Η Σπίθα φάνηκε. Η φωτιά θ' ανάψει;

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Αδελφέ Μάξιμε, η "σπίθα" του Μ. Θεοδωράκη προσδοκά να ενεργοποιήσει τα πλήθη του λαού μας, για αυτοοργάνωση και αυτοδιάθεση της κοινωνίας μας και όχι κάποιους ήδη υφιστάμενους μηχανισμούς εξουσίας ή κάποια προβεβλημένα από το ήδη υφιστάμενο σύστημα κονωνικής μας αντιπροσώπευσης πρόσωπα. Απευθύνεται σε "ανεξάρτητους πολίτες", όπερ σημαίνει, να γίνουμε ανεξάρτητοι πολίτες. Απαιτείται δηλαδή ανεξαρτησία από όλες τις εξαρτήσεις, που μας κάνουν μέχρι σήμερα συνενόχους για την δρώμενη κατάντια μας. Η κομματοκρατία, η οικογενειοκρατία, ο αλόγιστος καταναλωτισμός, ως παραδείγματα, αναγνωρίζουμε σήμερα στη συντριπτική μας πλειοψηφία, είναι ακριβώς εξαρτησιογόνες και εξαρτησιογενείς πραγματικότητες, που αν δεν τις υπερβούμε ως λαός και κοινωνία, δεν έχουμε αύριο. Αυτό νομίζω επισημαίνει η έκκληση του Μ. Θεοδωράκη, για τη γέννηση και ανάπτυξη ενός "κινήματος ανεξάρτητων πολιτών". Από την ιστορία γνωρίζουμε, πάντα παραδειγματικά, ότι κατά τη (στρατιωτική) Κατοχή(1941-44) η κοινωνία μας είχε χωριστεί αντικειμενικά σε δύο βασικές κατηγορίες: στους αντιστασιακούς και στους δοσίλογους. Σήμερα δυστυχώς τείνει να διαχωριστεί: στους αθεράπευτα εξαρτημένους ή "αδιάφορους" και στους υπό απεξάρτηση ή "προβληματισμένους". Η τεκταινώμενη ζύμωση θα δείξει, τελικά, τι ψωμί θα βγει από τον φούρνο:redface:!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Μαξιμε δεν συνφωνω μαζι σου .Θεωρω οτι οποιοδηποτε καινουριο κινημα ακομα και η δημιουργια κομματος απο την Κ. Μπακογιαννη ειναι κατι μαλλον θετικο καθετι καινουριο ας ειναι και απο προσωπα ανφιλεγομενα μπορει να βγει κατι θετικο . Εγω σεβομαι οχι μονο μουσικα τον Μικη αλλα και συνολικα την προσωπικοτητα του και φανταζομαι οτι για τους ιδιους λογους που εγω τον εκτιμω αλλοι τον αντιπαθουν και αναφερομαι στην παλια συνεργασια του με το κομμα της Ν.Δ. .
Εκτιμω το οτι δεν εχει στεγανα δεν εχει αναγκη απο το ακολουθει ντε και καλα την πολιτικη ενος κομματος δεν φοβαται να πει και να κανει πραγματα νομιζω που επαγγελματιας πολιτικος θα τα σκεφτοταν.Δεν ξερω τι αποτελεσματα θα εχει η κινηση του αλλα δεν θα την καταδικασω και ετσι απλα .
Το που εμπλεκεται το θεμα των αλλοδαπων δεν το καταλαβα σε σχεση με το θεμα που εθεσε ο Λαμπης
τι εννωεις ?Παντως να σου θυμισω οτι και τωρα που θελει βιζα μπαινοβγαινει οποιος θελει απο τα συνορα και μαλιστα χωρις να τον περνει κανεις ειδηση οποτε?
[FONT=&quot]
Κατερίνα, στην απάντησή μου φαίνεται διάχυτη κατα κύριο λόγο η δυσπιστία. Οι γραμμές που ακολουθούν και τις έκανα αντιγραφή απο την προηγούμενη απάντησή μου φαίνεται η άποψη και η αποδοχή ή όχι απο εμένα προς τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.
Αν μπορώ να πω και εγώ κάτι με την σειρά μου, θα έλεγα οτι το κεφάλαιο που λέγεται ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, μας κάνει να νοιώθουμε υπερηφάνεια για την μουσική παρουσία του στη διεθνή σκηνή.
Δεν λέω ως εδώ καλά, η κατάσταση όμως σήμερα έχει ανάγκη απο σύγχρονους ΤΣΕ, έχει ανάγκη απο μορφές οι οποίες όταν πουν "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ".


