Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Πολύ ενδιαφέρουσα οπτική σε μεγάλη κλίμακα Η-Μ αλλά δεν θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για εμάς να παραβλέπουμε τις δικές μας ευθύνες.
Μπορεί αυτά να συμβαίνουν σε μεγάλη κλίμακα, αλλά αυτό δε συνδέεται με τις δικές μας "μικρές" ατασθαλείες, τη φοροδιαφυγή και την τάση προς "ρεμούλα" στην Ελλάδα. Ας διορθώσουμε πρώτους τους εαυτούς μας, και κατόπιν θα μπορέσουμε να ασκήσουμε πίεση στα μεγάλα συμφέροντα.
Ναι, πρέπει όλοι να δούμε τις δικές μας, προσωπικές ευθύνες κι όλοι μας τις ξέρουμε κατά βάθος, εάν δεν επιθυμούμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Η μεγαλύτερή μας ευθύνη είναι που αφήσαμε να διαπαιδαγωγηθούμε από αυτούς που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια, δούλους της οικονομικής ελίτ, κι αφεθήκαμε να γίνουμε σαν τα μούτρα τους, των δοσίλογων, των προσκυνημένων και των κιοτήδων!! Θα μας χρησιμεύσει πολύ για να χτίσουμε την επόμενη μέρα πάνω στα συντρίμμια που θ' αφήσει ο οικονομικός πόλεμος.

Για την ώρα πάντως προέχει να μάθουμε ποιος ακριβώς είναι ο εχθρός και τι έχουμε να υπερασπιστούμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Η Ελβετία δεν μπορεί να είναι και τελείως απαθής στην πτώση του ευρώ, όταν 50% του ΑΕΠ της προέρχεται από εξαγωγές.

Εδώ πέρα είχε γίνει τεράστιος σάλος τον Αύγουστο, όταν η ισοτιμία στο 1.02 CHF/EUR. Αυτόματα η Ελβετία έγινε πανάκριβη για την Ευρωζώνη, καθώς οι ιδιαίτερα υψηλές τιμές τους δεν άλλαξαν. Συνεπώς δε λέω, δημοκρατικότατη χώρα (3-4 φορές γίνονται εθνικά και περιφερειακά δημοψηφίσματα), αλλά όταν 50% του ΑΕΠ έρχεται από εξαγωγές, έχουν κι αυτοί συμφέροντα.

Και ναι, αυτό είναι μία ιδέα του τι προβλήματα έχει ο κόσμος. Στην Ελλάδα γίνεται πανικός με μισθούς, συντάξεις, φόρους, παιδεία ... στην Ελβετία το μοναδικό τους πρόβλημα είναι που έπεσε το Ευρώ έναντι του Φράγκου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H-M

Δραστήριο μέλος

Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται την Δευτέρα ή την Τρίτη να προχωρήσει είτε σε διάγγελμα είτε σε παρέμβαση η οποία όμως θα γίνει με τρόπο ώστε να την ακούσουν όλοι οι Έλληνες. Ο Γ. Παπανδρέου, πήρε αυτή την απόφαση μετά τις δραματικές εξελίξεις στο Γιουρογκρούπ όπου ο Βενιζέλος «έφαγε ακόμη μια πόρτα» από τους εταίρους σε ότι αφορά την εφαρμογή των μέτρων και την επίτευξη στόχων.
Ο πρωθυπουργός θα θελήσει να δώσει έναν τόνο πραγματικής εθνικής καταστροφής που επέρχεται, θα προσπαθήσει να βάλει στο κάδρο της χρεοκοπίας όλους τους Έλληνες και θα τους ζητήσει να βάλουν πλάτη χωρίς να διαμαρτύρονται και να αντιδρούν.
Θα ζητήσει από τους πολίτες αρχικά να στηρίξουν τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, δηλαδή να σπεύσουν να πληρώσουν όλα τα χαράτσια που επιβλήθηκαν και να μην οργανώνουν κινήματα «Δεν πληρώνω φόρους».
Σε δεύτερο πλάνο θα ζητήσει από όλα τα κόμματα, τους φορείς, τα σωματεία και τους συνδικαλιστές να πάνε σε μορατόριουμ ολίγων μηνών ώστε να βγει η χώρα από το τούνελ. Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός θα παίξει το τελευταίο χαρτί για να παραμείνει πρωθυπουργός.

Eκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο υπουργείο Οικονομικών.
Οι φήμες οργιάζουν στην Αθήνα και κάνουν λόγο για πρόσθετα μέτρα, τα οποία μπορεί να φτάσουν ακόμα και σε στάση πληρωμών και αθρόες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος προϊσταται της σύσκεψης στην οποία συζητούνται διεξοδικά τεχνικές λεπτομέρειες, όπως το κατά πόσο μπορεί η Ελλάδα να αντέξει αν δεν δοθεί η έκτη δόση.
Πρώτο σοβαρό ενδεχόμενο είναι η στάση πληρωμών μέσα στον Οκτώβριο, κάτι που δεν απέκλεισε ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν επανειλημμένως ρωτήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
Το ερώτημα που γεννάται τώρα είναι σε περίπτωση στάσης πληρωμών, ποιες πληρωμές δεν θα γίνονται, οι εξωτερικές ή οι μισθοί και οι συντάξεις.
Αυτό όμως θα δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο, αφού σε περίπτωση που δεν καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις, ο κόσμος δεν θα μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και μέσω αυτών το τέλος ακίνητης περιουσίας, αλλά και την έκτακτη εισφορά.
Στο υπουργείο Οικονομικών συζητούν ακόμη την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας με τους εκπροσώπους της τρόϊκας.

Βενιζέλος : Aνεύθυνα και γελοία τα σχόλια

Η κατάσταση είναι σοβαρή, υπό την έννοια ότι πρέπει να πάρουμε σοβαρές, οριστικές και πλήρεις αποφάσεις...
Και για αυτό και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αμερική.
Η παραμονή του στην Αθήνα, όπως και όλης της Κυβέρνησης, δεν οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει οικονομικός κίνδυνος ή έκτακτο οικονομικό γεγονός αλλά στο ότι είναι τώρα η στιγμή να αναληφθούν όλες οι αναγκαίες, πολιτικές, νομοθετικές, οργανωτικές και διοικητικές πρωτοβουλίες, που θα βγάλουν οριστικά τη χώρα από αυτήν την ανακυκλούμενη πίεση, που δεν την αφήνει να δει καθαρά τον ορίζοντα της. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σπάσει και θα σπάσει", είπε ο κ. Βενιζέλος.

Και πρόσθεσε: "Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και καθένας που διατυπώνει με ευκολία δημόσιο λόγο, όποια ιδιότητα και να έχει, πρέπει να γνωρίζει ότι τίποτα δεν προορίζεται για εσωτερική χρήση. Όλα αυτά χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα για την δήθεν αδυναμία της χώρας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και επιτρέπουν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν και να διογκώνουν μια συζήτηση, η οποία λειτουργεί εις βάρος της χώρας.

Ο κ.Βενιζέλος διέψευσε και τα περι χρεοκοπίας λέγοντας: "Δεν είναι συνεπώς μόνον ανεύθυνα αλλά και γελοία τα σχόλια ή οι περισπούδαστες αναλύσεις για επικείμενη παύση πληρωμών ή για χρεοκοπία. Κάθε σαββατοκύριακο η Ελλάδα και δυστυχώς και η Ευρωζώνη, υφίσταται αυτήν την οργανωμένη επίθεση του σπεκουλαδόρικου τμήματος των διεθνών αγορών."

Απαντώντας στα όσα είπε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόϊμπλε οτι «η Ελλάδα το ξέρει ότι δεν πετυχαίνει τους στόχους» ο κ.Βενιζέλος είπε: "Δεν γνωρίζω το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Σόιμπλε και δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Μπορώ να επαναλάβω τις θέσεις της χώρας που παρουσίασα και στο Eurogroup.

