κανει συντομα...
Μηπως τελικα ετσι τον βοηθουν να κανει παλι την εκπληξη και να παει στις εκλογες??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Καλό θα ήταν ο αξιοσέβαστος κατά τα άλλα Μίκης Θεοδωράκης, να είναι λιγάκι πιο μαζεμένος σε αυτά τα οποία λέει, ιδίως όταν έχεις προηγηθεί κάτι τέτοιο:
κοιτα,,και εγω ειχα παρομοιααποψη για τον Μικη..

μεχρι που ειδα την εκπομπη στα Ακρα,, με ολη τη ζωη του και τι αντιστση εκανε στον πολεμο,,


ασε,,ο ανθρωπος αξιζει,,ειναι μεγαλο κεφαλαιο..παρολο που εχει αλλες πολιτικες αποψεις απο εμενα ή εσενα..

ειναι Ελληνας..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,049 μηνύματα.
κοιτα,,και εγω ειχα παρομοιααποψη για τον Μικη..μεχρι που ειδα την εκπομπη στα Ακρα,, με ολη τη ζωη του και τι αντιστση εκανε στον πολεμο,,

ποιον πόλεμο; του 40;;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ναι....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,049 μηνύματα.
Τώρα διάβαζα το βιογραφικό του στην Βικι. Λοιπόν στον πόλεμο ήταν 17 χρονών. Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ ήταν στην αντίσταση, όπως λέει, έκανε και γαμώ τις σπουδές παράλληλα ! Εδώ όλη η Αθήνα δεν είχε να φάει τότε, αυτός σπούδαζε έδινε συναυλίες και παράλληλα έπαιζε και με τα πιστόλια, όπως λέει το βιο. Μετά τα ίδια. Τον κυνηγούσαν όμως αυτός έκανε σπουδές που και ελεύθερος να ήταν κάποιος και με ολη την άνεση δική του, δεν θα τις τελείωνε, πόσο μάλλον σε καιρό πολέμου.

Μετά ήταν αριστερός που όμως έγινε Νεοδημοκράτης, τώρα πάει να φτιάξει κόμα δικό του...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
η ουσια ειναι οτι αντισταθηκε..οπως πολλοι αριστεροι που ηταν πατριωτες..

να και η εκπομπη..για οποιον εχει ορεξη ...



αναφερει τοσα πολλα..πχ οταν βομβα εριξε ολοκληρο κτηριο με ανταρτες ή κατι τετοιο,,και απο τυχη γλυτωσε,,και πολλα αλλα..

αλλαξε η ματια μου απεναντι του μετα απο αυτο..


( σε αντιθεση πχ με τη Μελινα Μερκουρη.. πχ που το επαιζε πατριωτισσα,,και στον πολεμο πουλιοταν σε γερμανους και μαυραγοριτες,,οπως αναφερεται και στα δικα της απομνημονευματα.)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

katalinos

Δραστήριο μέλος

Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα.
ακομα και ο συριζαιος λαζοπουλος χθες παρατηρησε οτι επι Γιωργακη και μνημονιου ακομα και οι αναρχικοι και οι επαναστατες-τρομοκρατες σταματησαν να βαζουν βομβες!
τυχαιο? δε νομιζω..

( σε αντιθεση πχ με τη Μελινα Μερκουρη.. πχ που το επαιζε πατριωτισσα,,και στον πολεμο πουλιοταν σε γερμανους και μαυραγοριτες,,οπως αναφερεται και στα δικα της απομνημονευματα.)

να σαι καλά ρε άγγελε - δεν πήγα καφενείο σήμερα λόγω καιρού και μου έλειψε η καφενολογία

π.σ.
αντίο , γιώργο

καλωσήλθες ,αντώνη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

princess

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η princess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 306 μηνύματα.
Ο Παπανδρέου ήξερε από το 2009 την πραγματική κατάσταση της οικονομίας!!!

https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_10/10/2010_418244
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,031 μηνύματα.
Θα έπρεπε οι τοπικές εκλογές να είναι μόνο αυτοδιοικητικού χαρακτήρα και όχι κομματικού...
οταν αναφερομαστε σε ολα αυτα ξεχναμε αρκετα βασικα πραγματα.
1)οι τοπικες εκλογες αφορουν και εναν νεο "Διαχωρισμο" της Ελλαδας σε δημους, περιφερειες κ.ο.κ.
2) ουδεποτε οι αυτοδιοικητικες εκλογες δεν ηταν ανεξαρτητες χρωματος. πως θα μπορουσαν αλλωστε; αφου καθε κομμα, καθε οργανωση κ.ο.κ. εχει συγκεκριμενες αντιληψεις και τα λοιπα. ατομα που αποφασιζουν να δρασουν στα πλαισια μιας οργανωσης, μιας οντοτητας, ενος κομματος και τα λοιπα, σημαινει οτι ενστερνιζονται και συμφωνουν σε πολλα κομματια τις ιδεολογιας. αυτο σημαινει οτι και σε τοπικο επιπεδο, η αυτοοργανωση και η αυτοδιοικηση(να με συγχωρητε, αλλα με τον ορο αυτοδιοικηση καταλαβαινω οτι εγω ο ιδιος φροντιζω για τη ληψη αποφασεων σε μια γειτονια, σε εναν τοπο σε εναν δημο. αυτο εγω δεν το βλεπω πουθενα, ομως.) ειναι ευλογο και προφανες να επηρεαζεται απο διαφορετικες κοινωνικες/πολιτικες αντιληψης.