Σήμερα που, οι πολιτικές εικοσαετίας και βάλε, υλοποιούνται, μιλάμε και μοναχά μιλάμε και ξανά-ξανά-ξαναμιλάμε...
Αυτό απο μόνο του είναι κουραστικό.
Κίνημα εγώ θεωρώ κάτι που συμπαρασύρει τα πάντα γύρω του.
Μου θύμισε την κατάθεση των παιδιών στην τράπεζα της Ελλάδος, για το χρέος της χώρας μας.
Οταν εφοπλιστές δήλωσαν την πρόθεση να δώσουν 4 δις, χαρακτηρίστηκε η πρόταση εξωθεσμική.
Δεν ξέρω αν εγώ έχω βάλει τον πήχη τόσο ψηλά που φαίνεται να μη συμμερίζομαι τέτοιες απόψεις, αλλά θεωρώ οτι άλλο είναι η συμπάθεια προς τον ΜΙΚΗ και την ιδέα του και άλλο είναι η απορρέουσα ελπίδα απο αυτή και η κρίση ως προς την αποτελεσματικότητά της.
ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.
ΔΥΣΠΙΣΤΩ και πιστεύω οτι δικαιούμαι να εκφράσω την γνώμη μου ως έχει.
[/FONT][FONT=&quot]
Αδελφέ Μάξιμε, η "σπίθα" του Μ. Θεοδωράκη προσδοκά να ενεργοποιήσει τα πλήθη του λαού μας, για αυτοοργάνωση και αυτοδιάθεση της κοινωνίας μας και όχι κάποιους ήδη υφιστάμενους μηχανισμούς εξουσίας ή κάποια προβεβλημένα από το ήδη υφιστάμενο σύστημα κοινωνικής μας αντιπροσώπευσης πρόσωπα. Απευθύνεται σε "ανεξάρτητους πολίτες", όπερ σημαίνει, να γίνουμε ανεξάρτητοι πολίτες. Απαιτείται δηλαδή ανεξαρτησία από όλες τις εξαρτήσεις, που μας κάνουν μέχρι σήμερα συνενόχους για την δρώμενη κατάντια μας. Η κομματοκρατία, η οικογενειοκρατία, ο αλόγιστος καταναλωτισμός, ως παραδείγματα, αναγνωρίζουμε σήμερα στη συντριπτική μας πλειοψηφία, είναι ακριβώς εξαρτησιογενείς πραγματικότητες, που αν δεν τις υπερβούμε ως λαός και κοινωνία, δεν έχουμε αύριο. Αυτό νομίζω επισημαίνει η έκκληση του Μ. Θεοδωράκη, για τη γέννηση και ανάπτυξη ενός "κινήματος ανεξάρτητων πολιτών". Από την ιστορία γνωρίζουμε, πάντα παραδειγματικά, ότι κατά τη (στρατιωτική) Κατοχή(1941-44) η κοινωνία μας είχε χωριστεί αντικειμενικά σε δύο βασικές κατηγορίες: στους αντιστασιακούς και στους δοσίλογους. Σήμερα δυστυχώς τείνει να διαχωριστεί: στους αθεράπευτα εξαρτημένους ή "αδιάφορους" και στους υπό απεξάρτηση ή "προβληματισμένους". Η τεκταινόμενη ζύμωση θα δείξει, τελικά, τι ψωμί θα βγει από τον φούρνο
!
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]Ναι σε όλα όσα λες, αλλά... αλλά ... αλλά.....
Επίσης, έχεις ξεχάσει μου φαίνεται τον συνδετικό κρίκο της πολιτικής με την οικογενειοκρατία και τα συγκοινωνούντα δοχεία που ονοματίζονται ως κόμματα στην Ελλάδα.

Υ.Γ.
[/FONT]Χρειάζεται η εκμάθηση του <<Λακωνίζειν>>.
Επίσης μοναχά ένα μέτρο φτάνει και περισεύει.

Το μέτρο είναι μια κεντρική πραγματικά κρατική τράπεζα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Οταν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δίναι τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών, ( δηλ. μας περιλαμβάνει και εμάς τους Ελληνες), στις τράπεζες και με επιτόκιο μόλις 1%, θα έφτανε προκειμένου να ορθοποδήσει η χώρα μας.

Τι να κάνω τα κινήματα; Προτάσεις θέλω για να τις κρίνω. Αλλά και την υποστήριξη απο ανθρώπους ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Loukianos