Η Ελλάδα πράγματι έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια, μειώνοντας το πρωτογενές της έλλειμμα από τα 24 δις. το 2009, στα 1,8 δις. το 2011 και διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για την έξοδο σε πρωτογενή πλεονάσματα ήδη από τις αρχές του 2012, εφόσον όλα τα μέτρα που έχουμε λάβει εφαρμοστούν και αποδώσουν."

Και συνέχισε: "Η χώρα είναι και πρέπει να είναι ενωμένη, ψύχραιμη, αποφασισμένη και αποφασιστική. Να κάνει όλες τις κινήσεις που πρέπει, προκειμένου να πάψουμε να λειτουργούμε ως ο αποδιοπομπαίος τράγος που αποκτά διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες από αυτές που πράγματι έχει ως οικονομικό μέγεθος, στο εσωτερικό της Ευρωζώνης και της παγκόσμιας οικονομίας.
Η Ελλάδα είναι ένα πρόβλημα, αλλά δεν είναι το κεντρικό και μεγάλο πρόβλημα της Ευρωζώνης και της διεθνούς οικονομίας."

Πηγή : Σοφοκλέους 10
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H-M

Δραστήριο μέλος

Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα.


Τον Παρθενώνα να βουλιάζει δείχνει στο πρωτοσέλιδό του τη Δευτέρα το γερμανικό περιοδικό Focus.

Στο νέο τεύχος του Focus το εξώφυλλο έχει τον τίτλο «Χάθηκαν τα λεφτά μας» και απεικονίζει τον Παρθενώνα βυθισμένο σχεδόν μέχρι το αέτωμα, ενώ στη θάλασσα προεξέχει επίσης το κεφάλι αγάλματος, στο οποίο έχει παραμείνει ένα χαρτονόμισμα του ευρώ.

Στους υπότιτλους του εξωφύλλου αναφέρεται: «Δισεκατομμύρια για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη -τι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση».

Επίσης, στο βίντεο που φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού αναφέρεται ότι «η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει όλο και περισσότερο».

«Δισεκατομμύρια των Γερμανών βυθίζονται χωρίς αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά μας; Οι αποταμιευτές ανησυχούν. Υπάρχει σωτηρία;» διερωτώνται οι συντάκτες του περιοδικού.

Σημειώνεται ότι στην αρχή της ελληνικής κρίσης το ίδιο περιοδικό είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία στους Έλληνες, γεγονός που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Πηγή : TA NEA online
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Κρέμασμα θέλουν αυτοί στο focus... Λουκέτο πρέπει να μπει στο περιοδικό... Αλλά ο δωσίλογος παπανδρέου δεν κάνει καμία κίνηση... Όλα είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για την εξαθλίωση των ανθρώπων...:hmm::hmm::hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

g1wrg0s

Επιφανές μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,074 μηνύματα.
Ο καθενας ειναι ελευθερος να γραψει οτι θελει...στο χερι μας ειναι αν θα του δωσουμε σημασια αυτο του εξωφιλου...
Αυτο θελουν να προκαλεσουν, αντιδραση!

Εχουμε ομως ελευθερια του τυπου. . .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Μια χαρά κάνουν εκεί στο φοκους. Η Ελλάδα τους έδωσε το δικαίωμα και μην ξεχνάμε ότι πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό της δόσης
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

