Οι τραπεζίτες κάνουν πάρτι.

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Στις 1/7/2011 ετοιμάζονται να κάνουν πάρτι οι τραπεζίτες στηριζόμενοι σε λάθη που σκοπίμως ή όχι υπάρχουν στο νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
5000 περίπου είναι οι πλειστηριασμοί των κατοικιών και η αναλγησία των κυβερνώντων φτάνει μοναχά ως την ψήφιση ή καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Αν επηρεάζονται οι Ελληνες από τις μειώσεις που υποχρεώνονται στο βιοτικό τους επίπεδο ή όχι, είναι κάτι που δεν αφορά τον Πάγκαλο και όλους τους (ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του 1981 ;;;;;;;;;;;;;;;;). Ναι με πάρα πολλά ερωτιματικά δημοκράτες. Της κακιάς ώρας θα έλεγα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
...τον Πάγκαλο και όλους τους (ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του 1981 ;;;;;;;;;;;;;;;;). Ναι με πάρα πολλά ερωτιματικά δημοκράτες. Της κακιάς ώρας θα έλεγα!

:redface::redface::redface:: Κι όμως ..."ο Θόδωρος μου είπε, μία ημέρα μετά: ", την 3 Σεπτεμβρίου 1974, " κι ο Χίτλερ διακήρυξε πως η Γερμανία ανήκει στους Γερμανούς! Γιατί λοιπόν ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πιο δημοκράτης από εκείνον;", μου 'λεγε προσωπικός φίλος του Αντιπροέδρου, γενομένης σχετικής συζήτησης, τότε με τους "τέσσερις"(Σημίτης-Πάγκαλος-Βάσω και Αυγερινός)!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top