Νεοφερμένος

Ο Λουκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Νομιζω πως η οργανωση αυτη των «ανεξαρτητων πολιτων» οσο και να προσδοκει να απ`εξαρτοποιησει τους πολιτες απο την κομματοκρατια και τις αλλες εξαρτησεις που ο Νωευς αναφερει, τουλαχιστον στην παρουσα συγκαιρια , θα εχει δυσκολια να υποστηριχθει και εδραιωθει, αφου το προγραμμα και οι σκοποι της δεν εχουν εκφρασθει με σαφηνεια και αξιοπιστια. Τουλαχιστον εγω μεχρι στιγμης δεν εχω δει καμμια υγκεκριμενη προταση που να με πειθει, αυτο που συνεχως ακουω να διατυμπανιζεται ειναι το παραπλανητικο συνθημα, ελατε να αντιδρασουμαι στα εποδυνα μετρα που μας εχουν επιβληθει και μετα συζηταμε το επομενο βημα μας, αυτο οχι μονον δεν ειναι κατι το καινουργιο αλλα και στερειται σοβαροτητας αφου ηδη συμβαινει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,031 μηνύματα.
Προσωπικά χαιρετίζω το εγχείρημα του Μίκη Θεοδωράκη, να ξεκινήσει τη δημιουργία και εκδήλωση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, με πρωταρχικό σκοπό την ανάκαμψη του εθνικού φρονήματος της ελλαδικής κοινωνίας και την απεξάρτησή της από
-το αποτυχημένο κομματικό σύστημα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, 'οπως αυτό εξελήχθηκε κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης,

-από τις εθνομηδενιστικές δυνάμεις που λυμαίνονται την εργασία και τις προσδοκίες της ελλαδικής κοινωνίας και
-από τις "Αγορές" και την διεθνή πολιτικοχρηματιστηριακή μαφία, που καπηλεύεται την παγκοσμιοποιημένη πραγματικότητα του Πλανήτη, εις βάρος των λαϊκών δυνάμεων, του ανθρωπισμού και αυτής ακόμη της ανθρωπιάς, με κάθε τρόπο!
Ο νέος αγώνας τώρα αρχίζει!

διαφωνω καθετα. δεν χρειαζομαστε και αλλες "εξεχουσες προσωπικοτητες". αυτο ειναι εκ φυσεως αντιθετο με τα δημοκρατια, καθως φτανει στα ορια του φιλελευθερισμου. δεν χρειαζομαστε αλλους 40αριδες να οριζουν την πορεια μας. χρειαζομαστε ομως τη συμμετοχη ολων στα "κοινα" του τοπου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,048 μηνύματα.
.... αν και είμαι κατά της στρατευμένης τέχνης, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
Γιατί;
Ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη...δυστυχώς......
Πόσο μάλλον αν ο κούκος ειναι κορακας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ποια Σπιθα,,εδω εχει παρει φωτια ο κ@λος μας..
νερο υπαρχει?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
[FONT=&quot]".
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]

...
[/FONT]
Το μέτρο είναι μια κεντρική πραγματικά κρατική τράπεζα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
....

Νομίζω πως πράγματι είναι σήμερα πρωταρχικής κοινωνικοπολιτικής σημασίας η ίδρυση ενός κρατικού "Πιστωτικού Ιδρύματος", ακόμη και μόνον για την φύλαξη των χρημάτων και τιμαλφών των πολιτών της Ελλάδας, που έχουν , αλλά "δεν τα φυσάν"!
...
νερο υπαρχει?

Υπάρχει, που να ποτίσει όλους τους κώλους της Ευρώπης, αλλά εμείς ακόμη επιμένουμε να κολυμπάμε σ' αυτό, σαν "ναυαγοί της ιστορίας":redface:!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,048 μηνύματα.
Είδα πρίν λίγες μέρες τον Θεοδωράκη σε μια εκομπή αφιέρωμα, του Σπύρου Παπαδόπουλου. Ξέρετε αυτό το καφενείο που στήνουνε εκεί και γλεντάνε (να δουλειά να βγάζετε λεφτά). Ήταν καλεσμένοι όλοι οι συγχρονοι "τσαροι". Παγκαλος και συντροφία. Και όλοι πολύ χαρούμενοι τραγουδούσανε όλο ενθουσιασμό τα τραγούδια με τα οποία πανηγυρίσαμε κι εμείς την ... Δημοκρατία !!!! Ξέρετε, μην κάνετε ότι δεν ξέρετε. Αυτήν που έχουμε σήμερα; Αυτήν που ήρθε και έδιωξε τη Χούντα; Σύμπτωση;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
y ANT1 Internet, www.ant1online.gr, Ανανεωμένο: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011Ομιλία Μ. Θεοδωράκη στην κίνηση πολιτών «Η Σπίθα»

Ο Μίκης Θεοδωράκης ξετύλιξε τον μίτο του προβληματισμού του και κατέγραψε τους τρόπους με τους οποίους κατά τη γνώμη του μπορούν να ξαναγίνουν οι Έλληνες «αφεντικά» στον τόπο τους, σε ομιλία του στην κίνηση πολιτών «Η Σπίθα».