g1wrg0s

Επιφανές μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,074 μηνύματα.
"και μην ξεχνάμε ότι πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό της δόσης" ετερον εκατερον αυτο.
Ο σκοπος τους ειναι να πουλησουν (και οχι μονο) ,και αυτο κανουν ανεξαρτητα απο το αν πληρωνουν ή οχι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Παιδιά τελικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατάφεραν να σας πείσουν ότι φταίμεε για την κατάντια της χώρας... Καλά τα κατάφεραν λοιπόν... Μας γέμισαν τύψεις... Έχεις ένα αυτοκίνητο; Θα σε αποκεφαλίσουμε... Έχεις σπίτι; ΑΑΑΑΑΑΑΑ... είσαι κλέφτης... Αυτά μας λένε... Τόσα χρόνια ψηφίζουμε θα μου πεις... Ωραία για πείτε εσείς που μας κάνετε τους έξυπνους τι θα ψηφίζατε... ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Λ.Α.Ο.Σ. Τα είδαμε τι κουμάσια είναι κι αυτά... Το ΚΚΕ δεν εμφανιζόταν καν σε ψηφίσματα κι έτσι με μιρότερη πλειοψηφία γινόταν αυτό που ήθελαν τα δύο μεγάλα κόμματα. Για το Λ.Α.Ο.Σ τι να πουμε... Δυστυχώς ψήφισε το μνημόνιο και συνέχεια αλλάζει τις απόψεις του... Και μετά μου λέτε εσείς οι έξυπνοι ότι φταίμε εμείς... Από που κι ως που φταίνε οι πατεράδες μας οι οποιοι πλήρωναν τους φόρους τους κανονικά... Ας τα πάρουν από τους αλήτες (Σόμπολος, Λάτσης, Βγενόπουλος, Βαρδινογιάννης)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Γι' αυτό λέω εγώ ότι χάσατε τη μπάλα... Όση ελευθερία λόγου(ασυδοσία για μένα μερικές φορές ) και να υπάρχει δεν έχει κανένας το δικαίωμα να βάζει στο στόμα του και πόσο μάλλον στο εξώφυλλό του τον Παρθενώνα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Το θέμα για εμένα είναι:


  • κατά πόσο έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τόσο ιστορικά μνημεία για να υποβαθμίσουν τη σημερινή κατάσταση των πραγμάτων, χωρίς μάλιστα να υπολογίζουν ότι και σε εκείνους αναλογεί ένα καλό μερίδιο ευθύνης για τα δημοσιονομικά δεδομένα της χώρας μας την παρούσα στιγμή.
  • Ακόμη, δεν δέχομαι να γίνεται η Ελλάδα αφορμή για να ασκήσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Γερμανίας κριτική και προβοκάτσια στο όνομα της Μέρκελ. Γιατί αυτό γίνεται. Κατηγορούν την Ελλάδα, δηλώνουν ότι θα πτωχεύσει πολύ σύντομα και επομένως εκείνοι θα έχουν πρόβλημα για να το χρεωθεί η κυβέρνηση της Μέρκελ. Αλλά όχι. Αν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση και να στηρίξουν κάποια άλλη παράταξη να το κάνουν χρησιμοποιώντας και δεδομένα από την εσωτερική τους πολιτική...
Αυτά είναι νομίζω...:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Ο Παρθενώνας πάνε δεκαετίες που έχει βυθιστεί. Συμβολίζει την πλήρη ηθική κατάπτωση ενός ολόκληρου λαού και των ηγεσιών του, κατάπτωση που προυπήρξε της οικονομικής και την προκάλεσε.

