• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Καταπονημένοι ώμοι από κουβάλημα βάρους

feelinggood

Νεοφερμένος

Η feelinggood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλημέρα σας, θα ήθελα μια γνώμη σε ορθοπεδικό θέμα γιατί δεν ξέρω αν είναι κάτι που πρέπει να πάω να το δει γιατρός ή απλώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Λοιπόν, στον ένα τον ώμο μου επειδή πάντα κουβαλούσα βαριές τσάντες ο στερνοκλειδομαστοειδής μυς ήταν πρησμένος και πονούσε μια φλέβα τώρα έχει ηρεμήσει λίγο αλλά πάλι πρήζεται μερικές φορές. Στον άλλον μου τον ώμο τον αριστερό έριχνα για μεγάλο διαστημα το βάρος του σώματος μου, στηριζόμουν σε αυτόν για πολλές ώρες με αποτέλεσμα το κόκκαλο στην κλείδα να είναι λίγο πρησμένο και με το παραμικρό βάρος ή και κατά βούληση να μετακινείτε το κόκαλο προς τα κάτω (στην αφή φαίνονται και οι αδένες). Δεν πονάω μόνο αν ρίξω βάρος. Συγνώμη αν σας κούρασα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kaleidoscope

Επιφανές μέλος

Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,248 μηνύματα.
θα ήθελα μια γνώμη σε ορθοπεδικό θέμα γιατί δεν ξέρω αν είναι κάτι που πρέπει να πάω να το δει γιατρός ή απλώς δεν υπάρχει πρόβλημα.

Και πως μπορούμε να ξέρουμε εμείς αν υπάρχει ή όχι πρόβλημα. Και γιατροί να ήμασταν, θα έπρεπε να σε εξετάσουμε πρώτα για να μπορούμε να εκφράσουμε γνώμη.
Οπότε, πήγαινε σε ορθοπεδικό για να είσαι σίγουρος. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top