ANT1






Με μια χειμαρρώδη ομιλία που κράτησε σχεδόν δυο ώρες, στο κατάμεστο θέατρο «ΡΕΞ» με περισσότερους από 1000 ανθρώπους να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη του ο Μίκης Θεοδωράκης ξετύλιξε τον μίτο του προβληματισμού του και κατέγραψε τους τρόπους με τους οποίους κατά τη γνώμη του μπορούν να ξαναγίνουν οι Έλληνες «αφεντικά» στον τόπο τους.

Κάλεσε τους πολίτες να «αφήσετε την παθητική στάση και να διεκδικήσουμε τη χώρα μας». Τόνισε «δεν είστε ένοικοι ή παρίες στη χώρα. Είστε τα αφεντικά» και παρέθεσε τις αρχές που κατά τη γνώμη του θα επιφέρουν «την αναγκαία ριζική στροφή στους εθνικούς προσανατολισμούς που θα εξασφαλίσουν με ισότιμους όρους την εθνική ανεξαρτησία και ασφάλεια, την οικονομική επιβίωση, την ανάπτυξη και την αυτοτέλεια».

Ο Μίκης Θεοδωράκης επέκρινε με σφοδρότητα την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση που αναδείχθηκαν σε κόμματα εξουσίας «χάρη στην εύνοια των δυνάμεων της ξένης εξάρτησης». Επίσης, επέκρινε το σύνολο του πολιτικού συστήματος διότι «συνέτεινε παθητικά ή ενεργητικά στην περιθωριοποίηση του ελληνικού λαού» και στηλίτευσε το ρόλο του Κοινοβουλίου, το οποίο ευθέως κατηγόρησε για κάλυψη παράνομων διαδικασιών με καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον της χώρας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
HomeFeature, Ελλάδα, Ελλάδα Πολιτική, πολιτική, ΡοήΜίκης Θεοδωράκης: "Το ΝΑΤΟ επιβάλλει να μοιραστούμε το Αιγαίο"
Μίκης Θεοδωράκης: "Το ΝΑΤΟ επιβάλλει να μοιραστούμε το Αιγαίο"

Posted by Κωνσταντίνος Feature, Ελλάδα, Ελλάδα Πολιτική, πολιτική, Ροή 10:54 π.μ.
Το μνημόνιο είναι ένα οικονομικό πραξικόπημα

«Πρώτιστο καθήκον σήμερα σε αυτές τις επικίνδυνες και εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές, είναι ο αγώνας για την ανεξαρτησία της πατρίδας», τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης μιλώντας στην εκδήλωση των επιστημονικών φορέων ενάντια στο Μνημόνιο, με τον τίτλο « Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους».

  • Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του στο μνημόνιο, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση δεν έχει την ηθική νομιμοποίηση να εφαρμόζει τέτοια μέτρα». «Η κυβέρνηση, συνέχισε, με την υπογραφή του μνημονίου έχει εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές μας» και χαρακτήρισε την υπογραφή του μνημονίου «οικονομικό πραξικόπημα».
  • «Μεγάλες προσπάθειες και θυσίες θα χρειαστούν για να εξουδετερώσουμε την τωρινή ξένη εξάρτηση και να κερδίσουμε την ανεξαρτησία της Πατρίδας μας» δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης σε ομιλία του σε εκδήλωση της κίνησης ανεξάρτητων πολιτών που διοργάνωσαν επιστημονικοί φορείς.
«Για όλους αυτούς που ψήφισαν αυτό τον μεσαιωνικό νόμο προτείνω να στηθεί στο κέντρο της Πλατείας Συντάγματος μια μαρμάρινη πυραμίδα με όλα τα ονοματεπώνυμά τους γραμμένα με μαύρα γράμματα και να ονομαστεί ʽΣτήλη της Ντροπήςʼ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διέβλεψε τον κίνδυνο, το ΝΑΤΟ να επιβάλλει στη χώρα μας να μοιραστούμε το Αιγαίο με την Τουρκία, ανησυχία την οποία συνδύασε με την επικείμενη επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, που θα συνοδεύεται, όπως είπε, από Εβραϊκό λόμπι. Μάλιστα, αναφορικά με την δήλωση- βόμβα Τούρκου αξιωματούχου ο κ.Θεοδωράκης, διερωτήθηκε αν αληθεύουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Tί είδους μπίζνες είναι αυτές, αποφάσισαν να παραχωρήσουν το μισό Αιγαίο στην Τουρκία, τι άλλο θέλουν;"
Η Άγκυρα, συνέχισε, έχει ''μυριστεί'' μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στο τρίγωνο Καστελόριζο, Κύπρος και Κρήτη και έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα, ώστε το Καστελόριζο να εξαιρεθεί από την Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).
Στρέφοντας τα πυρά του στην κυβέρνηση, την κατηγόρησε για αλαζονεία και προσπάθεια φίμωσής του και εκτίμησε, ότι με το άρθρο 14 του μνημονίου η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία. «Η κυβέρνηση παραδίδει την Ελλάδα στην τρόικα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε πιστούς τοποτηρητές ξένης εξάρτησης όσους υπέγραψαν και στηρίζουν το μνημόνιο ενώ αίσθηση προκάλεσε η πρότασή του για όσους ψήφισαν τις αλλαγές στα εργασιακά.
Θα πρέπει να στηθεί, υπογράμμισε, πυραμίδα στην πλατεία Συντάγματος με τα ονόματα όσων ψήφισαν το νόμο αυτό, με μαύρα γράμματα, και να ονομαστεί «Στήλη της Ντροπής».
''Παράξενη αυτή η χώρα, για να γίνεις ελεύθερος πρέπει να θυσιάζεις τη ζωή σου'', υπερτόνισε ο κ. Θεοδωράκης, που χαρακτήρισε τον αγώνα εναντίον του μνημονίου απελευθερωτικό.
Ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι δεκάδες επιτροπές στην Ελλάδα πήραν το όνομα «Σπίθα» (σ.σ το όνομα της κίνησής του), κατέληξε λέγοντας: «Ελεύθερος είναι ο υπεύθυνος».
Ξεδιπλώνοντας τον λόγο του γύρω από το τρίπτυχο Εθνική Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία - Πατριωτική Αναγέννηση, ο παγκοσμίου φήμης μουσικο-συνθέτης τόνισε ότι «πρέπει να εγκαταλείψουμε το δόγμα Ανήκομεν εις την Δύση και να ενστερνιστούμε το δόγμα Ανήκουμε στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα». Όπως είπε «η Δύση μας ταπείνωσε και μας οδήγησε να υπογράψουμε συμφωνίες που θίγουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα». Κι επειδή οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συνωμοτούν εδώ και δεκαετίες κατά της Ελλάδος «θα πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα νέο αμυντικό δόγμα». Στο πλαίσιο του νέου δόγματος η Ελλάδα θα πρέπει να αναζητήσει στήριξη από τη Ρωσία και την Κίνα και στη συνέχεια να επαναδιαπραγματευθεί με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Ασκώντας δριμεία κριτική στην οικονομική, κοινωνική και εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης αναφέρθηκε στα καυτά θέματα του "μνημονίου και της πτώχευσης, του ΔΝΤ και της Ευρώπης των τραπεζών". Όπως είπε «θα πρέπει να επικεντρωθούμε στις δυνάμεις μας ώστε το οικονομικό μας πρόβλημα να λυθεί από εμάς τους ίδιους» και στο πλαίσιο αυτό πρότεινε τη δημιουργία ενός «ρεαλιστικού προγράμματος αξιοποίησης του δυναμικού της χώρας».
Κάλεσε τους πολίτες να «αφήσετε την παθητική στάση και να διεκδικήσουμε τη χώρα μας». Τόνισε «δεν είστε ένοικοι ή παρίες στη χώρα. Είστε τα αφεντικά» και παρέθεσε τις αρχές που κατά τη γνώμη του θα επιφέρουν «την αναγκαία ριζική στροφή στους εθνικούς προσανατολισμούς που θα εξασφαλίσουν με ισότιμους όρους την εθνική ανεξαρτησία και ασφάλεια, την οικονομική επιβίωση, την ανάπτυξη και την αυτοτέλεια».
Επέκρινε με σφοδρότητα την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση που αναδείχθηκαν σε κόμματα εξουσίας «χάρη στην εύνοια των δυνάμεων της ξένης εξάρτησης». Επέκρινε το σύνολο του πολιτικού συστήματος διότι «συνέτεινε παθητικά ή ενεργητικά στην περιθωριοποίηση του ελληνικού λαού» και στηλίτευσε το ρόλο του Κοινοβουλίου, το οποίο ευθέως κατηγόρησε για κάλυψη παράνομων διαδικασιών με καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον της χώρας.
Επέκρινε με σφοδρότητα τις ελληνικές κυβερνήσεις διότι μετά τη μεταπολίτευση δεν μερίμνησαν για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στο Αιγαίο με αποτέλεσμα σήμερα να έχει υποσκελισθεί η έννοια της υφαλοκρηπίδας, να κινδυνεύει να εξαιρεθεί το Καστελόριζο της ελληνικής ΑΟΖ και να διεξάγεται ένας χορός εκατομμυρίων δισεκατομμυρίων ευρώ «από αλλότρια συμφέρονται που κρύβονται πίσω από τα δύο κράτη, χωρίς να ενημερώνονται οι λαοί, χωρίς να έχει ενημερωθεί καν η Βουλή των Ελλήνων». Και κατέληξε: «Το αποκορύφωμα του μυστηρίου κρύβεται πίσω από τις πρόσφατες ελληνο-τουρκικές συνομιλίες». Γι αυτό και ο Μίκης Θεοδωράκης τόνισε την ανάγκη «να καταστήσουμε τη χώρα μας απόρθητο φρούριο για να μπορέσουμε να ξαναπούμε «Μολών Λαβέ»».
Η λύση που προτείνει ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ανυπακοή, ώστε να ακυρώνονται στην πράξη όλες οι αντιδημοκρατικές και αντιλαϊκές αποφάσεις και ανάληψη πρωτοβουλιών από τους Έλληνες πολίτες ώστε «να στρίψουμε την πλάτη στους φανερούς και κρυφούς συνεργάτες των Αμερικανών».