αυτο με οδηγει στο συμπερασμα οτι οι φρασεις και η νοοτροποια του "δεν θα επρεπε να ειναι κομματικες" απλα αναπαραγωγη μισων επιχειρηματων ( δεν υπαρχει καποια αποδειξη της θεσης).

3) οι εκλογες δεν ειναι σε καμια περιπτωση η υψιστη εκφαρση της δημοκρατιας. οι εκλογες για την "αυτοδιοικηση" δεν αποτελουν καποια εξαιρεση. οσο δεν νοιαζεστε και δεν δρατε εσεις οι ιδιοι, τοσο πιο διεφθαρμενο πολιτικο συστημα θα εχουμε και τοσο σκληροτερα μετρα θα τρωμε στη μαπα.

Σας θυμιζω καποια φραση που ολοι μας εχουμε ακουσει στη ζωη μας, πολλοι απο εμας την ενστρενιστικαμε επειδη ακριβως αυτη η φραση αποτελει κομματι μιας προπαγανδας "παιδι μου, μη μπλεκεις με κομματα *και καθε μορφης οργανωσης* γιατι ολοι τους ειναι διεφθαρμενοι". πως το ερμηνευω αυτο; μακρια απο οποιαδηποτε συλλογικη δραση, μακρια απο οποιαδηποτε συλλογικη επιδιωξη, ολοι ειμαστε μονοι μας εναντιων ολων, γιατι μπορει να θελει το κακο σου και ο αλλος (να γινει χαλίφης στη θεση του χαλίφη). το ασχημο ειναι, οτι αυτη η φραση εχει μια δοση αληθειας, γιατι τελικα, πολλοι επιδιωκουν να μπουν σε μια οργανωση, γιατι νομιζουν οτι ετσι θα βγαλουν τα ευκολα χρηματα.

εδω θα θεσω μια ερωτηση, ειναι ομως αυτο ο κανονας;


Υ.Γ. εχω την εντυπωση οτι η αντισταση κατα των γερμανων εγινε απο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
να σαι καλά ρε άγγελε - δεν πήγα καφενείο σήμερα λόγω καιρού και μου έλειψε η καφενολογία
τα στοιχεια βγηκαν στο δικτυο,,και και στη Μηχανη του Χρονου" στη νΕΤ τα ελεγε αυτα,,
και μια μεγαλη γρια ηθοποιος που ηταν μαζι της..και πεθανε πριν λιγα χρονια..

ασε,,θελεις να δειξω τα στοιχεια..?μην ανοιξουμε νεο θεμα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,049 μηνύματα.
τα στοιχεια βγηκαν στο δικτυο,,και και στη Μηχανη του Χρονου" στη νΕΤ τα ελεγε αυτα,,
και μια μεγαλη γρια ηθοποιος που ηταν μαζι της..και πεθανε πριν λιγα χρονια..

ασε,,θελεις να δειξω τα στοιχεια..?μην ανοιξουμε νεο θεμα..

Θέλω να δώ πότε θα βγούνε τα στοιχεία για το Θεοδωράκη. Πώς δηλαδή όταν όλοι οι άλλοι πεθαίνανε της πείνας,όταν τα πάντα ήταν διαλυμένα, εκείνος σπούδαζε σπουδές εκκατομυρίων και έκανε τη ζωή του σαν βασιλόπουλο....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
εκείνος σπούδαζε σπουδές εκκατομυρίων και έκανε τη ζωή του σαν βασιλόπουλο....
και ολα αυτα που λεγονται και ειπε ο ιδιος για την αντισταση που εκανε ειναι ψεματα..θα τα ειχε πει καποιος,,αν ηταν,,οπως και για τη μελινα..
υπαρχουν αλλωστε ανθρωποι που ζουσαν στον πολεμο,,θα ειχαν πει κατι.

παντως περιεργως στο βικι για τη Μελινα..δεν λεει τιποτα περι αντιστασης..


μεχρι παντως να αλλαξουντα δεδομενα...
εγω εκτιμω σαν Ελληνα τον Θεοδωρακη..

και ως μια σιχαμενη Ελληνιδα τη Μελινα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top