Μόνο ο λαός φταίει για αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα μας. Να το βουλώσουν λοιπόν και στις εκλογές να ρίξουν τα δυο μεγάλα κόμματα στο 5% αν έχουν τα αρχίδια. Αλλά δεν τα έχουν. Θρασύδειλοι και κότες. Ελληνικέ λαέ, μην ξεχνάς ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Γάμησέ τους στις εκλογές και παράτα την φολκλορική επανάσταση πολιτικέ πρεζάκια, παλιότερα του καφενέ και τώρα του ίντερνετ και της πλατείας. Θρασύδειλο υποκείμενο νεοέλληνα, προδότη του μεγάλου πολιτισμού σου, τουρκαλβανέ γλύφτη κρατικοδίαιτε των ανώνυμων εταιριών-κομμάτων, ρουσφετάκια νεόπλουτε, καταναλωτικέ δανειάκια, αμόρφωτε μικροαστέ, ψευτόμαγκα κομπαστή, άτολμε και ασυνεπή ιδιωτικέ επιχειρηματία που δεν πληρώνεις τους υπαλλήλους σου, τεμπέλη δημόσιε υπάλληλε που είσαι για τα μπάζα, κάτοχε δυο αυτοκινήτων, πέντε τηλεοράσεων και εξοχικού, φοροφυγά, μπαρόβιο φτηνό καμάκι που είσαι λες κι έχεις βγει από ταινία με τον Στάθη Ψάλτη, σεξιστή μπουρτζόβλαχε, χαζογκόμενα γρανάζι του συστήματος που πιθήκιζες τις μοντέλες των πρωινάδικων και ξάφριζες το πορτοφόλι του μπαμπά σου για να τους μοιάσεις ή να κάνεις shoping therapy, κακομαθημένε αστέ που ξόδευες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο το μισό σου μισθό στα ορθάδικα και στα μπουζούκια και τα υπόλοιπα τα δανειζόσουν χωρίς επιστροφή ή τα έκλεβες, ποντικέ αξιολύπητο παράσιτο της χριστιανικής εκκλησίας που φιλάς χέρια κοιλαράδων γενειοφόρων που ζουν μέσα στη χλιδή ενώ εσύ πεινάς ηλίθιε, ερπετό της δημόσιας διοίκησης, αστέ που δεν σαμποτάρεις ούτε τις φυλλάδες τους, ούτε τα ξένα προιόντα, κομματική νεολέρα των Πανεπιστημίων, ωχαδελφιστή καθηγητή διαννοούμενε, στόκε χοντροκομένε σταλινικέ αγρότη πασοκτζή που ζούσες τόσα χρόνια με λεφτά που δεν σου άξίζαν, αγενέστατε αλαζονικέ ταρίφα, πουλημένε δημοσιογράφε, κατίνα της διπλανής πόρτας, κωλόγερε που ψηφίζεις από παράδοση ό,τι ψήφιζε κι ο πατέρας σου ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι εγκληματίες, αδιάφορε νεαρέ φραπεδάκια που νομίζεις ότι επειδή όλοι ίδιοι είναι, θα παραμείνουν οι ίδιοι, απεργέ συνδικαλιστή προσκυνητή του κάθε εργατοπατέρα κομματόσκυλου, πανίβλακα αριστερέ κομμουνιστή που κατέβαινες για υποστήριξη του Τούρκου Οτσαλάν στους δρόμους, αλλά στα αρχίδια σου για το σχέδιο Ανάν ή το Μακεδονικό, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ που τους ανέβασες στην εξουσία, εσύ θα τους γκρεμίσεις σε μια νύχτα. Μόνο έτσι θα συγχωρεθείτε για τα πολιτικά αμαρτήματα σας, αλλιώς οι Ερινύες θα σας καταδιώκουν μέχρι δευτέρας παρουσίας για τα εγκλήματα που κάνατε εις βάρος μιας σπουδαίας χώρας βρωμιάρηδες νεοέλληνες κομματόσκυλα νεοέλληνες νεόπλουτοι ραγιάδες της μεταπολίτευσης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

g1wrg0s

Επιφανές μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,074 μηνύματα.
Βρε παιδια η ηθικη δεν χωρα στο marketing και γενικα στο χώρο των πωλησεων...
Θα ακουστει γελειο αλλα οταν βλεπω τον Γερμανικο τυπο να οργιαζει κατα της Ελλαδας με διαφορα δημοσιευματα προσπαθοντας να παρακινησει την πλειοψηφια της κοινης γνωμης (γερμανικης και οχι μονο) , σημαινει οτι η Γερμανια παει να χασει συμφεροντα απο την ολλη κατασταση και γι αυτο επιστρατευει τα μεσα μαζικης ενημερωσης (βλ. ευρωομολογο κτλ.)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
2 DrStrangelove:
Το θέμα δεν είναι μόνο να αλλάξει πολιτικό προσανατολισμό ο ελληνικός λαός - κάτι που ούτως ή άλλως όσο επιθυμητό και αν είναι δεν παύει να είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά να αναδείξει ανθρώπους ΝΕΟΥΣ ( όχι ηλικιακά, αλλά νέους στο πολιτικό σκηνικό! ) και ΙΚΑΝΟΥΣ. Και όχι μόνο να τους αναδείξει, αλλά να τους εκλέξει κιόλας.