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Νιώθω όπως ένιωθα στη δικτατορία"
20/1/2011 12:40:00 μμ | Σωτηρόπουλος Στάθης






Πατήστε για μεγέθυνση
Αισθάνομαι μόνος. Έχω το ίδιο και χειρότερο αίσθημα όπως και επί δικτατορίας" δηλώνει στον realfm 97.8 ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης μέσω της παρέμβασής του από τον realfm 97.8 κάλεσε τους πολίτες να συνταχθούν με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών που συγκρότησε πριν από περίπου δυο μήνες, χαρακτήρισε το Μνημόνιο ως «πραξικόπημα» και υποστήριξε ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα έπρεπε να είχε δώσει εντολή σύλληψης των εκπροσώπων της τροϊκας.

«Δεν είναι δυνατόν μία τέτοια συμφωνία να μην περνάει από τη βουλή με αυξημένη πλειοψηφία ή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να υπογράφεται μόνο από έναν υπουργό» τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης.

«Νιώθω μόνος. Είμαι στην απέναντι μεριά γιατί δεν έχω θέση μέσα σε αυτό το σύστημα» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Έχω ακριβώς το ίδιο και χειρότερο αίσθημα όπως είχα και επί χούντας. Τότε ο κόσμος ακόμη και υπό τον φόβο της τυραννίας είχε το θάρρος να εκδηλώνει την συμπάθειά του προς τους αντιστασιακούς».

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε επίσης πως η χώρα αντιμετωπίζει εκτός από τα οικονομικά προβλήματα και εθνικές προκλήσεις με πολλά ανοιχτά μέτωπα και διερωτήθηκε γιατί η Ελλάδα δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα στη χάραξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. «Δεν είναι δυνατόν ο Ερντογάν να κάνει παράπονα στον κ. Παπανδρέου για το που πετάνε τα αεροσκάφη μας στον Αιγαίο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών δεν θα μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο Γιάννης Δημαράς προχώρησε στην ίδρυση φορέα με τον ίδιο ακριβώς όνομα.

«Δεν είχε έμπνευση για άλλο όνομα; Δεν μπορούν να υπάρξουν αυτές οι δυο κινήσεις παράλληλα, μπορεί να το αλλάξει ο κ. Δημαράς» κατέληξε ο Μίκης Θεοδωράκης
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
/www.mikis-theodorakis-kinisi-ane ... s/?nid=419[/url] Είμαστε πανταχόθεν περικυκλωμένοι από ένα Κύκλωπα που το λένε Ψέμα και που περιμένει τον Οδυσσέα να του βγάλει το κτηνώδες του Μάτι. Και ο Οδυσσέας δεν είναι άλλος παρά όλοι εσείς. Εμείς όλοι, οι Ανεξάρτητοι, οι ανένταχτοι και αντίθετοι σ' αυτόν τον σάπιο κόσμο που μας πνίγει.
manolis ZEUS Δημοσιεύσεις: 8Εγγραφή: Πέμ Ιαν 13, 2011 11:18 amΤοποθεσία: ΑΘΗΝΑΝομικός Σύμβουλος: ΟχιΚωδικος χωρας: GR
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,883 μηνύματα.
Ο Χάρρυ Κλυνν διερωτάται: "Τι περιμένετε ρε παιδιά, να καλέσετε τον Ελληνικό λαό σε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας; Είδατε πουθενά κανένα λαό να ξεσηκώνεται από μόνος του;" https://citypress-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_2166.html

Και στον αντίποδα, οι βουλευτές μας ετοιμάζουν από κοινού πακέτο νομοθετικών μέτρων για να σταματήσουν τους "τσαμπατζήδες".... https://filologos10.wordpress.com/2011/02/06/ένας-νόμος-καταργείται-είτε-από-έναν/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,883 μηνύματα.
Τελικά Νωεύς μόνο η δική σου κίνηση είναι αγνή! :redface:

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Είχαμε σκοπό να μη μιλήσουμε ακόμα για όλο αυτό το συνονθύλευμα της «Συμβουλευτικής Επιτροπής» της «Κίνησης Μίκη»: Κασιμάτηδες, Κούνδουροι και δε συμμαζεύεται… Περιμέναμε ακόμα και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο παρασκήνιο…
Μας κτύπησε όμως κεραυνός όταν διαβάσαμε από την ίδια την ιστοσελίδα του Μίκη ότι στα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ είναι ο «εγκέφαλος» της παρασκηνιακής δράσης του Μητσοτάκη: Ο ....
Γιάννης Δημητροκάλλης!!!!!
«Επίσης τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής: Γιάννης Δημητροκάλλης, πρώην Γραμματέας Επικοινωνιών και Βαγγέλης Μπόντας, εκδότης»
https://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=437
Και μόνο αυτό το γεγονός φωτίζει τα ΠΑΝΤΑ και μας δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ.
Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις πλέον. Θα καταλάβετε οι πάντες τι εννοούμε αν ερευνήσετε την ιστορία του ανδρός. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Ο Γιάννης Δημητροκάλλης διακρίθηκε στον τομέα της κομματικής οργάνωσης της μητσοτακικής Ν.Δ. και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκλέχτηκε μέλος της Κ.Ε. και στη συνέχεια της 11μελούς εκτελεστικής επιτροπής της Ν.Δ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης. Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο των Μ.Μ.Ε. και της πολιτικής Επικοινωνίας.
Ο πανίσχυρος ελέω Μητσοτάκη κ. Γιάννης Δημητροκάλλης, γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για όλες τις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ, αλλά και για άλλα “λεπτά” οργανωτικά θέματα και τα ΜΜΕ, ο Δημητροκάλλης ποτέ δεν πέρασε από το πολιτικό παρασκήνιο στην μάχιμη πολιτική αρένα. Αυτός, λοιπόν, ο πανίσχυρος άνδρας των κομματικών μητσοτακικών παρασκηνίων είναι «οργανωτής» της « Κίνησης των Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!
Οι αναλύσεις πλέον περιττεύουν….
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
...« Κίνησης των Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!
Οι αναλύσεις πλέον περιττεύουν….

:redface::redface::redface:: Γιατί, καλέ μου φίλε; Προσωπικά, σχετικά με τα δρώμενα στην κοινωνία, ακολουθώ τη συμβούλη Του: "Ν΄ακούς εκείνα που λένε οι Φαρισαίοι, γιατί γνωρίζουν, αλλά μην πράττεις ό,τι και όσα αυτοί..."!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,883 μηνύματα.
:redface::redface::redface:: Γιατί, καλέ μου φίλε; Προσωπικά, σχετικά με τα δρώμενα στην κοινωνία, ακολουθώ τη συμβούλη Του: "Ν΄ακούς εκείνα που λένε οι Φαρισαίοι, γιατί γνωρίζουν, αλλά μην πράττεις ό,τι και όσα αυτοί..."!

Έλα ρε Λάμπη! Τον έχεις τόσο αγνούλι τον Μίκη; Τον υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη του 1990, που έλεγε ότι εξαντλήθηκαν τα όρια ανοχής όταν η "επέμβαση" των ΜΑΤ στις παρυφές της πορείας για τον αδικοχαμένο Τεμπονέρα της τάξης των 75.000 διαδηλωτών οδήγησε στη ρίψη (επισήμως) 4.000 δακρυγόνων με αποτέλεσμα την εσπευσμένη τότε παραγγελία κι άλλων από το Ισραήλ, την καταστροφή του Βιβλιοπωλείου Λίβα, 3 νεκρούς στο Κτήριο Μαρούση που καταστράφηκε ολοσχερώς, πολύωρες συγκρούσεις με τα ΜΑΤ. Τα θυμάμαι γιατί με έχει σημαδέψει αυτή η χρονιά.

Τι μπορεί να πει τώρα ο Σπίθας για τα όρια ανοχής των μπάτσων στην Κερατέα; :mad:

Φίλε μου, όλα είναι ένα ψέμμα, εμείς τι κάνουμε....είναι το θέμα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
...

Φίλε μου, όλα είναι ένα ψέμμα, εμείς τι κάνουμε....είναι το θέμα!
Κάνουμε "επιτροπές":redface:! Και δεν τις κάνουμε, ούτε για τον Μίκη ούτε για τον Δημητροκάλη, συναγωνιστή μου:redface:!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Κείμενο της ΣΠΙΘΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την Απεργία στις 23/02