Γιατί εγώ έχω την αίσθηση ότι στις εκλογές που έρχονται θα έχουμε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό αποχής! :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
κατά πόσο έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τόσο ιστορικά μνημεία για να υποβαθμίσουν τη σημερινή κατάσταση των πραγμάτων,


Λολζ, μα εμείς το κάνουμε πρώτοι, πουλώντας τον παρθενώνα σε μπλουζάκια, αφίσες, ετικέτες Ούζου, ποτήρια φραπέ... :confused:


Κατά τα άλλα, τζάμπα καίει η λάμπα. Κάθε αηδία του Φόκους γίνεται Εθνική Υπόθεση, και όταν φύγει εν καιρώ η Μέρκελ, θα μας το παρουσιάσουν και ως Εθνική "νίκη"... :P



Είπα φόκους και σκέφτηκα τον φόκο. πάω στο άει-σκουλ. ββ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,853 μηνύματα.
Ωραία για πείτε εσείς που μας κάνετε τους έξυπνους τι θα ψηφίζατε...

Ψήφισε ένα μικρό κόμμα στην τύχη και μετά δες μια παράσταση Bill Hicks. :smoke:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Λολζ, μα εμείς το κάνουμε πρώτοι, πουλώντας τον παρθενώνα σε μπλουζάκια, αφίσες, ετικέτες Ούζου, ποτήρια φραπέ... :confused:
Ναι, αυτό ήταν η επόμενη σκέψη μου...:P
Αλλά ποιος είπε ότι εμείς έχουμε αυτό το δικαίωμα?:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bemanos

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.
2 DrStrangelove:
Το θέμα δεν είναι μόνο να αλλάξει πολιτικό προσανατολισμό ο ελληνικός λαός - κάτι που ούτως ή άλλως όσο επιθυμητό και αν είναι δεν παύει να είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά να αναδείξει ανθρώπους ΝΕΟΥΣ ( όχι ηλικιακά, αλλά νέους στο πολιτικό σκηνικό! ) και ΙΚΑΝΟΥΣ. Και όχι μόνο να τους αναδείξει, αλλά να τους εκλέξει κιόλας.

Γιατί εγώ έχω την αίσθηση ότι στις εκλογές που έρχονται θα έχουμε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό αποχής! :/:

ΝΔ θα βγει. Κοβω το χερι μου. Εναλλαξ παει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Αλλά ποιος είπε ότι εμείς έχουμε αυτό το δικαίωμα?


Λολζ

:P:P καλώς ήλθες στον Σκληρό Πυρήνα του Πατριωτισμού και του Εθνικού Ιδεώδους :P:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H-M

Δραστήριο μέλος

Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα.
Ναι, πρέπει όλοι να δούμε τις δικές μας, προσωπικές ευθύνες κι όλοι μας τις ξέρουμε κατά βάθος, εάν δεν επιθυμούμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Η μεγαλύτερή μας ευθύνη είναι που αφήσαμε να διαπαιδαγωγηθούμε από αυτούς που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια, δούλους της οικονομικής ελίτ, κι αφεθήκαμε να γίνουμε σαν τα μούτρα τους, των δοσίλογων, των προσκυνημένων και των κιοτήδων!! Θα μας χρησιμεύσει πολύ για να χτίσουμε την επόμενη μέρα πάνω στα συντρίμμια που θ' αφήσει ο οικονομικός πόλεμος.

Για την ώρα πάντως προέχει να μάθουμε ποιος ακριβώς είναι ο εχθρός και τι έχουμε να υπερασπιστούμε.

" Η μεγαλύτερή μας ευθύνη είναι που αφήσαμε να διαπαιδαγωγηθούμε από αυτούς που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια... "

Eδώ βρίσκεται ολόκληρη η ουσία
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top