από Γιώργος Ρακκάς » Τρί Φεβ 15, 2011 9:28 pm
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Η Σπίθα Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην Γενική Απεργία της 23ης Φεβρουαρίου και καλεί τον ελληνικό λαό να φουσκώσει το ποτάμι της οργής ενάντια στη συστηματική λεηλασία της χώρας μας. Να φωνάξουμε ένα βροντερό «ΩΣ ΕΔΩ» αναγκάζοντας τις κατοχικές δυνάμεις της τρόικας, και την ξεπουλημένη ελληνική άρχουσα τάξη να σταματήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου και στην εξαθλίωσή μας.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να αυτο-οργανωθεί σε ένα πλειοψηφικό αμεσοδημοκρατικό κίνημα, το οποίο όχι μόνο θα προστατέψει τα κοινωνικά αγαθά, αλλά θα παλέψει και για τη μεταμόρφωση του κράτους και των θεσμών: Από αναποτελεσματικούς διεφθαρμένους μηχανισμούς που ευνοούν τις γραφειοκρατίες και τους ισχυρούς σε μηχανισμούς που προστατεύουν το λαϊκό εισόδημα μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης.
Μόνο μέσω ενός πλειοψηφικού ρεύματος μπορούμε να συγκρουστούμε με τη λερναία ύδρα του κατεστημένου για να επιβάλουμε μια λογική διαφύλαξης και αναθάθμισης των κοινωνικών αγαθών, την ενίσχυση της πρόνοιας, την αναγέννηση της δημόσιας παιδείας, την υλοποίηση επενδύσεων για την ανασύσταση του παραγωγικού ιστού της χώρας μας ώστε να καταπολεμήσουμε την ανεργία και να πάψουμε να διώχνουμε τις νέες γενιές από την Ελλάδα.
Στους καιρούς της κρίσης, αυτός που μένει πρώτος απροστάτευτος είναι ο λαός. Το καθεστώς που έχουμε σήμερα, ένα καθεστώς που επιλέγει αυτή ακριβώς τη στιγμή για να χτυπήσει τα δικαιώματά του, να τον γονατίσει, να ξεπουλήσει τη χώρα, βρίζοντάς τον και ρημάζοντας καθημερινά την αξιοπρέπειά του, είναι τυρρανικό καθεστώς. Πρέπει να ξεσηκωθούμε για να το ανατρέψουμε.
Το μνημόνιο πρέπει να καταγγελθεί, όπως και κάθε μυστική ή ανοιχτή συμφωνία για το ξεπούλημα του Αιγαίου. Η Ελληνική Δημοκρατία θα πρέπει να ανασυσταθεί, και το δημόσιο συμφέρον να γίνει ξανά το δίκαιο του λαού για να πάψει πια να είναι νόμος, το συμφέρον του κάθε ντόπιου ή ξένου αφεντικού.
Μόνος δρόμος γι' αυτή την προοπτική είναι η αυτο-οργάνωσή μας. Είναι ένα μονοπάτι δύσκολο αλλά δυστυχώς δεν έχουμε άλλη λύση. Γιατί ακόμα και οι θεσμοί που υποτίθεται γεννήθηκαν για να υπηρετούν το λαό, έχουν εκφυλιστεί και ενσωματωθεί ολοκληρωτικά στο σύστημα: Τι πιο τρανή απόδειξη γι' αυτό από το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του εργαζόμενου λαού, κάνουν μετά καριέρες ως βουλευτές και Υπουργοί, καταντούν αυλικοί και ομοτράπεζοι των μεγαλύτερων εχθρών του; Γι' αυτό και, σ' αυτόν τον μεγάλο αγώνα θα πρέπει να παλέψουμε μόνοι μας, στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ, ΣΤΙΣ 6μ.μ.

ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ – ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ: Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
--
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

email spitha.thessaloniki@gmail.com
blog https://www.spitha-thessalonikis.blogspot.com
WEBTV https://www.spitha.tv
facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100001411437286

Γιώργος Ρακκάς Δημοσιεύσεις: 1Εγγραφή: Τρί Φεβ 15, 2011 9:25 pmΝομικός Σύμβουλος: ΟχιΚωδικος χωρας: GR Κορυφή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρετουσα

Νεοφερμένος

Η αρετουσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Μακαρι ενας 87χρονος να εχει την δυναμη να προσπαθησει να ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ στις καρδιες των ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥ.
Μου θυμιζει τον Αντρεα Παπανδρεου που μολις αρχισαν τα προβληματα της υγειας του ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν προσπαθησε να διατηρησει αυτο που εκεινος αρχισε σε μικροτερη ηλικια απο τον Μικη Θεοδωρακη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

katalinos

Δραστήριο μέλος

Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα.
Μακαρι ενας 87χρονος να εχει την δυναμη να προσπαθησει να ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ στις καρδιες των ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥ.
Μου θυμιζει τον Αντρεα Παπανδρεου που μολις αρχισαν τα προβληματα της υγειας του ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν προσπαθησε να διατηρησει αυτο που εκεινος αρχισε σε μικροτερη ηλικια απο τον Μικη Θεοδωρακη


θέλει ο Μίκης να καταστρέψει την χώρα ; :sly:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top